bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15518 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3209 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DBoyNL 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden, zeer goede prijs en exact geleverd op de gewenste dag. Op de dag zelf prima tijdsindicatie en 15 minuten voor aankomst nog even gebeld. Zeer goed!

Service
Snel en effectief qua aflevering, nog geen ervaring met afhandeling problemen.

Assortiment
koelkast uitgezocht en nog meer keuze uit alternatieven

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
de wasmachine naar boven gebracht aangesloten en getest.

Aanbeveling
snelle levering en via mail en sms weet je wanneer de wasmachine geleverd word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poessie 23-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon in Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote keuze in div.producten.

Service
Telefonisch goed bereikbaar/behulpzaam/snelle service.

Assortiment
Bijna alles onder één dak,wat wij wilden hebben was ook voorradig en snel te leveren tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel/behulpzaam/assortiment/prijs/kwaliteit.
Top!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele website, gemakkelijk in gebruik

Service
op de voorgestelde datum geleverd en op de tijd dat er was afgesproken

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden over heel het project

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorus58 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en kon makkelijk product vinden. De beste prijs en extra service.

Service
Gratis de oude wasmachine afgevoerd van de 2e verdieping en de nieuwe geplaatst op de 2e verdieping.
Je kan zelf de afleverdatum kiezen en voor 8 uur 's ochtends krijg je een tijdsbestek van 2 1/2 uur wanneer ze komen en een kwartier voor de aflevering werd ik gebeld dat ze er aan kwamen.
Afleverformulier heeft ook vragen over schade aan woning of eigendommen, verpakking is onbeschadigd en apparaten gecontroleerd op schade en onbeschadigd afgeleverd. Werd ingevuld en product is zonder schade afgeleverd.
Het personeel van de aflevering was correct/netjes en zeer vriendelijk.

Assortiment
Alles kunnen vinden en goed assortiment en de prijs van het product was het goedkoopst met gratis extra service.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en topservice!

Extra toelichting
Blijf de scherpe prijzen en service houden, want dat is wat mensen aanspreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruins 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keurig op de hoogte gehouden nadat de order via de web winkel was geplaatst

Service
Alles werd op tijd geleverd en goed geinformeerd. Chauffeurs belde uurtje voor levering netjes op dat ze eraan kwmamen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonmarina 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De producten op de web zijn overzichtelijk en de
beste keus van de consumentenbond is altijd aanwezig. Dus is dit een 10 waard.

Assortiment
Ook het overzicht op de web is over-duidelijk en
geeft enorm veel professionele producten aan.
Waardoor de keuze steeds gemakkelijker is. (10)
Bemmel&Kroon geeft het beste advies en Service.

Aanbeveling
Een goede en vriendelijke service verdient een keurmerk en vind ik deze webwinkel een 10 waard.
Eerst kijken op de site van de consumentenbond of
kieskeurig en dan je beste keuze maken.

Extra toelichting
Het is prettig dat het wordt thuis bezorgt binnen 24 uur en eventueel op verzoek wordt gemonteerd. Zo'n Service en met een goed product is Top!! U kunt mij alleen via deze email bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede makkelijke website

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden w.b. levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede info, overzichtelijk

Service
Prima. Had vragen en snel beantwoord

Assortiment
Goede vergelijk

Aanbeveling
Goede service en vriendelijk bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles keurig en duidelijk

Service
alles vooralsnog keurig en duidelijk

Assortiment
x

Aanbeveling
alles keurig en duidelijk

Extra toelichting
alles keurig en duidelijk na bestelling ook duidelijke info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Hooij 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken.

Service
Voordat we een online aankoop bij B&K hebben gedaan, hebben we de winkel in Den Haag bezocht. Zijn daar netjes te woord gestaan. Verkoper wist veel en dacht goed met ons mee. Onze oude combimagnetron week af van de huidige standaardmaten.
De online bestelling was super snel geleverd. Bezorger belde een half uur van te voren dat hij onderweg was. Het nieuwe product werd netjes in de keuken neergezet, en het oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Veel keuze. Jammer dat niet alle producten in de winkel te bezichtigen zijn.

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Extra toelichting
We waren super blij dat we een opvolger op ons bestelde product bezorgd kregen. Wat een service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede en duidelijke web-site. Kiezen en bestellen gaat gladjes.

Service
Door mij gevraagde aanvullende info over het artikel werd door de goed bereikbare Klantenservice volledig en professioneel gegeven. Bezorg- en plaatsingsservice was snel, stipt op afgesproken tijdstip en kundig.

Assortiment
Uitgebreid en compleet tegen scherpe prijzen !

Aanbeveling
Helemaal niets op aan te merken !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

montagne 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk keuze maken op basis van eigen criteria

Service
E-mail bevestiging van de aankoop incl info over de levering

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Na de aankoop bevestiging van de order. Hierin werd gemeld dat een ander type apparaat zou worden geleverd. De opvolger. dan denk je meteen klopt dit wel. Als je dan gaat kijken blijkt dat het nieuwe apparaat dezelfde specificaties heeft, duurder is maar voor de oude prijs wordt geleverd. Wat de reden ook is (beschikbaarheid, oude info op de site) de service is goed m.b.t. deze actie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irma 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldig overzichtelijk en ruim opzet

Service
Via de web winkel Amerikaanse koelkast gekocht een paar telefonische vragen gesteld en super professioneel beantwoordt zeer tevrede

Assortiment
Zeer groot assortiment en goed opgesteld voor de consument

Aanbeveling
Ik raad zeker aan familie en vrienden deze winkel aan

Extra toelichting
Dat deze winkel een dikke voldoende verdiend op ieder gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beef.paard 22-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk winkelen bij Bemmel en Kroon. Duidelijke uitleg van de verkoper.

Service
Winkel is makkelijk toegankelijk. Ook goed bereikbaar toen ik wilde weten hoe laat de machine bezorgd zou worden. Duidelijk en vriendelijk antwoord gekregen per telefoon.

Assortiment
Ruime sortering van wasmachines. De prijs was marktconform, ook na aankoop bleek uit een vergelijking op internet dat Bemmel en Kroon de goedkoopste aanbieder is.

Aanbeveling
Wij zijn zeer correct en goed geholpen bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude Rijndijk. De verkoper kon zeer duidelijk aangeven wat de verschillen waren tussen verschillende wasmachines, de functionaliteit etc. Erg fijn geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Molenaar- de Jong 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk om een artikel te bestellen.

Service
Super snelle levering. Wat betreft een oplossing bij eventuele problemen tijdens het gebruik is natuurlijk nog niet bekend.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snelle service, snelle bezorging, goede site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 22-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig menu, makkelijk in de bediening en achteraf betalen aan de deur bij aflevering. Keurig op tijd geleverd tot in de keuken!

Service
Keurig een e-mail ontvangen na aankoop met alle gegevens erop. Oude apparaat kon gewoon mee terug, wat een gemak. Gratis levering. E-mail voorafgaand aan levering, met alle details over levering etc.
Op de dag van levering keurig gebeld door bezorger over tijdstip van levering en echt keurig volgens afgesproken tijd geleverd. Onbeschadigd, en netjes in de verpakking afgeleverd. Via mobiele pinautomaat betaald, fluitje van een Euro.

Assortiment
Volop keuze in vaatwasser, waar ik naar heb gezocht. Uitgebreide uitleg over product, prima dus.

Aanbeveling
Volop keus, tegen de laagste prijs. Via Kieskeurig kom je vanzelf bij Bemmel en Kroon terecht, in ieder geval voor mijn vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corrie 22-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude-rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
cijfer zegt genoeg toch ?

Service
de goeie service was mij reeds bekend, is niks veranderd

Assortiment
volop keuze, in prijsklasse, en kwaliteit

Aanbeveling
toppie winkel en showroom

Extra toelichting
ach, alles is al gezegd, veel keuze, te kust en te keur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snelle levering
op de hoogte gehouden over het tijdstip van levering

Assortiment
oorspronkelijk type oven werd vervangen door opvolger. dit werd op het factuur vermeld. bij verder nazicht blijkt inderdaad dit type tegen einde levering te zitten en is vervanging dus logisch

Aanbeveling
vooral zeer duidelijke communicatie en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sipke 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product goed en gemakkelijk te vinden. Website spreekt voor zich.

Service
Je kon zelf een dag uitkiezen waarop werd bezorgd. Je kreeg vervolgens keurig een mailtje met de tijden van levering. Bovendien kon je de koerier mooi volgen.

Assortiment
Ik zocht gericht naar een merk/type.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan de Man 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk kiezen, reviews aanwezig, goede informatie over product en bezorging

Service
Afgeleverd volgens afspraak

Assortiment
Voldoende keus, scherp geprijsd.

Aanbeveling
Afspraken worden goed nagekomen, wordt via mail en sms wanneer precies bezorgd wordt.

Extra toelichting
Zeker aan te bevelen. Zodra ik weer iets nodig heb, zal ik deze winkel/site weer bezoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JDDexter 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen was erg prettig en makkelijk, het was namelijk niet nodig om een account aan te maken op de site. Dat bespaard weer dat je wachtwoorden moet onthouden en accounts moet activeren e.d.. Via beslist.nl werd ik direct doorverwezen naar het juiste product en was binnen 3 minuten klaar.

Service
Omdat de ideal betaling in eerste instantie was mislukt werd ik de volgende dag (een zaterdag) direct gebeld door een medewerker. Na mijn uitleg was het geen probleem en ik kreeg direct een nieuwe ideal-link op de e-mail, al kon ik ook kosteloos pinnen bij levering. Diezelfde zaterdag kreeg ik het bericht dat de levering maandag zou komen. Op maandag ben ik nog gebeld en kreeg ik het precieze tijdstip doorgegeven. Alles is netjes verlopen en voor een kleine bijdrage is mijn product op zijn plaats gezet en geinstalleerd. Uitstekende service.

Assortiment
Bemmel en kroon heeft een breed assortiment wat betreft witgoed en keukenapparatuur. Grotere online bestellers hebben een divers assortiment maar Bemmel en Kroon heeft daarentegen meer specialistische kennis omdat het zich specificeert tot witgoed en keukenapparatuur.

Aanbeveling
Snelle levertijd, gemakkelijke website zonder accounts. Verschillende betaalmethodes, pro-actief, hulpzaam en specialistisch personeel. Duidelijke afspraken qua levering, er wordt goed gecommuniceerd wanneer de levering precies plaatsvind.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arthur 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website overzichtelijk

Service
Machine werd op de dag van afspraak geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Geen poespas goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin van schijndel 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en goede service en ook nog de laagste prijs geweldig

Service
zeer goede service wordt direkt gelevert

Assortiment
ruime keuze in electronica met geweldige prijzen

Aanbeveling
hebben altijd de laagste prijs als je via internet gaat zoeken

Extra toelichting
zeer gemakkelijk thuis bestellen en als je iets wil weten krijg je goede uitleg en vriendelijke mensen aan de telefoon die je helpen in alle opzichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk om via de website te bestellen

Service
snelle aflevering

Assortiment
prima

Aanbeveling
gemak,prima service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brainbox. 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed geholpen

Service
Kon geen keuze maken ,maar goede de voordelen aan mij uitgelegd.
En een duurdere inductie plaat gekregen voor het zelfde geld

Assortiment
Gewoon erg veel keuze

Aanbeveling
Veel vrienden en familie op ons advies door gestuurd
Voor inbouw apparatuur en keukens.

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles duidelijke op merk geselecteerd .

Service
Plaatsing prima geregeld al de verpakkingen mee genomen .

Assortiment
Alle merken leverbaar

Aanbeveling
Prima website

Extra toelichting
Er is alleen een klein hoekje van de display van de droger af kwamen we vandaag achter . Ik hoop dat ze dat nog kunnen en komen oplossen . We gaan dat morgen even melden .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sebastiaan 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
droger plots kapot, 15.30 nieuwe besteld en de volgende ochtend om 10.00 was de eerste was al weer droog .

Service
keuken, wasmachine en nu een droger. Altijd alles volgens afspraak en geen gedoe bij garantie afhandeling.

Assortiment
Nog nieimentt mis gegrepen dus wat mij betreft een compleet assortiment

Aanbeveling
Voor mij geen andere winkel meer. Vaak de goedkoopste en daarbij ook nog eens een prima service. Goedkoop is duurkoop gaat hier voor de verandering echt niet op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woudje 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In mijn geval: makkelijk wasmachines met elkaar vergelijken

Service
Gratis levering en duidelijkheid over plaatsingskosten die overigens erg laag zijn.

Assortiment
Heel veel soorten wasmachines van verschillende merken

Aanbeveling
Durf geen 10 te geven, het kan altijd beter. Hoewel...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Woudje 19-12-2015

mijn ordernummer: BKI507230

Reageer

De Hoog 19-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, ruim assortiment

Service
Levertijd duidelijk aangegeven, stipt op tijd geleverd!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Aandacht voor de klant, goede adviezen

Extra toelichting
Apparaten zijn netjes afgeleverd, geplaatst en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helmakos 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website makkelijk te bestellen en afleverdatum af te spreken.

Service
Zelfde dag factuur en bevestiging. Op de dag van aflevering nog een mail ontvangen waarin een dag deel wordt vermeld.

Aanbeveling
Product bleek niet op voorraad. Werden tijdig geïnformeerd en uiteindelijk werd het maar een 1 dag later.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie over apparaat die je wilt aanschaffen kan gelijk zien of het voorradig is en wanneer het geleverd kan worden

Service
Snelle service goed en duidelijk

Assortiment
Genoeg keuze goed te vergelijken van apparatuur voor elke portomonee wel goede keuzes je slaagt gegarandeerd

Aanbeveling
Snelle levering duidelijke info over het gene wat je gekocht hebt. Vriendelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijk of het voorradig is en wat de producten doen je kunt makkelijk vergelijken zodat je goed weet wat je koopt

Service
Snelle levering vriendelijk geholpen

Assortiment
Er is voldoende keuze veel mogelijkheden en voor iedere portomonee wel slagkansen

Extra toelichting
Nee zeer tevreden snelle levering goed te volgen via track and trache

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. En lage prijzen

Service
Netjes telefonisch tewoord gestaan. Supersnelle levering en nette bezorgservice.

Assortiment
Alles kunnen ze leveren tegen lage prijzen

Aanbeveling
Volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen

Extra toelichting
Blijf deze service volhouden. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joki1713 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het bestellen ging gemakkelijk. De winkel kwam haar belofte na.

Assortiment
Ze hadden de afwasmachine van mijn keuze op voorraad. De afwasmachine kon al direct de volgende dag geleverd worden.

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden

Extra toelichting
bestelnr 318836

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bogerman 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Dag van levering kun je zelf kiezen, heel prettig! Bezorging keurig: bezorgers belden van tevoren en hebben het fornuis op de tweede verdieping voorzichtig op de plaats van bestemming neergezet. Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fjhhofstede 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling inderdaad de volgende dag geleverd. Communicatie zeer goed

Service
Apparaat keurig op zijn plaats gezet, hoefde zelf alleen de stroom via de trekschakelaar aan te sluiten

Assortiment
Grote keuze, We zijn een paar weken eerder ook geslaagd voor een nieuwe oven en inductie kookplaat

Aanbeveling
Zeer concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Bestelnr: 318928. We zijn zeer tevreden met de geboden service, prijs, zouden zo weer bij Bemmel en Kroon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TeeVeeGee 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website. In de bestelprocedure makkelijk aan te geven of oud apparaat mee moet en de optie om aan te geven of er nog speciale zaken zijn om rekening mee te houden.

Service
Snelle service. De bezorgservice is goed bij te houden met een track and trace. Zowel via e-mail als SMS op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

Aanbeveling
Al eerder een apparaat besteld. Toen ook prima service en goede aftersales.

Kregen een nieuwer model geleverd voor de prijs van de oude. Op zich prima; had overleg op prijs gesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hokkeling 18-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
logische indeling, makkelijk om het gewenste te vinden

Service
Het verkoopgesprek was klantgericht en de aflevering conform toezegging, alles keurig per email bevestigd

Assortiment
per productgroep ruime keuze prijs/kwaliteit

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je stoel met de Ipad in de hand besteld (telefonisch). Ik had namelijk nog wat aanvullende vragen.

Service
Netjes thuis gebracht en aangesloten. Via track en trace te volgen wanneer de daadwerkelijke levering plaats vindt. Handig !!!

Assortiment
Breed genoeg.

Aanbeveling
Geen gedoe gewoon bestellen, af laten leveren en gaan met die banaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de webshop

Service
Prima!

Assortiment
Kwam als goedkoopste leverancier van mijn keuze uit de bus

Extra toelichting
Prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arf 18-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
makkelijk en handig site

Service
goed communicatie en snel afhandeling

Assortiment
voldoende keuz

Aanbeveling
eerste keer besteld op deze site, goed ervaring

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Maaike1977 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen ging heel makkelijk via de telefoon. Paar vragen en het was geregeld. Levering ging ook makkelijk.

Service
Service aan de telefoon was prima. Monteur die kwam installeren leverde ook prima service.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen was er meer dan voldoende assortiment.

Aanbeveling
Ik geef eigenlijk nooit een 10 maar ik kan niets bedenken wat ik niet goed vond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-12-2015 In de winkel gekocht
den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles overzichtelijk opgesteld

Service
bestellen op dag A leveren dag B. op de plek gezet, aangesloten en oude machine terug

Assortiment
volledig

Aanbeveling
alles onder 1 dak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitstekende duidelijke website

Service
Alles is perfect te volgen gewoon super

Assortiment
Meer als voldoende keuze in elk prijsklasse

Aanbeveling
Gewoon uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Extra toelichting
nee. Gewoon uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daaf 17-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Zoeterwoude .
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles zeer ordelijk opgesteld.

Service
Keurig afgeleverd en netjes geplaatst.
Het personeel was vriendelijk en correct.

Assortiment
Voor naar het product wat wij zochten was er ruim assortiment.

Aanbeveling
Correct personeel en een mooie zaak.
De zaak is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeer ruimte.

Extra toelichting
Mochten wij weer een product nodig hebben zullen wij zeker als eerste naar Bemmel & Kroon in Zoeterwoude terug gaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alleen voornaam 17-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede timing

Service
Goede service, vriendelijk

Assortiment
Ruim voldoende in assortiment

Aanbeveling
Werd goed geholpen

Extra toelichting
Product was op dat moment niet in de winkel, maar zocht het op en kon op groot scherm meekijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjolein 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd zeer snel en correct geholpen. Bestelling werd gelijk in orde gemaakt.

Service
Perfecte bevestiging, betalingsgemak, duidelijke communicatie over bezorging.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles is perfect gel open.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eduard 16-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk opgesteld

Service
er komt niet gelijk een verkoper op je af. Je kunt eerst rustig rondkijken en om advies vragen

Assortiment
is prima, alles te koop en goede voorlichting

Aanbeveling
een prettige zaak met goede voorlichting en niet onbelangrijk er wordt met je meegedacht

Extra toelichting
wij zijn dik tevreden over de hulp en adviezen en in een rustige omgeving. Niet opdringerig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles keurig volgens afspraak !

Service
Geen gezeur gewoon doen

Assortiment
Prima selectie spullen

Aanbeveling
Finne ervaring

Extra toelichting
BKI505957 Is m'n order

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews