bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15976 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2975 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerly1991 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen en zeer leuk en makkelijk om je bestelling te volgen!

Service
Uitstekende service, vriendelijke koeriers en uitstekende hulp bij problemen . Snel en vriendelijk en zeer vlotte leveri g ookal is het in belgie !!!

Assortiment
Zeer veel verschillende producten in de aanbieding tegen zeer aantrekkelijke en voordelige prijze !! Prijs kwaliteit de beste

Aanbeveling
Zeker en vast op en top !!

Extra toelichting
Stond altijd wat weigerachtig en bang tegenover aankopen via internet, maar door deze positieve ervaring zal ik dit zeker.nog in de toekomst doen bij deze site. Ook de voordelige en aantrekkelijke prijzen zijn super! Als ik iemand deze site kan aanraden doe ik dit zeker en vast want als jonge starten in een nieuw huis kwaliteitsvolle producten kunnen vinden aan super prijzen helpt enorm en heel aangenaam !!! Aanrader !!! Ordernummer BKI448585 bedankt voor alles !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P0verkamp 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Onlangs onder BKI448736 een wasmachine en wasdroger gekocht, online, bij Bemmel & Kroon. Omdat ik de wasmachine elders goedkoper zag, heb ik gevraagd of er nog iets aan hun prijs te doen was. Keurige offerte ontvangen, en ik kon gemakkelijk deze offerte en de order voor de wasdroger combineren. Verzending ook top geregeld, daar je live mee kan kijken waar jouw chauffeur rondrijdt. Naarmate de tijd vordert, zal moeten blijken of de 'aftersales' net zo goed is als de reguliere verkoop. Zou helemaal top zijn!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marije81 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld via de website. Op voorraad en kon zelfs de volgende dag meteen al bezorgd worden.
Wij hebben er voor gekozen op een andere dag te laten bezorgen wanneer het ons beter uit kwam.

Service
Een sms én email ontvangen met daarin een tijdvak van bezorging. Half uur van te voren een telefoontje van de bezorger dat hij er bijna was.

Assortiment
Ontzettend veel keus.

Extra toelichting
Via kieskeurig kwamen we bij Bemmel&Kroon terecht. Zij verkochten de wasmachine het goedkoopst. We hebben deze besteld via de website en konden zelf een bezorgafspraak inplannen wanneer het ons het best uitkwam. Op de dag van bezorging kregen we eerst een smsje én email met daarin een tijdvak wanneer de bezorger zou komen. Een half uur van te voren kregen we een telefoontje dat ze onderweg waren en er binnen 30 minuten zouden zijn. Vriendelijke bezorger, goede uitleg. De oude wasmachine werd weer meegenomen. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erkers2014 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Zou zeker kennisen/vrienden aanbevelen hun witgoed bij B&K te kopen. Heb meerdere keukens bij hen gekocht de afgelopen jaren.

Extra toelichting
Overzichtelijk en gebruikersvriendelijke online webshop. Via filters eenvoudig te selecteren wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erkers2014 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
op basis van mijn ervaringen van de afgelopen jaren als terugkerende klant raad ik dit wel aan, aan mijn kennissen mochten die witgoed willen kopen

Extra toelichting
Ruin assortiment, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leiden71 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen zeer eenvoudig en snel

Service
Afleveren op gewenste dag en werd volgens afspraak keurig 10 minuten van te voren gebeld. Daarna ook nog eens de trap op gedragen en op zijn plek gezet (wat niet in leveringsvoorwaarden stond).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

motimo 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het apparaat is gebruiksvriendelijk; het is goed bedienbaar en al ben je niet technisch aangelegd, je kunt het makkelijk gebruiken.

Service
Hele aardige personeel, die van tevoren belden om af te stemmen wanneer we thuis zijn. Een half uur voordat onze wasmachine werd geleverd, werden wij netjes gebeld. De wasmachine is netjes boven op zolder gezet en ze wouden de oude direct meenemen. Nadat alles is aangesloten is mij geduldig uitgelegd hoe te gebruiken en of ik nog vragen had. Ik kan ze altijd bellen als er nog wat is. Topservice!

Aanbeveling
We hebben onze fornuis hier gekocht, vanwege de snelheid en de professionaliteit hebben we snel de keuze gemaakt om nogmaals hier onze wasmachine te kopen. We raden Bemmel&Kroon van harte aan.

Extra toelichting
We zijn bijzonder tevreden in eerste plaats over de service, die snel en professioneel is. De webwinkel is overzichtelijk en we konden snel onze keuze maken. Twee jaar geleden hebben wij onze fornuis hier gekocht, en die is snel geleverd. De wasmachine hebben wij zondag besteld en direct is de aankoop bevestigd en de volgende dag konden we gelijk doorgeven wanneer de wasmachine kon worden bezorgd. De prijzen in vergelijking met andere webshops zijn lager, we raden deze winkel zeker aan iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alisah 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke en klantvriendelijke website, onmiddelijke emailbevestiging met alle informatie, die nodig is.

Service
telefonisch meteen bereikbaar, ik had een technische vraag over het apparaat, is meteen bevredigend beantwoord

Assortiment
overzichtelijke indeling, goede zoekfuncties

Aanbeveling
helemaal tevreden over de bestelling en levering en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alem 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
web-site zeer gebruikersvriendelijk en overzichtelijk

Service
snelle levering en precies op het aangeven tijdstip

Assortiment
keuze uit een heel breed scala van wasmachines

Aanbeveling
vanwege de professionele web-site en snelle levering.

Extra toelichting
professionele web-site, maakte op mij een betrouwbare indruk, de leveringskosten en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pj4 06-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke info op site over de te kiezen producten.

Service
Bij telefonische contact opname, bij interne drukte, belt men daarna direct terug.

Assortiment
Zeer brede assortimenten.

Aanbeveling
Goede ervaring bij de aankopen die wij daar hebben gedaan.

Extra toelichting
Ik had deze vaatwasser gekocht ( in bestelling staan) bij een grote landelijke keten, toen ik echter naar de levertijd informeerde kreeg ik te horen, ongeveer 2 weken. Ik vertrouwde dit niet en informeerde nogmaals via hun hoofdkantoor daar kreeg ik te horen, het kon wel 4 weken worden of langer. Direct met Bemmel & Kroon contact opgenomen en daar kreeg ik te horen dat de vaatwasser de volgende dag bij ons in huis zou zijn. Ik zal mijn volgende huishoudelijke producten zeker bij hen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anrik 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Telefonisch advies is uitstekend. Vele merken en types worden afgewogen en dmv de argumentatie is het maken van een juiste produktkeuze zeer eenvoudig.

Service
Eenvoudige betaling (linkje met ideal per email toegestuurd) uitgebreide informatie betreffende de levering (via applicatie en sms). exacte en snelle levering binnen 24 uur.

Assortiment
Vele merken en types zijn beschikbaar, en zover ik heb kunnen zien waren ze steeds de goedkoopste.

Aanbeveling
Zo'n koop ervaring gun je iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josritchi 05-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
deskundige informatie bij de aankoop en ik werd heel vriendelijk en begripvol behandeld

Assortiment
ik heb enkele andere wasmachines gezien maar was al snel overtuigd van de wasmachine die de verkoper me aanbeveelde

Aanbeveling
goede service en veel keus

Extra toelichting
geen negatieve punten kan ik benoemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

captur 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
makkelijke site, snel geholpen, binnen 2 dagen alles in huis

Extra toelichting
gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TFBD 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Zeer vriendelijk en kordaat

Assortiment
Uitgebreid en actueel

Aanbeveling
Super service ! Eind van de ochtend besteld, eind volgende ochtend in huis ! Snelle, correcte en vriendelijke levering. Product was nergens op voorraad maar dus wel bij Bemmel en Kroon. Ook telefonisch zeer klantvriendelijke service.

Extra toelichting
Vriendelijke en kordate klantenservice per telefoon. Talloze webshops gevraagd naar voorraad maar nergens direct op voorraad. Bij Bemmel en Kroon dus wel. Tezamen met supersnelle levering een duidelijke aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwbnienhuis 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website

Service
alles klopte

Assortiment
voldoende om een ook qua afmetingen geschikte koel/vriescombinatie te selecteren

Aanbeveling
goede ervaringen

Extra toelichting
zie hierboven aangegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dagger1 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Prima info via internet na bestelling direct email met volgende stap etc.
Alle afspraken nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petersmulders 05-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gisteren een Siemens Combi Oven gekocht en vandaag al geplaatst in onze keuken.
We zijn er erg blij mee en danken Bemmel & Kroon voor de levering en Bouwbedrijf Eltink uit Best voor het plaatsen.
Ordernummer: ZTM448438

Aanbeveling
Gewoon TOP

Extra toelichting
Gisteren een Siemens Combi Oven gekocht en vandaag al geplaatst in onze keuken. We zijn er erg blij mee en danken Bemmel & Kroon voor de levering en Bouwbedrijf Eltink uit Best voor het plaatsen. Ordernummer: ZTM448438

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea Verbeek 05-02-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Wij zijn zeer deskundig geholpen, ter plekke werd een prijsvergelijk gemaakt en het product kon snel geleverd worden

Assortiment
zowel op de website als in de winkel voldoende keuze en tegen een gunstige prijs. Personeel in de winkel wilde eventueel met ons mee zoeken naar een alternatief als zij het niet hadden wat aan onze wensen tegemoet kwam.

Aanbeveling
Wij hebben al eerder iets bij Bemmel en Kroon gekocht en waren ook toen onder de indruk over de service en prettige begeleiding bij de aankoop

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden over de prettige klantbehandeling en het juiste advies voor onze wensen. Ook de prijs is uitstekend.Voor een volgende aankoop gaan wij zeker weer naar Bemmel en Kroon Cruqius Fam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aatsteenkist 04-02-2015 In de winkel gekocht
Cruquius

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Duidelijke en directe uitleg over het product en de mogelijkheden in vergelijking tot soortgelijke producten. Wasmachine werd binnen 1 werkdag geleverd en kosteloos geïnstalleerd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

hjhoorn 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super duidelijke website, alles makkelijk in te vullen

Service
de levering was geheel vlgs de opgave, ook de communicatie over de levertijd was tijdig en duideijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mszenit 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet

Service
goede afspraken en alles op tijd. Keurige aflevering, zelfs op een boot.

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
goede info via mail. levering de volgende dag

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albada 04-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote winkel, grote sortering, prettige bediening

Service
Veel apparaten al gekocht bij B&K, altijd tevreden over de service

Assortiment
Bijna alle modellen staan opgesteld en zijn te bekijken

Extra toelichting
Ik kan geen verkeerde punten aan deze winkel in Zoeterwoude vinden. Het is een zeer ruime en overzichtelijke winkel (ordernr.ZTW448145)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alfredkayser 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zelf bepalen wanneer geleverd wordt.

Service
Op tijd geleverd en netjes oude verpakking en oude koelkast meegenomen.

Aanbeveling
Goede services en scherpe prijzen

Extra toelichting
BKI448184

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

alfredkayser 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zelf bepalen wanneer geleverd wordt.

Service
Op tijd geleverd en netjes oude verpakking en oude koelkast meegenomen.

Aanbeveling
Goede services en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bedrijfsplanten 04-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De installatie service is top. De vaatwasser is netjes geïnstalleerd.

Service
Ben goed op de hoogte gehouden wanneer de vaatwasser zou worden geleverd.

Assortiment
Assortiment in de winkel in Zoetermeer is voldoende al is deze op internet veel uitgebreider.

Aanbeveling
Goed advies gekregen, verkoper maakte geen gehaaste indruk en was totaal niet aan het pushen.

Extra toelichting
Zeer tevreden, dit kwam door de rust van de verkoper en de vakkundigge installatie. Ik kon zelf de gewenste tijd doorgeven wanneer de vaatwasser kon worden geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Juweellaan 04-02-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vriendelijke behandeling in de winkel. Kreeg alletijd om eerst zelf te kijken en gaf na vragen goed advies.

Service
Vriendelijke behandeling in de winkel. Kreeg alletijd om eerst zelf te kijken en gaf na vragen goed advies. De bezorging was goed, de bezogers coulant, hebben voor mijn moeder de oude koelkast leeg geruimt en de inhoud op de aanrecht gezet. Koelkastje was al uitgebouwd door zoon.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in de winkel.

Aanbeveling
Personeel zeer klant vriendelijk.

Extra toelichting
Zie motivaties boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cilian 04-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via Kieskeurig bij Bemmel en Kroon gekomen. Op de website goed het product kunnen bekijken.

Service
Ik heb telefonisch contact opgenomen met Bemmel en Kroon en uitstekend van advies voorzien!

Assortiment
Ik wist precies wat ik wilde en ook dit product met voldoende omschrijving kon vinden op de website

Aanbeveling
Geweldige service, vakkundig advies. Men luisterde ook naar mij! Daarom heb ik voor Bemmel en Kroon gekozen en durf dit bedrijf aan te bevelen.

Extra toelichting
Bovenstaande beoordelingen geven al het een en ander aan. Van het product wat ik wilde kopen kreeg ik voor dezelfde prijs de opvolger, dat is toch een mooi gebaar en goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rubenwateler 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gister besteld, vandaag in huis. Laagste aansluitservice kosten in vergelijking met concurrenten die het apparaat voor dezelfde prijs aanboden. Vriendelijke bezorging. Hebben na aansluiting ook de droger terug gezet op de wasmachine.

Aanbeveling
Gewoon goeie ervaring in een markt waar er ontzettend op prijs wordt vergeleken.

Extra toelichting
Goede communicatie, snelle levering, maken belofte waar. Geen negatieve punten eigenlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jwindhorst 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Prima online witgoedwinkel. Makkelijk bestellen, concurrerende prijs en tijdig en keurig het product afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Manonklinkenberg 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via de website kan je al een voorkeur gaan zoeken, dmv medewerkers...krijg je een top advies!

Service
TOP!!! Nieuwe koelkast is volledig zonder verpakking naar boven gebracht en geïnstalleerd!! De oude is even zo netjes naar beneden gebracht

Assortiment
zeer ruim assortiment...overzichtelijk en de webshop , mede de shops hebben een meer dan ruime voorraad!

Aanbeveling
...zowel ik als mijn vader hebben recent een Liebher-koelkast gekocht bij bemmel en kroon –afgezien van de werking van beide apparaten(perfekt) is ons de relatie met bemmel en kroon(pascal)
alsmede de installatie door ajtec zeer goed bevallen-
vermeldenswaardig : aankoopadvies 9 –commnicatie 9 –behandeling/afhandeling 9 –prijsniveau :geen goedkoper alternatief gevonden.
conclusie : een 10 is voor god /een 9 zeer op zijn plaats!

Extra toelichting
...zowel ik als mijn vader hebben recent een Liebher-koelkast gekocht bij bemmel en kroon –afgezien van de werking van beide apparaten(perfekt) is ons de relatie met bemmel en kroon(pascal) alsmede de installatie door ajtec zeer goed bevallen- vermeldenswaardig : aankoopadvies 9 –commnicatie 9 –behandeling/afhandeling 9 –prijsniveau :geen goedkoper alternatief gevonden.Daarbij is dit voor ons sinds een jaar onze beider tweede aankoop via Bemmel & Kroon, vorig jaar ovens en kook plaat aangeschaft....wederom top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diete 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
De jongens die het product hebben geleverd waren meer dan behulpzaam!

Extra toelichting
Snelle levering,makkelijke betaling.Goede bezorgers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jan hoera 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelproces is zeer gemakkelijk. Een groot pluspunt is dat je kunt betalen met pin bij aflevering!!!

Service
Service is goed. Een minpuntje is dat de monteur de aansluiting op de trekschakelaar die vrijwel altijd via een buisje in de muur naar de trekschakelaar toegaat, niet wilde uitvoeren. "Te veel risico dat het niet zou lukken". Je vraagt je dan ook af waarom je dan nog EUR 39,95 moet betalen voor de trekschakelaar aansluiting. Met een trekveer kan dat nooit een probleem zijn. De monteur loste dit op door het oude snoer te gebruiken dat aan de oude droger vastzat. Dan is EUR 39,95 wel erg veel voor een draadje aansluiten aan de machine.
Wel goede info omtrent besteltijd incl. belletje 1/2 uur van te voren!!

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Ondanks min puntje in service, toch een aanrader

Extra toelichting
In het algemeen prima winkel. Je wordt goed geholpen aan de telefoon. Aandachtspunt is aansluitservice.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Trooijers 03-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Voor een tientje extra drie etages laten tillen, super!

Extra toelichting
ordenummer BKI444834

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wjmpie 03-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch besteld, omdat wij precies wisten wat we wilden!

Service
Gewoon GOED!

Assortiment
Goed!

Aanbeveling
Zeker, i.v.m. goede ervaringen!

Extra toelichting
Onze ervaring is, dat de levering heel goed gaat met e-mails (bevestiging en aankondiging aflevering) en telefoontje kort voor de bezorging! Geen bezorg-kosten en pinnen bij aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenton 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering en communicatie naar ons

Service
maatwerk wat betreft bestelling aflevering en installatie

Assortiment
prima genoeg keuze

Aanbeveling
zijn betrouwbaar en professioneel; nemen over belangrijke zaken zelf contact met je op

Extra toelichting
betrouwbaar bedrijf met sterke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gjhiemstra 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle en eenvoudige bestelling online

Service
goede informatie over het tijdstip waarop de bestelling bezorgd zou worden

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Had nog niet eerder van Bemmel en Kroon gehoord. De ervaring was positief en vertel 9ik altijd aan anderen

Extra toelichting
Wat ik minder goed vind is dat ik een ander product bestelde en pas na de betaling hoorde dat ik de opvolger kreeg. Op zich ben ik nu wel tevreden maar had het wel eerder willen weten. De bestelling is verder correct en snel afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scej01 02-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijke besteld en betaald.

Service
Oud apparaat netjes meegenomen en verpakking

Assortiment
Mijn keuze was aanweizg.

Aanbeveling
Goede communicatie tijdens aflevering

Extra toelichting
Tracking van de aflevering is erg goed. Je krijgt sms en wordt gebeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

baer53 01-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en goede levering

Assortiment
Wat wij wilden

Extra toelichting
Snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcdegroote 01-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Voor het eerst gekocht bij Bemmel & Kroon maar het zal wellicht niet de laatste keer zijn. Beste prijs van de Benelux en betere leveringsvoorwaarden dan elders. Levering gebeurde volgens afspraak en zonder meerprijs en naar eigen keuze op zaterdag. Mijn bestelling (ordernr.: 294943) betrof een XL Samsung Koelkast. Zeer kwalitatief product met een mooie vormgeving. De coolzone is een echt gemak net als het ijsblokjes accessoire. Enige zeer klein nadeel is dat men vlug vingerafdrukken ziet omdat het metaal is. Maar dit wist ik op voorhand. Al mijn producten (zowel grote als kleine huishoudtoestellen als gsm) zijn van het Samsung merk en zou niets anders meer willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Vlug 01-02-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ze hebben heel veel modellen in de showroom

Service
Alles is op tijd, ze bellen va net voren en ze komen hun afspraken na

Assortiment
Ze hebben heel veel in hun showroom

Aanbeveling
En top zaak met top service

Extra toelichting
Ik heb de afgelopen 5 jaar al heel veel gekocht, ook voor mijn kinderen en iedere keer werd ik even goed geholpen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

infotechniek 01-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Onderdelen goed te vinden op internet en goede begeleiding in de shop

Service
Zeer goede afspraken te maken betreffende bezorg zaken

Assortiment
Groot assortiment en goed advies in de shop

Aanbeveling
Op Internet kopen is mooi maar Bemmel en Kroon hebben de goede mix van internet en shop !klasse !

Extra toelichting
Op advies van andere ben ik gaan kijken bij Bemmel & kroon en ik moet zeggen de lovende woorden van andere helemaal zijn waargemaakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Makka Pakka 01-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gebeld met de winkel, kreeg netjes een offerte via email binnen een paar minuten.
Deze offerte nog aangevuld met andere artikelen, Bemmel en Kroon paste de prijs aan van deze artikelen, aan de goedkoopste prijs op internet.
Erg goede service. Snelle beantwoording, prettig contact met medewerker en duidelijke professionele communicatie
Communicatie over de levering duidelijk, bezorgers belde netjes nog half uur van te voren en waren goed op tijd.
Bezorgers maakten ook een proffesionele indruk, werkten netjes, voorzichtig en snel.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.
Ook artikelen kunnen bestellen die niet op de site stonden, tegen de goedkoopste internet prijs.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen.
Goede service, snelle en duidelijke communicatie.
Bezorging netjes op tijd en duidelijk te merken doorgewinterde bezorgers, voorzichtig met de apparatuur. Prettig in de omgang.

Extra toelichting
bij Bemmel en Kroon besteld. We begonnen met de koelkast, deze was bij Bemmel en Kroon voor de beste prijs te krijgen. Telefonisch contact gezocht met de winkel in Zoetermeer. Snel via mail een offerte gekregen. Via mail gevraagd of andere producten die we op het oog hadden ook leverbaar waren. Hiervan kregen we snel ook een offerte, met de laagste prijzen die op internet te vinden waren. Alle communicatie ging snel en prettig. Bezorgdag kun je zelf kiezen ook heel prettig, op de dag zelf krijg je dagdeel ( dit zou een dag eerder bekend mogen zijn wat mij betreft) dat ze komen. Bezorgers bellen ook nog een half uurtje van te voren. Bezorgers keurig, communicatief en werken snel en voorzichtig. Ben zeer tevreden en zou volgende keer weer bij Bemmel en Kroon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baseba11 31-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website was duidelijk .
Betaling bij aflevering door middel pin.
Hoefde alleen bij afrekenen handtekening te zetten op de nota ook omdat alle gegevens bij bestelling bij Bemmel&Kroon te Zoetermeer genoteerd werd. Hoefde ook geen aanbetaling te doen. Super dus

Service
Professionaliteit was helemaal fijn goede uitleg gekregen kwa binnenkant waarom je beter een roestvaststalen binnenkant kon nemen langere levensduur . Bij plastic kan verkleuring veroorzaken en kans op sneller slijtage (lekkage). Uitleg gekregen als je een handige klusser bent zelf vaatwasser installeren . Levertijd ging snel daar wij toch een hoger model hebben .

Aanbeveling
De snelle service die je krijgt en nogmaals hele goede uitleg wat je het beste kan kopen. Ook al staat de machine die jij hebt gekocht niet in de winkel hebben ze een soortgelijke hoe de machine er uit zal zien kwa indeling. Dat vind ik heel fijn ik moet het kunnen zien .

Extra toelichting
Service goed Professionaliteit super Levertijd snel Ik kan tot nu toe geen negatieve punten vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

drwdam 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Koelkast besteld bij Bemmel en Kroon, maar kon op dat moment niet met Ideal betalen, waardoor ik de bestelling niet kon afronden. Ongeveer een uur later werd ik gebeld dat de bestelling niet afgerond was en werd geregeld dat ik bij aflevering kon betalen. Prima service. Ook de aflevering is perfect: je kunt precies zien waar de bezorger is, en je wordt een half uur van tevoren gebeld dat ze eraan komen.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden. Mijn enige opmerking is dat ik niet bij de bestelling direct kon opgeven hoe ik wilde betalen (per IDeal of per pin bij bezorging), en dat er automatisch vanuit wordt gegaan dat je per IDeal wilt betalen. Verder zou ik het erg handig vinden als er meer betaalmogelijkheden zouden zijn, zoals creditcard en/of PayPal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc Maat 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goede en snelle service. Netjes op de hoogte gehouden over de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Theunis 31-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
zeer goede opvolging van bestelling en perfecte info naar klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pajajod 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig de gewenste apparatuur geselecteerd en een offerte opgevraagd.

Service
PRima in orde snelle reactie gekregen en ook nog gebruik gemaakt van de 21% btw actie en omdat een apparaat bij de concurrent goedkoper was ook nog daarvoor een scherpe aanbieding gekregen. Al met al toch 300 euro bespaard.

Assortiment
Voldoende uitgereid, maar vooral belangrijk op voorraad. De volgende dat staan de apparaten al vrolijk de was te draaien en te drogen.

Aanbeveling
Het gemak en de snelheid waarmee de gewenste machines zijn te bestellen en geleverd worden

Extra toelichting
BKI447507 Snel geleverd, scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renebron 30-01-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkel zit bijna om de hoek en is altijd genoeg vakkundig personeel aanwezig om te helpene

Service
Vakkundig en servicegericht

Assortiment
Brede keuze

Extra toelichting
Service is goed en maken dingen in orde als ze dat nodig vinden. Mijn ordernummer DH447210 was op dinsdag besteld en op de dag die ik wilde goed te leveren. Deskundig personeel en servicegerichtheid. Kort, maar heldere en krachtige uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiggb 30-01-2015 In de winkel gekocht
Neckar 24 Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
altijd wel een winkel in de buurt of anders online

Service
maken waar wat ze beloven

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
tevreden over aankoop als aflevering/inbouw

Extra toelichting
Maken waar wat ze beloven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

y_am 30-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en alles overzichtelijk. Duidelijke afhandeling van bestelling en erg handig dat je een bevestiging mail ontvangt met daarin het tijdstip van bezorgen.

Service
Heel erg fijn dat er een optie is om verder dan tot aan de deur te leveren. Snel geleverd en vriendelijke bezorgers.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanraden omdat ze hun afspraken na komen en alles goed duidelijk is.

Extra toelichting
Niks op aan te merken. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews