bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15532 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joeri 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website met foto's en specificaties, dus ook heel makkelijk te vergelijken met toestellen onderling en met concurrentie.

Service
Wij hadden een Pelgrim kookplaat besteld (order DH516323) en toen bleek dat het ging om een model dat nog niet beschikbaar was hebben ze zelf gebeld en voorgesteld om een duurdere ATAG te leveren, met nog betere specificaties. Enkele dagen later stond de technieker in onze keuken voor de plaatsing. Echt wel een SUPER Service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, ook voor elk budget. Ook zeer voordelig, en is het elders toch goedkoper dan passen ze hun prijzen aan, we hebben hier echt wel een koopje gedaan. Ik ben iemand die het net afschuimt om steeds de beste deal te doen. Toen ik mijn Pelgrim hier dan had besteld dacht ik de deal van mijn leven gedaan te hebben, en wanneer er dan werd gebeld met de melding dat ik ofwel nog wat kon wachten ofwel er onmiddellijk een betere en duurdere ATAG werd geleverd aan dezelfde prijs kon ik mijn oren niet geloven.

Aanbeveling
Toen we de Pelgrim IDK862ONY bestelden wisten we dat het wel even kon duren daar dit een nieuw toestel van Pelgrim was, dat nog niet beschikbaar was. Groot was onze verrassing toen B&K ons zelf belde om voor te stellen om deze te vervangen door een ATAG HI6271MV di beter en duurder is, en onmiddellijk beschikbaar was. Echt wel heel tevreden over Bemmel&Kroon, zullen er bij volgende gelegenheden opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 28-03-2016 In de winkel gekocht
Leidschenveen

Algemene score

6,5

Gemak
Ze hebben mij goed geadviseerd in de winkel bij de aankoop van mijn producten!

Service
Bij de aankoop van mijn producten werd ik goed geïnformeerd! Ik vond dat de verkoper veel van de verschillende producten af wist!

Helaas vond ik de persoon die ik na mijn aankoop heb gesproken via de telefoon niet vriendelijk toen ik wilde melde dat ze bij de levering van mijn koelkast de vloer hebben beschadigd (wat kan gebeuren). Dit gaf mij helaas het gevoel alsof de vriendelijkheid ophield na de aankoop. Dit vond ik niet klantvriendelijk!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mnhr73 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle link naar witgoed site, wel wat weinig filters om sneller te zoeken.

Service
Levering kon binnen een dag, maar ook op een andere, gewenste dag. Alleen jammer dat je pas op de dag zelf te horen krijgt wanneer ongeveer de levering is. Hierdoor moet je de hele dag vrij houden.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Heb hier nu al drie keer eerder besteld, dus dat zegt genoeg...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E. B. 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Uitstekend, ook telefonisch erg vriendelijk

Assortiment
Uitgebreid assortiment waardoor veel keuze

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen

Extra toelichting
Door een woningbrand, na herstel snel op zoek naar deze wasdroger en qua prijs en levertijd super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.H. 27-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag/ FourePark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te bereiken met de auto. Binnen ook goed bereikbaar met een trap of een ruime lift naar boven.

Service
Goede uitleg. Op al mijn vragen een duidelijk en sereus antwoord.

Assortiment
Alles op keuken apparatuur en keukens en huishoudelijke artikelen kun je er kopen.

Aanbeveling
Deskundig, vriendelijk en geduldig personeel,en in alle prijsklasse een keus te maken.

Extra toelichting
Met meedenken van de verkoper, die de tijd er voor nam, heb ik een besluit kunnen nemen. Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sytse 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website!

Service
Product was niet meer leverbaar, er wordt een prima alternatief aangeboden.

Aanbeveling
Vrijdagmiddag wasdroger besteld, en zaterdag in huis. Leuk dat je precies kunt volgen waar de auto met de droger zich bevindt.
Het door mij gekozen artikel was niet leverbaar, toen kreeg ik een beter en duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.
Dik tevreden over Bemmel en Kroon dus !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service ook in aanverwante artikelenkomen afsoraken na en bellen zeer snel met het juiste antwoord terug, zelfs als dit nagegaan moet worden ij de fabrikant!

Service
Uitstekend, volledig, netjes en vriendelijk.

Assortiment
Kreeg meteen een vervangend product voor dezelde prijs!

Aanbeveling
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 26-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte, kundige en vriendelijke bediening met een reusachtig assortiment.

Assortiment
bovengemiddeld aanbod en scherpe prijzen gelijk aan webwinkels.

Aanbeveling
Het aertikelaanbod is groot, de bediening vakkundig en vriendelijk, de prijzen zijn scherp , gratis thuisbezorgd en geplaatst en niets vooruit betalen of tekenen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer goede en beleefde behandeling door Gino vd Kleij

Service
Nette en snelle aflevering en op afgesproken tijden

Assortiment
Goede overzicht folder gevonden op Reclame.nl

Aanbeveling
Online zeer tevreden

Extra toelichting
zeer geluidarme wasmachine en goed programmeer baar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BJBulpitt 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk website en bestellingproces

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Goede dienstverlening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A. De boer 25-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel. Met veel parkeer gemak.

Service
Kundig advies, Gratis levering aan huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nic 25-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon in Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles aanwezig en goed gepresenteerd.

Service
2 Bosch app waren geen matching set en men stelde alles in het werk om dit alsnog te regelelen.

Assortiment
In 1 koop alles op 1 adres kunnen vinden.

Aanbeveling
Overzichtelijk en duidelijk, geen loze beloftes.

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Jacobs 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bij telefonisch contact goed geholpen

Aanbeveling
Prima service. Zorgden ook voor een gratis installatie van deze geïntegreerde vaatwasser, die zijn voorganger na 16 jaar moest vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Frequin 25-03-2016 In de winkel gekocht
in Forepark - Neckar 24 Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikelen overzichtelijk gepresenteerd in categorien met duidelijke product informatie . In de gelegenheid gesteld om zelf eerst te kijken , super. Verkoper ( uitstekende vakspecialist representatief) komt indien ik hem verzoek te adviseren .

Service
Fantastisch kunnen vele bedrijven in deze branche een voorbeeld aan nemen. Model Liebher koelkast en vriezer niet in showroom , direct catalogus laten zien en het belangrijkste fantastisch geadviseerd . Ook de kookplaat informatie gingen voor inductie toch gas genomen gezien de bijkomende hoge kosten voor aparte een stroomgroep en bekabeling naar de meterkast voor inductie advies van verkoper toch gas genomen . De gratis installatie en snelle levering is geweldig. Bedankt de heer Herman Linkerhof de complimenten

Assortiment
Geweldig assortiment met kwaliteit producten - veel merken en in vele assortiment groepen aanwezig

Aanbeveling
Assortiment - prijs niveau en vakkundige verkopers en service zal ik alle nieuwe klanten toewensen bij Bemmel en Kroon te gaan shoppen , daar ben je klant .

Extra toelichting
Ja , het installatie bedrijf Ajtec heeft zeer snel alle inbouw apparatuur geinstalleerd ( heeft de producten zelf bij zich ) Neemt oude apparatuur terug . Uitstekende monteur de heer Dennis Volker , zeer creatief om onze kookplaat in te bouwen , ruimt alles op en prima vakman . Een uitstekende partner van Bemmel & Kroon geeft een uitstekend visitekaartje af . Chapeau .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 25-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel Kroon te Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meer dan genoeg kennis aanwezig en correct.

Service
Ondanks wat uitdagingen bij het plaatsen, rust, correct en vriendelijk.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 25-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker dichtbij en de winkel is overzichtelijk

Service
vriendelijk

Assortiment
groot genoeg

Aanbeveling
ruime keuze voor een goede prijs, service tegen internetprijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cathy 23-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk geholpen

Service
winkel goed bereikbaar. alle apparatuur werd snel geleverd en geplaatst

Assortiment
er was een ruime keuze in de winkel

Aanbeveling
ben op aanraden van derden naar bemmel en kroon gegaan. heb bemmel en kroon ook al weer aan anderen geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke uitleg op al je vragen enorme duidelijk site

Service
super vriendelijk geholpen ook als je net voor sluiting tijd een bestelling plaatst

Assortiment
wat je ook zoekt van Bemmel heeft het en zit er iets prijs verschil in dan word het vlekkeloos weg gepoetst, effe wat anders als media markt

Aanbeveling
ik adviseer van Bemmel zeker aan mijn vrienden en familie ook mijn zoon heeft alles gekocht voor zijn Ikea keuken wederom ook weer super geleverd en tot in de puntjes gepland

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het gewenste apparaat was in voorraad en was makkelijk na te kijken

Service
We werden keurig op de hoogte gehouden wanneer het apparaat wordt geleverd, nl. eerst een mail om een dagdeel door te geven en dan een half uur van te voren gebeld door chauffeur. Prima servie

Assortiment
alle apparaten welke we wilden vergelijken werden verkocht

Aanbeveling
Keurig, net bedrijf die alles waarmaakt wat beloofd wordt. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed toegankelijke site en bestelmenu

Service
Snelle terugkoppeling en bij een vraag snel en correct aan de telefoon geholpen

Aanbeveling
Komen hun afspraken na, concurrerende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk en helder

Service
eenvoudig aangeven wanneer je bestelling wilt ontvangen en eenvoudig betalen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles verliep prima, duidelijke website, eenvoudig bestelproces.

Service
Keurig op de afgesproken dag geleverd. Tijdstip goed in te schatten door een duidelijke track-en-trace.

Assortiment
Laagste prijs voor de aangeschafte stofzuiger.

Aanbeveling
Prima afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Molen 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Had een grote bestelling voor witgoed. Kon ik allemaal bij Bemmer en Kroon vinden. Voordat ik hun site had gevonden duurde helaas even.

Service
Vooral het kunnen aanvragen van een offerte, heeft mij blij verrast.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Wou dat ik ze eerder had ontdekt!

Extra toelichting
Aflevering van produkten was uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ps54 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoud van bestellen goed assortiment en heel belangrijk een prima firma die de apparaten netjes installeert!

Service
Binnen 24 uur was er een afspraak met de installateur en een paar dagen later was de vaatwasser geinstalleerd.

Assortiment
Wat wij uitgezocht hadden op het internet was beschikbaar ik kan niet beoordelen of dat altijd zo is. Wel is er dan altijd een goed alternatief

Aanbeveling
Prijsstelling , de goedkoopste, met een soepele en goede levering en installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JanB 21-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overleg met medewerker van Bemmel & Kroon

Service
Goede overleg wat betreft de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze en voorstellen.

Aanbeveling
Goede medewerkers met kennis

Extra toelichting
Indien ik weer wat heb te bestellen zal ik zeker weer bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. de Vreugd 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig kunnen selecteren naar het onderwerp.

Service
Zeer snelle bezorging. Nieuw gekregen en de oude meegegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 21-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius plein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
werd direct geholpen en er werd tijd genomen om de diverse mogelijkheden en voor-en nadelen duidelijk uit te leggen

Assortiment
voldoende keuze voor datgene waar ik voor was gekomen

Aanbeveling
ruim opgezet en overzichtelijk

Extra toelichting
voor een ieder aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de website was het wat lastig om witgoed artikelen te vinden. Je start bij de keukenpagina.

Service
Artikel was uitverkocht. Werd goed meegedacht voor een alternatief. Was een duurdere koelkast, maar kregen toch tegen gereduceerde prijs, zonder dat we daar voor hoefden te vragen. Verder zeer snelle levering.

Assortiment
Ik was op zoek naar een Amerikaanse koelkast. Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Goed meegedacht, snelle levering en scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb de website bezocht en die was supersnel met een ruime keuze aan artikelen.

Service
Van tevoren een bericht via zowel email als sms omtrent de juiste levertijd en de koeriers waren beleefd en namen de verpakking en oude machine mee.

Assortiment
Gemakkelijk om je keuze te maken.

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze en de snelheid van de website.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
The washing machine ordered was not in stock, but they offered for the same price a higher model.Very competent and organised company. customer friendly personnel.

Service
The delivery service excellent, you can follow on google maps the truck and the time.

Assortiment
Several models from different companies. Large possibility to choose with good prices.

Aanbeveling
I strongly advise for this company

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elly 19-03-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
we hebben eerst gekeken op de website daarna naar de winkel gegaan

Service
goed geholpen fijne winkel goed service

Assortiment
erg veel een veel keus

Aanbeveling
kom graag winkelen bij jullie heb mijn wasdroger en wasmachine nu bij jullie gekocht

Extra toelichting
kom er graag ....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene77 18-03-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Goede uitleg vriendelijk geholpen!

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Goede 8!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andrea0410 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
binnen een paar minuten besteld

Service
hele snelle afhandeling. tegen een kleine bijbetaling wordt het apparaat naar zolder gebracht en nemen ze de oude mee. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is prima. Bestelling geplaatst, krijgt netjes een mail met de bezorg datum.

Service
Dag van tevoren via de mail de bezorgtijd door gekregen.Werd een half uur voor levering gebeld dat ze er aan kwamen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goed assortiment, duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree Meijer 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwam naar voren tijdens het zoeken naar een wasmachine. Bestellen en overzicht producten was goed

Assortiment
Alles aanwezig

Aanbeveling
Gemak, assortiment, goede en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AIBerg 18-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Er wordt onder betaalmogelijkheden aangegeven dat Belgische klanten kunnen betalen met Bankcontact (Ideal) wat dus niet mogelijk is. Uiteindelijk een normale EFT gedaan en bewijs van betaling opgestuurd. Wel een snelle reactie van de winkel die vervolgens de volgende dag een mail stuurde om een leveringsdatum in te plannen. Jammer dat het zo is gelopen.

Service
Er werd gezegd dat de leverancier gevolgd kan worden via de website en dat de leverancier van te voren zou bellen, geen van beiden is gebeurd. De auto was niet te traceren en ik heb geen telefoontje ontvangen 30 min voor levering van het produkt. Ik heb hier desondanks specifiek naar gevraagd onder 'opmerkingen'.

Aanbeveling
Onbetrouwbare service. Er werd gezegd dat de leverancier gevolgd kan worden via de website en dat de leverancier van te voren zou bellen, geen van beiden is gebeurd. De auto was niet te traceren en ik heb geen telefoontje ontvangen 30 min voor levering van het produkt. Ik heb hier desondanks specifiek naar gevraagd onder opmerkingen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Anneke 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en overzichtelijk

Service
Alles op tijd zoals gemaild

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Alles is naar wens verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimTim 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer eenvoudig om product te zoeken (vaatwasser)

Service
Na de bestelling werd per mail de datum van installatie ingepland. Een dag van te voren kregen we een mail met het tijdstip waarop we de monteur konden verwachten.
Monteur belde van te voren dat hij er over een half uur zou zijn, dat klopte precies.
Zeer vriendelijke en meedenkende jongeman. Oude vaatwasser uitgebouwd. Nieuwe ingebouwd. Was nog even een uitdaging omdat het spaanplaat van de kastjes ernaast door de loop de jaren door het vocht wat uitgezet waren. Alles keurig weggefreesd. Machine geïnstalleerd. Gebruik uitgelegd. Alles opgeruimd en oude spullen en emballage meegenomen. Perfecte service.

Aanbeveling
Goed assortiment, scherpe prijs, snelle levering. Zeer blij met de gratis montage- en installatieservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 18-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed berijkbaar fijn geholpen

Service
Afspraak levering prima en een telefoontje dat ze over een half uur bij je voor de deur staan

Assortiment
Grote winkel

Aanbeveling
Mooie winkel en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanke 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede navigatie door de website.

Service
De levertijd was zeer goed georganiseerd. Ik heb al enkele heel positieve ervaringen met hun partner Dynalogic.

Aanbeveling
Tot nu toe is alles heel vlot verlopen. Ik hoop dat dit toekomstgericht verder gezet wordt in en goede service na verkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lies 18-03-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima geholpen en goede informatie waar we wat aan hadden.

Service
Snelle afhandeling en levering.

Assortiment
Voldoende variatie om een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, geen loze verkooppraatjes, duidelijkheid en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Smits 17-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima geholpen

Service
De aflevering was niet denderend , althans de afvoer van de oude apparaten

Extra toelichting
Met name de afvoer van het oude apparaat leverde commentaar op van de twee mensen die eea afleverden . Een van de apparaten was een grote amerikaanse koelkast die maar net door de deur ging . Daar begin ik niet aan , ik heb al eens meer de deuren gedemonteerd en dat koste een uur ! was het commentaar van de een naar de ander .Zonder dat ze mezelf rechtstreeks aanspraken ! Ik ben zelf best handig en had met behulp van een koevoet de deuren in twee minuten van de kast af . De koelkast werdt verder zonder commentaar wel ingeladen . Bij vertrek stonden ze kennelijk nog op een fooi te wachten die ze uiteraard niet hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

wim 17-03-2016 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is keurig opgesteld en de prijzen zijn goed zichtbaar.

Service
Al vele jaren klant bij Bemmel en elke keer goed op tijd geleverd en gemonteerd.

Assortiment
Van veel merken de diverse kwaliteiten te zien.

Aanbeveling
Goede en deskundige verkopers zowel achter de balie of naast jou als klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Creus99 17-03-2016 In de winkel gekocht
Rijnwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
afspraak = afspraak

Service
komen afspraken na en zijn flexibel in levering

Aanbeveling
komen afspraken na en zijn flexibel in levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josine 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
goed advies, goede service

Service
zie boven

Assortiment
veel veel

Aanbeveling
goed assortiment, voor elke portemonnee, goed advies,

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MS 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke webwinkel.

Aanbeveling
Super snelle levering, top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 17-03-2016 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken, goed parkeren voor de deur.

Service
Goede service. Dag van te voren mail over de levertijd, dag zelf een half uur van te voren een telefoontje.

Assortiment
Ruime keuze aanwezig in de winkel

Aanbeveling
Goede sortering, prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 17-03-2016 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereikien, goed parkeren voor de deur.

Service
Mail dag van te voren over de bezorging. Dag zelf half uur tevoren een telefoontje

Assortiment
Ruime sortering in de winkel

Aanbeveling
Prima sevice, fijn geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. 16-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Neckar Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel de website als een bezoek aan de showroom Neckar, Den Haag gaf een zeer goed overzicht om als consument een keuze te kunnen bepalen van de gewenste wasmachine.
De website gaf een uitstekende beschrijving van het uitgekozen apparaat en een bezoek aan de showroom was een bezoekje waard voor het totale overzicht. Kortom 1+1=2 en een goede keuze gemaakt met als bewijs ordernummer DH525157

Assortiment
Van het assortiment wasmachines is ruim aanwezig met uiteenlopende merken en kwaliteit/prijsverhouding

Aanbeveling
Zoals al eerder beschreven met als toevoeging vriendelijk en behulpzaam meedenkend personeel

Extra toelichting
Een aanrader voor toekomstige aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUIJTER 16-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag/Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonische bestelling van Consumentenbond testwinnaar. Het hele systeem wordt direct in gang gezet !

Service
Maandagochtend besteld en dinsdagmiddag een draaiende nieuwe vaatwasser ! Prima coordinatie tussen bestelling, afkoppelen (en afvoeren) van oude machine, bezorging en installatie van nieuwe apparaat.

Assortiment
Hoewel onze keus al was gemaakt waren we verrast door de uitgebreide keuze.

Aanbeveling
We waren blij verrast door de prima planning van levering en plaatsing ! Vooraf een email met verwachte tijden en een kwartiertje voor de werkelijke tijden een telefoontje: PRIMA !!

Extra toelichting
Bijzonder betrokken installateur die nog een goede instructie geeft bij oplevering. Dat alles ook nog voor een concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews