bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16624 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2977 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cools Freddy 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijk

Service
Telefonische bestelling, vlot en professioneel afgehandeld. Zeer vriendelijk.

Assortiment
geweldige keuze

Aanbeveling
Zeer zeker.

Extra toelichting
Telefonisch besteld vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karmar58 07-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer open en makkelijk benaderbare winkel.

Service
Verkoper/sters laten je op je gemak kijken staan niet meteen opdringerig te doen.Klantvriendelijkheid is top en de service uitsekend

Assortiment
Er stond genoeg maar aangezien wij voor een fornuis kwamen en al wisten welke hertoets worden gingen we direct op ons doel af

Aanbeveling
Wij zouden deze winkel zeker aanbevelen want er staat echt genoeg en je wordt er echt keurig netjes geholpen

Extra toelichting
Zoals al eerder vermeldt goed serviice ruim assortiment makkelijk bereikbaar en vriendelijk behulpzaam personeel.Ook bij de aflevering thuis werden we er nogmaals opgewezen dat als er wat was we altijd konden bellen.Dit alles betreft ordernummer CRQ443112

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WenT 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was erg duidelijk. Geen lastige vragen, en het product dat ik zocht was zo gevonden.

Service
Ik had de bezorgdatum een week te laat gezet. Tijdens telefonisch contact werd de datum zonder probleem een week naar voren gezet. De machine werd dus na 2 dagen al geleverd.

Assortiment
Wij hebben gezocht op een specifieke wasmachine die Bemmel & Kroon in hun assortiment had.

Aanbeveling
Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon. Supermakkelijke website.
Goedkoop in vergelijking met andere witgoedzaken.

Extra toelichting
Vanaf de bestelling tot en met de aflevering gewoon 100%. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Tuczek 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijker gaat het gewoon niet.

Service
supersnelle levering. Ik moest wel een stekker zelf monteren en ook de aansluitkabel passend maken. Dit was van tevoren niet aangegeven.

Assortiment
het assortiment is heel gevarieerd en bevat inductiekookplaten in alle prijsklasses.

Aanbeveling
bestelling en aflevering verliepen voortreffelijk.

Extra toelichting
heel goede winkel!!! Kan ik echt aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

riiann 07-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
BKI443168: Fijne service, goede communicatie en prima bezorging! Niks op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. Groen 07-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Naar aanleiding van de goede informatie, super produkten!!

Service
Al kom je zelf met een idee, ze helpen je verder, om je idee uit te breiden.Super service.

Assortiment
Van alle markten thuis. Zowel inbouw als losstaande artikelen!!!

Extra toelichting
Super goede zaak met zeer gemotiveerd personeel!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lzzz 06-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product via de website gevonden. Het was een duidelijk gemarkeerde aanbieding. Vervolgens in de winkel een vakkundig aanvullend advies gekregen en daardoor voor een iets ander model gekozen.DH442536

Service
Super snelle levering en oude machine netjes afgevoerd. Jammer dat je geen invloed hebt op de bezorgtijd, maar je wordt wel van te voren goed geïnformeerd (e-mail met dagdeel en een telefoontje een half uur van te voren)

Assortiment
enorm veel keuze

Extra toelichting
groot assortiment, prettige, vakkundige behandeling, scherpe prijzen DH442536

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MirDkay 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website was duidelijk, ombouw van deur stond niet vermeld maar na één telefoontje was ook dat duidelijk.

Service
Prima, snelle levering, aanvullende wensen werden meteen geregeld.

Extra toelichting
Winkel ervaar ik zowel online als offline als prettig, service staat duidelijk hoog in het vaandel, prettige benadering en duidelijke webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tunnel1234 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
met een e-mail de wasmachine en droger besteld.

Service
Er werd direct gereageerd en het bedrijf kon de goederen de volgende dag leveren.

Assortiment
Diverse merken in diverse prijsklassen. Van ons product ook genoeg keuze bij het bedrijf voorradig.

Aanbeveling
Snelle terugkoppeling, vriendelijk personeel, bij vorig artikel (ijskast) geen problemen mee gehad.

Extra toelichting
Vriendelijk, snelle terugkoppeling. Direct bezorgd op afgesproken tijd en op de juiste plaats is het artikel geplaatst. ordernummer BKI443159

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cschrijv 06-01-2015 In de winkel gekocht
Forapark (Den Haag)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bereikbaar en in de regel producten direct uit voorraad leverbaar

Service
Prettige en klantgerichte bediening en deskundige advisering. Bezorging binnen de afspraken en correcte afhandeling.

Assortiment
Zeer ruime keuze kwalitatieve goede producten

Aanbeveling
Makkelijke bereikbaarheid filiaal, ruime keuze, klantgerichte en deskundige advies, direct uit uit voorraad leverbaar.

Extra toelichting
Goede bereikbaarheid en ruim keuze van direct uit voorraad leverbare apparatuur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cschrijv 06-01-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Forapark (Den Haag)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar filiaal gelegen naast de A4

Service
Klantgerichte bediening en advisering zonder opdringerig te zijn. De bezorging van het product in overleg binnen enkele dagen met een correcte afhandeling door de bezorgdienst

Assortiment
Zeer ruime keuze van apparaten tegen zeer scherpe prijzen in vergelijking met concurrenten.

Aanbeveling
Prettig, klantgericht, ruim assortiment tegen zeer scherpe prijzen en goed bereikbaar.

Extra toelichting
Zeer ruime keuze en klantgerichte behandeling met deskundige advisering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flrjflrj 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geleverd

Service
Mooi geplaatst

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
Prima winkel, koop er al heel lang!
Zeer tevreden.

Extra toelichting
Uitstekend geholpen en prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famcrama 06-01-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kom voor de tweede keer een aankoop doen omdat het erg goed was

Service
Super gratis thuis bezorgen en oude app weer mee nemen super

Assortiment
Genoeg keuzen voor kleine prijzen en grote prijzen

Aanbeveling
Mooie winkel erg mooi zelfs werd goed geholpen

Extra toelichting
goede service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claus72 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website. Producten makkelijk te vinden en bestellen was binnen 2 minuten geregeld.

Service
Sneller levering. Bezorger belt keurig 15-20 minuten voordat hij er is. Ideaal.

Assortiment
Voeren nagenoeg alle merken en alle witgoed producten.

Aanbeveling
Super service, goede prijzen en goed assortiment. Ik bestel hier al mijn witgoed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet2402 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld

Service
De koelkast werd geleverd en de oude mee retour genomen.

Extra toelichting
De koelkast is online besteld. Tijdens een proces een aantal vragen gesteld. Hierbij werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viainternet 06-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van uit je stoel alles tegen een goede prijs

Service
snelle reactie en levering

Assortiment
van alles genoeg assorti

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
zie bovenstaande motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbespierre 05-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
dichtbij mijn woonplaats dus makkelijk om langs te gaan.

Service
prima, netjes afspraken nagekomen .
medewerkers denken met je mee en geven zo de mogelijkheid om een alternatieven te overwegen tegen scherpe prijzen.

Assortiment
niet alles is in winkel aanwezig maar zie bovenstaande alternatieven worden gelijk voor je gezocht .

Aanbeveling
zeer aan te bevelen, liever dan de overgebleven grote witgoedzaken die denken het alleen recht te hebben.
voel me hier nog klant.

Extra toelichting
Fijne zaak om je uitgekozen en favoriete product nog eens te gaan bekijken in de winkel. Vriendelijk personeel welke meedenken met jou .Komen soms wat gehaast over, maar staan je altijd vriendelijk te woord. Ruime keuze in witgoedartikelen met een zeer concurrerende prijs zeker in vergelijking met internetaanbiedingen. Voel me hier een echte klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoipim 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bij overgaan van de telefoon werd snel opgenomen. De verkoopster wist wat ik zocht en kon me goed helpen. Gemakkelijk en vriendelijk.

Service
Er werd rekening gehouden met mijn specifieke wensen betrekking tot levering. Ook was op verschillende manieren betalen mogelijk. Daarbij werd er duidelijk verteld wat er wel en NIET geleverd werd voor dit geld.

Aanbeveling
Ik raad het zeer aan. Je word op tijd gebeld als ze de producten komen leveren. Daarbij denken ze met je mee. En er is onderhandel ruimte. Dit heb ik tot nu toe nog niet mee gemaakt bij andere winkels.

Extra toelichting
Ik vind de winkel goed omdat ze mee denken. Ze weten waarover ze praten en ze houden rekening met de klant. Ook kan er op meerdere manieren betaald worden en hebben ze uitstekende installatie service. (CRQ442264)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sanneschutte 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg snelle en goede levering!

Service
snelle service!

Assortiment
Veel verschillende keuze uit producten. erg fijn voor een klant.

Aanbeveling
zeker een aanbeveling voor anderen. ik heb een gafornuis besteld van siemens het orde nummer was BKI441980. Veel goedkoper dan bij andere winkels en super goed en mooi kwaliteit. Hij doet het uitstekend en is super snel en netjes afgeleverd. De bezorgers hebben hem gratis op de juiste plek gezet en ook nog eens gratis onze oude fornuis weggehaald. echt super levering en een aanbeveling voor anderen! Ga hier zeker vaker aankopen doen !!!!

Extra toelichting
Hele goeie en snelle levering. Daarnaast super goede en snelle service. Zeker weten een aanbeveling voor anderen. En ik ga deze site zeker vaker bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markheuvel 05-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude - Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Eerlijke, snelle en goede service. Verkoper wist precies waar hij het over had en had op alle vragen een goed onderbouwt antwoord of argument. Zijn er goed voorgelicht en zijn echt geholpeb om een goede keuze te maken.

Assortiment
Voldoende aanbod en voor elke prijscategorie genoeg opties. Veel verschillende merken en types. Perfect.

Aanbeveling
Gaan we zeker aanbevelen (en hebben we inmiddels al meerder keren gedaan). Erg prettige winkel , goede mensen met verstand van de producten en genoeg keuze en prijs is zeker met alle geboden service concurrerend. Voor zo'n goede service maken die paar tientjes die het product meer kost niet meer uit.

Extra toelichting
Wij vinden Bemmel & Kroon een erg prettige winkel om ons witgoed te kopen . wij zullen hier zeker terug komen. De mensen met verstand van de verschillende producten en hun advies zijn zeer goed en komen open en eerlijk over. Hebben ons een goed en positief gevoel gegeven over onze aankoop. Echt een prima winkel met goede medewerkers. ZTW442484

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella2015 05-01-2015 Via de website gekocht

Na 1 telefoontje was alles prima geregeld, snelle bezorgservice. Geen extra installatiekosten te betalen i.v.m. bestellen op oudjaarsdag. Super Top Bemmel en Kroon!

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeek001 05-01-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den - haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Grote winkel met een groot assortiment

Service
Verkoper was erg behulpzaam en gaf een goed advies omtrent de aankoop.

Assortiment
Ruime keuze apparatuur.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel dat ook goed op de hoogte is van het aan te schaffen product. Bij het filiaal is ruime parkeergelegenheid.

Extra toelichting
Ik ben in zijn geheel tevreden over de winkel, het personeel en de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Woudseweg158 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed geregeld en op tijd bezorgd.

Service
goed en snel geholpen

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
gewoon doen zeer professioneel en snel geholpen

Extra toelichting
Professioneel geholpen snele bevestiging per mail over product en levertijd. vriendelijke bezorgers en netjes van tevoren gebeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelhogenberg 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel online

Service
Snel

Assortiment
Veel keus en goedkoop

Aanbeveling
Zo bespaar je veel en makkelijk bestellen vanuit de bank

Extra toelichting
Goedkoop en snel en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JRoels 05-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Aanbeveling
Vaatwas Siemens SN25M205EP besteld online, waarbij heel "sneaky" een ander type SN28M241EU voor levering wordt opgelijnd.

Extra toelichting
Vaatwas Siemens SN25M205EP bij Bemmel & Kroon besteld online. 1ste Email factuur vermeldt juiste type 2de mail vermeld ander type SN28M241EU Geen van beide emails verwijst expliciet naar de omwisseling. Bij telefonische navraag wordt er verhaal opgehangen alsof het voorgestelde type de "opvolger" zou zijn van het bestelde type. Deze info bleek bij navraag bij Siemens pertinent onjuist. Daarentegen werd bij de annulering van het order absoluut niet moeilijk gedaan, de annulatie werd meteen bevestigd per mail.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

bpm.roling 05-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vriendelijk ontvangen, duidelijke informatie en snelle levering

Assortiment
Heel ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rickvdniet 05-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima, makkelijk te bestellen en een overzichtelijke site.

Service
Levertijden duidelijk. Van tevoren een mail en sms wanneer ze verwachten te komen. Dan halfuurtje voor aflevering nog een belletje met bevestiging dat ze er bijna zijn. Ook makkelijke de oude wasmachine mee retour. Goedkoopste aflever- en aansluitservice.

Aanbeveling
Totaal geen problemen gehad en zou de winkel aan iedereen aanraden.

Extra toelichting
Voortreffelijke service, goede overzichtelijke website, en een makkelijke bestelproces. Dan ook nog de aflever- en retourservice, allemaal prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert O 05-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk online zoeken en bestellen.
Medewerkers in de winkel hebben kennis van assortiment en producten.

Service
Één aanspreekpunt, door goed systeem vonden overige medewerkers snel benodigde informatie over bestelling.
Verkeerde levering is netjes en snel opgelost.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Warm aan te bevelen.

Extra toelichting
Voor onze keuken hebben wij 8 stuks apparatuur aangeschaft bij Bemmel en Kroon. (Order ZTW418051) Wij zijn van oriëntatie tot nazorg keurig geholpen. Medewerkers deden duidelijk hun best om ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. Highlights: *Kennis van producten en assortiment; *Mooie korting - Goede prijs kwaliteit verhouding, online prijs is winkel prijs *Goede communicatie over levering *Een verkeerde levering werd goed opgelost. Wij bevelen Bemmel&Kroon warm aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

froschanne 05-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De bereikbaarheid van de winkel was prima en ook werd ik erg vriendelijk geholpen.
Ik wist welke vaatwasser ik hebben wilde en er werd niet aangedrongen op een ander apparaat, wat ik erg heb gewaardeerd.
Ook werd de vaatwasser snel bezorgd.

Assortiment
De keuze was prima, maar doordat ik wist wat ik hebben wilde was de koop snel gemaakt. Het apparaat was ook op voorraad.
Ook de prijs, die ik op internet vergeleken heb, was prima. De bezorgers waren zeer vriendelijk en hebben het apparaat netjes aangesloten en de oude mee genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tiny.jeanlouis 05-01-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime keuze, betere info als bij BCC, nuttige info om tot een keuze te komen.

Service
Gemakkelijk dag/tijd bezorging overeen kunnen komen. Klant is weer echt koning en dat ontbreekt er vaak aan bij veel winkeliers !!

Assortiment
Ruim assortiment, brede range aan prijzen met bijpassende prpodukten

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar, slechts 2 (auto) minuten van de A4, ook met sneltram slechts 2 minuten lopen een station. Gratis parkeren en vriendelijk personeel, absoluut niet pusherig om je een produkt te verkopen. KLANT IS KONING !!

Extra toelichting
Zie ook boven EN de bezorgers waren ook vriendelijk, vakbekwaam kortom TOP !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

benny49 05-01-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude-rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke handleiding erbij

Service
nvt.ik heb het gasfornuis pas 2 dagen,en alles doet het nog

Assortiment
zeer ruime keuze als je specifiek naar een bepaald produkt kijkt.zowel in prijs als in kwaliteit.

Aanbeveling
ben netjes en correct geholpen.

Extra toelichting
ik heb geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

videoman1962 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer profesioneel bedrijf met goede en duidelijke informatie.

Service
Levering perfect, na ongelukje door chauffeur keurig op tijd gebeld dat pakket later geleverd werd. Afleveringsdag helemaal goed, s,ochtends mailtje welk tijdsblok men afleverd, en de vrachtauto is hele dag te volgen en half uur voor aflevering krijg je een smsje.Ook chauffeur erg vriendelijk.

Assortiment
Goede concurerende prijzen, top.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen, goede prijs, feedback en aflevering.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, ben van plan om volgende aankopen ook bij hun te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Zoetermeer 04-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede en fijne service in zowel de winkel als bij aflevering door de monteurs

Assortiment
Breed assortiment van alle merken en heel veel inbouwapparatuur.

Aanbeveling
Prima en vakkundige service

Extra toelichting
ordernummer ZTM442256 Vakkundig en vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Zoetermeer 04-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed geholpen en geadviseerd en super snel bezorgd.

Assortiment
Heel veel keuze van alle merken

Aanbeveling
Kan het iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Zowel de service in de winkel als bij de bezorgers was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NIGHTriders 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker overzichtelijke en duidelijke website met een mooie layout.

Service
Perfecte service n.l op de afleveringsbon bleek er geen vermelding te staan naast de extra service dat de machine ook aangesloten moest worden op de water en electravoorziening, dit was echter geen probleem voor de bezorgers/installateurs op mijn verzoek hebben ze dat alsnog gedaan.

Assortiment
Heel veel keus uit diverse wit goed apparatuur

Aanbeveling
Op de web site word geadverteerd met een vaste prijs echter, er wordt ook de mogelijkheid gegeven om een offerte te doen in mijn geval scheelde dat precies 30,00 euro dat de machine goedkoper werd aangeboden.

Extra toelichting
serviceafhandeling bij de bezorging en de mogelijkheid geven om een offerte te vragen waardoor de machine een stuk goedkoper werd aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coenharteveld 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Op de website een koelkast uitgezocht, even bellen en bestellen. De volgende ochtend stond er een monteur voor de deur die de koelkast snel en vakkundig heeft geplaatst en de oude koelkast netjes weer heeft meegenomen.

Service
De door mij gewenste koelkast was niet direct leverbaar maar een alternatief model werd meteen voor een schappelijke prijs aangeboden. Montage de volgende dag werd ook geregeld, ook al was het tussen kerst en oud&nieuw, dus niet de meest handige tijd om zulke zaken te regelen. Toch is het gelukt, top!

Assortiment
Grote keus, niet alleen op de website maar ook in de winkel.

Extra toelichting
No-nonsense instelling bij Bemmel & Kroon, meteen een scherpe prijs en goede service. Koelkast kon meteen de dag erna geleverd en gemonteerd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aigina01 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudige website, waarin je goed wordt doorgeleerd door het aankoop- en betaalproces.

Aanbeveling
Vooral de directe leverbaarheid van de spullen spreekt me aan.

Extra toelichting
Snelle levering, prima prijs/kwaliteitsverhouding, goede uitleg op de website van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dezilk 04-01-2015 In de winkel gekocht
cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Had eerst via de website gekeken qat het assortiment was en of het artikel wat ik wilde hebben ook er was en ook de prijs vergeleken daarna ben ik naar de winkel gegaan.

Service
Se service was uitstekend ik werd meteen geholpen hoefde niet te wachten en de verkoper wist meteen wat ik wilde hebben en gaf ook meteen de oplossing.

Assortiment
Assortiment is uitstekend en ruim voldoende

Aanbeveling
Aan iedereen omdat de service heel goed was en ik daardoor zeer tevreden ben

Extra toelichting
Je kan altijd eerst op Internet zoeken naar het gewenste artikel maar ik vind dat een persoonlijk contact in een winkel nog altijd prettiger is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny1342 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Op 31 december een Samsung wasmachine besteld via de website. De doorslag om bij hun te kopen was de prijs. Ruim 30% goedkoper dan de meeste andere sites en winkels. Het bestel proces verliep duidelijk en zeer gemakkelijk. Via de website kan meteen een leverdatum gekozen worden. Na de bestelling geplaatst te hebben had ik binnen een half uur de factuur en bevestiging in huis. Al met al een prima ervaring met deze winkel en ik zal hier in de toekomst zeker weer gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witkampenstienstra 04-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede informatie over de mogelijk heden

Service
er werd tijd voor je genomen in de winkel.duidelijke afspraken.
dag van bezorging krijg je een mail met daar in informatie van de bezorger met foto en je ziet op de kaart hoeveel klanten voor je zijn en waar de bezorger ongeveer is.
en nog ongeveer een half uurtje voor ze kwamen belden ze dat ze er zo aan kwamen.

Assortiment
mooie overzichtelijke winkel.
ruim uit keuzes.

Aanbeveling
zeker aan te bevelen.
na lang zoeken en informatie vragen bij andere winkels zijn we toch bij Bemmel en Kroon uit gekomen.
vriendelijk geholpen en er konden ook offertes gemaakt worden.
dat kon niet bij media markt.

Extra toelichting
na een lange tijd hebben we uit eindelijk een wachtmachine en droger met ordernummer CRQ442547 kunnen bestellen. we waren eerst nog bij media mark geweest maar daar zijn we niet verder gekomen er werd al snel een duurdere machine aan gesmeerd en toen zijn we toch bij Bemmel en Kroon uit gekomen. goed informatie en duidelijke afspraken gemaakt en de volgende dag werd alles netjes geleverd en aan gesloten. wij gaan zeker terug komen bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

witkampenstienstra 04-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
mooi en overzichtelijke winkel.
vriendelijk personeel

Service
heel goed echt tevreden.
op de dag van afspraak kregen we een mail.
waar de levering tijd in stond en kon zien wie er kwam met foto van bezorger er bij en via de kaart zag je waar de bezorger was en hoeveel klanten nog voor je waren

Aanbeveling
naar lang zoeken en vergelijken.
kwamen we bij deze winkel uit.
goed advies gekregen en offertes gekregen in eerste in stante.
wat bij de media markt niet kon.

Extra toelichting
naar lang wachten hebben we eindelijk onze wasmachine en droger bij Bemmel en kroon kunnen bestellen.met ordernummer CRQ442547 we hebben ook bij media markt gekeken maar daar konden ze weinig betekenen qua offertes en uit leg ja gelijk met de duurste machines komen. maar bij Bemmel en Kroon zijn we echt uitstekend geholpen. en vriendelijk en afspraak is af spraak. ik ga hier zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teet9 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ordernummer: BKI439951 Snelle service, product was niet meer in voorraad, dadelijk bijbesteld, snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Capiteijns 04-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
per mail offerte aangevraagd voor een warmtepompdroger, Bemmel en Kroon mailde binnen een half uur een duidelijke en overzichtelijke offerte.
Antwoord op vragen werden snel beantwoord.
Bestel procedure was simpel. Per mail bevestigt dat we akkoord gingen met de offerte. Direct ontvingen we een verkoop order (BKI441286). De procedure werd keurig in de mail uitgelegd.
Betaling geschiedt bij levering(pinnen bij de chauffeur)

website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk.

Service
Service was uitstekend. Alle vragen werden direct beantwoord.
Snelle levering.

Assortiment
Breed assortiment. Er is voldoende keus. Meer merken had gekund, maar is geen noodzaak.
Zeer concurrende prijzen

Aanbeveling
heel goede service. Bestelprocedure duidelijk. Levering is snel. Je hoeft niet de hele dag thuis te blijven om de bestelling te wachten. Er wordt een tijdsindicatie gegeven

Extra toelichting
link naar apparatenshop kan duidelijker. In eerste instantie kom je op de site van keukens. Het is niet meteen duidelijk dat Bemmel en Kroon ook huishoudelijke appararaten online verkopen. Eenmaal op de apparatenshop, zijn de productgroepen overzichtelijk onderverdeeld in verschillende tabjes. Er is voldoende informatie over het artikel te vinden. Prijzen zijn lag. Ze hanteren scherpe prijzen. Gratis bezorging trekt consumenten extra over de streep. Bezorging van het bestelde artikel was uitstekend. Je wordt per mail, sms en telefonisch op de hoogte gebracht wanneer de bestelling met tijdsindicatie geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wyrwas 03-01-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig

Service
prima

Assortiment
ruim voldoende om een keus te maken

Aanbeveling
klantvriendelijk vakbekwaam snelle service scherpe prijzen

Extra toelichting
prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josvnoort 03-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets makkelijker dan in de toonkamers het apparaat te bekijken en tegen webwinkelprijzen te bestellen

Service
Keurig volgens afspraak geleverd, gecontroleerd en het oude apparaat mee terug

Assortiment
Ik ga altijd met een bepaald beeld voor ogen naar de winkel en slaag eigenlijk altijd.

Aanbeveling
Iets waar jezelf dik tevreden over bent deel je graag met anderen

Extra toelichting
Deskundig advies van medewerkers die alle tijd voor je hebben en goede voorlichting over mogelijke alternatieven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juf73 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering! Zelfs met oud en nieuw ertussen! 's-Morgens een mail ontvangen met de verwachte levertijd, dat is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patronix 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snel en goed geleverd. Aansluitkosten zeer goedkoop. Order BKI442460.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertbavelaar 03-01-2015 In de winkel gekocht
rijneke boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was makkelkjk voor ons dat de aankoop bezorgd werd.

Service
Was prima.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Hele goede winkel

Extra toelichting
Zeer tevreden en heel goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kristof.dejans 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
1 woord voor deze online shop: super! Ook het opvolgsysteem inzake levering is optimaal. Doe zo verder! Ordernummer: DH440827

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

giesje1972 03-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg gemakkelijk allemaal gemakkelijke betaling via ideal of pin thuis

Service
je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot bij je aan de deur.

Assortiment
genoeg keuze op de site en de prijs was voor ons doorslaggevend goedkoper konden we de vaatwasser echt niet krijgen

Aanbeveling
ik zou er zeker weer voor kiezen dus kan het de mensen echt aanbevelen

Extra toelichting
nou meer hoef ik er niet aan toe te voegen een cijfer negen spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews