bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 18193 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3334 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harold Otten 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon erg goed en betrouwbaar bedrijf. ‘S avonds binnen enkele minuten een offerte. Prima communicatie. Inbouw erg professioneel en sympathieke mensen.

Reageer

David 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze 11e Siemens apparaat bij Bemmel&Kroon gekocht. Prima zaak met juiste leveringsafspraken. Vriendelijke en behulpzame bezorgers die niet alleen onze wasmachine 2 hoog op de juiste plaats zetten maar duidelijke uitleg geven hoe met het nieuwe apparaat om te gaan. Een pluim voor hen.
Onze ervaring met B&K is tot op heden uitstekend. Zeer aan te bevelen.

Reageer

Ann 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service! Duidelijk in communicatie! Voor 22u besteld ook echt de volgende ochtend zelfs in huis! Top!

Reageer

MvdB 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn geholpen.
Prettige manier van verkopen.
Laten ook andere mogelijkheden zien. Komen met praktische oplossingen en/of ideeën.
De aangeboden koffie mét vers gebakken gevulde koek is natuurlijk niet te weerstaan!
Fijn dat er gekozen kan worden voor montage door Bemmel en Kroon.
Inmiddels is de nieuwe kraan en de inductiekookplaat geplaats door een monteur van B en K. Dit verliep prima!
Dus volgende keer weer naar Bemmel en Kroon.

Reageer

H.M.Tebbes 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De jonge man die ons te woord stond in de winkel heeft ons keurig te woord gestaan en uitleg gegeven over de zanussi warmtepomp droger. Door zijn uitleg zijn wij tot koop over gegaan. Wij zijn ook zeer goed te spreken over de mannen die de droger gebracht hebben. Dat kon niet beter.Wat een verschil met de keukenloods waar we klant waren. De firma die het bezorgd zij tegen ons dat de oude droger buiten klaar moest staan om mee te nemen. Ik ben 80 jaar en rugpatient dus dat ging niet door.

Reageer

MJH 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima professionele service en snelle levering van de nieuwe Miele wasdroger

Reageer

Rudy 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service, goedkoopste prijs, zeer snelle levering (wort tijdig verwittigd

Reageer

W. Akerboom 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot 2 keer toe vriendelijk en goed geholpen!! Bij aankoop van de 1e wasmachine, was deze toch niet naar ons zin (toerental te laag). Na wederom een bezoekje aan het filiaal Zoeterwoude en uitleg waarom wij niet tevreden waren, een andere wasmachine (1600 toeren) kunnen bestellen, De nieuwe is de volgende dag keurig geleverd. En het meenemen van "de oude" was ook geen probleem.
Prima service dus!!

Reageer

Hans 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en correct geholpen in de winkel , keurig en op tijd geleverd op de plaats van bestemming.
Helemaal tevreden.

Reageer

Rinze 06-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasmachine en een wasdroger gekocht bij Bemmel & Kroon, ordernummer BKI833109. Omdat ik er nog niet helemaal uit was welke ik wilde ben ik naar de winkel gegaan om me te laten voorlichten. In de winkel werd ik zeer vriendelijk geholpen en de verkoper wees mij op zaken waar ik zelf niet aan gedacht had.
De bezorgers belden netjes een half uur van tevoren dat ze eraan kwamen in het, wel wat ruime, tijdvak van 4 uur en hebben de machines netjes geplaatst en aangesloten.
Ik zal de volgende keer zeker weer hier mijn apparaten bestellen!

Reageer

Sens 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vroeger ging ik vaak naar een andere winkel maar sinds ik Bemmel en kroon hebt ontdekt ben ik fan.
Prima service

Reageer

Michael 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelproces bij Bemmel & Kroon was zeer eenvoudig: de gewenste vaatwasser had een speciale prijs, bestellen via de telefoon. Levering en installatie binnen 3 werkdagen, op een zeer goede wijze. Prijs voor het installeren is prima. Voor een bedrijf met fysieke winkels een zeer goede prijs, daar heb ik toch meer vertrouwen in dan de online zaken.

Reageer

Bert 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering van mijn gekochte Zanussi Vrieskast en netjes op tijd geleverd!

Reageer

Tevreden Klant 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service in de advisering, voor de aankoop, snelle en heldere communictie tijdens de levering, nette montage.

Reageer

Marianne 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig telefonisch besteld, een mooie korting en vergeleken met anderen veel voordeliger. De bezorging perfect. Avond ervoor een mailtje met de tijden en de dag zelf een telefoontje. Keurig geïnstalleerd. Top,

Reageer

Betty 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is veel keuze, goede voorlichting in de winkel. Het artikel wordt snel geleverd. Bezorgers netjes en vriendelijk en behulpzaam. Wat wil je nog meer?

Reageer

Menno de Snoo 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De 2 mannen waren super aardig, ze hebben de vriezer naar zolder gebracht en de oude zware vriescombinatie mee genomen . Alles gedaan zonder iets te beschadigen. Echt prima service. Bedankt

Reageer

David Postelmans 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er ging iets mis met mijn Ideal betaling dus even gebeld geen ellenlange wachttijden aan de telefoon ik werd gelijk geholpen alles was binnen no time geregeld de medewerker had mij kosteloos omgezet naar pinnen bij levering. Aardige bezorgers alles in recordtijd neergezet en geïnstalleerd nog wat handige tips in ontvangst genomen. Conclusie top service dit bedrijf is wat mij betreft een echte aanrader.

Reageer

TdD 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet online gekocht, maar gewoon gezellig in de mooie winkel. De adviseur was deskundig, aardig en er wordt zeker niet gepusht! We. Komen al jaren bij Bemmel & Kroon, nooit gezeur, altijd snel en goed geleverd. Ik denk dat zeker ouderen die niet alles meer 100% zelf kunnen hier fijn en veilig hun aankopen kunnen doen. De bezorgers die de volgende dag op het afgesproken tijdstip en ook nog vooraf telefonisch aangekondigd kwamen leveren en plaatsen waren vriendelijk, behulpzaam en snel. Ik ben dus nog steeds heel tevreden over deze mooie winkel!

Reageer

Georges 05-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, goede informatie op de website waarmee snel een keuze te maken is.
Voortdurende updates van de geschatte levertijd, via gemailde track en trace link.
Levering binnen het aangekondigde tijdslot.

Enig minpuntje: oude apparaat zou meegenomen worden maar daar vroeg de chauffeur niet meer naar. Waarschijnlijk omdat het nog niet direct achter de eerste deur stond. Dat kwam omdat mijn schoonmoedér het apparaat niet zelf van zijn plek kreeg (vijf meter verderop, in de keuken). Ze is al wat ouder.

Reageer

Theo - Leiden 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel & Kroon adverteren met de laagste prijs en maken dit ook waar.
Daarnaast zeer vlotte en complete levering. Maandagmiddag ca. 13u besteld, dinsdagochtend om kwart over 8 stond ie al te draaien. Goed geregeld!

Reageer

Laura 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na bestelling snelle reactie dat het model niet leverbaar was, maar kreeg het nieuwere model ervoor geleverd. Ik had per ongeluk 3 bestellingen geplaatst🙈 en ook dat werd binnen no time opgepikt en gecorrigeerd.
De levering ging ook volgens planning en werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Netjes binnengezet en gevraagd of oude apparaat mee terug moest. Ik ben tevreden. Prijs lag een stuk lager dan voor hetzelfde artikel bij andere bedrijven.

Reageer

Mw. Dee Joode-Roos 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is in 1 woord een TOP bedrijf. Goede service, geen vraag is teveel, enz. Vandaar van mij een dikke 10!!!!

Reageer

Katja 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was mijn eerste bestelling, want Bemmel & Kroon had als een van de weinigen nog de Miele stofzuiger die ik graag wilde. Ik kende de winkel niet. De website was zeer gebruikersvriendelijk. Ik kon gelijk bij de bestelling de gewenste leverdag aangeven. Ook werd duidelijk aangegeven dat levering tot de drempel was. Toen de de bezorger onderweg was, werd ik zoals beloofd goed op de hoogte gehouden en ik wist ook wat ik moest doen als het product beschadigd of defect was. Dat stond namelijk in de bevestiging die ik direct via mail ontving. 100% goed. Klachtenbehandeling of retouren nog geen ervaring mee, maar als ik weer iets nodig heb, bestel ik hier zeker weer!

Reageer

Willie Emons 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering, goede track en trace, bij navraag of ze oude koelkast in garage konden zetten werd dat meteen geregeld, top service

Reageer

albert van oenen 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hallo wij hadden onze combimagnetron stuk en op internet gezocht naar een nieuw hetzij ander model maar bij bemmel en kroon hadden ze op de website een zelfde staan dus heb ik maandag gebeld ik werd vriendelijk te woord gestaan en de bestelling rond gemaakt het is nu woensdag en het nieuwe apparaat zit al weer op zijn plaats dus ook nog eens supersnel .
ik kende deze winkel niet maar niets dan lof goede service ook voor de bezorgers

Reageer

Phons 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op Zondag een wasmachine besteld die op maandag geleverd zou worden. Een paar uur na de bestelling ontving ik een mail met de mededeling dat de machine niet op voorraad was en dat deze over enkele dagen binnen zou zijn. Op dinsdag zag ik op de website dat de levertijd drie weken was. De klantenservice gebeld en zij gaven direct de mogelijkheid om een andere machine van hetzelfde merk en dezelfde specificaties te leveren. Het apparaat was iets duurder maar kon zonder meerprijs geleverd worden. Na akkoord had ik na 20 minuten de nieuwe factuur in mijn mailbox. Op woensdag is de machine naar tevredenheid geleverd. Topservice!

Reageer

Brigitte 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een smeg koelkast en een etna fornuis gekocht , op tijd geleverd, nette prijs, een probleem met een onderdeel werd opgepakt en opgelost

Reageer

J.C Tintel 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de verkoper op een zeer prettige, klantvriendelijke manier geholpen bij het maken van onze keuze. Prijs was gelijk aan de goedkoopste webwinkels waardoor de persoonlijke service de doorslag gaf om bij Bemmel en van Kroon te kopen. De snelle levering en kwaliteit van de bezorgers waren subliem.

Reageer

dassel 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. je kunt bij bestellen ervoor kiezen dat ze de koelkast op z'n plek zetten en aansluiten en de oude meenemen. makkelijker kan het niet.

Reageer

Van kerkhof 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen,bezorgers nette mensen, deze internet winkel is zeer aan te raden.en scherp geprijsd .

Reageer

Bep 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is vlekkeloos verlopen.afspraken goed nagekomen.
De monteur werkte heel netjes en was heel vriendelijk.
Zal zeker meer gebruik maken van deze firma.

Reageer

E.A. Poot 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige showroom, vakkundig personeel, zeer vriendelijk geholpen. De vaatwasser welke wij op het oog hadden zeer goed uitgelegd.

Reageer

Glasbergen 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen. We waren blij met het advies, dat ons echt verder hielp. Complimenten voor de samenwerkinspartner van B&K bij de installatie. Hij was zeer behulpzaam en professioneel. Je voelt je als klant echt centraal staan.

Reageer

A 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de combi magnetron Etna CM851RVS nu een paar dagen in huis, wat een fijn apparaat. Super strak design met luxe uitstraling , ruime mooie geëmailleerde binnen ruimte wat fijn is voor grote schalen, goede verlichting, makkelijke bediening, het vermogen is erg goed en super snel. Dit apparaat mag voor mij de beste koop 2020 worden.

Reageer

marcel lemmer 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle bestelling/levering. correcte en kundige plaatsing en aansluiting! vriendelijk personeel.

Reageer

mevr. e.bong kiepe 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekend geadviseerd en plaatsing van de gekochte droger en wasmachine. bijzonder hulpzaam en correct personeel,die de de machines hebben geinstalleerd. aanrader

Reageer

J de Vries 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel eenvoudige website en vond al snel wat ik zocht. Ook de prijs was erg mooi en voor 22:00 besteld de volgende dag al in huis. Ik kon bij de (vriendelijk) bezorger met pin betalen dus aan service en gemak geen gebrek. Al met al zeer tevreden.

Reageer

Hans 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkelijk wat een geweldige zaak! Ik had een bepaald type Samsung wasmachine besteld. Deze was echter niet meer op voorraad en ook niet meer verkrijgbaar. Bemmel & Kroon heeft dat keurig via de mail aan mij gemeld en als service een duurder type Samsung wasmachine voor de zelfde prijs aangeboden. 's-avonds besteld en de volgende dag keurig op tijd op de juiste plaats in huis afgeleverd en geïnstalleerd. De oude machine en het verpakkingsmateriaal weer keurig meegenomen!
Er is een bedrijf dat reclame maakt in de vorm van "Levering met een glimlach". Dat geld zeker ook voor Bemmel & Kroon maar dan wel met een brede glimlach!!

Reageer

Carla Brandt 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlot besteld. Snelle bezorging volgende ochtend al. Geïnstalleerd door de monteurs. Super service!

Reageer

Rien 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was snel en correct. De prijs op Kieskeurig was al één van de laagste.
Maar de prijs viel nog een stuk lager uit door een kortingsactie. Leuke meevaller!

Reageer

JOOP MEIJER AMSTERDAM 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste klas service en afhandeling en plaatsen op zeer professionele manier gedaan door de firma

Reageer

Brian van der Veen 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi op tijd geleverd, keurig op zijn plek gezet en oude droger meegenomen.
Ben zeer tevreden.

Reageer

Vogel van de duinen 03-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service in de winkel is zeer professioneel. Levering is op tijd. Alles was perfect.

Reageer

B. Ploeg 02-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn benaderd in de winkel en geholpen. Betaling makkelijk en volgens de uitleg die duidelijk gegeven was. Bezorging was ook super, keurig op tijd, fijn personeel. Kortom op alle fronten was onze bestelling een aanrader !

Reageer

Udo Wetzel 02-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Online gekocht. Scherpe prijs
Snel alles geregeld en de levering goed op tijd. Nette bezorgers. Helemaal naar de tweede verdieping en direct het oude apparaat mee retour. Top gedaan en dank jullie wel

Reageer

Hans 02-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 25 jaar trouwe dienst had onze combi magnetron (Atag) het begeven. Op naar Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Bij binnenkomst werden we meteen vriendelijk te woord gestaan. We konden duidelijk aangeven wat voor soort magnetron we zochten. Maar de keuze is enorm.... Gelukkig was daar de hulp van de verkoper die nog even doorvroeg. Daarna liet de verkoper ons 4 merken zien die aan onze criteria voldeden en na enig gedraai aan de knoppen (bedieningsgemak) was de keuze snel gemaakt. Een Pelgrim !!!!! (haha, ons eerste gasfornuis was 45 jaar geleden ook een Pelgrim)
Ook de levering van de magnetron verliep keurig volgens afspraak. Het inbouwen hebben we zelf gedaan en was goed te doen. Mede door de duidelijke uitleg van de verkoper in de winkel hebben we meteen van de combimagnetron gebruik kunnen maken en er binnen 3 dagen heerlijke knapperige broodjes, een perencake en een ovengerecht uit getoverd. Het enige nadeel-tot nu toe- is dat het signaal einde bereidingstijd wat aan de zachte kant is.

Reageer

Chris 02-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer bij deze shop een artikel besteld. Ik werd telefonisch op een uiterst prettige en deskundige manier te woord gestaan en geholpen.
Levering volledig volgens afspraak.

Reageer

Els 02-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag besteld en maandag geleverd. Goed geïnformeerd over lever tijd . Aardige mannen die snel en vakkundig de vriezer op de plek zetten en voor je aansluiten. In 10 min. Klaar! Hoe fijn is dat!

Reageer

Ming 02-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de eerste keer bij dit bedrijf een vrieskast gekocht order: BKI835813 een Beko vrieskast met freezeguard omdat ik deze in mijn garagebox gebruikt. Bestellen ging als een speer en de bezorging was echt super.
Ik kon gewoon volgen wanneer de bezorger zou aankomen kon ik gewoon tussen door boodschappen gaan halen. Maar door drukte op de weg, want er was een ongeluk gebeurd richting Botlek werd het wel een beetje later dan verwacht. Maar is geen minpunt. Zijn hier in Spijkenisse wel wat gewend met vertragingen. Ik beveel dit bedrijf aan voor de uitmuntende service en bezorging.
Met vriendelijke groeten,

Ming

Reageer

Toon meer reviews