bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16687 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2981 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 25-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goed advies en perfecte inbouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen van Bemmel en Kroon over een vaatwasser; ter plekke een vergelijkbaar apparaat bekeken voor een compleet beeld. Goede prijs voor het apparaat. De installatie is ook perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel Bekking 25-04-2017 Via de website gekocht

Helemaal Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede omschrijving van de artikelen , goed op te zoeken ja zeer tevreden netjes een mail ontvangen met bevestiging order en daarna mail met de afleveringstijd.
De bezorging gedaan door vriendelijk mensen , oude apparaat meegenomen. Ja ik zou het het een ander ook aanraden.
Ik kreeg het adres van mijn dochter die ook zeer tevreden was over de firma Bemmel&Kroon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janwillem 25-04-2017 Via de website gekocht

zeer correcte service en makkelijk te maken afspraken

Algemene score

9,0
Ik heb bewust weer een Bosch wasmachine WAT28321NL gekozen vanwege vorige ervaringen met Bosch apparatuur. Mijn vorige Bosch wasmachine is 21 jaar meegegaan zonder noemenswaardige storingen. Ik heb voor Bemmel & Kroon gekozen vanwege de gratis levering (in België), gratis aansluiten en het meenemen van mijn oude machine.
De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Het is alleen jammer, dat je vanuit België niet elektronisch kunt betalen.
Ook een eerdere levering van een Bosch koelkast KGE36MW40 in 2014 is keurig afgewerkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.R. 25-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, chauffeur deed echt zijn best het te vinden, duidelijk vooraf info over levering. Product en verpakking prima in orde,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Mors 24-04-2017 Via de website gekocht

mevr. L. Mors

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen donderdag is de koelkast bij mij in Alkmaar bezorgd, ik ben er geweldig blij mee, goede indeling, grote groentelade, flessenrek, bijna geruisloos, overzichtelijk, mooie vormgeving, grote diepvriesladen, ook de informatie omtrent de bezorging was uitstekend, de koelkast was er 's middags om 13.00, ik kan echt helemaal geen minpuntje bedenken, Bemmel en Kroon voor goede kwaliteit, nu en ook voor de toekomstige tijd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 24-04-2017 In de winkel gekocht
Rijndijk

Goede aanbieding en service bij Bemmel & Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren bij BCC geweest scheet uitleg en geen goed aanbod . Bij Bemmel & Kroon goede aanbieding en )extra kassakorting van hun) daarnaast nog een keer cash back van Siemens. Goed geholpen duidelijke uitleg en toelichting door iemand die wist waarover hij het had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 24-04-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs en de recensies waren doorslaggevend. Heel snel na mijn bestelling kreeg ik een alternatief aangeboden omdat de bestelde inbouw-vaatwasser niet meer leverbaar was. Op zich geen probleem, maar het zou fijner zijn geweest als ik telefonisch op de hoogte was gesteld en er was overlegd, i.p.v. een mail met daarin de melding dat ik een "nieuwer" alternatief exemplaar zou ontvangen. Je wordt een beetje voor een voldongen feit geplaatst.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kiat 24-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Een Siemens wasmachine gekocht.
Waren 200 euro goedkoper dan de rest.
En binnen 1 dag zoals beloofd thuis gebracht en op
de 2e etage gezet en de oude meegenomen.
Wat een service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 24-04-2017 Via de website gekocht

prettig verrast!

Algemene score

9,0
tot vorige week was dit soort aankopen (in mijn geval nu dampkap) een vervelende, stresserende bedoeling waar ik zelf steeds moest uitvogelen wat waar fout gegaan was. Bemmel en Kroon hebben mij in dit traject systematisch positief verrast: eenvoudige betaling, pro actieve communicatie tot uiterst vriendelijke aflevering. doe zo verder, zou ik zeggen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abas 23-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor de shop gelezen omdat ik positieve recencies heb gelezen. Ben heel tevreden met de service en ben ook goed geadviseerd. Ben heel tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wagevoort 23-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben super tevreden met de webshop waar ik me nieuw wasmachine hebt gekocht goeie servic en handig bezorg link na de website en de mannen die hem brachten waren alle aardigs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Dongen 23-04-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het eerste contact meteen vertrouwen in van Bemmel en Kroon. Na de bestelling direct alles via de mail ontvangen. Op de factuur stond een fout en meteen met hun contact opgenomen die ze direct gecorrigeerd hebben en weer per mail bevestigd hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffry 23-04-2017 Via de website gekocht

Super service voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met de juiste informatie en volop keuze voor een scherpe prijs.
Na het maken vd keuze kun je de betaling op verschillende manieren in orde maken dit gaat eenvoudig en snel waarna je gelijk een email krijgt met de bevestiging van het gekochte artikel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 23-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en top wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Ik kreeg een email met een indicatie van de levertijd en werd ook nog 15 min voor het leveren keurig gebeld dat zij onderweg waren. De wasmachine is gratis naar zolder gebracht, aangesloten dn getest. Deze service zie je niet vaak. Zij hebben heel mijn wasmachine uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 23-04-2017 Via de website gekocht

Top, snelle levering en voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een koelkast besteld, deze werd op tijd geleverd. De site ziet er verder goed uit, wel was de product informatie niet helemaal goed.
De levering via dynalogic ging ook prima, handige GPS tracker op de dag van levering zodat je niet de hele dag staat te wachten. Je ziet het traject van de vrachtwagen en kan het actueel volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerte en Ellen 22-04-2017 Via de website gekocht

Bemmel en Kroom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al 6 maal via de website dan Bemmel en Kroon witgoed besteld. Duidelijke site, ook als je Bemmel en Kroon telefonisch benaderd wordt je vakkundig geholpen. In een woord TOP, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoeijen 22-04-2017 Via de website gekocht

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam toevallig via een zoekmachine op deze website terecht. En doordat het goedkoper was ging ik bestellen en de volgende dag met nette bezorgers binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch vaatwasser 22-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op internet gezocht,

En naar tevreden zo we behandeld zijn.
DE vaatwasser was niet meer ,maar toch een die duurder was geleverd zonder bij te betalen,
We zijn erg te blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lennard 22-04-2017 Via de website gekocht

Goeie tent zonder fratsen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via de website gaat eenvoudig. je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Bij telefonisch contact krijg je goed antwoord op je vragen. De bezorging via Dynalogic is simpelweg perfect.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 22-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service. Het model wat we eerst wilden was uitverkocht. Prima alternatief voor teruggekregen..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engeltje 22-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering: donderdagavond nieuwe wasmachine besteld, zaterdag in huis tegen een goede prijs. Geen extra kosten voor levering tot in bijkeuken, aansluiten machine en afvoeren oude machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjee 22-04-2017 Via de website gekocht

Zo wil je als klant behandeld worden, het bestaat echt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke website, eenvoudig te bestellen, een scherpe prijs, een enorm snelle afhandeling en dan ook een puike manier van afleveren....zo zou het altijd moeten gaan....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katootje 22-04-2017 Via de website gekocht

top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op vrijdag middag koelkast besteld, stond de volgende dag om 10.00 uur in mijn keuken. leuke aanbieding en dik tevreden over het product. alles was zeer compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 22-04-2017 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon te Den Haag

zeer tevreden, goede uitleg, prijstechnisch, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel, goede uitleg, prijstechnisch aanrader waard, snelle levering, prima service, aftersale is perfect. Regelmatig produkt aangeschaft, top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den Berg 21-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Uitstekende kwaliteit en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met gegarandeerd de beste prijs.
Wij hebben een Amerikaanse koelkast gekocht week later netjes geleverd op de door ons gevraagde dag en zelfs als extra service twee tredes (verhoogde keuken) opgetild zonder deze kosten in rekening te brengen. Koelkast netjes uitgepakt en het verpakkingsmateriaal meegenomen.Vriendelijk personeel en het mooiste is dat ze niet opdringerig zijn. Bezorgers geldt hetzelfde voor...vriendelijk en vakkundig.

Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

CAL Knijnenburg 21-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

heel goed zonder gedoe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij telefonische navraag over product direct besteld, snel geleverd, goede communicatie, top. Aan mijn bestelling valt niets te verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karen 21-04-2017 In de winkel gekocht
Den haag

Goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Al ons witgoed komt hier vandaan, prima winkel, correcte bezorging. Echter automaat zou aangesloten worden, kon niet vlgs bezorger, kraan zou stuk zijn. Wasmachine neergezet en vertrokken. Zelf alles aangesloten , was dus niks mis met kraan. Foutje, slordig dus. Ben ik niet gewend van Bemmel en kroon. Jammer

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rj 21-04-2017 Via de website gekocht

Goedkoop, super snel en geheel volgens afspraak!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde gister mijn vaatwasser bestellen en zag online vlak voordat ik hem bij een bekende partij wilde bestellen dat dit bedrijf hem veel goedkoper aanbood! Gelijk besteld en volgende dag in huis volgens afgesproken tijd! Netjes gebeld dat ze er een kwartier later zouden zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edward kinds 21-04-2017 Via de website gekocht

Mooie miele warmtepompdroger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de service was snel en goed, we hadden een miele droger besteld en toen die er niet meer was kregen we een duurdere zonder bijbetaling !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marloes 21-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en top wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Ik kreeg een email met een indicatie van de levertijd en werd ook nog 15 min voor het leveren keurig gebeld dat zij onderweg waren. De wasmachine is gratis naar zolder gebracht, aangesloten dn getest. Deze service zie je niet vaak. Zij hebben heel mijn wasmachine uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Buurman 21-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn wasmachine gister om 15.45 besteld en vandaag in de middag geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging en alles woedt zoals beloofd aangesloten en oude spullen meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. G. Rolff 21-04-2017 Via de website gekocht

Prima tel voorgelicht, snel en zonder vooruit te betalen.

Algemene score

9,0
Beste prijs, vanwege een extra kassa korting. Zeer goed telefonisch voorgelicht. Werd extra gecheckt of het artikel voorradig was en direct omgezet in een order. Hoefde niet vooraf te betalen.
SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige en simpele manier om het product te bestellen. Mede door de samenwerking met een goede vervoersorganisatie ben ik uiterst tevreden. Product (bbq) moest nog wel in elkaar gezet worden, maar dat was geen probleem en ook bekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Goos 20-04-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik zelf in een winkel werk en graag service verleen, verwacht ik dat ook bij andere winkels. Deze winkel is top! Vriendelijk en niks is teveel, dat zie ik graag. Ik rijd daar graag 80km voor om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Munnik 20-04-2017 Via de website gekocht

Prima tijdige aflevering van de bestelde producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer benaderbaar, leveren op de gevraagde datum wat erg prettig is wanneer men maar 1 dag in de week thuiswerkt. Meedenken op een hoog niveau wil ik dat noemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fons 20-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dinsdagavond een diepvries besteld, donderdagmiddag geleverd. Goede track en trace via de vervoerder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pier elgersma 20-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering ,bij bestelling van combi stoomoven was type nummer niet meer voorradig kreeg voor dezelfde prijs een duurdere combi stoomoven dat is service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara 20-04-2017 In de winkel gekocht
rijneke zoeterwoude

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne hulp en beg in de winkel, niks gedwongen, service op maat.
Thuis bezorging was duidelijke info de dag ervoor en de dag zelf netjes gebeld.
Vriendelijke chauffeurs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 20-04-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website.
Na telefonisch contact gehad te hebben kreeg ik duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Levering van product was duidelijk te volgen via track en trace.
Wij zullen zeker vaker bij dit bedrijf bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisette 20-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Whirlpool DDLX80110 condensdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder een vaatwasser gekocht bij deze winkel. Ditmaal wederom keurig geholpen en de volgende ochtend al geleverd en netjes door de bezorgers geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam van Capel 20-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk

Dik tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie info tijdens de aankoop.
Levering door onszelf te bepalen.
Levering goed op tijd en tijdig gebeld voordat ze er waren.
Aardige mannen.
Echt dik tevreden dus.

Reageer

Theo B. 20-04-2017 In de winkel gekocht
cruquius

service is prima,je wordt uitstekend geholpen in de winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie winkel en rustig niet zo druk als in de mediamarkt b.v.Ze nemen de tijd voor je en je krijgt een prima uitleg over de apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engelsejann 20-04-2017 Via de website gekocht

Scherp geprijsd en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's-middags besteld andere dag om 11 uur in huis.
Een half uur voor de levering een telefoontje dat ze eraan kwamen.
Oude vaatwasser meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oukje 20-04-2017 Via de website gekocht

super service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had bij Bemmel en Kroon al eerder wat bestelt, maar toen het toch niet paste hebben ze het probleem loos en kosteloos weer opgehaald en het geld terug gestoord.
Dus nu ik een nieuwe oven en vaatwasser moest ben ik weer bij hun terecht gekomen.
Ze zijn niet duur en als je ze belde voor advies denken ze met je mee en zoeken ze mee naar een passende oplossing. Levering ook prima op tijd met goede communicatie. .
Super tevreden. ...volgende keer bestel ik weer bij Bemmel en kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tamara 20-04-2017 Via de website gekocht

Super(snelle) service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice.
Gisteren een wasmachine besteld en gelijk bevestigingsmail gehad.
Hierin stond een track en trace-code waardoor je kunt volgen hoe je bestelling verloopt.
Ook krijg je op de dag zelf een mail en sms-bericht waarin staat hoe laat ze die dag er ongeveer zullen zijn.
Aantal minuten voor ze arriveren krijg je een sms.
Wasmachine is netjes afgeleverd en aangesloten in no-time.
De 1e ronde om de machine te reinigen is al gedraaid.
Nu hopen dat het wasmachine ons net zo'n goede service levert als dat Bemmel en Kroon dat heeft gedaan. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Luyken 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
shop ziet er goed uit keuze is dat het dicht bij is.
we zijn netjes aan gesproken en zijn keurig geholpen en goed advies gekregen.
ook nog een lekker bakkie koffie gekregen en wat te snoepen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.J.van Weerlee 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijdijk

Prima afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor ons een vertrouwd adres, we zijn dik tevreden en hebben in de loop der jaren onze vierde was automaat en keuken inbouw apparatuur bij van Bemmel & Kroon aangeschaft.
Bezorg dienst is prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 19-04-2017 Via de website gekocht

prima service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product tegen scherpe prijs. Toen bleek dat er een nieuwe versie was en de oude niet meer beschikbaar was werd ik meteen geïnformeerd en werd aangeboden de nieuwe versie tegen dezelfde lagere prijs te leveren. Bezorging prima geregeld ook!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pak 19-04-2017 In de winkel gekocht
Rijndijk

Geweldige service

Algemene score

9,0
De verkoper was heel beleefd en begreep onze wensen.
Bij aflevering bleek dat er een vergissing was gemaakt, er werd toegezegd dit te herstellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 19-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door een vriend aanbevolen, website bekeken en bestelling gedaan!! Vriendelijke telefonische verkoop, goed service gericht serviceteam bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews