bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rinke1943 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch bestellen en de bestelling krijgen zonder dat er vooraf is betaald

Service
Vaatwasser besteld en de volgende dag in huis, voorafgegaan door een e-mail met de bezorgtijd. En dat klopte als een bus.

Assortiment
Ruim voldoende keus in vaatwassers in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Ik heb, evenals mijn dochter, alleen maar positieve ervaringen met Bemmel & Kroon.

Extra toelichting
In de winkel kom ik heel weinig want ik ben heel slecht ter been. Maar men is altijd bereid om mij telefonisch van dienst te zijn en biedt dan ook nog een beetje korting aan. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola01 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen is heel makkelijk gegaan. Omdat ik de wasmachine snel wilde hebben, is de bestelling telefonisch gedaan en per e-mail bevestigd.

Service
Alles werd geregeld! De wasmachine is naar zolder gebracht en aangesloten. De oude wasmachine is weer mee teruggegaan. Helemaal geen zorgen dus.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keus bij Bemmel&Kroon.

Aanbeveling
De service, de vriendelijkheid van de medewerkers, de keuze en de snelheid van het kunnen leveren is gewoon hartstikke goed.

Extra toelichting
Zowel het contact met Bemmel&Kroon als de service van de medewerkers van Dynalogic was heel plezierig. Een volgende keer denk ik bij een aankoop eerst aan Bemmel&Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nuschka 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Dit is mijn eerste aankoop bij Bemmel en Kroon maar zo te zien hebben veel

Extra toelichting
Snel, betrouwbaar en heldere communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

al.schmidt 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon doen wat men beloofd

Service
Snelle manier van communicatie

Aanbeveling
Inzake extra bijgekochte garantie, van de standaard 2jaar naar 5jaar is verbetering te behalen,voorwaarden zijn wel punt van aandacht, na 2jaar zal je eerst zelf de faktuur aan fabrieksmonteur moeten betalen,en daarna deze opzenden naar B&K voor betaling,m.a.w. als deze club mocht om te vallen,kan ik gewoon fluiten naar een garantie-claim.

Extra toelichting
Snelle en correcte levering, voor verbetering (extra aan te kopen fabrieksgarantie-voorwaarden)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja3108 12-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede en klantvriendelijke verkoper

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Fijne winkel en goed bereikbaar

Extra toelichting
Op advies van de verkoper kocht ik een betere wasmachine dan ik in eerste instantie van plan was. Daar heb ik zeker geen spijt van. Kocht de wasmachine op vrijdag en hij zou zaterdag al bezorgd worden. Toen dit dreigde mis te gaan heeft de verkoper ervoor gezorgd dat ik de wasmachine alsnog op zaterdag kreeg. Dank daarvoor!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tess72 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De aankoop van het product is via enkele knopdrukken tot stand gekomen

Assortiment
Zocht een bepaalde combi-magnetron. De keuze was via kieskeurig tot stand gekomen m.b.v serienummer. Weet dus eigenlijk niet hoe groot het assortiment is.

Aanbeveling
Alles heel soepel, correct en punctueel verlopen. Ben zeer tevreden

Extra toelichting
Vond alles goed en zal zeker volgende keer eerst op hun site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

thekoot 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snelle en overzichtelijke site

Service
had na de bestelling nog een vraag, snel gebeld en super geholpen met het kiezen van de juiste droger, oude bestelling werd geannuleerd.

Aanbeveling
goed en snel, en super vriendelijk geholpen

Extra toelichting
groot ass. en vriendelijk personeel, en de prijzen zijn de goedkoopste van nederland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taeke281 11-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonisch besteld en via mail op de hoogte gehouden van de status. Leverafspraak via internet in te plannen.

Service
Telefonisch bestelling doorgegeven en per omgaande bevestiging ontvangen. Status en levering van bestelling makkelijk te volgen via mail.

Assortiment
Ruim assortiment, waarbij bij een bestelling diverse alternatieven worden voorgesteld. Goede prijs.

Aanbeveling
Goede service en vriendelijke medewerkers tegen de juiste prijs.

Extra toelichting
Je wordt vriendelijk te woord gestaan, prijzen zijn goed en een fysieke winkel in de regio.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo Remmerswaal 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bellen en bestellen in een

Service
Verkoper zeer vriendelijk en bekwaam. Bezorgers idem. 15 min voor aankomst even een belletje dat zij onderweg waren

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Zeer veel

Extra toelichting
Goede website klantvriendelijk ik werd gelijk terug gebeld door een verkoper. Hij moest wel besteld worden maar dit was in een dag geregeld. en de volgende dag is hij bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter H 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige manier van bestellen en betalen

Service
Het aangeven wanneer een bestelling wordt geleverd is bijzonder prettig;je zit niet steeds te wachten

Assortiment
behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
Ze geven je eerlijk op of een artikel al dan niet in voorraad is

Extra toelichting
Het bestelling 308462 is binnen een paar dagen geleverd,terwijl het niet op voorraad was,dat heb ik wel anders meegemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmahuizinga 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle eigenschappen waren goed te vinden en de vergelijkingen met de andere vriezers waren duidelijk

Service
Zeer vlot gebracht, duidelijkheid over bezorgtijden.

Assortiment
Zeer ruim, vele soorten en maten

Aanbeveling
Nog nooit via internet iets besteld wat zo vlot, zonder fouten en gedoe lukte. In 1! keer alles perfect.

Extra toelichting
TOPPIE! Ga zo door Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frankalphen 10-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
3jaar geleden vaatwasser vervangen. 2jaa terug de combi inbouwkoelkast en nu de oven en kookplaat. Altijd de minimumprijs met maximum service.

Extra toelichting
Deskundig en vriendelijk geholpen. Gratis thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fab1Man 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is zeer overzichtelijk en laat alle relevante informatie zien. De uitsplitsing tussen afhalen en bezorgen, met daarbij de optie om voor full-service te gaan (bezorging op een verdieping) werkt prima. Ik heb een koelkast besteld voor 16:00 uur en de levering is geheel gegaan zoals verwacht: de volgende dag had ik het apparaat precies in het aangegeven tijdslot in mijn appartement staan.

Service
De levering wordt verzorgd door DynaLogic. Ik vind dat B&K een uitstekende logistieke partner heeft gekozen hiervoor. De levering zelf was erg prettig en de chauffeurs waren uiterst vriendelijk. Het aangegeven tijdvak werd perfect gehaald en de zending is live te volgen via Google Maps. Hierdoor is zelf het aangegeven tijdvak van 3 uur nog preciezer te volgen.
Bij het uitpakken was het duidelijk dat dit ging om een nieuw apparaat, maar toch zat er kleine schade aan de binnenkant. Ik heb hierover contact opgenomen met B&K, waarbij zij uiterst vriendelijk de volgende keuzes gaven: of een nieuw apparaat leveren, of ik krijg een bedrag retour. Dit was telefonisch in 10 minuten geregeld, waarbij ik foto's kon toesturen per email en dit aan de telefoon afgehandeld werd, heel prettig!

Assortiment
De koelkast die ik zocht is op zeer veel plekken niet meer beschikbaar. Daar waar deze nog beschikbaar was, lag de prijs beduidend hoger, los van de summersale korting. De uiteindelijke prijs, inclusief levering lag bijna 10% lager dan bij de concurrent.

Aanbeveling
Vanwege de lage prijs zou ik B&K altijd aanbevelen, maar de service heeft mij erg goed overtuigd. Ik hoef niet per se de laagste prijs, maar ik wil wel de beste allround sales ervaring, die ik bij B&K ervaren heb zoals ik verwacht op vandaag!

Extra toelichting
Ik was eerder nog niet in contact geweest met deze winkel. Voor mij was het noodzaak om de volgende dag een koelkast in huis te hebben, waarbij de winkel dit geheel volgens afspraak heeft geleverd. Geen verkeerde indicatietijden, geen verkeerde voorraadaanduiding, gewoon precies zoals je mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laver 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Probleemloos op en op tijd geleverd.

Service
De wasmachine en koelkast zijn op een hele warme dag drie smalle trappen opgetild door twee mannen. Ik heb geen gezeur gehoord, ze bleven aardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uncletaz 10-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na online wat voorwerk gedaan te hebben zijn wij in de winkel in Cruquius zelf gaan kijken. Ze hebben enorm veel keuze en het is erg ruim opgezet.

Service
B&K houden de service hoog in het vaandel. Zelfs als het in eerste instantie niet mogelijk was de oude wasmachine mee te nemen (moest naar beneden en was wat te zwaar), kwam men later terug met wat meer tools. Het enige dat ik hierover zou kunnen opmerken is dat intern ook even doorgespeeld had kunnen worden wat er nodig was om de machine naar beneden te krijgen, dat had een afgezegde afspraak gescheeld :) Desalniettemin een perfecte service!

Assortiment
Ruime keuze. Hoewel niet alles er staat wat aangeboden wordt op de website, is er wel veel vergelijkbaar materiaal aanwezig. Zo krijg je toch een indruk van de machine die je uiteindelijk kiest, ook al staat ie er niet.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
Een mooie showroom, goede service en prima prijs! Deze winkel zou ik absoluut aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uncletaz 10-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na online wat voorwerk gedaan te hebben zijn wij in de winkel in Cruquius zelf gaan kijken. Ze hebben enorm veel keuze en het is erg ruim opgezet.

Service
B&K houden de service hoog in het vaandel. Zelfs als het in eerste instantie niet mogelijk was de oude wasmachine mee te nemen (moest naar beneden en was wat te zwaar), kwam men later terug met wat meer tools. Het enige dat ik hierover zou kunnen opmerken is dat intern ook even doorgespeeld had kunnen worden wat er nodig was om de machine naar beneden te krijgen, dat had een afgezegde afspraak gescheeld :) Desalniettemin een perfecte service!

Assortiment
Ruime keuze. Hoewel niet alles er staat wat aangeboden wordt op de website, is er wel veel vergelijkbaar materiaal aanwezig. Zo krijg je toch een indruk van de machine die je uiteindelijk kiest, ook al staat ie er niet.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
Een mooie showroom, goede service en prima prijs! Deze winkel zou ik absoluut aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkks 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Ook contact met verkoopmedewerker was super, altijd binnen 24 uur antwoord.

Service
Zeer goede service, zowel qua prijs als aflevering en levertijd. Kwamen met een zeer scherpe offerte voor de door mij gevraagde keukenapparatuur en boden bovendien nog betere en luxere apparatuur aan dan waar ik om gevraagd had. Echt super!

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Echt een aanrader, zal geen moment aarzelen om hier in de toekomst weer te bestellen. Dus van harte aanbevolen!

Extra toelichting
Al met al een super ervaring gehad met Bemmel en Kroon. Kende de winkel niet, maar alle vragen die ik had werden per mail binnen 24 uur beantwoord. De verkoopmedewerker bood een zeer scherpe offerte, absoluut nergens goedkoper te vinden. De aflevering was zeer goed, de zending was op dag van aflevering te volgen via GPS. Ook de levertijd was boven verwachting, aangezien sommige producten van siemens momenteel slecht leverbaar zijn, alles binnen twee weken binnen! Bemmel en Kroon is een aanrader, koop hier de volgende keer zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ravandtr 09-08-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met voldoende informatie
ook in de winkel fijn geholpen

Service
Op alle vragen duidelijk antwoord gekregen, ook bezorging verliep goed

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima assortiment advies en prijzen

Extra toelichting
Prettig geholpen, goed advies gekregen ook over andere producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yadasel 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk programma veel mogelijk kan naar wens een korte of lange was draaien en voordeel dit keer heb ik een wasmachine met een grotere wastrommel 8 kilo met drie opgroeiende kinderen was ik nogal wat af.

Service
Super we hadden eigenlijk een Siemens wasmachine besteld met een kleinere trommel(kg) en iets lagere toerental,was waarschijnlijk niet meer in voorraad we kregen een nieuwer model grotere trommel en hoger toerental voor dezelfde prijs als de wasmachine die we besteld hadden.

Assortiment
Ben nogal kritisch qua prijs /kwaliteit verhouding omdat er veel keuze was hebben we van te voren de tijd genomen om wasmachine's met elkaar te vergelijken o.a. aan de hand van reviews.

Aanbeveling
Vanwege prijs, kwaliteit, en de snelle service

Extra toelichting
Ik ben niet zo van online bestellen (lees vaak dat het bij sommige aanbieders misgaat)maar duidelijke informatie op de website de prijzen die vaak lager waren dan andere aanbieders ,de snelle communicatie ,afhandeling en service zal ik bij een volgend product bij deze winkel de voorkeur hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snauwman 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is vlot te vinden op de site en gemakkelijk in gebruik.

Service
Goede service. Later model geleverd voor zelfde prijs.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik koop hier zeker terug.

Extra toelichting
Goede en zeer snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lemmenshg 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is makkelijk zoeken,en overzichtelijk

Service
De levering was zo als aangegeven,en ongeveer half uur voor de levering,werden we gemaild.

Assortiment
Er is veel keuze,overzichtelijk,ook voor personen die dit niet zo vaak doen,De prijs is ook nog eens de laagste voor ons product

Aanbeveling
We hebben al de familie en vrienden kring over deze firma verteld.

Extra toelichting
Aan mijn apparaat zat geen stekker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ruudvandemoosdijk 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
ik was vergeten te betalen om een levering voor de volgende dag te garanderen.
ik werd netjes gebeld een kwartier voor de aankoop betaald moest zijn. keurig netjes

Assortiment
er is voldoende om uit te kiezen

Aanbeveling
hele snelle reactie. ik belde met een vraag en alles werd meteen geregeld. ik belde om 13.00 uur en de volgende dag om 13.00 uur werd het geleverd. ook goede info over verzenden etc. en een keurig bedrijf die het komt leveren.

Extra toelichting
gewoon correcte mensen aan de telefoon, geen fabeltjes gewoon eerlijke handel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexkoster 09-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
voelde me op mijn gemak bij de mensen die de producten kwamen leveren

Service
vanaf het moment van het bestellen tot dat de producten bij mij waren aan geleverd echt een uitstekende service

Assortiment
van mij mag het assortiment best uitgebreid worden dan zal ik nog veel meer kunnen bestellen bij jullie

Aanbeveling
ik was eerst heel tevreden over media markt maar nu ik jullie heb gevonden via het internet zou ik iedereen aanbevelen om bij jullie te gaan kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NoortjeW 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wasmachine werd op goede plek gezet en aangesloten binnen een kwartier.

Service
Snelle levering, zelf bezorgdatum kiezen, geven ruim van te voren een indicatie hoe laat ze arriveren en bellen daarnaast een half uur van te voren hoe laat ze er precies zijn. Aardige bezorgers, wilden zelfs nog helpen om een werkbank terug te plaatsen in mijn keuken! Bezorgkosten waren gratis en extra service (op z'n plaats zetten) ook erg schappelijk, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Verder reageerden ze erg snel en accuraat op hun e-mails. Top!

Assortiment
Er staat een gasfornuis op die niet leverbaar is (en B&K was na mailwisseling erg verbaasd dat ik het fornuis überhaupt had gevonden). Verder prima, genoeg keuze in allerlei producten en prijscategorieën.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden! Snelle levering, goedkope extra service, aardige bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieke.dekok 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via beslist.nl kom je ook op hun site terecht met prijzen die kunnen wedijveren met andere internetzaken.

Service
Je kunt op de site aangeven of je je oude apparaat wilt laten afvoeren. Daarnaast houd je de levering van je apparaat zelf in de gaten met een zogenaamd track en trace systeem.
Het apparaat wordt keurig afgeleverd aan de deur.

Assortiment
Zoveel keuze en ook een duidelijke uitleg over werking van het apparaat.

Aanbeveling
Snel besteld op een zeer duidelijke site. Waarbij je je niet eerst hoeft te binden als vaste klant door al je persoonlijke gegevens achter te laten. Gewoon: zien, bestellen, betalen en het wordt geleverd!!

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een stofzuiger die ook goed scoort voor het zuigen van vloerbedekkingen. De site van Bemmel en Kroon gaf in een keer alle benodigde informatie over het product. Zodoende kon ik een goede keus maken. Daarbij hoefde ik me ook niet vast te leggen met een eigen wachtwoord voor een klantencode. Gewoon kiezen je bestelling doen en op de afgesproken dag werd mijn stofzuiger geleverd. Daarbij, niet onbelangrijk, was de prijs prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosielle 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere site en prima doorverwijzing naar betaling. Daar kunnen sommige sites nog iets van leren

Service
direct na het plaatsen van de order werd ik gebeld door een medewerker om de definitieve plaatsing af te spreken. Ook helder dat er geen extra kosten werden berekend voor het naar de zolder brengen van de wasmachine

Assortiment
kijk op de site en je zien dat deze score geen aanvulling behoeft

Extra toelichting
Zowel de site, de telefonische benadering als de bezorging was uitstekend. Reden genoeg om volgende keer weer bij Bemmel & Kroon te bestellen. Ordernummer BKI481508

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley1909 08-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top service van dit bedrijf! Gekochte product kon niet geleverd worden aangezien ze zagen dat de kookplaat gebroken was. Om die reden het nieuwere model a 100 euro duurder Voor dezelfde prijs geleverd gekregen! Levering ging ook top. Je kon zelf een dag uitkiezen, de ochtend van levering krijg je een geschatte tijd en een half uur voor levering een sms'je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Budisatya 07-08-2015 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
je wordt aangesproken en direct gezocht naar de product van je keuze.Binnen 24 uur krijgt je product thuis op tijd zonder extra kosten

Assortiment
wij hebben in het internet gezocht en kijk naar de winkel.Er stond niet in de winkel maar wordt wel gezocht en blijkbaar is het wel te krijgen

Aanbeveling
makkelijk en snel goed bereikbaar

Extra toelichting
Je zoek iets een model er staat niet in de winkel maar uit de catalog is wel te krijgen,snel gekeken en er is wel in voorraad en de volgende dag krijgt je thuis.Dat vindt ik wel prettig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toosie 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk en snel besteld via de site

Service
Binnen een dag in huis! Helemaal top ala je wasmachine kapot is:-(

Assortiment
Er zijn zoveel modellen maar er is genoeg keus in elke prijscatogorie

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Kan niet anders zegge dan top! Top service vriendelijk personeel die het hebben gebracht netjes te werk alles nagekeken en goede tips gegeven voor langdurig plezier van de machine! Uitstekend!'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NoortjeW 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wasmachine werd op goede plek gezet en aangesloten binnen een kwartier.

Service
Snelle levering, zelf bezorgdatum kiezen, geven ruim van te voren een indicatie hoe laat ze arriveren en bellen daarnaast een half uur van te voren hoe laat ze er precies zijn. Aardige bezorgers, wilden zelfs nog helpen om een werkbank terug te plaatsen in mijn keuken! Bezorgkosten waren gratis en extra service (op z'n plaats zetten) ook erg schappelijk, zeker in vergelijking met andere aanbieders. Top!

Assortiment
Er staat een gasfornuis op die niet leverbaar is (en B&K was na mailwisseling erg verbaasd dat ik het fornuis überhaupt had gevonden). Verder prima, genoeg keuze in allerlei producten en prijscategorieën.

Aanbeveling
Absoluut aan te raden! Snelle levering, goedkope extra service, aardige bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarloesRb 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via mail besteld, binnen een dag was het geregeld.

Service
Prettige en snelle reactie.

Extra toelichting
Via mail contact gehad over de prijs van de afzuigkap. Zonder problemen werd deze aangepast (onder de prijs van de concullega's). Binnen een dag alles geregeld en drie dagen later, op de gewenste dag, al geleverd. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

troepiaal 06-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige showroom waar veel apparaten zijn opgesteld.

Service
veel expertise, vlotte en goede communicatie.

Assortiment
Van Siemens niet heel veel om te bekijken, hiervoor werden we verwezen naar de Siemens showroom in Hoofddorp, wel even een klus, maar ook een hele leuke ervaring om in het inspiratiehuis te zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edks 06-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Op de website staat een veel groter assortiment dan in de winkel. Maar je wil je aankoop toch kunnen bekijken?

Extra toelichting
Vriendelijk, ter zake kundig personeel. Proberen niets op te dringen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ennovy57 06-08-2015 In de winkel gekocht
bedrijven terrein Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uit gezocht op internet ,advies gekregen om de koelkast te komen bekijken . Prima geregeld

Service
Vriendelijk personeel , goede adviezen gekregen

Assortiment
Genoeg keuze , maar wist al welke koelkast wij wilde hebben.

Aanbeveling
Alles wat hier boven staat en meer .

Extra toelichting
Super geholpen en goede adviezen,ruim de tijd gegeven om een keuze te maken en geen opdringerigheid .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandijkfamilie 06-08-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toen de beslissing over welke afwasmachine eenmaal gemaakt was , is alles telefonisch goed en snel geregeld.

Service
Nadat ik order geplaatst heb, duidelijke informative ook over installatie etc.

Assortiment
Ik ben naar de winkel gegaan omdat ik liever advise van iemand krijg en de afwasmachines goed kan inspecteren dan dat ik het ongezienvia internet koop.
Er was in de Forepark winkel, Den Haag een grote keuze van verschillende modellen van verschillende merken.

Aanbeveling
Deskundig en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rineca 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele bestel site

Aanbeveling
Webshop met alle goede merken voor een superprijs

Extra toelichting
De mensen van de webshop doen wat er wordt gezegd. Erg betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanswegman 06-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede locatie makkelijk parkeren en goed geholpen

Service
Er waren wat prijsverschillen maar dat was heel snel opgelost in het voordeel van de klant

Assortiment
Ruim assortiment met daarbij goede voorlichting

Aanbeveling
Zeer correct geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spassvogel 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is erg duidelijk. Alleen werkte de knop accessoires niet, dat was even jammer. Maar een telefoontje naar de vestiging ik werd prima geholpen.
De laagste prijs garantie is uitmuntend. Ik had mijn wasdroger elders goedkoper gezien, de website gemeld waar de goedkopere droger te vinden was en ik kreeg binnen een uur een klinkende aangepaste offerte.
De orderafwikkeling en betaling, ik heb bij levering per pin betaald, is naar volle tevredenheid verlopen.

Service
Zoals vermeld is de bereikbaarheid van de winkel prima. Ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. No nonsens.

De levering, in 1 woord geweldig. Ik heb een tijdsraam ontvangen waarbinnen geleverd zou worden, een link om mijn bestelling te volgen, vriendelijke en behulpzame bezorgers van Dynalogic, ik ben zeer tevreden

Aanbeveling
Gelet op deze 1e ervaring met Bemmel en Kroon, mijn volle tevredenheid, zal ik deze winkel en zeker het online winkelen aanbevelen aan mijn familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardjohan68 06-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed, goedkoop en snel. Nette website. Kortom prima

Service
Uitstekende communicatie qua aflevering

Extra toelichting
Snelle service, prima communicatie en scherpe prijs. Kortom aanbeveling waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gezina berendina 06-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Na eerst op de internetsite te hebben gekeken, toch naar de winkel gegaan.
Werden daar vriendelijk en doeltreffend geholpen. Zag bij thuiskomst pas dat er op de rekening "extra service"kosten werden berekend à 9,95 euro. Waarvoor dit is weet ik dus niet. Pinkosten à 4,95 euro is eigenlijk ook niet meer van deze tijd. Maar we kregen wel korting op de verzekering, dus waren de andere kosten snel terugverdient. Ik had natuurlijk nauwkeuriger naar de rekening moeten kijken, dan had ik kunnen vragen wat extra service inhield!

Assortiment
ruime sortering. Kon de verschillende kasten goed met elkaar vergelijken.

Aanbeveling
Prettige hulp bij het uitzoeken. Héél prettig dat we eerst zelf rustig mochten rondkijken.
Geen "gehijg" in je nek van verkopers!

Extra toelichting
winkel goed te bereiken. grote sortering. vriendelijk personeel, prettige service. duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimgoudswaard 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en makkelijk te bestellen,
Zonder kleine lettertjes

Service
Top ik belde naar het servicenummer en er werd gelijk opgenomen door een persoon, niks geen keuzemenu of lange wachttijden.....helemaal perfect.

Assortiment
Onze keuze wasdroger was niet beschikbaar meer, maar we kregen een upgrade naar het nieuwere type voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Bemmel en kroon levert service op hoog niveau en de prijzen zijn het zelfde als bij de andere grote concurrerende bedrijven, maar met het grote verschil dat hier nog altijd de telefoon gewoon beantwoord wordt en een advies op maat gegeven wordt.

Extra toelichting
Ik zie geen minpunten alleen maar plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerelly 05-08-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De vestiging in Den Haag is prima bereikbaar. Meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Service
Objectieve voorlichting zonder koopdruk. Levering de volgende dag.
Een prijsstelling die vrolijk maakt!

Assortiment
Volop keus in de grote merken. Keurige opstelling en mogelijkheid tot vergelijking.

Aanbeveling
Prijs, produkt, plaats en promotie alles tiptop!

Extra toelichting
Goede voorlichting, uitmuntende service Tenaanzien van de prijsstelling maximale transparantie door het ter plaatse raadplegen van vergelijkingsites.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk-blokker 05-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk site.

Service
goede en correcte service verlening (er is sprake van een goede prijs kwaliteit verhouding).

Assortiment
het gaat om een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theet50 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst goede productinformatie gekregen via telefoon, bijna geen leertijd en perfect afgeleverd .

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruime keuze tegen mooie prijs

Aanbeveling
Klasse zaak!!!

Extra toelichting
Prijs en snelheid en aflevering waren perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

amc.haverkamp 05-08-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijk ingedeeld

Service
Goed advies van verkoper

Assortiment
Je hebt keuze uit een groot aantal merken

Extra toelichting
Prettige zaak, verkoper die weet waar hij over praat. Levering snel en installatie keurig.Plus meenemen van oude apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abraham2 05-08-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke overzichtelijke website. Geen overbodige informatie, transparant zakelijk.

Service
Keurige heldere voorlichting, direct de juiste persoon, zeer vriendelijk en deskundig personeel, zelfs de bezorgers.
Jammer dat het GPS systeem van de bezorger het even af liet weten, maar ze waren keurig op tijd.

Assortiment
Het assortiment in de duurdere prijsklasse mag nog iets breder, ik had wel eens willen weten welke wasmachines in het duurste segment leverbaar zijn. Maar misschien is er wel niets beter dan MIELE.

Aanbeveling
Goede wijn behoeft geen krans, maar de beste mag vermeld.

Extra toelichting
Breed assortiment, uitstekende voorlichting, afspraken worden nagekomen, scherpe prijzen, deskundig personeel'. Bemmel en Kroon zet de juiste toon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwboom 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Afspraken prima nagekomen

Aanbeveling
Prima voor mekaar. Afspraken en levering duidelijk.

Extra toelichting
Afspraken omtrent leveren duidelijk en volledig nagekomen. Levering binnen 24 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isa94 05-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb online de diverse drogers bekeken en ze thuis rustig goed kunnen vergelijken. Uiteindelijk in de winkel product gekocht omdat ik het fijner vond het product nog in het echt te zien.

Service
Uitstekende service. Snelle levering en geen extra kosten voor extra services. Verkoopster herkende ons nog van aankoop keuken van een tijd geleden.

Assortiment
Voldoende keuze op de website en bijna alle drogers ook aanwezig in het filiaal. Prijs was zeker concurrend. Heb product bij andere webshops niet goedkoper kunnen vinden.

Aanbeveling
Zou deze winnkel zeker aanbevelen bij anderen en heb dit ook al vaak gedaan. Goede service voor een geode prijs.

Extra toelichting
Goede service voor een goede prijs. Vriendelijk personeel die verstand heeft van de producten en een duidelijke website waar je thuis rustig kunt uitzoeken en vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cupido9992 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen

Service
goede service

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
makkelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
de hele winkel is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. Blokker 04-08-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Allew wordt voor je geregeld. Je hoeft eigenlijk alleen maar een apparaat uit te zoeken. Een mailtje wanneer ze langskomen en netjes installeren.

Service
De deur van de droger was beschadigd. Daar werd niet moeilijk over gedaan maar gelijk actie ondernomen. Volgende ochtend had ik alsnog mijn droger zonder beschadiging.

Assortiment
Er zijn partijen met een uitgebreider aanbod in de winkel maar wat ze hebben is prima.

Extra toelichting
Alles gaat vanzelf je hoeft alleen maar iets uit te zoeken. Ordernummer CRQ479328

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews