bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16709 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2985 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Md 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser besteld voor een scherpe prijs, ze zijn inderdaad de goedkoopste. Afhandeling ging helemaal top vaatwasser werd binnen 2 dagen geleverd

Reageer

Leon 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren opzoek naar een nieuwe vaatwasser. Bemmel en Kroon binnen gestapt om is even te kijken. Daar werden we vriendelijk aangesproken en te woord gestaan ( Door medewerker T. Locatie Zoeterwoude ). Deze meneer had veel kennis van de apparaten. We werden professioneel en vakkundig geholpen. Uiteindelijk een mooie vaatwasser gekocht die ook nog is een dag later bezorgt werd! Top winkel, we zullen voor andere apparaten ook gelijk weer naar deze winkel gaan.

Reageer

Tim 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie telefonische hulp (tot 23.00 uur!), daarna snelle en vakkundige bezorging en montage.

Reageer

Menno 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super!! Gisterenavond nieuwe wasmachine besteld en volgende dag 12.00 uur stond de bezorger voor de deur. Netjes geïnstalleerd en draaiend achtergelaten.

Reageer

Myrthe 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel was aanbevolen door een collega. Wasmachine werd snel geleverd door vriendelijke bezorgers en goede bezorginfo per sms.

Reageer

p.f. van Zunderen 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk, duidelijk. Superservice van de jongens die de wasmachine kwamen brengen, beleefd, dienstverlenend. Een bedrijf die begrijpt hoe het werkt! Super.

Reageer

van der Nolk van Gogh 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima zaak, Veel keuze om te kijken en personeel wat er verstand van heeft, dus goed geholpen.
Ga zo door . Zeker een aanrader om eens daar te kijken

Reageer

Stef 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast gekocht: prima uitleg in de winkel, goede (beste) prijs, levering was snel en gemakkelijk. Mooiste is nog dat de oude koelkast direct gratis werd meegnomen. Geen gedoe, heerlijk!

Reageer

Jonket 28-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vele jaren onze huisleverancier van huishoudelijke apparaten. Ditmaal een vaatwasser. De vorige hield het 15 (!) jaren uit. Daarmee is gezegd dat Bemmel en Kroon kwaliteitsprodukten verkoopt. Het advies is persoonlijk, praktisch en geeft een eerlijk beeld van keuzemogelijkheden. De afhandeling is perfect. Binnen anderhalve week vindt installatie plaats door XXX, dat ook al jaren met Bemmel en Kroon zaken doet. Prima en deskundige installatie, aardige mensen. Over beide bedrijven en hun samenwerking niets dan lof !!?

Reageer

Stef 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service. Gemakkelijk telefonisch te bereiken en snelle reacties op verstuurde mails.

Reageer

G Camps 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product met daarbij een scherpe prijs, en daarbij vandaag besteld en dag later werd de wasmachine al geleverd.
Gr Guus

Reageer

Ans 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht naar een grote witte koelkast met 2 lades voor fruit en groenten. Dat bleek een flinke zoektocht. En ja bij Bemmel en Kroon. Precies wat ik zocht. Bestellen ging makkelijk, ik kon een dag kiezen. En de levering zelfs een kwartier voor de tijd die was gegeven. Top, ik ben dik tevreden met mijn mooie koelkast.

Reageer

docvis 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een perfecte, inzichtelijke bezorging;
track and trace met actuele informatie en een zeer nauwkeurige inschatting van het tijdstip van bezorging;

Reageer

Jan 27-06-2019

Algemene score

9,0
Perfecte levering voor een redelijke prijs. Zeer vriendelijke behandeling in de showroom en deskundig advies.

Reageer

Manuela 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is heel duidelijk.
En de winkel is het goedkoopste bij andere winkels was de droger veel duurde.
De levering was supper snel,en tijd en dag worden duidelijk aangeven.
Half uur van te voren ,word je weer bericht dat ze er aan komen .
Aardige snelle chauffeurs die snel werken.
De condensdroger is supper de eerste in mijn leven die goed droogt.
Top Services
Top Services

Reageer

Kees 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. Duidelijke productomschrijvingen. Groot assortiment. Scherpe prijzen.

Reageer

Gerda en Theo Maes 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na enkele malen online te hebben geshoppt hebben we deze keer weer eens een “normale” winkel bezocht. En zeer tot onze tevredenheid. De beloften die door de verkoper werden gedaan werden ook waargemaakt. ‘S-maandags gekocht en zaterdag geleverd en geïnstalleerd. Vakkundig en vriendelijk zoals het hoort. De firma Bemmel en Kroon zal zeker aan iedereen door ons worden aanbevolen.

Reageer

H.Sakr 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het goed winkel ,en de prijzen is ook goed en medewerker vriendelijk

Reageer

René 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopte van selectie op de website, aankoop, betaling tot en met levering en installatie door AJ-Tech. Wij zijn heel erg tevreden! Dit was onze 2e aankoop en een 3e gaat in de toekomst zeker volgen!

Reageer

YBoer 27-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette shop. Als ze je eerste artikel keuze niet hebben bellen ze netjes omdat te zeggen. In overleg met de medewerkster heb ik een super alternatief kunnen krijgen in overleg Met elkaar. De Bosh koelkast die ik nu heb werkt Uitstekend en koeled super goed. Ik had een nieuwe koellast nodig en zag dat deze winkel het in eerste instantie nog had die ik origineel voor ogen had voordat de medewerkster belde. Erg deskundig personeel.

Reageer

Anna 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct, goede informatie over de bezorgtijden en een pasfoto van de bezorger erbij. Keurig hoor!

Reageer

herhaalaankoper 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitzoeken en bestellen via internet is echt handig, maar ik vind het toch prettiger als er ook een fysieke winkel achter de verkoper staat. Ik heb 6 jaar geleden bij Bemmel en Kroon gekocht en toen ik zag dat ze nog steeds 'bestaan' , gaf mij dat een goed gevoel van vertrouwen. De bestelling en levering gingen eigenlijk van een leien dakje en stiekum ben ik benieuwd naar hun ' after sales' service, ook al hoop ik daar nooit van gebruik te hoeven maken.

Reageer

Steenstra 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een klantenservice die snel en duidelijk antwoord geeft op je vragen, goede prijzen voor kwaliteitsmerken met een vlotte levering waarbij je de dag van levering zelf kunt aangeven.

Reageer

her man bartelink 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzichtelijke site en shop. Snelle levering. Geen poespas. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Chapeau.

Reageer

Charlotte 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke bezorgers! Aansluiten en sjouwen was geen probleem voor hun.

Reageer

C.a.goenee 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb de laatste jaren alle keukenapparaten hier gekocht, snelle levering en wordt netjes weggezet

Reageer

Paula Rombouts 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de service, correct geholpen aan de telefoon, en idd voor 22.00 uur besteld volgende dag geleverd..

Reageer

Debbie Kijf 26-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel eerlijk kende ik deze verkoper nog niet maar ben zeer tevreden. Ik wilde de wasmachine de volgende dag in huis hebben en dat konden ze leveren! Om 21hr besteld en de volgende dag om 14hr in huis! Kreeg netjes een sms met de tijd dat ze zouden komen. De bezorgers waren erg vriendelijk en de wasmachine is kosteloos geïnstalleerd. En het scheelde ook nog eens €25,- met andere verkopers van dezelfde wasmachine.

Reageer

Sjaak Aruvaino 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de snelheid van de bezorging van de wasmachine gisterenavond besteld en vanmiddag al in huis. Inmiddels al mijn eerste was laten draaien, ben zeer tevreden met deze machine! Toppie

Reageer

hannah 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een erg goede winkel - uiterst behulpzaam en vriendelijk, en ook nog een goede prijs voor kwalitatieve produkten - ik kan geen enkel minpunt bedenken!

Reageer

Peter 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer klant gericht!! Heel erg flexibel. Correct aan de telefoon.Prijstechnisch prima.
geven goed uitleg op al je vragen en "tippen"je op nog een leuke en aantrekkelijke aanbieding.
Ga Bemmel en Kroon zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Onze volgende aankoop zal zeker wee bij Bemmel en Kroon zijn

Reageer

Ed Schildt 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke zoekstructuur en een zeer snelle afhandeling-levering. Zeer goede communicatie en maken gebruik van een hele goede nette leverancier

Reageer

Rens Klerx 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelden ben ik 100% tevreden over de service van een bedrijf. Bemmel & Kroon is met recht een uitzondering hierop.
Wij hebben alle keukenapparatuur bij hen besteld. De (zeer scherpe) offerte hadden we binnen een uur in de mail; op aanpassingen op de offerte / vragen via de mail werd binnen enkele minuten gereageerd.
De apparatuur werd op het afgesproken tijdstip door twee heren keurig afgeleverd.
Dik tevreden!

Reageer

henk prins 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel mooie winkel met ruim assortiment apparaten dus je kunt zien wat je koopt.
Goede voorlichting en snelle levering en de prijs is ook goed.

Wij kopen daar al jaren

Reageer

Nico 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel met veel keus, s’middags koelkast besteld en de volgende ochtend thuisbezorgd. Snelle service!

Reageer

Mama93 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het belangrijk met verse ingrediënten te koken, echter laat mijn situatie het niet toe om dagelijks verse boodschappen te halen. Deze koelkast zorgt er echter voor dat dit niet meer nodig is! Ik ben erg te spreken over de fresh balancer lades! In een andere koelkast worden mijn groenten en fruit al snel slap, ze verkleuren en gaan condenseren. Deze nieuwe techniek zorgt ervoor dat ik mijn groenten en fruit ruim 1,5 week in de koelkast kan hebben liggen zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. De koele lucht komt je tegemoet wanneer je de deur opent. Ook de deurkoeling zorgt ervoor dat melk etc. De juiste temperatuur behoud. De inhoud is meer dan genoeg en de praktische indeling zorgt ervoor dat ik mij producten altijd netjes kwijt kan. De vriesfunctie werkt erg snel en de lades zijn van prima formaat. Erg enthousiast ben ik over dit product en raad het dan ook zeker aan!

Reageer

E. Kooistra 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en snel. Levering duidelijk te volgen via track en trace..zeker een aanrader voor de volgende x!

Reageer

Eddy 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruik deze shop al jaren voor mijn bedrijf. Goed service en altijd vriendelijk geholpen. Ook is de prijs kwaliteit verhouding top!

Reageer

Annemiek 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
direct een goede prijs, op voorraad, volgende dag geleverd, op tijd geleverd, nette bezorger, wat wil je nog meer?

Reageer

Lisa van Eerden-Hartmann 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen en kopen al jaren bij van Bemmel en Kroon. Je wordt vakkundig en vriendelijk geholpen. Levertijd is kort en service uitstekend. Er wordt met je meegedacht en desnoods andere keuzes gemaakt.

Reageer

jan van rosmalen 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vlotte en deskundige bediening in de winkel en vlotte levering en de prijs was het laagste

Reageer

Irene 25-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met deze track & Trace kun je zien waar de bezorger is, van welke kant hij aan komt rijden en ongeveer in welke vijf minuten hij komt. Daarnaast vond ik de bezorger een zeer vriendelijk en behulpzaam persoon.

Reageer

Hugo 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer correcte levering en plaatsing volgens tevoren doorgegeven tijdschema.

Reageer

Cor 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is gewoon goed geregeld bij Bemmel en Kroon. Ook als het een keer fout gaat.
De bestede vaatwasser bleek niet meer leverbaar, daarom werd er een duurder opvolgmodel geleverd zonder meerkosten. Top!
De Vaatwasser werd de volgende dag geleverd, maar de koerier vergat de oude machine, die in de oprit stond, mee te nemen. Via de koerier en uiteindelijk Bemmel en Kroon wordt de oude vaatwasser alsnog de dag erna opgehaald.

Reageer

Wim 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb bij Bemmel & Kroon een nieuwe wasmachine besteld, duidelijke webshop en de laagste prijs. wasmachine werd netjes bezorgd.

Reageer

Mariska 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, er wordt duidelijk geluisterd naar wat je zoekt en daarop ook advies gegeven. Daarnaast is de leveringservice ideaal, echt goed geregeld, je krijgt een tijdswindow en dan kan je ook de chauffeur volgen. Wat ideaal is als je nog even wegbent.

Reageer

KM Verschoor 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en goed telefonisch toegankelijk. Er was wat onduidelijkheid op de site over mogelijke aflevering tijdens Pinksteren. Werd goed en snel te worod gestaan door medewerker.

Reageer

Fam F.J. Vermolen 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel en Kroon heeft een zeer goede service snelle afwerking en levering , vriendelijk en deskundig personeel, geeft een duidelijke uitleg, en we zouden deze zaak zeker aanbevelen,we zijn en blijven een zeer tevreden klant, ook het assortiment is ruim voldoende , wat wil je dan nog meer!!!!!!👍

Reageer

Rene 24-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bemmel&Kroon werd ik door de medewerkers snel en vakkundig geholpen. De productspecialisten bezitten veel expertise en zijn eerlijk in de informatie die verschaft wordt. Benadering is plezierig, absoluut niet opdringerig. De winkel ademt rust uit en degelijkheid. Ondanks dat een concurrent dichterbij is kies ik voor nu en in de toekomst voor Bemmel&Kroon.

Reageer

Lieneke 23-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via webshop gevonden en vervolgens telefonisch contact gelegd. Prima geholpen, wasmachine werd keurig volgens afspraak de volgende dag bezorgd.

Reageer

Toon meer reviews