bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

oabels 06-02-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de winkel kunnen kiezen en begeleid worden bij de verschillende apparaten ...

Service
Prijs inclusief bezorgen; plaatsen; aansluiten ... (apparaten staan op de 2e etage zonder lift) .. Top !

Assortiment
Alle apparaten van verschillende leveranciers beschikbaar in de winkel ... groot assortiment ... Fijn dat je alles kan zien en voelen ...

Aanbeveling
Reeds aanbevolen aan nieuwe kopers ...

Extra toelichting
Super service en juiste prijs ! Goed advies en snelle levering. Kan deze winkel zeker aanbevelen. Schoon; veel keuze en begeleiding zonder opdringerig te zijn. Complimenten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oldy2 06-02-2014 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Gemak
De website vermeldde niet dat de gebruiksaanwijzing en alle bedieningsbijschriften in de Duitse taal waren.

Service
Ik vroeg in de offerte aanvraag uitdrukkelijk om een Nederlands model. Dit werd vervolgens ook geoffreerd.
Bij aflevering bleek het tóch het Duitse model.
Na reclamatie werd beweerd dat er geen Nederlands model bestond. Die is er wél:
http://inbouw-magnetron/magnetron-met-grill/Exquisit-Inbouwmagnetron-EMW20G/.
Zie bij specificaties.

Aanbeveling
Ik vond mijn gewenste apparaat in meerdere webwinkels. Na een eerdere aankoop ging ik er van uit dat het een betrouwbare en zeer service gerichte winkel was en vroeg dus hier opnieuw offerte.
Na levering van het verkeerde produkt deed het bedrijf geen moeite om het om te ruilen.

Extra toelichting
Ik (lid TROS-RADAR testpanel) kocht hier al eerder een Gas-op-Glas-Kookplaat en een zware Afzuigkap. Netjes geleverd wat ik bestelde. Vervolgens zocht ik een magnetron. Na zoeken op het net vond ik de Exquisit magnetron emw20g. Van deze magnetron zijn 2 gelijke types op de markt. Een Nederlandse en een Duitse versie. Gezien de afhandeling van mijn eerdere aankoop vroeg ik offerte bij Bemmel & Kroon. Mij werd duidelijk aangeboden het Nederlandse Model. Bij aflevering bleek het tóch de Duitse. Na reclamatie werd beweerd dat er geen Nederlandse versie bestaat. Mij werd de keus gelaten: terugsturen of houden. Ruilen was niet mogelijk; Bemmel & Kroon deed geen moeite zelf te onderzoeken of er een Nederlands model bestaat. Snel van leveren, maar bij een probleem geven ze niet thuis.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht

Reageer

Vincent1503 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Prima service en heel snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jola57 06-02-2014 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
winkel redelijk bereikbaar, service goed, De informatieverstrekking deskundig, medewerkers denken met je mee om problemen op te lossen.
Bezorgd binnen drie werkdagen, ruim van te voren aankondiging per mail op welke dag en in welke uren de bezorging is te verwachten. Op de dag van bezorging van te voren een telefoontje.

Assortiment
keuze ruim voldoende, wellicht niet de laagste prijs, maar ik ga voor de service (en vooral de aftersale service)

Aanbeveling
Ik kom al een aantal jaren bij B&K, de goede service is een constante.

Extra toelichting
doorslaggevend is de goede bediening en deskundige uitleg

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

bettyencor 06-02-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkel dichtbij, levering volgende dag of op gewenste dag.

Service
Deskundig en geduldig personeel in de winkel en de bezorgers. Veilige bezorging door pinnen

Assortiment
voor ons dè witgoed winkel.

Aanbeveling
Goede kwaliteit, snelle levering.

Extra toelichting
Goed: groot assortiment, juist omdat het beperkt is tot witgoed. Geweldig is de leverinstijd.Enig minpuntjes dat je geen dagdeel kunt afspreken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwalraven 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed telefonisch advies

Service
Zeer plezierige monteur en vakkundige monteur

Assortiment
Voldoende keus en zeer scherp geprijsd.

Aanbeveling
Goed product, goede service en een lage prijs.

Extra toelichting
reeds bij de afzonderlijke onderdelen gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanJutter 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met één telefoontje was duidelijk wat er nodig en mogelijk was om onze inbouwkoelkast te kunnen vervangen.

Service
Alles volgens afspraak; snelle bevestiging van afspraken en levering + montage precies zoals toegezegd was.

Assortiment
Ruime keus in de inbouwmaat die ik nodig had ('178')

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden over verkoop, levering, montage en service (koelkast is gister geleverd en gemonteerd).

Extra toelichting
Prettig en vakkundig geholpen; snelle bevestiging van afspraken via email, levering en montage precies zoals was toegezegd. Er is netjes gewerkt en alle 'rommel' werd meegenomen. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peterceli 06-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online wasmachine gekocht bij deze winkel. Prima website.

Service
Ik had een Siemens wasmachine besteld. Deze was blijkbaar niet op voorraad. Op initiatief van Bemmel en Kroon werd vervolgens een (veel) duurder model bevestigd. Levering en installatie helemaal in orde, oude apparaat ook mee terug genomen. Alles klopte, afspraken nagekomen. Zo hoort het te zijn!

Assortiment
volgens mij in orde. We waren op zoek naar een specifiek model dus minder van toepassing.

Aanbeveling
Zeer prettige ervaring, uitstekende service op alle vlakken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hennie cuppens 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
simpel en eenvoudig

Service
de info, levertijden e.d perfect,
alleen de instructie naar de chauffeurs was onduidelijk(stallen op de 2e verdieping)dit werd ondebouwd door de mail, zodat dit geen probleem was ""top"'

Aanbeveling
goed geregeld

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ht.K. 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede en overzichtelijke website

Service
via mail keurig op de hoogte gehouden,
prima aflevering.

Assortiment
alles op voorraad

Aanbeveling
kan niet beter

Extra toelichting
Kan niet beter !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evavanderwilt 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Maandagmiddag besteld en woensdagmiddag geplaatst! Vooral een goede prijs! Vooraf krijg je een email van de vervoerder met daarin een indicatie van het tijdstip dat het geleverd wordt en een half uur ervoor nog een telefoontje van de chauffeur. Dus hoef je niet de hele dag te zitten wachten. Ideaal!

Service
Wij kregen gratis extra service, want inhoudt dat de wasmachine gelijk werd aangesloten en de oude weer werd meegenomen. Daarbovenop boden de chauffeurs ook nog aan om de droger weer op de wasmachine te zetten. Helemaal geweldig! Dat is nog een service en klantvriendelijkheid!

Assortiment
Heb ook nog even op de website gekeken voor andere apparatuur, die blijken ook erg goed geprijsd, dus ik kom zeker terug voor een volgende aankoop.

Aanbeveling
Gewoon goed en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaaikeKa 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, snel geleverd.
Keurig in het souterrain geïnstalleerd.

Service
Zie boven.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Extra toelichting
Wij hebben online een wasmachine besteld bij Bemmel en Kroon. Meteen een bestelbevestiging gekregen en info over welke dag levering zou plaatsvinden. We zouden de avond tevoren een mail krijgen over het precieze tijdstip. Aldus gebeurde. Binnen een week keurig geleverd en geïnstalleerd in het souterrain. Wasmachine draait als een zonnetje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle T. 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is wel overzichtelijk, jammer dat je de producten niet verder kan classificeren. Zodat het zoeken gemakkelijker is.

Service
Service en levering is prima, weet niet hoe zij omgaan met klachtenafhandeling/behandeling en jammer dat je online niet met een creditcard kan betalen.

Assortiment
Assortiment is goed, voldoende merken dus voldoende keuze.

Aanbeveling
Zeer tevreden met Bemmel & Kroon, je kan gemakkelijk zelf de levering van producten inplannen. Mochten ze ook op zaterdagen kunnen bezorgen dan zal het helemaal fantastisch zijn.

Extra toelichting
Pluspunten: prijs-kwaliteit, overzichtelijk site, makkelijk inplanning bezorging, snelle levering. Minpunten: geen classificatie van producten (niet kunnen aanvinken), geen acceptatie creditcards, geen bezorging op zaterdagen. ? over klachtenafhandeling, hoe gaat men met klachten om, serieus en klantvriendelijk?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fam. Haan Aalsmeer 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online een wasmachine en droger bekeken waarna ik telefonisch e.e.a. heb doorgenomen. vrij snel daarna een passende offerte ontvangen

Service
In overleg een datum en tijdstip voor levering afgesproken. Ruim een half uur voor levering keurig een telefoontje ontvangen. De bezorgdienst heeft de apparaten op de 2e verdieping geplaatst en aangesloten, begeleid met een eerste stuk uitleg v.w.b werking.

Assortiment
Vooraf al op internet info ingewonnen m.b.t. beste keus en energie zuinigheid. Bemmel en Kroon mijn keuze ook leveren en ging mee met een tijdelijke korting actie van een andere aanbieder. Ruime keuze in apparatuur !

Aanbeveling
Goede service en klantgerichtheid, men neemt ruim de tijd voor je.

Extra toelichting
Prima service, persoonlijk advies en ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doubleyou01 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet besteld

Service
goede hulp gekregen vanwege problemen met oude inbouw combimagnetron. ze probeerden de afschrijfkosten van onze 4 jr oude magnetron zo beperkt mogelijk te houden.

Assortiment
keuze genoeg in inbouw (combi) magnetron

Aanbeveling
ze zijn niet duur en omdat ik de magnetron die 649 euro kostte elders goedkoper zag, kreeg ik hem ook nog onder die betere prijs

Extra toelichting
vriendelijk en correct, de rest staat hierboven beschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breukhoven 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker shoppen uit je luie stoel .

Service
Duidelijke afspraken en keurig nagekomen.

Aanbeveling
Goede afspraken en goed nagekomen alles netjes afgehandeld keurige zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

luson 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Snelle levering, up-to-date-communicatie, scherpe prijzen en prima vervoerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Werk 05-02-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bediening in de winkel zeer correct. Heeft in mijn aanwezigheid contact opgenomen met de leverancier zodat het juiste type besteld kon worden. Termijn over levering conform afspraak gerealiseerd.

Service
Zie boven.

Aanbeveling
Zeer correcte bediening. Alle afspraken zijn conform overeengekomen.
Plaatsing van het product, door een extern bedrijf ook zeer correct uitgevoerd. Geen troep achtergelaten.

Extra toelichting
Mijn geleverde antwoorden spreken voor zich. Ben in alle opzichten een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snuffeltuin 05-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het was erg duidelijk

Service
die was gewoon in alles perfect

Assortiment
heel duidelijk en een ruim assortiment

Aanbeveling
ik zou het aan iedereen aanbevelen

Extra toelichting
per toeval kwam ik op deze site ter recht. Alles aan dit de drijf klopt ,je krijgt steeds hele duidelijke mails ,waar in je precies weet waar je steeds aan toe bent. op de bezorg dag krijg je een duidelijke bezorg indicatie die je nog kan volgen ook.En dan word je ook nog 10 min van te voren gebeld . de bezorgers waren uitermate vriendelijk en correct echt een aanrader een 10 voor dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludeke 04-02-2014 In de winkel gekocht
leidschedam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles onder 1 dak

Service
snel en goed geholpen

Assortiment
heel uitgebreid

Extra toelichting
Heel toegankelijk,groot assortiment,goede prijzen,goede aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j van der plas 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op je gemak rondkijken,stellen wij wel op prijs.
Het is niet zo dat je gelijk aangesproken wordt door de verkopers.

Service
Artikelen worden goed uitgelegd aan het winkelend publiek.

Assortiment
Er is bijna alles te koop op het gebied van huishoudelijke apparaten.

Aanbeveling
Als een zeer uitgebreide winkel voor elk wat wils, en een zeer gemotiveerde verkopers voor een goede uitleg, perfect.

Extra toelichting
Voor ons waren er geen minpunten. Ook lof voor de levering wat ons belooft was,perfect.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

MarjoleinPijnacker 04-02-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Levering was zoals verwacht. Werd keurig van te voren gebeld dat ze er met ongeveer 15min waren. Ze hebben de wasmachine en droger 2 trappen omhoog getild naar waar het moest komen.

Assortiment
Er zijn veel producten te koop tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Gewoon goede service. Je wordt netjes in de winkel geholpen. Ik kreeg het gevoel dat zij echt klaar staan voor jou als klant, wat erg prettig is. Verder gewoon goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pesoma 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eén email en de zaak was geregeld.

Service
Zie boven

Aanbeveling
Zie boven!

Extra toelichting
Zijn niet in de winkel geweest. Hebben keuze gemaakt via internet, kieskeurig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

1955jaap 04-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen online en aflevering meer dan een tien punten

Service
Na onderzoek op internet en diverse winkels, is Bemmel en Kroon de goedkoopste leverancier.Ook hier kan je onderhandelen om de prijs met de verkoper.
Dat is toch wel een pluspunt.
Aflevering via tijdschema,die online is te volgen, waardoor je niet de gehele dag aanwezig moet zijn.

Assortiment
Zeer concurrerend met de prijs.

Aanbeveling
Dit zal veel te horen zijn bij mijn kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Algemeen zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheMusketeer 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces prima georganiseerd. Je hoeft geen account aan te maken.

Service
Je wordt enorm veel op de hoogte gehouden van de voortgang. Wel kwam de 1e mail van de bezorgservice in de spam terecht.

Assortiment
Wat we zochten hadden ze en voor een gunstige prijs.

Aanbeveling
Geen minpunten kunnen ontdekken.

Extra toelichting
Alles soepel verlopen. Kwam binnen een dag op de afgesproken tijd. Apparaat deed het prima. Geen enkel minpuntje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritGro 03-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
goed gesorteerd

Aanbeveling
zeer akkuraad

Extra toelichting
Snelle levering goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

butijn 02-02-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Huisman 31-01-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Behulpzaam en goed advies

Service
Keurig geïnstalleerd. vooraf wordt een tijd aangegeven.

Assortiment
van alle producten genoeg aanwezig, Toch handig om te zien wat je gaat aanschaffen.

Aanbeveling
Na het uitzoeken, kopen en laten plaatsen van het tweede inbouwproduct kan ik Bemmel en Kroon bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Prettig en deskundig personeel. er wordt meegedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre van Raam 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zo gevonden, zo bestelt, zo geleverd!!
Super makkelijk en vooral duidelijk

Service
Alles in een wip bevestigd via de mail en alles conform belofte uitgevoerd. Zelfs het beloofde telefoontje van de chauffeur...

Aanbeveling
Zoals met alles bij Bemmel en Kroon:
Simpel snel en super goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gjbooij 31-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enorm handig is dat je zelf je bezorgdatum aanklikt en dat de wasmachine meteen geplaatst en aangesloten werd. Ook geen verpakkingsmaterialen die achterblijven; alle zorg werd uit handen genomen. Ook prettig is het digitale garantiebewijs.

Service
De wasmachine die we bestelde werd niet meer geleverd. In plaats daarvan kregen we een nieuwer model voor dezelfde prijs (upgrade van meer dan 150 eu). Klasse service.

Aanbeveling
Enorm klantvriendelijk en de goedkoopste, we zijn er bijzonder tevreden over hoe Bemmel&Kroon ons heeft geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemsdm 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
direct gewenste magnetrons gevonden.
Antwoord op aanvullende info was tevens offerte en is benut om te bestellen. Betaling per pin aan chauffeur! B & K maakt het je makkelijk.

Assortiment
Een flinke rij magnetrons, verder niet gekeken

Aanbeveling
Zeer snelle en correcte afhandeling

Extra toelichting
Keurig ontvangen en te woord gestaan in mooie grote showroom . De volgende week op maandagavond aanvullende informatie gevraagd en dinsdagmiddag magnetron besteld. Na een paar minuten bevestigd. S’avonds bericht dat magnetron woensdagmorgen afgeleverd zou worden. Betaling aan chauffeur met pin. Chauffeur belt om 9.45 dat hij ca 10.15 komt. Volgens mij kan dit niet beter. Een flinke pluim voor B & K !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muggenprik 30-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef zelf niets te doen.
Zelf leverdatum aangegeven.
Netjes een mail ontvangen welk dagdeel de bezorging plaats zou vinden.

Service
Werd zonder te vragen een verloopnippel bijgeleverd (Ik installeerde zelf)
15 minuten voor de bezorging werd ik nog gebeld dat zij er snel aankwamen.

Assortiment
Veel landelijk op voorraad.

Aanbeveling
Na de perfecte levering van een vrieskast was ook de levering van een fornuis perfect.

Extra toelichting
Kan niet beter volgens mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klantgerichtheid 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en duidelijke website met prima informatie. Tevens telefonisch contact gehad dat zeer prettig verliep. Tav de wachttijd werd tegemoet gekomen.

Service
Telefonisch contact prima.
Je kunt de levering via internet volgen en bovendien werden we een half uur van te voren gebeld, dat de bestelling in aantocht was.

Aanbeveling
Gezien positieve ervaring zouden we deE winkel willen aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Netjes dat je op tijd bericht kreeg dat de leertijd aangepast diende te worden, Prettige manier van omgang, zowel door telefonist als door bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boenguus55 29-01-2014 In de winkel gekocht
Dorpstraat te Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij hebben 1 keer een bezoek gebracht aan een B&K winkel vlak bij ons in de buurt en zijn meteen goed geslaagd voor een inbouw vaatwasser en koelkast.Ook de plaatsing van beide apparaten is heel goed gegaan.

Service
We werden heel goed op de hoogte gehouden van de planning v.w.b. de plaatsing. Ook vinden wij het positief, dat er geen vooruitbetaling nodig was. Het meenemen van de oude apparaten was ook heel fijn.

Assortiment
Er was genoeg keuze v.w.b. merk, prijs en kwaliteit. Bovendien werden we goed voorgelicht over voor- en eventueel nadelen. Er werd prettig met ons meegedacht.

Aanbeveling
Gezien onze goede ervaring zouden we zonder meer B&K durven aanbevelen bij anderen.

Extra toelichting
Het was rustig in de winkel, dus er was tijd om ons goed voor te lichten over alles. Er werd meegedacht op een prettige manier. Wij vinden het heel fijn, dat er geen aanbetaling werd gevraagd: dat schept vertrouwen en geeft een veilig gevoel. Ook het ons goed op de hoogte houden over levering en plaatsing waarderen wij. De installateur gaf de indruk een vakman te zijn. Ook fijn, toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hzfd 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De website is duidelijk. Het telefonisch contact voorafgaand aan de bestelling was ook uitstekend, informatief en behulpzaam. De levering ging exact zoals aangekondigd in de diverse emails na de bestelling. Kortom, zeer tevreden. Zal een volgende keer eerst deze pagina bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estherlouwerens 28-01-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij zijn in Den Haag geweest en was erg makkelijk te vinden en stond goed aangegeven.

Service
Heel goed te woord gestaan en het leveren super even een telefoontje op de dag zelf dat ze er binnen 30 binnen zijn. GEWELDIG

Assortiment
RUIME assortiment

Aanbeveling
ja zeker wel. Geen media markt meer voor ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterversluis 28-01-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat goed gepresenteerd in de winkel en je kan zelf eerst gewoon kijken

Service
goede voorlichting in de winkel met heldere taal
geen onzin maar nuttige dingen

Assortiment
genoeg apperatuur in de winkel waar je uit kunt kiezen en een goede indeling

Aanbeveling
echt een winkel waar je eerst kunt kijken
er staat niet gelijk iemand in je nek te hijgen

Extra toelichting
een goede atmosfeer in de winkel daarom is het prettig kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Boelee 28-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/ Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis bezorgd tot waar men het wil hebben

Service
Keurige service-dienst,snel handig en correct

Assortiment
Het verbaasde mij hoe groot het assortiment was. Vele gerenommeerden merken in diverse prijsklasse. Voor mij perfect om een keuze te maken

Aanbeveling
Een vriendelijke benadering, waar een koning nog klant is

Extra toelichting
Zeer te vreden over het product en de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

edwinsmale 28-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 5 minuten een telefonische order kunnen plaatsen :-)

Service
2 uiterst vriendelijke bezorgers aan de deur gehad!

Extra toelichting
Gemak en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jefennanc 28-01-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24 in Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
We hadden een vaatwasser van Whirpool die 2 maanden na de garantie kapot ging. Het bleek een defecte printplaat. Van Whirpool kregen we geen extra korting op een nieuw apparaat of iets van service. Bij Bemmel en Kroon kregen we korting op een nieuw apparaat en korting op de verlengde garantie. We zijn erg vriendelijk geholpen en het installeren van het apparaat is ook zeer netjes gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dojo67 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bemmel&Kroon leverde zeer snel. Woensdag besteld, vrijdag thuis. De aflevering werd keurig gemeld via de mail (donderdag) en door de afleverende firma (Fiege) nog eens bevestigd. Pakket keurig in orde en ik blij met mijn robotstofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Visscher 27-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed telefonisch bereikbaar

Service
Keurig thuisbezorgd, op de afgesproken tijd, zeer behulpzame chauffeurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timmerkoos 27-01-2014 In de winkel gekocht
Cruquiusboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Helemaal goed, mooie winkel en zeer vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
In elke prijsklasse voldoende keus uit diverse merken

Aanbeveling
Ben zelf via mondreclame bij Bemmel en Kroon uitgekomen en alles wat gezegd was was waar, sevice meedenken kortom top

Extra toelichting
Zijn zeer tevreden met de aankoop en zullen zeker bij een nieuwe aankoop in het witgoed of keuken bij Bemmel en Kroon langs gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vorstje57 26-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op jou gemak thuis uizoeken en bestellen

Service
de afhandellingen en service waren prima

Assortiment
ik heb alleen maar naar wasmachines gekeken omdat ik die een nodig had en bij Bemmel en Kroon vond ik het juiste.

Aanbeveling
als iemand anders wat nodig zou hebben zou ik hem adviseren naar deze site te gaan, want de prijs is het bewijs en de service is oke

Extra toelichting
zie mijn andere motivatie's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

belle81 25-01-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik ben in de winkel geweest en heb daar de info gekregen die ik nodig had. Omdat het wel om een groot bedrag ging, wilde ik thuis even overleggen. De medewerker schreef het type wasmachine voor mij op en gaf aan dat ik ook kon bellen als ik de bestelling wilde doen. Ik heb een dag later gebeld, alles doorgegeven en een afspraak gemaakt voor de levering, zonder dat ik vooraf hoefde te betalen.

Service
Prima service op de afgesproken dag werd de wasmachine geleverd. Een dag van tevoren kreeg ik een mail met een tijdsindicatie, een kwartier voor levering werd ik ook nog gebeld dat ze onderweg waren. De oude wasmachine werd meegenomen en de nieuwe geplaatst op de aangegeven plek op zolder. Ik kon de betaling per pin voldoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peterw47 25-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
personeel in winkel is kundig en snapt dat je ook op websites kijkt en doet niet moeilijk

Service
prima installatie door AJtec

Assortiment
goeie range van goedkope en duurdere series keukenapparatuur

Aanbeveling
zeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy 14 25-01-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed

Service
Goede uitleg en nette bezorging.

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
De verkoop en service is netjes en goed.

Extra toelichting
Nette bediening zowel in verkoop als het bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepie23 24-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via de website kon ik heel makkelijk bestellen. Toch nog even telefonisch contact gehad om de bezorgdag af te spreken.

Service
Maandags telefonisch een nieuwe vaatwasser besteld, die ik echt die week nog nodig had. Ik kon telefonisch aangeven dat ik het apparaat graag op vrijdag bezorgd wilde hebben. Het is allemaal gelukt, prima service, nieuwe apparaat aangesloten.

Aanbeveling
Prima service, de vaatwasser die ik maandags besteld heb, is keurig op tijd op vrijdag bezorgd

Extra toelichting
Heel vriendelijk telefonisch contact gehad tijdens bestelling. Keurig op tijd bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidia 24-01-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat in Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Bij de aankoop krijg je goed advies en goede productinformatie. Bezorgen is goed geregeld, je krijgt de dag voor de afgesproken bezorgdatum een mail met een tijdvak waarin de bezorger komt. Tevens word je een half uur voor het bezorgen gebeld. De service is prima, ik ben al heel lang klant bij Bemmel en Kroon. Goede afspraken, nooit problemen. Wat ik ook fijn vind is dat de bezorgers voorzichtig met het product omgaan en ook opletten dat ze bijv. in huis niets beschadigen. Bemmel en Kroon heeft een ruim assortiment tegen concurrerende prijzen. Een winkel waar het personeel tijd en aandacht voor de klant heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kassimi40 24-01-2014 In de winkel gekocht
Vestiging: Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben zeer te vrijden over bemmel en kroon winkel. -heel veel aanbieding. -Goede behandeling. -bezorging op tij en juiste datum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews