bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 17-09-2019

Algemene score

9,0
overzichtelijke internet shop makkelijk te lezen en duidelijke prijzen . daarbij wat ze zeggen doen ze ook snelle levering ook na bestellen op zondag . verder een goed track en trace inzicht en levering nette mensen die de levering bezorgen . kortom goed zaak.

Reageer

Rijowile 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was goed vergeleken met andere sites. Site was duidelijk en gaf voldoende info over het product. Reviews van andere klanten waren duidelijk. Zelf te kiezen leverdatum is erg prettig.

Reageer

Mirjam 16-09-2019

Algemene score

6,0
Wij vinden de verkopers van het Witgoed erg opdringerig en krijgen het ook nog voor elkaar dat je met een ander product naar huis gaat als waar je eigenlijk voor kwam. En ook al hebben wij zelf uiteindelijk toegezegd heeft dit ons achteraf een zeer naar gevoel gegeven. Wij zullen onze keuken dan ook niet bij Bemmel en Kroon gaan kopen.

Reageer

Mars 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotjes en duidelijk afgehandeld. Hoewel het bestelde artikel niet meer leverbaar was, kreeg ik snel een goed (zelfs beter) alternatief.

Reageer

g.j. rexwinkel 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
koelkast op tijd geleverd, half uur van te voren gebeld. 1 nadeel geen beschrijving mee geleverd van de 5 jarige garantie bepaling. Dit moet je op de website zoeken.

Reageer

C. Rice 16-09-2019

Algemene score

9,0
Mijn eerdere aankopen bij Bemmel en Kroon zijn goede artikelen gebleken. Ook afhandeling van artikelen, die binnen een redelijke periode maar buiten de garantietijd waren stuk gegaan, is netjes en goed verlopen. Ik kreeg goede uitleg over de techniek en de garantie betreffende het aan te kopen apparaat in de winkel. Hoewel de machine de eerste keer weer mee terug is genomen omdat hij te groot was voor de beschikbare ruimte, leverde dat geen enkel probleem op. Alle keren ben ik keurig te woord gestaan en goed geholpen.

Reageer

Rob 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van de gekochte vaatwasser, kundig geinstalleerd en alle rommel netjes opgeruimd en meegenomen. Al met al perfect tevreden.

Reageer

xander 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
betrouwbare snelle levering. apparaat werkt goed.
bezorgers waren lui en niet cooperatief, maar dat heeft niks met Bemmel en Kroon te maken.

Reageer

Jeannette Timmermans 16-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk, alleen jammer dat ik geen bericht heb ontvangen toen product weer leverbaar was waardoor een week vertraging.

Reageer

Eric 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig en snel geleverd. Met nog 5 jaar garantie erbij geleverd. Goede communicatie via mail

Reageer

Gerben 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop aangeraden via een zoon. Artikel telefonisch besteld, meteen goede info over de levering. Vriendelijk te woord gestaan.
Correcte bezorginformatie ontvangen.
Klein defect aan de koelkast deur, gemaild en binnen het uur antwoord met een oplossing.

Reageer

Jeffrey de Graaf 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vorige wasmachines waren diverse goedkope C-merken, nu hebben we bij Bemmel en Kroon fantastisch advies gekregen over Samsung machines. Ik was wat huiverig, want Samsung maakt toch alleen TV's....
Maar dus ook stofzuigers, wasmachines, drogers etc...

Na kundig advies, hebben we gekozen voor een Samsung wasmachine. Tijdens de bestelling keurig op de hoogte gehouden over levertijd, bezorging en garantievoorwaarden.

Reageer

Sjeffrie 15-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vorige wasmachines waren diverse goedkope C-merken, nu hebben we bij Bemmel en Kroon fantastisch advies gekregen over Samsung machines. Ik was wat huiverig, want Samsung maakt toch alleen TV's....
Maar dus ook stofzuigers, wasmachines, drogers etc...

Na kundig advies, hebben we gekozen voor een Samsung wasmachine. Tijdens de bestelling keurig op de hoogte gehouden over levertijd, bezorging en garantievoorwaarden.

Reageer

Joop Dekker 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijkheid
Goed aangegeven hoe en wat er te koop is.
Snelle en correcte afhandeling
Heel blij met de snelle verzendingJoop

Reageer

Jolanda 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al eens eerder hier iets besteld een oven en was zeer tevreden dus op nieuw een wasmachine en droger daar besteld. altijd de beste prijs en de droger die ik wilde was uitverkocht dus kreeg keurig mailtje dat ik een droger kreeg die iets duurder is voor de zelfde prijs. zoals afgesproken op zaterdag geleerd en werd keurig op de hoogte gehouden hoe laat het product zou komen dus niet onnodig thuis wachten. de mannen die kwamen bezorgen waren super aardig en super netjes en sloten de boel keurig aan en ruimde alle verpakking ook op. Ik had voor deze service wel €9,95 extra betaald maar hij werd gratis bezorgd en de jongens hadden geen haast.

Reageer

MP Willemse 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een vaatwasser gekocht en zijn uitstekend geholpen. Er werd meegedacht en de verkoper had echt verstand van zaken en geen opdringerigheid om de duurste vaatwasser te nemen.
Een aantal jaren geleden hadden wij hier ook onze koelkast gekocht , ook toen goed geholpen. Dan ga je terug!!!!!!

Reageer

Vriezer gekocht 14-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service, op tijd geleverd. Heb hier al een aantal malen gekocht.

Reageer

Jack van der Burgt 13-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop met concurrerende prijsstelling en een geweldige service en informatie gaande de voortgang inzake gedane aankopen !

Reageer

Bert 13-09-2019

Algemene score

3,0
Leuk bedrijf, vlot pratende verkoper maar levering een drama!! Er was afgesproken dat er geplaatst zou worden en ook de verpakking zou worden afgevoerd. Maar helaas, de bezorger had alleen "drempellevering" op zijn bon staan, iets wat volgens de bezorger wel meer voorkwam bij dit bedrijf. Kortom wel beloven, order schrijven, maar niet nakomen wat mondeling is afgesproken.

Reageer

Lex 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel kreeg ik vriendelijk en gedegen uitleg over verschillende modellen en merken. Bestelling, levering en betaling werden heel snel afgewikkeld, met vriendelijk en klantgericht personeel

Reageer

henriette 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou savonds even gekeken voor een droger.. volgende dag netjes geleverd! goed op de hoogte gehouden van tijd . Super netjes afgehandeld!! Droger draait al!!!

Reageer

Francis 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige verkopers goede uitleg van product .Prijzen zijn goed bij aankoop gaat er nog wat van af .Product wordt op tijd geleverd uitgepakt en netjes geplaatst .Vriendelijke bezorgers .

Reageer

BettyR 12-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de 1e keer bij Bemmel en Kroon gekocht. Zeer tevreden over de site, informatie, bestelling en aflevering. Dit zal hoogstwaarschijnlijk niet de laatste keer zijn dat ik bij deze firma een bestelling plaats.......

Reageer

Hagemanj 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een nieuwe vaatwasser ivm kapot gaan van de oude. Via google p zoek naar de exacte specs (de tabel op een vergelijkingsite was niet duidelijk) kwam ik toevallig terecht bij Bemmel&Kroon. Bleken nog goedkoper te zijn ook. Dus snel aangeschaft. Tijdens de bestelling konden we niet aangeven dat ze de kapotte vaatwasser mee konden nemen. Even gebeld en ook meteen geregeld. Aflevering door Dynalogic ging ook probleemloos; ik kon zelf de datum kiezen, ontving eerst een mail (tussen 8 en 22 uur), op de dag zelf om 7.54u een SMS (tussen 14.30 en 17.30u) en een half uur van tevoren nog een (het wordt 16.55u). Prima service! Binnen 2 dagen staat de nieuwe al in huis (zelf geplaatst, valt best mee)!

Reageer

Ricardo 11-09-2019

Algemene score

8,0
TOP:
Service in de winkel was prima. Ze laten je rustig rond kijken, maar staan klaar als je ze nodig hebt. Daarnaast weten ze goed de verschillen tussen de merken uit te leggen. Hierdoor kun je zelf een goed keuze maken voor prijs/kwaliteit wat je belangrijk vindt. Bezorging thuis was ideaal, zeker het aangeven van een dagdeel van voorkeur. Hierdoor heb je minder snel kans dat je niet thuis bent of vrij moet regelen.

TIP:
Vragen of het apparaat ook uit de doos mag en aangesloten moet worden. Als je in dit geval een nieuwe wasmachine en vriezer koopt is het wel zo handig dat ze dat direct installeren. Onzinnig om dat niet te doen.

Reageer

Kees van der Wouden 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben uitermate tevreden over de shop van Bemmel & Kroon. We hebben in de loop der jaren al vele artikelen in de winkel gekocht. Het personeel is vak bekwaam en probeert mee te denken. Tevens hebben ze mij goed geholpen om voor mijn aangekochte inbouw koelkast van bijna 20 jaar het juiste type te kiezen, zodat hij bijna identiek is als de oude en direct past. Geweldig. Het personeel die de koelkast heeft gemonteerd was erg prettig en vakbekwaam. Kort om de volgende keer ga ik weer naar Bemmel & Kroon. Onze keuken komt er ook vandaan, dus ingeval een probleem met de kastdeurtjes wordt dit direct opgelost.

Reageer

Nrghart 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer content met de wijze waarop wij door Bemmel & Kroon zijn geholpen met de keuze van de kook apparatuur. De gekozen apparaten zijn op tijd geleverd en kloppen met hetgeen wij besteld hebben. Ook de installatie van de kook apparatuur is naar wens verlopen. Een deskundige monteur die ons voldoende informeerde over de basis werking van de apparaten en die keurig werk heeft afgeleverd. Onze complimenten voor het tijdige en professionele verkoop- en installatieproces.

Reageer

F.J. Heerema 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is uitstekend te gebruiken. Goede uitleg. En het product dat we hebben gekocht doet wat is beloofd en wat we ervan verwachten. Daarenboven, de bezorging en de informatie erover is duidelijk. Een 10+ zou ik zeggen.

Reageer

Fantin Jean 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Delivery requested on 10/09 for 11/09 N ° 070-3013474
Delivered in time.
Packing in good condition and friendly delivery
It remains to unpack and test tonight.
Thanks

Reageer

Pieter Maas 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs, snelle levering met keuze voor aflever moment, aardige transport-medewekers. Zeer tevreden dus.

Reageer

Anja 11-09-2019

Algemene score

5,0
Wasmachine werd niet aangesloten op officiële treksluiting . Had de extra service besteld voor eigenlijk geen service Alleen het neerzetten op 1e verdieping.
Jammer kan vanavond pas kijken of het apparaat het naar behoren doet. Ik moet iemand laten komen hiervoor. Ik heb gelijk gebeld wordt er doodleuk gezegd dit zit niet bij de extra service. Nou dit staat echt niet duidelijk op de bestel website. Jammer maar helaas. De bezorgers zeggen dat je geen garantie meer hebt als je hem op de treksluiting aansluit. blijkt onzin te zijn want dit weerlegt de firma Coolbleu. Volgende keer daar dan maar bestellen.
Jolanda 14-09-2019

Ik weet dat de meeste bedrijven dit niet doen. op het moment dat je de stekker eraf knipt vervalt je garantie. Bij ons adviseerde ze om een snoer met stopcontact aan de treksluiting te maken dan kan de stekker er zo in. Dat hebben wij dan ook gedaan..

Reageer

Brad 11-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na rondzoeken op beoordelingen en prijzen voor mijn nieuwe koelkast kwam ik uit bij Bemmel en Koon.
Altijd wel spannend om voor het eerst bij een voor mij onbekende winkel te bestellen maar de reviews zagen er goed uit en ook toen het bij het orderproces iets fout ging werd ik zeer snel en vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice.

Het hele proces was duidelijk, gemakkelijk en ik ben zeer tevreden met de service. De bezorging was ook zeer goed geregeld door twee vriendelijke heren. Ze waren er een half uur eerder dan de vroegste tijd aangegegeven in de mail dus was ik zelf tien minuten later dan hun (nieuwe woning/verhuizing). Gelukkig vonden ze het geen enkel probleem en namen ze alsnog de tijd de koelkast netjes te plaatsen.

Reageer

Emile 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De snelle en prettige service van Bemmel en Kroon hielp me makkelijk aan een goed alternatief voor een produkt dat niet meer leverbaar was. Ze bieden een gemakkelijke oplossing voor de betaling en een supersnelle levering.

Reageer

Fam Plug 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is groot en heel mooi gepresenteerd ,
Personeel vriendelijk,en behulpzaam en terzake kundig ,echt super !!
Ook de bezorg dienst was keurig geregeld ,met een mailtje ,en ook belletje van we komen over een half uurtje eraan

Reageer

Goede service ! 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor deze winkel heb ik gekozen en daar heb ik geen spijt van. De wasmachine van AEG L6FBSpeed werd geleverd voor een aantrekkelijke prijs en bij de bezorging is alles naar wens verlopen en werd er ook nog het een en ander uitgelegd.
De oude wasmachine is netjes afgevoerd en de nieuwe geïnstalleerd op de tweede etage.

Reageer

Esther 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, leuke kortingen, duidelijke beschrijvingen en goede website, uitstekende bezorging en plaatsing van wasmachine.

Reageer

Joost 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld, vandaag voor 14:00 geleverd. Goede service tegen superscherpe prijs!

Reageer

Marcel 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snel reactie op onze vragen per mail, bezorging volgens afspraak en goede prijs!

Reageer

Brecht 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik vond de prijzen op de website zeer scherp, zeker op vlak van SMEG. Dikke aanrader, nu nog hopen dat alles blijft werken :)

Reageer

Kaykay 10-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle gratis levering en was daarnaast de goedkoopste m.b.t. het product wat ik kocht. Ook handig dat je digitaal kunt volgen of de bezorger al in de buurt is. Al is dat door Dynalogic gedaan.

Reageer

René 09-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Komen de afspraken die gemaakt zijn helemaal na. Op de dag van levering word je ruim van te voren nog geïnformeerd over de tijdstip van levering.

Van elke stap in het bestel- en leverproces krijg je netjes bevestigingen, zodat er geen misverstand kan ontstaan.

Reageer

Onno 08-09-2019

Algemene score

9,0
Na een gedegen telefonisch advies over de voor ons juiste wasmachine(s) en de tijd om ons nog verder te oriënteren in de genoemde machines, hebben we uiteindelijk de gewenste wasmachine op de website bestelt. Na de bevestiging - evenals van de levering de volgende dag - te hebben ontvangen, kregen we en bericht dat de ons bestelde wasmachine niet meer voorradig was, sterker nog überhaupt niet meer te leveren was. De oplossing werd ook al meteen aangegeven: de bestelde machine werd vervangen door de opvolger van de wasmachine: zelfde merk, minimaal dezelfde specificaties en ondanks een andere (hogere) prijs voor de zelfde prijs.
Top geregeld, waarbij vooral het luisteren, meedenken en adequaat handelen door ons heel erg is geapprecieerd.
PS Ook de levering op de volgende dag was prima geregeld

Reageer

Berteyn Luc 08-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte bestelling en levering van het product . Betaling kan men kiezen uit verschillende mogelijkheden : die zeer goed verloop. Snelle levering . Het was de eerste maal dat we bestelden via Bemmel&Kroon . Alvast bedankt : aan te raden voor eventuele volgende bestelling . Met vriendelijke groeten .

Reageer

Hans 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben veel modellen op voorraad en lage prijzen. De levering is de volgende dag en ze brengen de spullen binnen en nemen verpakking mee. Hebben ook fysieke winkels om product te bekijken.

Reageer

Anna 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende Bemmel&Kroon niet, zij waren toevallig de goedkoopste! Zij zijn mij prima bevallen. De communicatie verliep vlekkeloos en een handige track&trace in de mail die nauwkeurig aangeeft wat de actuele stand van de zending is.

Reageer

Annerieke 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij toeval na zoeken bij deze webshop gekomen en er zeker geen spijt van gehad
Snelle service,goede prijs/kwaliteit verhouding
Kortom een aanrader

Reageer

Dorine 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel, vriendelijk personeel, heel veel keus, denken met je mee en geven goed advies.
Ook het bedrijf wat de montage uitvoert is super. Een aanrader voor iedereen .

Reageer

Adri 07-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een positieve ervaring bij een vorige bestelling nu bewust gekozen (tussen wat andere aanbieders) voor Bemmel&Kroon, omdat ons dit vorige keer goed bevallen was.
Ook nu zeer tevreden over de webshop zelf: goed overzichtelijk, makkelijk vindbare items.
Belangrijk is, dat ze hun belofte nakomen: Bestelling was er inderdaad gewoon de volgende dag.
Jammer, dat ik deze keer de bezorgfirma een negatieve beoordeling moest geven, maar kon in dit geval B&K niets aan doen

Reageer

Gerlies 06-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel & Kroon is een heel goede en duidelijke site.
Snelle en goede levering
Prijs voor AEG wasmachine was al super en toevallig ook nog eens extra korting.
Geweldige koop dus.
Wasmachine is erg mooi en super stil.

Reageer

Michiel 06-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig op tijd geleverd, prima prijs ,verkoper heeft prima advies gegeven, klopte allemaal.

Reageer

Toon meer reviews