bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sabinerotterdam 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
Wisten keuze vooraf

Aanbeveling
Goede snelle service, netjes qua bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Dienske 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken op Kieskeurig, Bemmel en Kroon de goedkoopste, gegevens invullen, klik en klaar

Service
Meteen een mailtje met bevestiging, dag van levering vastgesteld (morgen). 's Avonds mailtje met tijd: 13.30-16.30. Om 14.15 telefoontje: over een half uurtje zijn wij bij u. Keurig afgeleverd, geplaatst, oude machine en verpakking meegenomen.

Extra toelichting
Lage prijs, snelle correcte levering. Top bedrijf dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

user49 22-09-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geholpen in de winkel. Ze hebben me nog behoed voor de verkeerde keuze i.v.m. de bestaande keuken.

Service
Geen specifieke opmerking. Ze doen gewoon wat ze beloven.

Assortiment
Heel veel!

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Over het algemeen een prima service en een goed advies. Grote keuze. Prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iaemel 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, concurrerende prijzen

Service
Snelle levering, duidelijke voorwaarden

Assortiment
Grote keuze van op voorraad zijnde producten

Aanbeveling
Prima webwinkel

Extra toelichting
Ideale webwinkel: snel, veel keus, duidelijk over hetgeen te verwachten is bij levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Thyrone 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling via de website ging eenvoudig en soepel. De website is ook heel duidelijk.

Service
De droger werd keurig op tijd geleverd. Eerst een mail ontvangen ter bevestiging, daarna een mail met de leveringstijd en drie kwartier van te voren keurig een belletje dat ze er aan kwamen.

Assortiment
Qua wasdrogers was er een ruime keuze.Eerdaags een vaatwasser nodig, dan ga ik zeker op de website kijken.

Aanbeveling
Het liep allemaal soepel en snel, gemakkelijke website, keurige service.
Komt heel betrouwbaar over.

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik tot nu toe een hele goede indruk krijg van de winkel. Dit is de eerste keer dat ik via hun wat bestel maar zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MYJ vd Berg 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet besteld

Service
Snelle levering en scherpen prijzen

Assortiment
Ruime assortiment van bekende merkartikelen en scherpe prijzen

Aanbeveling
Snelle bezorging en klant vriendelijk

Extra toelichting
Tot nu toe alleen telefonis contact gehad en goed geholpen en via internet besteld omdat ik wis van mijn zoon dathet een goede wasmachine is hij heeft het oude type

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 1 22-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de onlineshop prima apparaat kunnen uitzoeken

Service
keurige bezorgers ,machine uitgepakt ,aangesloten ,alle verpakking en oude machine meegenomen ,precies op aan gegeven tijdstip

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
zeer goede ervaring

Extra toelichting
ook telefonisch zeer vriendelijk ,kortom hele goed service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel.snoeren 22-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door de grote showroom konden wij diverse modellen drogers bekijken. Wij konden makkelijk de modellen met elkaar vergelijken en na amper 10 minuten hadden wij de droger gekocht.

Service
De bezorging was snel en op het aangegeven tijdsstip. De droger werd netjes uitgepakt en aangesloten.

Assortiment
Voor elke prijsklasse is er wel een apparaat te vinden. Voor ons was deze droger qua prijs/kwaliteit de beste keuze.

Aanbeveling
In de regio is Bemmel en Kroon één van de eerste bedrijven waar je voor jouw witgoed langs moet gaan. Online gaan zij mee met de internetprijs en in de showroom denken zij wat de prijs betreft graag mee. De service en deskundigheid van de medewerkers is goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SimonFasola 22-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online oriënteren en aansluitend offline de producten kunnen komen bekijken en/of uitproberen.

Service
Perfect geholpen door dhr. van Bemmel zelf!

Assortiment
Alle topmerken overzichtelijk opgesteld.

Aanbeveling
Centraal gelegen, gratis parkeren, en binnen een week alles geleverd.

Extra toelichting
+ makkelijk parkeren + ruim assortiment + correcte bediening + eerlijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoko1960 21-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Aan de telefoon top behandeld en direct begrepen wat mijn wensen waren.

Service
Snelle afhandeling van order en correcte mail over lever datum en tijdstip alsmede de afspraak mij te bellen een half uur voor levering zodat ik vanuit mijn werk tijd had om thuis te zijn

Assortiment
Duidelijkheid op de site over alle verkrijgbare producten.

Extra toelichting
Van oudsher een bekende winkel in den haag en omstreken met een Een zeer goede service. Vakmensen die hun vak verstaan. Ook de online service en aanpak is een voorbeeld voor vele andere online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterderidder 21-09-2015 In de winkel gekocht
Den haag

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime winkel met grote keuze aan producten

Service
Zeer deskundig personeel

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

repost 21-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We hebben de aankoop gedaan in de winkel in Zoeterwoude-Rijndijk, ordernummer ZTW488558. Na goed advies was de koop snel gesloten. Omdat we eerst de oude inbouw-koelkast nog moesten verwijderen konden we de nieuwe koelkast reserveren zonder aanbetaling te doen. Middels een email met link naar de website konden we vervolgens naar ons believen de bezorgafspraak binnen 3 dagen inplannen. Prima tijdsindicatie werd een dag van teoren gemaild. Bezorger belde 10 minuten voor tijd. Keurige bezorging en de oude koelkast werd meegenomen. Pinnen bij de bezorger. Hoeveel gemak wens je no meer?

Service
Prima service en nette gratis bezorging volgens afspraak

Assortiment
Genoeg keus naar onze smaak en prettig geprijsd!

Aanbeveling
Groot assortiment, scherp geprijsd met een uitstekende service. Wij zijn dit al jaren gewend van B&K en kopen er graag. Verder zoeken is voor ons niet nodig.

Extra toelichting
De verkopers an B&K weten duidelijk waar ze over praten. Ze geven uitstekend advies en de service is ook dik in orde. Deze combinatie van kennis, service, kwalitatief goede producten en gunstige prijzen komen we helaas niet vaak meer tegen. Voor ons is B&K een topzaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjan1982 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Mogelijkheid om zelf een afleverdag te kiezen en eventuele extra service zoals het installeren van het apparaat.

Service
Per mail duidelijk op de hoogte gehouden van het process en op de dag van levering over de verwachte levertijd en ook nog telefonisch gebeld over het tijdstip.

Assortiment
Uitgebreide keuze aan merken en modellen.

Aanbeveling
Vanwege het gemak van de website, de prijs-kwaliteit verhouding en het gemak om zelf de leverdatum te kiezen, waarbij bezorging ook op zaterdag mogelijk is.

Extra toelichting
Apparaat is geinstalleerd door vriendelijke bezorgers, die me vooraf telefonisch hebben gebeld over het verwachte levertijdstip.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

detet 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet was het goed te doen, werden goed op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling er voor stond.

Service
Eigenlijk idem als boven.De levering was ook goed, aardige mannen die de droger leverde ze moesten drie hoog.

Assortiment
Er is van alles te kopen op huishoudelijk gebied. En zeker ook belangrijk ook nog veelal de goedkoopste.

Aanbeveling
Ik zou zeker bij iedereen die een nieuw huishoudelijk apparaat willen kopen ook bij Bemmel&Kroon te kijken.

Extra toelichting
Contact is prettig, houden je goed op de hoogte, kleine bloktijden van leveren en zelfs een half uur voor dat ze langskomen bellen ze je op.DUS TOPZAAK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandebilt 21-09-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Geduldig en aardig personeel

Assortiment
Precies wat we wilden hebben

Aanbeveling
Super zaak met super scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijsprins 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Na eerdere ervaring met B&K, en problemen met de levering van deze objecten bij een andere leverancier toch weer naar B&K gegaan. Geen spijt.

Service
Wordt netjes en duidelijk gecommuniceerd voor een afspraak. Dat maakt het leven een stuk makkelijker.

Extra toelichting
Telefonisch zeer netjes geholpen door de dienst verkoop. Een pluim is verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

doriendewaal 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle levering

Service
Vaatwasser werd netjes afgeleverd.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
In de buurt zeker. Levering aan huis. Mocht je het product zelf willen halen dan kan dat met 20,- korting, mooie keuze dus.

Extra toelichting
Ruime keuze in assortiment en prijs. Duidelijke omschrijving van het product bij online winkelen. Keuze in laten brengen of zelf afhalen (dan 20,- korting/ geen porto) is mooi meegenomen voor wie zelf met de auto de aankoop wil ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P Hemelrijk 20-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Gebeld, binnen 5 minuten na advies aankoop gedaan telefonisch, 1 dag later thuis geleverd, prima service dus!

Assortiment
veelzijdigheid aan producten in het assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

immdrost 19-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,8

Gemak
Deze winkel levert zonder overleg een ander product dan besteld.

Service
Ze doen het voorkomen dat je een nieuwer model krijgt maar je krijgt gewoon een compleet ander product. Als je dan vervolgens annuleert kunnen ze niet eens vertellen wanneer je je geld terug krijgt. Heel vreemd...

Assortiment
Het lijkt alsof ze een heel groot assortiment hebben maar je krijgt niet wat je bestelt dus ik denk dat het assortiment dat ze daadwerkelijk kunnen leveren kleiner is dan ze doen voorkomen.

Aanbeveling
Omdat je er niet van op aan kunt dat je krijgt wat je bestelt raad ik deze winkel ten zeerste af.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

alexspek 19-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 2 dagen in huis, netjes op zolder geleverd en goede uitleg van chauffeurs

Extra toelichting
Snelle levertijd, goede service. Vervangend model gekregen via Bemmel en Kroon, vermelding alleen onduidelijk WTW86272NL besteld. Uiteindelijk model WTW83460NL gekregen. (nieuwer model voor zelfde prijs)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorine149. 19-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk display, daardoor makkelijk in bediening

Service
van te voren gebeld zoals afgesproken.makkelijk i.v.m. werk

Assortiment
Genoeg keus, misschien teveel?

Aanbeveling
Aan iedereen die op zoek is naar witgoed

Extra toelichting
Schitterende winkel met een heel groot assortiment, prima en vriendelijk geholpen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhmmuijs 18-09-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
We werden snel geholpen, werd goed geluisterd naar onze vragen en kregen hierdoor goed advies WAT we het beste aan konden schaffen.

Assortiment
Was meer dan genoeg om een goede keuze te kunnen maken

Aanbeveling
Vriendelijke, behulpzame en kundige verkoper

Extra toelichting
Gemakkelijk bereikbaar, overzichtelijke winkel, uitgebreid assortiment en kundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

monilelo 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Ik had een andere model besteld maar niet meer leverbaar dus krijg ik nieuwer en duurder model voor hetzelfde prijs! Wat een service.

Extra toelichting
Ruime keuzes, makkelijk te bestellen, goede service en snelle levering!! Perfect!!! Ik had een andere model besteld maar niet meer leverbaar dus krijg ik nieuwer en duurder model voor hetzelfde prijs! Wat een service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De hoog 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Makkelijk via internet te bestellen en dag te bepalen van levering, van te voren nog even bellen dat ze er aankwamen, 2 aardige en handige jongens kwamen de wasmachine brengen en aansluiten. Prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja.H 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk welke weg te volgen op de site

Service
snelle levering en levering op de aangegeen tijd met telefoontje vooraf. Jammer dat je niet met creditcard kan betalen

Assortiment
ruim assortiment met alle bekende merken

Aanbeveling
zou deze winkel zeker aanbevelen!

Extra toelichting
duidelijke site, ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jason van der Voort 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
In grote mate zou ik B+K aanbevelen. Assortiment, levering, service zijn meer dan ok!

Extra toelichting
Goed toegankelijke website met heldere en duidelijke informatie. Duidelijke communicatie t.a.v. bestelling, betaling en levering. Afspraken worden perfect nagekomen. Extra service-call 10 minuten voor aankomst is erg prettig. Wasmachine keurig op zijn plaats gezet en aangesloten. Korte uitleg over de eerste wasbeurt. Netjes verpakkingsmateriaal meegenomen. Ruime keuze op website, die vervolgens ook leverbaar is. Dat kom je bij anderen wel anders tegen. Daar wordt wel een product tegen scherpe prijs aangeboden, maar is vervolgens niet leverbaar. In grote mate zou ik B+K aanbevelen. Assortiment, levering, service zijn meer dan ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renehofman 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik heb eerst gebeld om de voorraad te checken, en kreeg snel de bevestiging.
daarna heb ik besteld op de website, de betaling gedaan, en volgende ochten om 08.30 werd mijn bestelling geleverd.

Service
alles werd snel en duideljk gecommuniceerd, dus ik wist ook dat de bezorger vroeg kwam

Aanbeveling
als er een gelijkwaardige aanbieding is, dan zou ik Bemmel en Kroon wel aanbevelen vanwege de snelle levering en bereikbaarheid. Het gaat wel om het product zelf dus de prijs blijft wel belangrijk.

Extra toelichting
de 2 stoomovens worden mondjesmaat uitgeleverd door Bosch. over een paar weken wordt onze keuken gemonteerd, en Brugman Keukens kon de stoomovens niet leveren ( belachelijk overigens ) Een korte zoektocht bracht mij bij Bemmel en Kroon die er nog 2 had. En die zijn dus ook ruim op tijd voor de verbouwing binnen. Ik ben samen met mijn vrouw dus erg blij met deze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pnelsmit 18-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/ Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in de winkel van Bemmel en Kroon staan veel wasmachines opgesteld. met duidelijke uitleg was de keuze snel gemaakt.

Service
na de keuze werden we goed ingelicht over de levering en de voorwaarden.

Assortiment
genoeg verschillende wasmachines van veel merken om een keuze te maken

Aanbeveling
netjes, vooral heel servicegericht!

Extra toelichting
een wasmachine kopen is best lastig, de inrichting van de winkel, de klantbenadering hebben we als zeer positief ervaren. we komen hier zeker nog terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris270474 18-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestelling is heel gemakkelijk te plaatsen en je kan alles goed mee opvolgen, zelfs zelf een datum van levering kiezen.

Service
Zeer goede service, alles in het teken van de klant!

Assortiment
Groot assortiment, je vind hier ongetwijfeld je keuze en ze zijn écht wel de goedkoopste.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering op datum naar keuze.

Extra toelichting
Goede service, duidelijke communicatie, goedkoopste in zijn soort, vriendelijke koerierdienst, datum van levering zelf te kiezen. Ordernummer: BKI487955

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HK55 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede site

Service
Goede communicatie

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
Door de vlotte en duidelijke communicatie en het montagebedrijf is dit een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vvnetten 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon de bestelling op de gewenste dag dat ik thuis was laten leveren. Hoefde ook niet speciaal er voor thuis te blijven

Service
De man aan de telefoon was erg vriendelijk en legde uit hoe het proces van levering verloopt.

Assortiment
Bemmel heeft veel verschillende producten welke gemakkelijk bezorgd kunnen worden.

Aanbeveling
Algeheel een hele professionele indruk gekregen van Bemmel

Extra toelichting
Maken waar wat ze zeggen en vriendelijk in hulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westkart 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie via de site

Service
Goede mogelijkheid tot maken afspraak leveren product
Keurige medewerkers.

Assortiment
Breed en concurrerend .

Aanbeveling
Goede service website en in de winkel. Concurrerende prijzen. Personeel met een goede inleving in de vraag of gewenste oplossing.

Extra toelichting
Goede service , duidelijke website en concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijsenfemke 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijk website en bestellen gaat eenvoudig. Erg goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Service
Bestelling volgende dag al geleverd. in de vroege ochtend mail én sms met tijdvak van leveren. Half uur voor levering werd ik gebeld dat ze er bijna waren. Product werd netjes en zeer correct binnen gebracht.

Assortiment
Ruim assortiment en een zeer scherpe prijs!

Aanbeveling
Door de goede prijs/kwaliteitsverhouding, de snelle levering en goede service zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Zeer duidelijke website, goede en snelle levering en uitstekend behandeld en te woord gestaan door de bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snhbbv 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verliep vlotjes, en kon alles direct vinden

Service
Leveranciers waren erg efficient,behulpzaam en vriendelijk.

Aanbeveling
Alles verliep perfect.

Extra toelichting
Punctueel, op tijd en netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilfe 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een goede site, die de juiste informatie duidelijk aangeeft.

Service
Na de bestelling, krijg je per email alle relevante informatie. Dat geldt ook voor hun vervoerder. Ook die communiceert duidelijk en adequaat.

Assortiment
Gewoon alle apparatuur in allerlei prijsklassen. Enorm assortiment.

Aanbeveling
Absolute aanrader.

Extra toelichting
Ik had al eerder een inbouw vaatwasser via Bemmel & Kroon aangeschaft. Dat verliep zo prettig dat je dat dus onthoudt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mblok70 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, zonder poespas en veel keuze. Meer dan de concurrenten hebben.

Service
Service is perfect, alle afspraken worden nagekomen. Zonder extra kosten (en de wasdroger die ik gekocht heb bij deze winkel was al 100 e goedkoper dan bij alle concurrenten!), werd de droger 2 verdiepingen hoog geïnstalleerd en de verpakking meegenomen. Klasse!

Assortiment
Het assortiment is vele malen uitgebreider dan van de concurrenten, en heb me uitgebreid georiënteerd, dus durf dit wel te beweren.

Aanbeveling
Ook prettig dat er winkels zijn, met showroom, zodat je daar eventueel heen kunt. Maar de prijs is onverslaanbaar, dus ik zou volgende keer deze winkel zeker aanraden

Extra toelichting
Er wordt na het aankopen duidelijk gecommuniceerd wanneer het product verwacht wordt. De chauffeur belt, zoals in de mail staat, een half uur voor aankomst en het tijdframe van 2 uur welke je een dag van te voren krijgt, wanneer het product arriveert, klopt precies. Bovendien was van Bemmel en Kroon op mijn gekochte wasdroger minstens 100 euro goedkoper dan alle concurrenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndriesFrenaij 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima geholpen, via de website gekozen maar toch nog even gebeld. Werd gelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen

Service
Kreeg via een goede koerier onze spullen, werden goed op de hoogte gehouden en wisten precies wanneer onze order kwam.

Assortiment
Wat niet op voorraad was werd direct besteld en binnen een week geleverd.

Aanbeveling
Zeker, zodra iemand nu wat wil kopen zal zeker deze winkel aanbevelen

Extra toelichting
Dit was de eerste keer om bij Bemmel en Kroon te bestellen, ze waren goedkoper als de andere maar wat ons overal opviel was de uitstekende service, dus ondanks dat de keuze was gemaakt via de webwinkel was de verdere service echt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tondo 16-09-2015 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima advies en ruime keuze

Service
De volgende dag in huis

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Allen maar prime advies en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joker1950 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het gemak vandaag besteld en binnen een paar dagen in huis

Service
de oude kookplaat word gratis meegenomen

Assortiment
prima goed te zien wat ze allemaal leveren

Aanbeveling
heel goed te bereiken en een perfecte service!!

Extra toelichting
Eerst in de winkel wezen kijken wat voor platen ze hadden en deze kwam heel goed uit de bus vandaar deze besteld! Ook de pannenset had ik al eerder in huis dan de plaat zelf!! Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toolen 16-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bereiken

Service
deskundig en vriendelijk geholpen

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
prima service en deskundig geinstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oudewolbers 16-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon op de website gemakkelijk vinden wat ik zocht en on line bestellen.
Uitstekende communicatie.
Het gemak van pinbetaling bij aflevering sprak mij aan.

Service
De service was voortreffelijk.
Ook telefonisch gemakkelijk te bereiken en goed geholpen.
Betrouwbare afspraken en levering.

Assortiment
Groot assortiment.
Veel keuzemogelijkheden binnen productgroep.
Was aangenaam verrast over de alleszins concurrerende prijzen en snelle levering (1 dag ).

Aanbeveling
Ik heb goede ervaringen met deze leverancier

Extra toelichting
Ik ben aangenaam verrast door de scherpe prijzen en de snelle, prettige, betrouwbare, adequate afhandeling door Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elizaa48 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Het bestelproces is duidelijk en correct te volgen. Het enige min-puntje is dat je helaas niet met het afleveren van de goederen kan pinnen of achteraf kan betalen

Service
Telefonisch contact met de verkoopmedewerker verliep duidelijk en ik werd snel teruggebeld met een antwoord.

Extra toelichting
De koelvriescombinatie waarnaar ik op zoek was, was bij deze winkel gelukkig op voorraad en snel te leveren. Het enige minpuntje is dat ikzelf moest bellen op welk dagdeel ik de vervoerder kon verwachten. In de ontvangstbevestiging/factuur KDI489122 stond nml. dat ik op de afleverdag uiterlijk om 8.00 uur een email zou ontvangen wanneer ik de vervoerder kon verwachten. Dit heb ik niet gehad. Maar na een telefoontje ben ik netjes en snel teruggebeld met het antwoord. Ook zou de vervoerder een half uur voor aankomsttijd bellen maar dit was ook niet het geval.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

peluik 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keus in merken

Aanbeveling
snel en betrouwbaar

Extra toelichting
prima webshop, snel betrouwbaar en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ton Diederen 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is duidelijk en makkelijk

Service
Klantenservice was netjes en correct en hadden meteen een antwoord op mijn vraag

Assortiment
Voor wat ik nodig had was er genoeg te kiezen

Aanbeveling
Goede en nette winkel

Extra toelichting
Ik vind de bereikbaarheid van de website prima en de klantenservice weet waar ze het over hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riems001 15-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooi in te delen koel-vries combinatie, je kunt alleskeijt in de grote bakken aan de deuren. Helaas geeneierrekjes

Service
Netjes geholpen in de winkel, geen vraag was teveel, ook bij telefonisch contact wist men wie je was

Assortiment
Merr kun je bijna niet in huis hebben

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen en dat voor een heel goedeprijs

Extra toelichting
Geen missers volgens mij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris198O 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik was op zoek naar een verjaardagscadeau voor mijn moeder, ik wist wat ik wilde halen dus het product was van te voren bekend. (In de eerste instantie had ik nog nooit van uw bedrijf gehoord, maar zag ik dat het product bij anderen tijdelijk niet leverbaar was. Ik vind de website zeer overzichtelijk en had het product al snel gevonden en besteld. Tijdens het proces geen overbodige gegevens om in te voeren wat soms nog wel eens het geval is.

Service
Service was prima ! mogelijkheid om afleverdatum te selecteren is een plus ! (aangezien ik niet elke dag in de gelegenheid ben om thuis te zijn om het product in ontvangst te nemen). Duidelijk email en sms met betrekking tot de levertijden op de afgesproken dag en ten slotte zeer vriendelijk te woord gestaan door de vervoerder.

Assortiment
Ik heb niet gekeken naar meerdere modellen, m.b.t. deze aankoop was deze winkel een van de goedkopere aanbieders. Wat ik ook prettig vond is de mogelijkheid voor extra garantie.

Aanbeveling
Prima service, artikelen waren op voorraad (bij andere webwinkels was het betreffende product niet op voorraad).

Extra toelichting
Verder geen bijzonderheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ensuna 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak van online winkelen hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen. Wat wel belangrijk is de afhandeling en de vervolgstappen gedaan door DynaLogistics BV waarbij je kan zien waar ze zijn op de dag van de levering. Zo kan je alles op je gemak doen en weet je ongeveer wanneer ze er zijn.

Service
Zowel Bemmel en Kroon als DynaLogistics zijn helder en duidelijk en alles loopt zeer gesmeerd.

De service van een fysieke winkel, maar dan online!

Assortiment
Assortiment zeer uitgebreid. Men zal niet alles hebben, maar genoeg om tot een keuze te komen.

Aanbeveling
Doen niet onder voor de grotere shops. Wellicht komt dit slijmerig over, maar liever Quality over Quantity zal ik maar zeggen.

Extra toelichting
+ Webshop + Prijs + Service + Bezorgservice + Informatie tijdens bezorgdag + Aansluit en oude apparaat meeneem service + Oude Wasmachine weg, Nieuwe geplaatst en aangesloten zeer snel! - Geen op of aanmerkingen voor dit bedrijf of de afhandeling van wat dan ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helengordijn 15-09-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De apparaten die wij wilden kopen waren er niet meer, verkoper erg klantgericht en kwam met vergelijkbare producten en deed ook iets met korting omdat de andere apparaten die wij wilden, in de aanbieding waren

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Het assortiment groot, de winkel is erg overzichtelijk en personeel erg vriendelijk

Extra toelichting
Ik vind de winkel erg overzichtelijk en klantgericht personeel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

seaman 15-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles was zeer duidelijk en in een goede volgorde snel te verwerken zonder oponthoud of ergernis

Service
aflevering op het van te voren nauwkeurig aangegeven tijdstip. plaatsing op de eerste etage, aansluiting, controle, en afvoer van de oude zware apparatuur op een volkomen klantvriendelijke manier

Assortiment
ruim voldoende keuzemogelijkheid. toen het gekozen produkt net uitverkocht bleek te zijn, werd er een nieuwer iets mooier en iets duurder type aangeboden. het prijsverschil van e 100,- werd onmiddellijk
gehalveerd waar we heel tevreden mee zijn.

Extra toelichting
soepele verwerking van de telefonische website bestelling. zowel de betaling als de aflevering: snel, adequaat, klantvriendelijk. en toch een prima product voor een heel nette prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

espewes 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handige site

Service
snelle levering en gratis bezorging

Assortiment
goede prijs

Extra toelichting
BKI487957

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews