bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FStassen 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestelling te plaatsen

Service
Prima communicatie. Geleverd op afgesproken dag. Zelfs voor de zelfde prijs "upgrade" naar nieuwer model wasmachine gekregen omdat bestelde machine niet leverbaar was.

Extra toelichting
Prima service, wasmachine aangesloten en zelfs even proefgedraaid om te laten zien dat alles in orde was. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jiggaman 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed!

Service
Bezorgservice zeer professioneel. Problemen worden zeer goed opgelost. jammer is het dure 0900 telefoonnummer van de bezorgdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jeannettehelling 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel geleverd

Service
ik kreeg netjes een mailtje de dag voor levering met de tijdzone dat mn machine geleverd zou worden.
En mn vragen werden netjes behandeld aan de telefoon.

Assortiment
Keuze zat zou ik zo zeggen

Aanbeveling
Zou het zeker aanbevelen, echt netjes geleverd en een prima service, echt super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansAB 12-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bestellen via hun website

Service
Vanaf het bezoeken van hun website tot en met de aflevering verloopt alles volgens schema

Assortiment
Heel breed assortiment waardoor het makkelijk is kwaliteit en prijs te vergelijken

Aanbeveling
Zeer goede kwaliteit tegen scherpe, concurrerende prijzen. Afhandeling verloopt zeer gladjes. Stipte bezorging en betaling bij levering!!

Extra toelichting
Prima webwinkel. Ruime keus en zeer scherpe prijzen. Logistiek is goed verzorgd. levering stipt op tijd!! Betaling bij levering (pinnen). Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenny dor 12-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Dinsdag voor 16.00 uur besteld en woensdag om 9.30 uur in huis.
Makkelijker kan het niet.

Service
Alles zeer snel op de mail en bezorgen was ook zeer vriendelijk ondanks dat ze naar boven moesten met een zware wasmachine en weer terug de trap af met de oude machine.Namen netjes de tijd om het te instaleren en verpakking namen ze mee.een dikke 10

Extra toelichting
Lijkt mij duidelijk, al heb ik hem pas een paar uur. Hij wast al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekenzondag 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen moeilijke toestanden met bestellen en betalen.Geweldig als je al wat op leeftijd bent!

Service
Vriendelijke bezorgers,die je op een rustige manier toch vraagt of alles naar mijn wens was.

Assortiment
Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle service.

Extra toelichting
Aangezien we wegens verbouwing van ons huis moesten wachten,hebben we twee jaar zonder wasdroger moeten doen. We zijn blij dat Bemmel&Kroon ons zo snel een wasdroger kon bezorgen!Geweldig!Alles is goed gegaan,en daarom hebben wij besloten om vaker bij Bemmel&Kroon te gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malian 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn eenvoudig te vinden

Service
Levering is snel en correct.
Je wordt netjes op de hoogte gebracht wanneer er geleverd wordt.
Van te voren gebeld hoe laat het artikel wordt afgeleverd.
Uitstekende service door te leveren op de verdieping aansluiten en het direct testen op juiste werking van de wasmachine.

Aanbeveling
Zeer tevreden over alles.

Extra toelichting
Vandaag geleverd en nog niet gebruikt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rockwurst 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk besteld en zelfs aan kunnen geven wanneer we de wasmachine bezorgd wilden hebben.

Aanbeveling
Ze hadden namelijk ook nog de scherpste prijs!

Extra toelichting
Snelle service, op maat geleverd, geïnstalleerd en de scherpste prijs. top dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corine72 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Levering ideaal te volgen via mail/site

Aanbeveling
Goedkoop en goede service

Extra toelichting
Makkelijk vanuit je luie stoel bestellen,duidelijke website,snelle reactie via mail en perfecte bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zenmama 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Nette site en makkelijk te bestellen. de levering met Track & Trace is ontzettend makkelijk. Ze waren zelfs nog eerder dan de indicatie op de website aangaf!

Service
Wat geweldig dat Bemmel & Kroon onze nieuwe wasmachine helemaal gratis op zolder heeft geplaatst. En ook nog eens de oude weer mee naar beneden heeft genomen. Terwijl wij per ongeluk wat water in de machine hadden laten zitten. Fijn dat dit geen probleem was en buiten is opgelost.

Extra toelichting
Prijs kwaliteit is voor deze wasmachine in elk geval heel goed. We zijn geen negatieve punten tegen gekomen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

kschuur 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik vond mijn product heel gemakkelijk online, en bestellen en betalen was heel overzichtelijk.

Service
Het was heel duidelijk wanneer de levering zou komen, dankzij de mail en sms.

Aanbeveling
Mijn product was hier t goedkoopst, en online bestellen en betalen was heel makkelijk, en de levering was prima.

Extra toelichting
Prima prijs en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johuls 11-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Ik kan geen minpuntje benoemen. We zijn prima geholpen.

Assortiment
Er was voldoende keus. Teveel keus is ook niet goed.

Aanbeveling
Prima geholpen en voor ons dicht in de buurt

Extra toelichting
De winkel heeft een ruime keuze, is klantvriendelijk en dicht bij ons in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fvdgrift 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk te bestellen, direct de factuur in huis (via de mail)

Service
Binnen 5 minuten hebben de mensen de nieuwe afgeleverd en de oude opgeladen.

Aanbeveling
Next day delivery, makkelijk qua levering, makkelijk qua factuur en betaling, werkelijk een fluitje van een cent om hier te bestellen. Goede leverings terogkoppeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NSvanW 11-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is zeer netjes geregeld. Ik ben naar een winkel gegaan en heb zeer goede hulp gehad, goed geïnformeerd door de werknemer! Mij is de winkel aangeraden en ben naar de winkel gegaan. Uitstekende service, uitstekende bezorging en de betaling ging gemakkelijk en goed! De winkel is zeer netjes ingedeeld en heel overzichtelijk. De website vond ik een beetje onduidelijk daarom geef ik een 9.

Service
De service is zeer goed bij deze winkel. Als je binnenkomt word je direct geholpen (indien je dat wilt) door een zeer nette en klantvriendelijke medewerker. De medewerker weet veel over elk product wat hij/zij verkoopt. Houd zeer goed rekening met jou eisen van het product en je budget, is meer voor goede service en klantvriendelijkheid dan direct te verkopen. Bied niet alleen het duurste aan maar kijkt naar alle mogelijke opties en weet veel over het hele assortiment. De bezorgers zijn zeer vriendelijk en blijven professioneel maar sijn toch heel erg aardig. Waren goed optijd. Bij eventuele complicaties word er direct gekeken naar een oplossing en alles word zeer netjes afgehandeld. Van in de winkel tot de bezorging. Voor mijn gevoel meer gericht op klantvriendelijkheid en service dan op verkopen. Er word zeer goed geluisterd naar je wensen en je budget en je hoeft ook zeker niet direct te beslissen. Kan er altijd nog overnadenken

Assortiment
Heel ruim assortiment, veel keuze en ook veel opties voor ieder persoon. Veel verschillende soorten prijzen en ook veel keuze voor vrijwel elk budget! Alles stond netjes in de winkel en is zeer overzichtelijk. Veel verschillende merken en de verkoper weet veel te vertellen over elk merk! De prijzen zijn bij deze winkel het laagste houden elke dag sites in de gaten en passen hun prijzen aan!

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel aanraden bij iemand anders. Het totaal plaatje is gewoon top! Ben zeer vriendelijk en goed tewoord gestaan door het personeel in de winkel en door de bezorgers. De betaling ging zeer goed en je betaald ook de juiste prijs omdat ze dit elke dag aanpassen. Er word bij complicaties direct gezocht naar een oplossing. Je word nauwkeurig op de hoogte gehouden van je bestelling, kan altijd bellen voor vragen, in 1 woord gewoon een TOP winkel!

Extra toelichting
Ik vind alles aan deze winkel goed, ik raad iedereen aan om hier zijn producten te kopen. Zeer klantvriendelijk, heel netjes. Betaling word goed uitgevoerd, bezorging is zeer netjes. Alles is goed aan deze winkel en alles word ook zeer netjes gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cfduke 11-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop makkelijk in gebruik. Telefonisch besteld ivm vragen. Vriendelijk behandeld.

Service
Wasmachine werd zonder bezorgkosten geleverd en zelfs op zolder gezet en aangesloten zonder extra kosten. Dus zeer goede service !

Assortiment
Groot assortiment en voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Alles is naar grote tevredenheid uitgevoerd en zal ik zeker van Bemmel en Kroon aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LIesbethVeenstra 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We hebben onze keuze online gemaakt en vervolgens telefonisch de bestelling rond gemaakt. De vaatwasser was alleen niet op voorraad, dus we moesten nog wel een paar dagen met de hand afwassen.

Service
Zowel het contact over de bestelling, de communicatie over de levering als de levering en montage zelf verliepen helemaal naar wens.

Assortiment
We hadden onze keuze gemaakt aan de hand van consumententests. Bemmel & Kroon bleek de producten van onze keuze te hebben tegen een scherpe prijs.

Aanbeveling
Prima prijs-/kwaliteitverhouding, prettig contact.

Extra toelichting
De bestelling verliep eenvoudig. De communicatie over levertijd, levering en montage was helder. De levering en de montage verliepen zoals afgesproken (mooi op tijd!) en het contact met de verkoper, de mensen die de apparaten kwamen leveren als de monteurs was plezierig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geers022 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website, kan er goed zoeken en alles verliep soepel en zeer eenvoudig

Service
Helemaal top, wordt keurig op de hoogte gebracht over de levering. Werken met een zeer fijne transporteur / logistiek partner. Ook hier kan je realtime alles volgen wanneer men er is daarnaast wordt je ook nog netjes gebeld.

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Alles is top en bovendien ook nog tegen scherpe prijzen

Extra toelichting
Alles is top en bovendien ook nog tegen scherpe prijzen. Fijne koerier, goede informatie qua bezorging, gratis bezorging en dus goede transparante prijzen op de site, oude apparatuur kan kosteloos meegenomen worden.. Kortom als je hier niet vrolijk van wordt dan weet ik het niet meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly-01 10-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles goed en overzichtelijk te vinden.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden per mail wanneer ze komen leveren en een half uur voordat ze er zijn wordt er eventjes gebeld dat ze er aankomen.

Assortiment
De keuze is ruim voldoende.

Aanbeveling
Uitstekende service en een goed prijs.

Extra toelichting
Het assortiment is ruim voldoende, de verkoper weet alles goed uit te leggen en de leveringsservice is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludotaurus 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen problemen ondervonden bij de aanschaf van de koelvries-combinatie van Samsung

Service
Zoals beschreven in de ontvangstmail, kreeg ik de volgende ochtend een mail met de levertijd. Voor de aflevering nogmaals een telefoontje van de heren bezorgers dat ze over een kwartier bij mij thuis konden zijn. Oude koelkast opgehaald en de nieuwe gebracht en neergezet.

Assortiment
Het produkt waar ik naar op zoek was, is ook duidelijk te vinden. Verder weinig opmerkingen

Aanbeveling
Tot nu toe goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y.J. 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Zie aanbeveling.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit, snelle levering, duidelijke informatie over status van levering.

Extra toelichting
Zie aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieterhuizenga 10-11-2014 In de winkel gekocht
Hoge Rijndijk 269 Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en goed geadviseerde aankoop in de mooie zaak op de Rijneke Boulevard.

Service
Snelle levering wat erg goed is tijdens een kapotte wasmachine! Netjes door de mannen bezorgd, uitgepakt en geinstalleerd. Hielden goed rekening met de omgeving en gingen netjes er mee om. Gaven ook goed advies.

Assortiment
Veel keuze in de zaak en rustig de tijd gehad om eerst zelf rond te kijken.

Aanbeveling
Al eerder een koelkast gehaald en nu dus de wasmachine. Vaatwasser is volgende en behalve ikzelf zal ik zeker een ander aanraden hier een bezoekje aan te brengen!

Extra toelichting
Gewoon zoals het hoort, moie zaak, goed advies, snelle levering, groot assortiment en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Brouwer 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelis44 10-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er wordt mee gedacht, wij zitten midden in een verhuizing en er werd gevraagd of de bezorging ingepakt moest blijven.

Service
De bezorging werd netjes op de plek geplaatst en aangesloten. Waterpas gezet en toegelicht.

Assortiment
Bijna alle merken/type zijn aanwezig

Aanbeveling
Eerlijk, duidelijk en denken goed mee. Proberen je niet iets te verkopen wat je niet wilt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smak93 09-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk, alles is gemakkelijk te vinden. De winkel is erg netjes en fijn, je wordt altijd goed geholpen door vriendelijk personeel die er ook verstand van heeft.

Service
Het personeel is erg vriendelijk. Ze geven je hun eerlijke mening over producten wat mij erg hielp bij de aankopen. Naar mijn idee weten ze ook waar ze over praten, ze komen professioneel over en dat vindt ik fijn omdat ik er zelf niet veel verstand van heb. Producten kunnen altijd snel geleverd worden en dat is prettig. Het bezorgen is ook erg netjes. De mannen die bij mij kwamen waren ook erg vriendelijk en stelde mij als klant echt koning. Van te voren een indicatie hoe laat ze komen, helaas is de tijd wel ruim genomen waardoor je toch een hele ochtend of middag thuis moet blijven. Wel erg netjes dat ze tien minuten voordat ze er zijn nog even bellen! Top

Assortiment
Er is genoeg keuze uit heel veel verschillende producten waardoor je voor veel producten hier terecht kan.

Aanbeveling
Ik raad de winkel zeker aan. Fijne winkel en service!

Extra toelichting
Fijne winkel, goede professionele service en kwalitatieve producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stuijk 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet gekocht

Service
snelle levering

Assortiment
alle bedenkbaren apparaten zijn voorradig

Aanbeveling
gemaks en snelle levering

Extra toelichting
Via internet af te handelen,na ovewrleg goede prijsvorming

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Ligt 09-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn vanuit je luie stoel!

Service
waar gemaakt binnen 24 uur geleverd en dat nog wel in het weekend

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
hele goede eerste ervaring

Extra toelichting
De eerste keer dat ik bij U een aankoop doe , onze complimenten . had nu eindelijk weer het gevoel dat klant koning is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joebel 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via kieskeurig bij deze firma terechtgekomen omdat we een vrieskast aan wilden schaffen. Zeer overzichtelijke site. De gegevens waren snel ingevuld en de bestelling was binnen een paar minuten gedaan en betaald.

Service
Had voor de zekerheid de winkel gebeld over de leverdatum. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Wilden de kast de volgende dag geleverd hebben. Dat was geen probleem.

Assortiment
Wij hebben uiteraard alleen gekeken naar het product dat we wilden kopen. Maar er is een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het bedrijf komt zijn afspraken na. Vrijdag besteld en zaterdag werd de vrieskast al geleverd zonder extra kosten. Telefonisch keurig te woord gestaan. Wij raden deze firma aan andere mensen zeer zeker aan.

Extra toelichting
Komen hun afspraken na, snelle levering. Krijg keurig een email met daarin de bon door wie het artikel wordt bezorgd en wanneer het artikel gevolgd kan worden via track en trace. Wordt vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cecilemat 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
Ik had een andere Bosch wasautomaat besteld maar die bleek niet op voorraad, wat overigens keurig in de orderbevestiging stond vermeld. Toen ik 2 dagen later Bemmel&Kroon belde om te vragen of ze al konden aangeven hoe lang het ging duren, hebben ze dat keurig uitgezocht bij de fabrikant. Het zou dus nog een week gaan duren. Bemmel&Kroon heeft toen het aanbod gedaan een duurdere Bosch te leveren, die wel op voorraad was, tegen dezelfde prijs, die de dag erna al geleverd kon worden. Vind ik dus helemaal top en een uitstekende service!

Aanbeveling
Zie wat ik heb geschreven onder service!
Top zaak!

Extra toelichting
Toen bleek dat de door mij gekozen Bosch wasmachine niet snel te leveren was heb ik zonder bijbetaling een duurdere Bosch als vervanger gekregen, die de dag erna al geleverd kon worden. Dit vind ik echt een uitstekende service! Wasmachine werd keurig op tijd geleverd door aardige mannen en voor het aansluiten van de nieuwe en het weghalen van de oude machine werden ook geen extra kosten in rekening gebracht. Kortom echt een topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FulcoK 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het bestelde exemplaar was niet op voorraad en levering duurde langer dan verwacht. Een belletje om te ruilen voor een duurder model dat wel op voorraad was, was genoeg. Ik kreeg te horen dat de €70 dat dit model duurder was, kwijtgescholden werd. Levering ging perfect en werd gratis geïnstalleerd. Simpelweg eweldige service!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

dongkes 08-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, prima service, goede tijdsplanning en aardige mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellynieuw 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na een telefoontje zonder wachttijd, heb ik de volgende dag mijn wasmachine in huis.

Service
alles is netjes afgehandeld, heb hier zelf niks voor hoeven doen.

Extra toelichting
bereikbaarheid, vriendelijkheid, service allemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReindeRover 07-11-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk

Algemene score

9,0

Gemak
Naast de webshop is er een goed uitgeruste fysieke winkel waar je makkelijk je auto kwijt kunt, aanbetaling niet nodig.

Service
Aflevering op dag naar eigen keuze, regelmatig updates over tijdstip van bezorgen, PIN betaling aan de chauffeur, hulp bij probleem met inbouw.

Assortiment
Heel ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabastiann 07-11-2014 In de winkel gekocht
zoetewouden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen aanbetaling binnen twee weken alle apparatuur binnen
duidelijke uitleg en advies
voor en nadelen van het ene merk en de andere

Service
zeer goede monteur netjes alles achter gelaten en geen probleem bij kleine extra's
dus ook bij het monteren kiezen zij de beste bedrijf met duidelijke kosten

Assortiment
zeer groot de nieuwste der nieuwste hebben ze

Aanbeveling
welke andere winkel er is maar een die al jaren de besten zijn bemmel en kroon

Extra toelichting
het is makkelijk als je weet wat je wilt hebben om te bestellen via internet wil je meer weten dan kan je langs gaan en dan hebben ze deze ook staan dus van alle gemakken voorzien dus van a tot z voor keukens bij bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannez 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik heb online een magnetron gekocht, alles ging naar wens, de magnetron is op de gewenste dag aangekomen. er werd een half uurtje van tevoren gebeld dus dat is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien S 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel besteld en duidelijke website

Service
via email dag van tevoren bericht hoe laat ik ze kon verwachten en op de dag van levering ook nog telefoontje dat ze onderweg waren. Erg netjes.

Aanbeveling
Meerdere vestigingen. Een kort telefoontje bracht ons verder bij de installatie. De persoon aan de telefoon wist precies waar we het over hadden.

Extra toelichting
Alle informatie is duidelijk geformuleerd. Na betaling kreeg ik gelijk bericht dat ik een ander type vaatwasser zou krijgen. (opvolger van)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdejongh60 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Snelle levering vooraf stipt aangekondigd. Met als service aansluiting, plaatsing, afvoer oude machine en verpakking, alsmede thuispinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SBK-Verhuur 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede site

Service
Prima traject informatie van bestelling tot levering

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Heel goed en snel leveringstraject

Extra toelichting
Gewoon een prima shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GeurtP 07-11-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Groot assortiment in de winkel voorradig.

Service
Uiteindelijk telefonisch besteld, snel helder en geleverd conform afspraak

Aanbeveling
Nette en vriendelijke medewerkster, zowel in de winkel als aan de telefoon. Afspraken zijn 100% nagekomen. Kijk, dat is nog eens prettig en fijn winkelen.

Extra toelichting
Bemmel & Kroon hebben een uitgebreid assortiment van artikelen in de winkel opgesteld. Hierdoor kun je goed vergelijken en je keuze bepalen. De winkelprijs lag nog onder de webprijs dus echt de moeite waard om de winkel te bezoeken. Uiteindelijk telefonisch via de winkel besteld en keurig op tijd geleverd. Betalen bij de chauffeur en geen bezorgkosten. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JeKiNoRo 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online besteld, en je kan zelf kiezen op welke dag het product geleverd wordt! Daarnaast krijg je tijdig een e-mail met een tijdspanne van 3 uur wanneer je bestelling geleverd wordt, en als klap op de vuurpijl bellen de chauffeurs ook nog ongeveer een half uur van tevoren!
Daarnaast brachten de chauffeurs onze wasmachine en droger ook nog eens helemaal naar boven, en werden deze ook nog aangesloten. Producten bestellen ging nog nooit zo soepel!

Service
Ik was zeer verast dat er duurdere vervangende modellen zijn geleverd omdat de door mij bestelde modellen niet meer leverbaar waren. Wat een service!

Daarnaast kunnen veel winkels wat leren van de communicatie bij Bemmel en Kroon. Alles wordt direct bevestigd en je wordt op alle mogelijke manieren geïnformeerd over de gang van zaken. Ik geloofde mijn ogen niet.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze!

Aanbeveling
Ik zou geen andere (online)winkel meer aanbevelen dan Bemmel en Kroon. Bij de eerstvolgende aanschaf shoppen wij nergens anders meer. Niets dan lof!

Extra toelichting
Wij zijn verschrikkelijk tevreden over de service van Bemmel en Kroon. Uitstekende en snelle communicatie, vragen worden direct behandeld, je mag zelf kiezen wanneer het product geleverd wordt, je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de chauffeurs precies komen, daarnaast kregen we nog duurdere modellen geleverd omdat de door ons bestelde modellen niet voorradig waren, de chauffeurs waren erg aardig en brachten de producten naar boven en sloten deze ook nog aan. Mooie bijkomstigheid was ook nog dat we een goede stofzuiger erbij kregen. Het was bijna te mooi om waar te zijn, wij zijn om!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Bruinning 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De bestelling was eenvoudig. Kreeg direct de vestiging. Apparaat was niet meer leverbaar, maar kreeg direct een uitstekend alternatief. En binnen enkele dagen bezorgd. Inclusief aansluiting. Topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaco 07-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt het product bekijken in de winkel en bestellen via de site.

Service
Te woord gestaan in de winkel door een verkoper die zeer goede kennis van zaken had

Assortiment
Uiteraard staan niet alle types keukenapparatuur in de winkel maar op de site staan er genoeg om te kiezen

Aanbeveling
Prima geholpen en de juiste tips gegeven over het apparaat wat wij wilden hebben

Extra toelichting
Bekijken in de winkel en de nodige vragen gesteld over het apparaat. Daarop de juiste informatie gekregen. Daarna online besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HMvd 06-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, deskundig advies, ruime keuze, goede prijs en prima service. Zeer aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ypenburg2 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Werkt eigenlijk simpel, het product in de winkel zien heeft eigenlijk geen meerwaarde. Je ziet wat je krijgt, duidelijk omschreven.

Service
duidelijke info via email vooraf, ook over het aflevertijdstip.
2 bezorgers/installateur die weten hoe het moet: snel, duidelijk en verstaanbaar.

Assortiment
Ruime keuze, verdeeld over vele merken.

Aanbeveling
Eindelijk weer eens een zeer positieve ervaring van een levering aan huis. Volgende keer weer!

Extra toelichting
Duidelijke info op de site én via email. Je weet waar je aan toe bent, oude apparaat kosteloos afgevoerd. Supersnel, gemotiveerde bezorgers die weten wat een klant wil zien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suzanneroosje 06-11-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruime keuze, goed te woord gestaan

Service
Keurig op tijd geleverd, telefoontje voor aankomst bezorger wordt zeer gewaardeerd

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
Ben erg tevreden over de scherpe prijs, en over de levering en aansluiting waarvoor geen extra kosten werden gerekend, echt heel deskundig aangesloten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Limburg 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website

Assortiment
Zeer groot assortiment met leuke aanbiedingen

Aanbeveling
Snelle levering, zondagavond besteld en dinsdagmorgen geleverd.

Extra toelichting
Goede website, snelle levering, prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amontillado 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima website, bestelproces functioneert goed

Service
De door mij bestelde vaatwasser bleek niet meer voorradig. Er is (zonder meerkosten) een duurder vervangend model gestuurd !!!

Assortiment
Zeer compleet aanbod voor witgoed

Extra toelichting
Het gehele proces van bestellen tot en met levering verliep soepel, binnen 24 uur had ik het bestel product in huis. Daarboven was ik vooral aangenaam verast dat er een duurder vervangend model is gestuurd omdat het door mij bestelde niet meer leverbaar was, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jozet 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
pinautomaat van de chauffeur was kapot

Extra toelichting
laagste prijs en toch een uitstekende afhandeling vanaf het bestelllen op de site tot bezorgen thuis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roeliep 06-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
+

Service
Duidelijke mail.
30 min van te voren gebeld wanneer het product afgeleverd zou worden. Heel fijn.
Product is netjes aangesloten etc.

Assortiment
+

Extra toelichting
Geen punten ter verbetering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter antoon 05-11-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
geweldig, wat een service, vriendelijk
prijs goed

Extra toelichting
dames, aan de telefoon zeer correct, verstand van zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tootjeko 05-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk website

Service
Ik had bij mijn bestelling aangegeven om het mijn koelkast pas een week later bezorgd te krijgen. Kreeg de volgende dag een telefoontje of dit wel de bedoeling was en of het niet voor morgen bedoeld was.

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, ook telefonisch. Er wordt daar mee gedacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews