bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

emske 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fluitje van een cent

Assortiment
vond direct wat ik nodig had

Aanbeveling
gemak van de website.
zeer ruime sortering.
zeer snelle levering.
goede aflevering

Extra toelichting
zie separate beoordelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDH69 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Niet gelijk gereageerd op mijn mail. Maar na een telefoontje keurig opgelost.

Assortiment
Mijn product was niet meer te leveren. Een ander model aangeboden gekregen. De levertijd bleek hiervan achteraf langer te zijn dus nog een ander model aangeboden gekregen. Deze is de volgende dag al geleverd! Super!

Aanbeveling
Fijne betrouwbare winkel. Zeker aan te bevelen. Keurige aardige heren die de spullen af kwamen leveren. Goed te volgen welke tijd ze er zijn. Prima alles boven gebracht, geïnstalleerd en alles netjes achter gelaten.

Extra toelichting
Fijne betrouwbare winkel. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tessavanderaa 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelgemak via website is erg goed en duidelijk

Service
Op donderdagavond besteld en zaterdagochtend al in huis. Netjes van te voren een mail gekregen met bezorginformatie en een link waarbij te volgen was waar de bus op dat moment was. Werd aangegeven dat de chauffeur een half uur voor aankomst zou bellen, dat is niet gebeurd.

Assortiment
Veel keuze! Onze bestelde wasmachine was blijkbaar een ouder model, voor zelfde prijs de nieuwere variant geleverd gekregen.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering en netjes geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FraVer 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
2e bestelling via Bemmel&Kroon en wederom goed. Goede terugkoppeling via mail en duidelijke afspraak omtrent levering. Keurig geleverd op gewenste dag. Minpuntje: op de dag van levering kreeg ik een mail maar daar stond niet in hoe laat de levering was. De chauffeur heeft ook niet 30 minuten van tevoren gebeld om te zeggen dat hij er aan komt zoals afgesproken. Was gewoon thuis dus voor de rest geen probleem. Code: TNJCZBZ

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Constant71 17-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis gebracht en netjes op juiste plek gezet

Service
Vriendelijke mannen, direct kunnen pinnen

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk, heerlijke warme koeken

Extra toelichting
Uitstekende prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd_20 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering

Service
Het bedrijf gaf van te voren via de mail Door in welk tijdbestek we de producten konden verwachten.

Assortiment
Goede kwaliteit.

Aanbeveling
Goede kwaliteit en snelle levering.

Extra toelichting
Ruime keuze, goede kwaliteit en snelle levering. Uitstekende service. BKI477520

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

applecheex 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
Ik was zo slim om in het weekend een verkeerd soort droger te bestellen, niet meer te bereiken dus maandagochtend gebeld en mijn bestelling werd zonder moeilijk gedoe omgezet naar de goede droger, netjes een link voor de bijbetaling. Deze kwam niet overeen met de prijs op de website, wederom contact gezocht en zonder gedoe werd alles goed en netjes afgehandeld en kreeg ik n link met het bedrag van de website. Zeer vriendelijk personeel aan de telefoon, kunnen een hoop bedrijven van leren overigens.
De mensen van de bezorging heel klantvriendelijk en netjes.

Aanbeveling
klantvriendelijkheid en gemak

Extra toelichting
Ik persoonlijk heb goede service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en daar voldoet Bemmel en Kroon ruimschoots aan!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

louisa pijnacker 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via internet goederen bestellen.

Service
Zeer goede service de vaatwasmachine werd de volgende dag al geleverd!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Leuk assortiment en een zeer snelle service.

Extra toelichting
Heb alleen goede punten uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en een zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harrydj1 17-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De bosh warmte pomp droger BKI477561 gekocht met nog eens 25 euro korting in de webshop. Je kan zelf kiezen wanneer je hem geleverd wil hebben. En door twee aardige jongens , gratis , naar zolder gebracht. En nu nog hopen dat ik nog jaren mag genieten van de droger. Voorlopig top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goedgebruiker 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gezellig vanuit je huis alles kunnen regelen

Service
Geweldig, niets is teveel gevraagd

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Aan iedereen die iets nieuws nodig heeft

Extra toelichting
De Bezorging was ruim binnen de afgesproken tijd, mannen werken netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bawij 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces gemakkelijk in te vullen, duidelijke site.
Makkelijke betaalprocedure

Service
Prima, mail en telefoon werden prima en snel beantwoord.
Duidelijkheid m.b.t. levertijd en goed inzicht in de verwachte levertijd via de bezorgdienst die de apparatuur kwam leveren.

Assortiment
Niet echt op gelet, had mijn keuze al gemaakt en zocht een leverancier die snel kon leveren.

Aanbeveling
Zal dit zeker melden aan vrienden/kennissen die ook voor een aanschaf in deze categorie gaan.

Extra toelichting
Gewoon goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marten l 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
simpel en alles vlot afgehandeld

Service
bestelde model was niet voorradig nieuwer en duurder apparaat zonder extra losten afgeleverd op afgesproken tijd en datum :)

Assortiment
goed

Aanbeveling
Waarom niet ??

Extra toelichting
het kopen en afhandelen ging simpel en vlot dus geen enkele reden om niet tevreden te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

AnneliesdVries 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Stond bij Kieskeurig bovenaan, winkel gekozen, kwam meteen op product, duidelijke beschrijving en overzicht kosten. Meteen geregeld.

Service
Alle afspraken zijn keurig nagekomen, hele bestelproces verliep top.

Aanbeveling
Alles verliep prima, binnen 24 uur stond er een nieuwe wasmachine te draaien voor een prijs die marktconform keurig was.

Extra toelichting
Keurige snelle afhandeling. Duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rverde 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk site, alle informatie aanwezig

Service
Snelle levering, je wordt op de dag geïnformeerd over de aankomsttijd door mail en SMS

Assortiment
De BBQ die ik wilde was hier aanwezig en voor de goedkoopste prijs. Zelfs €50 euro goedkoper dan aangegeven.

Aanbeveling
Goede service, beste prijs.

Extra toelichting
Duidelijk site. De BBQ die ik wilde was hier aanwezig en voor de goedkoopste prijs. Zelfs €50 euro goedkoper dan aangegeven. Snelle levering, je wordt op de dag geïnformeerd over de aankomsttijd door mail en SMS. Mijn ordernummer is: BKI476942

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldmenges 16-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prachtige ruime sortering. Parkeergelegenheid

Service
Prettig geholpen

Assortiment
zeer grote keuze

Aanbeveling
Zeer grote keuze en vakkundig personeel. Lagere prijs dan bij anderen

Extra toelichting
Zeer grote keuze. Vakkundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

touwehand 16-07-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De bestelde artikelen werden op de afgesproken tijd netjes afgeleverd, en de oude kapotte apparatuur werd ook mee retour genomen.

Assortiment
Er is voldoende keuze

Aanbeveling
Prijs technisch en door de snelle service liggen ze goed in de markt.

Extra toelichting
Ondanks wij eigen per toeval de winkel binnen liepen, werden wij goed geholpen, en hierbij werden al onze vragen goed beantwoord. De uitleg in de verschillen van de producten worden goed duidelijk gemaakt om hieruit voor jouw zelf de juiste keuze te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

japio1952 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goed overzicht via de website. Grote keuze. Prima prijzen. Aflevering ook prima, plus installatie. Een van de zo niet de goedkoopste winkel van Nederland met prima service !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid_klaassen 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld via internet

Service
Uitstekende service. Na uitleg waar de apparaten voor nodig waren goed advies gekregen voor bepaald type.

Assortiment
Veel keus en goed advies met betrekking tot het bepalen van de juiste keuze

Aanbeveling
Ik zou zelf zeker weer terug gaan en om die reden Bemmel en Kroon van harte aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Mijn oordeel berust op de volgende feiten: 1. De uitstekende telefonische hulp mbt keuze, betaling enz 2. Aflevering, dag tevoor bevestigd via E-mail, op dag van levering zelf, telefoontje om aankomsttijd door te geven. Absoluut een pluim!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcHogenkamp 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
De wasmachine die ik wou bestellen bleek na telefonsch contact niet direct leverbaar. Gezien de spoed (wie kan er lang zonder wasmachine zitten?) werd mij een duurdere versie aangeboden met prijs van de beoogde machine. En zo geschiedde. Levering netjes en conform afspraak. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wake1949 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via overzichtelijk web site is het eenvoudig een keuze te maken

Service
Na bestelling volgt mail met vervolg informatie. Die bevestiging is prettig en geruststellend.

Assortiment
Er is een ruim aanbod met info over kwaliteit.

Aanbeveling
Vanwege goede ervaring en ruim aanbod, snelle levering en keurige, deskundige plaatsing.

Extra toelichting
Na bestelling volgt snel vervolg informatie en vlotte levering met aanduiding van tijdstip.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

prissiejj 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken was het zo gepiept.

Service
Alles werd goed uitgelegd zowel per mail als telefoon, en vooraf in de winkel goede uitleg over de verschillende wasmachines.

Assortiment
Voor ons was het assortiment toereikend en de prijzen waren goed bijgehouden ten opzichte van andere winkels.

Aanbeveling
Zeker, mijn ouders kochten al jaren hun witgoed bij jullie en ik, hun dochter nu dus ook, zegt genoeg lijkt mij.

Extra toelichting
Niets meer toe te voegen aan bovenstaande, alles is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaco7mar 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
kon gemakkelijk alles vinden wat ik wilde

Service
had snel een beslissing genomen en de machine werd super snel geleverd en gemonteerd

Assortiment
de vaatwasser die ik wilde was niet meer te leveren, maar voor dezelfde prijs kreeg ik de opvolger. Top.

Aanbeveling
alles tot in de puntjes geregeld en afspraken worden ook nagekomen.

Extra toelichting
De winkel doet wat hij belooft. Binnen enkele dagen na bestelling hadden we de nieuwe vaatwasser al ingebouwd. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bawij 16-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces gemakkelijk in te vullen, duidelijke site.
Makkelijke keuze in betalen, direct of pinnen.

Service
Prima, mail en telefoon werden prima en snel beantwoord.
Duidelijkheid m.b.t. levertijd en goed inzicht in de verwachte levertijd via de bezorgdienst die de apparatuur kwam leveren.
Fornuis van 60 kilo werd zonder problemen naar de 4e verdieping gebracht, alles via de trap en zonder extra kosten!

Assortiment
Niet echt op gelet, had mijn keuze al gemaakt en zocht een leverancier die snel en voor een scherpe prijs kon leveren.

Aanbeveling
Zal dit zeker melden aan vrienden/kennissen die ook voor een aanschaf in deze categorie gaan.

Extra toelichting
Alles naar wens. goed contact toen ik naderhand nog wat wilde wijzigen wat direct werd verwerkt. ook de bezorging was helder m.b.t. tijdstip en aflevering op 4e verdieping zonder extra kosten was perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

protmans 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online besteld en netjes op de afgesproken dag thuis in de gang bezorgd

Service
Netjes via mail op de hoogte gehouden van de status en een half uur voor levering een sms. Chauffeur was precies optijd

Aanbeveling
Door de goede service en het gemak van bestellen zeker een aanrader.

Extra toelichting
Van begin van bestelling tot aan de aflevering alles geweldig verlopen. Zeer goede en betrouwbare zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandore 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen enkel probleem

Service
Helpen met het samenstellen van de bestelling en de bezorging is top

Aanbeveling
Waarom niet!

Extra toelichting
Behulpzaamheid en de prijs van het product. Ze hebben geen klanten service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

frankvvenrooij 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je hoeft zelf niets te doen.

Service
levertijd 1 dag geweldig.

Assortiment
Genoeg Keus

Aanbeveling
Omdat alles top geregeld is.

Extra toelichting
BKI477051 Bij de volgende aankoop eerst hier kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frans van den aardweg 15-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Omdat je hem ziet staan, en goede uitleg krijgt.

Service
In de winkel zijn we keurig geholpen.
De monteurs hebben het netjes gemonteerd en geplaatst, we zijn buitengewoon tevreden.
Machine is heel stil, we hebben weer een Bosch gekocht. Omdat de vorige 23 jaar heeft gedraaid !

Extra toelichting
Omdat de machine de dag van plaatsing het niet deed, en dat we naar Bemmel & Kroon belde en er de volgende morgen meteen een technisch monteur van Bosch op de stoep stond. en het mankement snel heeft verholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.de Waal 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wordt perfect geinstalleerd >

Service
Wordt ook nog ongeveer 30 voor bezorging geld !

Assortiment
zeer ruim en geen verborgen kosten !

Aanbeveling
Levering zeer snel en Goed !

Extra toelichting
Eerst een beetje twijfel, ben echt zeer tevreden over service en korrecte behandeling !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianas 15-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
alles prefect geregeld

Service
netjes ingebouwd, zelfs onder apparaat gestofzuigd en schoon gemaakt!!

Assortiment
Voldoende keuze in alle prijsklasse

Extra toelichting
Belde met een vraag over levering enz. Wilde namelijk via internet bestellen. Maar werd door verbonden met verkoper en deze heeft de bestelling doorgenomen en op genomen. Heeft al mijn vragen goed beantwoord. En levering was geen crime, netjes dagdeel aangegeven en door monteur 20 min van te voren gebeld dat hij onderweg was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

monique19751 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
verpakkingsmateriaal en oude machine mee retour

Assortiment
heb gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
gratis extra garantie en wasmiddel pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hayd 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel te regelen zonder weinig gedoe

Service
zowel administratie als levering uiterst snel en correct

Aanbeveling
goede ervaring dus zeker aanbevelnswaardig

Extra toelichting
alles prima en vooral snel geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rorakl012 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site. Eenvoudig bestelproces.

Service
Snelle levering, levering binnen afgesproken tijdvenster en goed geïnformeerd over status van de levering. Installatie keurig uitgevoerd en zware oude wasmachine afgevoerd.

Assortiment
Ruim assortiment. De door ons bestelde Siemens wasmachine bleek echter niet meer leverbaar (op grond daarvan zou aasortiment misschien juist een lagere score moeten krijgen), maar dit werd meer dan gecompenseerd doordat we voor dezelfde prijs een duurdere (ruim 200 euro; vergeleken met prijs bij Bemmel en Kroon én met laagste prijs elders op internet) een betere machine kregen.

Extra toelichting
Samenvattend: eenvoudig bestelproces. Goed op de hoogte gehouden van voortgang. Prima installatie thuis, inclusief meenemen zware oude machine. Veel duurdere (ruim 200 euro) opvolger van bestelde apparaat gekregen tegen dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edhamelink 15-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag

Algemene score

9,7

Gemak
Alles was in 5 minuten geregeld in de winkel.

Service
Nieuwe apparaat werd netjes in keuken neergezet en oude werd mee terug genomen.

Assortiment
Ruime keus aan alternatieven.

Extra toelichting
Ik werd uitstekend geholpen door een deskundige adviseur. Laagste prijs t.o.v. concurrentie n

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

giroth 14-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hoewel via de website ook aankoop gedaan kan worden, heb ik ervoor gekozen om naar de fysieke winkel te gaan. Ik had nog een paar vragen die ik direct wilde stellen, zoals bijvoorbeeld het meenemen van mijn oude machine. De oude machine kon inderdaad kosteloos worden meegenomen.

Service
Een dag voor de levering wordt een tijdsperiode aangegeven. Hierdoor hoef je niet een hele dag te wachten. En vlak voor de komst van de wagen krijg je de exacte tijd telefonisch door. De levering was stipt. Er zijn geen leverkosten berekend.

Assortiment
Het assortiment bevat de nieuwste producten. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven die vaak nog veel overjarige producten in hun assortiment hebben. Bemmel had nog een ouder showroom
product naast de nieuwe, maar gaf een eerlijk aankoopadvies. Een klein minpuntje is dat niet in alle fysieke winkels de nieuwste producten zijn te vinden om uit te proberen. De prijs van de nieuwe producten van Bemmel zijn concurrerend in vergelijking met andere bedrijven die hun overjarige typen nog bijna voor dezelfde prijs als de nieuwe van Bemmel verkopen.

Aanbeveling
Qua prijs, service en advies is Bemmel een van de betere winkels. Ik heb daar al meerdere keren iets gekocht. Deze winkel kan ik bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Deskundig advies, scherpe prijs, goede service, vlotte levering zijn de punten waarvoor ik al meerdere keren bij Bemmel en Kroon bestellingen heb verricht. Zo ook de meest recente bestelling voor een magnetron van Siemens (ordernummer CRQ475498).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RyanBB 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk online te bestellen! Alleen de betaalwijze was voor ons enigszins onduidelijk, bij de optie vooruitbetalen dachten wij aan een deel nu en een deel bij aflevering betalen! Drukte we op de info button (?button) dan herlade de pagina enkelt opnieuw.

Service
Geweldige service, na de voor ons ontstane verwarring m.b.t. de betaalwijze een telefoontje gepleegd daar vriendelijke te woord gestaan en binnen enkele seconde een iDEAL link om te betalen! Daarnaast hadden wij een droger en wasmachine die niet meer leverbaar waren bij de fabrikant dit was geen probleem wij kregen zonder dat we er zelf iets voor hebben moeten doen de nieuwe modellen ontvangen voor het zelfde bedrag! Een dikke pluim hiervoor!

Assortiment
Ruime keuze aan drogers en wasmachines met een goede prijs! Overig assortiment kunnen we niet beoordelen omdat we specifiek opzoek waren naar de hierboven genoemde producten!

Aanbeveling
Wij zouden Bemmel en Kroon zeker aanbevelen aan iemand anders, dit vanwege de uitstekende service en het gemak! Bij een volgende aankoop zullen wij ook zeker bij Bemmel en Kroon kijken!

Extra toelichting
Een uitstekende service en zeer eenvoudig te bestellen! Voor de producten die wij zochten(wasmachine en droger) hadden we een ruim assortiment om uit te kiezen! Bij een volgende aankoop zullen we ook zeker weer bij Bemmel en Kroon gaan kijken! Daarom raden we ook een ander aan om bij deze shop een kijkje te nemen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Deirdrevb 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online gekocht, makkelijker kan niet. :)

Extra toelichting
Duidelijke website en na het bestellen ontving ik regelmatig updates over de status van mijn bestelling. Ook het leveren liep voorspoedig, ik ontving de dag van de voren bericht over het tijdvak waarin mijn bestelling zou komen en de koerier belde een half uur voor aankomst. Al met al een fijne winkel waar ik met het volste vertrouwen opnieuw bestellingen plaats! (ordernummer BKI475387)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Koper 14-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Super eenvoudig besteld vanuit mijn senior stoel.

Service
Voor binnenkomst/aflevering wasmachine werd gekeken wat er op de vloer lag. Maatregelen werden genomen om mijn lichte vloerbedekking te ontzien. SUPER service!

Extra toelichting
Door mijn zoon werd "van Bemmel en Kroon" wederom warm aanbevolen. Ik kreeg op mijn hart gedrukt dat ik mijn wasmachine (ordernummer BKI475299) nergens anders moest kopen. Hijzelf koopt al ruim 25 jaar met volle tevredenheid bij "Van Bemmel en Kroon". Vlijmscherpe prijzen, uitstekend assortiment aan kwaliteitsproducten en zéér klantvriendelijke service roept hij iedere keer weer. Dus waarom zou ik het, ondanks mijn levenservaring van 91 jaar, beter moeten weten ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mojodana 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kijk, klik, klaar, duidelijke info

Service
snelle levering mogelijk, info van te voren, t&t en een belletje vlak voor levering

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
keuze voor Bemmel en Kroon op aanraden van anderen door goede ervaring

Extra toelichting
Door afmeting van keukenkast, waren we beperkt in keuze koelkast, maar Bemmel en Kroon had vor ons toch een assortiment waar we uit konden kiezen en nog snel leverbaar ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aetos 14-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
TOP
geweldig,gemakkelijk,snel

Service
ook top
betaal bij levering
ZONDER voorschotten of ander
moeilijke dingen
niet in stock is snel besteld (op 1 dag)
in huis op 4 dagen

Assortiment
geen gedoe of rommel
alles is ok

Aanbeveling
zeker wel
goede service
prijzen
en snelle afhandeling

Extra toelichting
bij ons 8 weken wachten 40% duurder dan hier dus .... top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JadeGaal 14-07-2015 In de winkel gekocht
Hoge Rijndijk Hazerswoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Keurig te woord gestaan in de winkel door de verkoper. Ook de aflevering verliep netjes.

Assortiment
Hier de meeste Amerikaanse koelkasten, maar overal klein assortiment.

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Nette niet opdringerige verkoper. Wij wilden het showroommodel omdat wij geen levertijd wilden, dit was geen probleem na overleg met de leverancier.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

J.G. Boersma 14-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze, goed geholpen, snelle levering

Service
Inbouw oven snel geleverd en keurig geplaatst.

Assortiment
Ruime keuze aan inbouwovens

Aanbeveling
Goed geholpen, snelle levering, ruime keuze

Extra toelichting
Ruime keuze, goed geholpen in de winkel en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dulcy 14-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Heb de producten daar eerst uitgezocht.Vervolgens in de winkel gekocht.

Service
Voorlichting bij aankoop was prima. Producten werden zeer snel netjes afgeleverd en geplaatst.

Assortiment
De winkel heeft een zeer ruim assortiment. De prijzen zijn laag.

Aanbeveling
Het is een prettige winkel. Ruime sortering en overzichtelijk opgesteld.
Zeer ruime keuze in producten in diverse prijsklassem. Ruim voldoende parkeerplaats voor de deur.Je wordt prettig geholpen.

Extra toelichting
Wij hebben er eerder een combimagnetron en inductiekookplaat gekocht. Nu een stofzuiger en wasmachine. De winkel heeft een ruime voorraad en je wordt goed geholpen met de keuze van de artikelen. De winkel is zeer makkelijk te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mermeubel 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
zeer klantvriendelijk

Extra toelichting
Snelle levering op de afgesproken tijd. Type vaatwasser die ik bestelde was er niet meer heb de opvolger gekregen tegen de zelfde prijs , top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibbe de stabij 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, geen verrassingen als je een bestelling plaats

Service
op de dag van bezorging krijg je voor 8 uur s'ochtends een e-mailtje en SMS-je met de verwachte levertijd, eem half uur voor levering wordt je gebeld dat ze er aankomen heerlijk duidelijk. Apparaat wordt op de plaats gezet waar jij dat aangeeft oude apparaat wordt retour genomen inclusief alle verpakkingsmaterialen.

Aanbeveling
simpel ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen Roodnat 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles erg duidelijk en makkelijk in te geven en je krijgt ook de juiste feedback aan informatie waardoor dat je ervaart dat alles goed is verlopen.

Service
Enorm snelle en nette communicatie alsook alles vanaf order intake tot en met levering keurig en netjes geregeld.

Assortiment
Deze winkel mag wat mij betreft ook andersoorige producten gaan voeren. Ik zou blijdelings daar gaan kopen, na uiteraard prijsonderzoek.

Aanbeveling
We kopen veel op internet, maar dit bedrijf zit toch wel in de hoogste regionen wat ons betreft. Als je iets aan iemand aanbeveelt, dan moet je daar ook 100% zeker van zijn en dat ervaren we met Bemmel & Kroon.

Extra toelichting
Zie motivatie bij elk los punt. We zijn zo enthousiast; dat we elk punt afzonderlijk hebben onderbouwd. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steefvin 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om online een product te vinden en deze te bestellen.

Service
De communicatie na een geplaatste bestelling is zeer goed. De klant weet waar ze aan toe is.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Het is een prima winkel met een groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ekamavandorsten 13-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquiusplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het werd mij heel gemakkelijk gemaakt om mijn keuze te maken en een bestelling te doen zonder dat er sprake was van opdringerigheid. Dat mijn keuze ook nog eens enkele financiële voordelen opleverde (actie van zowel Bemmel en Kroon als van Bosch zelf) gaf de doorslag om een iets duurder type te kiezen dan ik van plan was.

Service
Door de toegevoegde waarde van de deskundige verkoopster kon ik beter een keus maken.

Assortiment
voldoende assortiment van artikelen waar ik naar zocht (koel-vriescombinaties)

Aanbeveling
Door de omvang van de winkel is er een persoonlijke benadering en advisering.Veel beter dan in megastores.

Extra toelichting
Gemakkelijk te vinden, en direct vriendelijk ontvangen. Ook de afhandeling bij de telefonische bestelling achteraf verliep prima. Helaas werd ik pas op de ochtend van de bezorgingsdag op de hoogte gebracht van het tijdsblok waarin de koelkast bezorgd zou worden, maar n.a.v. mijn klacht hierover ben ik direct teruggebeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred Schu 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Duidelijke communicatie met de leverancier!

Assortiment
Voor de producten die ik nodig had ruim voldoende!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pasteenks 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ze geven van tevoren aan tussen welke tijden je ze kan verwachten en de chauffeur belt nog van tevoren om te zeggen wanneer je hem kan verwachten.
Ze plaatsen de wasmachine gelijk op hun plek en sluiten hem aan.

Extra toelichting
De service en gemak maakt voor mij dit een betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sientje 15 13-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag

Algemene score

5,0

Service
na iets meer dan 2 jaar na aankoopdatum melding gedaan van lekkende keukenkraan. waarop wij dit antwoord kregen.

Geachte heer , mevrouw,

Wij hebben een melding ontvangen in verband met een lekkende keukenkraan.

Helaas is dit type niet meer leverbaar en zijn er ook geen onderdelen meer verkrijgbaar.

Eventueel kunnen wij u een nieuwe kraan aanbieden met 10% korting.

Hopende u hiermee voldoende geinformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,

Service & Logistiek
tel : 071-5818800

we waren niet blij met deze oplossing en hebben melding gedaan bij de leverancier.
waarop we binnen enkele dagen een vervangend onderdeel wordt toegestuurd ?

Aanbeveling
bij de afdeling service en aftersales zijn ze niet erg gemotiveerd om je problemen op te lossen.

Extra toelichting
Service en aftersales

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews