bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17258 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

maureau 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon niet zien wanneer er zo snel mogelijk afgeleverd kon worden en belde. Ik werd uitstekend geholpen.

Service
Het door mij gezochte artikel was niet op voorraad, ik kreeg meteen gemotiveerd en controleerbaar een beter alternatief. Heel prettig

Aanbeveling
Ik werd goed, vriendelijk en deskundig geholpen.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met de winkel en ook de bezorgservice was goed, kwamen op de afgesproken tijd en waren vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maryaad57 27-12-2014 In de winkel gekocht
Den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed toegankelijk vriendelijke ontvangst personeel die je prettig helpt

Service
Alles snel geregeld. Vlugge bezorging

Assortiment
Heel veel verschillende merken en artikelen

Aanbeveling
Prima zaak. Ben blij dat ik jullie weer heb gevonden

Extra toelichting
Het ligt wel afgelegen dus je moet er wel bewust naar op zoek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

snmbed 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was genoeg om de bestelling te plaatsen en de volgende dag geleverd

Service
de wasmachine werd tot in het in washok geleverd EN aangesloten . De verpakking en de oude wasmachine werd meegenomen.
helemaal top !

Assortiment
De reden waarom voor deze machine gekozen is had te maken met zeer positieve reviews en Bemmel en Kroon bleek de machine in huis te hebben. Super !

Aanbeveling
in alle opzichten een aanrader

Extra toelichting
De winkel bevalt uitstekend omdat heel eenvoudig besteld kon worden en verder alle afspraken zijn nagekomen en er tevens heel veel goede service is verleend,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank19481950 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De bestelprocedure is simpel en gemakkelijk.

Service
De mannen installeerden het apparaat,namen de oude mee + de verpakking van de nieuwe.Helemaal goed.

Aanbeveling
Alles dat afgesproken is wordt nagekomen,en daar gaat het,naar mijn mening,voor een groot deel om.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten opnoemen,dus daar zijn we gauw klaar mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Kramer 27-12-2014 In de winkel gekocht
In Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
betreft order DH440222

Service
hangt wel af van de verkoper. De persoon die ons de tweede keer hielp gaf ons volop de ruimte voor het stellen van vragen en stuurde de aankoop niet.

Assortiment
Een heel breed assortiment in de showroom aanwezig maar kan daarnaast ook veel meer laten zien wat niet allemaal in de winkel kan staan als daar specifiek vraag naar bestaat.

Extra toelichting
Prettige winkel uitgebreid assortiment met kookdemonstratie. Een bevlogen kok die je enthousiast maakt om de keuken in te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joscrusio 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen vanuit de fauteuil, goede toelichting op het product en ondanks kou en sneeuwstormen keurig op tijd afgeleverd

Service
de bezorging was uitstekend, prima communicatie over de aflevering en ondanks het hele slechte weer keurig op tijd!!

Aanbeveling
erg positieve ervaringen

Extra toelichting
gemak en een prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick lamote 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
De levering verliep niet vlekkeloos.
Contact met de klantendienst verliep eerder moeizaam maar ik werd vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk kwam alles voor elkaar.

Assortiment
Keuze zat !

Aanbeveling
Onevenaarbare prijs/kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Enkel de levering verliep niet geheel volgens planning maar voor de rest geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Jeanie 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon heel gemakkelijk en snel een afzuigkap uitkiezen. Overal stond een goede beschrijving en een goede foto. Het kopen ging ook erg gemakkelijk. Ik kreeg direct goede emails over de aankoop en de betaling en de levering. Bezorging via de koerier ging ook erg goed. Het heel koopproces was degelijk en gaf mij een betrouwbare en goede indruk. Ik ben zeer tevreden.

Assortiment
Ik was op zoek naar een goede afzuigkap met een grote afzuigkapaciteit en bepaalde maximum afmetingen. Dit was allemaal makkelijk te vinden en er was een ruime keus. En ook de prijs was erg aantrekkelijk.

Aanbeveling
Duidelijk aanbod via de webshop. Goede en duidelijke beschrijvingen inclusief foto's en tekeningen. Prettige lage prijs. Verzendkosten inbegrepen. Bezorging via koerier die keurig netjes werkte. Overal emails van, die je goed op de hoogte houden van het hele bestellingsproces.

Extra toelichting
Het gehele traject van aankoop en levering wordt door de emails goed ondersteund en geeft je een gevoel van betrouwbaarheid en degelijkheid, waardoor je het hele gebeuren als een waar feestje ervaart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunther maes 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles staat goed omschreven bij het toestel en de bestelling verliep heel vlot

Service
dinsdagavond 23u besteld en zaterdag erna mooi op het afgesproken uur geleverd echt top service

Assortiment
je vindt alles wat je nodig hebt op deze site

Extra toelichting
niets op aan te merken echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BusterAnnie 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is eenvoudig. De levering en het leveringsproces is helemaal fantastisch. Je kunt de chauffeur online volgen en zien waar hij rijdt. Er staat zelfs een foto van de chauffeur op de site, zodat je weet wie er aan de deur komt. Keurige meldingen over levertijd (half uur van tevoren krijg je zelfs nog een berichtje). Wow!

Service
Geen extra kosten tijdens het bestelproces. Zelfs gratis levering binnen 24 uur of later als dat beter uitkomt.

Assortiment
Bemmel en Kroon kwam als goedkoopste uit de bus op het internet.
Goede merkproducten!

Aanbeveling
helemaal tevreden dus zeker een aanrader om bij Bemmel en Kroon te bestellen

Extra toelichting
De levering is helemaal fantastisch. Je kunt de chauffeur volgen en zien waar hij rijdt. Er staat zelfs een foto van de chauffeur op de site, zodat je weet wie er aan de deur komt. Keurige meldingen over levertijd (half uur van tevoren krijg je zelfs nog een berichtje). Wow! Ordernummer: BKI439755

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renutek 25-12-2014 In de winkel gekocht
telefonisch besteld filiaal forepark

Algemene score

8,5

Service
zeer goed ging allemaal snel en vlotjes

Assortiment
ze hebben genoeg

Aanbeveling
de prijzen zijn soms wel wt aan de hoge kant

Extra toelichting
dat is gewoon het gevoel en ik ben niet in de winkel geweest dus kan daar niet goed over oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riaarensman 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden hoe ik te woord gestaan ben toen ik online wilde bestellen en toch nog even voor een vraag belde , en deze medewerker hielp mij fantastisch en hij regelde alles gelijk voor me dus hoefde ik niet ,eer online te bestellen. Ook was deze medewerker van alle vaatwassers erg op de hoogte en dat hielp bij mijn keus. Ook met het plaatsen ging alles perfect ,hele vriendelijke meneer, die ik dan ook vond dat hij wel een kopje koffie verdiende. Al met al een hele goede ervaring gehad met bemmelenkroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tobiashoegen 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Omdat de Miele bij andere winkels goedkoper was heb ik via de website een offerte gevraagd. Het antwoord op de vraag kwam al na 10 minuten, waaruit bleek dat ze een uitstekende bezorgservice hadden voor een 100 kilo zware wasmachine. De 20 euro meerprijs t.o.v. andere winkels neem ik dan voor lief.

Extra toelichting
Prima webshop, met een snelle respons op de email. Afgelopen week een Miele WMG 120 WPS machine gekocht bij ze, omdat andere webshops 50 euro goedkoper waren heb ik contact met ze opgenomen om te kijken wat zij konden doen aan de prijs, na 10 minuten een reactie in de email met een aanvaardbaar aanbod. De bezorging en het kunnen pinnen bij bezorgen zijn toch puntjes geweest om ons over de streep te trekken en bij Bemmel en Kroon te bestellen. Via de email de bestelling verder afgerond. de machine werd netjes geleverd en door de bezorgers naar de zolder gebracht. Via een SMS werd een tijdframe van bezorging aangegeven en een half uur voor aankomst bij ons huis nog een belletje van de bezorgers! Erg goed geregeld dus.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Herma Ravensbergen 25-12-2014 In de winkel gekocht
rijneke boulevard zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk overzichtelijk opgesteld en je kunt altijd met vragen terecht.

Service
Op zeer korte termijn is onze koelkast geleverd . En op een professionele wijze afgeleverd . Met duidelijke uitleg erbij.
En naderhand telefonisch contact gezocht met de winkel met een vraag waarmee ik snel en vriendelijk werd geholpen.

Assortiment
Voor ons voldoende keus en aantrekkelijk geprijsd .

Aanbeveling
Ik deze winkel ten allertijd aan bevelen.

Extra toelichting
Prima ervaringen , al eerder gekocht bij Bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dominiq 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk zoeken op heldere website, beschrijving en foto van product compleet, goed vindbaar en leesbaar. Producten en prijzen vergelijken zonder te hoeven lopen.

Service
Snelle levering. Ik werd per e-mail, telefoon en sms op de hoogte gehouden wanneer (dag en tijd) het product geleverd zou worden. Allemaal heel eenvoudig. Vriendelijke bezorgers, die de boel ook snel en netjes aansloten. Pas betalen (pinnen) bij levering. Nagekomen vraag werd telefonisch direct goed opgelost.

Assortiment
Eigenlijk heb ik maar op één product gezocht, wasmachine. Hierin leek het assortiment mij breed: veel merken en prijsklassen mogelijk.

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanraden.

Extra toelichting
ordernummer BKI440165 Ook als je niet heel handig met de computer bent, kun je hier makkelijk vinden en bestellen wat je wilt. Verder krijg je dezelfde service als in een winkel: de apparatuur wordt desgewenst voor je aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

milena72 24-12-2014 In de winkel gekocht
forepark, den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is zeer overzichtelijk op de site, duidelijke uitleg, gemakkelijk contact te krijgen met de winkels.

Service
goede uitleg, goede directe service. Weten allemaal waar ze over praten, goede informatie verstrekking.

Assortiment
assortiment is zeer groot, goede kwaliteit.

Aanbeveling
assortiment is groot, goede service en kwaliteit.

Extra toelichting
De winkel van Bemmel en kroon op het forepark is een echte aanrader. De service is perfect, heb je nog vragen na je aankoop kun je rustig langs gaan op telefonisch contact opnemen. De kwaliteit en prijsverhoudingen zijn correct. De service van het bezorgen van de aangekochte producten is ook perfect. De mensen sluiten de apparaten perfect aan, met vragen kun je ook bij hun terecht, zeer net en kordaat. Mijn ordernummer is:DH440246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robkoelemij 24-12-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan zo binnenlopen en apparaten bekijken. wordt goed en snel geholpen en geadviseerd

Service
Perfecte service, snelle emailservice.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Hebben de keuken al vanaf 2002, Enkele apparaten vervangen, ook via Bemmel & Kroon.

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel, lage prijzen, snelle levering en deskundige installatie. ordernummer ZTM438704

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edraket15 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet kunnen bestellen zonder vooraf te hoeven te betalen
Pinnen bij de deur ,bij aflevering.
Gratis afleveren ,en plaatsen.
Namen gratis oude mee.

Service
Keurig oude droger weggehaald ,en nieuwe geplaatst,zonder beschadiging v.d trappen of muren.
Keurige uitleg gekregen over alles.

Assortiment
Kon het juiste apparaat ,voor de scherpe prijs bestellen met gratis aflevering .

Aanbeveling
Alles was netjes verzorgt.
Email ,welke dag en tussen hoe laat.
Nog een belletje hoe laat exact die dag.

Extra toelichting
Alles netjes verzorgt ,en geïnformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martinha 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
telefonisch de was en droogcombi gekocht.

Service
snelle levering

Aanbeveling
winkelpersoneel is prima, afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

hghoek 24-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op het internet heb ik diverse wasmachines kunnen vergelijken waardoor de keuze in de winkel snel gemaakt was. De verkoper heeft nog het een en ander uitgelegd. Daardoor weet ik zeker dat de keuze goed was. Het bedrag kon ik gewoon pinnen, en de benodigde gegevens waren het afleveradres en email. Hierdoor kreeg ik ook aflevertijd en bevestiging doorgestuurd.

Service
In de winkel snel geholpen. De wasmachine werd in twee dagen geleverd, zelfs in de drukke tijd voor kerst. Bevestiging en aflevertijd is via de mail gecommuniceerd. Fijn dat de aflevertijd in blokken werd gegeven, ik hoefde maar een gedeelte van de dag thuis te zijn. De monteurs waren ook snel met installeren, hebben alles netjes afgeleverd en de wasmachine stond gelijk proef te draaien. De oude wasmachine is ook zo meegenomen, zonder extra kosten terwijl ik wel 3 hoog woon zonder lift.

Assortiment
Alles op voorraad en voldoende keuze uit apparaten. Veel verschillende machines aanwezig, duidelijke informatie in de winkel.

Aanbeveling
Het was voor mij de keuze om de wasmachine bij Bemmel en Kroon, of bij BCC te kopen. Ik heb voor Bemmel en Kroon gekozen vanwege de klantgerichte service, geen extra kosten bij aflevering en het gemak waarmee alles werd geregeld.

Extra toelichting
Fijne service, producten op voorraad, duidelijkheid over de kosten (géén extra kosten)en snel en professioneel geleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torofrans 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We moesten onze oude afzuigkap vervangen. In eerste instantie bij keukenzaken langs gegaan, maar die hadden een beperkt assortiment.Toen via de consumentengids vernomen dat Siemens heel goed scoorde.
Via de website van Siemens vervolgens de catalogus gedownload en een geschikte afzuigkap gevonden. Na consultering van Kieskeurig.NL bleek Bemmel en Kroon een zeer concurrerende prijs te bieden. Via de email en telefoon info bij BK opgevraagd en het apparaat besteld. De doorslag gaf hierbij dat BK niet alleen een apparaat levert maar ook de installatie kon verzorgen.
Tot slot was het ook heel geruststellend dat de betaling pas behoefde plaats te vinden bij aflevering.

Service
Snelle en adequate afhandeling door BK van het verkoopproces. Binnen een week na de bestelling was de afzuigkap geïnstalleerd.
De firma AJTEC, die de installatie verzorgde namens BK, heeft uitstekend werk verricht: prettige en kundige monteur, die ook alles heeft opgeruimd.

Assortiment
Zeer ruime keuze in modellen tegen concurrerende prijzen

Aanbeveling
Dit is mijn eerste ervaring met een webwinkel waarbij ook installatieservice wordt gegeven. In de toekomst zal ik bij vervanging van keukenapparatuur absoluut dezelfde weg bewandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuurvanstrien 24-12-2014 In de winkel gekocht
Ypenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gratis levering... En ze nemen je oude koelkast mee indien gewenst.

Service
Erg klantvriendelijk en deskundig!

Assortiment
Zij hadden als een van de weinige in de buurt de koelkast die we zochten. Zelfs de mediamarkt had het niet.

Aanbeveling
Goede zaak, prima service .... Geen klachten tot nu toe!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MiMaMi 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk online producten bestellen

Service
Snelle aan huis levering, binnen 1 werkdag. Uitstekende service: apparaten naar de tweede verdieping gebracht én aangesloten, alles gereed zonder extra kosten.
Aankomsttijd nauwkeurig afgesproken: door een e-mail op de dag zelf laten weten, welk tijdstip te verwachten en kwartier van tevoren belletje met de exacte aankomsttijd.

Assortiment
Alles gevonden, producten waren op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy.melgert1 24-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
grote winkel en in de buurt met veel keuze, uitstekende ontvangst

Service
wij kwamen de winkel in, bij de balie zeiden wat we wilden en vervolgens werd de heer Bemmel erbij gehaald om ons te helpen. Hij gaf ons goede voorlichting met verschillende keuzes

Assortiment
genoeg keuzes en in verschillende prijsklasse voor onze combi magnetron

Aanbeveling
voortreffelijke winkel die met vaart en verve tegen een aantrekkelijke prijs ons heeft geholpen

Extra toelichting
Vlak voor kerst begaf ons 11 jaar oude combi oven van siemens het. Ik zou de komende dagen gaan koken dus wel even paniek.2 dagen voor kerst werd een nieuwe oven bij ons geïnstalleerd door het bedrijf die deze dienst voor Bemmel en Kroon verzorgd. De gang van zaken, de adviezen die we kregen, bij aankoop in de winkel, de op ons verzoek geregelde snelle montage door de monteur van het ingehuurde bedrijf in een woord voortreffelijk. Dit bedrijf verdient zeker een warme douche en wij zullen ,indien nodig, zeker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riakees 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Bestellen ging snel en eenvoudig

Service
Prima service

Aanbeveling
Gezien de service zou ik ze zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

suggestions 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handig

Service
lekker een mailtje en sms je van te voren. Tijdsblok van 2 uur.

Assortiment
zocht een speciaal model en gevonden

Extra toelichting
snel en handig. Heb slechtere meegemaakt. Scherp geprijst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cigma 24-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk. Kon het artikel makkelijk vinden.Daarna in de winkel bekeken en besteld.

Service
Winkel in Zoeterwoude gemakkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid,deskundige medewerkers, snelle levertijd en houden rekening met wensen van de klant m.b.t de dag en tijd.

Assortiment
In de winkel ruime keuze maar ook voorradig

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolgri 24-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering

Service
Artikel netje uitgepakt en geplaatst.
verpakking en oude artikel weer mee genomen

Extra toelichting
Levering vlot en netjes afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kmeer 24-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Via gewenste artikel direct bij bestelscherm artikel

Service
Artikel was niet op voorraad, direct geregeld en na 2 dagen geleverd

Extra toelichting
Ordernummer 439719 Het is fijn dat je direct vanuit een zoekopdracht via Google op het gewenste artikel uitkomt en kan bestellen. Niet opnieuw zoeken op de site van de leverancier dus. Artikel dat niet op voorraad was werd direct besteld en na 2 werkdagen geleverd. Leverancier houdt je goed op de hoogte van het verloop en ook de levering en leveringstijd door de pakketdienst wordt duidelijk gecommuniceerd. Prima service dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwhog 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig online besteld en betaald via iDEAL. De zelfde dag nog een email gekregen met daarin de bevestiging dat de droger volgens afspraak de volgende dag geleverd zou worden en een tijdindicatie van de bezorgtijd. Keurig op tijd werd de droger bezorgd, geplaatst, de oude meegenomen en alle verpakkingsmaterialen meegenomen. TOP !!

Service
Alles keurig bevestigd en afgeleverd volgens afspraak.

Assortiment
Ruime keuze tegen de scherpste prijzen en gratis afgeleverd.

Aanbeveling
Alles uitstekend, dus zeker aan te raden.

Extra toelichting
Topmwinkel. Goede prijzen en leveringsvoorwaarden en komen afspraken keurig na. Was het bij alle onlinewinkels maar zo'n feest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sinti 23-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon me op internet oriënteren en toen ik nog even in de winkel ging kijken was de koop in no time rond

Service
Fijne verkoper die goed meedacht en toen ik op laatste nippertje toch mijn vaatwasser en magnetron wilde laten inbouwen werd dat direct geregeld

Assortiment
Keuze uit voldoende merken en prijsklassen

Aanbeveling
Ben erg blij met mijn aankopen en de manier waarop je behandeld wordt

Extra toelichting
Ik wilde in eerste instantie voor goedkoop gaan maar de verkoper x heeft mij goed doorzien dat dit voor mij duurkoop geweest zou zijn dankzij zijn advies heb ik toch weer voor siemens apparatuur gekozen en ik ben er verschrikkelijk blij mee. Mijn ordernummer is ZTW437726

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanj 23-12-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
We werden heel erg goed geholpen en er werd absoluut niet opdringerig gedaan.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Waardoor we goed konden vergelijken.

Aanbeveling
Door de fantastische service en het grote assortiment is deze winkel een echte aanrader voor andere mensen.

Extra toelichting
Deze winkel geeft fantastische service en heeft een uigebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markienieuw 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
website is goed, duidelijk en overzichtelijk. Bestelling makkelijk te plaatsen.

Service
super, binnen 1 week geleverd en geplaatst door de meebestelde monteur. Montage was ook netjes en deskundig

Aanbeveling
Zou wel een 10 willen geven, maar dan verbeteren ze zich niet meer....en verbeteren moet je altijd :-)

Extra toelichting
Alles liep perfect. Magnetron was op voorraad. Scherp geprijsd. Garantie bij te kopen evenals het plaatsen van de inbouwmagnetron.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcoflanderhijn 23-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk

Algemene score

9,3

Gemak
Even langs gewipt, snel en professioneel geholpen

Service
Gratis thuis bezorgd, een lange stijle trap naar de eerste etage, karton en de oude koeler meegenomen. Geen gemor van de bezorgers

Assortiment
Alles leverbaar, zelfs bijna alles uit voorraad.

Extra toelichting
Totaal geen klachten, service goed, kennis van zaken goed en prijs goed, wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buitenkeuken 23-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Levering van wasdroger keurig op het afgesproken tijdstip; apparaat werd geplaatst en geïnstalleerd op gewenste locatie (2e verdieping); oude apparaat en verpakkingsmaterialen werden retourgenomen.

Extra toelichting
Ruime keuze en goed advies in vestiging in Den Haag. Bij de aflevering wordt alle werk uit handen genomen: plaatsing en installatie (in dit geval op 2de verdieping) en retourname oude apparaat. Dit alles tegen zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornemeer 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ik vind dit een van de betere webwinkels voor witgoed, ik heb mijn order BKI439790 na een nette offerte besteld, betaald en netjes op afspraak geleverd gekregen. Ik werd via email keurig en snel geïnformeerd. Wat betreft de bezorging, een super koerier. Heel mooi via Google Maps te volgen wat levertijd en aantal bezorgadressen betreft. Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Brouwer-2014 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levering volgende dag, en wat heel fijn is - na een eerste indicatie van een tijdsbestek van 4 uur wanneer er geleverd gaat worden - een SMS met de verwachte levertijd die bijna exact klopte. Verder kun je zelf ook nog de leverdatum kiezen. Heel goed verzorgd.

Aanbeveling
Prima prijs en snelle levering dus ja.

Extra toelichting
De LG Hombot was hier op voorraad en zoiezo al tegen de laagste prijs op Kieskeurig. Toen bleek er ook nog 25 euro kassakorting, dus was de keuze snel gemaakt! Samen met het feit dat er ook een fysieke winkel is en de goede reviews maakt dat ik graag nog eens terugkom. Ook leuk om met deze review van order BKI440620 misschien het aankoopbedrag terug te winnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie1234567890 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen

Service
Twee keer telefonisch contact gehad, snel en keurig geholpen. Na bestellen werd ik gebeld met de vraag of de gegevens juist waren, heel fijn!

Aanbeveling
Goede prijzen, snelle levering en makkelijk telefonisch te bereiken.

Extra toelichting
Mijn order DH438767 werd goed en correct afgehandeld, precies volgens afspraak. Scherpe prijzen, snelle levering of op dag later indien gewenst en nette mensen bij bezorging! Wat wil je nog meer? ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilbodude 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handige website om te bestellen en in een dag geleverd. Prima!

Service
Goede e-mail communicatie na bestelling en heel duidelijke informatie over levering en bezorging.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goed assortiment en ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon kwam via verschillende vergelijkingssites als goedkoopste uit de bus voor de vaatwasser die ik zocht. Soms is de goedkoopste (web)winkel niet de beste, maar deze winkel levert razendsnel (binnen een werkdag) en heeft een hele duidelijke, informatieve bestelprocedure. Ook de levering was heel duidelijk, met track-en-trace en een levertijdvak van slechts twee uur. De chauffeur belt een half uurtje vantevoren met een aankomsttijd die tot op de minuut klopt! Kortom, prima ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Tilbodude 23-12-2014

Ohja, en als je een beoordeling invult, heb je kans het aankoopbedrag terug te winnen. Dat heeft mijn mening niet beïnvloed, overigens. Dan moet je wel niet vergeten je ordernummer in de review te zetten, zoals ik ;-) Daarom alsnog: BKI440472

Reageer

moxxi 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
snelle levering gewoon geen gedoe. nog nooit van ze gehoord maar zeker een aanrader !

Extra toelichting
Zal bij volgende aankopen zeker weer kijken op de site van Bemmel en Kroon !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miekemeijer 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fijn om te kunnen kiezen uit verschillende opties qua servive & levering. Betaling via Ideal verliep vlekkeloos. Verder informatie werd vestrekt via email, kortom duidelijk!

Service
Het door ons gekozen model wasmachine was niet meer leverbaar en werd zonder meerkosten ge-upgrade naar een nieuwer type: goeie service

Assortiment
Er is voldoende keus maar heb daar niet echt op gelet bij het uitzoeken van de wasmachine.

Aanbeveling
Prima service zonder gedoe!

Extra toelichting
Zowel de bestelprocedure als de levering van ordernummer BKI440347 is perfect gelopen, ik ben tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henkvanamerongen 23-12-2014 In de winkel gekocht
Vestiging Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote showroom, op koopavond bezocht. Verkoper laat, na advies, op Internet via de vergelijking sites de prijzen zien. Dat is open kaart spelen en hoef je dat thuis ook niet meer te doen. Alhoewel de verkoper ook opmerkte dat je ook van huis uit, via Internet, kunt bestellen.

Service
Keurig op tijd bezorgd, naar tweede verdieping gesjouwd, aangesloten en waterpas gesteld, oude machine naar beneden gesjouwd, alle verpakkingsmaterialen meegenomen. Geen aanbetaling, gewoon pinnen bij aflevering. Alles voor dezelfde, scherpe, prijs.

Assortiment
Showroom met veel keus, zowel in merken, typen als prijsklassen.

Aanbeveling
Vanwege het gemak, de service en het assortiment.

Extra toelichting
+ Goed assortiment + Ruime, prettige winkel + Scherpe prijzen + Gratis bezorging + Betaling bij levering - Filiaal is 's-avonds in het donker moeilijk te vinden. Bordje plaatsen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gekaflosaar 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer toegankelijke website

Service
Bestelling en levering volgens afspraak nagekomen

Assortiment
Ruim assortiment met een scherpe prijsstelling

Aanbeveling
Gewoon een goed bedrijf

Extra toelichting
En prettige internetwinkel en snelle levering tegen een uitstekende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kjongnl 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Binnen een dag heb je de nieuwe droger in huis. Gratis bezorgd en gratis aangesloten. Betere service kun je je niet wensen en de goedkoper vind je de apparatuur niet. ordernummer:BKI440145

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Rotterdam 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of je nu in de winkel, online of telefonisch bestelt, het komt altijd goed.

Service
Bezorging, vriendelijkheid, ook bij een krasje of deukje, wordt het geregeld.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze te veel om goed te kunnen zoeken, dus helpen ze je bij de keuze.

Aanbeveling
Wat wil een klant nog meer?

Extra toelichting
Een goede zaak, prettige bezorging, alleen met ov is de winkel in Forepark minder goed te bereiken.Dus ga je daar met de auto naartoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Rotterdam 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt langs gaan en zelf zien wat je koopt, je kunt op de website kijken, je kunt opbellen en bespreken, alles gaat prima bij Bemmel & Kroon!

Service
Het vijfde apparaat gekocht, op een zat een krasje, ook dat wordt goed afgehandeld bij Bemmel & Kroon.

Assortiment
Ze hebben eigenlijk te veel, dus er is keuze zat.

Aanbeveling
Bezorging, factureren, afhandelen. Perfect! En ook nog meestal de allergoedkoopste met garantie.

Extra toelichting
De Haagse winkel in Forepark is wat moeilijk bereikbaar met ov, maar verder: och, niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan callebert 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
BKI438948

Service
microgolf was niet op voorraad waarvan wij direct per mail bericht kregen en werdt een weekje later geleverd.

Assortiment
alleen naar microgolf dit type gezocht

Aanbeveling
BKI438948

Extra toelichting
toestel 40 % goedkoper dan bij winkel hier. BKI438948

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Linda_voss 23-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via de website gaat snel en eenvoudig.

Service
De klantenservice medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb 2 keer gebeld en beide keren ben ik netjes te woord gestaan en goed geholpen.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen op basis van mijn eigen ervaring met de bestelde vaatwasser.

Extra toelichting
Het hele bestelproces ging snel en eenvoudig. Je krijgt een bestelbevestiging in je mailadres en de levertijd wordt aangegeven. Op de dag van levering ontvang je van het vervoersbedrijf een e-mail, zodat je weet hoe laat ze ongeveer langs komen en 30 minuten voor aanvang word je gebeld, zodat je precies weet hoe laat ze komen. Erg fijn bedrijf. Ordernummer DH437643

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda_voss 23-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk en via de zoekfuncties vind je snel en gemakkelijk wat je zoekt.

Service
Ik heb 2 keer telefonisch contact gehad met Bemmel en Kroon en beide keren werd ik netjes te woord gestaan door een vriendelijke medewerker. Ik had een vraag over de levering van mijn bestelde product en dit werd direct voor mij uitgezicht.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik vond het hele bestelproces prettig. Je ontvangt gelijk een bestelbevestiging in je mailbox. Het product wordt snel geleverd en je kunt aan de deur pinnen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden!

Extra toelichting
Ik kende de winkel nog niet, maar ik vind Bemmel en Kroon een fijne winkel. Ruime keuze en het online bestellen gaat snel en makkelijk. Op de bezorgdag krijg je in je mailbox een indicatie hoe laat ze langs komen en een half uur voor levering word je gebeld door de bezorgdienst. Pinnen kun je aan de deur doen. Fijne en behulpzame klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kortmama 23-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles via internet na het verkoopgesprek, duidelijke communicatie over levermoent

Service
Prima tot nu toe

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker aanbevelen

Extra toelichting
Prima bedrijf qua service en communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews