bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Philippe 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke prijzen en afspraken voor verzending

Service
Goede en vlotte service

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment met duidelijke foto's

Aanbeveling
De meeste items vindt je hier terug

Extra toelichting
Correcte afhandeling van de bestelde goederen, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewi_marlyse 14-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie ruime winkel, overzichtelijk groot assortiment, de winkel is gemakkelijk te bereiken en er is genoeg parkeergelegenheid.

Service
Wij zijn al vele jaren klant en ja waar gewerkt wordt worden soms ook fouten gemaakt. Bemmel en Kroon loste dit altijd tot onze grote tevredenheid op en daar gaat het uiteindelijk om, het eindresultaat.

Assortiment
Wat onze keuken betreft, alles wat er staat komt bij Bemmel en Kroon vandaan. Meestal hebben we elders iets gezien of op het oog en blijkt het produkt ook in het assortiment van Bemmel en Kroon te zitten voor alweer de scherpste prijs en daarom zitten we ongemerkt al jaren in klantenbestand van Bemmel en Kroon.

Aanbeveling
Als je hier niet slaagt waar dan wel? Uitgebreid assortiment met de laagste prijs en geweldige service.

Extra toelichting
Ik wilde geen tienen geven want er is altijd wel een punt om aan te werken voor verbetering alleen kan ik dat punt zo snel niet bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julius Revalli 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig bediening en via de smartphone makkelijk toegankelijk.

Service
Op onze voor avond van onze verhuizing de BOSCH Koelvriescombinatie besteld, volgende dag ontvangen.

Ik kreeg een telefoontje dat ze onder weg waren.

Top service zeer bekwaam.

Assortiment
Zeer ruime keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
Zeer ruime keuze en overzichtelijk assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik deed het online, en wist al wat ik wou, heel makkelijk dus.

Service
Ik vond het goed dat de levertijd zo keurig bekend gemaakt was. De personeel waren vriendelijk en professioneel. MAAR er was GEEN handleiding! Jammer

Aanbeveling
Alles ging perfect, behalve het feit dat er geen handleiding folder geleverd werd. Mijn ordernummer: BKI540466

Extra toelichting
Ik ga jullie morgen bellen, of het handleiding alsnog gestuurd kan worden. Zo ja, krijgen jullie een 9+!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

daylight76 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via site een goede droger gevonden, site is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Wilde een bestelling plaatsen via de site maar kon pas na 3 dagen laten bezorgen. toen heb ik gebeld en is gelijk voor de volgende dag ingepland. super snelle levering en alles goed aangesloten. klantenservice goed bereikbaar!

Assortiment
had genoeg keuze.

Aanbeveling
Vaker bij deze winkel besteld en altijd goed geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marko147 14-06-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Oude wasmachine werd opgehaald en de nieuwe geplaatst.
3 trappen moesten ze op,maar geen probleem.

Service
Gewoon zeer goede service.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Gewoon een superwinkel,koop al me apparatuur bij Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

larochs 13-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website met alle info die nodig is.

Assortiment
Alle witgoed bij Bemmel en Kroon gekocht, ruim assortiment en scherpe prijzen

Extra toelichting
Bezorgers van Dynalogic verdienen zeker ook een pluim. Zeer vriendelijk en perfecte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site is makkelijk te bekijken en het is simpel wat te bestellen.

Service
je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling. Bij een andere bestelling (vaatwasser) hebben we een opvolger van de bestelde vaatwasser gekregen, voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewi_marlyse 13-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie winkel, overzichtelijk en makkelijk te bereiken

Service
Wij zijn al vele jaren klant en ook al gaat niet altijd alles zonder problemen, het wordt wel altijd opgelost en dat maakt heel veel goed

Assortiment
Wat onze keuken betreft alles wat er staat komt bij Bemmel en Kroon vandaan en meestal hebben we van te voren iets gezien of op t oog en bij Bemmel en Kroon kunnen we het daarna tot nu toe altijd afnemen.

Aanbeveling
Mooie winkel, groot assortiment, uitstekende prijs/kwaliteit en prima service. Nooit een echte reden tot klagen gehad. Er werd altijd een goede oplossing geboden. Daar werd ook nooit moeilijk over gedaan en dat is altijd fijn.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 13-06-2016 In de winkel gekocht
rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te bestellen, zowel online als in de winkel

Service
bellen vlak voor zij komen afleveren om te bevestigen dat er iemand is

Aanbeveling
goede service, mooie producten voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric24 13-06-2016 In de winkel gekocht
Qrucius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Meedenken met de klant

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Vriendelijke en professionele service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Sonder 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk ingedeeld!

Service
Goede follow-up naar aanleiding van de bestelling.

Assortiment
Van de kookplaat die ik zocht was voldoende keuze!

Aanbeveling
Goede winkel met eerlijke prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 13-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De producten stonden op merk bij elkaar

Service
Ze nemen de tijd voor je en krijg goede uitleg

Assortiment
Erg veel keuze, en op voorraad zodat het direct geleverd kon worden

Aanbeveling
Een mooie fijne winkel met een groot assortiment en goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 12-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime winkel open ruimte, prettige opstelling, ruime parkeergelegenheid.

Service
niet te lang wachten, duidelijke info, houdt zich aan de gemaakte afspraken, belt 30 min. voor levering.prettige bezorgers.

Assortiment
ruim genoeg om een goede keuze te maken in diverse prijscriteria

Aanbeveling
dat kopje koffie aan het eind had net iets eerder gemogen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website met heldere voorwaarden: Gratis verlengde garantie van 2 naar 5 jaar.

Service
Thuis plaatsen 1 hoog in een klein hokje oude machine retour tesamen met alle verpaking

Assortiment
ruime keuze uitgezocht via reviews op kieskeurig.nl

Aanbeveling
reviews helpen je goed een product te beoordelen.

Extra toelichting
Wasmachine defect. Na service bellen, reparatie te duur, nieuwe uitzoeken op kieskeurig en bestellen bij Bemmel&Kroon konden we binnen 29 uur weer wassen !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mardi 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede informatie op website

Service
Bijzonder snelle service en zeer klant gericht

Assortiment
N.v.t.

Aanbeveling
Levering en service bijzonder goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m.peukens 11-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk,snel en betrouwbaar

Service
ruime keuze in extra's en op tijd geleverd.kreeg van tevoren track en trace zodat je je zending kan volgen.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ben zeer content met het bestelde product en service

Extra toelichting
had een warmtepompdroger wtw87560 besteld maar kreeg een gratis upgrade naar wtw87562.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasjedaar 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, maar geen mobiele versie

Service
Uitstekende uitleg en updates over aflevering.
Snelle levering!

Assortiment
Prijs is concurrerend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 10-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim en overzichtelijk opgesteld assortiment in ruim opgezette winkel.
Winkel gemakkelijk te bereiken.

Service
Goed geholpen, zonder enige opdringerigheid of geforceer in bepaalde richting.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goed gevoel bij Bemmel & Kroon. Ik kom er al jaren (verschillende huishoudelijke apparaten en een gehele keuken gekocht).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plien528 10-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb de koel/vries combinatie op de site van Van Bemmel en Kroon gekocht. Dit ging heel erg gemakkelijk, snelle betaling en je wordt goed via mail op de hoogte gehouden.

Service
Ik vind de service zeer goed en klantgericht. Mocht er iets zijn dan krijg je direct een antwoord via mail of zij bellen je op zeer kort termijn gelijk terug. Ik ben heel erg netjes en vriendelijk benadert door het personeel.

Assortiment
Er is een groot assortiment en je kan producten makkelijk met elkaar vergelijken en zo tot een wel overwogen keus komen.

Aanbeveling
Ik heb de afgelopen 3 jaar mijn vaatwasser, droger en koel/vries combinatie bij van Bemmel en Kroon gekocht op advies van mijn zus. Ik heb zeer blij met de winkel en service en zal hier zeker weer een aankoop doen in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

looma329 10-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en veel keus

Service
Goede uitleg van de verkoper

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

IFF 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even for me as a non-Dutch, the website was very clear and easy to understand. I set my criteria (price, type, color) for the gaskookplaat and I could easily find the perfect match that suited me.
The appointment was made and the delivery was right on time at my door step.

Service
Making the appointment was clear and easy and the product was delivered on the day and time that suited me.

Assortiment
it was not the first time when I picked a product via kieskeurig.nl. No complains at all.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Borghtjes 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis. Zelfs keuze in aflever-dag.

Service
Top service, snelle reactie op mails

Assortiment
Grote en brede keuze.

Aanbeveling
Zie toelichting!

Extra toelichting
Ik heb een Boretti Da Vinci nero gekocht. Er stond op de website dat je bij aankoop van een Boretti een gratis hoes kreeg. Dat bleek bij een ander type te zijn...maar wel stond er een foto van mijn BBQ bij...beetje misleidend. Ik stuurde een mail, ze begrepen mijn gevoel en werd zonder pardon een gratis hoes bij geleverd...helemaal top!!!! En de website werd aangepast...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ch 09-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kwamen excact op afgesproken tijd

Service
zeer goede en accurate hulp

Assortiment
heeft bijna alles

Aanbeveling
mooie moderne winkel en fijn geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pascal 09-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een overzichtelijke site.

Service
Voor 16:00 uur besteld, om 10 uur in huis.

Assortiment
Alles is goed te vinden en de verzending is gratis, de extra service is in verhouding met andere winkels, stukken goedkoper.

Aanbeveling
Goede service en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank.P 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
netjes te woord gestaan en ze hebben tijd voor.
daarnaar kregen we ook nog een leuke extra korting.

Service
top, de verpakking werd meegenomen en het oude apparaat ook.

Assortiment
ze hebben veel keuze, niet in voorraad binnen 3 dagen geleverd

Aanbeveling
netjes overzichtelijk ruim en licht

Extra toelichting
ordernummer CRQ537800

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
had al voorselectie gedaan en vroeg om specifieke aanvullende dingen. Werden meteen vlot en naar tevredenheid beantwoord door dezelfde verkoper/adviseur wiens naam ik had genoteerd.

Service
Na 1e ingebruikname bleek de afvoer over te lopen vanwege sterkere pomp. Kreeg meteen van dezelfde verkoper passende oplossing aangereikt en na uitvoering was probleem weg. Later bleek alleen centrifugeren niet te werken bij met de hand gewassen jurkje. Blijkt bij alle andere betere merken ook zo te zijn. Bij energie klasse A+ en hoger wordt centrifugeren aangestuurd door gewicht. Dat je dit kon oplossen door er een badhanddoek bij te doen voelt gek ,maar werkte wel. Ook dezelfde verkoper kon mij adequaat informeren.

Aanbeveling
Bij de meeste goede internetzaken is de kennis van de adviseurs vaak beter dan die van een kleine lokale winkel of van ketens als BCC. Het cijfer is uitkomst van bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilian 08-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website alles netjes per categorie ingedeeld en zodoende lekker gemakkelijk op te zoeken

Service
Had wasdroger model besteld dat later niet meer leverbaar bleek te zijn. Opvolgend model gekregen wat beter en nieuwer was dan het oorspronkele model wat ik had besteld. Dit model gekregen voor dezelfde prijs als het model dat ik had besteld. Hierover ook nog telefonisch contact gehad en mocht het zelfs ook nog veranderen indien gewenst. Bezorgdatum is ook zelf te kiezen. Goede service

Assortiment
Met betrekking tot de wasdrogers mogelijkheid om uit zeker een 100-tal wasdrogers te kiezen. Keus genoeg.

Aanbeveling
Correcte winkel, scherp geprijst en zeer goede service. Een aanrader voor iedereen. Was voor mij de eerste keer dat ik er heb besteld. Zal in de toekomst zeker overwegen dit weer te doen als de noodzaak er is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Koster 08-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar en prima openings tijden

Service
Beschadigde koelkast geleverd maar dag later al onbeschadigde in huis top

Assortiment
Alles is daar te koop

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig personeel

Extra toelichting
Wanneer ik witgoed nodig heb denk ik als eerst aan Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mijn vriend heeft e.a. vergeleken en van Bemmel Kwam daar het beste uit. ook eerdere reviews waren goed.
Wij hebben maandag besteld en de wasmachine werd dinsdag al geleverd. Kreeg maandag avond zelfs al de planning door zodat ik wist waar ik aan toe was.

Service
Snelle service en duidelijk.
De jongens die de wasmachine kwamen leveren waren uiterst vriendelijk en vrolijk.

Assortiment
Kunnen vinden wat ik wilde hebben dus op prima

Aanbeveling
Goed, snel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 07-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Keurig en netjes geholpen door de medewerker

Service
alles netjes op tijd en gecommuniceerd

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
goed gelegen op de boulevard in Cruquius, goede service en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Zeker een aanrader om eens te gaan kijken, helpen je graag en nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonardo 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede indeling van de groepskaternen waardoor snelle entree naar onderhavige artikelen

Service
Snelle reactie op onlinebestelling. Bemmel en Kroon doet wat zij belooft.

Assortiment
De artikelen van de concurrent vind je ook bij Bemmel en Kroon, waardoor een goede prijsvergelijking mogelijk wordt.

Aanbeveling
Ja, wat wil je nog meer met zo'n goedwerkende shop.

Extra toelichting
Het door mij bestelde artikel was inmiddels vervangen door een opvolger, maar werd toch voor dezelfde prijs geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Spelier 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heb een Bosch WAE28327NL gekocht. Makkelijk zoeken in kwaliteit en prijs, zeker in combinatie met de vergelijkingsmogelijkheden van Kieskeurig

Assortiment
Erg veel keus. wat wel lastig is, de vele soorten typen wasmachines, de verbeteringen, met name de verschillen zouden wat beter aangegeven kunnen worden. Dan kun je sneller zien waar je voorkeur ligt.

Aanbeveling
Lage prijs,Snelle levering

Extra toelichting
Let op bij het afleveren. Mijn wasmachine werd in de voordeur gezet, net over de drempel. Maar mijn oude stond nog binnen. De transporteurs wilde niet wachten, want ze hadden maar 5 minuten.... Moest dus zelf mijn wasmachine naar de milieu-straat brengen. En oh ja, zorg dat al het water er uit is....

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gewoon thuis op de bank kiezen.
Bij vragen even telefoneren.
Bestellen: klaar!

Service
Mijn telefonische vragen werden keurig beantwoord.
De leveringstermijn was wat lang maar ik woon wel in België.

Assortiment
Zelfs de meest exotische ovens zijn leverbaar.

Aanbeveling
Beste prijs.
Keurige levering.

Extra toelichting
Als de koelkast het opgeeft koop ik een nieuwe bij Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marian 06-06-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ruime parkeergelegenheid, ruime opstelling,overzichtelijk, duidelijk geprijst prettige sfeer

Service
De verkoper was goed onderlegd in zijn kennis van het witgoed en keukenapparatuur.

Assortiment
genoeg keuze in meerdere prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gvds56 06-06-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heb product in de winkel gekocht

Service
Voor de deur parkeren, levertijd op de minuut, oude product meegenomen door bezorger

Assortiment
Volop keuze, goede prijzen voor goede producten

Aanbeveling
Verkoper niet opdringerig, goede info en heel behulpzaam

Extra toelichting
Eindelijk eens een winkel waar je niet meteen belaagt wordt door verkopers maar als je info wil staan ze meteen klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke shop met goede prijzen.

Service
perfect: duidelijke snelle communicatie en komen hun beloftes na.

Assortiment
Ze hebben(bijna) alles.

Aanbeveling
What you see is wat you get.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

judithkranenburg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele duidelijke webshop.

Service
Word goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd word.

Assortiment
Ruime keuze in assortiment en merken.

Aanbeveling
Heel veel keus lage prijs en erg snel geleverd.

Extra toelichting
ordernummer BKI538291

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen ging simpel en snel

Service
Zelf je gewenste bezorgdag aangeven, super geregeld.

Aanbeveling
Voor mij de voordeligste optie bij het uitzoeken van de juiste winkel voor de wasmachine die ik wilde bestellen. Aangenaam verrast door deze voor mij nog onbekende winkel. Simpel snel en voordelig, volgende keer weer!

Extra toelichting
ordernummer BKI537945

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 05-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zocht een bepaald type en ben toen op deze site terechtgekomen

Service
ben naar de winkel geweest en kreeg eerlijke en uitvoerige uitleg ook over andere vaatwassers en heb toen besloten om een bosch vaatwasser te kopen. Kreeg hem keurig de volgende dag geleverd volgens afspraak

Assortiment
voldoende assortiment en uiteindelijk een leuke prijs betaald voor een betere machine als waar ik voor gekomen was. Vriendelijke mensen

Aanbeveling
Volgende keer ga ik weer eerst daar kijken.

Extra toelichting
ordernummer CRQ538864

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KayleighS 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon het product wat ik wilde bestellen makkelijk vinden.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Wat ze aanbieden kunnen ze ook leveren

Extra toelichting
Fijne winkel. Veel keuze. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De man die het toestel afleverde sprak geen Nederlands.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JVzvrt 04-06-2016 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site en in de winkel direct en goed geholpen.

Service
Vriendelijk geholpen zonder gedoe. Relaxed dat we konden bestellen, en thuis desondanks nog even de afmetingen konden checken. Zonder verdere verplichtingen. Evenals betaling pas bij levering.

Assortiment
Op zich een breed assortiment, zeker op de site. Want in de winkel bleek het 'op voorraad' zijnde item, toch niet op voorraad. We kregen echter een duurder model voor dezelfde prijs.

Extra toelichting
Vriendelijk en snel geholpen in de winkel. ordernummer CRQ538492

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boomsma 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig besteld en snelLe levering!

Service
Je krijgt de dag van levering een mail met de geschatte tijd dat ze het komen afleveren en zelfs nog een SMS een half uur van te voren dat ze er bijna zijn. Echt top!

Assortiment
De wasmachine die we hadden besteld was niet op voorraad dus kregen we een opvolgend model van de wasmachine, zonder extra kosten te hoeven betalen! Echte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nzwiers 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk met bestellen.

Service
Op de website stond dat je niet op zaterdag geleverd kon krijgen maar bleek toch te kunnen.

Assortiment
Had even rond gesnuffeld op de website en hebben gewoon veel in voorraad.

Aanbeveling
Duidelijk en in mijn geval en product meer voor je geld.

Extra toelichting
Waren alle webwinkels maar zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald La. 04-06-2016 In de winkel gekocht
Leidschenveen, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie toonzaal, veel keuzes.

Service
Klantvriendelijke benadering. Er wordt meegedacht. Ook attente reactie toen ik later iets wilde bijbestellen, dat kapot was gegaan.

Assortiment
Zeer ruime keuze in verschillende stijlen.

Aanbeveling
Fijne zaak, goed personeel, die je het idee geven, dat ze er voor jou zijn!

Extra toelichting
Zeer tevreden met keuken en (daarna) de vriezer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinie 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de web-site is zeer overzichtelijk en per product(groep) te bekijken.

Service
aflevering op de afgesproken dag en omdat de aflevering vroeger dan aangegeven plaats zou vinden, een keurig telefoontje daaromtrent.

Assortiment
voldoende keuze en voorzien van details zodat de keuze gemakkelijk kan worden gemaakt.

Aanbeveling
overzichtelijke web-site, uitgebreid assortiment, voorzien van details en perfecte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zelfs zonder boekje is het display te volgen. TOP

Service
Ze belde netjes een kwartier van te voren. Ik had de koffie klaar de mannen installeerde de wasmachine en ik kon weer wassen.

Assortiment
Veel keuze uit de verschillen modellen

Aanbeveling
Duidelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.W. van Beek 03-06-2016 In de winkel gekocht
Zoetrwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en effectief

Service
Wordt goed naar de vragen en wensen geluisterd.
Men belt gerust, nadat de bestelling is gedaan, over een nieuw alternatief.

Assortiment
Nagenoeg alles verkrijgbaar.

Aanbeveling
Vriendelijk, bekwaam en deskundig personeel.
Goede service en goede nette en tijdige bezorging.

Extra toelichting
Bij BCC werd een soortgelijke bestelling een enorm fiasco. Ook het personeel was aardig maar absoluut onkundig mbt de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer snelle levering en keurig aangegeven wanneer het geleverd werd en half uur voor levering nog berichtje met preciese levertijd

Service
Prima allemaal en goedkoop

Assortiment
Geen idee eigenlijk gister voor het eerst besteld

Aanbeveling
Keurig op tijd geleverd en op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews