bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17234 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Heemskerk 21-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede duidelijke informatie bij aankoop van een nieuwe vaatwasser

Service
Veel pech met vorige AEG vaatwasser. 2x stuk in 5 jaar tijd. Leverancier Electrolux wilde niets doen.
Bemmel & Kroon heeft extra korting gegeven op zowel aankoop als extra garantie van nieuwe vaatwasser.

Assortiment
Zeer uitgebreid en er staat veel in de showroom

Aanbeveling
Veel service (zie boven) en erg prettig geholpen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mireille 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
binenn 24uur had ik mijn wasdroger en wasmachine in huis

Service
vriendelijke bezorgers

Assortiment
nah, ze hadden niet alles (geen stofzuigerzakken) maar ik vind het uitgebreid genoeg

Aanbeveling
9. Prima geregeld

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dehaak 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus en de beste prijs

Service
Snelle levering op de juiste afspraak

Assortiment
Zeer ruimekeus beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig bestelproces

Service
Snelle bezorging zoals beloofd. Je wordt via sms op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging ,je hoeft dus niet de hele dag thuis te zitten wachten.

Assortiment
Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Nieuwe type ontvangen tegen prijs van oude model. Andere sites berekenen hogere nieuwe prijs

Assortiment
Zeer ruim assortiment en op voorraad

Aanbeveling
Ze voldoen aan de eisen die een klant van een webwinkel verwacht. Ze hebben het prima voor elkaar!!

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ANDRE 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed opgemaakte website, verliep vlot

Service
mensen van hun woord

Assortiment
ruime keuze, en werkelijk goedkoop,

Aanbeveling
rekening gehouden met prijs-kwaliteit, winkel aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk via internet. Eventueel met backup via de medewerkers

Service
Alles is prima verlopen

Assortiment
Wij hadden alleen een vaatwasmachine nodig, maar ze hebben heel veel

Aanbeveling
zie het vorenstaande

Extra toelichting
Allemaal aardige en behulpzame en vakkundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken, betalen, mails met bevestiging, factuur en tijd van bezorging. precies zoals ik het verwacht

Service
Alles liep perfect, van bestelling tot aflevering

Assortiment
Ruime keuze uit wasmachines.

Aanbeveling
alles verloopt vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kwam eenvoudig op de website terecht via Kieskeurig.nl bij het intikken van het produkt (op basis van merk en modelnummer) dat ik zocht. Het bleek bij Bemmel en Kroon goedkoopst. Bestelling ging snel, ik kreeg onmiddellijk via mail een aankoopbevestiging.Ook direct mail van de transporteur met duidelijke info ivm tijdstip van levering.

Service
Levering verliep snel, duidelijke info hierover.

Aanbeveling
Alles verliep snel en prima !! Geen verdere commentaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 19-01-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik ben in eerste instantie bij Bemmel en Kroon terecht gekomen voor een complete keuken,maar later is dit alleen de apparatuur geworden.
De reden is dat een vriend van mij als meubelbouwer mijn keuken heeft gerealiseerd.
Ik ben in de winkel geweest, maar heb natuurlijk daarna ook op hun website gekeken.

Service
Ik had in eerste instantie best een dure keuken uitgekozen bij Bemmel en kroon. Maar ik heb gemeld dat ik de keuken niet wilde hebben en heb uitgelegd waarom. zie hierboven.
Ondanks dat bleven ze heel vriendelijk en hebben ze mij heel goed geadviseerd met de apparatuur.
Tevens hebben ze mij een hele mooie prijs geboden.
Ik heb met nog een aantal andere aanbieders contact gehad, Maar Bemmel en Kroon viel vooral wat service betreft ruim op de eerst plaats.
Maar tevens ook met het aangeboden bedrag voor de apparatuur.

Assortiment
Hierin kan ik kort zijn, erg uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik ben in vestiging Cruquius geweest.
Mooie winkel met goed onderlegde medewerkers.

Extra toelichting
Ik had de apparatuur al relatief vroeg besteld. Kon maar geregeld zijn. Ik heb een aantal keren de verwachte leverdatum verzet vanwege de iets latere oplevering van mijn woning en en uitloop van werkzaamheden. Dit was geen enkel probleem. Wat ook geen probleem was dat ik op het allerlaatste moment afzag van de kokend water kraan omdat ik dit niet veel gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle levering welke je zelf mag bepalen
niet afgesproken maar ze namen wel de oude oven mee!!

Aanbeveling
Topzaak, goede informatie die ook klopt!
Goede prijs en snelle terug koppeling, zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de Feiter 19-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude- rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is makkelijk zoeken

Service
Winkel aan doorgaande weg. Keurig conform afspraak geleverd en gemonteerd

Assortiment
Verrassend zeer uitgebreid

Aanbeveling
Goed gelegen, mooie winkel, zeer ruime keus, goede service

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitteijzerman 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en eenvoudig te bestellen.

Service
De wasmachine die wij besteld hadden was niet meer te leveren. Hierdoor kregen we de opvolger die ruim € 130,- duurder was voor de prijs van die andere.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Fijne winkel met prima prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

d. ketels 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel duidelijk en overzichtelijk

Service
echt op en top, professioneel, netjes en behulpzaam. ze doen wat ze beloven en zeggen

Aanbeveling
snel goed en doen wat ze zeggen

Extra toelichting
ordernummer BKI514939

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlamlam 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site en voldoende keuze m.b.t. betalingsmogelijkheden. Bestelproces is simpel en efficiënt.

Service
Oude witgoedapparaat meenemen en nieuwe apparaat plaatsen en het verpakkingsmateriaal ook direct afvoeren is geen probleem en bovendien een gratis service.

Assortiment
Keuzemogelijkheden genoeg!

Aanbeveling
Service, concurrerende prijs, heldere track & trace functie en nakomen van afspraken zijn voor mij een reden o voor de tweede keer bij B&K witgoed aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemB 19-01-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima advies inzake wasautomaat en droger.
Ondanks dat wij ons huiswerk hadden gedaan toch nog veel bijgeleerd.
Dit heeft mede onze keuze bepaald.

Service
Snel, snel en snel. Probleemloos. Professionele bezorging en installatie.

Assortiment
Niet alle types in de showroom.

Aanbeveling
Zoals ik al zij. Veel kennis van zaken en daar gaat het om.
Meerwaarde boven een internetaankoop.
Overigens ook nog eens het scherpst geprijsd.

Extra toelichting
CRQ513652

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jaap 19-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon , Neckar 24, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Er is een ruim assortiment aanwezig om een goede keuze te maken

Aanbeveling
Overzichtelijke indeling van alle hushoudelijke apparaten

Extra toelichting
Prettige bediening en een duidelijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 19-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je word er vriendelijk en duidelijk geholpen, niet opdringerig.

Assortiment
Er is meer dan voldoende te zien in de showroom, heel veel keuze.

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beawestbroek 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnel gevonden wat ik zocht op de website en betaalgemak.

Service
Super snelle levering, uitgepakt en geinstalleerd zonder extra kosten.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring en zal niet twijfelen om hier weer te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaitrie 19-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was oké.
kon alles vinden wat ik precies wou.

Service
Service was prima.
Telefonisch alles geregeld wat ik echt wou en dat is gelukt.

Assortiment
Wat ik echt nodig had dat heb ik gekocht.
alles was prima te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In een paar klikken een vaatwasser besteld die ik zocht.

Service
Goed op de hoogte gehouden van bestelling tot levering!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor een voordelige prijs.

Aanbeveling
Binnen 1 werkdag van bestelling tot schone vaat. (Had een vaatwasser besteld)

Extra toelichting
Deze webshop heeft haar hoge waardering waar gemaakt!! Bedankt hiervoor!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marloes 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en advies (ook telefonisch. Tevens goed bereikbaar).

Service
Gratis en snelle levering (precies op afgesproken tijd).
Fijn dat je kan kiezen voor wel/geen installatie, het laten meenemen van oude apparatuur en de diverse betaal mogelijkheden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, in diverse prijsklasse en alternatieve opties worden aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iva86 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen. Ik kreeg 's morgens een berichtje tussen welke tijd dat ze zouden komen. Uiteindelijk kreeg ik een berichtje dat ze om 10.55 uur bij mij zouden zijn, en ze waren stipt op tijd!

Service
Service is goed!
Binnen 5 minuten was mijn wasmachine geleverd en waren ze weer weg.

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Koene 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zo geregeld. Moet wel eerlijk bekennen dat mijn keuze voor mijn aankoop afhankelijk is geweest door de aanbevelingen uit de consumentengids. Het lijkt er overigens op dat sommige witgoedketens niet blij zijn met deze aanbevelingen en het product doelbewust boycotten om doorgang te geven aan andere merken.

Service
Wat een service. De wasmachine weegt net zo veel als een gemiddeld volwassen persoon. Twee trappen op zonder te klagen. telefonisch ook een goed advies gekregen.

Aanbeveling
ordernummer BKI513932 is correct afgeleverd door twee vriendelijke chauffeurs. Het apparaat is aangesloten en werkt perfect. Overigens wat een verademing met mijn voorgaande wasmachine. Zo simpel in gebruik en geen storende geluiden s`nachts bij het draaien van de was.

Extra toelichting
Ik ben echt hel blij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus 17-01-2016 In de winkel gekocht
filiaal Den Haag.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gemotiveerde medewerkers; met plezier geholpen worden.Zonder zich op te dringen.

Service
Vooraf ons gemaild voor de voorwaarde van bestelling van de koelkast.Bij aflevering een kwartier voor af gebeld,voor aflevering en keurig afgeleverd.

Assortiment
Heel goed en overzichtelijk verzorgde winkel.

Aanbeveling
Heel overzichtelijk en zeer behulpzame meddwekers

Extra toelichting
alle afspraken worden vooraf via de mail goed door gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bolderder 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en geen addertjes onder het gras, want de prijs die getoond wordt, is wat je werkelijk betaald. Een groot gamma van kwaliteitsproducten om uw juiste keuze te maken. De aankoop wordt zeer correct opgevolgd, met genoeg informatie, waardoor je nooit in het ongewisse wordt gelaten. De optie om voor enkele euro's zware toestellen op hun plaats te laten zetten en aan te sluiten is naar eigen keuze. Wie betaald met internet-bankieren, kan kort daarna reeds zelf de keuze maken wanneer je wil laten leveren.
De koerier waar Bemmel en Kroon mee samenwerkt is ook het vermelden waard, zij houden je tot op het laatste moment op de hoogte wanneer je bestelling wordt afgeleverd. Ze werken snel maar uiterst voorzichtig om niets te beschadigen, de verpakking en oude toestellen worden netjes afgevoerd.
Het leuke van het verhaal is dat we onze wasautomaat Bosch WAY32541NL op een snelle, simpele wijze, en maar liefst voor €100 voordeliger dan in België hebben verworven. Dank u wel Bemmel en Kroon!

Service
Zeer snel en correct. je word steeds op de hoogte gehouden over je aankoop. Leveringstijd correct nageleefd.

Assortiment
Voordelig een keuze kunnen maken uit A-merken.

Aanbeveling
Mijn ervaring met deze aankoop verdient zonder twijfel de hoogste score.

Extra toelichting
Bij ervaring kan ik deze winkel sterk aanbevelen. Ik zal voor verdere aankopen zeker de website van Bemmel en Kroon bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ber 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de telefoon een droger besteld werd super goed geholpen door een zeer vriendelijke dame!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke website om uit te kiezen.
Geen verplaatsing nodig, kan van je zetel besteld worden.

Service
Behulpzaam, je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling en snelle levering.

Assortiment
Het gamma is voldoende uitgebreid, keuze te over.

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk.

Extra toelichting
Gemakkelijk en zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assie 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Bestellen is heel eenvoudig. Ruim assortiment. Keurig dmv mail op de hoogte gehouden wat de status van bestelling(BKI512898) is. En nog mooier, product wat we besteld hadden was helaas niet meer leverbaar en we kregen z'n duurdere opvolger voor dezelfde prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Wasmachine is netjes naar de 1ste verdieping gebracht, aangesloten en kan gelijk gebruikt worden!

Al het inpak materiaal van de nieuwe wasmachine wordt meegenomen en ook de oude wasmachine wordt afgevoerd zodat je hier geen zorgen over hebt om zelf iets moet regelen, top!

Assortiment
Heb zelfs een opvolgende model ontvangen in dezelfde reeks voor dezelfde prijs, omdat het gekozen model niet meer leverbaar was.

Aanbeveling
Alles wordt netjes per email bevestigd en via de track-and-trace kan je bestelling goed in de gaten gehouden worden en is afgeleverd in de aangegeven verwachtte tijd.

Extra toelichting
Ik heb helemaal tevreden en super blij met hoe deze aankoop, levering en communicatie verlopen is! We hebben deze wasmachine aan iemand cadeau gegeven en is er super blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoeska 15-01-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en goed leesbaar. Uiteindelijk naar de winkel zelf gegaan omdat ik ouderwets uitleg wilde.

Service
We hebben wat pech gehad met de wasmachine. Elke keer kwamen ze met een gedegen oplossing en ze hebben net zolang doorgezocht en andere machines gebracht totdat het in orde was. Deze zaak verdient een tien voor geduld en service!!!!

Aanbeveling
Zo goed geholpen, ook in noodgevallen, dat we niet anders kunnen zeggen dan een tien!

Extra toelichting
Prima zaak, vriendelijk personeel en uitstekende service, wat wil een mens nog meer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website met uitgebreide peroduct informatia

Service
Snel en op de geplande dag afgeleverd. Tien minuten voordat het werd geleverd werd ik gebeld, over 10 minuten zijn wij bij u.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 14-01-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima ingerichte winkel , met een overzichtelijk assortiment maakt de keuze makkelijk

Service
Netjes en snel geholpen op het juiste moment.

Aanbeveling
Gewoon goed zo moet een winkel zijn. Nadat we de keuze hadden gemaakt werden we nog verrast met een verlengde garantie nu 5jaar dus 3 jaar extra.

Extra toelichting
Bezorging was ook prima geregeld. Nadat er een dagdeel was afgesproken ,kregen we op de dag zelf ook nog een net telefoontje dat er over 3kwartier de bezorgdiensten op de stoep staat. Prima op tijd. En het oude apparaat werd meegenomen samen met de verpakking van de nieuwe.gelijk alles klaar ! Top hoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

erna 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanaf de bank bestellen

Service
goede info

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteit verhouding, prima info qua bezorging/levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijne 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met het grootste gemak kunnen vinden

Service
Service geweldig. Precies volgens afspraak geleverd. Per mail, sms en een telefoontje op de gehoogte gehouden van de bezorg tijd!

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Een hele mooie winkel met vriendelijk personeel. Ook de webshop is zeer gebruiksvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijne 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vandaag besteld, is ok echt morgen geleverd. Via mail, sms en een telefoontje perfect op tijd geleverd!!

Service
Service is uitstekend!!

Assortiment
Een goed gevarieerd assortiment

Aanbeveling
Bemmel & Kroon heft een hele mooie winkel en een geode webshop!

Extra toelichting
Zou het niet weten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Gisteren besteld vandaag in huis

Service
Je kan prima volgen hoe laat de bestelling bij je thuis is.

Aanbeveling
Eerste product wat ik besteld heb. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AEV 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De telf. werd direct opgenomen, kon alles telf. regelen, emailtje met bevestiging, artikel de volgende dag geleverd, en per pin betalen.

Service
Er moest het eea extra geregeld worden. Geen probleem. Min. meerkosten. En zeer snelle levering.

Assortiment
Prima. Machine die ik wilde was niet op voorraad maar er werd mij meteen prima alternatief geboden.

Aanbeveling
Eerst BCC gebeld. Telf. onbereikbaar. Op elk moment van de dag bandje dat het zo druk is. Vervolgens Coolblue. Goed bereikbaar maar kon geen extra service regelen, tegen betaling. Bij BK liep alles gewoon soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilonan 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb gebeld en alles werd geregeld

Service
Prima

Extra toelichting
Ik wilde eigenlijk een keramische kookplaat bestellen, maar medewerker raadde mij inductie aan. Ik ben blij dat ik het advies heb opgevolgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lekiam 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Zie het verhaal hieronder. Erg slechte communicatie en slechte informatie op website.

Aanbeveling
Slechte communicatie, product stond op voorraad, maar dat was niet zo, kreeg pas na 3 dagen hierover bericht met de mededeling dat een heel ander model besteld zou worden, dat heb ik terug kunnen draaien. Uiteindelijk heeft de levering ook 14 dagen geduurd. Communicatie is echt heel erg matig, erg onpersoonlijk.
Bezorgsysteem klopt ook niet, aflever tijden kloppen niet en het beloofde telefoontje een half uur voor levering wordt ook niet gedaan.. sta je dan onder de douche terwijl ze aanbellen.
Voor mij de eerste en de laatste keer.

Extra toelichting
Ik zal het aankoop bedrag wel niet terug winnen met deze recensie.. Wellicht hebben ze wel een bedrijfskundige in dienst, die kan nog wat leren van dit relaas en anders moet ie maar bellen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Frans 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, simpel bestelproces

Service
Kreeg ongevraagd nieuwer model (Siemens inbouwoven)tegen dezelfde prijs geleverd.
Snelle levering, na 1 werkdag.

Assortiment
Prijs was concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

richard 13-01-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne internet pagina, makkelijke en duidelijke webshop

Service
Afspraken qua levering goed nagekomen

Assortiment
Voldoende keuze in de winkel/internet aanwezig.

Aanbeveling
duidelijk, overzichtelijk, snel.

Extra toelichting
BKI513228

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis. Je krijgt de volgende ochtend een mail en sms met de mededeling of ze 's ochtends of 's middag komen. Een kwartier voor de levering krijg je nog een sms met het tijdstip. Super handig!

Service
Oude wasmachine meegenomen en de nieuwe wasmachine aangesloten. Je hoeft zelf niet met zo'n zwaar ding de trap op en af te zeulen. Geweldige service, een kwartier later kun je je eerste was draaien! En dat voor maar 5 euro extra.

Assortiment
Ruime keuze. Ons model was niet meer op voorraad. Voor hetzelfde geld kregen we een nieuw type die op internet maar liefst 150 euro duurder was.

Aanbeveling
Niets te wensen over. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas S 13-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enkele klikken en betalen bij levering. Alles uiterst vlot verlopen.

Service
Prima levering, dag na bestelling in huis zoals beloofd.

Assortiment
Gevonden wat ik nodig had en tegen een voordeligere prijs al concurrentie.

Extra toelichting
BKI513586

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noeken 13-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keuze, grote winkel, makkelijk parkeren

Service
Klantvriendelijk, ook bij een probleem altijd een voor de klant goede oplossing.

Assortiment
Veel keus, alleen de betere en beste merken aanwezig tegen de meest gunstige prijzen

Aanbeveling
Alles al meer als 30 jaar perfect in orde wat wil je nog meer, vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransie 12-01-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Deskundig geholpen en simpel te bestellen.

Service
meerdere malen witgoed besteld en altijd correct geholpen ook bij afleveren en aansluiting van producten.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze qua merken, typen en prijsklassen.

Aanbeveling
prettig geholpen en afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siepko 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos bestellen en betalen

Service
Afspraken worden zeer goed nageleefd.

Assortiment
Ruimde keuze

Aanbeveling
Snel en accuraat, prima

Extra toelichting
Dit is probleemloos winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bemmel en Kroon is gemakkelijk te vinden op internet en via de verschillende sites, het bestelproces is zeer duidelijk en het product was gemakkelijk te vinden.

Service
Prima service. Kwamen afspraken na.

Assortiment
Prijs-kwaliteit verhouding is netjes. Bemmel en Kroon heeft een veelzijdig assortiment waar voor ieder wat wils is. Het assortiment van Bemmel en Kroon voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
Al met al een betrouwbare en servicegericht bedrijf met oog voor diversiteit, prijs en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thaverkort 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
na mijn aankoop zag op een andere wegsite €0.01 goedkoper, geen enkel probleem ik kreeg toch nog een korting

Aanbeveling
goede en duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ruud.p 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke Overzichtelijke website

Service
Onze vaatwasser was niet meer leverbaar, dit werd nadat we hier achteraan hadden gebeld direct verholpen!

Assortiment
Hadden wat wij zochten voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews