bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15529 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Riet van Vliet 23-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede bereikbaarheid. Prima parkeervoorziening

Service
Er werd geluisterd naar onze specifieke wensen. Dit werd zonder discussie aangehouden. Zeer vakkundig de alternatieven ernaast gelegd. Bij ons tweede bezoek aan de zaak werd de lunch door de verkoper afgebroken om ons meteen te helpen.
Wat vaak gebeurt in zaken, is het feit dat alleen het duurste goed is voor de klant; Dit werd bij B&K niet als uitgangspunt gehouden. Dat geeft vertrouwen.

Assortiment
Er stonden veel alternatieven van allerlei merken. Er was beslist voor 'elck wat wils'. De verkoper bleek over alles wat te kunnen vertellen.

Aanbeveling
Ik geef nooit het cijfer 10, want dat is volmaakt. en mijn principe is dat volledig volmaakt bijna onmogelijk is. Het cijfer 9 benadert dat zeer dicht.

Extra toelichting
Ik vind deskundige voorlichting zeer belangrijk. De klant is koning, maar de verkoper hoeft daar niet met een gladde tong en een super verkooppraatje voor te kruipen. Het voelde hier gewoon goed. De bezorging klopte met de afspraak en was prettig en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moerbei 23-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk berijkbaar,en genoeg parkeergelegenheid.

Service
Hartelijk ontvangst,en een professionele benadering,smaakvolle gelegenheid waar koffie of iets anders gedronken kan worden.

Assortiment
Hebben onze ogen uitgekeken,qua assortiment,en opstelling,in een prachtige ambiance.

Aanbeveling
Door deze shoroom te bezoeken raak je vanzelf anthousiast,en wil je iedereen daarvan in kennis stellen.

Extra toelichting
Zijn goed en professioneel geholpen,duidelijk en zonder fratsen.het bezorgen ook goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

touchay 23-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker uit de stoel een verantwoorde keuze kunnen maken

Service
Tijdstip levering week sterk af van de afgesproken tijd.

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Al met al goede ervaring opgedaan.

Extra toelichting
track and trace onvoldoende actueel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

doberman12 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima service alles wordt op zijn plaats gezet en aangesloten

Service
klantvriendelijk

Assortiment
geen idee denk wel oke

Aanbeveling
je wordt netjes gebeld als je spullen binnen zijn en een mailtje.
DE dag dat ze bezorgen wordt je een half uur tevoren gebeld om afteleveren
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nellekestutvoet 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld.

Service
Zeer goed.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Uiterst tevreden !!!! En vriendelijke bezorgers.

Extra toelichting
Zie boven .mijn beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertclaassens 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Is helemaal prima

Assortiment
Is ruimkeuze

Aanbeveling
De prijs is goed

Extra toelichting
Als is op tijd afgeleverd volgnes afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericftetteroo 21-10-2013 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke uitleg, mooie tekening en inzichtelijk

Service
De verkoper attendeerde ons op een -mogelijk- probleem en kwam zelf met diverse mogelijkheden om dit op te lossen...

Assortiment
Voor alle wensen is er een keuze

Aanbeveling
Spreekt voor zich....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJH Zadelaar 21-10-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment
Vriendelijke bediening
Goede prijs
Levering op korte termijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop verdouw 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede informatie op het net. Duidelijke product omschrijving en leveringsvoorwaarden.

Service
Zeer goede service bij aflevering. Prima opgave van tijdstip, daarnaast ook nog aankondiging dat de levering over en half uur plaats zal vinden!!!
Ook de installatie werd zeer deskundig en zorgvuldig uitgevoerd. Heb nog nooit meegemaakt dat een was machine met waterpas werd geplaats, top!!

Aanbeveling
Zeer hoge mate van service, bij een volgende aankoop zeker weer naar dit bedrijf welke voor mij hiervoor onbekend was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oyebola 20-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sloen 20-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Ik kreeg precies op tijd zoals beloofd telefoontje met de mededeling wanneer de afwasmachien geleverd zou worden.
De medewerkers hebben de machine geheel naar wens afgeleverd en de oude machine meegenomen, incl. de verpakkingen van de nieuwe machine

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Wij zijn heel tevreden over de correcte en snelle levering

Extra toelichting
Zie mijn bovenstaande motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton.Dollee 20-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Simpel en mooie site , makkelijk te bestellen.

Service
Gisteren besteld en de volgende dag al in huis de nieuwe wasmachine, gratis bezorgd en gratis naar de tweede verdieping gebracht en oude afgevoerd.

Aanbeveling
omdat je goed op de hoogte gehouden wordt wat je besteld en wanneer het geleverd wordt en hoelaat , Top

Extra toelichting
Kan geen negatieve punten noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcvdwege 19-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site. Gemakkelijk te bestellen

Service
Berichtgeving na bestelling van bestelling tot aflevering aan huis

Extra toelichting
Correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

connie59 19-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijzen en kwaliteit vergeleken en online besteld.

Service
Mooi op tijd bezorgd door 2 heren die mij ook nog van goede adviezen voorzagen.

Aanbeveling
Vlotte bezorging en prima service.

Extra toelichting
Voor de eerste keer online gekocht bij Bemmel en Kroon. Hiervoor ging ik naar de winkel. Eerst voorwerk gedaan op internet en daarna besteld. Geen vooruitbetaling, binnen 2 dagen apparaten in huis. Allemaal goed geregeld dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ollievolley 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Ik zou ze zeker aanbevelen, ook nette prijzen ten opzichte van andere sites met hetzelfde aanbod

Extra toelichting
Prima winkel, nog geen negatieve punten kunnen ontdekken. Zeel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

julitenvelde 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website met duidelijke voorwaarden. Geen verrassingen tijdens het bestelproces.

Service
Klein probleempje met de levering, werd direct nog dezelfde dag en slagvaardig opgelost. Uitstekende service.

Assortiment
De beste prijs voor de wasmachine naar keuze.

Aanbeveling
Uitstekende prijs en service.

Extra toelichting
Uitstekende prijs en service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

webshoppers 18-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
Ik werd niet apart geinformeerd dat het product niet meer leverbaar was. In de orderbevestiging stond opeens een ander type met als opmerking opvolger van.

Assortiment
Ik wilde een vaatwasser bestellen. Op de website stond "op voorraad" en levering binnen 24 uur. Toen ik de orderbevestiging kreeg stond er een ander model t.w de opvolger. De voorraad informaite op hun website klopt dus niet.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel niet snel aanraden omdat de voorraad informatie niet in alle gevallen overeenkomt met de werkelijkheid. Vooraf controleren is mijn advies

Extra toelichting
De voorraad informatie klopt helaas niet altijd.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht

Reageer

h.boerma 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website

Service
prima berichtgeving over het verloop van de bestelling en tijdstip van aflevering

Assortiment
qua prijs concurrerend, hoewel één bedrijf dezelfde prijs hanteerde maar geen bezorgkosten in rekening bracht

Aanbeveling
snelle en stipte aflevering

Extra toelichting
via de website van het bedrijf kon ik gemakkelijk het product bestellen en na de betaling werd de bestelling reeds de volgende dag afgeleverd. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mondeel500 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d. van burken 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Middels internet prijzen vergeleken. Bemmel en Kroon was ons bekend.1e maal
via internet gekocht.Snel offerte ontvangen.Telefonisch contact opgenomen.Prijs overeengekomen.Keurig
afgeleverd.Wij zijn zeer tevreden.

Service
Goed advies.Melding van product is binnen. Bespreken afleveren.Je wordt nog een half uur van te voren gebeld
dat ze er binnen half uur komen afleveren. Bedankt voor het vertrouwen.

Assortiment
Witgoed, van alle markten thuis. Vriendelijk en correct personeel.

Aanbeveling
Een heel goede en prettibe zaak. Klant
vriendelijk en afspraak is afspraak.
Kopen via internet bij hun is vertrouwd
zeer bekend in de regio en service in de buurt.

Extra toelichting
Nu via internet een inbouwkoelkast.Je weet bij wie je koopt. Thuis bezorgen. En de prijs is zeer aantrekkelijk. Je koopt/ besteld bij een grote bekende zaak die ons vertrouwen geeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jveenstra 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop, bij vragen kan hier nog gewoon naar toe bellen via een normaal nummer en wordt je snel en correct beantwoord.

Service
Na de verkoop wordt je zeer goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling zodat je ook exact weet wanneer de artikelen worden afgeleverd.
De artikelen zijn afgeleverd op de gewenste plaats.
Verder nog geen ongemak meegemaakt maar ik neem zonder meer aan dat ook hierbij de service uitstekend zal zijn.

Assortiment
Alle artikelen die ik nodig had heb ik hier besteld, als je en artikel niet kunt vinden kan je bellen en zij gaan voor je zoeken.

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld is dit bedrijf zonder meer aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramu 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco930 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk in je luie stoel een wasmachine uitgezocht. De levering kwam waneer jou het beste uitkwam. Niks geen aansluitproblemen,want dat namen ze jou uit handen. Dat is gemak.

Service
Goede service zegt bij mij dat men gratis leverden en ook aansluit zoals beloofd.Je zou zeggen ; leveren naar het hoge noorden van het land ; geen enkel probleem ! Je word op de hoogte gehouden waar jou product zich bevind. Jij bepaald wanneer het product geleverd word

Assortiment
Ik zag meer dingen die er aan zaten te komen. 16 jaar op mij zelf en dat ook mijn andere electronische machines bijna aan de beurt. Heb al gezien op hun site en wat een keuze !

Aanbeveling
Zeggen als ze de wasmachine zien .
Dat het loont om via internet te kopen bij deze zaak. Internet koop ,maar service als bij een gewone winkel.

Extra toelichting
Deze winkel is goed om de prijs,gratis brengen en op zijn plek zetten. Dat je kan pinnen bij de geleverde goederen. Geen vooraf of na de tijd geld overmaken en dat soort dingen dat je eigenlijk bent verplicht om op voorwaarde te betalen. Nee gewoon aan huis met pin. Deze winkel verdient ook de aandacht ivm met jou tijd van thuis zijn en info omtrent waar en wanneer het product komt. Je word continue geinformeerd/stand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monwes 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en duidelijk

Service
geweldig.

Aanbeveling
goede communicatie, duidelijkheid en snel

Extra toelichting
wij gaven zelf een datum voor levering door en deze werd "perfect" aangehouden. geen poespas, en de mogelijkheid om te betalen bij levering zonder extra kosten bevalt ons zeer. dat geeft een veilig gevoel. in een woord dus geweldig. de prijzen van de artikelen liggen ook erg gunstig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aperfors 17-10-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Nadat ik op de website gezien had dat deze wasmachine bij Bemmel en Kroon het voordeligst is, zijn we in de winkel gaan kijken. We werden prima geholpen door een man die echt wist waarover hij sprak. Hij gaf uitstekende voorlichting en goede tips voor het gebruik. De levering gebeurde keurig op tijd en de machine werd direct aangesloten en getest! Via e-mail werd ik steeds op de hoogte gehouden van het proces en alles klopte! Als wij weer witgoed nodig hebben is Bemmel en Kroon de zaak waar wij graag terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cockpit 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en helder in het bestellen en het snel antwoord bij vragen over het product.

Service
2 dagen na bestellen had ik mijn wasautomaat en droger geïnstalleerd en gebruiksklaar in huis staan. De installateur was bekwaam en had goede kennis van het product .

Assortiment
Ruim assortiment voor een goede prijs

Aanbeveling
Het gemak en service is voor mij doorslaggevend

Extra toelichting
Vind deze winkel ideaal omdat je op je gemak kan vergelijken en er geen bezorg of installatiekosten bij komen. Ook als je het artikel ergens anders goedkoper ziet kan er over de prijs worden gesproken..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnD1960 17-10-2013 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
goed assortiment, scherpe prijzen, en snelle service. ze maken gebruik voor reparatie en installatie van een firma die prima werk levert en netjes alles afhandelt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Havandra 17-10-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpstraat 10.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Over bestelling en aflevering geen opmerkingen. De bezorger belde ons 20 minuten voordat hij bij ons was en dat was heel prettig.

Extra toelichting
Ons was tijdens de bestelling in de winkel beloofd dat op de dag voorafgaande aan de aflevering Bemmel ons via mail zou meedelen het ongeveer tijdstip van aflevering. Dat bericht hebben we niet ontvangen! Dat was heel vervelend omdat we op het afleveradres nog niet wonen. We moesten nu rond acht uur er al zijn omdat vanaf dan de bezorger zich kon melden. Via de site van Bemmel & Kroon is het niet mogelijk om op te zoeken op welke ongeveer tijdstip wij de bezorger konden verwachten.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

HGE 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zondagavond bestellen en probleemloos geleverd op woensdag. precies volgens afspraak. Trouwens hier 5 jaar geleden mijn keuken gekocht. Ook dat verliep vlekkeloos.

Service
oude wasdroger werd gelijk meegenomen en uitgebreid uitleg over de nieuwe machine. Geen gedoe met de doos, die werd niet eens mee de auto uit genomen.

Assortiment
3 samsung wasdrogers, verschillende prijsklasses en verschillende gewichten zijn mogelijk tot 9 kg.

Aanbeveling
Prijzen zijn scherp en service is bovengemiddeld goed.

Extra toelichting
Al goede ervaring in het verleden. Wordt nu weer bevestiogd met deze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marni51 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden

Service
netjes afgehandeld goeie uitleg

Aanbeveling
zekewr aanbeveling waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oscholten 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon via de site besteld en er is direct goed en netjes op gereageerd.

Service
We zijn netjes en snel geholpen, later wilden we nog wat aanpassen en ook dat ging snel en efficient.

Assortiment
Voor ieder wat wils zou ik zo zeggen.

Aanbeveling
Alles is keurig en netjes afgehandeld.

Extra toelichting
Het plaatsen van de apparatuur is gedaan door Paul en niets dan lof. Keurig, netjes en zeer behulpzaam. Wij zijn dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GGRCAP 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website duidelijk en telefonische hulp idem.

Service
na constatering van 2 verschillende prijzen, 1 in folder en 1 op website, is de goedkoopste aangeboden. met gratis levering. Top

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
geen slechte punten te benoemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ostle000 16-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een service van excellente kwaliteit, die men absoluut niet dagelijks meemaakt. Goede communicatie en top snelle levering. De wasmachine werd zonder meerkosten compleet aangesloten.

Assortiment
Prijs/kwaliteitsverhouding heel goed in vergelijking met elders

Aanbeveling
Ik zal deze firma zeker aanbevelen aan anderen. Mocht ik in de toekomst nog aanschaffingen gaan doen, dan ga ik zeker weer bij hun mijn bestelling plaatsen.

Extra toelichting
Direkt na aankoop op zondagavond ontving ik een mail m.b.t.afleveringsdatum enz. Op een door mij gestelde vraag werd direct teruggemaild. 's Maandags wist ik al het tijdstip van bezorging en werd nog vantevoren door de chauffeur opgebeld over het exacte tijdstip. De wasmachine werd zonder meerkosten naar de 2e etage gebracht en compleet aangesloten. Een service eerste klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rik2345 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Geen lastige inlog gegevens via de mail, gewoon je naam en adres invullen en klaar.

Assortiment
Voldoende keuze. We zochten een nieuwe wasdroger. Alle types zijn leverbaar.

Aanbeveling
Alles prima geregeld!

Extra toelichting
Scherpe rijs, overzichelijke site, snelle levering, mail met leverijd op dag van levering en half uurvoor levering een telefoontje. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helling 15-10-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Perfecte service, goed geholpen en perfect advies voor wat wij zochten.

Assortiment
Riant voor ieder wat wils.
Staat mooi overzichtelijk tentoongesteld.

Aanbeveling
Doe ik maar al te graag. zeker van wegen de service.

Extra toelichting
Bij aankomst winke direct goede service, wat zoek je en wat verwacht je van een machine. Daar werd goed op ingespeeld. Levering en aansluiting ging ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doro 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Op Een vraag kon ik via de site het antwoord niet vinden, gebeld en alles werd gelijk in orde gemaakt.

Service
Service bij bezorgen is heel goed, ook het beantwoorden van de vragen. De belangrijkste service is natuurlijk de service die je krijgt indien er een probleem zou zijn met het apparaat, dus dat is nog afwachten, of liever heb ik geen contact meer omdat het een fantastische wasmachine is.

Assortiment
Meer gekeken naar prijsvergelijk, jammer genoeg was 1 dag later de machine bij meerdere andere zaken iets goedkoper. Maar goed dat zal je altijd wel houden

Aanbeveling
Tot nu toe een prima ervaring
Zou ik zeker doen

Extra toelichting
Bezorgtijd kan je helemaal bijhouden, is de eerste keer dat bij iets bezorgen de verpakking uit zichzelf meegenomen wordt, keurig snel antwoord op vragen. Prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dhof06xyz 15-10-2013 In de winkel gekocht
Forefark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Altijd dichtbij en goede service met vriendelijk kundig personeel

Service
Goed voorgelicht

Assortiment
Ruime keuze en alles direct te leveren

Aanbeveling
mocht iemand vragen waar zullen wij Bemmel & Kroon adviseren

Extra toelichting
Heb geen minpunten bezorgen exact op tijd en keurig gemonteerd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marieke40 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Bezorgservice kwam terug toen ik niet thuis was en keek ongevraagd nog even naar de wiebelende wasmachine terwijl ze de koelkast kwamen plaatsen. Heel attent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma en Dick 15-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze, goede prijs, snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Veel keuze voor leuke prijzen

Extra toelichting
Snelle en nette aflevering van wasmachine.Volop keus en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pailina 15-10-2013 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
nooit zoveel apparaten bij elkaar gezien. Alleen het assortiment koffiezet apparaten zou wat uitgebreider kunnen.

Extra toelichting
De combinatie internet en fysieke winkel in helemaal van deze tijd en geweldig makkelijk. Nadat ik heerlijk op de bank thuis heb zitten uitzoeken wat ik wilde hebben ben ik vervolgens naar Hazerswoude vertrokken. Prachtige showroom en prima service. Uiteindelijk door de goede informatie iets anders gekocht maar wel helemaal tevreden. Ook de after sales service is helemaal in orde. Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mpronk1957 15-10-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer, winkel in de Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zeer goed, flexibel, bereid om de door Miele Nederland geadviseerde onderdelen terug te nemen omdat dit niet meest verstandige aanschafskeuze was.

Aanbeveling
prima zaak, B&K in de Dorpsstraat in Zoetermeer. Meedenkend, behulpzaam. Wat ik belangrijk vind dat de verkoper meer doet dan alleen verkopen; denkt mee; geeft adviezen die uiteindelijk beter kloppen dan de adviezen die Miele Nederland mij telefonisch doorgaf.

Extra toelichting
Ik heb geen enkel belang bij deze winkel; maar zoekt u een product en je wil meer dan alleen dat product (ik denk aan b.v. de service e.d.) koop dan dat product bij hen. Ze zijn overigens niet duurder dan een internetwinkel en bezorgen (en plaatsen!) het ook een dag later in je huis. Internetwinkels bezorgen vaak maar tot je voordeur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hamama 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een vraag die ik via de site stelde werd direct per telefoon en per mail beantwoord.

Service
het artikel was niet meer leverbaar en de vervanger werd mij voor dezelfde prijs aangeboden

Assortiment
daar weet ik niet genoeg van af, maar wat ik zocht heb ik wel kunnen vinden.

Aanbeveling
aan iedereen als een geweldige leverancier

Extra toelichting
ik zou willen dat er meer van deze winkels waren. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ridimija 14-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Kreeg netjes een bevesteging van de order
en de dag erna gelijk dat hij was binnengekomen
Vervolgens kon ik zelf bellen voor een afspraak
De avond ervoor een mailtje gehad hoelaat ze ongeveer
kwamen en vijf minuten voordat ze er waren werd ik nog gebeld

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

eric egberts 14-10-2013 In de winkel gekocht
rijndijke Alphen aan de Rijn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en betrouwbaar

Service
helemaal boven gebracht en alles opgeruimd en meegenomen!

Assortiment
Breed en diep

Aanbeveling
ja ... mooi concept echt onderscheidend

Extra toelichting
Geheel klopte .. goede uitleg, service en heerlijk tot over de drempel gebracht... daar waar andere afhaken doen zij een stapje meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvesters 13-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website met per leverancier korte duidelijke omschrijving. Je dient wel de leverancier website te raadplegen voor de details.

Service
Uit de kunst. Zo zien wij het graag.

Assortiment
Men heeft zeker niet alle artikelen van een leverancier maar wel de meest aantrekkelijke en met de juiste energie labels voor de consument.

Aanbeveling
Scherpe prijs EN uitstekende service.

Extra toelichting
Scherpe prijs EN uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjilp56 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
bestelprogramma is eenvoudig

Service
Tot nu toe prima, maar weet nog niet of een klacht ook goed behandeld wordt.

Assortiment
ik heb niet naar het assortiment gekeken, wist welke machine mijn voorkeur had.

Aanbeveling
Alles is prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

WashMaster 12-10-2013 In de winkel gekocht
Zouterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Naast een duidelijke en overzichtelijke webshop ook nog eens een prima "binnenloop" webwinkel in Zouterwoude Rijndijk, waar je de producten kunt "voelen"

Service
Bijzonder vriendelijke service. Gratis bezorgen; helemaal top.

Assortiment
Hebben veel.

Aanbeveling
Zeker kopen hier!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jansic 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle afhandeling

Service
Bij telefonisch contact zeer behulpzaam

Aanbeveling
zie mijn beoordeling bij "gemak"en
"service

Extra toelichting
Ik vind de afhandeling van mijn bestelling buitengewoon snel en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques69 12-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.Pinnen bij aflevering.

Service
Wasmachine werd keurig gebruiksklaar geinstalleerd.Goed telefonisch advies.

Assortiment
Veel keuze in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Ik heb vaker bij deze firma een wasmachine gekocht en kreeg altijd goed advies en prima service.

Extra toelichting
Goede producten.Goed Advies.Prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willenniek 11-10-2013 In de winkel gekocht
den haah forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima to the point voorlichting en gratis installatie

Service
Je wordt volledig ontzorgt

Assortiment
Voor elke beurs wat wils

Aanbeveling
Combinatie van aanbod, prijs en service

Extra toelichting
Ervaren adviseurs met een reaistisch verhaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews