bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15991 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2951 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a.boschman 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Voorkomend, snel en prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

meubelboer 19-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gistermiddag om 14.30uur besteld en vanmorgen voor 10.00uur geleverd en geïnstalleerd.

Service
Direct na de bestelling een bevestiging per e-mail gekregen.
's avonds een tijdsindicatie voor levering en voor aankomst een telefoontje.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en prima geprijsd.

Aanbeveling
Altijd!

Extra toelichting
's Middags besteld en de volgende ochtend al geleverd en geplaatst. Oude wasmachine en verpakkingsmateriaal ging mee retour. Na installatie de wasmachine even getest en uitleg en tips gekregen. Super service...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucycoenen 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop,vandaag bestellen morgen in huis.

Service
duidelijke info per mail over bestelling en bezorging. Goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Garantie service kan ik nog niets over zeggen

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romana51 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne en gemakkelijke website en snelle levering.

Service
Nette bezorgers en plaatste de machine op gewenste plek en der oude machine werd netjes afgevoerd. Werd precies op tijd afgeleverd.

Assortiment
Genoeg keuzes en beschrijving van het artikel.

Aanbeveling
Keurig en snel geholpen en snel antwoord op vraag via e-mail door de heer P. Zuur van Bemmel en Kroon

Extra toelichting
Ik heb 10 jaar geleden mijn oude wasmachine bij Bemmel & Kroon gekocht en ik was zeer tevreden over de service vandaar dat ik geen moment heb getwijfeld om mijn nieuwe wasmachine weer bij deze firma te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bozo70 18-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
ik had een wasmachine besteld. die hebben ze tot de badkamer gebracht, geplaatst en klaar gezet. Ik kon gelijk was gaan wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foxfire41 17-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik werd keurig terug gebeld en goed te woord gestaan

Service
oude apparaat werd meegenomen nieuwe apparaat keurig op zijn plaats gezet afgesteld en aangesloten

Assortiment
zeer tevreden

Aanbeveling
vrienden en familie

Extra toelichting
keurig en net personeel zeer beleefd ik was al eerder tevreden bij de vorige aankoop en optijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther197000 17-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt makkelijk online bestellen en in de winkel wordt je ook goed te woord gestaan. Veel vergelijkingsmateriaal.

Service
Gemak van bestellen en de keuze van aflevering.
Daags van te voren een mail hoe laat je ongeveer het artikel kunt verwachten en op de dag zelf een half uur van te voren een telefoontje dat ze eraan komen. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Genoeg merken aanwezig.

Extra toelichting
Genoeg keuze en personeel is niet opdringerig en als je vragen hebt staan ze je goed te woord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariekanarie 52 17-09-2013 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
op en top service nette verkoper had overal verstand van nette chauffeurs netjes alles op zijn plaats gezet en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kavango 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Per telefoon kon ik mijn bestelling plaatsen enwerd vriendelik te word gestaan

Service
Alle telefonische afspraken warden per e-mail bevestigd, ik werd per telefoon geinformeerd over het verloop van de aflevering. De bestelling werd op de afgesproken datum afgeleverd en ik werd geinformeerd over de tijd. De chauffeur informeerde mij telefonisch over het nog preciesere tijdstip. Al met al prima service.

Aanbeveling
Goede service en dat is geen alledaags product meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

numan-faber 16-09-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de verkoper heeft ons prima voorgelicht,wij zijn dan ook heel blij met onze keuze

Service
De volgende dag kwam de monteur al langs en heeft alles uitstekend in orde gemaakt, ook een heel prettige persoon en had kennis van zaken

Assortiment
we kiezen uit diverse ovens

Aanbeveling
Ze hebben heel veel keus en je wordt prima geholpen op allerlei gebied. De zaak op zich is al een kijkje waard

Extra toelichting
Jammer, dat zij niets in voorraad hebben, maar moeten bestellen. Gelukkig konden wij een ander artikel wel meenemen,waar wij niet zonder konden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemamma 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, bestelling gratis thuisgebracht. Thuis met de mobiele pin betalen.

Service
Bestelling gratis thuisgebracht door correcte, vriendelijke koerier. Goede info per e-mail.

Assortiment
Voldoende keus in de door ons bestelde artikelen.

Aanbeveling
Ruime keus. Gratis verzending. Niet vooruit betalen, maar bij levering onder rembours met het mobiele pinapparaat. Snelle levering, correcte & vriendelijke chauffeur, goede informatie omtrent levering e.d. per e-mail.

Extra toelichting
Ruime keus. Gratis verzending. Niet vooruit betalen, maar bij levering onder rembours met het mobiele pinapparaat. Snelle levering, correcte & vriendelijke chauffeur, goede informatie omtrent levering e.d. per e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

venletti 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het werd op tijd geleverd, iets later dan beloofd maar helemaal naar boven gebracht en aangesloten. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

andreburen 16-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Triple A Service! Vanaf het eerste moment van klantcontact via de site tot aan de snelle en keurige levering voel je dat je zaken doet me een bedrijf dat de klant op een voetstuk zet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Lemouesset 15-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een makkelijk te downloaden site en daarin te surfen.

Daarin een uitgebreide assortiment van de apparaten en onderdelen met goede beschrijving. En niet te vergeten de scherpe prijzen.

Service
Het bedrijf is makkelijk en snel per telefoon te bereiken. De toelichting van twee medewerkers daarvan was duidelijk, vriendelijk en naar tevredenheid.

Assortiment
Goede assortiment op veel huishoudelijke apparaten met de nodige en uitgebreide toelichting.

Aanbeveling
Wij zijn zo tevreden over de duidelijkheid en de accurate benadering en service van het bedrijf dat we onze ervaringen zeer zeker zullen delen met onze kennissen, buren, vrienden en familieleden.

Extra toelichting
Duidelijke afspraken, snelle bevestiging van de opdracht, van de betaling en van de datum en tijd van aflevering. Een voorbeeldige manier van een zeer deskundige bedrijf. Zeker Een voorbeeld voor alle bedrijven die hun klant serieus nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Gijzenij 15-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede technische ondersteuning als je zelf de apparaten gaat inbouwen.

De mannen van de expeditie hebben de apparaten correct afgeleverd en nemen de verpakkingsmaterialen gelijktijdig met de oude apparatuur mee retour. Ze hebben een correcte klantbenadering!

Assortiment
Zeer ruime keuze overzichtelijk opgesteld in mooie showroom.

Extra toelichting
De ruime keuze in de showroom in combinatie met de technische ondersteuning hebben er toe bijgedragen dat de aanschaf en de "doe het zelf" inbouw succesvol zijn verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mkoomen 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site, waarop je snel de keuze kan maken voor het gewenste artikel.

Service
Ik werd telefonisch goed geadviseerd, zodat ik kon bepalen welk artikel het meest passend was voor mij. Ook vond ik de informatie per e-mail, met informatie over de aflevering, erg duidelijk. De medewerker die het artikel afleverde lette er goed op dat de doos met het artikel werd geplaatst, zonder schade aan mijn vloer te veroorzaken. Er wordt écht meegedacht met de klant. Top!

Assortiment
Ruime keuze en duidelijk overzicht

Aanbeveling
Op basis van mijn goede ervaringen zou ik Bemmel en Kroon zeker aanbevelen aan iemand anders.

Extra toelichting
zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

laudi 14-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gratis bezorgen en plaatsen, in ons geval, op de zolderverdieping. Daarnaast werd de wasmachine ook nog eens aangesloten. Oude wasmachine netjes afgevoerd.

Aanbeveling
Snelle levering waarbij je via de mail uitstekend op de hoogte wordt gehouden van de voortgang/tijdstip van levering

Extra toelichting
Geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vermetten 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie site en lage prijzen

Service
Alle afspraken komen ze na

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Alle afspraken kloppen

Extra toelichting
Gewoon goede afspraken die ze nakomen zelfs de bezorging. Was mijn eerste bestelling , super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees jacobs 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website en ook telefonisch goed contact

Service
snelle levering en ook het plaatsen was top

Assortiment
keuze uit veel a merken

Aanbeveling
ben erg tevreden

Extra toelichting
snelle levering en goede paatsing van de spullen ook de prijs is oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen1951 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten vergelijken bij kieskeurig en dan meteen bestellen bij de leverancier van keuze, in dit geval Bemmel en Kroon.

Service
de koelvriescombinatie van Samsung tijdens een actie was tijdelijk niet te leveren. echter daarvoor in de plaats leverde Bemmel en Kroon een duurder apparaat voor dezelfde actieprijs

Assortiment
Keuze uit alle goede merken

Aanbeveling
door onze positieve ervaringen met Bemmel en Kroon

Extra toelichting
Goed en betrouwbaar bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.vorwald 13-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede website en pinnen aan de deur

Service
Ben zeer goed geholpen zowel in de winkel als per telefoon

Assortiment
Voldoende assortiment wat het kiezen makkelijk maakt

Aanbeveling
Zal deze zaak zeker aanbevelen bij kennissen en andere

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

tispeeters 13-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering van mijn diepvries. Contante pinbetaling aan huis maakt vooraf betalen onnodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mpasmits 12-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
eenmaal de keuze gemaakt, was de bestelling online gauw geplaatst.
een keurige orderverwerking en daarop een orderbevestiging. een aankondiging van levering die ook goed soepel verliep

Service
voor een 10 heb je eigenlijk geen beoordeling nodig. Het door ons bestelde produkt was niet meer leverbaar en zonder enige moeite van onze kant, kregen we -voor dezelfde prijs -
een vervangend model

Assortiment
keuze genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hremartens 11-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het is zo eenvoudig een paar muisklikken en het komt allemaal dik voor elkaar

Service
keurig de nieuwe wasdroger geinstalleerd en de oude afgevoerd!

Assortiment
ruime keuze en goede concurrerende aanbiedingen

Aanbeveling
prima om zo te winkelen. Een paar maanden geleden een wasautomaat besteld en nu een droger. Absoluut betrouwbaar, gemakkelijk en snel!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. Ongezien een wasdroger besteld van Siemens (een eenvoudige) maar voor dezelfde prijs werd het opvolgende type geleverd!!!! Klasse. Had al een goede ervaring dit jaar met een wasautomaat. Absoluut goed! Mocht ik weer iets nodig hebben zal ik zeker weer op de Bemmel en Kroon site kijken. Zeer concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pokersjamp 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk en duidelijk te vinden via de website

Service
Alles werd geleverd zo als verwacht net als bij onze eerdere aankopen

Assortiment
Ruim voldoende keuze en ik mag toch wel zeggen tegen redelijke prijs

Aanbeveling
Na voor de 3e keer een apparaat bij Bemmel en Kroon mag ik wel stellen dat dit echt een aanrader is, alles is geleverd zoals afgesproken en iedereen is altijd uiterst vriendelijk en beleefd

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe alleen goede ervaringen met dit bedrijf zowel tevreden over de service en het vriendelijke personeel en zeer tevreden met de apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lutfiye 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vriendelijke mensen ,goede uitleg over product

Service
was snel en correct geregeld

Extra toelichting
Het is gewoon een goede winkel waar je iets kunt kopen ,Komen hun afspraken na.Vriendelijke mederwerkers aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sera Spanier 10-09-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat in Zoetermeer.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prettige ontvangst in de winkel in Zoetermeer.
Ruime keuze.
Men laat je rustig uitzoeken en geeft daarna een goed advies.

Assortiment
Ruime keuze; groot aantal goede merken.
De zaak is goed verlicht.

Aanbeveling
Zie bovenstaand bij service en de winkel ligt gezellig in het oude centrum van Zoetermeer en nu eens niet in een geijkt winkelcentrum die er allemaal hetzelfde uitzien.

Extra toelichting
Zie bij mate van aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zotte beppie 10-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de aankoop van koelkast en niet te vergeten de manier van aflevering. De afspraken op een juiste manier nagekomen. Bij het uitkiezen van de koelkast vinden wij dat de verkoper zich aanmeldde voor eventuele vragen en verder op gepaste afstand verbleef, zodat wij op ons gemak konden kijken. En de levering, de jongens die op hun gemak alles bekeken om de koelkast op een juiste manier te plaatsen en af te stellen. Wij zijn niet voor niets als eerste weer naar Bemmel en Kroon gegaan, ook vorige aankopen hebben wij als zeer positief ervaren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob_57 09-09-2013 In de winkel gekocht
Neckar 24 Industrieterrein Forepark 2491 BD Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk, duidelijk

Service
In een woord perfect, goede informatie per mail (meerdere malen). goede bezorging op de tijd die aangegeven wordt, ook via de site te volgen waar de vrachtauto is, snelle en duidelijke antwoorden op je vragen.

Assortiment
Ik kan haast niet verzinnen wat ze niet kunnen leveren op het gebied van witgoed en keukens e.d.

Aanbeveling
Tot nu toe kan ik geen betere zaak vinden dan deze.

Extra toelichting
Na vele jaren nog nooit een probleem met deze zaak gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zotte beppie 09-09-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwouden -Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alles wordt netjes op tijd afgeleverd, zoals afgesproken en geplaatst. Een half uur voor dat men komt, krijgt men nog een belletje.

Assortiment
Ruime keus en vrije keus in eigenlijk alle huishoudelijke apparaten. Er wordt je niets opgedrongen

Aanbeveling
Gewoon de goede service en de prijs, product vergelijking. en het heel klantvriendelijk personeel

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over de winkel in Zoeterwoude-rijndijk, we worden er prettig geholpen en prijzen zijn niet duurder dan bij anderen en de service vinden we heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Haman 09-09-2013 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld

Service
Deskundige verkoper zonder bla bla

Assortiment
Zeer ruimr keuze

Aanbeveling
Ouderwetse service voor internetprijzen

Extra toelichting
Inbouwvaatwasser werd bezorgd en geplaatst voor dezelde prijs als bij internetwinkels. En het oude apparaat werd meegenomen (moet je zelf regelen als je op internet koopt).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonnie Son 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Online besteld met de opmerking of de bestelling na 11:00 bezorgd kon worden. We werden keurig via de mail op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en op de bezorgdag voor 8:00 uur kregen we bericht dat de vaatwasser tussen kwart voor drie en kwart voor vijf werd afgeleverd. En ja hoor, om 5 voor 4 ging de telefoon dat de bezorgers over 8 minuten aan de deur zouden zijn. De oude vaatwasser werd netjes meegenomen, De nieuwe werd in de keuken neergezet, zonder karton maar nog wel in het plastic en piepschuim. Na betaling en tekenen voor ontvangst meteen een mail met het afleverbewijs. Prima service en nette bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cover64 07-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met alle benodigde info

Service
Geen bezorg- en extra service kosten. Snelle, zeer correcte levering: binnen 24 uur artikel in huis. Bestelling te volgen op aparte site en belangrijk: de levering kwam precies op de aangekondigde tijd! Super gewoon!

Assortiment
groot assortiment tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
Van bestelling tot levering van iedere stap op de hoogte gehouden en voorzien van duidelijke informatie over levering.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze winkel aangaande de bestelling en levering van mijn Samsung wasmachine WF80F7E6P6W/EN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieterstoop 07-09-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet besteld en binnen 2 dagen geleverd.

Service
Vrieskast is netjes op z'n plek gezet.

Extra toelichting
De service was perfect. Vrieskast werd uitgepakt en op z'n plaats gezet. De verpakking werd meegenomen. Ook het ter plaatse kunnen pinnen bij aflevering was ideaal. Al met al was het allemaal goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uhibukki 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebeld voor advies, mijn apparaat naar keuze werd in optie genomen omdat er nog contact zou zijn met de installateur. De installateur heeft de bestelling voor mij bevestigd bij het bedrijf en ik ontving een e-mail met een bevestiging van de bestelling.

Service
Om 17.15 bellen voor advies en nog voor 18.00 uur op vrijdag teruggebeld om door te spreken wat ze van mij nodig hadden. De e-mail die ik stuurde werd maandagochtend vóór 10 uur al beantwoord en op woensdag konden ze het apparaat leveren en installeren. Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen aan de telefoon en ook de installateur was vriendelijk, professioneel en snel.

Assortiment
Als enige minpuntje kan ik noemen dat niet alle apparaten op voorraad waren en dus een langere levertijd. Kan vervelend zijn als je iets snel wilt hebben. Maar volgens mij is dit bij elke winkel het geval.

Aanbeveling
Zie bovenstaande complimenten en opmerkingen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Borreman 06-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
De levering van de wasmachine werd op een half uur nauwkeurig aangegeven en ook zo geleverd en geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jjbroozeboom 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoniolis 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is goed

Service
Toppie

Assortiment
Mag meer zijn

Aanbeveling
Super voor vooral witgoed

Personeel komt betrouwbaar over

Extra toelichting
Website werkt goed,verzendt snel op juiste tijd,goed bezorgpersoneel,plaatst het artikel keurig . Wat opvalt is dat bezorgers vriendelijk, netjes en behulpzaam zijn,KLASSE heren!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lupi2013 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles prima verlopen, makkelijk om de bestelling te plaatsen

Service
Alles volgens de afspraak bezorgd

Assortiment
Ik vond precies wat ik nodig had, voor een prima prijs!

Aanbeveling
Prima bedrijf, prima service, zeker voor herhaling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvreeburg 05-09-2013 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst ons georiënteerd op internet daarna naar de showroom in den haag gegaan om de aankoop te doen

Service
goede verkoper met verstand van zaken en een snelle levering tegen een goede prijs

Assortiment
ze hebben eigenlijk alles op keuken en apparatuur gebied

Aanbeveling
goede service en prijzen

Extra toelichting
goede geholpen met de keuze en goede afspraken kunnen maken over de levering, altijd al te vrede geweest over bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visser112 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bemmel en Kroon levert prodcuten tegen de scherpste prijs, in ieder geval de wasmachine die ik op het oog had. De website is duidelijk. Tevens was het erg makkelijk om een leverdatum af te spreken. De bezorgers waren erg vriendelijk en werkten snel en netjes. Deze winkel is zeker aan te raden. Ik heb nog een wasdroger nodig welke ik zeker bij Bemmel en Kroon zal bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacmee 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb via internet een wasmachine gekocht en vond dit zeer gemakkelijk.

Service
Absoluut netjes op de hoogte gehouden van wanneer precies de levering ging plaatsvinden. Alles netjes te volgen op internet.

Aanbeveling
Ik ben tevreden en zou dit ook zeker doorvertellen!

Extra toelichting
Ik heb op aanraden van een vriendin dezelfde wasmachine gekocht. Ik heb eerlijk gezegd gezocht naar de goedkoopste deal, Bemmel & Kroon was/is best geprijsde winkel! Vandaar mijn aankoop. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CharlieS 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prima winkel, snelle en goede service. Over het algemeen behoord het assortiment tot een van de goedkopere qua prijs te vinden op het net.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KenzoJ 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling ging voortvarend. Geen hickups tegengekomen.

Service
Geen vragen/contact gehad.
Levertijden en bezorging OK. Mooi op tijd gebeld voor bezorging.
Geen kosten voor extra services, toppie!

Assortiment
Alleen dit product tot nu toe nodig gehad. Prijs was scherp, dus dat betekent hier kopen toch. Zo trek je klanten.

Aanbeveling
Snelle levering en scherpe prijs zonder extra kosten!

Extra toelichting
Scherpe prijs, gratis bezorging, gratis aansluiten, gratis afvoer van oude apparaat en verpakkingsmateriaal. Snelle bezorging en vriendelijke bezorger die alles netjes heeft achtergelaten. De informatie/specificaties betreffende het apparaat hadden uitgebreider gekund. Dat was wat summier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nappy 04-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vanuit de luie stoel besteld

Service
Binnen een dag netjes op tijd op de 2e afgeleverd zonder allerlei "extra service" toeslagen. Oude machine mee retour. Ze waren alleen de verpakking vergeten anders een 10 :)

Aanbeveling
Liep allemaal zoals het hoort

Extra toelichting
Staat boven aan de lijst als we weer eens wat nodig hebben. Scherpe prijs en geen extra bezorg, aflever etc toeslagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmjv 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site, prima bestelproces.

Service
De wasser en droger werden keurig uitgepakt en geplaatst. Plastic, karton en piepschuim werden meegenomen, helemaal top.

Extra toelichting
Keurige snelle levering, duidelijke lever en bezorgtijden. En ook nog een prima prijs natuurlijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maalbersberg 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mail zijn wij uitstekend op de hoogte gehouden. Mijn vragen per mail zijn volledig en snel beantwoord. Met aansluitend een duidelijke offerte die volledig is waar gemaakt.

Service
Via email volledig op de hoogte gehouden mbt levering. De informatie per mail was duidelijk en beantwoorde alle vragen.

Aanbeveling
Ik kan niets verzinnen wat beter zou kunnen of anders zou moeten. Zou graag zien dat andere bedrijven op deze manier bestellingen in behandeling nemen en afhandelen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

makkie66 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. De heren die de oude wasmachine meenamen en de nieuwe kwamen installeren deden dat snel en netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rambootje 02-09-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Wij werden prima voorgelicht bij onze aankoop en ook bij aflevering van ons fornuis werd geïnformeerd of wij op de hoogte waren van de juiste wijze van aansluiten van ons fornuis.

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden over Bemmel en Kroon. We kregen keurig een mail maar werden daarnaast ook een half uur van te voren gebeld over tijdstip van aflevering. Ook was men zeer vakkundig en service gericht.

Extra toelichting
Zie hierboven. Zeer vakkundig personeel en veel service. Zeer goede zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

daffy 02-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Nette service zowel per mail als aan de telefoon. Wasmachine werd keurig op tijd afgeleverd en ik heb ook nog een nieuwer model gekregen voor de zelfde prijs!!! Wij hadden hier 7 jaar geleden onze hele keuken met apparatuur gekocht en zeer tevreden over service en keuken! Kortom hier bestel ik volgende keer zeker weer. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews