bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15516 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3208 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

inbouw 21-05-2015 In de winkel gekocht
hoogerijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wij zijn in de winkel geweest eerst rond gekeken nog bij bcc geweest maar gauw weer naar Bemmel en Kroon wij zijn goed geholpen de bestelling was zo rond het betalen ging ook heel makkelijk via computer.

Service
Heel goed alles werd netjes op internet verstuurd naar mij

Assortiment
er is voldoende assortiment veel keuze

Aanbeveling
Wordt goed geholpen vriendelijke personeel

Extra toelichting
de intree is al goed je kan lekker op je gemak rond kijken als iemand nodig heb dan zijn ze er voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AK66 21-05-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Qruquius Plaza
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product gekocht in de winkel, overzichtelijke winkel met ruim voldoende keus.

Service
De winkel is uitstekend bereikbaar, werden zeer vriendelijk verwelkomd.
De verkoper had verstand van het product waardoor wij een goede keus hebben kunnen maken.
Hij regelde omdat onze koelkast kapot was dat de nieuwe er binnen 1 dag was. Keurig een belletje dat ze eraan kwamen en alle verpakking en oude apparaten gingen mee.

Assortiment
Winkel is groot en er was voor ons voldoende keus in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
De mensen die hier werken weten waar ze over praten en geven uitstekend advies.

Extra toelichting
We waren nog nooit in deze winkel geweest maar voor een volgende aankoop starten we bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GKoch 21-05-2015 In de winkel gekocht
Fore Park Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dichtbij en super voordelig en efficient, meteen goed geholpen met aanschaf vervangende combi inbouw oven

Service
Door gastvrouw ontvangen, die meteen n deskundige verkoper op de hoogte bracht van onze komst en wat wij zochten.

Assortiment
Goed assortiment, een passende, betere en goedkopere oven ter vervanging van de pas 5 jaar oude inbouw Atag combi oven, indertijd aangeschaft bij (horror) Bruynzeel, nog steeds een soort renovatie, nieuwe keuken, meer dan 30 service bezoeken en ellende! Nooit meer! Wat een verschil met van Bemmel en Kroon! Super winkel!

Aanbeveling
Ook de plaatsing ging super snel, binnen een week kunnen we al weer pizza's bakken enz., plaatsing ging ook super deskundig en netjes!

Extra toelichting
ik vind alles aan deze winkel super! Ga nooit meer naar n ander voor keuken of apparatuur! Dank je wel Van Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HellyMA 21-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Website overzichtelijk en duidelijk
Product die ik wilde was wel te vinden, al is de kans dat je je verkijkt aanwezig ivm de onbegrijpelijk nummer/code die verbonden is aan elk type wasmachine.
Betalen ging snel en makkelijk. Enkel om basisgegevens werd gevraagd. (naam, adres, contactpersoon).
Bestelproces was duidelijk. Gevraagde wasmachine bleek niet beschikbaar. Snel volgde voorstel om andere (duurdere) wasmachine te brengen voor dezelfde prijs als diegene waar om gevraagd was. Keurig.

Service
Snel en volgens afspraak (aangegeven was dat machine binnen 08:30 en 10:30 gebracht zou worden). De medewerkers belden 20 minuten voordat ze er waren. Dit was erg prettig, al wist ik dit niet van tevoren (was wellicht handig geweest omdat ik dan niet in huis had hoeven blijven). Ophalen van oude wasmachine en brengen van nieuwe ging zeer snel. Alles was binnen 3 minuten gedaan.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid maar onduidelijk. Je wordt niet geholpen bij het uitzoeken van een geschikte machine. Uit alle nummering/codes/types kan ik verder niets opmaken. Onbegrijpelijk vind ik dat a) Wasprogramma-duidelijkheid per wasmachine enorm verschilt en B) dat uit onderzoek van de consumentenbond is gebleken dat geen enkele wasmachine een 8 of hoger scoort wat betreft het schoon maken van kleding. De meeste scoren tussen de 6-7. Waar waren die dingen nou voor bedoelt?

Aanbeveling
Service was prima en bedrijf bleek zeer betrouwbaar, daarom aanbeveling. Wasmachine werd echter niet geïnstalleerd, daarom geen 8 of 9.

De moeite die je moet doen om het aankoopprijs terug te winnen wekt wat chagrijn. Gesuggereerd wordt dat je het bedrijf 'moet' volgens op Facebook, dat je moet inloggen (onduidelijk is echter waar)en of, wanneer en hoe je te weten komt of je de grote winnaar bent blijft lekker vaag. Met andere woorden: het lijkt erop alsof de kans dat iemand zijn aankoopbedrag terug gaat winnen 1 op 1.000.000 is. Dan voel je je toch weer een beetje gepiepeld.

Extra toelichting
Service is erg goed en duidelijk. Assortiment wasmachines is uitgebreid maar tegelijkertijd onoverzichtelijk en onduidelijk. Het is super moeilijk om een geschikte wasmachine te vinden en daar wordt weinig hulp in geboden, bijv. wat betreft aandachtspunten.Hiervoor ben je aangewezen op anderen, zoals de consumentenbond

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

lieve4012 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele duidelijke en overzichtelijke site.
je kan zelf de dag uitkiezen wanneer je bestelling wordt geleverd.

Service
Vlotte communicatie, super snelle levering

Aanbeveling
Dit is de tweede maal dat ik bij Bemmel en Kroon bestel en ook deze keer is alles vlotjes en supersnel verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalk53 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en duidelijk

Service
komt afspraak na

Assortiment
niets is onmogelijk

Aanbeveling
deskundigheid, snelheid en prijsgarantie.

Extra toelichting
De gevraagde wasmachine was niet(meer) in voorraad. Zonder extra kosten hebben wij de duurdere opvolger gekregen. Service dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eveenhof 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Makkelijk telefonisch bereikbaar. Goede uitleg

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Ivm betrouwbaarheid en service goed aan te bevelen

Extra toelichting
Goed - heldere website - goede afspraak omtrent bezorging in tijdspanne van 2 uur - goede telefonische communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fruitloops 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Snelle levering, bezorgservice was prima, volgens afspraak een telefoontje voor bezorging, keurige aflevering, klantvriendelijk bezorgpersoneel en fijn dat ook oude wasdroger is afgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keurig kiezen 19-05-2015 In de winkel gekocht
Hoge Rijndijk leiden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Assortiment
Ik ging voor een 6 kilo wasmachine, maar kreeg goede info en kon een goede wasmachine kopen. Er was genoeg keus

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
Men gaf vriendelijk goed advies en kon goed uitleggen wat de verschillen waren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

glazenwasser 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke en overzichtelijke website.
Betaling soepel via Ideal.

Service
Makkelijk te bestellen. Op gekozen dag netjes bezorgd. Een dag van te voren een e-mail ontvangen met het tijd vak waarin het bezorgd zou worden, 20 min van te voren nog een telefoontje dat ze er aan kwamen. Voor 9,95 extra service het apparaat uitgepakt en geplaatst, verpakkings materiaal werd netjes mee genomen net als de oude droger.

Assortiment
Ze hebben een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Makkelijke en overzichtelijke webshop met goede service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack3 19-05-2015 In de winkel gekocht
Neckar 24, Den Haag‎ -
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Alles kunnen uitleggen met een aangesloten apparaat

Assortiment
Bijna alles te vindenin de winkel

Extra toelichting
Snel, bijna alles op voorraad en te zien in de winkel. Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbespierre 18-05-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
in winkel alles goed te zien en te bekijken.

Service
prima komen netjes afspraken na .

Assortiment
ruim assortiment, bij niet aanwezig wordt er een ander artikel gekozen en prijs eventueel aangepast .

Aanbeveling
betere keuze dan op internet en echt te zien en te voelen.

Extra toelichting
al eerder gekocht bij Bemmel, altijd goed advies, nette winkel en afspraken worden altijd nagekomen . Ben erg content met deze zaak. Een prima evenwicht voor de witgoedreuzen waar je als klant niet echt meetelt Ben zeer tevreden over aangekochte artikelen. Ik koop hier graag. ordernummer CRQ464519

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaszloW 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was zeer makkelijk bestellen en de stappen waar logisch en duidelijk.

Service
Service was zeer goed, bezorgers waren vriendelijk en hebben de wasmachine zonder stoten tegen de muren naar zolder gebracht en de oude keurig meegenomen.

Assortiment
Assortiment is voldoende maar heb zelf reviews nagekeken op internet en vervolgens bij Bemmel en Kroon besteld.

Aanbeveling
Toen ik de wasmachine had besteld, werd ik na 2 minuten al teruggebeld met dat er van de bestelde wasmachine een nieuwe opvolger was en of ik deze misschien wilde. Ik moest dan € 20,- bijbetalen maar krijgen dan wel weer € 30,- retour via de actie van Bosch Cashback. Dit vond ik een super actie en beveel deze winkel ook zeker aan.

Extra toelichting
Heb tot nu toe geen negatieve punten aan de winkel ontdekt. Vond de service goed en het contact verliep soepel. Er wordt een indicatie gegeven tussen welke tijd de bezorgers langs kunnen komen en ze bellen een half uur van te voren dat ze er aan komen. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven en kun rustig boodschappen en als ze bellen heb je alle tijd nog om op tijd thuis te zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

floortjetielens 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
apparatuur werd in huis geleverd en meteen gemonteerd.

Service
Onze nieuwe wasmachine werd door hen zelfs meteen aangezet om een programmaatje te draaien om de eventuele vuile fabrieksrestanten eruit te wassen.
Snelle montage en alle afval werd meteen meegenomen.
Onze vraag via mail werd heel snel beantwoord

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
vanwege goede service, goede prijs, snelheid, makkelijk contact en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Welkom12 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt steeds op de hoogte gehouden en je kan uw pakket volgen

Service
Zeeeeer vriendelijke aflevering

Assortiment
Perfect! Is was nu enkel op zoek naar 1 bepaald product, maar kom nog terug!

Extra toelichting
Prijs kwaliteit perfect!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

8679517 17-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Als je iets op het oog hebt en het is er voor een redelijke
Prijs is dat primz

Service
Geen kleine uitleg van de wasmachine, vorige wasmachine nog uitleg van mijn vrouw gehad en de informatie in het boek is heel uitgebreid dus dat valt niet voor een alleen staande man en er zit ook geen garantie bewijs bij ,ze zeggen dat dat de factuur is maar die is wel heel klein

Assortiment
Veel en goede prijs

Aanbeveling
Weet ik nog niet ,weet niet hoe verder de service is als (hoop het niet ) de machine kapot gaat en nog geen ervaring met dit bedrijf dus wat dat betreft ben ik altijd voorzichtig

Extra toelichting
Snelle levertijd goede prijs en voor de rest geen ervaring met dit bedrijf

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MWestermaat 17-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle reply vragen via de mail. goede afhandeling van de bestelling en levering.

Assortiment
kan ik niet echt iets over zeggen, heb apparaten vergeleken bij Kieskeurig. het feit dat Bemmel&Kroon de enige was die beide apparaten kon leveren zegt genoeg.

Extra toelichting
Wij waren op zoek naar een wasdroger (indesit G5 BH EU) en vriezer (AEG A51110HSWO). Via Kieskeurig producten vergeleken en kwam uit bij Bemmel&Kroon die beide apparaten konden leveren. Gemaild dat ik de de apparaten voor een mooi rond bedrag bij hen wilde bestellen en kreeg vrij vlot een offerte van hen teruggestuurd. Levering ging vlot, telefoontje kwartier voordat ze voor de deur zouden staan, oude apparaat retour genomen en pinnen aan de deur. Met 5 minuten was alles afgehandeld. BKI463806

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbuurman 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en overzichtelijk tegelijk om een verantwoorde keuze te kunnen maken

Service
Bestelling is op de gevraagde dag/datum bezorgd op een van te voren via de sms aangegeven tijdstip

Assortiment
Ruim en volledig

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. Gaan we ook doen.

Extra toelichting
Geen op- of aanmerkingen, voor iedereen aan te bevelen om een aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pootszoetermeer 16-05-2015 In de winkel gekocht
forepark den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Donderdag besteld, zaterdag geleverd!

Service
We werden goed geholpen en er werd goed mee gedacht

Assortiment
Meerdere merken en diverse prijsklassen

Aanbeveling
Fijn geholpen en goede keuze gemaakt!

Extra toelichting
Goed advies, goed mee gedacht, goede prijs, goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SUPPI2008 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Schnelle lieferung :top preis leistung!!

Service
Sehr gute absprache für lieferung!!

Assortiment
Grosse auswahl an top preise!!

Aanbeveling
Ja absolut ...ist schon geschehen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek04 16-05-2015 In de winkel gekocht
Den haag Nectar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alle apparaten overzichtelijk opgesteld

Service
prima informatie

Aanbeveling
Bijzonder prettig geholpen terwijl het toch erg druk was in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hannevanher 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk om alles thuisgoed te kunnen regelen.

Service
Prettig en ter zake kundig advies. Snelle afwikkeling financiële gedeelte.

Assortiment
Er was voor mijn aankoop prima keus!

Aanbeveling
Goed, snel, ter zake kundig.

Extra toelichting
Ik was vooral onder de indruk van de vertrouwen inboezemende deskundigheid van degene, die ik belde over een paar onduidelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarianS2011 16-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk, betaling ook

Service
bezorging kwam op afgesproken tijdschrift

Assortiment
De WAS32470NL besteld (beste koop consumenten gids), deze bleek niet meer op voorraad, zonder overleg werd een andere wasmachine geleverd, de WAW32461NL zonder bijbetaling.Gelukkig was dit een wasmachine die ik ook wel wilde hebben en ik hoefde niet bij te betalen, maar ik vind het niet netjes dat ze klanten lokken met deze wasmachine, terwijl ze hem niet meer op voorraad hebben. (deze winkel is overigens niet de enige die dit doet.)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

karinmulders 15-05-2015 In de winkel gekocht
cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Bij aankomst bleek dat de koelkast niet door de voordeur heen kon. Geen probleem, de voordeur werd eruit gehaald. De koelkast naar binnen gereden, uitgepakt en neergezet. En daarna de voordeur er weer ingezet. Echt een topservice.

Aanbeveling
Zeer zeker. Ook bij de winkel zelf geweest en zo goed geholpen qua advies. Ook laagste prijs!!

Extra toelichting
Super service in de winkel met personeel dat weet waar ze het over hebben. Ook zeer klantvriendelijk met de latere vragen die we hadden over de watertoevoer. En de 2 mannen die hem brachten waren erg vriendelijk, behulpzaam en namen netjes alle troep mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoosha 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede service binnen de winkel and heel snel geleverd na internet bestselling. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machiel Smit 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke website en webshop. Bestellen zonder account vind ik ook altijd prettig.

Service
Uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestel/bezorgproces. Ook via de bezorgservice.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Algehele ervaring was zeer goed tot uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Viskels 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpele, maar goede afwikkeling. Betalen en binnen de aangegeven tijd werd het product geleverd.

Service
De door ons bestelde wasmachine was waarschijnlijk niet leverbaar. We kregen van Bemmel en Kroon een nieuwere versie met meer opties van de door ons bestelde wasmachine toegestuurd. Een wasmachine die eigenlijk 215 euro meer kost dan de bestelde en veel meer opties heeft, maar uiteraard hetzelfde merk en alle opties die de bestelde wasmachine zou hebben uiteraard ook aanwezig (gewoon een gratis upgrade). Geweldig wat een enorme kers op de taart. Daarnaast werd de oude wasmachine kosteloos meegenomen en de nieuwe gratis aangesloten, waterpas gezet en werd die proefgedraaid.

Assortiment
De prijs was perfect t.a.v. het product. Dit was voor ons doorslaggevend in combinatie met de service die aangeboden wordt op de website!

Aanbeveling
Absoluut. Het totaalplaatje was voor ons perfect. Wat een service, prijs en nette omgang van deze winkel.

Extra toelichting
Topwinkel. Lees ook de uitgebreide beargumentatie hieronder. Ordernummer: BKI464408

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erjscherbeijn 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het kan niet veel beter.. makkelijk selecteren van producten, scherp geprijsd, goede extra dienstverlening (afleveren, plaatsen, oude meenemen, aansluiten, testen). Enige wat beter zou kunnen is het aantal betaal mogelijkheden. ik miste paypal, ik hou van betalen zonder identifier.

Service
Super service.. in elk geval tijdens het leveren en plaatsen. verder geen support nodig gehad.

Assortiment
Via kieskeurig selectie gemaakt. daarna besteld .. bij Bemmel en Kroon ivm service dat ze de oude machine gratis meenamen.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Wat kan ik verder zeggen, ervaring is perfect. Alleen meer betaal mogelijkheden zou heel erg fijn zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlverbeek 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen

Service
Je wordt duidelijk op de hoogte gesteld van de voortgang van je bestelling. Heel netjes. Daarnaast super snel afgeleverd zoals beloofd!

Assortiment
Heb wat ik zocht gevonden en daar gaat het om!

Aanbeveling
Zeker weten! Ik kende deze winkel eerst niet maar naar enig zoekwerk kwam ik er achter dat het de laagste prijs had! Dus besteld en snel afspraken nagekomen.

Extra toelichting
Snel en betrouwbaar. En 1 van het belangrijkste: Laagste prijs!!!Zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmenheer 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen no time besteld op internet.

Service
oude koelkast is meegenomen en ze hebben nog even geholpen met het verplaatsen van de vriezer. prima service!

Aanbeveling
altijd doen!

Extra toelichting
goede winkel, deze koelkast stond ook als beste koop bij de consumentenbond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAVERMEESCH 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne afwikkeling, goed te bereiken, zowel via de mail als telefonisch. Bestellengen online overzichtelijk en eenvoudig.

Service
Uitstekende bereikbaarheid en service uitstekend.
Wasmachine op de plaats aangesloten op zolder!
En de oude naar beneden gebracht en afgevoerd.

Assortiment
Volop keus!

Aanbeveling
Vooral de service en bereikbaarheid, vooral ook de telefonisch, vriendelijke bediening, zijn uitstekend.

Extra toelichting
BKI464359

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietg5108 14-05-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en na enige tijd afleveren op de afgesproken datum en tijd.

Service
Zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Assortiment
Een zeer groot assortiment in elektrische apparaten.

Aanbeveling
Heb al diverse mensen gestuurd naar de winkel of showroom.

Extra toelichting
Prettig geholpen en nagekomen wat afgesproken is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjaap 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel besteld

Service
Vlot geleverd en goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jojonkers 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpele duidelijk site met concurrerende prijzen zonder verassenringen achteraf.

Service
Duidelijk site met concurrerende prijzen en zonder verassingen achteraf.

Extra toelichting
Goede prijs, snelle levering en exact product waarna ik op zoek was. 463347

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek0710 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website waar de producten (in dit geval een wasmachine) makkelijk te vinden zijn. Makkelijke betaling via iDeal.

Service
Vlotte leverservice. Nadeel betalen voor aansluiten (€ 4,95) en extra service (€ 9,95) voor het neerzetten, uitpakken en meenemen verpakkingsmateriaal. Pre is meenemen oude wasmachine.

Assortiment
Ruim assortiment, keuze was gauw gemaakt, bij aflevering grote verrassing: opvolger van de door ons bestelde machine wordt geleverd tegen dezelfde prijs. Grote klasse !!

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden over deze, eerste, kennismaking met Bemmel en Kroon en zullen zeker bij een volgende aankoop weer op hun site aan het zoeken zijn.

Extra toelichting
Het totale plaatje van Bemmel en Kroon is voor ons zeer positief uitgevallen. Natuurlijk het extra betalen voor aansluiten en extra service zouden ze moeten afschaffen maar daarentegen een opvolger meesturen voor de prijs van de bestelde machine is zeer klantvriendelijk. Een vlotte snelle levering met zeer vriendelijk personeel is ook een pré, kortom een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SylviaConsument 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een telefoontje en de bestelling was rond.

Service
Duidelijk deskundig, en optimaal klantgericht.

Assortiment
Het model dat ik had uitgezocht was voorradig, en kon direct de volgende dag worden geleverd.

Aanbeveling
Prettige winkel zonder poespas, betrouwbaar en vriendelijk.

Extra toelichting
Een prettige, klantgerichte winkel met goede, betrouwbare service, snelle levering en scherpe prijzen. Wasmachine kon direct uit het assortiment worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sigaartje 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig bestellen.

Service
Adequaat gereageerd op mijn offerte aanvraag.

Assortiment
Kon bij deze ene webwinkel alle benodigde artikelen bestellen, tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Hele proces is prima verlopen.

Extra toelichting
Plezierig verlopen bestelling, niks aan toe te voegen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas2222 14-05-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Naar de winkel geweest.Ben daar nog een mens en geen nummer.

Service
Professionele behandeling met een familie tintje.

Assortiment
Ruim assortiment met complete uitleg van de verkoper.

Aanbeveling
Heerlijk om in een winkel te lopen met vriendelijke en hulpvaardige verkopers.

Extra toelichting
Goed zie hierboven. Verbeterpunt: communicatie met externe monteur: juiste afspraak maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Futer 13-05-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede service, snelle levering en vriendelijk behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marmul 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijke website waarop je alles kunt vinden wat je wilt weten

Aanbeveling
Binnen 2 mnd een nieuwe vaatwasser en nieuwe wasmachine gekocht bij Bemmel en Kroon. Beide keren zeer tevreden

Extra toelichting
Snelle service. Je wordt als klant goed en direct via de mail op de hoogte gehouden. Binnen 24 uur bezorgd. De laagste prijs die we voor dit product konden vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frederik.willems 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site, 15' na bestelling al telefoon i.v.m. verdere vragen.
Vlotte levering

Service
bij levering was de deur van onze magnetron beschadigd. Onmiddellijk gemeld, zelfde dag nog een vervangorder gekregen.
zeer toegankelijke klantendienst.
Vriendelijk!!!!

Aanbeveling
De betere on-line shop met goede service. STIPT!!!

Extra toelichting
Vlotte aankoop, prima service na verkoop, correct en zeer stipt. Wij kopen zeer regelmatig on-line, maar deze manier van werken kon ons zeker bekoren. AANRADER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoe65 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk. Betalen via site ging vlot.

Aanbeveling
Alles ging prima....Vanaf bestelling tot en met montage. Hele goede service

Extra toelichting
Prima service. Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie87 13-05-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
Winkel in Zoetermeer ging dicht, keuze dus niet uitgebreid maar wel genoeg, anders was er online of bij een winkel in het omliggende gebied meer keuze

Aanbeveling
Service prima en betaalbaar. Incl aflevering en installatie

Extra toelichting
Prima winkel, prima service Ordernummer ZTM463501

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rsnel 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel duidelijk en overzichtelijk.
Daarnaast is het super handig dat je bij afleveren kan betalen dmv een mobiele pin.

Service
1 dag voor levering kreeg ik netjes een E-mail met de dag van leveren en het tijdsblok. 30 min voor de levering, werd ik netjes gebeld om aan te geven dat ze onderweg waren.

Assortiment
Groot assortiment, tegen een zeer concurrende lage prijs

Aanbeveling
Dit bedrijf laat zien, dat ze niet alleen een goede website kunnen maken, maar ook dat ze kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsen 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website:
- het vinden van het gewenste artikel ging goed en snel
- informatie is correct en duidelijk weergegeven
- prijs duidelijk en concurrerend

Service
Erg tevreden over de afhandeling, het op de hoogte houden van wanneer het artikel geleverd kon worden, en een goeie koerier, Dynalogic.

Assortiment
Ruime keuze, in ons geval warmtepompdrogers.

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Extra toelichting
Het apparaat: - is gebruiksvriendelijk - maakt aanzienlijk minder lawaai dan onze vorige condensdroger van Bosch - levert een uitstekend droogresultaat - heeft zoals bedoeld een laag energieverbruik - lijkt heel groot door de donkere deur, maar heeft redelijk standaard maten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Actelion 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gezocht naar het typenummer vaatwasser, wat niet meer op de website te vinden was. Oplossing is bellen en dan blijkt een telefoontje om alles in een te regelen fantastisch werkt! Super gewoon.

Service
Top gewoon!

Assortiment
Genoeg aanbod om uit te kiezen.

Aanbeveling
Waarom niet, ik ben geweldig geholpen. Wanneer iemand een vraag stelt, ga ik jullie zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Bovenvermelde tekst zegt denk ik al voldoende over gedane bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Nellessen 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Aflevering precies op gewenste dag

Assortiment
Prima

Aanbeveling
netjes verlopen en prima prijzen

Extra toelichting
Hele goede prijs en perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Domovla 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgezocht op internet en uiteindelijk telefonisch besteld omdat wij zeker wilden weten dat de machine ook daadwerkelijk op de eerste verdieping werd geplaatst.

Service
Aardig personeel, heel behulpzaam en eerlijk. Doen wat ze zeggen. Zowel aan de telefoon als in huis.

Assortiment
tevreden over de keuze mogelijkheden die wij hadden.

Aanbeveling
Wij zullen van Bemmel en Kroon zeker aanbevelen aan anderen en het is de eerste winkel waar wij weer naartoe gaan als wij iets nodig hebben

Extra toelichting
Duidelijkheid en eerlijkheid vind ik heel sterk van deze winkel. Ze geven ook aan wanneer iets niet met zekerheid gaat lukken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hmoor 12-05-2015 In de winkel gekocht
leidsedam forepark.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke uit leg op internet. maar toch naar de winkel geweest voor extra informatie.

Service
Goede service . Om 10 uur gekocht en om 1 uur s'middags geinstaleerd. sneller kan niet volgens mij.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Goed advies en snelle instalatie.

Extra toelichting
Na eerst op internet te hebben gekeken,toch naar de winkel gegaan voor verder informatie. Daar goed geholpen met duidelijk advies.Blij dat ik gegaan ben ,heb nu anders gekocht dan ik via internet had gedaan en ben erg tevreden daar mee.Order nemmer DH463971 is naar volle tevredenheid afgehandeld . Bedankt Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilcowijhe 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vandaag bestelt morgen in huis.
Word op de plaats gezet 2 hoog

Service
Word netjes op zolder gezet
oude en verpakking word netjes mee
genomen

Extra toelichting
Snel en netjes geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews