bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15709 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3107 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wetac 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
enig minpuntje is de betalingsmogelijkheid. Liefst een online-blankoverschrijving of visa voorzien.

Service
correcte en snelle informatie. Zeer snelle levering. Ook de mogelijkheid om zelf de leveringsdatum te bepalen is een groot pluspunt

Assortiment
gewoon zeer ruime keuze en goede vergelijkingsmogelijkheden.

Aanbeveling
zeer snel en betrouwbaar. Gemakkelijkheid van bestellen en snelle levering

Extra toelichting
zeker aan te bevelen winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hemmelot 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk zoeken en goede informatie. Tevens makkelijk dat je een bezorgdag al bij de bestelling kunt opgeven

Assortiment
Ze hebben bijna alles en makkelijk te vinden

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries FF 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Na de bestelling kregen we binnen de minuut een bevestiging en factuur. De betaling via Ideal verliep[ ook vlot. Daarna weer binnen enkele minuten kregen we de verzendlijst per mail met daarop het vermoedelijke tijdstip van aflevering. En op de dag van levering kregen we s morgens vroeg bericht op welk tijdstip de vrachtwagen met de apparatuur bij voor de deur zou
staann. En alles klopte gewoon. Super.

Service
Zie uitleg op eerste vraag.

Assortiment
Zeer ruim, wel is aan te bevelen eerst je te oriënteren op internet. Als je het weet typ je op Google het apparaatnummer in en kom je vanzelf bij Bemmel en Kroon. Was voor ons de enigste die het product op voorraad had en binnen 1 dag levert! Buitengewoon!

Aanbeveling
Zie antwoorden op vorige vragen.

Extra toelichting
Bij een volgende grote aanschaf ga ik direct naar hun site om me te oriënteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer correcte afspraken en levering
perfect

Service
Zeer vriendelijk en professioneel

Assortiment
Duidelijk genoeg aanbod

Aanbeveling
Aanrader en ook voor klanten in België
Geen extra kosten en indien er iets niet is vervangen ze dit door het nieuwe model zonder meerprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Voort 21-10-2015 In de winkel gekocht
Bemmel&Kroon Hoge Rijndijk 269 Zoeterwoude Rijndijk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel veel keus. Hebben alle merken staan. Je kunt dus veel vergelijken en ook live bekijken.

Service
Personeel zet zich 100% in om je te helpen bij de keus van je apparaat.

Assortiment
Staan zoveel merken en types dat je goed kunt vergelijken en je keus maken.

Aanbeveling
Bemmel&Kroon in Zoeterwoude is echt een aanrader. Veel keus en prettig personeel.

Extra toelichting
Super snelle levering. De volgende dag had ik mijn koel/vries combinatie al in huis. Ook nog eens de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans H. 21-10-2015 In de winkel gekocht
Van Bemmel en Kroon, Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk, groot assortiment, ruime parkeergelegenheid

Service
veel personeel aanwezig, zeer behulpzaam

Assortiment
bijv. vaatwassers van de grote merken, andere merken of types via de site in de winkel te bekijken. Veelal direct leverbaar.

Aanbeveling
Ben al jareb klant, altijd tot volle tevredenheid. Ook wat garantie en service betref.

Extra toelichting
Winkel reageert soepel op specifieke wensen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 21-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel klikken en bestellen.

Service
Volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Voor het snel kopen en laten bezorgen van een droger een prima site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eh 21-10-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product hadden ze niet op voorraad. Althans niet in het filiaal. Ook al waren wij er in de middag, de volgende ochtend werd het thuis netjes afgeleverd. Ideaal dan hoef je zelf niet te tillen.

Service
Wij zijn goed te woord gestaan in het filiaal in de Cruquius. Alles rustig uitgelegd. En ook al liepen er meer klanten rond. Ze namen de tijd voor ons.

Assortiment
De keuze was reuze. Daardoor word het kiezen van een product soms wat lastiger. Maar je kan wel rustig vergetelijke

Aanbeveling
Zeker de moeite waard om een bezoek te brengen als je op zoek bent naar 1 van de producten die Bemmel verkoopt.
Je word goed geholpen en ze hebben reële prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, snelle levering

Service
Snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
Groot assortiment, scherp geprijsd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

René 20-10-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kijk altijd even op de website, kies enkele apparaten uit en ga dan naar de winkel om alles "in het echt" te zien. Altijd goed advies gekregen.

Service
Mijn ervaring is altijd goed geweest. In de winkel kunnen ze al zeggen wanneer de levering is en de installateur is top.

Assortiment
Ik vind het iedere keer weer verrassend dat ik bij het zoeken steeds bij Bemmel & Kroon uitkom.

Aanbeveling
Wat op de website staat is bijna altijd voorradig. Indien niet binnen een paar dagen. Heel plezierig om hier rond te lopen en als er een verkoper naar je toe komt en je wil dit niet omdat je aan het kijken bent, wordt dit meteen opgepakt en kan je rustig struinen. Top zaak!Ook kwa prijs en service.

Extra toelichting
Jullie installateur is echt een aanrader. Perfecte aflevering en inbouwwerkzaamheden. Schoon opgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TvdM 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Helder en duidelijk. Veel merken

Aanbeveling
Zie vorige

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

moniek 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Prima bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 20-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Service is geweldig zo zouden meer winkels mogen zijn.

Aanbeveling
Alles snel en overzichtelijk geregeld. super

Extra toelichting
Wat ik vooral ook prettig vond is de pakketdienst die precies liet weten wanneer ze kwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaapcoebel 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
binnenlopen, en na goed advies nieuwe combimagnetron en kookplaat gekocht

Service
aan alles gedacht , dus geen stress voor ons

Assortiment
alle merken keurig op een rijtje

Aanbeveling
het geheel is top!

Extra toelichting
alles ok, snel, soepel & compleet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed1508 20-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijk om de artikelen te vinden die ik nodig had

Service
Vriendelijk personeel, direct geholpen

Assortiment
Wat niet op voorraad is, wordt voor je besteld

Aanbeveling
De service die ik kreeg was heel goed en de apparatuur ook nog eens voor een goede prijs.

Extra toelichting
Ruime keuze in de winkel en de service is perfect!! Ook de installatie is goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tahapary-Keislair 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website waarin ook duidelijke omschrijvingen staan van de producten

Service
Keurig op tijd geleerd netjes op de hoogte gehouden van aflever moment

Extra toelichting
Ik heb goede ervaringen met van Bemmel en Krioon in het verleden ook artikelen gekocht en altijd tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

automobiel1 19-10-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De bestelde koelkast paste niet in de daarvoor bestemde ruimte. Omwisseling werd zonder enig probleem geregeld.

Assortiment
Voor mij interessante artikelen waren voldoende aanwezig

Aanbeveling
Voorlichting door verkoper was adequaat en niet opdringerig

Extra toelichting
Uitstraling van degelijkheid en vakbekwaamheid. Overzichtelijke opstelling van het assortiment. Deskundige voorlichting van verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inakleinevos 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is goed te vinden, ook telefonisch snel contact voor verdere informatie.

Service
UITSTEKEND,GEWENSTE MODEL NIET LEVERBAAR EN ZONDER EXTRA KOSTEN EEN UP GRATE MODEL GEKREGEN, BEZORGING KEURIG OP TIJD.

Assortiment
Alles in voorraad, grote keus en zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Bemmel en kroon leveren Miele wasmachines en droogautomaten tegen de scherpste prijzen

Extra toelichting
Goede persoonlijke advisering en snelle uitstekende levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fietsbel biesje 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie website met eenvoudige en heldere zoekfunctie met prima selectiefilter.
Het invoeren van de gevraagde gegevens ging haast vanzelf.

Service
Helaas was de door ons bestelde wasdroger niet meer leverbaar.
Na overleg werd ons een luxere versie voor dezelfde prijs aangeboden. Wat een topservice!

Assortiment
Zeer ruim assortiment met diverse topmerken

Aanbeveling
Erg vriendelijke, behulpzame en professionele medewerkers. Daadkrachtig en kordaat.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft een vertrouwd gevoel. Daarnaast was de lage prijs en vlotte levering (door Dynalogic) doorslaggevend. Kortom, zeer aanbevelenswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

belband 19-10-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te vinden in ruim assortiment

Service
Prima te woord gestaan. Bezorging keurig geregeld en op tijd

Assortiment
Genoeg te vinden

Aanbeveling
Absoluut nog steeds een klasse winkel

Extra toelichting
Ook de winkel is zeer goed aan te rijden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TheoVolgering 19-10-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Zoeterwoude Rijndijk (rijnekeboulevard)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wij hebben al div. producten bij Bemmel en Kroon gekocht en nog nooit een min punt kunnen ontdekken.

Service
Een woord perfect. Afspraak is afspraak en er wordt tijdig meegedeeld via e-mail en telefoon wanneer bezorgd wordt. Sevice prima.

Assortiment
Zeer ruime keus voor ieder.

Aanbeveling
Alleen al door de plezierige winkel en zeer correct personeel.Ik heb dat wel anders meegemaakt.

Extra toelichting
Een top zaak en iedereen aan te bevelen en qua prijs overeenkomstig met andere stunt en internet aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mertensdi 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Spijtig dat belgische klanten niet via internet kunnen betalen, dit is toch een bijkomende kost van 4,95 euro

Service
Antwoord op mail in korte tijd

Assortiment
Vele merken

Aanbeveling
Heel prijsgunstig en levering op zaterdag

Extra toelichting
Levering op zaterdag ! Extra service inbegrepen Spijtige kosten ivm betaling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

truck drive 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mijn keuken 13 jaar geleden gekocht bij bemmel en kroon ,nu een nieuwe vaatwasser gekocht van Bosch ook bij b/kroon,via internet besteld .na dat de orderbevestiging binnen was las ik dat de code van de vaatwasser niet klopte met de door mij bestelde machine.
gebeld met b/kroon en ze vertelden mij dat de door mij bestelde maschine niet meer leverbaar was en ik een duurder nieuw model geleverd kreeg.VOOR DE ZELFDE PRIJS.
door de goede voorlichting van bemmel en kroon en door de zeer nette inbouw door AJ TEC UIT BERKEL/RODENRIJS geef ik beide bedrijven een Dikke Pluim

Service
keurig netjes geleverd en aangesloten

Assortiment
op internet alles te vinden bij bemmel en kroon

Aanbeveling
je krijgt er eerlijke voorlichting en apparaten voor een eerlijke prijs

Extra toelichting
niks mis met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra1971e 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk besteld

Service
Duidelijke informatie en afspraken worden nagekomen en geen hoge verzendkosten

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ik ben al vele jaren een tevreden klant

Extra toelichting
Al vele jaren ben ik klant bij Bemmel en Kroon en ik ben nog steeds zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefstef12 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
prijs en service uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trotsemama3 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik belde voor een extra info en zou daarna via internet bestellen, echter werd ik tot in de diepe details zeer goed geïnformeerd en vertelde hij me dat hij me meteen ook bestelling kon opnemen aan de telefoon en dat dat een kleine moeite was. Daarom krijgt hij/jullie bedrijf een dikke tien;)

Service
Ik heb ook een dikke tien gegeven aan de service want heb gebeld voor informatie omtrent een droger. Echter wegens omstandigheden was de deur van de droger die ik wou blijkbaar niet meer van glas (waardoor die juist heel erg mooi uitzag) maar gewoon wit. Ik vond dit SUPER dat hij me dit heel eerlijk vooraf heeft kunnen vertellen.

Assortiment
Qua assortiment mogen jullie wel iets meer uitbreiden voor zo'n bedrijf als jullie.

Aanbeveling
Ik ben zeer goed geholpen en met de juiste informatie. Tevens is de bezorgmoment en de dagen ook super geregeld. Ik zal jullie zeker aanraden!!

Extra toelichting
Ik heb de producten vandaag ontvangen. Heb ze nog niet gebruikt maar nadat ik ze heb gebruikt zal ik zeker nog een review achterlaten. Ik ben ook iemand die zeker de reviews even leest en het zeker als doorslaggevende manier zie om de gekozen product te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

denny7974 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Besteld vanwege de scherpe prijs. Snel een bericht met de levering, hierin stond dat een ander type geleverd werd. Na onderzoek bleek dit inderdaad een nieuwere en betere versie te zijn van de door mij bestelde. De geleverde is in de winkels toch zo'n €120 duurder, maar werd zonder bijbetaling gewoon geleverd. Snelle levering conform de website en ook het transportbedrijf was super. Duidelijke mail, sms van de vervoerder en ook nog een telefoontje om aan te geven dat hij er over 5 minuten zou zijn. Uitstekende service! Mijn bestelling was BKI495239

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markward 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik belde de telefoniste na sluitingstijd en zij heropende de computer en plaatste mijn bestelling

Service
Na 2 dagen was mijn wasmachine in huis

Aanbeveling
Geweldige snelle service en aardige gemotiveerde mensen

Extra toelichting
Ik heb mijn wasmachine telefonisch besteld bij Bemmel en Kroon en alles ging correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesel00 17-10-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eerst online gekeken of het fornuis dat ik wou verkocht werd door Bemmel en Kroon, daarna in de winkel geweest voor informatie.

Service
Super service, zowel in de winkel als bij de bezorging thuis!!! Is een apparaat duurder dan in een andere winkel, passen hun het gelijk aan, zodat je ook goedkoper uit bent.

Assortiment
Heeft Bemmel en Kroon iets niet, dan proberen ze er toch aan te komen.

Aanbeveling
Altijd, ben er fan van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpluger 17-10-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vestiging gemakkelijk te bereiken goed parkeren

Service
duidelijke uitleg, snelle levering. Bij de levering waren er moeilijkheden met plaatsen van de machine die zijn direct opgelost

Assortiment
breed assortiment van merkfabrikanten in alle prijsklassen

Aanbeveling
goede service , veel kennis, snelle levering aan huis

Extra toelichting
goede service met veel keuzes. Er werd duidelijke uitleg gegeven over de verschillende alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

An9e1a 16-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Verkoper geeft duidelijk uitleg. Ik wist precies wat ik wel en niet wilde hebben op de machine en wat ik maximaal wilde besteden aan de machine. Kreeg geen extra korting op de machine maar hij werkt wel gratis naar boven gebracht aan gesloten en de oude machine namen ze ook weer mee.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen. Ik wist wat ik maximaal wilde besteden en wat ik er allemaal op wilde hebben. Ik heb dus ook geen duurdere machine hoeven kopen.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Wij dachten dat ze die avond koopavond zouden hebben maar ze gingen al om zes uur dicht. Wij waren er om kwart voor zes. Toch werden we vriendelijk begroet en heel vriendelijk geholpen. Ik werk zelf in een winkel en weet hoe vervelend het kan zijn als er op het laatste moment klanten komen die nog eens uitgebreid gaan winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mzagwijn 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Simpel vergelijken en eenvoudige bestelling

Service
Je wordt super op de hoogte gehouden van je bestelling

Extra toelichting
Super snelle levering en je wordt heel nauwkeurig op de hoogte gehouden tijdens het gehele proces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvanDP 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op zondag wasautomaat via website besteld. Makkelijke en duidelijke website.

Service
Op maandag berichht dat wasautomaat op gewenste dag (nl dinsdag) geleverd kon worden. Aflevertijd zou tussen 14.30 en 17.30u zijn. Om 14.35u kreeg ik telefonisch bericht dat ze over een kwartier voor de duer zouden staan (en dat klopte ook). De kapotte wasmachine werd gratis meegenommen, vr het aansluiten van de nieuwe wasmachine werd een kleine bijdrage gevraagd.(die had ik er graag voor over).

Assortiment
Ik heb nog niet veel verschillende producten via de website besteld, indruk was een overzichtelijke website met ruim assortiment.

Aanbeveling
Vorige wasmachine (15 jaar oud) was ook via Bemmel & Kroon geleverd. omdat dat toen geheel naar wens was verlopen, nu deze nieuwe wasmachine weer via Bemmel & Kroon gekocht.

Extra toelichting
Goede service, vriendelijk personeel, stipte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.teunissen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het zoeken van produkten kan beter

Service
Het produkt was niet voorradig, meteen gebeld. Er werd gelijk actie ondernomen, na een uur belde het bedrijf terug met een alternatief. Vindt ik goede service daar houd ik van.

Assortiment
Kan nog beter.

Aanbeveling
Zie bij service

Extra toelichting
Ik hou van snelle bezorging en goede service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jfranssen1603 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke en makkelijke website...veel info...makkelijk afrekenen...je wordt erg goed geinformeerd over je bestelling en bezorging..erg goed geregeld..

Service
Had wat info nodig telefonisch...product was nietvleverbaar...kreeg notabene een duurder apparaat als besteld...of dat geen goede service is...super..

Assortiment
Te kust en te keur....en de scherpe prijzen liegen er niet om

Aanbeveling
Goede en duidelijke website....telefonische helpdesk ook erg goed en netjes...scherpe prijzen en snelle levering die je kunt volgen via track en trace...een topper

Extra toelichting
Zeer voordelig...zeer goede service. ..reviews zijn erg goed...lijkt mij een betrouwbaar adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo Jansen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb met het bedrijf gebeld, Daar kreeg ik alle medewerking van de verkoper die mij geweldig heeft geholpen.

Service
Aan mij werd de vraag gesteld wanneer ik het product wilde ontvangen. Dat maak je niet vaak mee. Ook de aflevering was meer dan perfect. Alle lof.

Assortiment
Ik had maar een product nodig, dus ik kan niets zeggen over het assortiment. Wel dat ik het product nergens anders voor die prijs kon vinden

Aanbeveling
Als alle webwinkels zo zijn dan is het helaas wel een enorme concurrent voor de normale zaken, maar de manier waarop ik ben geholpen kom je zelfs in een fysieke zaak zelden tegen.

Extra toelichting
Heel goed is de perfecte manier waarop ik te woord ben gestaan. De zeer correcte aflevering en de prijs van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marjaboerboom 15-10-2015 In de winkel gekocht
Cruquius Plaza Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Super leuk geholpen en goed advies gekregen. Er werd niet iets opgedrongen en zelfs een goedkoper product aangeboden...

Assortiment
Niet alles kan nu eenmaal in de winkel staan en waar we voor kwamen was er ook niet maar werd meteen via de computer opgezocht een een goede vergelijking getoond

Aanbeveling
Zeer vriendelijk personeel...

Extra toelichting
Er werd absoluut niet aangedrongen tot koop of een duurder apparaat. Zelf hadden we een duurder in gedachten wat afgeraden werd ivm met gebruik...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

martinvanlangen 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige website, snel gevonden wat ik nodig had.

Service
Voor een tientje werd de wasdrogers uitgepakt, naar boven gesleept en aangesloten. Alleen waren ze vergeten de slang aan te sluiten op de afvoer.

Assortiment
Breed, genoeg vergelijkingsmateriaal. Uiteindelijk bleek de wasdroger die ik initieel besteld had niet meer leverbaar. Voor dezelfde prijs hebben ze de opvolger geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Trudi van Opdorp 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik op wasmachine zoeken en de goedkoopste.

Service
Binnen 1 dag en uur voor eindtijd

Assortiment
Van alles wa

Aanbeveling
Geweldig personeel en kundig en helemaal top neemt oude mee en doen er voorzichtig mee.

Extra toelichting
Vandaag wachmachine geleverd wat een topper , en dat voor de prijs van 338,00 euro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oma Irene 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Nadat ik mijn keuze had gemaakt en betaald,kreeg ik meteen een mail dat alles goed was ontvangen!

Assortiment
hele ruime keuze!!

Extra toelichting
De uitgezochte machine was niet meer te verkrijgen en dus kreeg ik het daaropvolgende artikel voor dezelfde prijs,alhoewel deze machine veel duurder was!!Superservice en ik ben er erg blij mee!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerGS 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Order plaatsen zeer eenvoudig en duidelijk.

Service
Snel en keurig geleverd, bezorger had wel wat meer tijd mogen nemen. Beetje te gehaast, wasmachine vervoerd naar mijn verdieping met steekwagen en hard tegen de grond gekomen toen ze het wilden neerleggen. Mag wat rustiger.

Assortiment
Ok

Extra toelichting
Opzich ok, snel geleverd, netjes 30 min van te voren gebeld voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Margret van Loon 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld na telefonisch contact.Handig dat beide mogelijk is.

Service
Het door ons gewenste type wasmachine (7 liter) was niet meer leverbaar, maar stond nog wel op de website vermeld. Nu kregen we het nieuwere type (8 liter)voor de prijs van het oudere model.

Assortiment
Meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Goede ervaring mee. Ook vlot geleverd.

Extra toelichting
Goede service, ruime keus en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marvon31 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestellen

Service
Offerte aangevraagd, en binnen een paar uur een mooie aanbieding gekregen.
Bezorgen op de dag die mij uitkwam.

Assortiment
Ze hebben echt alles, en ik heb geen goedkopere aanbiedingen gevonden.

Aanbeveling
Omdat ik niks negatiefs kan bedenken, en dus zonder problemen dit bedrijf kan aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Had al eerder spullen gekocht en dat ging ook zonder problemen. Ook de bezorging is perfect geregeld, je kan de chauffeur heel de dag volgen, dus je weet precies wanneer hij voor de deur staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Beijer 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en overzichtelijk website

Service
na melding n.o.v toch snel geleverd

Assortiment
prima

Aanbeveling
zonder meer

Extra toelichting
Goede reacties via mails. Order verder probleemloos afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brief 13-10-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fysiek in de winkel een gaskookplaat gekocht. Deze was niet op voorraad maar is direct besteld en een week later afgeleverd en geplaatst door een monteur van Ajtec.

Service
Men loopt direct met je mee naar een geselecteerd apparaat. In ons geval werd duidelijk dat het niet het door ons gewenste apparaat betrof.

Assortiment
In de winkel heeft men, zowel in de keukenzaak als in de online-winkel een keur aan apparatuur, zodat er meestal wel iets is van je gading.

Aanbeveling
Niets dan lof voor de manier waarop wij zijn geholpen. Omtrent de kwaliteit van het aangeschafte apparaat kunnen we nog weinig zeggen; daarvoor moeten we het eigenlijk nog een poosje gebruiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olavenarja 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne webshop

Service
snelle en vakkundige levering

Assortiment
genoeg keuze , ruim assortiment

Aanbeveling
deze winkel zou ik aan iedereen willen aanbevelen

Extra toelichting
we hebben heel fijn zaken kunnen doen met deze winkel, echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdgoede 12-10-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Fore park
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar. Goed parkeren en ruime keuze.
Betalen via pin na levering.

Service
Via email op de hoogte van levering en goede coordinatie. Alles klopte.

Assortiment
Zeer veel op voorraad.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goed parkeren, uitstekend geholpen en wat extra voor vaste klant. Levering en bezorging volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErwinFransen1972 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huis. Er waren geen onverwachte vertragingen in levering zoals je bij andere webshops wel eens hebt.

Service
De extra service die geleverd werd was zeer goed. Naast het uitpakken en aansluiten van de wasmachine kregen we ook advies over het eerste gebruik van de wasmachine.

Assortiment
Ruime keuze aan witgoed.

Aanbeveling
De afronding van de bestelling verliep heel goed. We werden tijdig geinformeerd over de levering.

Extra toelichting
Ruime keuze aan witgoed, lage prijs en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvanavoorham 12-10-2015 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de koelkast gevonden op internet en dat was allemaal prima vermeld

Service
We zijn in de winkel geweest. We hebben echt een hele goede service gehad. De verkoper had echt duidelijk ervaring met koelkasten en we hebben hierdoor ook een mooie koelkast.

Assortiment
Er was genoeg om uit te kiezen. Voor klanten die iets meer te besteden hebben maar ook voor klanten die graag iets willen en iets minder te besteden hebben is er genoeg.

Aanbeveling
Goede service, verstand van zaken en een goede oplossing bedacht qua prijs.

Extra toelichting
Ik zal de winkel zeker aan raden. Personeel loopt er met ervaring en weten precies wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ergleuk66 12-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zaterdag besteld maandag in huis

Service
Gingen het voor me uitzoeken wat ik aan punten aangaf voor een nieuwe wasmachine en belde binnen 30 min terg

Aanbeveling
Snelle en vriendelijke service

Extra toelichting
Ze denken op een positieve manier mee. Legde goed uit ging het voor me uitzoeken en belde ook netjes terug. Echt helemaal top en voor weinig. Bij brengen haalde ze de oude weg en sloten de nieuwe aan. Echt helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews