bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J & H 17-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima sortering

Service
Fantastisch, wat we op de site hadden gezien was er in de winkel niet, verkopen deed een heel goed aanbod voor een vergelijkbare machine.

Aanbeveling
Een goede verkoper die je ook nog eens het gevoel geeft dat hij mee denkt.

Extra toelichting
Snelle afhandeling en prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelie 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je besteld online nadat je uitgebreid onderzoek hebt gedaan en meteen daarna ontvang je een mail dat alles ingang gezet wordt.

Service
dag voor de bezorging een mail met een tijdslot waarin de bezorging plaats zal vinden en op de dag zelf netjes een telefoontje van de bezorger dat hij met een half uur er zal zijn

Assortiment
moet eerlijk toegeven dat ik niet naar het assortiment gekeken heb omdat ik naar een specifieke droger zocht maar als ik de reviews van de winkel lees is deze uitgebreid

Aanbeveling
Super snelle service, heb maandag avond besteld en kreeg meteen een mail dat alles goed was en de droger woensdag bezorgd zou worden. Dinsdag kreeg ik een mail met het tijdslot waarop het appaart bezorgd zou worden. En op de dag zelf netjes gebeld dat ze met een half uurtje er zouden zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herk 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super service en top geïnstalleerd zeer kundig en vriendelijk personeel en zeker niet duur.

Aanbeveling
Volgende x als we wat nodig hebben dan weten we waar we zijn moeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op deze webwinkel is het zoeken van apparaten, vergelijken van specificaties en prijzen erg eenvoudig en geeft zo voldoende informatie om een afgewogen keuze te maken

Service
Snelle reactie op online bestelling en het maken van afspraken voor levering en installatie

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
De Webwinkel geeft informatie waar ik als consument behoefte heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amlacher55 17-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer vriendelijk en deskundig!

Service
Gewoon goed!

Assortiment
Zeer veel keuze!

Aanbeveling
Komt zeer betrouwbaar over!

Extra toelichting
Het zijn helaas niet meer veel van dat soort als Bemmel en Kroon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciska 17-02-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd netjes geholpen en vertelde al mijn wensen werd goed naar mij geluisterd.

Service
Gelijk gaan zoeken of het op voorraad was

Assortiment
Genoeg keus

Extra toelichting
Had witgoed besteld bij een groot witgoed concern maar moest twee maanden wachten zat zonder koelkast wasmachine en gasfornuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ljdebruijn 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er wordt duidelijk aangegeven hoe laat de chauffeur/monteur zou komen: eerst in de bestelbevestiging dat er op de dag zelf uiterlijk 8:00 een bericht komt tussen welke tijden de chauffeur ongeveer komt, en om 13:00 uur nog eens een SMS met het bericht dat hij 13:25 zou arriveren.

Service
De monteurs waren iets later dan in de SMS was aangegeven, maar ik was onder de indruk hoe makkelijk ze de wasmachine naar de tweede verdieping tilden en de oude wasmachine weer naar beneden. Uiteraard is het hun werk en zijn ze het gewend, maar met in mijn achterhoofd hoeveel moeite het ons zelf heeft gekost om de oude wasmachine boven te krijgen vond ik het bijzonder snel gaan.

Ook de extra service voor het naar boven brengen en aansluiten van de nieuwe machine èn de optie om de oude wasmachine meteen mee te nemen is super!

Aanbeveling
Duidelijke informatie over tijd waarop de chauffeur arriveert en de bijzonder voordelige opties om de nieuwe wasmachine op zijn plaats te laten zetten, aansluiten, en de oude te laten ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mw. Koek 16-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Schitterende winkel. Groot, ruim van opzet, veel merken, goede prijs.

Service
Zoals deze moet zijn.

Assortiment
Bemmel en Kroon behandelt klanten zoals klanten behandeld willen worden. Zij voegen het woord bij de daad.

Aanbeveling
Vanwege onze goede ervaring, telkens als wij er iets kopen.

Extra toelichting
Ga snel deze winkel bezoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kewe 16-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Netjes en overzichtelijk.

Service
Is gewoon top

Assortiment
Keuze maken is niet moeilijk

Aanbeveling
Mankeert niets ann.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hpo 16-02-2016 In de winkel gekocht
Cruqius Haarlemmermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij binnenkomst meteen ontvangen en gewezen waar de spullen stonden waar wij naar zochten

Service
Degene die ons hielp was niet zeker van zijn zaak en gaf dat eerlijk aan. Een colega van hem heeft ons verder geholpen met advies

Assortiment
Meer dan voldoende in een ruime en overzichtelijke opstelling met verschillende mogelijkheden

Aanbeveling
Zowel de service in de winkel als de bezorging en inbouw waren keurig verzorgd en super snel geregeld

Extra toelichting
Goede service van zowel de verkoper als de monteur van het bedrijf dat voor hen werkt. Snelle levering en keurige afwerking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

apjdooren 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel een keuze maken uit een zeer breed assortiment

Service
Uitstekende planning mbt aflevering met heldere afspraken en melding van aankomst van goederen bij je thuis

Assortiment
Zeer ruim divers assortiment van alle goede metken

Extra toelichting
Een bedrijf dat door duidelijkheid en klantgerichtheid boven het gemiddelde uitsterkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 16-02-2016 In de winkel gekocht
Cruqiuis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wij kwamen in de winkel met nummers van onze vaatwasser en koel/vrieskast van 16 jaar geleden. De verkoper wist precies welke wij nu moesten hebben voor onze inbouwkeuken.

Assortiment
Ze hebben er alles wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden om hier heen te gaan. Geweldige service en ook nog de goedkoopste.

Extra toelichting
Degene die onze vaatwasser en koel/vrieskast kwam inbouwen was ook geweldig. Keurig gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Klein Breteler 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop.

Service
Prima bezorging, keurig op tijd.

Aanbeveling
Goede hulp bij uitpakken, installatie én meenemen oude apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Product van keuze elders voor een lagere prijs gezien, Dit gecommuniceerd, en meteen een betere prijsvoorstel gekregen. Duidelijke communicatie via mail over verloop van aankoop.

Assortiment
Voldoende assortiment via de webshop en ook kortere leveringstijden dan concurrentie

Aanbeveling
Prijs, leveringssnelheid, communicatie en overzichtelijke webwinkel

Extra toelichting
Handig dat je de datum zelf mag bepalen van aflevering, en de chauffeur belt een half uur voor levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABaks 15-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag Forrepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nog nooit teleurgesteld komen hun afspraken na

Service
Netjes en opgeruimd

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
10+ dat verdienen zij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goedee 15-02-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Forepark, leischenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Lekker dichtbij, gemakkelijk parkeren

Service
Snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
We hebben tot nu toe precies kunnen kopen wat we graag wilden hebben

Aanbeveling
Snelle levertijden, goede voorlichting, snelle reactie bij
Problemen

Extra toelichting
prettige bezorgers,!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mart 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product wat ik zocht was snel te vinden

Service
's middags om 16:05 uur besteld. Een half uur later al gebeld wanneer de installatie plaats kon vinden. Op de dag zelf ook nog gebeld dat e.e.a. anders liep vanwege uitloop bij andere klant en of dat een probleem was. Hele goede communicatie naar de klant. Dat maak je niet vaak mee.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht en ook nog tegen een concurerende prijs.

Aanbeveling
Zelden via een webshopbestelling zo'n snelle en goede service gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
internetbestelling verliep soepel

Service
heel vriendelijk en goed persoonlijk telefonisch contact toen we nog wat vragen hadden

Assortiment
best veel keuze

Aanbeveling
goede telefonische behandeling van onze vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.a. 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden , op te zoeken .

Service
op tijd , keurig bezorgt , goede service, netjes op zijn plek gezet en aangesloten.

Assortiment
in alle prijs klasse is er wel wat te vinden.

Aanbeveling
overzichtelijk , makkelijk , duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

malou_2005 13-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was overzichtelijk en de goedkoopste prijs kwaliteit verhouding.

Service
In de winkel waren ze vriendelijk, en was het snel geregeld.

Assortiment
Producten hadden goede levertijd en waren er snel.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, goede service en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Gisteren de nieuwe wasmachine en droger van Siemens via Bemmel & Kroon in gebruik genomen, en wat een rust! Eindelijk geen wasmachine meer die door het huis heen loopt en de trommel uit de machine wil lanceren. De schone en droge was lijkt alleen nog maar een mooie bijkomstigheid ;-) Beide machines door Bemmel & Kroon keurig op tijd afgeleverd en aangesloten, oude machine meegenomen , waarna wij ons alleen nog maar druk hoeven te maken over welke was we eerst doen. (ordernummer ZTW519053)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Litjens 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, goede product omschrijving en makkelijk te lezen

Service
Na bestelling directe bevestiging via de mail, levertijd kun je zelf aangeven. Daarna mail met bevestiging levertijd. Dag van leveren mail en SMS met tijd van leveren

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Goede service.
Vriendelijke bejegening

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nel 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
mooie overzichtelijke website en hel duidelijk
1 minpuntje vind ik de prijzen zijn niet altijd duidelijk De ene keer betaal je wel voor het boven brengen en de andere keer weer niet Kan dat niet altijd volgen Het gaat maar om 9,95 maar toch. Verder prima site

Service
Geniaal dat je precies kan volgen waar jou bestelling zich bevind Je kan hem helemaal volgen
Top!! Perfect inschatting van tijd van levering en ook nog eens een sms een half uurtje voor levering
Prima!!

Assortiment
Uitgebreid assortiment wordt er aangeboden
Ruime keuze en de prijs is oké in vergelijking met andere aanbieders

Aanbeveling
overzichtelijk website, ruime keus, voor elke portemonnee , geweldige service
Alles heel duidelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele en gebruiksvriendelijke website

Service
Gemakkelijke track en trace, bezorgdag zelf te kiezen en perfect via sms en telefonie op te volgen

Aanbeveling
Super prijzen voor goede waar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle levering en correct vriendelijke bezorgers

Service
Zie bovenstaande

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Doordat de levering zo snel was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 13-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je komt binnen en een dame en heer ontvangen je zeer vriendelijk en vragen waar je voor komt. Ze sturen je direct de goede kant op.

Service
Deze man wist alles uit het hoofd en hoefde niets op te zoeken. Hij wist alle verschillen en voor en nadelen van alle merken te noemen.

Assortiment
Je kan niet alles op voorraad hebben maar brochures genoeg.

Aanbeveling
Komen, zien en veroveren was de stelling van Julius Ceasar. Met dit gevoel ga je ook naar buiten. Je komt, je laat je goed informeren en vervolgens ga je naar buiten omdat de prijs van dien aard was dat je het bijna veroveren kon noemen.

Extra toelichting
Je kan ook prima koffie drinken aan de mooie daarvoor ingerichte bar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Alard 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen van de wasmachine was erg gemakkelijk en daarna ging alles vanzelf.

Service
Zelfs voor me aangesloten, alleen vergeten de kapjes over de gaten achterin de machine te plaatsen.

Assortiment
Ruime keuze, maar vooral terecht gekomen bij B&M vanwege de prijs.

Aanbeveling
Heerlijk online shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 13-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Website overzichtelijk en als je belt met vragen wordt je goed geadviseerd en geholpen

Service
Prima geregeld alles

Aanbeveling
Professionele benadering en goed geadviseerd

Extra toelichting
Ze bellen je vooraf levering keurig vooraf op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djzuilhof 12-02-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
hulpvaardige medewerker, soepel en gemakkelijk

Service
alles snel geregeld en afspraak was ook echt een afspraak

Assortiment
het type waar ik voor kwam was er niet en niet voorradig maar een vervanger was wel snel te leveren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

P. 12-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel te vinden

Service
Winkel goed bereikbaar

Assortiment
Ruim assortiment en scherpe prijs

Aanbeveling
Medewerkers geven uitgebreid uitleg van apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scheffers 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De aankoop was snel geregeld goede offerte gekregen.

Service
De mannen brachten de spullen zonder morren 4 hoog.
Zijn zeer voorzichtig

Assortiment
Een uitgebreid assortiment.

Extra toelichting
Ik zou de volgende keer weer bij Bemmel&Kroon mijn, apparatuur kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitstalling producten

Service
Goed geholpen door medewerker.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima geholpen snelle levering

Extra toelichting
Ons ordernummer is:ZTW519595

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, professionele telefonische hulp.

Service
Zeer goede service, voel me als klant echt op de eerste plaats staan!

Aanbeveling
Zeer goede informatie gekregen, zowel op de site als telefonisch!
Volgende dag werd de kookplaat al geleverd!
SUPER!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin1967 12-02-2016 In de winkel gekocht
Zoetewoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk en duidelijk geprijsd op de internetsite zijn wel naar de winkel geweest om het te kunnen zien, was echter niet op voorraad dus werd het direct besteld door een van de medewerkers.

Service
Er werd meegedacht met de vervanger van de AEG afzuigkap die niet meer te leveren was. Levering volgens afspraak, keurig verpakt.

Assortiment
Veel verschillende merken, dus veel keus in verschillende prijsklasse's. Als ze iets niet hebben in de winkel kunnen ze wel bestellen dat doen zij direct voor je.

Aanbeveling
Gemotiveerd personeel die je op alle vlakken willen helpen en alles laten zien wat zij hebben in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V Soest 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk, Snelle en goede service!

Service
Keurig afgeleverd en oude machine mee genomen.

Assortiment
Prijs kwaliteit is erg goed. En een mooie showroom.

Aanbeveling
Goed berijkbaar en overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Levering goed te plannen en op tijd

Service
Geen problemen, vlekkeloos

Assortiment
Erg veel verkrijgbaar

Aanbeveling
Goede overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ChrisV1956 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vriendelijk geholpen na een technische vraag

Service
Koolstoffilter was niet direct leverbaar door Siemens, maar toch snel een andere oplossing gezocht.

Aanbeveling
Groot assortiment, scherpe prijs en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Gevraagde combi magnetron niet binnen de gestelde termijn beschikbaar. Beter alternatief gekregen voor dezelfde prijs... top service

Assortiment
Erg uitgebreid assortiment voor ieder wat wils met snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima, winkel duidelijk overzicht

Service
Levering was ruim binnen de tijd, communicatie was goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Duidelijk en snel

Extra toelichting
BKI518759

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van Boxtel 10-02-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Dichtbij, veel in huis.

Service
We wilden een nieuwe vaatwasser. Ons werd aangeraden om thuis te kijken wat de maten van de oude vaatwasser waren. Dat was maar goed ook, anders hadden we de verkeerde besteld. Nu kregen we een ander, hoger, nieuwer model, maar wel voor de prijs van de kleinere.

Assortiment
Er is genoeg keuze.

Aanbeveling
Een goede service, goede voorlichting en een zeer goede prijs.

Extra toelichting
Men ging op het internet kijken voor de goedkoopste prijs. Hier ging men achteraf nog onder zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DWS 10-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een keer in de winkel geweest. Thuis een keuze gemaakt. S middags gebeld en de volgende dag in huis.

Service
De bezorger stelde zich netjes voor en vroeg als hij binnen mocht komen. Vertelde eerst wat hij ging doen voordat hij aan de slag ging. Verwijderde zorgvuldig het oude apparaat en kwam daarna het nieuwe apparaat op zijn plek zetten. Hij gaf me de tijd om het nieuwe apparaat te bekijken voor eventuele transportschepen. Super levering. Half uur van tevoren gebeld dat hij onderweg was.

Assortiment
Veel verschillende modellen aanwezig. Mocht er een model niet staan dan laten ze het model zien Door middel van hun website.

Aanbeveling
Door de heren goed te woord gestaan. Voor de situatie in de keuekn het beste product gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgbakker1978 10-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We waren opzoek naar een nieuwe vaatwasser. Via Google Bemmel & Kroon gevonden. Op de website van Bemmel & Kroon hebben we ons georiënteerd. Het was makkelijk zoeken, een digitale offerte zat binnen 10 minuten in de mailbox. Een afspraak gemaakt voor verdere voorlichting in de winkel in Den Haag. Vriendelijke ontvangen, goede mondelinge toelichting. Na de aankoop direct een afspraak voor aflevering kunnen maken. Binnen 2 dagen stond de nieuwe vaatwasser in huis!

Service
Goede voorlichting, kennis van zaken en vriendelijke afhandeling.

Assortiment
We hebben gevonden wat we zochten, zelfs een meer gekregen dat de offerte!

Aanbeveling
Ruim assortiment, deskundige begeleiding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wordt op de juiste plek (2e etage) gebracht, geïnstalleerd en de oude meegenomen!

Service
denken mee met de plek van installatie

Aanbeveling
nette mensen, komen op afgesproken tijdstip bezorgen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harrie 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had. Tevens werd ik via de mail binnen een aantal uren beantwoord.

Service
Levering werd ondanks niet op voorraad binnen 2 dagen bezorgd.

Assortiment
Volgens mij kan men elk keukenapparaat leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 10-02-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote showroom maakt keuze, met behulp van attent personeel, makkelijk

Service
Helemaal niets om op aan te merken

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Sinds 2005 klant en altijd zeer tevreden

Extra toelichting
Ik geef nooit 10-net. Vandaar de 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schansje 09-02-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je wordt fijn geholpen goede uitleg van de waren die ze verkopen en ze nemen rustig de tijd voor je dus over het algemeen een fijne winkel om je spullen te kopen een aanrader .

Service
de klant wordt gebeld hoe laat de bestelling thuiskomt perfect toch hoef je niet de hele dag thuis te zijn

Assortiment
groot assortiment dus voor ieder wat wils .en ook wel voor iedere portemonee.

Aanbeveling
mooie winkel en ruim opgezet

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterkur 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gaf van alle winkels de meest complete service.

Service
Top.

Assortiment
Net zo veel asl in andere winkels.

Aanbeveling
Snel en goed afgeleverd en aansgesloten, oude apparaat mee, geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goldenmirie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben doorgestuurd via kieskeurig.nl en ik kreeg meteen het juiste product in beeld. Ook kon ik gelijk bestellen. Heel overzichtelijk

Service
De service vind ik goed omdat er goede communicatie was. Zoiezo over het model wat niet meer beschikbaar was. Ik heb netjes een mail gekregen waarin dat werd aangeven. De service aan huis was ook goed. Werd 45 minuten van te voren gebeld dat ze onderweg waren. Vind ik netjes! Ook hebben ze geholpen om mijn oude wasmachine te verplaatsen naar een andere kamer. Ook fijn..

Assortiment
De wasmachine die ik via kieskeurig had uitgekozen was beschikbaar op jullie website.. nadat ik de offerte heb aangevraagd bleek dat dit type er niet was. Gelukkig kwamen jullie met een passende oplossing voor een ander model. Ennnnnnnn ook nog korting.. TOP.

Aanbeveling
Omdat ik de communicatie goed vind krijgen jullie van mij een 9!

Extra toelichting
Er kan misschien in de mail die je een dag van te voren krijgt al aangegeven worden dat de bezorgers bellen als ze in de buurt zijn. Nu stond er alleen dat ik vanaf 10:30 tot 15:30 thuis moest blijven. Toevallig werk ik in de buurt, kwamen de bezorgers om 13:00 en had ik dus nog wel een ochtendje kunnen werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold 09-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles overzichtelijk opgesteld

Service
Vlotte en vakkundige bediening

Assortiment
Ruim en een duidelijke keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Ziet er uitnodigend uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 09-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed overzichtelijke productweergave. Je wordtgoed geinformeerd over de voortgang. Snelle afhandeling

Service
Vagen over de bestelling werden goed en snel beantwoord/afgehandeld. Afspraken (terugbellen) werden nagekomen.

Assortiment
Goede sortering van degelijke merken/fabrikanten.

Aanbeveling
Goede en vriendelijke service. Personeel denkt mee met de klant.

Extra toelichting
Prettig contact en goed ge-oliede logistiek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 09-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet prijzen en een showroom/winkel om de hoek. Elke dag open

Service
Ze hebben veel kennis van zaken, betalen achteraf. Super

Assortiment
Het meeste staat in de winkel. Maar je kan bijna alles bestellen

Aanbeveling
Internetprijzen maar de service, gemak en betrouwbaarheid van een winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews