bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16025 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2934 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wadekoning 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eevoudig en alles aanwezig

Service
zeer attent i.v.m. bezorging en contact

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
door de positieve beoordelingen is het normaal om deze winkel aan te bevelen

Extra toelichting
motivatie niet nodig omdat deze winkel goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbertus11 31-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk verkoopgesprek. Men begreep wat ik wilde en kon daaraan voldoen.

Service
Vooraf maar ook achteraf klopte de afwikkeling van de afspraken rondom ophalen van oude vriezer.

Aanbeveling
Ik hou ervan snel en duidelkijk afspraken te kunnen maken.

Extra toelichting
Ik heb het telefonisch met het filiaal afgewikkeld. Ik wist wat ik wilde en de maximale prijs die ik wilde betalen. Bovendien moest de omruil van de oude vriezer soepel verlopen. Daar zaten wat randvoorwaarden aan die allemaal goed werden opgelost. Bezorging klopte. Verpakking werd netjes meegenomen en de bezorgers waren uiterst zorgvuldig en vriendelijk. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wichgers 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Prima

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Goede service prima contact Allen bij de bezorging was er niet vtv gebeld dat was jammer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robversluis 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site met alle merken en types op een rijtje en levering de volgende dag! Super!

Service
Goede afhandeling aankoop en aflevering de volgende dag!

Aanbeveling
Hele goede web winkel en order afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. R. Pereira 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelproces op de website is zeer eenvoudig en vlekkeloos

Assortiment
Veel machine om uit te kiezen zelfs meer dan bijvoorbeeld bol.com en tegen lagere prijzen

Aanbeveling
Verliep vlekkeloos ook de gekozen bezorgservice deed zijn werk goed voor een extra 15 euro en bij sommige apparaten zelfs bij de prijs inbegrepen nemen ze je al het afkoppel- (oude machine) en aansluitwerk(nieuwe machine) uit handen.

Extra toelichting
Voor order: BKI478947 alleen online contact gehad volgens het automatische proces alles verliep vlekkeloos. Had wel gevraagd of er iets voorbereid moest worden mbt verwijderen of plaatsen, hierop geen antwoord gekregen. Toen de nieuwe machine kwam bleek dat de bovenkant van de oude machine niet vastzat waardoor ze hem bijna niet hadden meegenomen('mogen we wijgeren'). Met wat goede wil en een extra doek om de oude machine vast te houden hebben ze hem toch nog meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ddmecanieker 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen, betalen en 2 dagen nadien franco aan huis geleverd

Service
Iets vergeten in te vullen qua adres gegevens en de dag nadien een telefoontje om ontbrekende gegevens na te vragen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Mark010 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op de site te vinden wat je zoekt en verder on line afhandelen gaat snel

Service
Na telefonisch contact of bepaald apparaat op voorraad was snel geholpen en daarna snelle levering.

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende.

Extra toelichting
Geen bepaalde punten die ik wel extra of niet goed vindt.Alles gewoon zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van greuningen 30-07-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
veel soorten in de winkel aanwezig en te vergelijken

Aanbeveling
mooie winkel ruim opgezet

Extra toelichting
mooie overzichtelijke winkel met ruime keuze en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldKoerse 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerste keer bij Bemmel en Kroon. Liep perfect, informatie over voortgang verzending top!

Service
Informatie over voortgang inhoudelijk perfect en technisch helemaal in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon de Roode 30-07-2015 In de winkel gekocht
Keuken showroom Den Haag Neckar 24 (industrieterrein Forepark) 2491 BD Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles wordt bezorgt door keurig personeel.

Aanbeveling
Ruim assortiment en prettige verkoper die met je meedenken. En geven nuttige informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marijt007 30-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bijna alles op voorraad.

Service
Alles geleverd volgens afspraak.

Assortiment
heel veel te bezichtigen in de winkel.

Aanbeveling
Altijd de laagste prijs!!!!!!!!!

Extra toelichting
Altijd de laagste prijs, erg goede service en zeer punctueel met de levering qua tijdspad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

feetmaster 30-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig invulscherm en gemakkelijke manier van betalen.voor een tientje nemen ze oude machine en verpakkingsmateriaal nieuwe machine mee en hierbij dan gratis aflevering. kan dan ook direct controleren af machine onbeschadigd is.

Service
snelle aflevering en perfecte manier van informatie wanneer er afgeleverd wordt.vriendelijke en nette leveranciers

Aanbeveling
perfect zaken doen, gistermiddag machine kapot vandaag alweer een nieuwe goed draaiende machine in de keuken

Extra toelichting
doe graag op deze manier zaken, via internet kan je zoeken welke machine het best bij de consument bevalt. Geen verkoop praatjes van vervelende verkopers. snelle service en aankoop snel thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iokasti 30-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De informatieversterkking, de ontvangst in de winkel, het telefonisch contact, de bestelling en bezorging...alles liep soepel, vlot en gemakkelijk!

Service
Uitstekende service, zowel in de winkel, aan de telefoon en bij de bezorging!

Assortiment
uitgebreid assortiment, zowel op de website als in de winkel, met veel informatie.

Aanbeveling
Zeker! Bij B&K is de klant echt een mens, waar naar geluisterd wordt

Extra toelichting
Dit is de tweede koop bij Bemmel en Kroon, en er volgen er zeker meer. Meer dan uitstekend bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouterina 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In winkels maar beperkt aantal koelkasten op voorraad,
Maar via internet volop keuze

Service
Alle afspraken perfect nagekomen

Aanbeveling
Omdat wij zelf uiterst tevreden zijn.

Extra toelichting
Had geen ervaring met aanschaf van keukenapparaat via internet, maar binnen 2 dagen staat er nieuwe Inbouwkoelkast . Monteur werkte netjes en snel, en passant stelde hij ook nog keukenkastjes bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans.verburg 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nog nooit zo eenvoudig een nieuwe vaatwasser gekocht.

Service
Nette afhandeling met volledige informatie.
Let wel op dat als je het laat installeren, dat dan de levertijd mogelijk enkele dagen langer is dan die is aangegeven.

Assortiment
Ik heb de indruk dat de best beoordeelde en populairste vaatwassers in het assortiment aanwezig zijn.

Aanbeveling
Probleemloze levering voor een zeer goede prijs.

Extra toelichting
Prima afhandeling van de aankoop voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kethandraxx 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 5 minuten gevonden waar we naar op zoek waren. Net als de vorige keer.

Service
Zeer professioneel. Voor de aflevering werd er netjes gebeld. De medewerkers die het apparaat hebben geplaatst waren erg vriendelijk.

Assortiment
Keus genoeg. Prijzen zijn vergelijkbaar of lager dan die van concurrenten. Service geeft de doorslag om bij Bemmel en Kroon te bestellen.

Aanbeveling
De service van Bemmel en Kroon is daadwerkelijk uitmuntend. Vandaar dat wij terug gekomen zijn voor nog een apparaat.

Extra toelichting
Overzichtelijk, er zijn meerdere manieren om de zoekresultaten te sorteren, hierdoor is het vinden van het gewenste product erg gemakkelijk. De website is door de kleur vrij schreeuwerig, niet fijn om naar te kijken, maar wel prettig om te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jangurv 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
een goede ervaring deel je graag met anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suuske1970 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We wisten al welke wasmachine we wilden hebben, makkelijk en snel de goedkoopste gevonden.

Service
Alle handelingen werden keurig netjes bevestigd via de mail. We hebben zelf een opvolgend model wasmachine ontvangen voor de prijs van het "oude" model.

Aanbeveling
Prima service, prima prijs, dus waarom stad en land afzoeken?

Extra toelichting
Alleen maar positief. Van de bestelling tot en met de aflevering, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette66 29-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzichtelijke website.

Service
Onmiddellijk antwoord op gestelde vraag, uitstekende afhandeling van een klein mankement. Levering van order BKI478581 snel en zeer goed aangekondigd per mail en sms.

Assortiment
Voldoende keuze!

Aanbeveling
Kan geen minpunt bedenken. Zou een volgende keer zeker weer bij Bemmel en Kroon bestellen.

Extra toelichting
Prima winkel, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ddensen 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ideaal een montage, iets waar je zelf geen omkijken meer naar hebt.

Service
Vriendelijke service, zowel bij aankoop als bij afleveren en monteren van het externe bedrijf.

Assortiment
Geen motivatie, gevonden wat wij zochten.

Aanbeveling
Hele prettige ervaring met deskundig advies en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Ontzettend tevreden over het geleverde werk, echter als je betaald voor montage en dus extra hiervoor betaald, dan horen er vind ik geen extra kosten te worden berekend voor of een plankje om de koelkast te stellen, of het plaatsen van luchtfilters. Dit zou in de montageprijs moeten zijn opgenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bertyme 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
makkelijk

Assortiment
uitgebreide keuzemogelijkheden

Aanbeveling
goede prijs, duidelijke communicatie, snelle levering

Extra toelichting
goede prijs, duidelijke communicatie, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madybusch 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel besteld, snel geleverd

Service
oude machine meegenomen en nieuwe machine aangesloten tweehoog

Aanbeveling
geen klachten over de levering

Extra toelichting
Prijs kwaliteit verhouding en gemak van bestellen, betalen en afleveren. Wel jammer dat voor creditcard betaling extra percentage erbij komt. Dat kan reden zijn om elders te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Akastelein 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Toegankelijke informatieve website, eenvoudige bestelprocedure,

Service
Goede telefonische communicatie over levering en plaatsing, inclusief de datum en het tijdstip

Assortiment
Ruime keuze aan producten

Aanbeveling
Goede service en scherpe prijs

Extra toelichting
Alles was naar wens en conform de afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tepgmeijer 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling en bevestiging erg vlot verlopen

Service
Aansluiting van wasmachine en advies was perfect

Assortiment
Veel assortiment op voorraad

Aanbeveling
levering van ordernummer BKI479651 is perfect verlopen en kan doorom al mijn kennissen aanraden hier een product te kopen

Extra toelichting
Kan alleen maar positief zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neitram 28-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel eenvoudig om de juiste vaatwasser te vinden. daarna gebeld om aantal zaken na te lopen. ging allemaal heel eenvoudig

Service
de man van Bemmel en Kroon stelde de juiste vragen, waardoor we zeker wisten dat ik de juiste vaatwasser bestelde. heel professioneel en klantgericht

Assortiment
de juiste machine was aanwezig. er was daarnaast keus genoeg.

Aanbeveling
een geweldige service tegen een hele scherpe prijs. levering boven verwachting.

Extra toelichting
Niet alleen de website, het assortiment en de prijs waren prima. Vooral het telefoongesprek waarin we echt goed geholpen werden en de actieve manier waarop de verkoper het vervoer en plaatsing van de vaatwasser heeft geregeld en gecontroleerd oversteeg mijn verwachtingen. Echt perfect! Ook de levering en de installatie door de ingehuurde partij verliep fantastisch. Vriendelijk, kundig en netjes. en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelvelt 27-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en een fijne en rustige opstelling van producten.

Service
De heer Bemmelen himself wist veel over zijn producten te vertellen.

Assortiment
Teveel keus:)

Extra toelichting
Fijne rustige opstelling en een eerlijk en vriendelijke benadering vanuit de verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robveldhuis 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en duidelijk koop proces.

Service
Komen afspraak na

Extra toelichting
Simel gezegd: duidelijk en komen afspraken na en de prijs is zeer scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxxx1111 27-07-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie winkel

Service
Goede mail én kwartier van tevoren gebeld en dan óók komen na een kwartier

Assortiment
Je kijkt je ogen uit

Aanbeveling
Goed geholpen ze nemen de tijd voor je en er wordt goed geluisterd

Extra toelichting
Service is goed ze komen na wat er beloofd word.ook te spreken over de bezorgers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Boot 27-07-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is goed te vinden en je kunt makkelijk parkeren.

Service
Je wordt vriendelijk en duidelijk geholpen.

Assortiment
Er zijn genoeg machines maar ik wilde een AEG droger en werd daarin juist voorgelicht.

Aanbeveling
De service is goed en de bezorgers zijn erg vriendelijk en hebben alles nog een keer uitgelegd top. Je wordt ook op de dag van levering een kwartier van te voren gebeld dat ze er aankomen.

Extra toelichting
De vriendelijkheid en de hulp plus de service helemaal top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianhelsloot 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke website

Service
Goede afleverservice, info over tijd en ook zaterdag

Assortiment
Alles te verkrijgen

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en goede afleverservice. Ook prijs zeer scherp dus zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijkel 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is een website die makkelijk te gebruiken is.

Extra toelichting
Ordenummer BKI475330. Het is een webshop die snel werkt en duidelijke informatie verstrekt. De mensen komen de afspraken perfect na, en een groot voordeel is dat ze je een bloktijd geven waarbinnen geleverd wordt, maar je ook eennhalf uur voordien bellen. Zodoende hoef je neit nodeloos thuis te blijven. De wasmachine is helemaal fantastisch, hij wast stil, schoon, flexibele programma's en ook nog eens zeer zuinig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

h.vd.meerendonk 26-07-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles te bezichtigen

Service
je word professioneel geholpen met kennis van zaken

Aanbeveling
geweldige zaak metprima service en uitstraling

Extra toelichting
Zeer goede service en prima contact tijdens koop en bezzorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijt007 26-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bijna alles is in de winkel ook te zien.

Service
Wat is afgesproken wordt uitgevoerd. Complimenten voor de afleverploeg.

Assortiment
Alles te zien.

Aanbeveling
Een aanbeveling voor iedereen.

Extra toelichting
IK vind dit de beste en ben eigenlijk vaste klant. Bijkomend voordeel; altijd de laagste prijzen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvrooijen 25-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk om informatie te verkrijgen via internet en in de winkel over de artikelen die werden gekocht namelijk een AEG wasmachine (bovenlader) en een Miele stofzuiger

Service
Keurige behandeling in de winkel en bij de aflevering thuis.

Assortiment
Voldoende keuze van de genoemde artikelen

Aanbeveling
Zeker aanbevelenswaardig om voor soortgelijke artikelen Bemmel en Kroon te overwegen bij de aankoop

Extra toelichting
Zie bovenstaande motivaties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jaapham 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Handig.

Service
Supersnel verstuurd.

Aanbeveling
Zou ik meteen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gossuii 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via website en telefoon contact met medewerker die me uiterst vriendelijk te woord stond (en erg hulpvaardig was bovendien).

Service
Keurige bezorgtijden, wasmachine afgeleverd, aangesloten en alle verpakkingsmateriaal meegenomen evenals de oude wasmachine, en dat alles binnen 15 minuten

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Inmiddels al meerdere keren aanbevolen bij vrienden en collega's

Extra toelichting
Zeer tevreden over deze webshop. Concurrerende webshop kon weken lang niet leveren zonder uitleg terwijl Bemmel & Kroon de volgende ochtend al kon leveren. En dat is wel fijn als je wasmachine kapot is. Mocht ik nieuw witgoed nodig hebben, dan ga ik direct naar Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingridsl 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Met 1 telefoontje de koelkast besteld

Service
Onze oude vriezer ging kapot en de door ons uitgekozen vervanger bleek erg populair, daardoor niet op voorraad. Ze hebben het toch voor elkaar gekregen een exemplaar te vinden, die de volgende ochtend bezorgd zou worden. Helaas besloot de vervoerder halverwege de ochtend te laten weten dat de bezorging minstens twee dagen werd uitgesteld. Door tussenkomst van Bemmel en kroon werd de vriezer toch de volgende dag bezorgd ! Heel fijn, bedankt voor de extra moeite.

Assortiment
Ze hebben ruime keuze en scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karinhuijbregts 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een duidelijke website, ik kon snel vinden wat ik nodig had en er stond voldoende informatie bij over het product.

Service
Ik kreeg snel een bevestigingsmail en werd goed op de hoogte gehouden van de status en levering van de bestelling.

Assortiment
Ik kreeg een nieuwer model van de koelkast die ik eigenlijk besteld had, voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

richgis 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Internet snel gergeld

Service
Wij hadden een fout met de betaling gemaakt en er werd direct op gereageerd en hersteld.

Assortiment
Vele merken en modellen te verkrijgen

Aanbeveling
Voor ons was het de eerste maal dat we bij Bemmel en Kroon een bestelling plaatsten, zeer tot onze tevredenheid. In de toekomst zullen we zeker bij Bemmel terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19Hans48 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk, heldere site, geen verborgen dingen. Keurig!

Service
Zoals toegezegd. De volgens de fabrikant aanwezig ringsleutel om de stelpoten te stellen, bleek niet aanwezig. Maar zelf heb ik ook wel zoiets, dus geen probleem.

Assortiment
Als je maar één wasmachine nodig hebt en tevoren hebt uitgezocht welke dat is, hoeft alleen maar die wasmachine beschikbaar te zijn. Dat was 'ie.

Aanbeveling
Het klopte allemaal. Keurig netjes naar boven gebracht en oude weer mee naar beneden en afgevoerd.

Extra toelichting
Eigenlijk is alles prima. Ik had geen klachten dus kan ik ook geen mening hebben over de vraag hoe die worden verwerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderveeken206 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Eenvoudig het product te vinden dat we zochten. Bestellen was kinderlijk eenvoudig.

Service
Service is top! Heldere communicate, bezorging tot op de locatie inclusief nette montage. Plus extra adviezen, kortom meer dan voldaan aan de verwachtingen. Het gehele transport werd helder gecommuniceerd en men kwam op de afgesproken tijd langs. Dit werd nogmaals door Bemmel en Kroon gecommuniceerd, super!

Assortiment
Zeer ruim assortiment tegen lager dan gemiddelde prijzen. Wanneer er iets niet is, dan bestellen ze het voor je. Top!

Aanbeveling
Absoluut. Heldere, uitgebreide site, goede prijszetting. Perfect transport en montage. Ik kan geen minpunten bedenken.

Extra toelichting
De winkel is goed, omdat: 1) Heldere overzichtelijke wedsite 2) Lager dan gemiddelde prijzen 3) Zeer ruim assortiment 4) Goede communicatie via de e-mail en telefoon 5) Bezorging helder gecommuniceerd, punctueel 6) Nette montage en extra advies 7) Kortom top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trix plooij 25-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vanuit je stoel iets bestellen op grond van duidelijke informatie op de website.

Service
Het werkte prima.

Assortiment
Ruime en duidelijke keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Heb alleen maar redenen om deze winkel aan te bevelen.

Extra toelichting
Ik heb online-kopen ontdekt en dat is me prima bevallen. De bijbehorende emailtjes waren ook glashelder. Bij de deur met de pin betalen was ook al zo makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosenHannie 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wat een bedrijf :
Makkelijk zoeken, makkelijk gereserveerd.

Een kort en duidelijk bestel proces.

Service
wgeweldige service.
Onze keuze afwasmachine, voor een mooie prijs, was niet meer leverbaar.
Reactie, een mooie machine die 40.00 euro duurder was, voor dezelfde prijs(toch 12,5%).
Ook prettige, meedenkende mensen op de chat en aan de telefoon.

Assortiment
ruime, overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
rede van deze 10, zie onze motivering!

Extra toelichting
wat een bedrijf. Alles samengevat : Makkelijk zoeken, makkelijk gereserveerd, geweldige service. Onze keuze afwasmachine, voor een mooie prijs, was niet meer leverbaar. Reactie, een mooie machine die 40.00 euro duurder was, voor dezelfde prijs(toch 12,5%). Ook prettige, meedenkende mensen op de chat en aan de telefoon. Kortom woensdag laat machine gezocht en gereserveerd en inmiddels staat hij klaar om geïnstalleerd te worden. Geleverd door een transportbedrijf met een geweldige track en trace systeem, waardoor je bij exact weet wanneer en hoe laat hij netjes werd afgeleverd. Hoop weer lang plezier er van te mogen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronaldhans 24-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vriendelijke bediening, duidelijke voorlichting en snelle levering. Ook de aflevering was keurig en vriendelijk, machine op zijn plaats gezet en aangesloten, de droger werd op mijn verzoek ook nog even op de wasmachine gezet zonder probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nederwiet 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Al meermalen bij Bemmel & Kroon gewinkeld en gekocht zowel in de winkels te Zoetermeer en den haag als via de webwinkel. Alle perfecte service en informatie. Komen afspraken gewoon na! Ook na aankoop goede serviceverlening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bickel11 24-07-2015 In de winkel gekocht
Leidscheveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Verkoper met grote vakkennis en goede adviezen.

Service
Snelle levering. Wasmachine volledig geïnstalleerd, goede uitleg en oude mee retour genomen

Assortiment
Ruime keuze tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeLaMontagne10 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
mooie site maar de betalingsmodaliteiten konden duidelijker

Service
goede service, maar meer aandacht voor verstuurde mails zou welkom zijn

Assortiment
mooie aanbod

Aanbeveling
zeer mooie prijs voor mijn aankoop

Extra toelichting
zeer sterke prijsaanbieding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

zalmm 24-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen en heldere website

Service
Levering precies conform afspraak. Netjes een half uur voor komst gebeld.

Gratis bezorgd op de tweede etage.

Assortiment
Goed aanbod, scherpste prijs

Extra toelichting
ordernummer BKI478708

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk ten Heuvel 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed hanteerbare website duidelijke instructies

Service
Het geleverde product voldoet volledig aan de aanbieding. De aflevering keurig op tijd . Bezorgers netjes en vakbekwaam. Hebben keurig de oude vriezer en de verpakking van de nieuwe meegenomen

Assortiment
Het aangeboden assortiment is ruim veel keuze, voor elk wat wils.Veel merken in het assortiment. Goed geprijsd ! (ben nog even rond gaan kijken kost elders meer dan 100 Euro meer )

Aanbeveling
groot assortiment, goede prijzen, goed hanteerbare website ,veel betaalmogelijkheden , Correcte aflevering.
Ik zou niet weten wat te verbeteren

Extra toelichting
Kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adri41 23-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, ik kon heel snel vinden wat ik zocht!

Service
De service is geweldig. Alles klopt, het product, de snelheid van bezorgen, de bevestigingen per e-mail en vooral de ook de mensen!

Aanbeveling
Zie hierboven! Het totale plaatje klopt!

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews