bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17360 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3125 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

aadels 09-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles werd gedaan plus aangesloten

Service
lift was kapot en toch nog naar boven brengen dat is voor mij een 10 waard.

Aanbeveling
goede service en makkelijk op de site te vinden

Extra toelichting
niet om te slijmen maar alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fahima 08-10-2014 In de winkel gekocht
leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als fysiek shoppen

Service
De service was uitstekend.ik werd ook meteen opgemerkt door de medewerker en naar wens geholpen.

Assortiment
Het assortiment was uitstekend en van goede kwaliteit en prijs verhouding.

Aanbeveling
Ik zou bemmel&kroon uitermate aanbevelen aan iedereen.

Extra toelichting
Zeer goede winkel met kwaliteit spullen.de service was uitstekend.zeer vriendelijk geholpen met mijn aankoop,wel jammer dat mij geen extra garatie op mijn aankoop is aangeboden.maar verder erg tevreden met mijn aankoop,de sevice en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bennywieske 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goed en vlot

Service
goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
zeer goed en de prijs valt ook goed mee

Extra toelichting
enkel zou ik nog willen vragen hoe met de garantie is en is dat ook 2 jaar zo als in belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

45994car 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Super, bestelling super duidelijk online !
Als tweede stap : je wordt op de hoogte gebracht van je levering, je mag ZELF je datum kiezen !
Derde stap : wordt op de hoogte gebracht van het uur van de levering.
EEN WOORD : super
Levering : PERFECT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elvince 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helemaal prima die website, alles goed te volgen. Enige minpuntje is dat ik bij bestellen na herhaaldelijk zoeken geen optie kon vinden om aan te vinken dat men het oude apparaat mee moest nemen. Een stap verder in de bestelling staat dan wel aangegeven dat je niet wil dat ze de oude meenemen. Maar die keuze heb ik dus vooraf niet gezien. Even terug gemaild daarover en toen was het alsnog snel geregeld.

Service
Helemaal top! 's-morgens krijg je een email met de verwachte bezorgtijd en de chauffeur belt ook nog een half uur van tevoren dat hij er aan komt. Uitzonderlijk goede service vind ik dat!

Aanbeveling
Goede prijs en service

Extra toelichting
Lage prijs en hoge service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

eleonora66 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerst rustig allles vergeleken via internet en dan via een goed leesbare site bestellen

Service
Na bestelling, keurige bevestiging, tijd van levering (de bestelling was te volgen via track en trace, daardoor vrij nauwkeurig wanneer er geleverd werd. Hele fijne mensen bij aflevering, netjes, beleefd en heel hulpvaardig. Betaling per pin is ook ideaal, want je krijgt eerst geleverd en dan betaal je.

Assortiment
sommige merken niet leverbaar

Aanbeveling
Door de zeer goede ervaring.

Extra toelichting
De zeer snelle afhandeling. 's Middags om 15.45 uur besteld en de volgende dag om 10.30 uur in huis. Dat is geweldig als je de dag daarop jarig bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mbannink 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Alleen positief commentaar: Zie hierboven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Olive Oilski 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop makkelijk en overzichtelijk. Wat ook fijn is dat je de gewenste afleverdstum kan doorgeven (tot een aantal weken vooruit!)

Assortiment
Ruim assortiment met goede prijskwaliteit verhouding. Net iets duurder als bcc, maar zeker goedkoper als bol.com en mediamarkt.

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk. Levering aan het begin van de dag zodat je niet heel de middag hoeft te wachten, of je midden op de dag verplicht ben een paar uur je werk te onderbreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smitjevanvier 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Orderverwerking werd snel bevestigd en levering was op tijd. Ze werken met een nauwkeurig track en trace systeem. Je kan precies online volgen waar ze zijn, heel handig. Hoef je tenminste niet een paar uur voor niets thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

turi 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maandagmiddag besteld en dinsdagmorgen geleverd

Extra toelichting
het kan bijna niet overzichtelijker en sneller als dit. Prima zo verder doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Yildirim 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goede duidelijke site met antwoord op al je vragen.

Service
Bestelling zou volgens de website niet op voorraad zijn en de verwachte levertijd zou 2-5 wd zijn. Ook keurig een bericht na de bestelling dat deze direct is besteld. Op dag 4 een mail gestuurd met de vraag wanneer deze geleverd zou worden. Zeer snel een bericht terug gekregen dat ze deze de volgende dag verwachtten. Helaas hebben ze de 2-5 wd niet gehaald. De 7e werkdag kwam deze binnen, maar het eerste bericht (direct na bestelling) en de reactie n.a.v. mijn mail (inclusief excuses) vindt ik dat ze toch wel keurig geopereerd hebben.
De bezorgdienst was trouwens keurig. Ook heel vriendelijk personeel. Wel makkelijk dat je zelf je leverdag kan kiezen en van te voren nog berichtjes krijgt wanneer deze exact geleverd zal worden (half uur van te voren een sms'je!)

Assortiment
Even rondgekeken en volgens mij is er genoeg keus.

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe tevreden over deze zaak. Ik hoop het niet te hoeven gebruiken, maar mocht het toch noodzakelijk zijn hoop ik dat ook de aftersales in orde is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

partaxian 08-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tja wat kan ik zeggen, gewoon via de webshop in je luie stoel bestellen.

Service
Goed service, wasmachine werd netjes boven gebracht op z'n plaats gezet en aangesloten zonder meerkosten.
Ook niet onbelangrijk is dat de dag van bezorging ook gekozen kan worden. Dat heb ik wel een anders meegemaakt.

Assortiment
Via Google direct naar het product op de site gegaan dus ik kan niet zoveel over het assortiment zeggen maar dat zall wel goed zitten.

Aanbeveling
Goed service voor een lage prijs.

Extra toelichting
Goed service, wasmachine werd netjes boven gebracht op z'n plaats gezet en aangesloten zonder meerkosten. Prijs was al lager dan de concurrent op de website en daarnaast nog eens 100,- korting via een knop op de website. Top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jannyklei 07-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Zondag bestellen, dinsdag in huis. Prima geregeld.

Service
Goed op de hoogte gehouden van levering via mail en sms. Je weet wat je kunt verwachten.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Ik zou zeker de site doorgeven.

Extra toelichting
Geen aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yo-eddy 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel en snel besteld

Service
Prima, snel geleverd zoals van te voren vermeld.

Assortiment
Vaatwasser die we zochten was op voorraad, verder niet gezocht.

Aanbeveling
Snel en eenvoudig, levering volgens afspraak (snel dus : ) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

linders5 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima e-mailkontakt en zeer goede aflevering

Extra toelichting
goed geprijsd en toch zeer goed afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Inja 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met een gemakkelijke zoekfunctie en diverse betalingsmogelijkheden. Top.

Service
Goede service. Duidelijk over wanneer de bezorging plaats vind. Gelijk na levering een mail met hierop de mogelijkheden in beeld wat en wanneer wat te doen als er iets mocht blijken te zijn met de aankoop.

Assortiment
Ruim assortiment. Voldoende voor mij met tevens keuzes uit meerdere prijzen. Dus voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Volledig. Goede service, levering etc. en alles ook nog eens snel.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bailey1234 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Hele goede service! Er werd van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Keurige bezorgers, apparaat netjes aangesloten. Alles mee terug genomen inclusief oude apparaat. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fokkomuller 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk website. Goede zoekmogelijkheden.

Service
Duidelijke communicatie over levering. Transport online te volgen. 1/2 uur van te voren gebeld wanneer ze zouden arriveren.
Erg vriendelijke kerels die de wasmachine 2 hoog sjouwden en de oude wasmachine weer meenamen. Top geregeld!

Extra toelichting
Tot nu toe alles erg goed geregeld. De wasmachine draait inmiddels ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra_L 07-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Supersnel. Voordat ik het wist was de machine uitgepakt en aangesloten. Perfect gewoon.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een LG wasdroogcombi en kwam zodoende bij Bemmel en Kroon uit. Naar hun verdere assortiment heb ik niet gekeken. De afhandeling van de bestelling ging snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken mbt de levering. De levering en installatie van de machine was snel en werd gedaan door 2 vriendelijke heren. Super gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

April1 07-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk personeel en overzichtelijk in de winkel.

Service
Het melden per mail van de aflevertijd en telefonisch de vervroegde levertijd.

Assortiment
Grote keus aan diverse merken.

Aanbeveling
Dit ook vanwege de klantvriendelijkheid en service.

Extra toelichting
Gewoon een prettige winkel met personeel die verstand van zaken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee5985 06-10-2014 In de winkel gekocht
Neckar, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede kennis en duidelijke uitleg over de apparatuur. Binnen 1week zowel een was- als een vaatwasmachine gekocht.

Service
Terwijl ik de deur uit liep al een bevestigingsmail binnen. Super snelle levertijd. Verkoper Johan heeft gelijk een monteur van AJTec geregeld om naar kapotte vaatwasser te kijken. Die bleek niet te repareren en is ook vervangen. En wederom met veel kennis van zaken geholpen.

Assortiment
Vele merken, dus ruime keus. Goede kennis van apparatuur.

Aanbeveling
Absolute aanrader!

Extra toelichting
Zoals gezegd, goede kennis van apparatuur, dus goed voorgelicht, zeer snelle service! Goede kontakten met een zeer goed installatiebedrijf AJTec, die ook supersnel reageert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ vd Windt 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling via de site van Bemmel en Kroon was zeer duidelijk en gemakkelijk.

Service
Levertijd kon ik zelf aangeven. De dag ervoor kreeg ik per mail het tijdsblok waarbinnen de bestelling zou worden geleverd. De volgende dag werd dit waargemaakt. De installatie en aansluiting was perfect en bij de prijs inbegrepen.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over het gebruiksgemak van de site, de keuze van het aflevermoment en de installatie/aansluiting van het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne 609 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
de prijs is in verhouding goedkoper. andere vragen voor het plaatsen van een artikel extra geld. bij Bemmel en Kroon was het incl

Aanbeveling
service goed. levering goed. een prima zaak

Extra toelichting
de klantvriendelijkheid. duidelijke uitleg. snelle levering, betalen bij afleveren.gewoon een uitstekende winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Van den Bosch 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was niet enkel eenvoudig om te bestellen maar bij een telefonisch vraag heb ik ook via mail een snel antwoord gekregen.

Service
Netjes en onberispelijk op tijd werd het artikel thuis afgeleverd.

Assortiment
Vele artikels hebben de laagste prijs van de hele Benelux.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

staneke 06-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De siste is dusdanig ingedeeld dat je ook per merk kunt zoeken naar de voor jou geschikte machine.
Daarnaast kun je dan ook "op prijs" zoeken.

Service
Na telefonische bestelling krijg je praktisch per omgaande mail over levering, bezorging en betaling. Bovendien krijg je een half uur voor bezorging een telefoontje van de koerier over het juiste tijdstip

Assortiment
Uiterst concurrerende prijzen en een geweldig assortiment.

Aanbeveling
Door de vriendelijkheid van de leverancier en de bezorgers, alsmede het feit dat gratis bezorgd wordt en geplaatst, waarbij de oude machine mee wordt genomen is leverancier een absolute aanrader. Toppie!!

Extra toelichting
Ik denk dat ik bij aanbevelingen aan anderen duidelijk genoeg ben geweest, minpunten zijn er niet. Alles klopt. Het woord "toppie" is misschien nog wel te zwak uitgedrukt. Hulde aan deze leverancier, daar kunnen anderen een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid07 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
omdat online invullen niet lukte, telefonisch gedaan en dat was geen probleem. Betalen kan bij afleveren.

Service
prima service, snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
hebben echt moeite gedaan om de spullen op tijd te kunnen leveren. TOP

Extra toelichting
De moeite die gedaan is om te kijken of de spullen nog de volgende dag geleverd konden worden vond ik SUPER. Vond het 'persoonlijk'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grandcru 05-10-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Spreekt voor zich.

Service
Zelfs je privé-mail wordt beantwoord, daar kunnen anderen nog wat van leren!

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Maar natuurlijk bevelen we deze winkel aan in betrouwbaarheid en snelheid!

Extra toelichting
Perfect bestaan nu eenmaal niet, helaas staat Bemmel en Kroon nog steeds niet in de lijst van de Samsung actie. Alleen om deze reden had ik misschien bij een ander besteld maar dat wisten we van tevoren niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulina5 05-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie toonzaal. Makkelijk parkeren.

Service
Goede afspraak regeling. Telefoneren een half uur voor komst van het product.

Aanbeveling
Goede prijs en niet te duur.

Extra toelichting
Er zijn geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Meetlint 05-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb op mijn gemak de vrieskast uit kunnen kiezen

Service
Ik werd gelijk en goed geholpen

Assortiment
Er was genoeg waaruit ik kon kiezen

Aanbeveling
ik kan het iedereen aanbevelen om bij Bemmel en Kroon te gaan kijken

Extra toelichting
Vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte tot het moment dat de vrieskast bij mij in huis stond heb ik als prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pamper 05-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat we wilden weten stond op de website. makkelijk te bestellen zelfs telefonisch kon dat.

Service
100% service. Duidelijk met afspraak. telefonisch zeer goed bereikbaar en via de mail ook snel met antwoord. Geen extra kosten en mocht betalen bij aflering. Bij levering een aflevertijd aan ons doorgegeven. per mail, sms en zelfs een telfoontje binnen een half uurtje van bezorgen.

Assortiment
voldoende keus.

Aanbeveling
Ja ik zou Bemmel & Kroon zeker aanbevelen bij vrienden e.d.
Wij zijn zeer tevreden met hoe de communicatie met bestellen en levering ging. voldoende informatie.

Extra toelichting
Ik vind het gehele traject van uitzoeken , bestellen en leveren een dikke 10. Kon niet meer of beter wensen. Zelfs werd de factuur na een paar weken na ontvangst nog gemaild nadat ik daar omhad gevraagd. Via de mail binnen een uurtje gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goisshie 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
In de eerste instantie had ik geen idee wie Bemmel en Kroon was. De goedkoopste leverancier voor de wasmachine die we graag willen hebben. Ge-google, goede reviews. Toch maar even gebeld naar de zaak, prima geregeld en binnen 2 minuten de bestelling geplaatst. Hoe betalen? Koerier komt met pin automaat! Geweldig! En de volgende dag in huis! Een half uur voor aankomst netjes een bericht dat koerier er aan komt. Wasmachine naar de zolder gebracht en aangesloten, werkt prima zoals het hoort. Inpakplastic ed meegenomen, geen zooi in huis. Betaling per mobiele pin, werkt ook naar behoren. Ik kan niets anders zeggen dat het zo'n verademing is om op die manier geholpen wordt! Niets geen verzendkosten en / of aansluitkosten zoals de fysieke winkels vragen, en service is super! Bedankt! We weten jullie te vinden voor de volgende x :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

axzel 04-10-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website, zelf een bezorgdatum kiezen.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Prima ervaringen met deze winkel, maar als ik één minpuntje mag noemen: mijn producten zouden op voorraad zijn, maar na bestelling bleek dat toch niet waar. Duurde ongeveer 5 werkdagen voordat de order klaar was voor verzending. Complimenten voor de communicatie, die was duidelijk en ruim voldoende. Zelf een leverdatum kiezen is ook echt een pluspunt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Munz 04-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik belde Bemmel en Kroon voor wat informatie over het te kopen product. Contactpersoon aldaar moest hierover informatie inwinnen bij importeur en zou terugbellen. Dat gebeurde na 5 minuten. Toen ik zei, dat ik obv de verkregen informatie het product on line zou bestellen, zei de contactpersoon dat dat ook via hem telefonisch zou kunnen. Aldus geschiedde en 5 minuten later kreeg ik een bevestigingsmail over het bestelde product. Keurig en accuraat!

Service
Ik zou op de dag van de levering van het product - een keukenkraan - voor 08.00 uur 's ochtends een mail krijgen met een indicatie over de tijd van levering. Dat gebeurde. En een half uur voor levering zou ik een sms krijgen over de exacte levertijd en ook dat gebeurde. En ik kon de levering zonder verzendkosten aan de deur betalen door te pinnen. Servicegerichter en makkelijker voor de klant kan volgens mij niet.

Assortiment
Ik zocht naar een kraan die ik in een winkel had gezien. Deze stond helder en duidelijk op de website beschreven en met foto's verlucht en ook nog € 40,- goedkoper.

Aanbeveling
Vanuit mijn luie stoel de door mij gewenste informatie via website en telefoon van Bemmel en Kroon ingewonnen en verkregen. De aflevering was 100% correct en comfortabel.

Extra toelichting
Correcte en servicegerichte afhandeling. Beter kan ik het niet omschrijven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJBroekhuizen 04-10-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Dicht in de buurt en fysiek te beoordelen.

Service
Keurig geholpen en snelle levering.
Alles op tijd volgt opgave

Assortiment
Goed

Aanbeveling
De ervaring rechtvaardigt dat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

builder 03-10-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Mooiste winkel van Nederland met groot assortiment. Alle prijzen zeer scherp en op internetniveau. Super goed advies door zeer vakbekwame adviseurs, xx is Top !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.rotteveel 03-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
De site biedt een grote variatie aan artikelen, voor mij was dat machines. De kenmerken waarop je wilt kiezen waren goed beschreven. Ik vond de ervaringen van andere klanten over de service erg handig - en die klopten!

Extra toelichting
plezierige ontvangst; goede informatie over verschillende machines; geen aandrang om een duur product te verkopen; duidelijkheid over levertijd en -voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fidel1967 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site. Snel besteld.

Service
gekochte apparaat was niet meer voorradig.ik kreeg nu de duurdere opvolger voor dezelfde prijs

Aanbeveling
voor mij voor deze aankoop. de goedkoopste en zeer snel.

Extra toelichting
als je wasmachine kapot gaat heb je snel een nieuwe nodig. Keuze gemaakt via kieskeurig. Bemmel en Kroon stonden in de lijst van goedkoopste leveranciers en beoordeeld met een 9.2. Keuze snel gemaakt. besteld en de volgende ochtend geleverd en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoesi 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak van het on-line bestellen was voor mij zeer goed. De webshop is duidelijk en makkelijk.

Service
Helemaal top!

Assortiment
Ik had al in verschillende winkels gekeken en vond deze vrieskist. Bemmel en Kroon bleek online de goedkoopste.

Aanbeveling
Als het altijd net zo goed gaat als nu, dan krijgen jullie een 10 met een griffel. Een ding is zeker, jullie website gaat bij mij in mijn favorieten.

Extra toelichting
Het gemak van online bestellen, de prijs en natuurlijk de bezorging van begin tot eind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

robvandertweel44 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem om te bestellen of uit te zoeken

Service
Juiste info op tijd ontvangen

Assortiment
Konden direct vinden wat we zochten

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannespaulus 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eerste keer via internet een wasmachine aangeschaft. Na lezen test consumentenbond keuze gemaakt. De bestelling bij Bemmel en Kroon wasbinnen 5 minuten online geregeld.
Super

Service
Binnen 24 uur geleverd. Keurig de komst aangemeld. De bestellers sloten aan en voerden de oude af. Vriendelijk en professioneel en dat zonder extra kosten voor mij! (aanbieding)Hoop dat de service gedurende het leven van de machine zo blijft.

Assortiment
In wasmachineland is veel te koop en veel daarvan is aanwezig in het assortiment van Bemmel en kroon

Aanbeveling
spreekt voor zich na het voorgaande.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcPeeters 03-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel besteld op een duidelijke site. Fijn dat de vervoerders te volgen zijn en even bellen 20 min voordat ze leveren. Verpakkingsmateriaal weer mee en apparaat wordt geïnstalleerd. Super!

Service
Niet alleen dozenschuiven maar ook informeren en installeren

Assortiment
Keuze is ruim voor concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Ambassadeur erbij!

Extra toelichting
Zo hoort een webshop te zijn. Snel, duidelijk en service en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els van Duijn 02-10-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele goede, duidelijke en vriendelijke uitleg. Heel prettig!

Assortiment
Via consumentenbond een wasmachine uitgezocht die heel goed uit de test kwam. Dus ik hoefde verder niet te zoeken. Jullie prijs was de laagste!

Aanbeveling
Zie bovengenoemde argumenten (ik had op internet trouwens ook al lovende beoordelingen over jullie gelezen waardoor ik al heel positief en vol vertrouwen tegenover jullie stond!

Extra toelichting
Zie bovengenoemd. Ook de 2 "mannen" die de wasmachine kwamen brengen waren vriendelijk, kundig. Goed op elkaar ingespeeld met het sjouwen en ze hadden ook lol met elkaar. Leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KlaasvdG 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering, scherpe prijs, goed telefonisch bereikbaar, oude afwasmachine meegenomen. Betalen bij aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nl21945 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder bestelproces en de mogelijkheid om de bezorgdatum te kiezen.

Service
Wasmachine keurig op z'n plaats gezet, aangesloten en de verpakking meegenomen

Assortiment
Voldoende keus tegen een scherpe prijs

Aanbeveling
Alles klopt...ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jandebrie 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vanachter de computer bestellen en vergelijken. Toen ik belde voor een bepaalde wasmachine, werd me het nieuwste model aangeboden met fikse korting.

Service
Aardige mannen kwamen wasmachine afleveren en installeren en namen de oude mee terug. Mijn kraan was lam, dus ze hebben zelfs de hoofdwaterkraan, in de kruipruimte onder een zwarte tegel, voor me afgesloten, zonder morren.

Aanbeveling
Goede verhouding prijs-kwaliteit-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cooitje 02-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie, duidelijke webshop! Zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Zie beneden...

Aanbeveling
Prettige prijzen! We hebben voor de aanschaf van onze wasmachine heel wa webshops bekeken, maar Bemmel en Kroon kwam er als goedkoopste uit

Extra toelichting
Vanmorgen een wasmachine mogen ontvangen van Bemmel en Kroon. Over de service niets anders dan lof!! Wat in deze tijd van "klant is GEEN koning meer" een hele verademing is. De klant is zeker nog koning bij Bemmel en Kroon en koeriersbedrijf!!!!!!! Via de webshop besteld, duidelijk, helder. Ook het koeriersbedrijf niets anders dan lof. Volgens het track en tracesysteem kon ik precies volgen waar de koerier zich bevond. Geen onnodige wachttijd. De koeriers waren ook zeer vriendelijk. Voorzagen mij nog van advies over de aansluiting van de wasmachine. Namen de oude wasmachine en het afval netjes mee! Keurigkeurig. Ik ben al met al zeer tevreden. Zowel met Bemmel en Kroon als het koeriersbedrijf. Dit is beslist niet de laatste keer dat ik iets koop bij Bemmel en Kroon. m.vr.gr. Corry Speelman Zuidlaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harut-nl 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Laagste prijs garantie ontvangen en ook nog eens mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer de bezorgingen wenselijk is, echt super.

Assortiment
Heb kunnen vinden wat ik nodig had

Extra toelichting
Heb mijn aankoop voor de laagste prijs ontvangen, bij deze winkel maken ze je ook mogelijk om zelf aan te geven wanneer je de artikel bezorgd wilt hebben, in ons geval heel handig aangezien we aan het verbouwen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NilsBerndsen 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekende service, terugbel afspraken worden nagekomen. Kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kris vermussche 01-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk en goedkoopst

Service
de mannen van de levering hebben zelfs de koelkast uit het karton gehaald

Aanbeveling
goedkope en betrouwbare firma,alles klopt altijd,zeer correct.Aan te bevelen

Extra toelichting
Betrouwbare firma,alles verloopt volgens plan.Correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera-678 01-10-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Onwijs goede service! Iedereen denk erg goed mee, dat is erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews