bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H. van Emden 08-01-2018 Via de website gekocht

Prima service en geen poes pas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek zijnde naar de vervanger van onze huidige oven zijn wij ook uitgekomen bij Bemmel & Kroon.
Hoewel andere aanbieders en Bemmel & Kroon praktisch gelijkwaardig waren hebben wij mede door de aktie van Bemmel & Kroon voor hun gekozen.
De website van Bemmel & Kroon geopend op de computer met de beoogde oven in beeld.
Tegelijkertijd telefonisch contact gehad met een verkoper.
Nadat wij een en ander hadden door genomen de verkoper medegedeeld dat wij de oven in bestelling zouden plaatsen via de website.
Hierop kregen wij te horen dat dit niet hoefde alles kon direct via het telefoongesprek afgehandeld worden.
In verband met de jaarwisseling werd de levertijd iets langer.
Betaling kan plaatsvinden bij levering door middel van een pin transactie.
Er zijn geen kosten voor wat dan ook in rekening gebracht.
Enkele minuten na ons telefoon gesprek kwam de orderbevestiging per e-mail bij ons binnen.
De info van de orderbevestiging kwam overeen met hetgeen in het telefoontje was overeengekomen .

Reageer

Vila 08-01-2018 Via de website gekocht

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beloftes worden nagekomen, service is echt fantastisch,Personeel is zeer behulpzaam en uiterst vriendelijk en we zijn telefonisch te woord gestaan en de prijs technisch ook nog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myriam 08-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
na veel prijzen te vergelijken was mijn wasmachine hier het voordeligst, ook de klantenservice was heel goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilbert 08-01-2018 Via de website gekocht

snelle service volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
shop gekozen vanwege de snelle levering, perfect op de hoogte gehouden van de levering en binnen 16 uur een nieuwe vaatwasser thuis.....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-01-2018 Via de website gekocht

Levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Internetsite is erg duidelijk, de gehanteerde prijs van het door mij gekochte artikel hoorde tot één van de laagste op internet. Snelle en goede levering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pirat 07-01-2018 Via de website gekocht

Blij met SMEGgie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige SMEG koelkast, hij staat nog mooier dan verwacht! Helemaal blij mee. Ook zeer tevreden over Bemmel&Kroon en de bezorgdienst Dynalogic

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-01-2018 Via de website gekocht

Amerikaanse koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eind November en Amerikaanse gekocht, geleverd binnen 24 uur.
Na gebruiknemen van de koelkast was er een lekkage in het water systeem.
Bemmer& Kroon gebeld en binnen 24 uur was en nieuwe koelkast geleverd.
Prima service dat en firma meteen het probleem oplost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 07-01-2018 Via de website gekocht

zeer tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik de bestelling gedaan had (waar ik nog extra korting op kreeg) werd ik met verschillende mails op de hoogte gehouden van de verwerking ervan. Ik mocht zelf een leveringsdag kiezen en werd dan telkens verder verwittigd via mail wanneer de levering exact ging plaatsvinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holswilder 07-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen en prima levering, Duidelijkheid en goede voorlichting en advies.
Dikke pluim

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn ten Brinke 07-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service en de laagste prijs

Algemene score

10,0
Bemmel en kroon heeft de laagste prijs, daarom heb ik voor deze shop gekozen. De wasmachine stond een dag later thuis.
Bezorgers hebben hem zelfs mee naar boven getild terwijl dit niet afgesproken was.
Thx voor de goeie service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.j.lukassen 07-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een vertrouwd adres, fijne behandeling en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.
een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Waay 07-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering prima op de afgesproken tijd. Echt de laagste prijs. Bezorgers letten goed op je spullen die je in huis heb staan, geen gehaast gedoe, geen beschadigingen, maar wordt netjes geleverd.
Fijne ervaring en bestel de volgende keer zeker weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Plessers 06-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat onze Siemens combi-magnetron het na vele jaren dienst had begeven waren we op zoek naar een andere even betrouwbaar alternatief.
We vonden dat de Siemens CM676GBS1 aan onze eisen voldeed na wat reviews gelezen te hebben op het internet.
Via google kwamen we bij Bemmel&Kroon uit als de goedkoopste met gratis levering in België, de vooral positieve reacties gaven me te kennen dat het een betrouwbaar bedrijf is waar ik met vertrouwen via internet kon bestellen.
Het model was niet meer leverbaar maar er werd het nieuwe model van Siemens CM876GBS1 voorgesteld aan dezelfde prijs! De afhandeling gaat zeer snel en via track and trace was op elk moment te zien waar de transporteur zich bevond en hoeveel stops hij nog moest doen alvorens aan te komen.
Zeer tevreden met de service van Bemmel&Kroon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. G. Veenstra 06-01-2018 Via de website gekocht

Een zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst wat besteld bij Bemmel & Kroon, een wasdroger die ik door de kassa korting en de goede reviews niet kon laten schieten. De manier om via een berichtje te laten weten dat ze met een half uur er zouden zijn geeft je een veilig gevoel als je toch nog even snel de deur uit moet. Ik heb het apparaat bij de deur ontvangen en heb zelf het apparaat op zijn plek gezet maar ondanks dat de jongens het druk hadden waren ze berijdt om me te helpen maar dat hoefde niet van mij en heb ze een goede rijs gewenst, want van Zuid Holland naar het Groningerland en dan nog niet klaar zijn met bezorgen.... RESPECT!
Voor BEMMEL & KROON zit je met een gerust hard op je troon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen dol punt krom 06-01-2018 In de winkel gekocht
zoeterwoude

vakmensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar adres voor een goed advies en een goede prijs dus wat zou je moeilijk doen en goed uitleveren

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Bentvelzen 06-01-2018 In de winkel gekocht
Forepark

Goede winkel, goed advies, jammer laat levering

Algemene score

8,0
Goede winkel, goed advies, jammer laat levering van koelkast. Vriendelijk geholpen door diverse verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mario 06-01-2018 In de winkel gekocht
Zoetermeer

Super service en verkoper Theo (Zoetermeer)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper vertelde dat aangeboden Bosch vaatwasser uitlopend model was en adviseerde de opvolger die duurder was voor dezelfde prijs incl. gratis bezorging ! Dit alles telefonisch met Theo verkoper filiaal Zoetermeer.
De volgende dag in huis. TOP !

Reageer

F.S. 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren is de vriezer stuk gegaan, via Bemmel & kroon een nieuwe besteld en deze kon de volgende dag geleverd en geïnstalleerd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZWITSERR 06-01-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Veel keuze van A-merken voor de laagste prijs. snelle levering.
Er was een misverstand met het frontpaneel ik dacht die zit erbij maar was een optie.
Gebeld werd snel opgenomen door Dennis en kwam met een heel goed voorstel.
Dus ben ik zeer tevreden over Bemmel&Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John en Mariska 06-01-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Prima winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service, goede communicatie, komen al jaren bij Bemmel & Kroon. Onze apparatuur voor de 2e keer hier gekocht. Niet onbelangrijk om te melden, ze zijn wat ons betreft de goedkoopste met de beste service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lathouwers 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette en snelle levering, precies volgens afspraak geleverd. Via internet besteld met de voordeligste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houtzager 06-01-2018 Via de website gekocht

Voorbeeldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de goedkoopste op internet voor de vaatwasser die we wilde aanschaffen. Levering verrassend snel.
We werden keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Handig is ook om zelf je leverdatum te kunnen kiezen bij de transporteur.


Keurige communicatie over bestelling / levering.
Leveringsdatum is zelf te plannen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 06-01-2018 In de winkel gekocht
den haag

Prima service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder zeer tevreden over service en advies. Je wordt op een vriendelijke en deskundige manier geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergers 06-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke en handige shop. Als je iets besteld , heb je het heel snel in huis. Goede service , nemen oude machines weer mee terug. Service heel goed , sluiten alles voor je aan. Echt top services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rocus Driehuizen 05-01-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Cruquius

Uitstekende serive PUNT !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bezoek aan andere winkels, zijn we op aanraden van kennis naar van Bemmel & Kroon gegaan. Zeer deskundig advies, en hebben daarom ook snel een keuze kunnen maken. Snelle levering en ook de vervoerder, prima gasten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Amanda 05-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was zo besteld, met gratis levering die ook nog eens supersnel is. In de avond besteld en de volgende dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 05-01-2018 Via de website gekocht

Prima webshop goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een wasmachine gekocht bij Bemmel en Kroon.
Super makkelijke webshop en snelle afhandeling. Het bestelde model was niet leverbaar... Daarom kregen we een ander (beter) model aangeboden voor de zelfde prihs!
Klantenservice goed bereikbaar en goed te woord gestaan!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yolanda 05-01-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Prima bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben al diverse dinggen bij Bemmel en Kroon gekocht en altijd tot volle tevredenheid. Ik kwam in de winkel voor een Bosch wasmachine maar die ik wilde hebben was niet voorradig. Aangezien je niet te lang zonder wilt zitten viel de keus op een Siemens die wel in voorraad was. Bezorging kon de volgende dag al. De mannen waren hoogstens 20 min binnen. Alles supersnel en netjes geregeld. Niet onbelangrijk: dezelfde machine, waar ik 613 euro incl. Alles betaalde, zag ik bij een ander voor maar liefst 877 euro!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Exquisit Vriezer GS80-1A+++ 05-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google op deze site gekomen. Bood het produkt aan voor de beste prijs en het produkt werd ook nog eens snel geleverd. Oude vriezer werd netjes meegenomen. Helemaal prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 05-01-2018 In de winkel gekocht
Den haag Forepark

Excellente service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij aankomst in de winkel werden we gevraagd wat we zochten.
Wij kwamen voor een wasmachine, Door de verkoper kregen we goede uitleg over de aanschaf van diverse wasmachines. uiteindelijk werden goed ingelicht en tot aankoop besloten.
Al de volgende dag werd de aankoop afgeleverd, Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Nieuwenhuys 05-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Fijne mensen., zowel de bezorgers sls telefonisch

De vraag wordt meteen opgepakt en er is niets teveel., de levering ook volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 05-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte afhandeling

Algemene score

8,0
Was de goedkoopste op internet voor de droger die ik aangeschaft heb. Handig om zelf je leverdatum te kunnen kiezen en ik werd keurig gebeld dat ze het artikel kwamen leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 05-01-2018 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Mooie zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds via google gekeken naar een wasmachine , zelfde merk dat ik al jaren gebruik en heel
goed bevalt. Bij Bemmel en Kroon hadden ze wat ik zocht en ook nog met korting.
Naar de zaak gereden , mooie zaak en prettig geholpen. Wasmachine werd direct geleverd.
Goede ervaring met deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 05-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijzen en snelle en zeer correcte levering! De volgende keer ga ik zeker weer eerst op hun site kijken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JelleW 05-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met concurrerende prijzen ( lees: de goedkoopste ) Vlot bestellen met duidelijke antwoorden en goed geregeld vervoer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton K. 05-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service en prijstechnisch goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen, per telefoon, voordat ik tot aankoop overging. Ook de levering door hun transporteur was zeer goed en snel, goede informatie per e-mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Kranenburg 05-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de loop van woensdag bestelde ik via internet de koel/vriescombinatie Liebherr CNP4313-20. Op donderdag werd deze keurig volgens afgeleverd. Het tijdstip van de aflevering werd 's morgens via email aangegeven en de chauffeur meldde zich +/- 15 minuten voor aankomst. De koelkast werd zorgvuldig geplaatst en het oude apparaat werd gratis afgevoerd. Doorslaggevend om bij Bemmel&Kroon te kopen, was het feit dat zij als enige leverancier een (gratis) garantietermijn van 5 jaren bieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad V. 05-01-2018 In de winkel gekocht
Den Haag, nectar 24

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij verkoop Bosch afwasautomaat goed geinformeerd. Over het installeren door de firma Ajtec zijn wij bijzonder tevreden, top.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geert 05-01-2018 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard

Deskundig, met klant meedenkend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, goede prijsstelling, Evenals de mogelijkheid om zelfs vlak voor de kerstdagen op uiterst korte termijn het apparaat te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

T. van L. 05-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Goede voorlichting en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruim aanbod en goede prijs.
Een goede voorlichting en correcte en duidelijke en snelle afhandeling.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 05-01-2018 Via de website gekocht

Jammer dat ik zelf de verpakking eraf moest halen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop gevonden via Internet en leuke prijzen en veel assortiment, ben verder heel tevreden
Zou iedereen aanbevelen om even op de site van Bommel te gaan kijken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Manita Heijkoop 05-01-2018 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door een vriendin ben ik geattendeerd op jullie website, 1 belletje voor informatie over een wasdroger, fantastisch te woord gestaan,besteld en de andere dag bezorgd. Wat een klasse!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mon 04-01-2018 Via de website gekocht

Beste prijs kwaliteit, snelle gratis levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een dampkap en via het internet kwam ik bij deze site terecht. Nadat ik de prijzen had vergeleken was mijn keuze snel gemaakt.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Zoutendijk 04-01-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Ruime keuze voor mooie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Buiten het kopen van complete keukens is er een aparte afdeling voor apparatuur met internetprijzen.
De "live" kok die de verschillen tussen de apparaten helder en duidelijk kan uitleggen is een enorme bonus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-01-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit en perfecte installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ne een eerdere goede ervaring met Bemmel & Kroon (kort na elkaar gingen zowel de wasmachine als de vaatwasser kapot) opnieuw op basis van prijs bij hen uitgekomen voor de vaatwasser. Net als bij de wasmachine uitstekende klantenservice. Dit keer installatie van de inbouw vaatwasmachine meegekocht. Uitstekende service via de firma AJtec die door Bemmel&Kroon wordt ingehuurd. Vriendelijke nette monteur die alles keurig snel, maar ook schoon achterliet. En ook da vaatwasser nog even programmeerde naar mijn behoefte. Perfect.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 04-01-2018 Via de website gekocht

Eenvoudig bestellen, scherpe prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen via de website gaat eenvoudig en de prijs is erg scherp. Na betalen krijg je direct keurige e-mails met de factuur en het verloop van het proces inclusief track en trace. De bezorgers hebben het apparaat netjes neergezet zonder rommel en het oude apparaat weer meegenomen. Fijn dat je zelf een bezorgdag kan kiezen, maar de eindtijd tot 22:00 uur is wel erg laat.

Een paar punten ter verbetering: de bezorger zou van te voren bellen, maar dit is niet gebeurd. Verder wordt genoemd dat je een dag voor levering een e-mail krijgt met een indicatie van het levertijdstip, maar dit is niet het geval geweest bij mij. Verder is de track en trace van de bezorger niet erg informatief: de hele dag is er geen enkele status update geweest behalve het tijdsvenster van 3 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 04-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een klantvriendelijke,accurate mensen.perfect op tijd en netjes mijn ode droger weggehaald en de nieuwe aan gezet! Alle rommel netjes mee genonen.
Vooral persoonlijke service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samira 04-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Goeie serverce en vriendelijk ' en een goeie prijs daarom heb ik dt gekozen. En een hele snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ernst Jan van Heyningen 04-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Bij Bemmel en Kroon blijft klant Koning. Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service bij bemmel en Kroon blijft super. Prima advies in winkel. Ik ben vriendelijk geholpen. Plaatsen van de vaatwasser door een kundige en zeer klantvriendelijke monteur. Liet alles keurig achter. In een woord geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cora 04-01-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij moesten in de winkel echt zoeken om te kunnen vinden wat we zochten. Hebben er uiteindelijk maar een verkoper bijgehaald. Verkoper was heel aardig, heeft ons goed geholpen. Ook heel fijn dat de wasdroger de volgende dag al geleverd kon worden. De mannen die de wasdroger kwamen brengen, waren nette, vriendelijke mannen. Hebben alles keurig aangesloten.

Wij waren op zoek naar wasdrogers en combi magnetron. De magnetron hadden ze helaas niet op voorraad. De wasdrogers/wasmachines stonden bij elkaar, op merk gesorteerd, waardoor ik heel slecht zelf een keuze kon maken. (omdat het niet duidelijk was, wat nou wat was).

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews