bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15527 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid53 14-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima webwinkel.

Service
Prima levering, voor en tijdens de levering weet je exact waar je aan toe bent. Via "track en Trace" kan je precies zien waar de chauffeur is en hoe laat ze bij jou afleveren.

Aanbeveling
Gewoon een hele goede webwinkel Doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edenien 13-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed op de hoogte gehouden van sratus bestelling. Bezorging kon op korte termijn en stipt volgens afspraak. Eenvoudig digitaal te volgen wanneer de bezorgers komen. Keurig afgeverd, naar zolder gebracht en uitgepakt. Alles efficient en vriendelijk uitgevoerd.

Assortiment
Ruime keuze in merken en modellen tegen scherpe prijs

Aanbeveling
Scherp geprijsd en bestelling keurig en snel verwerkt/uitgevoerd.

Extra toelichting
Bestelling snel en goed verwerkt en uitgevoerd. Via e-mail goed op de hoogte gehouden van status bestelling en bezorging. Alles snel, vriendelijk en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.E.E. Krijt-Rob 13-05-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam-Voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Showroom in de buurt en informatie via website ook voor handen.

Service
Een bijzonder vriendelijk meedenkende verkoper. Ook de hele afhandeling verder t.a.v. de installatie was bijzonder goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rplhlb 12-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de website gezien welke modellen er te bezichtigen waren in de winkel en ter plekke meer dar praktische en deskundige informatie ontvangen

Service
Verkoop en levering (incluis de gehanteerde procedure) zijn voorzien van goede informatie en werkwijze.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en mogelijkheden.

Aanbeveling
Zeer prettig geholpen van aankoop tot levering (en meenemen van oude apparaat hoorde bij de service!)

Extra toelichting
Wij waren zeer te spreken over de prettige manier waarop we in de winkel geholpen zijn bij de keuze van een nieuw en groot fornuis. Deskundig, vriendelijk en ter zake. De levering verliep vlot en zeer stipt. Apparaat geplaatst, tips voor aansluiten en oude apparaat werd als service afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herost 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 telefoontje alles geregeld

Service
De droger welke ik zocht was vervangen door een nieuw type maar wel veel duurder. Kreeg hem wel voor de prijs van het oudere type.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed telefonisch advies, bezorging goed in te plannen en half uur vooraf nog een berichtje dat er hij geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galantina 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd al goede ervaringen met Bemmel en Kroon. Even bellen, je weet zo of ze het het hebben of niet en wanneer het geleverd kan worden. De avond van tevoren weet je wanneer ze komen. Ideaal !

Service
Afspraken altijd nagekomen.

Assortiment
Prima assortiment, wat ik zocht was er altijd.

Aanbeveling
Goede ervaringen geef je door, dus bij deze !

Extra toelichting
De vaatwasser is niet het eerste product wat ik bij B&K koop, altijd zijn ze hun afspraken goed nagekomen, leveren volgens belofte. En altijd goed geholpen met goede spullen. Prima zaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simentje 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen snelle reacties en dito levering.

Service
Gewoon goed

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker gezien onze ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kabelventje 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gehele proces van uitkiezen tot betaling verliep zeer soepel.

Service
Geselecteerd type was niet meer leverbaar. Opvolgend (duurder) type geleverd voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Van bestelling tot levering is alles zeer prettig duidelijk verlopen

Extra toelichting
Na bestelling werd er steeds duidelijk gecommuniceerd m.b.t. lever tijdstip en lever bijzonderheden. Ook het volgen van de bestelling werd positief ervaren. Geen extra kosten voor plaatsen en op derde verdieping brengen van het apparaat. Kortom als ik weer iets nodig heb , kijk ik eerst bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jbbikkel 09-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel online besteld

Service
Uitstekende service. Koelkast werd gratis geinstalleerd. De monteur heeft ruim 2 uur de tijd genomen om de koelkast netjes in te bouwen. Zelfs nog wat extra dingetjes gedaan.

Extra toelichting
Uitstekende service. Koelkast werd gratis geinstalleerd. De monteur heeft ruim 2 uur de tijd genomen om de koelkast netjes in te bouwen. Zelfs nog wat extra dingetjes gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schoorl 08-05-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles staat keurig opgesteld en is goed te overzien.

Service
Duidelijke uitleg over kwaliteit prijsverhouding. Veel kennis in huis.

Assortiment
Als er al niet bij staat wordt het besteld.

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Goede en snelle service (levertijd)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerritJacob 08-05-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Mooie winkel met heel veel keus, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid. Goed en vriendelijk advies van de verkoper. Snelle levering, tot nu toe de indruk dat ze doen wat ze beloven. Uitstekende en vakkundige montage door monteur D- van de firma Ajtec, het installatiebedrijf dat dit doet voor Bemmel&Kroon. De vaatwasser draait als een zonnetje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

goreme 08-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Positief: Bestelling ging zoals altijd gewoon via iDEAL. Volgende ochtend bevestiging gehad maar dat de wasmachine die ik besteld had niet in voorraad was. Hierdoor kreeg ik een nieuwere model geleverd wat wel een super service is. Levering volgen was ook handig en de jongens die de machine kwamen brengen hebben keurig de machine naar de zolder gebracht en opgestart (Bemmel en Kroon vraag hier geen extra kosten voor). Oude machine meegenomen incl kartonnen etc. Zeer tevreden klant zoals u het kan begrijpen :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erikmar 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ze brachten de afwasmachine zelfs boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oude A 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig om bestelling te plaatsen

Service
Snelle levering, handige en vriendelijke kerels. Binnen kwartiertje was wasmachine op de zolder geïnstalleerd en de oude afgevoerd, super!

Aanbeveling
Goede service!

Extra toelichting
Uitstekende service, prettige kerels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paard18 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel per computer besteld en duidelijke bevestiging prima verzorgd!

Service
Keurige bezorgers netjes aangesloten perfecte service

Aanbeveling
Ik zou zeker deze winkel bij vrienden en familie aan bevelen

Extra toelichting
Kan alleen maar zeggen netjes afgehandeld en prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilma 07-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk bestel procedure.
Snelle en makkelijke betaling via iDEAL betaling.

Service
Zaterdag om 20.26 besteld, vaatwasser Dinsdag om 11.00 uur ontvangen.

Assortiment
Vaatwasser voldoet aan wat in beschrijving
is omschreven. Goede Prijs kwaliteit verhouding. Goedkoopste op het internet.

Aanbeveling
Vroeger was er een reclame van “dat is snel lijkt Overtoom wel” maar een snellere en betere bezorging als Bemmel & Kroon spant op dit punt wel de Kroon.

Extra toelichting
Via E-mail zorgvuldig op de hoogte gesteld van de bezorging. Perfect, volgende bestelling gaat ook weer via internet bij Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antoin de vrind 07-05-2014 In de winkel gekocht
leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op een zaterdag de machine gekocht. Binnen 30 min gereed.

Service
Levering op tijd en goed op de hoogte gehouden wanneer men deze kwamen brengen.

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
Goed advies en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zottekop 05-05-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Den Haag

Algemene score

3,0

Service
Draad van de Miele wasmachine was te kort, ze waren te beroerd om het van mijn oude (zelfde merk)af te halen. Moest maar een monteur laten komen en dat zou mij 75 euro gaan kosten.

Assortiment
Ze hebben genoeg keus

Aanbeveling
Zeker niet, service is ontzettend slecht. Je betaald 40 euro aansluitkosten. Als ze dan zelf geen materiaal bij zich hebben dan moet je apart weer een monteur laten komen en dik voor betalen.

Extra toelichting
De service is echt een flop, BCC sluit alles gratis aan. Bij van Bemmel en Kroon betaal je er dik voor. En als het hun goed uitkomt betaal je meer dan het dubbele. Prutzaak waar ik nooit meer wat koop!

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Jessievan 05-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer, dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We werden in de winkel in Zoetermeer goed geholpen, wij gaven aan waar de wasmachine aan moest voldoen en daarna kregen we de keuze uit verschillende modellen.
Er werd duidelijk uitgelegd waar het verschil in zat.

Service
Op vrijdag in de middag de wasmachine uitgezocht.
Maandag begin van de middag geleverd. Alles werd op zijn plaats gezet en asngesloten. Ook werd gezegd dat de wasmachine eerst een keer moest draaien zonder wasgoed.

Assortiment
Veel keuze, maar met de uitleg van de verkoper erbij, geen koeilijke keuze.

Aanbeveling
Alles liep goed. Ook het feit dat alle informatie over de wasmachine en wasdroger al op de factuur stonden en dat ik die per email kreeg, was erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vxlmedia 04-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de mail goed te bereiken.
Site is duidelijk.

Service
Vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Goed bereikbaar via mail en per telefoon als je vragen hebt. Ze geven duidelijk en snel antwoord.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen, goede ervaring, ben een tevreden klant.

Extra toelichting
Prima ervaring, goed product, vriendelijke en behulpzame medewerkers, goed bereikbaar, netjes en volgens afspraak geleverd. Pinnen bij aflevering mogelijk. Ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 55 04-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed onderbouwde website maakt het makkelijk product-kenmerken, prijzen en leveringsvoorwaarden te bestuderen.

Service
Donderdagnamiddag opgezocht, besteld, vrijdagmiddag geleverd en om 13u al pizza's gebakken...super! Goede opvolging met aankondiging van lichte vertraging op het eerste schema. Dit werkt!

Assortiment
Ruim assortiment, prijzen zijn super interessant.

Aanbeveling
Een beetje avontuurlijk met een nieuwe online winkel in zee te gaan, maar deze komt zeker terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HansPrins0 04-05-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er was een keuze tussen meenemen en laten bezorgen, waarbij geen prijsverschil was en ook de wasmachine aangesloten werd en de oude meegenomen

Service
Zie gemak.....

Aanbeveling
Alles was prima. Ook de aankondiging van de bezorging ging precies zoals afgesproken.

Extra toelichting
De verkoper was er toevallig, staat normaal in Den Haag, maar was goed thuis in de materie. Absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

avmt 03-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, goed en duidelijk (telefonisch) geholpen bij aanschaf van Bosch wasmachine (online uitgekozen)

Service
Donderdag gebeld, vrijdag in de ochtend al geleverd! Wonen op 2 hoog zonder lift, maar wasmachine rustig naar boven gebracht en oude afgevoerd.

Assortiment
Onze bestelling was op voorraad

Aanbeveling
Prettige en snelle service, goede prijs, fijne afleverservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Sonmez 03-05-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24, 2491 BD, Den Haag / Fore Park
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op internet een vaatwasser uitgezocht. uiteindelijk in de winkel besteld, omdat er een snelle levering was.

Service
Klantvriendelijk en behulpzaam. Denken mee met de wensen en snelle levering. Spijt dat wij hem niet gelijk hebben laten inbouwen, maar zelf hebben gedaan. Leek erg makkelijk, viel tegen.

Assortiment
van Low-budget tot high tech. keus is enorm. Als mijn andere apparaten (alles is nu ruim 12 jaar oud) aan vervanging toe zijn, ga ik direct hier naartoe.

Aanbeveling
ruime keus. De prijzen van de apparaten zijn hetzelfde, zeker niet duurder.

Extra toelichting
ruime keus aan elektrische apparaten. Klantvriendelijk en meedenkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koor70 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Is gewoon allemaal prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjhboon 02-05-2014 In de winkel gekocht
crusiusplaza
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
snelle levering , erg klantvriendelijk en geen aanbetaling gevraagd en dat in deze tijd. dat bind vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

keeven 02-05-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie winkel op goed bereikbare locatie in Cruquius. Goede bediening en een scherpe prijs.

Service
Uitstekende communicatie per e-mail m.b.t. orderbevestiging en montagedatum. Installatie van de vaatwasser snel en correct uitgevoerd door AJ tec.

Assortiment
Uitgebreid assortiment vaatwassers, waar wij voor kwamen.

Aanbeveling
Prima bedrijf. Zeker aan te bevelen voor een bezoek

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tina Bos 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zo makkelijk, snelle levering!!

Extra toelichting
Goed vergelijk, snelle levering, makkelijke tracking levering!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

john-devries 01-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Wasmachine werd op 1e etage geplaatst aangesloten en oude mee retour genomen

Assortiment
Ruim aanbod huishoudeijke apparaten

Aanbeveling
Eigen bezorg dienst

Extra toelichting
Duidelijke informatie over verloop van bestelling en een telefoontje vooraf dat ze onderweg waren voor het afleveren. Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mbavinck 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Binnen 2 dagen nadat de oude wasmachine stuk was gegaan, kon ik weer wassen. Wasmachine was snel geleverd, op het afgesproken tijdstip, naar 3-hoog getild, geinstalleerd en de oude mee terug genomen. Super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glim1991 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goed apparaat kiezen via internet (evt. i.o.m. iemand aan de telefoon) Wij zijn perfekt geadviseerd en geholpen!

Service
vriendelijke mensen aan de telefoon die ons echt goed geholpen hebben. Omruiling van een door ons foutief besteld artikel was ook geen probleem.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jachan 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel simpel besteld via de website.

Service
Alles tot en met het plaatsen van het apparaat zeer klantvriendelijk afgehandeld

Assortiment
Voldoende keus in benodigde apparatuur

Aanbeveling
Bestellen, afleveren en plaatsen heel gemakkelijk verlopen
Zeer tevreden!

Extra toelichting
Op kieskeurig eerst een keuze gemaakt van voorkeursppara(a)t(en) Website van Bemmel & Kroon voldeed qua leveranciers en prijs het best aan onze verwachtingen. Via website zeer gemakkelijk te bestellen. E- mail informatie daarna geweldig evenals het volgen via de link in deze mail van het transport en het tijdstip van afleveren. De mensen die het apparaat kwamen afleveren en plaatsen waren supervriendelijk en bekwaam. Kortom, bij een volgend benodigd apparaat kijken we eerst bij Bemmel & Kroon. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mvdz 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel duidelijk simpel

Service
Krijg de avond voor levering een mail met tijdsaanduiding. Dag van levering 15 minuten van tevoren een telefoontje. Ideaal

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Om alle bovenstaande redenen

Extra toelichting
Zie antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diesel10 30-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super duidelijke website! Bestelprocedure ging heel goed en snel en kreeg duidelijke bevestigingsmail!!!

Service
Service super goed! Geen bezorg en plaatsingskosten!!!De bezorgers waren zeer nette heren, die heel netjes met de producten omgingen!

Assortiment
Een ruim en duidelijk assortiment.

Aanbeveling
Zeer zeker de moeite waard om online in deze winkel te kopen!!! Ik ben zeer tevreden wat betreft de service en bezorging. Zijn je producten op voorraad dan kan het de volgende dag netjes bij je afgeleverd worden!

Extra toelichting
Mijn ervaring over de winkel is alleen maar super positief!!! Het is ook heel duidelijk aan de punten waardering zien.Al met al totaal geen klachten of negativiteit!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjahendriks 29-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg gemakkelijk te bestellen. Duidelijke stap voor stap uitleg door de winkelmedewerker. Thuis betalen, gewoon via de pin.

Service
Zeer goede service. In de winkel bekijk je wat je hebben wil, je kiest uit en ze komen het gewoon de volgende dag al thuis bezorgen, ook als je in een flat zonder lift woont! (zonder extra kosten!) En.. je hoeft pas te betalen als alles thuis geinstalleerd is.

Assortiment
Op internet wordt zeer duidelijk aangegeven of het product in de betreffende showroom aanwezig is. De wasmachine waar ik naar op zoek was, was niet aanwezig, wel een vergelijkbaar apparaat. Duidelijke uitleg van de winkelmedewerker waarom dit apparaat niet aanwezig was. (Omdat het prijsverschil met de iets betere minimaal is kiest men over het algemeen voor de betere) In de winkel is genoeg assortiment aanwezig, ook kun je de apparaten aanschakelen, zodat je echt de bediening kunt bekijken.

Aanbeveling
Fijne service, klantvriendelijk, snelle uitgebreide bezorging. Groot assortiment aan apparaten en zeer gemakkelijk te bestellen

Extra toelichting
Vandaag de wasmachine thuisbezorgd gekregen, ook direct aangesloten. Eerst een lege was draaien, om trommel schoon te maken. Daarna heb ik een 60-graden was gedraaid en hij is er heerlijk schoon uit gekomen! Top wasmachine, van een zeer fijne winkel. Dank aan Bemmel en Kroon - Zoeterwoude-Rijndijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

yvonne1401 29-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Alles wat wij besteld hadden werd op tijd geleverd

Extra toelichting
Geweldigge service en veel kennis van uw medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loe001 29-04-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede webshop, prachtige winkel, gelijke prijzen in shop en winkel.

Service
Maandag besteld, donderdag bericht dat alles binnen was, vrijdag geleverd en geïnstalleerd. Een onderdeel was niet nodig, dat ging zonder problemen weer mee terug.

Assortiment
Wasmachine en droger gezocht via Kieskeurig. Alle apparaten leverbaar via B&K, zowel wat oudere modellen als de allernieuwste.

Aanbeveling
Goede service, groot assortiment, scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

staden01 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke site, zonder onzin!

Service
doen wat je toezegd: netjes op tijd een mailtje, telefoontje (inzake de aflevering). Wasmachine geplaatst, oude verwijderd, nwe machine even aangezet.

Assortiment
Alle grote merken aanwezig plus bijv. de beste keuze van de consumentenbond.

Aanbeveling
Tja, zie boven en het feit dat ik 9 jaar na aankoop van een wasmachine en droger weer bij Bemmel en Kroon kocht. Dit bedrijf is gewoon zo goed dat het dus in je hoofd blijft zitten…...

Extra toelichting
Kan, ook als ik terugdenk aan negen jaar geleden, geen minpunten bedenken. Destijds was ik in de winkel en maakte ongeveer dezelfde mondelinge afspraken die ik nu online gemaakt heb. Het wordt gewoon nagekomen en je kunt dus op dit bedrijf rekenen. Vertrouwen is zo belangrijk. Prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cyclame 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eerst de koelvrieskast, nu een LG F148T wasmachine met hetzelfde gemak besteld

Service
weer een prima service wasmachine bezorgd en waterpas gezet op plaats van bestemming.

Assortiment
een prima collectie maar ik had van tevoren mijn keus al gemaakt.

Aanbeveling
voor de tweede keer in 1 maand een bestelling gedaan, prijs offerte gehad
ze houden je van begin tot einde op de hoogte van je bestelling, voor mij een zaak van vertrouwen,duidelijkheid en openheid .

Extra toelichting
Wat moet ik hier nog meer zeggen: Dat Bemmel&Kroon duidelijk een zeer goede Online zaak heeft (als je wilt kun ook naar hun winkel gaan)maar voor mij is dat niet meer nodig, Online zijn zij ook zeer goed in hun service. Op naar de volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cyclame 27-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Samsung no-frost koelvrieskast

bestellen/betalen via pinnen in huis.
bezorgen en plaatsen in huis.

Service
ze houden je op de hoogte van begin tot einde van je bestelling, is er een prijsverschil dan krijg je na melding een prima offerte waar je dan echt geen nee meer tegen zegt.

Assortiment
assotiment is prima maar ik had mijn keus al voor de bestelling gemaakt.

Aanbeveling
ik kende deze firma niet,nog nooit van gehoord, stond bij Kieskeurig toen op plaats 2 vanwege de prijs van mijn keuze. via mail heb ik die prijsverschil aangekaart , kreeg een prima offerte terug.en heb mijn Samsung koelvrieskast besteld bij hun en ben zeer tevreden .

Extra toelichting
Firma Bemmel & Kroon was mij onbekend. Vanaf mijn eerste mail van prijsverschil tot aan de levering werd ik op de hoogte gehouden. het uitpakken en plaatsen is naar alle tevredenheid verlopen.Ik kan niet anders dan een 10 geven, want er is geen enkele minpunt die ik hier van af kan halen,de kwaliteit van het produkt kies je zelf.maar de levering en service ligt bij de zaak waar je besteld en daar is Bemmel& Kroon bij mij nummer 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina Mollers 26-04-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
prima service, je kan goede afspraken maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulbreet 26-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk vanuit de luie stoel je keuze maken en doorgeven

Service
Vlotte en duidelijke reactie

Assortiment
Veel keuze en scherpe prijzen

Aanbeveling
Snel, duidelijk, correct

Extra toelichting
Snelle en correcte levering, scherpe prijs Ook de bezorgdienst is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vriezeraankoop 26-04-2014 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard Hazerswoude

Algemene score

5,0

Assortiment
Voor mij was er voldoende keuze.

Aanbeveling
De houding van de verkoper was niet correct. Het geeft geen pas om potentiele klanten deelgenoot te maken van problemen op de werkvloer.

Extra toelichting
De betreffende verkoper was geirriteerd, wellicht door het niet functioneren van de computers. Op mijn vraag of er wat van de prijs afging ivm showroommodel, reageerde hij niet prettig, vervolgens ging er toch wat van de prijs af. Bij mijn vraag of het bezorgd kon worden, was het ja dit kost 15 Euro... Op het kaartje stond gratis bezorgen, kennelijk ging dit niet op voor het showroommodel. Gezien de houding van de verkoper heb ik dit geaccepteerd en besloten om niet meer bij deze winkel ooit iets te kopen.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

A_BE 26-04-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
gemakkelik te filteren en genoeg informatie over de product.

Service
Dat is wat de klant had graag.

Assortiment
Veel assortiment in webshop.

Extra toelichting
Dit is mijn 2de koop van Bemmel en Kroon web site. Allebei zijn heel goed gedaan. Niet alle webshops heft goed dienst. Dank u wel voor uw uitstekend dienst, heel prompt en vriendelijk. Ahmet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo verschuur 25-04-2014 In de winkel gekocht
Neckar 24 den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en wordt in indusdriegebied duidelijk aangegeven.Voor de deur voldoende eigen parkeerplaatsen

Service
Goede voorlichting waar rustig de tijd voor wordt genomen zonder opdringerig te zijn.

Assortiment
Bijzonder veel merken netjes en overzichtelijk opgesteld met duidelijke prijskaarten.

Aanbeveling
In hoge mate aanbevelen door prettige bediening. Na de koopovereenkomst wordt product al de volgende dag afgeleverd en kan met pin bij de chauffeur afgerekend worden.Een half uur voor de per mail aangekondigde bezorgtijd wordt je gebeld dat men in aantocht is.

Extra toelichting
Eigenlijk geen minpunten alleen maar bonuspumten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacq912 25-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Perfecte service, gewoon niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindazoektuit 25-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Makkelijke site en toen ik belde werd ik onwijs goed en vriendelijk geholpen

Aanbeveling
Perfect. Vooral de gratis service dat het tot boven in je huis wordt gebracht. Dit gaf mij de doorslag.

Extra toelichting
Prima. Alles goed uitgelegd. Prima service. Zelf bepalen wanneer bezorgd. In huis met drie trappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gradusfoto 24-04-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Kreeg direct een duidelijk, goed advies

Assortiment
Zeer grote keuze

Aanbeveling
Zie boven

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Biancamafait 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prettige service, vlot, binnen week geplaatst, netjes, mooi op tijd, goed afgehandeld en fijne machine!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laurens1951 24-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de bestelling is telefonisch gedaan na duidelijke informatie en kregen een link door om via ideal te betalen.

Service
voor 4 uur s'middags besteld en de volgende morgen al in huis

Assortiment
het assortiment hebben wij nog niet helemaal bekeken maar als alles zo snel en soepel gaat als dit artikel zullen wij zeker als het nodig is daar nog meer bestellen.

Aanbeveling
vriendelijk en behulpzaam personeel en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews