bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wilbert V 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht de wasmachine die ik bij toeval in de folder had gezien. Die was op de site snel gevonden en aangeschaft.

Service
De via Internet aangekochte wasmachine werd binnen de vooraf per email en sms aangegeven tijdsperiode van 2 uur bezorgt, geplaatst en geïnstalleerd. Ook werden alle verpakkingsmaterialen netjes meegenomen. Ik kon zonder rommel direct aan de slag. Dat was de kleine bijdrage voor bezorging en installering zeker waard.

Assortiment
Er is een groot assortiment aan producten. Ik had er uiteraard slechts één nodig...

Aanbeveling
Goede service, snelle en goede zorg voorafgaand aan de levering en ook na de bezorging, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Extra toelichting
Het assortiment op de site van Bemmel en Kroon is goed en helder weergegeven, hetgeen ik nodig had is goed vindbaar. gemakkelijke betalingsmogelijkheden. Goede service, die overeenkomt met hetgeen op hun site is beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABeckers 22-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Bestelling afgehandeld toen ik telefonisch informatie heb gevraagd super.

Aanbeveling
Zeer zeker, vriendelijke bekwame persoon aan de telefoon die mij beloofde informatie op te vragen, en dit ook binnen de 15 minuten deed.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Erta 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Reageren snel op vragen

Extra toelichting
Ordernr BKI435559.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Denieuwe 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Op de bezorgdag 2x de oproep van de bezorger gemist op mijn telefoon. Bemmel en Kroon s'middags teruggebeld. Volgende dag wasmachine opnieuw aanbieden was geen probleem. (Geen extra kosten!) Keurig boven op zolder afgeleverd en geplaatst door twee nette bezorgers. En dan ook nog duurdere type wasmachine geleverd gekregen zonder extra kosten omdat bestelde niet meer leverbaar was! Top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ati-Gerda 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en informatieve site, gemakkelijk kiezen en bestellen

Service
Dmv email op de hoogte gesteld over bestelling en levering en keurig door chauffeur gebeld dat deze er binnen 10 minuten aan komt, super.

Assortiment
Zeer ruim geassortimenteerd, voor iedere prijsklasse voldoende keus.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Goede site, service prima, goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enadort 21-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bestelling was zo gedaan.

Service
Makkelijk en snel bestellen, goede bezorgservice met vooraf een telefoontje waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te wachten en vriendelijke bezorgers die de koelkast op verzoek via de achterdeur bezorgden waardoor hij meteen op de plek stond waar we hem wilden hebben.

Assortiment
De koelkast naar keuze was op voorraad dus kon meteen worden besteld.

Aanbeveling
Prima service en goede kwaliteit producten.

Extra toelichting
Prima service, makkelijk bestellen, vriendelijke bezorgers en goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie64 21-12-2014 In de winkel gekocht
Cruquius.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Koelkast was niet voorradig en levering van fabriek werd telkens uitgesteld. Bemmel & Kroon bood direct een vervangend model, welliswaar duurder maar voor de zelde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LKamman 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles volgt zich vanzelf

Service
Duidelijke orderbevestiging, meteen per e-mails binnen. Ook zeer duidelijke informatie over de levering, hoe en wanneer.

Assortiment
ik was specifiek op zoek naar een product.

Aanbeveling
Je kunt hier gerust iets bestellen. Wordt allemaal netjes afgehandeld.

Extra toelichting
Geen negatieve punten. Alles was duidelijk, netjes en op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankie-b 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site en makkelijk. Ook heb je diverse keuzes zoals betalen met ideal of pinnen bij de vervoerder.

Service
Onze keuze was op een vaatwasser gevallen die niet op voorraad was.
na een telefoontje heeft de verkoper een verbeterd alternatief aangeboden met een leuke korting. Het apparaat werd zoals beloofd de volgende dag geleverd. TOP SERVICE !!!!!!!

Assortiment
Genoeg apparaten op de site, welke na vergelijking met andere winkels in de meeste gevallen zeer concurerend bleken, mede door de gratis levering.

Aanbeveling
Groot assortiment en zeer goede service en bereikbaarheid.
Komen hun beloftes werkelijk na.

Extra toelichting
Alleen maar voordelen, nog geen nadelen ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phompesch 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke/overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Pas afrekenen bij levering.

Service
Heeft nog geen 24 uur geduurd voor er geleverd werd.

Assortiment
Ruime keuze kan de concurrentie prijstechnisch het hoofd bieden.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering in drukke tijden, vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Geen enkele andere firma was in staat zo snel te leveren in de kerstdrukte ook niet de hele grote leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Princenhage 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gisteren ging de combi oven kapot, oud en versleten. Dus zoeken naar een snelle vervanging. Wauw, het bestellen was een fluitje van een cent!

Service
De bezorging zou al een dag later plaatsvinden. Tussen de aangegeven tijden werd de combi oven in een stevige verpakking afgeleverd. Geen lomp geweld, maar keurig en met zorg werd doos in huis gezet.

Assortiment
Wij wisten precies wat wij wilde hebben, dus konden wel snel en doelgericht zoeken in het grote assortiment.

Aanbeveling
Super makkelijk om achter de computer bij Bemmel en kroon te wikken en wegen wat voor ons de beste koop zou zijn. Dus als je gaat zoeken, begin dan bij Bemmel en Kroon!

Extra toelichting
Eigenlijk heb ik dat al aangegeven: wat op de site staat, is ook op voorraad en wat wij wilde hebben was aanwezig. Het bestellen en online afrekenen ging snel, evenals de levering van de bestelling op de volgende dag al! Wij hebben geen moment een oven en magnetron moeten missen! Oja, de Nederlandse gebruiksaanwijzing maakte het installeren tot een fluitje van een cent! Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans0108 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niks niet door weer en wind, een telefoontje even internetje en klaar!

Service
No nonsense, goede informatie goede prijs dus snel eens.

Assortiment
Als je het hiet niet vind waar dan wel?

Aanbeveling
Alleen aan te bevelen aan vrienden bekenden en andere aardige mensen de rest gun ik het niet.

Extra toelichting
Dit is internet winkelen zoals het bedoeld is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elmo1212 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, bestelling plaatsen gaat gemakkelijk.

Service
Snel en duidelijk mailcontact.

Aanbeveling
Ruime keuze, scherpe prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dvangerwen 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden en te bestellen van uit je luie stoel, ideaal.

Service
Prima correspondentie, duidelijke mail met leveringsdatum. Op de dag van levering krijg je al om 8 uur te horen wanneer ze komen, bij ons was dat tussen 3 en 6. Ook bellen ze netjes een half uur van te voren dat ze onder weg zijn.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Op basis van deze bestelling zou ik het mijn vrienden en familie zeker aanraden.

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat wij zo'n grote aankoop online doen. Het is prima bevallen, duidelijke mails, snelle levering en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wout73 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige website voor het zoeken naar een product. Makkelijk te bestellen.

Service
Prima, er werd zonder meer een opvolgend product geleverd.

Assortiment
Voldoende uitgebreid.

Aanbeveling
Alles is verlopen Tot volle tevredenheid.

Extra toelichting
Ik heb behoorlijk wat ervaring met Webwinkels en deze komt heel goed over. Enig voorbehoud nog; het gaat enkel over aankoop en levering. Nog geen ervaring met eventuele service onder garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johoenen 20-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees12345654321 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig online

Service
Afspraak is afspraak

Assortiment
Als enige hadden zij product op voorraad

Aanbeveling
Ben zeer tevreden; prijs kwaliteit, service

Extra toelichting
Zeer tevreden; prijs kwaliteit, service. Prima website, service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibizaa 19-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede service en komen afspraken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nedershe 19-12-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Mooi op tijd afgeleverd werd zelfs nog een half uur van te voren gebeld dat ze er aan kwaamen

Extra toelichting
goed te woord gestaan en duidelijke uitleg over het produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikmoetniks 19-12-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Levering precies zoals aangegeven.

Assortiment
Voor wat ik zocht was het assortiment enigzins beperkt.

Aanbeveling
Redelijk goed geprijst en komen lvwringen na zoals afgesproken.

Extra toelichting
Overall is het een goede winkel, die de vemaakte afspraken nakomt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

toos kusters 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je bekijkt welke machine je wilt hebben. Kijk op internet wie het goedkoopste én de hoogste score kwaliteit heeft en je hoeft niet alle winkels af te lopen

Service
Van tevoren wordt aangegeven op welk tijdstip het produkt wordt geleverd cq geplaatst. Iets later geworden, dan wordt er gebeld. Alles wordt netjes opgeruimd. Monteur zeer vriendelijk.
kortom geen enkele reden tot klagen. wle

Aanbeveling
Heb al aan diverse mensen laten weten
welke goede ervaring ik heb gehad en last but no least de prijs!

Extra toelichting
Kan (tot nu toe) geen enkel minpunt benoemen. De gehele order/bestelling is correct uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra dekker 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info op internet, juiste info, veel vergelijking site's

Service
aardig persoon aan de telefoon bij Bemmel en Kroon. vragen over de prijs en bezorgen en het naar beneden halen van de oude machine was geen enkel probleem

Assortiment
de prijzen zijn concurrerend en wijzigen per dag. kan wel 100 euro schelen. dan krijg je bijvoorbeeld een stofzuiger kado. hier was over te onderhandelen

Aanbeveling
duidelijk en snelle services.

Extra toelichting
alleen jammer dat je de bezorgtijd was dezelfde dag door krijg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Corien 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Veel keuze via de website, goede informatie en scherpe prijzen. Telefonisch contact met klantenservice verliep ook prettig (ordernummer DH438734). Levering volgens plan. Kan vaak zelfs de volgende dag al. Zending online te volgen. Je kan precies zien waar de vrachtwagen is, hoeveel klanten al bezocht zijn en hoeveel er nog voor je zijn. Ideaal. Levering op 2e verdieping snel en netjes. Oude koelkast en verpakkingsmateriaal meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceverts 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had was zeer eenvoudig het artikel te bestellen via de overzichtelijke webshop

Service
Product is precies op tijd geleverd. Tevens is de transporteur erg accuraat. Je kan precies tracen wanneer de levering gaat plaatsvinden

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Vanwege de goede prijs en uitstekende service.

Extra toelichting
Ben bijzonder tevreden over de service en snelheid van levering. Kan Bemmel en Kroon aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijsvanzwam 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met slechts een paar muisklikken de bestelling geplaatst en zelf een dag van afleveren gekozen!

Service
Ik wilde eerst via BCC de wasmachine kopen maar kon via hun site de bestelling niet plaatsen. bellen duurde langer dan 15 minuten dus ben ik verder gaan kijken. Toen kwam ik op de site van Bemmel en Kroon, binnen 5 minuten alles geregeld! Eerst een smsje dat de machine vandaag zou komen en vervolgens 20 minuten van te voren door de bezorger gebeld dat ze onderweg waren. Top service!!

Assortiment
Ruime keuze en duidelijke omschrijving van de producten.

Aanbeveling
Omdat ik ruim tevreden ben over de afhandeling van de bestelling, raad ik deze winkel absoluut aan.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de wijze van afhandeling. alles zeer snel, duidelijk en correct. Binnen enkele minuten was alles rond en wist ik wanneer het product geleverd zou worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROSLO188 19-12-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Er werd in de winkel ruim de tijd genomen om ons uitleg te geven over de nieuwe soorten drogers (warmtepomp). Ook werden onze vragen duidelijk beantwoord en liet de verkoper verschillende merken zien en horen want ze waren allemaal aangesloten.

Assortiment
Het verbaasde ons hoe veel drogers er in de winkel staan. Ruime keuze in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Wij gaan zelf al jaren naar deze winkel omdat we de service en ruime keuze zo fijn vinden. Ook als er iets is zoals een vraag achteraf zijn ze zowel telefonisch als in de winkel goed bereikbaar.

Extra toelichting
De verkopers in dit filiaal van Bemmel en Kroon weten waar ze over praten. Ook door jaren lange ervaring. Ze nemen de tijd en houden zich verre van gladde verkooppraatjes of populair gedrag wat helaas bij andere winkels wel vaak het geval is. Het is voor ons inmiddels een vertrouwd adres. We kijken natuurlijk altijd eerst even verder op website en bij andere winkels, maar komen toch altijd weer hier terug voor de aankoop want ook de prijzen zijn scherp. Ook de bezorgservice is heel netjes en dat is net zo belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melbourne1997 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf de bank doe je een bestelling en wordt het thuisbezorgd.

Service
Perfect door een storing was de bestelling 2 x binnengekomen maar wij kregen gelijk een telefoontje, heel attent, en is het rechtgezet.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Spreekt voor zich.

Extra toelichting
Vanaf de bank heb je voldoende informatie en keus. De deur uitgaan is niet nodig en op heel korte termijn wordt het gewoon thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Jaspers 19-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vinden van het product en bestelproces tot en met de betaling verliep vlot en zonder enige irritatie.

Service
Aflevering en plaatsing verliepen zorgvuldig en perfect.

Jammer dat er geen rekening gehouden werd met mijn wens om in de middag te bezorgen en ik dat pas de avond daarvoor wist.
Doordat er een half uur voor levering gebeld wordt weet je wel waar je aan toe bent.

Aanbeveling
Zo ver ik dit nu heb meegemaakt wordt er adequaat ( schriftelijk) gecommuniceerd en het product is in prima conditie

Extra toelichting
Ik heb vertrouwen in deze winkel, ook door de prima uitstraling van de winkel die ik fysiek bezocht heb. Ziet er verzorgd uit.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jandrieman 19-12-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar, prettige benadering

Service
Gewoon prima in orde

Extra toelichting
Goede prettige behandeling en zeer snelle leertijd en prima installatie.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ted Hooijmans 18-12-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24 Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is niet al te ver van mijn huis

Service
zaterdag gekocht en maandagochtend al geleverd door 2 vriendelijke bezorgers

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Zie de vorige punten en mijn aanbeveling is duidelijk.

Extra toelichting
Ik vind er alles goed aan en ik ga er ook mijn licht opsteken voor een nieuwe keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly bremer 18-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te bereiken, parkeren vlakbij, ruime winkel

Service
Schrijf de punten op die op het apparaat moeten zitten en je hoeft dan geen uren te zoeken, de apparaten die in aanmerking komen worden meteen aangewezen.

Assortiment
Goede keus in de zaak van goedkoop naar duur

Aanbeveling
Door de ruime keus en door de goede adviezen.

Extra toelichting
Fijne service, ook voor de afleverdatum tijdig bericht en prima advisering. Geen minpunten voor mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jabaco 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de ipad vanuit bed besteld, makkelijker kan het niet

Service
Wasmaschine gebracht, geinstaleerd en de oude weer meegenomen. Ook nog tips gekregen over het wassen.

Assortiment
Veel keuze, een nieuwer model gekregen dan besteld voor de oude prijs!

Aanbeveling
Al vaker spullen besteld bij van bemmel en kroon, altijd tevreden over geweest

Extra toelichting
Met veel gemak kunnen bestelen, en de aflevering kunnen regelen, aardige mensen bij aflevering, alles is gegaan zoals verwacht/afgesproken voor order# BKI438239.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KvdV 18-12-2014 In de winkel gekocht
Cruquius telefonisch
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bellen en alles was geregeld!
Zeer vriendelijk te woord gestaan ook

Service
Meedenken!

Assortiment
Op voorraad precies wat ik wilde

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, denken goed mee! Voelen wensen klant aan. Op tijd geleverd: keurig bericht van tevoren. Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janotte 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles heel eenvoudig

Service
zeer goude en vlugge service

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
wil je iets beleven in de keuken van je leven val niet uit de toon koop bij Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inaseij 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Zeer goede service en gebeld worden dat de levering komt op de tijd dat verteld wordt is op de minuut af. Echt geweldig!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janelle 18-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super service, snelle reactie, scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dentonkelaar 18-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede indeling, overzichtelijke winkel, duidelijke prijzen

Service
Goede geholpen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
zeer tevreden, winkel was ons aangeraden door een vriend

Extra toelichting
Plezierige ruime duidelijke winkel, vriendelijke personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bmendels 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen: Product selecteren, direct extra's erbij aan te vineken, daarna direct naar "kassa"Waar kort NAW gevraagd wordt (zonder toeters en bellen), betalen en klaar.

Service
De bezorgdienst was erg vriendelijk en hebben mijn vrouw zelf extra geholpen. We hadden niet gevraagd om aan te sluiten, maar dat hebben ze tocg gedaan. Bovendien was het oude apparaat nog niet losgekoppeld en dan mogen ze het eigenlijk nog niet meenemen, maar dit hebben ze gelukkig toch gedaan. Heel fijn.
Wel was ik even bezorgd na het ontvangen van de bestellingsbevestiging. Hierin stond namelijk dat het bestelde niet op voorraad. We zater er nog al om te springen, dus was ik even bang dat het mis zou gaan. Toch is er volgens indicatie op de website netjes de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Naar verwachting. Niet bijzonder uitgebreid ofzo.

Aanbeveling
Tot nu toe fijne ervaringen met Bemmel en Kroon. Ook onze keuken komt daar vandaan.

Extra toelichting
Geen problemen,simpel en snel!. Erg vriendelijke bezorgdienst Buiten deze bestelling meer positieve ervaring met Bemmel & Kroon (onze keuken is ook van deze winkel)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

bmendels 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen: Product selecteren, direct extra's erbij aan te vineken, daarna direct naar "kassa"Waar kort NAW gevraagd wordt (zonder toeters en bellen), betalen en klaar.

Service
De bezorgdienst was erg vriendelijk en hebben mijn vrouw zelf extra geholpen. We hadden niet gevraagd om aan te sluiten, maar dat hebben ze tocg gedaan. Bovendien was het oude apparaat nog niet losgekoppeld en dan mogen ze het eigenlijk nog niet meenemen, maar dit hebben ze gelukkig toch gedaan. Heel fijn.
Wel was ik even bezorgd na het ontvangen van de bestellingsbevestiging. Hierin stond namelijk dat het bestelde niet op voorraad. We zater er nog al om te springen, dus was ik even bang dat het mis zou gaan. Toch is er volgens indicatie op de website netjes de volgnde dag bezorgd.

Assortiment
Naar verwachting. Niet bijzonder uitgebreid ofzo

Aanbeveling
Tot nu toe fijne ervaringen met Bemmel en Kroon. Ook onze keuken komt daar vandaan.

Extra toelichting
Geen problemen, erg vriendelijke bezorgdienst Buiten deze bestelling meer positieve ervaring met Bemmel & Kroon (onze keuken is ook van deze winkel)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniemig 17-12-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Prima webshop en goede, snelle, notificaties via e-mail. Heel duidelijk wat 'de volgende stap' was. Heel goede 'Track en Trace' (via Dynalogic?)

Service
Op tijd geleverd. Verder geen contact hoeven hebben.

Aanbeveling
De prijs is doorslaggevend.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

l noort van der plas 17-12-2014 In de winkel gekocht
rijnekeboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
ruim opgezet lekker overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carma2101 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zo besteld zo in huis !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

irenelike 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
online bestelling

Service
offerte aangevraagd voor wasmachine en droger binnen enkele uren al reactie en heb ik de bestelling kunnen afronden. Op mijn vraag ook binnen een half uur een reactie

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
ideaal online bestellen

Extra toelichting
BKI439364 = ordernummer ruime keuze en lekker makkelijk online bestellen en directe levering uit voorraad. Ook meteen alles laten aansluiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas1209 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
BKI439386 -> Uitstekende online winkel, was uiteindelijk de goedkoopste van bekeken opties. Heldere follow up via email-bevestigingen en leverden als enige binnen 24 uur. Levering was efficient en netjes, oud apparaat zoals afgesproken weer meegenomen. De bezorgdienst belde keurig 30 minuten van te voren, ter controle.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

averhuell 17-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkel zit dichtbij.

Service
Goede voorlichting, meedenken met oplossingen.

Assortiment
Voldoende keus uit (in mijn geval) koelkasten.

Aanbeveling
Goede dienstverlening, prettige service, goed assortiment.

Extra toelichting
Motivatie vind je hierboven al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Githadehaas 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eigenlijk telefonisch besteld na overleg over mijn kapotte oude machine.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis!

Assortiment
Veel keuze en niet duur.

Aanbeveling
Ik ben slecht in het bewaren van bonnen en garantiebewijzen. Maar bij B&K konden ze zo alle gegevens en garanties voor me opzoeken. TOPSERVICE

Extra toelichting
Een heel tevreden klant. Vanaf het moment dat de oude kapot was, direct geholpen en geadviseerd. Nieuwe besteld en volgende dag weer wassen! Bemmel&Kroon weet dat een gezin niet dagen zonder wasmachine kan!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvdaja22 17-12-2014 In de winkel gekocht
in de Cruquius, vlakbij Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de website was overzichtelijk en duidelijk genoeg voor mij, maar ik ben meer van het persoonlijke, bij de winkel in Cruquius zeer goed geholpen in mijn keuze voor een volledig geIntegreerde vaatwasser.

Service
helaas was mijn uitgezochte vaatwasser niet meer op voorraad maar de verkoper kwam met een uitstekend alternatief. Later telefonisch deze koop afgerond op maandag rond de klok van 11.00 uur met als resultaat dat er dinsdag om 08.00 uur al een monteur de vaatwasser kwam afleveren, plaatsen en installeren. TOP!
De monteur belde dat hij er aan kwam, en de mailwisseling omtrent plaatsing order en status ook prima geregeld.

Assortiment
Ik heb mij alleen gericht op volledig geïntegreerde vaatwassers zowel op internet als in de winkel.

Aanbeveling
Ik heb na maandag middag al met diverse mensen mijn TOP ervaring gedeeld. Ik was al bang met de Kerst alles zelf af te moeten wassen en ben dan nu ook heel blij dat ik in twee dagen tijd alles weer terug bij het oude is en ik heerlijk gebruik kan maken van mijn nieuwe vaatwasser.
Mocht ik iemand spreken dan raad ik dit filiaal zeker aan!!
ps. Ik heb niets teveel gezegd!

Extra toelichting
Ordernr. CRQ439164 d.d. 15 december 2014 Ik denk dat ik alles hierboven al gemotiveerd heb en op grond daarvan heb ik geen punten die ik niet goed vind. Ik ben zeer positief en breng dat graag aan anderen over. Ik zal zeker nog eens terugkomen als er iets vervangen dient te worden. Verder ga ik nu lekker gebruik maken van mijn nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bogaard62 17-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vandaag bestellen is ook echt morgen in huis. Ook het betalen is zeer gemakkelijk. Gewoon bij afleveren pinnen en niet al het gehele bedrag vooraf betalen.

Service
Prima service. Een mailtje en SMS om te laten weten in welk dagdeel bezorgd wordt en ca. 15 minuten voordat ze komen nog een belletje.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Ik zou iemand zeker aanraden om eerst bij Bemmel en Kroon te kijken voordat je ergens anders gaat zoeken.

Extra toelichting
Onderstaande beoordeling betreft ordernummer DH439102 van Bemmel en Kroon. Op de site van "Bemmel en Kroon" hadden wij de wasmachine gezien die aan onze wensen voldeed. Eerst even gebeld of hij leverbaar was maar onze keuze was een oud model wat alleen nog als showmodel leverbaar was. Hij kon een vernieuwd model voor nagenoeg dezelfde prijs aanbieden. En, ook belangrijk, al de volgende dag leveren. En inderdaad de volgende dag voor 08.00 uur een mailtje en een sms-je met daarin informatie over het dagdeel waarin geleverd zou worden. ca. 15 minuten voordat ze kwamen kreeg ik een telefoontje dat ze er aan kwamen. De nieuwe wasmachine werd keurig aangesloten en de oude zonder problemen mee genomen. En dit alles door zeer vriendelijke mensen. Dit bedrijf is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

2492 17-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Groot assortiment, prettige winkel en prima uitleg en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rhino2 16-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
T'is echt gemakkelijk gewoon:
Log in bij Bemmel en Kroon.
Scherpe prijs, je kunt op ze bouwen:
Bestellen, betalen, vertrouwen.

Service
De service is echt excellent,
je weet precies waar je aan toe bent:
Gratis thuisbezorgd, vakkundig en op tijd.
Dit is echt top-kwaliteit.

Assortiment
Bemmel en Kroon: een webshop juweel,
veel keus, goed uitgelegd, en erg visueel.
Een sterk punt is het brede assortiment,
het maakt je behoorlijk verwend.

Aanbeveling
Een aanrader voor de kritische klant:
Met deze leverancier krijg je een band.

Extra toelichting
Ik beoordeel deze webshop als uitstekend: Grote keus, en veel prijzen als laagste berekend. Ik zou het willen roepen met een megafoon: Shop voortaan eerst bij Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews