bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17772 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3211 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alexkoster 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
voelde me op mijn gemak bij de mensen die de producten kwamen leveren

Service
vanaf het moment van het bestellen tot dat de producten bij mij waren aan geleverd echt een uitstekende service

Assortiment
van mij mag het assortiment best uitgebreid worden dan zal ik nog veel meer kunnen bestellen bij jullie

Aanbeveling
ik was eerst heel tevreden over media markt maar nu ik jullie heb gevonden via het internet zou ik iedereen aanbevelen om bij jullie te gaan kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NoortjeW 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wasmachine werd op goede plek gezet en aangesloten binnen een kwartier.

Service
Snelle levering, zelf bezorgdatum kiezen, geven ruim van te voren een indicatie hoe laat ze arriveren en bellen daarnaast een half uur van te voren hoe laat ze er precies zijn. Aardige bezorgers, wilden zelfs nog helpen om een werkbank terug te plaatsen in mijn keuken! Bezorgkosten waren gratis en extra service (op z'n plaats zetten) ook erg schappelijk, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Verder reageerden ze erg snel en accuraat op hun e-mails. Top!

Assortiment
Er staat een gasfornuis op die niet leverbaar is (en B&K was na mailwisseling erg verbaasd dat ik het fornuis überhaupt had gevonden). Verder prima, genoeg keuze in allerlei producten en prijscategorieën.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden! Snelle levering, goedkope extra service, aardige bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieke.dekok 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via beslist.nl kom je ook op hun site terecht met prijzen die kunnen wedijveren met andere internetzaken.

Service
Je kunt op de site aangeven of je je oude apparaat wilt laten afvoeren. Daarnaast houd je de levering van je apparaat zelf in de gaten met een zogenaamd track en trace systeem.
Het apparaat wordt keurig afgeleverd aan de deur.

Assortiment
Zoveel keuze en ook een duidelijke uitleg over werking van het apparaat.

Aanbeveling
Snel besteld op een zeer duidelijke site. Waarbij je je niet eerst hoeft te binden als vaste klant door al je persoonlijke gegevens achter te laten. Gewoon: zien, bestellen, betalen en het wordt geleverd!!

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een stofzuiger die ook goed scoort voor het zuigen van vloerbedekkingen. De site van Bemmel en Kroon gaf in een keer alle benodigde informatie over het product. Zodoende kon ik een goede keus maken. Daarbij hoefde ik me ook niet vast te leggen met een eigen wachtwoord voor een klantencode. Gewoon kiezen je bestelling doen en op de afgesproken dag werd mijn stofzuiger geleverd. Daarbij, niet onbelangrijk, was de prijs prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosielle 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site en prima doorverwijzing naar betaling. Daar kunnen sommige sites nog iets van leren

Service
direct na het plaatsen van de order werd ik gebeld door een medewerker om de definitieve plaatsing af te spreken. Ook helder dat er geen extra kosten werden berekend voor het naar de zolder brengen van de wasmachine

Assortiment
kijk op de site en je zien dat deze score geen aanvulling behoeft

Extra toelichting
Zowel de site, de telefonische benadering als de bezorging was uitstekend. Reden genoeg om volgende keer weer bij Bemmel & Kroon te bestellen. Ordernummer BKI481508

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley1909 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top service van dit bedrijf! Gekochte product kon niet geleverd worden aangezien ze zagen dat de kookplaat gebroken was. Om die reden het nieuwere model a 100 euro duurder Voor dezelfde prijs geleverd gekregen! Levering ging ook top. Je kon zelf een dag uitkiezen, de ochtend van levering krijg je een geschatte tijd en een half uur voor levering een sms'je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Budisatya 07-08-2015 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
je wordt aangesproken en direct gezocht naar de product van je keuze.Binnen 24 uur krijgt je product thuis op tijd zonder extra kosten

Assortiment
wij hebben in het internet gezocht en kijk naar de winkel.Er stond niet in de winkel maar wordt wel gezocht en blijkbaar is het wel te krijgen

Aanbeveling
makkelijk en snel goed bereikbaar

Extra toelichting
Je zoek iets een model er staat niet in de winkel maar uit de catalog is wel te krijgen,snel gekeken en er is wel in voorraad en de volgende dag krijgt je thuis.Dat vindt ik wel prettig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toosie 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk en snel besteld via de site

Service
Binnen een dag in huis! Helemaal top ala je wasmachine kapot is:-(

Assortiment
Er zijn zoveel modellen maar er is genoeg keus in elke prijscatogorie

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Kan niet anders zegge dan top! Top service vriendelijk personeel die het hebben gebracht netjes te werk alles nagekeken en goede tips gegeven voor langdurig plezier van de machine! Uitstekend!'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NoortjeW 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wasmachine werd op goede plek gezet en aangesloten binnen een kwartier.

Service
Snelle levering, zelf bezorgdatum kiezen, geven ruim van te voren een indicatie hoe laat ze arriveren en bellen daarnaast een half uur van te voren hoe laat ze er precies zijn. Aardige bezorgers, wilden zelfs nog helpen om een werkbank terug te plaatsen in mijn keuken! Bezorgkosten waren gratis en extra service (op z'n plaats zetten) ook erg schappelijk, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Top!

Assortiment
Er staat een gasfornuis op die niet leverbaar is (en B&K was na mailwisseling erg verbaasd dat ik het fornuis überhaupt had gevonden). Verder prima, genoeg keuze in allerlei producten en prijscategorieën.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden! Snelle levering, goedkope extra service, aardige bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarloesRb 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mail besteld, binnen een dag was het geregeld.

Service
Prettige en snelle reactie.

Extra toelichting
Via mail contact gehad over de prijs van de afzuigkap. Zonder problemen werd deze aangepast (onder de prijs van de concullega's). Binnen een dag alles geregeld en drie dagen later, op de gewenste dag, al geleverd. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

troepiaal 06-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige showroom waar veel apparaten zijn opgesteld.

Service
veel expertise, vlotte en goede communicatie.

Assortiment
Van Siemens niet heel veel om te bekijken, hiervoor werden we verwezen naar de Siemens showroom in Hoofddorp, wel even een klus, maar ook een hele leuke ervaring om in het inspiratiehuis te zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edks 06-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Op de website staat een veel groter assortiment dan in de winkel. Maar je wil je aankoop toch kunnen bekijken?

Extra toelichting
Vriendelijk, ter zake kundig personeel. Proberen niets op te dringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ennovy57 06-08-2015 In de winkel gekocht
bedrijven terrein Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uit gezocht op internet ,advies gekregen om de koelkast te komen bekijken . Prima geregeld

Service
Vriendelijk personeel , goede adviezen gekregen

Assortiment
Genoeg keuze , maar wist al welke koelkast wij wilde hebben.

Aanbeveling
Alles wat hier boven staat en meer .

Extra toelichting
Super geholpen en goede adviezen,ruim de tijd gegeven om een keuze te maken en geen opdringerigheid .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandijkfamilie 06-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toen de beslissing over welke afwasmachine eenmaal gemaakt was , is alles telefonisch goed en snel geregeld.

Service
Nadat ik order geplaatst heb, duidelijke informative ook over installatie etc.

Assortiment
Ik ben naar de winkel gegaan omdat ik liever advise van iemand krijg en de afwasmachines goed kan inspecteren dan dat ik het ongezienvia internet koop.
Er was in de Forepark winkel, Den Haag een grote keuze van verschillende modellen van verschillende merken.

Aanbeveling
Deskundig en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rineca 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele bestel site

Aanbeveling
Webshop met alle goede merken voor een superprijs

Extra toelichting
De mensen van de webshop doen wat er wordt gezegd. Erg betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanswegman 06-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede locatie makkelijk parkeren en goed geholpen

Service
Er waren wat prijsverschillen maar dat was heel snel opgelost in het voordeel van de klant

Assortiment
Ruim assortiment met daarbij goede voorlichting

Aanbeveling
Zeer correct geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spassvogel 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is erg duidelijk. Alleen werkte de knop accessoires niet, dat was even jammer. Maar een telefoontje naar de vestiging ik werd prima geholpen.
De laagste prijs garantie is uitmuntend. Ik had mijn wasdroger elders goedkoper gezien, de website gemeld waar de goedkopere droger te vinden was en ik kreeg binnen een uur een klinkende aangepaste offerte.
De orderafwikkeling en betaling, ik heb bij levering per pin betaald, is naar volle tevredenheid verlopen.

Service
Zoals vermeld is de bereikbaarheid van de winkel prima. Ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. No nonsens.

De levering, in 1 woord geweldig. Ik heb een tijdsraam ontvangen waarbinnen geleverd zou worden, een link om mijn bestelling te volgen, vriendelijke en behulpzame bezorgers van Dynalogic, ik ben zeer tevreden

Aanbeveling
Gelet op deze 1e ervaring met Bemmel en Kroon, mijn volle tevredenheid, zal ik deze winkel en zeker het online winkelen aanbevelen aan mijn familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardjohan68 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed, goedkoop en snel. Nette website. Kortom prima

Service
Uitstekende communicatie qua aflevering

Extra toelichting
Snelle service, prima communicatie en scherpe prijs. Kortom aanbeveling waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gezina berendina 06-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Na eerst op de internetsite te hebben gekeken, toch naar de winkel gegaan.
Werden daar vriendelijk en doeltreffend geholpen. Zag bij thuiskomst pas dat er op de rekening "extra service"kosten werden berekend à 9,95 euro. Waarvoor dit is weet ik dus niet. Pinkosten à 4,95 euro is eigenlijk ook niet meer van deze tijd. Maar we kregen wel korting op de verzekering, dus waren de andere kosten snel terugverdient. Ik had natuurlijk nauwkeuriger naar de rekening moeten kijken, dan had ik kunnen vragen wat extra service inhield!

Assortiment
ruime sortering. Kon de verschillende kasten goed met elkaar vergelijken.

Aanbeveling
Prettige hulp bij het uitzoeken. Héél prettig dat we eerst zelf rustig mochten rondkijken.
Geen "gehijg" in je nek van verkopers!

Extra toelichting
winkel goed te bereiken. grote sortering. vriendelijk personeel, prettige service. duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimgoudswaard 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en makkelijk te bestellen,
Zonder kleine lettertjes

Service
Top ik belde naar het servicenummer en er werd gelijk opgenomen door een persoon, niks geen keuzemenu of lange wachttijden.....helemaal perfect.

Assortiment
Onze keuze wasdroger was niet beschikbaar meer, maar we kregen een upgrade naar het nieuwere type voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Bemmel en kroon levert service op hoog niveau en de prijzen zijn het zelfde als bij de andere grote concurrerende bedrijven, maar met het grote verschil dat hier nog altijd de telefoon gewoon beantwoord wordt en een advies op maat gegeven wordt.

Extra toelichting
Ik zie geen minpunten alleen maar plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerelly 05-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De vestiging in Den Haag is prima bereikbaar. Meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Service
Objectieve voorlichting zonder koopdruk. Levering de volgende dag.
Een prijsstelling die vrolijk maakt!

Assortiment
Volop keus in de grote merken. Keurige opstelling en mogelijkheid tot vergelijking.

Aanbeveling
Prijs, produkt, plaats en promotie alles tiptop!

Extra toelichting
Goede voorlichting, uitmuntende service Tenaanzien van de prijsstelling maximale transparantie door het ter plaatse raadplegen van vergelijkingsites.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk-blokker 05-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk site.

Service
goede en correcte service verlening (er is sprake van een goede prijs kwaliteit verhouding).

Assortiment
het gaat om een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theet50 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst goede productinformatie gekregen via telefoon, bijna geen leertijd en perfect afgeleverd .

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruime keuze tegen mooie prijs

Aanbeveling
Klasse zaak!!!

Extra toelichting
Prijs en snelheid en aflevering waren perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

amc.haverkamp 05-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijk ingedeeld

Service
Goed advies van verkoper

Assortiment
Je hebt keuze uit een groot aantal merken

Extra toelichting
Prettige zaak, verkoper die weet waar hij over praat. Levering snel en installatie keurig.Plus meenemen van oude apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abraham2 05-08-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke overzichtelijke website. Geen overbodige informatie, transparant zakelijk.

Service
Keurige heldere voorlichting, direct de juiste persoon, zeer vriendelijk en deskundig personeel, zelfs de bezorgers.
Jammer dat het GPS systeem van de bezorger het even af liet weten, maar ze waren keurig op tijd.

Assortiment
Het assortiment in de duurdere prijsklasse mag nog iets breder, ik had wel eens willen weten welke wasmachines in het duurste segment leverbaar zijn. Maar misschien is er wel niets beter dan MIELE.

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans, maar de beste mag vermeld.

Extra toelichting
Breed assortiment, uitstekende voorlichting, afspraken worden nagekomen, scherpe prijzen, deskundig personeel'. Bemmel en Kroon zet de juiste toon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwboom 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Afspraken prima nagekomen

Aanbeveling
Prima voor mekaar. Afspraken en levering duidelijk.

Extra toelichting
Afspraken omtrent leveren duidelijk en volledig nagekomen. Levering binnen 24 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isa94 05-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb online de diverse drogers bekeken en ze thuis rustig goed kunnen vergelijken. Uiteindelijk in de winkel product gekocht omdat ik het fijner vond het product nog in het echt te zien.

Service
Uitstekende service. Snelle levering en geen extra kosten voor extra services. Verkoopster herkende ons nog van aankoop keuken van een tijd geleden.

Assortiment
Voldoende keuze op de website en bijna alle drogers ook aanwezig in het filiaal. Prijs was zeker concurrend. Heb product bij andere webshops niet goedkoper kunnen vinden.

Aanbeveling
Zou deze winnkel zeker aanbevelen bij anderen en heb dit ook al vaak gedaan. Goede service voor een geode prijs.

Extra toelichting
Goede service voor een goede prijs. Vriendelijk personeel die verstand heeft van de producten en een duidelijke website waar je thuis rustig kunt uitzoeken en vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cupido9992 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen

Service
goede service

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
makkelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
de hele winkel is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. Blokker 04-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Allew wordt voor je geregeld. Je hoeft eigenlijk alleen maar een apparaat uit te zoeken. Een mailtje wanneer ze langskomen en netjes installeren.

Service
De deur van de droger was beschadigd. Daar werd niet moeilijk over gedaan maar gelijk actie ondernomen. Volgende ochtend had ik alsnog mijn droger zonder beschadiging.

Assortiment
Er zijn partijen met een uitgebreider aanbod in de winkel maar wat ze hebben is prima.

Extra toelichting
Alles gaat vanzelf je hoeft alleen maar iets uit te zoeken. Ordernummer CRQ479328

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

g de waal 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede overzichtelijk website.

Service
super snelle levering van product met perfect track en trace vervoerder.

Assortiment
ruim assortiment met de laagste prijs.

Aanbeveling
zeer goed gevoel na de eerste bestelling waardoor tweede niet lang op zich zal laten wachten.

Extra toelichting
ordernummer BKI480962

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ritabarneveld 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor aankoop van een product kun je rustig thuis alle benodigde informatie opzoeken. Dan kom je al snel tot de conclusie dat Bemmel en Kroon tegen zeer scherpe prijzen hun producten kunnen aanbieden.

Service
Dit jaar, al 3 apparaten telefonisch besteld. Tijdens het doorgeven van de bestelling geeft de verkoper helder en duidelijk antwoord op de vragen die je nog hebt.

Men legt duidelijk en helder uit hoe alles in zijn werk gaat. De factuur heb je binnen enkele minuten in je mailbox en kun je snel checken of alles klopt.

Dan worden er meerder mogelijkheden geboden op welke wijze je wilt betalen. Ook super makkelijk allemaal.

Men is super klantvriendelijk en hebben een prima bezorgdienst die correct aflevert.

Assortiment
Zeer ruime keuze uit diverse producten.

Aanbeveling
Door mijn eigen goede ervaring zeker. Zelf ben ik nogal wantrouwend om te bestellen op internet, maar dit ziet/is zeer professioneel bovendien aangesloten bij belangrijke instanties dat het vertrouwen groeit.

Extra toelichting
Door mijn enthousiasme heb ik dat al bij meerdere punten gedaan, zie vooral mijn nogal lange uitleg bij vraag Service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeenElSpaans 04-08-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon aan de Neckar 24 te Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
volledige uitleg over de producten, die wij wilden kopen, levering binnen 24 uur van de gekochte wasmachine en droger. Afspraak voor de aflevering werd nog dezelfde dag bevestigd met tijdsbestek van 3 uur. half uur van te voren gebeld voor de precieze aflevertijd. In 1 woord perfecte service. Bezorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam, apparaten werden geinstalleeerd en de oude apparaten werden meegenomen.

Assortiment
ruime keuze uit diverse merken van in een prijsklasse van goedkoop naar duur.

Aanbeveling
Door goede service van zowel de verkoper als de bezorgers en de ruime keuze uit de diverse merken zullen wij Bemmel en kroon zeer zeker aanbevelen bij vrienden, kennissen.

Extra toelichting
zeer prettige nette winkel met groot assortiment en voldoende deskundig personeel.Bereikbaarheid en parkeergelegenheid voldoende. Geen negatieve opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W_Hoogervorst 04-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Assortiment op website en werkelijkheid komen niet overeen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Usino 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk online besteld

Service
orderbevestigingen via de mail en verzendbevestiging via de mail ontvangen waarmee je de zending tot in de details kan volgen.

Aanbeveling
kwaliteit- en prijsverhouding is prima!

Extra toelichting
Een magnetron voor op het werk gekocht (ordernummer BKI479845) online gezocht en bij BemmelenKroon was deze zelfde magnetron het voordeligst. Netjes via de mail bevestigingen ontvangen en op de hoogte gehouden van de levering, die je zelfs tot in de details kon volgen. Vriendelijke bezorgers en overall een zeer goede ervaring met deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hastalp 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik wilde de afleveringsdatum verschuiven en belde met 'Bemmel en Kroon'. Direct werd de bestelling via de telefoon overgenomen. Klasse !

Service
I.v.m. met bovenstaande, er werd me zelfs een 'online' bestelling uit handen genomen. Simpeler kan het niet.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen was er genoeg keus. Ik had al een koelkast uitgezocht en deze was op voorraad.

Aanbeveling
Kom er zeker weer eens terug, aardige man aan de telefoon en snel de bestelling afgehandeld. Zo zouden alle webwinkels moeten werken.

Extra toelichting
De waardering die ik gegeven heb is alleen maar positief, zeer positief. Ben dan ook niets tegengekomen waar wat aan verbeterd zou kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hardwaregek 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
makkelijk en snel data in te voeren

Service
"extra service" besteld alles zou op de plek aangesloten worden echter alles is alleen onderaan de trap neergezet ipv de 2e verdieping. Terwijl deze extra service is aangevraagd

Assortiment
zover ik heb gezien goed

Aanbeveling
Door de slechte "extra service" laag dit is dus "geen service". (waarschijnlijk door de koeriers dienst)

Extra toelichting
Winkel niet ontevreden. Afhandeling zeer ontevreden (koeriersdienst)

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
hardwaregek 04-08-2015

1 dag later kwam de koeriersdienst langs om de machines boven te zetten.

Waarom moet het in 2 delen?

Reageer

migefaar 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Alles was goed terug te vinden.

Service
De aflevering was zeer onder de maat. De levering was uiteindelijk 3 uur te laat en we moesten zelf diverse malen bellen om te achterhalen waar de transporteur bleef. Bij aflevering bleek bovendien dat de vaatwasser nog vol met water zat, hetgeen een natte vloer en een nat pak opleverde. Een waarschuwing was op zijn minst op zijn plaats geweest.

Assortiment
Gematigd assortiment

Aanbeveling
Via kieskeurig.nl werd ik getriggerd door het hoge cijfer voor Bemmel en Kroon. Hiermee werd een hoge betrouwbaarheid en leverbetrouwbaarheid gesuggereerd. Zij hebben hier niet aan kunnen voldoen. Ik zou niet willen dat anderen hetzelfde zouden ervaren.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

robboerlage 03-08-2015 In de winkel gekocht
Megastore Forepark Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Verkoper is niet opdringerig en geeft uitstekende begeleiding en advies tijdens het aankoopproces

Service
Erg servicegerichte mensen die overal voor openstaan en met je meedenken, ook de installateur AJTec is uitstekend

Assortiment
Winkelassortiment is voldoende groot om een juiste en passende keuze te maken

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen

Extra toelichting
Hele nette winkel met kundig personeel en een uitstekend assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t.puts 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via internet besteld. Voldoende keuze.

Service
het bestelde product was blijkbaar niet leverbaar er werd een vergelijkbaar product geleverd.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Zeker! Levering stipt op tijd. goede communicatie. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap reijnoudt 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een zeer goede website, met duidelijke artikelbeschrijvingen en verwijzigingen naar de fabrikant en de voorwaarden waaraan de consument onderhevig is bij aankoop

Service
Na gemopper mijnerzijds over het ontbreken van een e-mail over de aflevertijd, onmiddellijk een e-mail terug: bleek aan mijn computer te liggen.Meteen een e-mail van de bezorgdienst: uitstekend!

Assortiment
voortreffelijk

Aanbeveling
service: excellent!

Extra toelichting
Ik weet niet wat niet goed zou zijn! Ik wens Bemmel&Kroon het allerbeste voor de komende jaren. Blijf renoveren en het moet lukken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woops 03-08-2015 In de winkel gekocht
DEn Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht van de produkten

Service
goede uitleg

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
in goede mate

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

AmsterdamAssendelft 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Vanaf huis bellen met een medewerker en alles wordt geregeld

Service
klantvriendelijke medewerker die je vlot en zakelijk te woord staat

Assortiment
goed

Aanbeveling
vlotte behandeling en nog vlottere bezorging van het product DH 479456

Extra toelichting
Medewerker was zakelijk en vriendelijk. Afhandeling was vlot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Feltz 02-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via web site gezocht naar product, maar naar winkel gegaan voor aankoop, want vorige aankoop ook bij Bemmel en Kroon gedaan en nu wederom hetzelfde product gekocht

Service
Redelijk Snelle levering en inbouw

Assortiment
Ze hadden in voorraad wat we zochten

Aanbeveling
Goed bedrijf met vakkundige personeel

Extra toelichting
Groot assortiment, vakkundig, snelle levering en inbouw

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

evs1975 02-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online offerte aangevraagd voor wasmachine en droger. Eén van de apparaten bleek niet meer leverbaar, maar in de offerte werd dit duidelijk aangegeven en direct een alternatief voorgesteld. Die was duurder, maar het verschil werd in de offerte als korting gegeven!

Service
Afhandeling prima, alleen een kleine beschadiging aan de wasmachine tijdens het bezorgen, maar dat is keurig en snel opgelost. Wel jammer dat ze de deur van de droger niet even voor me konden omdraaien, maar dat werd wel van tevoren aangegeven.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijzen en gewoon die service doe je verwacht bij dit soort aankopen. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GdeJ315 02-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel web ald fysieke winkel met beiden een uitgebreid assortiment. Geeft de mogelijkheid je keuze te bekijken voor de aankoop.

Service
Webwinkel afhandeling: mail, sms pinnen bij aflevering. Zeer prettig.

Assortiment
Heel uitgebreid, het is een grote ruime winkel

Aanbeveling
Zeer ruim assortiment met goede uitleg en keuze mogelijkheden.

Extra toelichting
Prettig om de aankoop te bekijken voor de aanschaf, met de omprijzen en de keuzemogelijkheid van een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrvance 02-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Aanbeveling
heb aansluiting van de machine besteld, echter is hij niet aangesloten bij aflevering.

Extra toelichting
+ Snelle levering - Geen betaling met credit card mogelijk - Geen kundige bezorgservice (niet aangesloten maar wel gevraagd & voor betaald)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

esem 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot assortiment, duidelijke site, handig vanuit huis besteld. Duidelijke info over levering

Service
Nog niet van service gebruik hoeven maken. Maar na levering gelijk de vraag of product goed is over gekomen en of je tevreden bent. Klantgericht

Assortiment
prima

Aanbeveling
Tot nog toe goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JulesW1990 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel besteld. Een overzichtelijke site en erg snel geleverd

Service
Voordat ik het product gebeld had was ik bij mediamarkt gaan kijken. Die ondanks de banners op de site niet de volgende dag konden leveren. Gebeld naar Bemmel en kroon en hier werd ik direct gerustgesteld en mijn product was netjes de volgende dag geleverd en aangesloten.

Assortiment
Product wat ik zocht was gewoon voorradig

Aanbeveling
Ik kende deze winkel voorheen nog niet. Maar zou het nu iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wadekoning 01-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eevoudig en alles aanwezig

Service
zeer attent i.v.m. bezorging en contact

Assortiment
zeer groot

Aanbeveling
door de positieve beoordelingen is het normaal om deze winkel aan te bevelen

Extra toelichting
motivatie niet nodig omdat deze winkel goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbertus11 31-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk verkoopgesprek. Men begreep wat ik wilde en kon daaraan voldoen.

Service
Vooraf maar ook achteraf klopte de afwikkeling van de afspraken rondom ophalen van oude vriezer.

Aanbeveling
Ik hou ervan snel en duidelkijk afspraken te kunnen maken.

Extra toelichting
Ik heb het telefonisch met het filiaal afgewikkeld. Ik wist wat ik wilde en de maximale prijs die ik wilde betalen. Bovendien moest de omruil van de oude vriezer soepel verlopen. Daar zaten wat randvoorwaarden aan die allemaal goed werden opgelost. Bezorging klopte. Verpakking werd netjes meegenomen en de bezorgers waren uiterst zorgvuldig en vriendelijk. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wichgers 31-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Prima

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
Goede service prima contact Allen bij de bezorging was er niet vtv gebeld dat was jammer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews