bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15554 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Whirlepole 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere toelichting op product maakt de keuze duidelijk

Service
Snelle en duidelijke communicatie over levering product (waaraan men zich ook houdt)

Assortiment
Alle witgoedproducten zijn helder geetaleerd

Aanbeveling
In vergelijk met andere sites springt deze eruit door helderheid en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W P J Vermaas Zandvliet 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij informatie wordt je zee vriendelijk geholpen en proberen je snel het product te laten bezorgen, ook als er nog geen voorraad van is. Wij hebben al meerdere producten gekocht bij Bemmel en Kroon in Cruqius.

Service
Als er wat is, wordt je op de goede weg geholpen om het e.a. op te lossen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en nieuwe producten.

Aanbeveling
Aanrader en de prijzen zijn echt de goedkoopste!

Extra toelichting
Als je vragen hebt, dan krijg je ook goede antwoorden. De prijzen zijn erg scherp en er valt over te praten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelders 30-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en ruim opgesteld / overzichtelijk.

Service
Correct geholpen, zeker niet opdringerig, professioneel. Ook na service. In ons geval zou een cashback actie niet meer gelden, later werden we gemaild dat de actie verlengd was. Hadden ze niet hoeven doen. Netjes !!!!

Assortiment
Meer dan genoeg. En wat er niet staat, kan besteld worden.

Aanbeveling
Gewoon, omdat het kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bemmel en Kroon 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website om te bestellen

Service
Heel vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 30-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht op de website, met veel informatie. Handig om je al wat te verdiepen voordat je naar de winkel gaat.

Service
Geen gladde verkooppraatjes, maar goed en eerlijk advies.

Assortiment
Keuze zat!

Aanbeveling
Na een koelkast, droger en wasmachine, was het nu tijd voor een vaatwasser. Woensdag gekocht en vrijdag werd hij al thuisbezorgd! Erg fijn!

Extra toelichting
Ordenummer ZTW548713

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debora 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met veel keuze. De laatste nieuwe producten worden aangeboden tegen een scherpe prijs. En elders goedkoper gezien, biedt Bemmel de beste prijs!

Service
De volledige bestelling van 8 artikelen ging heel vlot. Vlotte communicatie per mail. Apparaten allemaal tijdig op voorraad en we mochten zelf bepalen wanneer alles werd geleverd (zelfs na 6 maanden, ideaal!). De levering helaas wat teleurstellend, na 3 annulaties van leverafspraken en 2u langer wachten dan de afgesproken levertijd toch enorm blij dat alles goed is aangekomen! Veronderstel dat dit niet van hun gewoonte is maar eerder aan de grootte van de order heeft gelegen.

Assortiment
Een oven was niet meer leverbaar en er is meteen voor een passend alternatief gezocht. Er werd gecorrespondeerd met de leverancier welk type qua functies, gebruiksgemak en vooral uitzicht het meest overeen kwam met onze keuze. Top!

Aanbeveling
We sluiten ons Bemmel en kroon avontuur met een positief gevoel af! De apparaten worden de komende week gemonteerd en dan kunnen we aan de slag in onze nieuwe keuken! We zullen hen zeker bij de omgeving aanbevelen!

Extra toelichting
Ordernr BKI501939

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert van Duren 29-07-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ging voor een Siemens maar door goed uitleg is het een Liebherr geworden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Netjes en overzichtelijk,goed bereikbaar.

Extra toelichting
Pruduktcode is CRQ548654 Op afspraak geleverd. Eén minpuntje tot nu toe want ik heb m pas een hlave dag zijn de stelpootjes. Zijn met bij geleverde sleutel slecht te verstellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bianca Pappot 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na een telefoontje voor een goede aanbieding, snel alles geregeld.

Service
Heel goed. Ook een goede aanbieding op een accessoire gekregen.

Assortiment
Ze hebben heel veel.

Aanbeveling
Aardig personeel. Behulpzaam aan de telefoon.

Extra toelichting
Een ontzettend goede aanbieding van het product. Na betaling de volgende dag al geleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed geïnformeerd, goede prijs. Op tijd geleverd en snel. En alles netjes aangesloten en oude apparaat meegenomen

Service
op tijd, snel en vakkundig geleverd en aangesloten

Assortiment
weet niet precies wat ze allemaal hebben, maar volgens mij veel

Aanbeveling
Goede spullen die snel een vakkundig worden geleverd en aangesloten

Extra toelichting
Heb order met nummer BKI548908 geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gervers 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het aangeven van een dag die ons uitkomt.
Product was op voorraad zoals aangegeven op de webwinkel.

Service
Het op de hoogte houden van de levertijd aan huis via SMS en Email.
Product geleverd op de juiste dag.
En prima prijs zelfs goedkoper dan bij de grote concurrenten.

Assortiment
Alle grote merken zijn te leveren dus geen rommel.

Aanbeveling
Alles tot in de puntjes geregeld. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JEW Op den Camp 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zéér correct geholpen. En supersnel geleverd. Zou zeker mijn volgende aankoop weer bij dit bedrijf doen.

Service
Mijn betaling was niet goed gegaan. Ze hebben dat gelijk gezien en contact met mij opgenomen. Hele prettige communicatie.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Alles prima verlopen! Snel en netjes!

Extra toelichting
De site is erg overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Bree 29-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Diverse modellen aanwezig waardoor een goede mening vorming mogelijk is.

Service
De verkoper kon aanvullende en praktische informatie geven.

Assortiment
Diverse modellen aanwezig waardoor een goede mening vorming mogelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo haayen 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed te vinden en duidelijke selectie

Service
zelfs eerder geleverd dan aangegeven !
incl. meldingen betreffende de levering

Assortiment
uitgebreide keus

Aanbeveling
alles is OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr van Stijn van veen 29-07-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen en vriendelijk

Service
Via de mail op de hoogte gehouden

Aanbeveling
Alles corret en vriendelijk

Extra toelichting
Goede servies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeelenberg 28-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ben al jarenlang klant. Helaas merk ik dat sommige verkopers niet goed weten wat ze verkopen. Sommigen willen te graag verkopen en luisteren niet goed wat de klant vraagt

Service
perfecte aflevering gehad en netjes geïnstalleerd.

Assortiment
erg veelzijdig en voor een ieder bereikbaar

Aanbeveling
mooie winkel met erg veel keus in keukens maar ook in witgoed

Extra toelichting
Zou iets makkelijker bereikbaar moeten zijn. Zit nu een beetje verstopt achter allerlei autozaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Noordermeer 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld,bevestigd,met track tracé geleverd op de dag dat het ons uitkwam.

Service
Geplaatst, gecontroleerd,alles netjes opgeruimd.

Assortiment
Ik wist precies wat ik wilde hebben en hier hadden ze hem, ook nog gunstig geprijsd!

Aanbeveling
Snel,simpel,vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Nieuwenhuizen 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle reactie en ze doen wat ze beloven,

Assortiment
keuze uit veel merken

Aanbeveling
snelle levering en komen afspraken goed na

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was even onduidelijk of de Amerikaanse koelkast tot in de keuken werd geleverd. Gemaild (op zondag) en 's maandags antwoord terug.

Service
's Nachts een mailtje met bezorgtijd en een link om ze te volgen. Half uurtje van te voren netjes een sms-je gehad.
Koelkast werd keurig in de keuken afgeleverd, uitgepakt en stabiel gezet. Verpakkingsmateriaal ging weer met de bezorgers mee.

Assortiment
Eerlijk gezegd zou ik het niet weten. We kwamen via google op dit type Amerikaanse koelkast (no plumbing) en via kieskeurig kwamen we uit bij o.a. Bemmel en Kroon.

Aanbeveling
Goede snelle service (voor 1600 uur besteld, volgende werkdag in huis) houden je netjes op de hoogte van bezorging etc.

Extra toelichting
Ordernummer BKI548424

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Goud 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zoals aangegeven en afgesproken verlopen. Tevens een duidelijke opvolging van de order en aflevering!

Service
Zeer goede en duidelijke begeleiding van de order.

Assortiment
De bekende merken zijn snel leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en de afhandeling ging erg prettig.

Service
Ze dragen de slogan voor 1600 u besteld morgen in huis. Mijn bestelling om 15.55 u afgerond en de volgende ochtend om 10.15 uur stond de koelkast in mijn keuken.

Assortiment
Grote keuze. Artikelen die bij andere webshops uitverkocht waren hier nog voorradig.

Aanbeveling
Liep allemaal perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Ergens anders de droger goedkoper gezien.
We kregen een passende offerte van Bemmel en Kroon.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Eerlijke webshop met een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Doorn 28-07-2016 In de winkel gekocht
Neckar 24 Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan rustig rondkijken

Service
Zeer goede service in het verleden dus weer naar Bemmel & Kroon gegaan

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Ruime keus van alle artikelen en vriendelijke verkopers

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joyce 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijk besteld via dw webshop. Ik hoefde niet te zoeken naar waar ik precies moest zijn.

Service
Aardige bezorgers, netjes geplaatst van artikelen volgens wat zij mogen doen.

Assortiment
Witgoed hebben ze genoeg en goed op voorraad. Miste alleen meerdere keuzes voor gasslangen. Ze hebben 1 formaat (1m) en niet 75 cm oid.

Aanbeveling
Prettig bestellen van artikelen

Extra toelichting
We hebben er een keer een koelkast gekocht en recent een fornuis. Beide snel geleverd en Goede bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Handymen Lamens 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na een telefoontje kreeg ik omgaand de offerte voor de juiste koelkast

Service
na de nota ontvangst en de betaling kreeg ik direct de bevestiging met de levertijden.

Assortiment
ruim assortiment voor een scherpe prijs

Aanbeveling
zo doen wat ze afspreken en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sterretje 174 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk en duidelijke info

Service
Snelle service

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Makkelijk en goed geïnformeerd

Extra toelichting
Een aanbeveling waard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herwin 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen , koopbevestiging en leveren makkelijker en sneller kan het niet

Service
zie boven

Assortiment
spreekt voor zich meer dan voldoende keuze met de gangbare merken

Aanbeveling
omdat ik nooit een 10 geef simpel en doeltreffend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurette 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel erg tevreden over Bemmel en Kroon, ze kunnen alles leveren en is het niet op voorraad zetten ze alles in werking om het zo snel mogelijk te leveren.

Service
Zie antwoord vorige vraag

Assortiment
Uitgebreid, goede spullen, snelle levering

Aanbeveling
In de winkel zelf wordt je altijd netjes en goed geholpen. De webshop is ook goed bevallen, overzichtelijk, duidelijk en echt een pluspunt dat je de leveringsdatum zelf kan bepalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandenberg 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke site en goede (telefonische) toelichting

Service
Goede (telefonische) toelichting en vriendelijke bediening

Assortiment
Wat wij zochten was er en verder hebben we niet echt gekeken...

Aanbeveling
Alles zeer correct afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berg 28-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Goede service, snel geregeld en goede prijs!

Extra toelichting
Omdat mijn koel-vries combi ineens kuren begon te krijgen had ik snel een nieuwe nodig. Ik had zelf al eea uitgezocht en de medewerkers van Bemmel&Kroon hebben me nog wat laatste adviezen gegeven en voor- en nadelen benoemd. Met een zeer scherpe prijs en snelle levering kan ik nu genieten van mijn nieuwe spullen Enige minpuntje is dat de bezorgers de koelkast niet waterpas geplaatst hebben waardoor ik zelf een wiebel moest oplossen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

ZTW547277 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar
Duidelijke website

Service
Snel bezorgd
Keurig afgeleverd en geïnstalleerd

Aanbeveling
Vriendelijke correcte behandeling;
Uitvoering is prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra lamers 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak van online bestellen, dag uitkiezen en je product word gebracht

Service
Elders goedkoper gezien, en netjes een passende offerte gekregen

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Gewoon een nette zaak

Extra toelichting
Ordernummer BKI547434

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Klomp 27-07-2016 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede parkeer gelegenheid , overzichtige winkel.

Service
Mensen wisten echt waar ze over praten , ik moest mijn oude type apparaat doorgeven en de maat van de afwasmachine was meteen bekend.

Aanbeveling
Vanaf het kopen tot het plaatsen is alles prima verlopen.

Extra toelichting
Het plaatsen door de firma AJTec B.V. is super gedaan , er moesten wat kleine aanpassingen gedaan worden en tegen een kleine meerprijs is het heel netjes gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark Parker 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webwinkel was duidelijk en overzichtelijk. bestelling platsen was makelijk

Service
opvolg emails maakt status van de bestelling duidelijk. afspraken met de installatiebedrijf waren perfect geregeld en levering snel en optijd.

Assortiment
ik zocht voor andere modellen en merken op andere leverancieers, wat zoms te vinden waren bij een of de andere, maar bij Bemmel & Kroon haden ze alles

Aanbeveling
alles ging perfect met bestelling platsen tot afspraak voor levering, levering zelf en installatie. En ook geloof ik, de beste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Nota 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima website, overzichtelijk en duidelijk

Service
de service was uitstekend, we kregen korting, een waspakket, we zijn erg tevreden over de service,
de communicatie verliep snel en duidelijk

Assortiment
ruim assortiment, veel merken

Aanbeveling
kende de winkel niet maar beveel de winkel zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 27-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
perfect gevonden wat we nodig hadden

Service
Wij hebben gekozen om via pin te betalen. dit kostte 5 euro extra. twee uur voor de levering belt de koerier dat dit niet an en we cash moeten betalen. Hemel en aarde moeten bewegen om die 5 euro er terg uit te krijgen.

Assortiment
perfect gevonden wat we nodig hadden

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Richard 28-07-2016

Beste Luc,

Hartelijk dank voor de review. Het is uiteraard zeer vervelend dat u niet met pin heeft kunnen betalen bij de aflevering en hiervoor onze excuses.
Wilt u zo vriendelijk zijn om ons nog even uw order- of bestelnummer door te geven, zodat wij kunnen uitzoeken waar dit fout is gegaan.
alvast bedankt!

met vriendelijke groet
Richard
Bemmel en Kroon

Officiele reactie van Bemmel & Kroon 28-07-2016

Beste Luc,

Hartelijk dank voor de review. Het is uiteraard zeer vervelend dat u niet met pin heeft kunnen betalen bij de aflevering en hiervoor onze excuses.
Wilt u zo vriendelijk zijn om ons nog even uw order- of bestelnummer door te geven, zodat wij kunnen uitzoeken waar dit fout is gegaan.
alvast bedankt!

met vriendelijke groet
Richard
Bemmel en Kroon

Reageer

Henk Mol Heerhugowaard 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het plaatsen van een order bij B&K gaat heel gemakkelijk. Ik had geen telefonische vragen.

Service
De levering service was perfect. B&K heeft aan Dynalogic de beste partner t.b.v. producten uitlevering.

Assortiment
Maandag jl ging onze wasmachine onherstelbaar stuk.
B&K heeft in zijn assortiment een nieuwe wasmachine die wij zochten. Vandaag dinsdagmiddag stond deze nieuwe wasmachine de was te doen.

Aanbeveling
Perfect.

Extra toelichting
Factuur met ordernummer BKI548438

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geordende site, juiste informatie

Service
Snelle bevestiging. Vraag per e-mail snel en correct beantwoord

Assortiment
Veel keuze, goed met elkaar te vergelijken. Scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zie antwoorden hierboven

Extra toelichting
Snelle levering, keurig op tijd met telefoontje kort vooraf dat men in aantocht is. Gekozen vaatwasser was niet meer keverbaar. Duurdere opvolger werd voor dezelfde lagere prijs als de gekozen machine geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klant vriendelijk

Service
Volgen afspraak

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Ruime en overzichtelijk

Extra toelichting
Geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen de Munck 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
wordt goed op de hoogte gehouden van status bestelling / bezorging

Assortiment
zeer ruim assortiment. wat er niet is wordt zsm besteld en bezorgd

Aanbeveling
alle bovenstaande redenen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterB 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige bestelling op de site. Duidelijke info zodat je heel gemakkelijk je keuze kan maken.

Service
Voortreffelijke service! Volledig volgens afspraak verlopen. 100% correct, zo hebben wij het graag.

Assortiment
Zeer ruim assortiment. Alle topmerken.

Aanbeveling
Eerste keer dat ik hier iets kocht. Alles perfect verlopen! Uiterst scherpe prijs. In vergelijking met winkels (Van Den Borre) in België €400 goedkoper!

Extra toelichting
Bedankt voor de vlotte service !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig via de website te bestellen. Volgende dag al in huis.

Service
Bij vragen gemakkelijk telefonisch te stellen; snel en correct antwoord.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik gun iedereen deze service en het gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henny 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtelijk

Assortiment
ruime keuze in het assortiment, meer dan ik had verwacht

Aanbeveling
gemakkelijk, houden zich aan de afspraak, je kunt zelfs aan geven op welke dag je de aankoop wilt ontvangen. Je krijgt een ordernr. zo kun jij jouw order volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein1986 26-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Erg goed telefonisch bereikbaar. Willen meedenken wat betreft fijne bezorgdatum. Werd ook precies op het juiste tijdstip bezorgd

Assortiment
Mijn bestelde product was niet op voorraad, daarom kreeg ik voor hetzelfde (goedkopere) bedrag een nieuwer model! Super service!

Extra toelichting
Erg blij met de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M M 26-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer toegankelijk, goede website

Service
Snelle service, duidelijke uitleg

Assortiment
Alle grote merken en types zijn beschikbaar

Aanbeveling
Prima koopervaring

Extra toelichting
Vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site en bevestiging van bestelling. Snelle levering.

Service
Betaling kan alleen met pin bij de koerier. Als het pinapparaat niet werkt kan alleen kontakt worden betaald. Lastig wanneer het om grotere bedragen gaat.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marcel 25-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een grote keuze aan apparaten.

Service
De bestelling werd keurig in het afgesproken tijdvak bezorgd en uitgepakt. De oude koelkast werd meegenomen.

Assortiment
Veel keuze in keuken apparatuur.

Aanbeveling
Goede service!

Extra toelichting
Ordernummer DH547006

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Marie 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een nog nieuwe machine gekregen voor hetzelfde geld met nog meer capaciteit!!

Service
Geen vragen maar gewoon doen!

Assortiment
De opvolger van de machine gekregen die ik had besteld voor hetzelfde geld terwijl die overal duurder is. gewoon zonder overleg de beste machine!

Aanbeveling
BKI548066 Komen hun afspraak gewoon na.

Extra toelichting
Snelle en nette service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van bruggen 25-07-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude-rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
keurige geholpen ,

Service
alles op tijd
netjes geholpen, alleen moeten vragen om ook nog even wasmachine aan te sluiten, wilden ze mijn laten doen

Assortiment
ruime sortering

Aanbeveling
geweldige winkel, geweldige service in de winkel

Extra toelichting
alles goed gelopen, keurig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Bejamo 25-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Netjes en vlot.

Service
Eindelijk een bedrijf waar je geholpen word door mensen met de juiste kennis.Prima service met duidelijke uitleg.Mails ontvangen met datum en tijd voor de bezorging.30 minuten voor aflevering een telefoontje dat de koel-vries combi werd gebracht.De aflevering ging netjes en vlot.

Assortiment
Heel veel keuze,s

Aanbeveling
Geen verkoop praatjes,alles wat afgesproken is is ook zo verlopen.Vandaar een dikke 10.TOP.

Extra toelichting
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy Martens 25-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
We kregen zeer deskundige hulp bij de aankoop van een nieuwe wasmachine. Kort en duidelijk werden de verschillen uitgelegd. De bezorging was op de afgesproken tijd, na een email en nog een telefoontje.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews