bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15658 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3114 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lucatoni20000 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 1 minuut telefonisch mijn koelkast kunnen bestellen bij een heel vriendelijke medewerker van de firma Bemmel en Kroon.

Service
De koelkast de dag na mijn bestelling afgeleverd door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Aanbeveling
De prijs was goed, de bestelling was makkelijk te plaatsen en de aflevering was ook in orde.

Extra toelichting
De prijs was goed, de bestelling was makkelijk te plaatsen en de aflevering was ook in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pino1965 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke webshop en goede service. Prijs was de laagste van heel Nederland! Kreeg daarop ook nog eens 25 euro kassakorting op de besteldag. Was mooi meegenomen!

Service
Gewoon goed, snelle respons tijd op vragen. Personeel vriendelijk en behulpzaam als je ze belt met vragen

Assortiment
Bijna alles in huis. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel. Als het niet voorradig is dan is de wachttijd nog steeds slechts een paar dagen. Super!

Extra toelichting
Pluspunten: Bijna alles op voorraad snelle levering goede service, personeel behulpzaam prijs was de laagste van Nederland Minpunten: Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Keremecem 26-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betaling ook heel makelijk

Service
Uitstekend service. Ze hadden gezegde datum en tijd product afgeleverd.

Assortiment
Heel rijk assortiment

Extra toelichting
Product op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari18 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
redelijk makkelijk bestellen.Eerst even wegwijs worden vanaf de eerste site voordat je door hebt dat je verder moet klikken voor de web-shopartikelen.

Service
Mail van levering dag van te voren met tijdsperiode.Op dag zelf een telefoontje dat bestelling over een halfuur er zou zijn.Wel jammer dat je 10 euro moet betalen om de bestelling in huis te krijgen.(terwijl je al 20 euro meer betaald om het te bezorgen ipv zelf ophalen...)

Assortiment
koelvriescombinatie gekocht tegen concurrerende prijs.Er waren meerdere produkten om uit te kiezen.

Aanbeveling
wil je een produkt en kun je je vinden in de prijs,dan is deze winkel een aanrader.Vlotte levering,zoals ook op de site staat aangegeven.

Extra toelichting
ordernummer BKI451740

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Zwr 25-02-2015 In de winkel gekocht
Rijnekeboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De verkoper heeft kennis van producten en ook verkoopvaardigheden

Service
Alles is mogelijk klant bepaalt

Assortiment
Veel keuze en uiteindelijk een degelijk advies

Aanbeveling
Aandacht en tijd voor de klant

Extra toelichting
Duidelijke taal, aandacht voor wensen, en tijd om de zaken echt te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW1967 25-02-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er zijn zoveel modellen en prijzen dat het ging duizelen. Bovendien toch prettig om apparaten ´in het echt´ te zien. Het was maar 10 minuutjes rijden naar Bemmel en Kroon.

Service
Verkoper was vriendelijk en heel goed geïnformeerd. Wees direct het geschiktste toestel aan dat we uiteindelijk ook gekocht hebben. Toestel was daarnaast nog favoriet op Kieskeurig.nl.

Assortiment
Waanzinnig groot assortiment. Rijen met vaatwassers en de verkoper loodste ons daar ordelijk en zeer informatief doorheen. Uiteindelijke keuze was een eenvoudige optelsom van factoren. De bevestiging was dat het ´Kieskeurig´ favoriet bleek.

Aanbeveling
Na de aankoop heb ik twee collega´s ook Bemmel & Kroon aanbevolen. Je kan nog zo druk zijn met rondkijken en prijzen vergelijken maar je belandt uiteindelijk toch bij Bemmel & Kroon.

Extra toelichting
Hoe vaak koop je uiteindelijk een vaatwasser. Liever nooit! Maar de aanschaf van dit toestel is een voltreffer. Ontvangst in de winkel, snelle duidelijke uitleg van de verkoper en na installatie zijn wij heel blij met onze keuze voor Bemmel & Kroon en de Siemens vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellynieboer 25-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik ben in de winkel geweest in Zoeterwoude

Service
Ik kreeg van de verkoper een prima uitleg van de wasmachine.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Fijne winkel. Je wordt er goed geholpen en je krijgt een goede uitleg van het apparaat. Ik ben er al meerdere malen geweest.

Extra toelichting
Een aanrader om naar Bemmel en Kroon te gaan. Je wordt er goed geholpen, prina service en ze kunnen het snel leveren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andries posthouwer 25-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even bellen en je wordt netjes en
vakkundig te woord gestaan.

Service
Bij de opdracht wordt een goede afspraak gemaakt voor montage.
Later wordt door de montageafdeling de datum en tijd opgegeven van plaatsing.
Prima service !

Assortiment
Precies besteld wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Aan iedereen die een artikel nodig heeft die zij kunnen leveren.

Extra toelichting
Over alles wat we gekocht hebben zijn we zeer kontent. In het bizonder de hartelijke ontvangst op de lokatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vreug 25-02-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Het is de tweede keer dat wij een apparaat kochten bij Bemmel en Kroon. Alle merken staan er en we kregen een goed advies.

Extra toelichting
Prima winkel, veel uitzoek, goed advies. Mochten we weer een apparaat nodig hebben dan zou ik weer naar deze winkel gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanna28 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online besteld de volgende dag al op gekookt

Service
Perfecte service!!

Assortiment
Veel keus...

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanraden!!

Extra toelichting
Niks op aan te merken.. Behalve de 4,95 pin kosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cmous 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel te bestellen en te betalen. Alles helder omschreven.

Service
Ter aflevering contact gehad en keurig zelf de afleverdag kunnen bepalen.

Assortiment
Zeer ruim en volledig.

Aanbeveling
Maken op mij en erg betrouwbare indruk en ben hierin niet teleurgesteld.

Extra toelichting
"Keurig zoals afgesproken!" Ter vervanging van mijn vlakscherm afzuigkap, precies dezelfde gevonden bij Bemmel en Kroon. Waren ook de goedkoopste en de reviews waren prima. Bestelling geplaatst en na een paar dagen contact gehad met hun over een afleverdatum. Kon ik dus keurig zelf bepalen waardoor er altijd iemand thuis zou zijn. Prima service dus en alles volgens afspraak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogoo 25-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk via website

Service
Snel en netjes

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Geen klachten alles was prima

Extra toelichting
Alles was gewoon goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familievanregteren 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, relatief weinig gegevens in te vullen, kost weinig tijd

Service
Duidelijke uitleg wanneer bezorging zou plaatsvinden, ook door vervoerder keurig een bericht op de dag van levering hoe laat ze er zouden zijn.
Levering op de benedenverdieping dus hoefde geen extra's bij te betalen

Assortiment
Ruime keuze uit wasmachines en concurrerende prijs

Aanbeveling
Gemak, betrouwbaar en een goede prijs

Extra toelichting
Ik heb gezocht via kieskeurig.nl en kwam uiteindelijk bij Bemmel en Kroon uit voor de beste prijs voor deze wasmachine. Bestelling en bezorging naar wens verlopen. Je kunt ook een voorkeurstijd aangeven. Gezin met 4 personen, twee sportende kinderen. Wasmachine hebben we nu een maand en ik ben er zeer tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maAmlem 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en gemakkelijk te vinden.

Service
Direct bevestiging van bestelling.
Tijdstip van aflevering goed gecommuniceerd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Tot nu toe geen klagen en snelle afhandeling.
Oude apparaat keurig afgevoerd en nieuwe aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anden7 24-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Snelle levering, goede service per mail

Assortiment
Veel bekende merken

Aanbeveling
Snelle levering, ook als het product niet op voorraad is. Snelle reactie van de medewerkers op een vraag per mail.

Extra toelichting
Snelle levering, opdrachtbevestiging met heldere uitleg en snelle reactie van de medewerkers als je een vraag stelt per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petrus10 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Reacties via e-mail zijn matig. Op telefonische vragen wordt vriendelijk en correct antwoord gegeven.
Bezorging + installatie was uitstekend

Assortiment
Ruim assortiment met alle modellen wasmachines

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Argonne 23-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Netjes mijn aankoop een paar maanden kunnen verschuiven en op de door mij aangegeven datum bezorgd.

Assortiment
Goed kunnen beoordeling wat ik wilde kopen

Aanbeveling
Goed advies gekregen

Extra toelichting
Goed advies in winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomcg88 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Zeer netjes op de hoogte gehouden van leveringstijden enz

Extra toelichting
Snelle service, duidelijkheid in levering en wordt op de dag zelf ook zeer netjes op de hoogte gehouden van de werkelijke levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom Verhave 23-02-2015 In de winkel gekocht
Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ze hebben alles netjes geplaatst!

Service
Tijdelijk vervangende producten geleverd!

Assortiment
Voor alle prijs klasse top spullen!

Aanbeveling
Vriendelijke afhandeling en goed advies!

Extra toelichting
Goede duidelijke en eerlijke uitleg over de producten. Perfect contact met je persoonlijke verkoper. Goede servies tijdens en zelfs nog na de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootm 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onze wasdroger is zeer snel geleverd en gratis geïnstalleerd tegen de laagste prijs van dit moment.

Service
Zie bovenstaande

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WWF 23-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website zonder verborgen kosten.

Service
Prima geregeld. Bellen als ze naar je onderweg zijn.Netjes aangesloten.

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arnoud1981 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
programma's zijn simpel en duidelijk uitgelegd

Service
ze hebben de droger netjes op de plek van bestemming gebracht, een berichtje vooraf zodat we precies wisten wanneer ze kwamen.

Assortiment
er was genoeg keuze in de prijs was vergeleken met andere winkels het goedkoopst

Aanbeveling
tot nu toe 1x wat besteld en dat was positief dus kan het aanraden

Extra toelichting
goede service, duidelijk, goedkoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda Go 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg fijn het telefoontje vooraf. Het bedrijf was mij niet bekend vooraf. Maar een keurig bedrijf die z'n afspraken nakomt. Website was duidelijk. En ja je moet overal je gegevens invullen willen ze iets bij je thuis afleveren. ;)

Service
Top je kan zelf de dag bepalen van bezorging

Assortiment
genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbrx 22-02-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel in Forepark Leidschendam goed te bereiken; ruime parkeerplaats. Mooie, overzichtelijke showroom.

Service
Goed advies gekregen over het product

Assortiment
Zeer ruim!

Aanbeveling
Goed advies, ruime keuze, snelle levering, netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coen13579 22-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestelde een nieuwe wasmachine online bij Bemmel & Kroon. De dag na bestelling geleverd door vriendelijke, nette bezorgers. We hadden de extra service dus hij werd aangesloten en getest, ze waren in minder dan 15 minuten klaar en namen de oude wasmachine mee. TOP SERVICE :D

Service
Nette bezorgers
Binnen 1 dag geleverd
Sms gekregen met leverdatum/tijd
Keurig op tijd aangekomen
Binnen 15 minuten weer weg
Oude wasmachine meegenomen

Aanbeveling
Gewoon goed.

Extra toelichting
Ik bestelde een nieuwe wasmachine online bij Bemmel & Kroon. De dag na bestelling geleverd door vriendelijke, nette bezorgers. We hadden de extra service dus hij werd aangesloten en getest, ze waren in minder dan 15 minuten klaar en namen de oude wasmachine mee. TOP SERVICE :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartpost 21-02-2015 In de winkel gekocht
den Haag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles helder en eenvoudig.

Service
Goed advies in winkel gekregen en a.d.h. hiervan een ander merk gekozen.

Assortiment
uitgebreid assortiment voor elke portomonaie.

Aanbeveling
Deskundig personeel die er niet op uit zijn om je het duurste artikel te verkopen, maar datgeen wat het beste bij je situatie past. Ruime keuze en snelle, nette levering. Topwinkel!

Extra toelichting
Goed bereikbaar. Deskundig personeel die je eerst op je gemak laten rondkijken. Zeer ruim assortiment en op mooie wijze gepresnteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein1977 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijn dat je kon pinnen bij aflevering. Kan niet overal! En nu kon ik heel snel een nieuwe wasmachine aanschaffen!

Service
Antwoord hierboven + goede logistieke partner ( keurige mannen, goede informatievoorziening over levering en... Op tijd!)

Assortiment
Fijn dat het apparaat dat conform consumentengids beste koop is, ook precies zo verkrijgbaar was.

Aanbeveling
Prima! Snelle levering, scherp geprijsd!

Extra toelichting
Bosch wasmachine gekocht (BKI450825) bij Bemmel en kroon : scherpe prijs, mooie merken, super service! Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miesmieke 21-02-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
We hadden op de website al gekeken wat we wilde. In de winkel kregen we nog extra informatie, waardoor we uiteindelijk goedkoper uit waren.

Assortiment
Voor ons keus genoeg en ook de prijzen zijn behoorlijk scherp. Toen we de afzuigkap ergens anders goedkoper zagen, werd onmiddellijk onze prijs aangepast

Aanbeveling
Personeel met kennis van zaken, klantvriendelijk en snel in reageren.

Extra toelichting
kennis van zaken vriendelijk personeel klantgericht (kijken wat je als klant nodig hebt, niet perse het duurste product willen verkopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

miavandedonk 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ondanks mijn 80 jaren, kon ik de informatie prima vinden op de website.

Service
De mannen die het kwamen afleveren waren zeer behulpzaam.

Assortiment
Mijn zoon koopt hier ook al jaren zijn witgoed.

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Makkelijk bestellen, snelle levering en zeer behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dci 21-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Assortiment
Ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Verkopers weten wel waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Na een zoektocht op internet kwam ik bij Bemmel en Kroon vanwege het ruime aanbod en scherpe prijzen. Omdat ik informatie wilde hebben over levertijd en installatie door monteur heb ik gebeld. Contact uiterst vriendelijk en bekwaam. Ik neem even wat gegevens van u op voor een offerte was de opmerking. Een dag later belde de installateur al op voor afspraak en de mail repte al van "uw bestelling is binnen". Ik had nog niet besloten en ik vond dit toch opdringerig. Na enkele dagen toch de bestelling bevestigd. Monteur gebeld voor een afspraak. Volgens de mail kan je ze bellen vanaf 08.00 uur maar dat is werkelijk een uur later. Jawel we kunnen komen tussen 08.00 en 10.00 uur zei de planning van Ajtec maar ze kwamen pas om 10.30 uur. Product en merk prima. Keurig geïnstalleerd. Ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

kijkachterje 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles top, alleen jammer dat je pas op de ochtend van levering een tijdstip doorkrijgt.

Service
Gelijk aangesloten voor een testrun, ondanks dat ik daar niet voor betaald had. (tip voor de volgende kopers van een wasmachine)

Extra toelichting
Goed geholpen, snel geleverd, zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ArjanRochat 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Afgelopen maand bij van Bemmel en Kroon een vaatwasser gekocht. Wij wilden een een speciaal type en bij van Bemmel en Kroon was deze als enige direct leverbaar. Het op de hoogte houden van de status van de bestelling en de levering was goed en snel. Zeer tevreden over deze winkel en de levering. En nu nog kans om het aankoopbedrag terug te winnen (ordernummer BKI446392). Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Merfol 21-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit. Op verschillende sites kan je de produkten vergelijken.

Service
Aan de telefoon goed en vriendelijk geholpen. Mogelijkheden van de- en montage van de aan te schaffen artikel is mogelijk en de prijzen zijn duidelijk.

Assortiment
Ruime keuze mogelijkhedenj

Aanbeveling
Werd zowel door de medewerker als monteur zeer goed geholpen. En afspraak is afspraak. Top

Extra toelichting
Werd zowel door de medewerker als monteur zeer goed geholpen. En afspraak is afspraak. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1954tineke 20-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoudesingel Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel met veel keus en duidelijke uitleg en antwoord op je vragen

Service
Personeel is hulpvaardig weet waar ze over praten en geven je duidelijke advisen

Assortiment
Er is een grote sortering voor ieder wat wils en ook goede kwaliteit voor de kleine beurs

Aanbeveling
Zou de winkel bij iedereen aan bevelen je voelt je je er echt thuis

Extra toelichting
Ben zo tevreden over deze winkel en de service die gegeven wordt dat ik hem bij iedereen zal aan bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gtraag 20-02-2015 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Prima service, de wasmachine in december gereserveerd, was speciale actie, aangegeven dat we pas na enkele maanden de machine konden afnemen was geheel geen probleem, actie prijs bleef gewoon staan, mocht de machine goedkoper worden dan zouden we deze voor de laagste prijs krijgen.

Extra toelichting
Perfecte service, vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpatijn 20-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Uitstekend ontangen, aankoop verliep vlot.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Mijn beoordeling spreekt vor zich.

Extra toelichting
Goede en nette winkel met vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mistyenmimi 20-02-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was makkelijk te vinden.
De website is zeker erg duidelijk.

Service
In de winkel werd alles netjes en duidelijk uitgelegd.
De winkel is voor mij dicht bij huis,is ook prettig.
Ze zijn in de winkel proferssioneel zodat de klant zich snel op zijn gemak voelt en dan is het prettig kopen. Alles was zo geregeld onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Assortiment
Er was van alle merken veel te vinden zo dat je alle keus had die je maar zou willen hebben. Dus genoeg keuze.
Ik heb boven verwachting alles kunnen vinden wat ik zocht.
Bemmel& Kroon vond ik goedkoper en zeer klantvriendelijk.

Aanbeveling
Het is zeker de moiete waard om deze winkel aan te bevelen aan iemand anders.
Heb ik inmiddels ook al gedaan.

Extra toelichting
Ik ben zeer goed en klantvriendelijk geholpen bij de aankoop. Ik ga voor een volgende aankoop zeker weer terug naar Bemmel& Kroon aan de Cruquius. Ik had het product ook zeer snel thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.H. Wolff 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Levering kwam netjes op de eerste werkdag na bestelling. Er was een handig online track 'n tracesysteem, dat op het laatst niet goed werkte. Er zou een half uur van tevoren door de koerier gebeld worden over de exacte levertijd, maar dit is niet gebeurd. De koerier kwam gehaast op mij over en was een beetje slordig.

Assortiment
Ik vond heel gemakkelijk via door mij in te stellen criteria het juiste artikel. De prijs viel mee.

Aanbeveling
Een overzichtelijke winkel met concurrerende prijzen, snelle levering en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

madosti 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Niets op aan te merken, snelle levering, goede vakkundige montage, prima service: toen de planner van Ajtec mijn oven een week later wilde inplannen heeft de klantenservice van Bemmel en Kroon ingegrepen, zondag besteld, donderdag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sozcan11 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Het bestelgemak, het bezorggemak, het assortiment, eigenlijk helemaal geen minpunten. Ik kende deze winkel aanvankelijk niet. Ik ben toevallig op de site terechtgekomen toen ik een bepaald product zocht. De wasmachine werd hier het goedkoopst aangeboden en de winkel scoorde een heel hoog cijfer voor klantbeoordelingen. En terecht! Ik ben heel tevredenen kan deze winkel zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r_s_blok 20-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te bereiken met voldoende parkeer gelegenheid.

Service
Zeer nette en vriendelijke service. Prima combinatie van het rond laten kijken van de klant en de geboden hulp/service.

Assortiment
Uitermate uitgebreid.

Extra toelichting
Zeer nette en vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JamPie70 20-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige website, duidelijk en overzichtelijk. Ik had snel gevonden wat ik zocht.

Service
Direct een bevestiging van de bestellen en afgelevered op de gevraagde dag. Bezorger informeert je vlak voordat hij komt. Top!

Assortiment
Ruime keuze binnen de produktgroepen

Aanbeveling
Al reeds gedaan :-)

Extra toelichting
Geen negatieve dingen, alles ging zoals het zou moeten gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r_str 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Behulpzame bezorgers, netjes geplaatst.

Extra toelichting
Snel en correct bezorgd. Machines doen het prima. (ref BKI450417)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doo070 19-02-2015 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak dient de mens. Bemmel en kroon
Weet hoe het werkt!

Service
Gemakkelijke, snelle en top service.
Weet alle ins en outs van mijn aankopen.

Assortiment
Ruim en volledig assortiment !
Voor ieder wat wils! Helemaal top en
Laaiend enthousiast.

Aanbeveling
Helemaal top. Zoals ik eerder vermelde.
Voor ieder wat wils met een top assortiment!

Extra toelichting
Ik ben laaiend enthousiast door de goede service En de snelle service. Vandaag besteld over een paar dagen in huis! Top top top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PMBraam 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Keurige service. Er was iets niet goed gegaan bij het plaatsen van mijn bestelling, waarop ik gelijk gebeld werd om het op te lossen en proactief de installatie van mijn vaatwasser te plannen.

Extra toelichting
Nette en snelle service. Flexibel met inplannen van installatie van mijn vaatwasser, Waarbij ik een tijdsindicatie kreeg en een half uur van tevoren gebeld werd dat ze onderweg waren. Bij het installeren kreeg mijn man nog uitleg over hoe de vaatwasser werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wassen79 19-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Omruilen was geen enkel probleem,had een verkeerde besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke vugteveen 19-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de site wijst zich vanzelf je loopt hem zonder obstakels door.zelfs een computerleek kan het zonder moeite.

Assortiment
wat wasmachines betreft.
het verdere assortiment ken ik (nog) niet

Aanbeveling
alles liep gesmeerd
heel prettig

Extra toelichting
hele snelle levering. kon de bestelling makkelijk plaatsen. bezorging was heel netjes. kortom: alles verliep prima en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nds47s7 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon op website vaatwasser snel vinden.

Service
Ik had vaatwasser besteld die niet meer leverbaar was,en kreeg gelijk bericht van Bemmel en Kroon ,en alternatief aangeboden ,een veel duurdere,maar voor dezelfde prijs als 1e bestelling

Assortiment
Kijk op site ,veel vaatwassers,en andere betaalbare artikelen.

Aanbeveling
Aanbod groot,betaalbare artikelen,en zeer goede en snelle aflevering.werden ook van te voren geinformeerd hoelaat levering sou zijn,en chauffeur belde half uur voor levering.
Wat een service.

Extra toelichting
Wat een fantastische levering en service. Bemmel en Kroon goedkope leverancier. Goede afsraken levering en prima aflevering chauffeurs. Wat ik geweldig vond dat mijn bestelde artikel niet leverbaar was ,en een duurdere vaatwasser kreeg die veel duurder was,voor de prijs van mijn 1e bestelling. Een aanrader voor iedereen,en betrouwbaar. Bert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keuzeenkiezen 18-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In de winkel goed geholpen met een passend avies

Service
Denkt met ons mee en advies wat past in de begroting

Assortiment
Keuze van goedkoop tot duur

Aanbeveling
Beide heren hebben verstand van zaken en kunnen de plus en min van het product eerlijk benoemen

Extra toelichting
Goed is de ervaren medewerkers, makkelijk bereikbaar. Minder is dat het inplannen aan het einde Vd dag niet optimaal is vanwege de slechte bereikbaarheid van de installateur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ikbentomas 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een eenvoudig afrekenproces

Service
Netjes op de hoogte gehouden over de bestelling. De dag voor levering een mailtje gekregen met een tijdsframe van 3 uur waarbinnen geleverd zou worden. Op de dag zelf een telefoontje gekregen 15 minuten van te voren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews