bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16692 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2982 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dmvandekaa 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Scherpe prijs. Goede service en aflevering. Klantenservice is goed bereikbaar, efficiënt en nette afhandeling. Kan geen negatieve punten vinden en daarom een goed cijfer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manfred2008 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Duidelijke uitleg van wat het verloop zou zijn. Pinnen bij de chauffeur geen enkel probleem. Beetje misleiding "Gratis bezorgd, en korting als het het artikel zelf komt ophalen"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobJacobs 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product opgezocht via de webwinkel. Telefonisch besteld en werd erg netjes te woord gestaan. Bestelling is geleverd volgens de afspraak.

Service
Zoals omschreven word je erg netjes te woord gestaan en is het volgen van je order zeer makkelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Gewoon een webwinkel zoals je verwacht!

Extra toelichting
De mogelijkheid bestaat om alles online te bestellen, maar als je nog wat vragen hebt, word je keurig te woord gestaan. Indien je dan ook overtuigd bent, dat je het product wilt bestellen, dan neemt diegene die je aan de telefoon hebt netjes je gegevens op en hoef je niets meer via de webshop te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NLG5900 29-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vlotte service en levering. Niet kunnen betalen met Master-Card

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karinvdswart 29-11-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
bestellen ging makkelijk, heb wel consumentenbondsite bekeken of deze ook enthousiast was over de vaatwasser. (alleen jammer dat ik juist bij deze dan weer geen vaatwas set kreeg zoals bij andere modellen) :-)

Service
service van de jongens die de vaatwasser kwamen brengen was gewoon goed.

Assortiment
weinig aan toe te voegen, genoeg keuze

Aanbeveling
heb eerder gekocht maar dan in de winkel.....online vindt ik persoonlijk prettiger...

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

DjZiggy 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed contact met de verkoper

Assortiment
Heel veel keus, via internet en goede uitleg in de winkel

Aanbeveling
Tweede keer iets besteld, en weer top geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MauriceHorst 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken, goede product informatie.
Duidelijke informatie over het proces.

Service
Snelle levering
Wasmachine zonder meerkosten naar 1e verdieping.
Zeer vriendelijke bezorgers!!

Assortiment
Voldoende keus!

Aanbeveling
Goede prijs
Snelle levering
Aardige bezorgers!

Extra toelichting
Goede prijs Veel keus Duidelijke productinformatie Goede info over bestel procedure Uitstekende bezorgers: super vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wde jong 28-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

QuiB 28-11-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, zoeken, aanklikken, bestellen en betalen. (lage prijzen)

Service
Het fornuis werd gebracht op de dag die ons het beste uitkwam. Tegen een kleine meerprijs door monteur geïnstalleerd en aangesloten.

Assortiment
Ruime keuze artikelen in de webwinkel en voor lage prijzen.

Aanbeveling
Goedkoop en makkelijk bestellen en betalen. Zeer goede service.

Extra toelichting
We hebben er een monteur bij besteld voor het aansluiten en installeren van de 5 draderig snoer en Perlix stekker voor het fornuis. We werden telefonisch op de hoogte gehouden welke tijd de monteur met fornuis zou arriveren. Keurig aangesloten en geplaatst. Er zat al tot onze verrassing, bij dit type fornuis een kabel bij. alle verpakking en het oude fornuis werd netjes door de monteur/bezorger mee genomen. Kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john.vertogen 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke produktomschrijving (type, maten, etc.)

Service
Keurige uitvoering van de bestelling, de uit- en inbouw en de afvoer van de oude apparatuur.

Assortiment
Genoeg alternatieven qua prijs, merk, verbruik, mogelijkheden, etc.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Voor de volgende bestelling, ingeval een van de overige apparaten in de keuken uitvalt, behoef ik niet meer te zoeken: Bemmel en Kroon is opgeslagen onder mijn favorieten.

Extra toelichting
You get what you see: De bestelde koelkast is geleverd, tegen de juiste (en absoluut goedkoopste) prijs, op het afgesproken tijdstip (binnen 3 werkdagen)en de bestelling is keurig uitgevoerd (zoals we dat ook van de plaatselijke "witgoedboer" kennen) CHAPEAU!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo walle 27-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We konden eerst thuis op de site kijken en daarna in de winkel de "echte" vaatwassers zien.

Service
Makkelijk in de winkel besteld en de vaatwasser werd op een (in overleg)geleverd. De avond van tevoren kregen we een email over de levertijd (3 uur) en een half uur voor die tijd kreeg ik nog een telefoontje dat ze eraan kwamen. Je hoefde dus niet de hele dag te wachten, maar kon ook nog eventjes een boodschapje doen.

Assortiment
Meerdere keuzes in meerdere types en prijsklassen

Aanbeveling
Dit is de 2e keer dat ik iets heb gekocht bij BeK, en ben zeer positief.

Extra toelichting
Duidelijke voorlichting, geen loze beloften en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lonneke74 27-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk met een overzichtelijke site.Levering van apparatuur ging spoedig. Plaatsen van de apparatuur zeer keurig gedaan. Oude apparaten verwijderd en door monteur meegenomen. Super service!

Extra toelichting
Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen. .gemak, goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennis.b78 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
via de site was alles al 99,9% duidelijk. toch 1 kleine vraag over het online betalen in relatie tot een levering die de volgende dag al plaats zou moeten vinden. keurig telefonisch geholpen. bevestigings email, ideal-link makkelijker kan bijna niet!

Service
Perfect - Super duidelijke informatie verstrekking middels emails. bezorging ook zeer netjes en professioneel via Dynalogic, vooral het track-trace systeem is super.

Extra toelichting
Ik kan geen enkel punt van kritiek verzinnen, dit heb ik nog niet vaak meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet Bakker 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling per telefoon geplaatst nadat ik had gekeken op de site.

Service
contact gehad per telefoon. Erg vriendelijk te woord gestaan door x omtrent levering en kleur van het apparaat. Levering is super te volgen via track en trace.

Assortiment
Prijs is zeer concurrerend.

Aanbeveling
Zeer goed en vakkundig door Pascal te woord gestaan.

Extra toelichting
Zeer goed en vakkundig te woord gestaan per telefoon door Pascal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geenin 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snel antwoord op mijn vraag over de kortingsactie van Samsung.

Assortiment
Heel veel keus.

Aanbeveling
Tot nu toe alles wat men zegt op de website voor de volle 100% nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

steltsche 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
snelle en juiste levering

Extra toelichting
snelle levering tot op de derde verdieping zonder lift en dat zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaappaula 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Zeer klantvriendelijk, heldere service bij aflevering. Informatieve site bij bezorging.

Extra toelichting
Vlotte levering, nauwkeurige informatie bij levering, zeer zorgvuldige en klantvriendelijke levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femmymeyer 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en alles is goed te vinden

Service
Prima, alles wordt verzorgt zoals ze in je mail melden.

Assortiment
Zeer uitgebreid, en de goedkoopste!

Aanbeveling
Alles prima, wij wllin binnenkort ook een inbouwoven met gaskookplaat, deze gaan we ook hier bestellen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, ga binnenkort nog meer bestellen en laten inbouwen. Grote keus en de goedkoopste! Ik heb geen min punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.h.vanderveen 26-11-2014 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar

Service
snel en betrouwbaar

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
veelzijdige winkel en bereid tot meedenken

Extra toelichting
verder geen opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Twisteranita 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk en duidelijk, gratis leveren is ook echt gratis.

Service
Kreeg direct na bestellen een mail, ook de mail van de leveringsdata en tijd was erg snel, ook nog een sms mogen ontvangen, Helaas de heren van de bezorging gaven geen telefoontje een half uur voor de levering, toen ze belde stonden ze helaas in de verkeerde straat voor de deur, nou is dat hier een vaak voorkomend probleem dus daar konden de heren niet veel aan doen, ze waren netjes en zeer beleefd.

Assortiment
voldoende keuze, voor elke portemonnee en eisen

Aanbeveling
geen problemen ondervonden, snel en communicatie is goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

J. Nierop 26-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Assortiment is wat ons betreft prima, maar omdat we het niet optimaal kunnen vergelijken met andere winkels hebben we dat met een 9 beoordeeld.

Extra toelichting
Wij zijn nu al zo'n 16 jaar klant bij Bemmel&Kroon en hebben nooit anders dan vlotte service, plezierige bediening en nette afhandeling ervaren.Telkens weer een reden om weer voor B&K te kiezen als een apparaat aan vervanging toe is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niminiti 26-11-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel is in Zoetermeer, onze woonplaats, de betaling is goed geregeld.
Op de website is alles goed te vinden.

Service
De levering gaat keurig en op tijd. Er wordt zelfs gebeld om aan te kondigen dat men er aan komt.
We kopen al ruim 30 jaar bij Bemmel en Kroon en alles is steeds goed verlopen.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keus en we worden altijd goed voorgelicht. Men neemt de tijd voor je en dat is zeer prettig.

Aanbeveling
Goede service en veel keuze.

Extra toelichting
De winkel is netjes en overzichtelijk. Er is voldoende keuzeen de bediening is netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvicloud 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het online bestellen op de website gaat eenvoudig, de communicatie die daarop volgt is duidelijk en volledig. Prettig bestellen!

Service
De service die wordt verleend is prima. Wat voor mij belangrijk is bij online aankopen is of een bedrijf openstaat om contact met hen op te nemen als er vragen of opmerkingen zijn. Dit is bij Bemmel en Kroon prima ingericht en wordt telkens weer gecommuniceerd. Dit geeft een vertrouwd gevoel. Daarnaast is ook de levering erg goed geregeld, met statusupdates over de verzending met een telefoontje een halfuur vooraf dat men voor de deur staat. Keurig!

Assortiment
Enkel nog maar een vaatwasser gekocht maar het assortiment is zo te zien zeer uitgebreid, hier kom ik zeker terug.

Aanbeveling
Een 10 is overdreven maar bij Bemmel en Kroon ga je online persoonlijk winkelen, dat vinden mensen zeker prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derison 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling eenvoudig te plaatsen

Service
keurig op tijd afgeleverd

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
in een woord af

Extra toelichting
In een woord af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda C 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Bosch wasmachine WAS 32470NL Heb telefonisch contact gehad omdat het mij niet lukte om online een bestelling te doen, misschien had ik pech en was er net een storing (mijn winkelwagen bleef leeg, terwijl ik wel de bestelling had geplaatst). Werd vriendelijk en netjes geholpen, en mijn bestelling is meteen aangenomen en verwerkt, De volgende dag de bestelling in huis. Ook hiervoor mijn compliment de jongens waren beleefd en voorzichtig met de wasmachine naar boven en weer naar beneden te brengen (oude machine namen ze mee). Het is super bezorgd! Totaal: 8 Aangekocht: Online Gemak6 (geen motivatie)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ulutas7 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel fijn winkelen in de webshop. Alles is overzichtelijk en word stapsgewijs uitgelegd. Na de bestelling hebben wij een bevestiging op de mail gehad waarin duidelijk verteld word wat we konden verwachten.

Service
Snelle levering en alles volgens afspraak!

Assortiment
Erg veel keuze.

Aanbeveling
Wij hebben alles volgens afspraak geleverd gekregen. De monteurs waren vriendelijk en behulpzaam. Tevens geeft de winkel mooie kortingen!

Extra toelichting
De webshop gaf ons gelijk vertrouwen en de keuze in het assortiment is lekker groot. Er is extra service te kiezen, alsmede extra garantie bij te kopen en dat vinden wij belangrijk. Ze hebben diverse betaalmogelijkheden en leveren volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcoort 25-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

biema069 25-11-2014 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
deskundig en klantgericht geholp0en

Extra toelichting
Genoeg keus, overzichtelijk, geen gedram van een verkoper, deskundig en service gericht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scholtenkees 24-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klantgegevens prima beschikbaar. Leverancier Novy door hun gebeld en mij weer teruggebeld!

Service
Goede uitleg van het produkt. Bij onzekerheid over een vraag direkt teruggekoppeld naar Leverancier Novy.

Assortiment
Mooie showroom waar heel veel keuze aan apparatuur te zien is van diverse merken.

Aanbeveling
Zowel voor de zelfdoener of voor degene die service willen is er keus en een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebaum 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling. Factuur vrijwel direct per email ontvangen.

Service
Zeer vlotte inschakeling van een monteur voor de installatie van onze nieuwe inbouwkoelkast.

Aanbeveling
Van Bemmel en Kroon weet hoe ze klanten moeten behandelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericpruim 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwam op maandag al naar ons huis!

Service
Na 5 minuten stond de nieuwe vaatwasser al te werken

Extra toelichting
De vaatwasser werd goed aangesloten door de monteurs die de vaatwasser brachten. Ik kon via de iPhone gewoon de truck via tracking volgen, ze belden ook nog even tevoren dat ze het apparaat brachten, echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inkie00 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gezocht op internet en gevonden.

Service
Had hulp nodig voor de bestelling, ze waren telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

Aanbeveling
vriendelijk, snel en duidelijk. Pluspunt vond ik dat ze een bedrijf hebben wat voor hen de apparaten installeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bobverkeij 24-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Telefonisch binnen 5 minuten order geplaatst

Service
Netjes e-mail dag voor levering dat dit zou geschieden in periode van 09.00 tot 11.15. Kwartier voor levering gebeld met de melding dat ze eraan kwamen.

Assortiment
Bemmel en Kroon staat toch bekend als keukenzaak, maar heeft wel degelijk ook andere apparatuur.

Aanbeveling
Prima prijs met uitstekende service.

Extra toelichting
Ik was zo tevreden over de service dat ik 2 dagen later naar de winkel in Zoeterwoude ben gegaan om me ter plekke te laten voorlichten over stofzuigers, waarna ik er direct één heb aangeschaft. Ook hier weer een prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicovanzutphen 23-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door het ruime assortiment en deskundig advies was het erg gemakkelijk om een keuze te maken in het merk en type oven die we wilden hebben.

Service
Na de juiste keuze in onze aankoop gemaakt te hebben, werd de aankoop direct en zeer correct administratief afgehandeld, waarna zowel een kopie van de order persoonlijk overhandigd werd en een bevestiging via de email. Bovendien behoefde er ook geen aanbetaling plaats te vinden. Zeer klantvriendelijk!

Assortiment
Bemmel&Kroon beschikt over een zeer ruim, kwalitatief uitstekend, assortiment van witgoed en andere beschikbare producten, waaruit het voor ons prettig is om een keuze te maken.

Aanbeveling
In het verleden hebben wij een volledige keuken bij Bemmel & Kroon aangeschaft, waarmee wij nog steeds zeer tevreden zijn en vanaf het begin een zeer deskundige en klantvriendelijke afhandeling heb mogen ervaren.

Extra toelichting
Bovenstaande beoordelingen mogen duidelijk zijn dat wij bijzonder tevreden zijn over de deskundigheid, klantvriendelijkheid en de kwalitatief uitstekende producten van Bemmel & Kroon. IK kan, en heb tot heden toe, belangstellenden altijd geadviseerd om bij deze winkel witgoed en andere beschikbare producten te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilaire 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De uiteindelijke doorvoering van de bestelling was wat onduidelijk en lukte niet van de eerste keer.

Service
Een keer de bestelling aangenomen verliep alles vlot.

Assortiment
Er is een uitgebreide keuze voorhanden

Aanbeveling
Indien ik nogeens een bestelling moet doen zal ik zeker eerst bij Bemmel en Kroon gaan kijken.

Extra toelichting
Bestellen via email is wat onduidelijk, misschien omdat het mijn eerste keer was en de procedure wat te onduidelijk, voor mij alleszins aangezien mijn eerste keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benvdleest 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is duidelijk. Info nuttig.

Service
Afspraak maken is simpel. Afspraken zijn stipt nagekomen.

Tip of als suggestie om te overwegen: bezorging in de avonduren. Gat in de markt....ben benieuwd hoe B&K erover denkt.

Assortiment
Zocht wasmachine en in mijn segment kon ik het gewenste model snel vinden.

Aanbeveling
Goede service, betrouwbaar en zeker niet de duurste.

Extra toelichting
Diverse huishoudelijke artikelen gekocht in de winkel aan de Loevesteinlaan en altijd tevreden. Nu na enkele teleurstellingen via de site weer helemaal blij met de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w.smeele 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

patijn 22-11-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Een zeer vriendelijke verkoper, die voor ons ook nog ging kijken of de keus die we gemaakt hadden ergens anders nog goedkoper was. Ook kregen we na de aankoop een heerlijk kopje koffie en een lekker broodje.Dus we hadden zeker niet voor niks twee uur in de file gestaan.

Assortiment
Het assortiment is zeker ruim voldoende.Staat ook zeer mooi opgesteld.

Extra toelichting
We zijn zeker tevreden, het was alleen jammer dat de chauffeur niet zo vriendelijk was dat vond ik wel een min puntje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlvanderplas 22-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruikersvriendelijk vinden wat je zoekt op de website.

Service
Snelle en goede communicatie tijdens offerte en leveringstermijn. Aflevering en installatie snel en goed.

Assortiment
Precies gevonden wat ik zocht. Ook voldoende alternatieven ter vergelijking.

Aanbeveling
Vanaf start zoeken en kiezen, bestellen, levering en installatie geheel zonder problemen verlopen.

Extra toelichting
Algehele afhandeling van begin tot eind correct verlopen, afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvanderheiden 22-11-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Keurige nette bediening , snelle service en keurige monteur die de kookplaat snel en vakkundig heeft gemonteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristinamaric 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Op zaterdag een vaatwasser besteld, maandag een mail gekregen dat deze niet op voorraad was en besteld was voor mij. Ik heb gelijk per mail gevraagd wanneer deze dan.binnen zou komen. Snel antwoord hierop gekregen: de vaatwasser zou donderdag in het magazijn aankomen. De volgende dag echter al een mail ontvangen dat de vaatwasser binnen was en ik een afleverafspraak kon plannen. Super makkelijk allemaal! Zou het een ieder aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvdTogt 21-11-2014 In de winkel gekocht
Forepark te Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webwinkel is duidelijk en makkelijk in gebruik.

Service
Niets is teveel, prima service.👍

Assortiment
Breed assortiment.👍

Aanbeveling
Afspraak is afspraak.👍

Extra toelichting
Prima service, deskundig personeel en een uitstekend logistiek apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

costadimoero 21-11-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Een directe ontvangst en gelijk door verwezen naar een ter zake kundige medewerker, die ons overal direct antwoord op kon geven(wat een verschil met een ander bedrijf waar we geweest zijn, maar ja ik ben toch niet gek!!!!)

Assortiment
Voor ons was het assortiment voldoende en binnen een half uur hadden wij 3 apparaten besteld.

Aanbeveling
Vanwege de vriendelijke en niet opdringerige benadering en ook qua prijs vergelijking.

Extra toelichting
Winkel is prima, alleen jammer, dat jullie geen bord aan het begin van Neckar mogen plaatsen, want eerst reden we toch te ver door, hoewel we op de rijksweg hadden gezien waar het was, maar bij de Neckar denk je, dat je bij een autobedrijf binnenrijdt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slybas 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goedkoop, goede service. Zelfs mijn oude machine mee genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

janreinink 21-11-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site was bijzonder overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.

Service
Alle afspraken ( leveringsdata en tijd etc) werden perfect nagekomen en binnen enkele minuten geplaatst.

Assortiment
Alle modellen waren in ruime mate aanwezig op zowel de site als de winkelruimte.

Aanbeveling
Gewoon goede waar voor je geld en prima service.

Extra toelichting
Gewoon goede waar voor je geld en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wipawipa 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De medewerker aan de telefoon beantwoordde al mijn vragen. De levertijd was iets langer dan beloofd.De bezorgdienst was heel correct; een telefoontje dat ze binnen het kwartier zouden komen. Geïnstalleerd. Vriendelijk. Geen koffie, want "we hebben haast"

Aanbeveling
Prima service. Prima bezorgdienst

Review criteria:

Goed

Reageer

gitaarkaatje 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te zoeken met de zoekfunctie

Service
Vlotte levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering plaatsvind (sms en email en telefoontje 15-30 min voor ze arriveren). Installeren goed en vlot en nemen verpakkingsmateriaal mee.

Aanbeveling
Vlot, duidelijk, zelf je afleverdag kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterloes 21-11-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Wij hebben een nogal al moeilijk huis en het plaatsen ging niet zoals verwacht. Ook al was het eigenlijk alleen afleveren bleven bezorgers net zo lang totdat de koelkast goed stond. Dikke pluim voor de bezorgers!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

alexandereerhart 21-11-2014 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Zoeterwoude / Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig advies en hulp zowel in het de winkel door de verkoper Bemmel&Kroon (Bemmel & Kroon Zoeterwoude / Rijndijk)

Service
hulp van de installateur bij het weghalen van de oude wasmachine. dat was een extra service!

Assortiment
ruime keus voor goede prijs

Aanbeveling
ik heb nu al mijn wasmachine en droger gekocht bij Bemmel&Kroon en in de toekomst ga ik daar ook een nieuwe koelkast kopen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden, de levering van de producten worden snel en professioneel gedaan. ik hoop spoedig een koelkast te kunnen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Schneider 21-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Per telefoon ging heel makkelijk, alles werd duidelijk uitgelegd.

Service
Zie bij gemak. Kreeg meteen mail met overzicht hoe en wat.

Extra toelichting
Wij zijn tot nu toe heel tevreden over de wasmachine (Bosch WNAS324471) die we via B&K per telefoon hebben aangeschaft. Ik werd prettig te woord gestaan, kreeg alles duidelijk uitgelegd hoe en wanneer e.e.a. geleverd zou worden. Ook prima via mail/internet te volgend hoe laat de machine zou komen. De jongens die de wasmachine plaatsten (zolder) en de oude hebben afgevoerd waren vriendelijk. Ze werkten netjes en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews