bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15972 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2980 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt er zeer goed geholpen

Service
Nemen alle tijd voor je en geen enkele vraag is hun teveel

Assortiment
Zeer groot

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was super gemakkelijk om te bestellen en de koelkast werd de volgende dag al bezorgd.

Service
Het bestellen is heel erg eenvoudig. Ook de korte levertijden zijn heel fijn. Bevestigingen per mail en sms.

Aanbeveling
Prima service, overzichtelijke website, snelle levering. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaas P 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site was prima te vinden en overzichtelijk

Service
Het artikel dat ik kocht werd op de door mij gekozen dag bezorgd. En zelfs lukte het om binnen de door mij beschikbare tijd te blijven. Het oude exemplaar afgevoerd.

Assortiment
Het artikel dat ik zocht was voorradig en tegen werkelijk de allerbeste prijs

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk: goede producten, snel en prompt geleverd. Compliment voor B&K en het vervoerbedrijf!

Extra toelichting
Waarom een 10? Er was niets aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kellner 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede service en vriendelijk personeel. Goede uitleg en tips gekregen

Assortiment
Ruim assortiment, voor een ieder wat wils!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Romilda 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Betaling mogelijk bij bezorging

Assortiment
Veel oudere modellen tegen gunstige prijzen. Tijdelijk levering met 5 jaar garantie voor mijn vriezer.

Aanbeveling
Snelle levering en uitstekende track en trace.

Extra toelichting
Lig je buiten de bezorgingsregio dan worden showmodellen niet geleverd. Dit staat niet op de website, dat is slordig. De externe bezorger voor de andere aankopen is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robrogg 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld

Service
Antwoorden op mijn vragen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prijs/ kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We konden in de winkel al onze producten zien en "proberen" ze hadden veel staan en je kon makkelijk vergelijken

Service
We werden goed geholpen en de verkoper had er duidelijk verstand van.

Assortiment
Ze hebben een grote winkel met veel appretuur. Daarnaast hebben ze nog een aparte afdeling met alleen appretuur. Hierdoor konden we bijna alles zien en vergelijken.

Aanbeveling
Goede winkel, groot assortiment, verstand van zaken en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige webshop, snelle levering

Service
Oude apparaat werd opgehaald, nieuwe apparaat uitgepakt en aangesloten. Perfect!

Assortiment
Ze hadden wat ik wilde.

Aanbeveling
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik zou iedereen aanraden hier hun witgoed te kopen.

Extra toelichting
Statistisch gezien zijn tienen niet geloofwaardig maar deze winkel doet precies wat moet en hoort. Het kan gewoon niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cicek 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is duidelijk, ze hebben veel producten en je komt via google snel bij hun uit.

Service
Snelle reacties nav order, vrijdagmiddag had ik de order geplaatst, kreeg ik een bevestiging dat het product zaterdagochtend zou worden geleverd, had ik later op de vrijdagavond betaald en werd het netjes op tijd geleverd. Tevens kreeg ik voor dezelfde prijs een opvolgend model geleverd.

Assortiment
Veel keuzes binnen verschillende prijscategorien.

Aanbeveling
Goede ervaring tav order en snelle afwikkeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan den Boer 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werd netjes te woord gestaan, zelfs op zondag, kreeg de antwoorden waarna ik op zoek was.

Service
Keurig te woord gestaan, goed geholpen,ook de transporteur heeft keurig werk geleverd en binnen de vooraf gecommuniceerde levertijd, kon makkelijk met track en trace bestelling volgen, betaling via pin aan huis, lekker makkelijk. Namen ook het verpakkingsmateriaal weer mee.

Assortiment
Heb alleen gezocht op een vaatwasser, kan niet het hele assortiment beoordelen.

Aanbeveling
Bij mijn eerste bestelling hadden ze het niet beter kunnen doen. Ben benieuwd bij de volgende bestelling.

Extra toelichting
Ga zeker met mijn volgende zoekopdracht langs bij de website van deze aanbieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K. Lam 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik wou hebben

Service
Duidelijk met bezorgtijden

Aanbeveling
Goedkoop , snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 05-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prachtige opstelling van heel veel producten, waardoor je kunt zien wat je koopt

Service
Prima communicatie over tijdige aflevering en plaatsing van de koelkast

Assortiment
heel veel merken zijn te bestellen.

Aanbeveling
Heb al meerdere producten bij Bemmel & Kroon gekocht. Ben hierover tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Netjes in het opgegeven tijdbestek afgeleverd, en 30 min. van tevoren een belletje dat ze eraan komen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Goedkoop,snel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
De levering was zeer snel en precies op tijd.

Assortiment
Prijs was goed.

Aanbeveling
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is dichtbij ons huis. Bijna alle modellen staan er en een goede onafhankelijke uitleg van het apparaat kan gegeven worden.

Assortiment
Veel merken en verschillende types staan in de showroom

Aanbeveling
Correcte afhandeling van de koop. Uit verleden de ervaring van goede service ondervonden.

Extra toelichting
zie bovenstaande antwoordeninbouw oven van Neff

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieseth 04-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk bereikbaar

Service
Goed geholpen door enthousiast personeel!

Assortiment
Grote keuze, diep assortiment

Aanbeveling
Al met al een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig om iets wat je nodig hebt te vinden.

Service
als je vragen hebt staat er gelijk iemand klaar.

Assortiment
dat licht er aan wat je nodig hebt.

Aanbeveling
netjes en verzorgd.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LC 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt makkelijk produkten kiezen en vergelijken.

Service
Prima service! Alles volgens afspraak en keurig steeds een bevestiging.

Assortiment
Genoeg keuze in verschillende prijs categorieën.

Aanbeveling
Absoluut! Eerder kocht ik een droger in de winkel. Nu een vaatwasser online aangeschaft. Beide keren verliep alles naar wens en moet prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hein 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aankopen, betalen, leveren in een paar muisklikken.

Aanbeveling
Nog geen contact/service met of van de winkel nodig gehad maar het aankopen/leveren verliep bijzonder eenvoudig en soepel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Karin 03-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Te bereiken via internet maar zeker in de prachtige winkel.

Service
Snelle service, vandaag gekocht, morgen geleverd!

Assortiment
Zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Ongelooflijk mooie winkel, zeer de moeite waard, met prachtige keukens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijk!

Service
Zelf te plannen datum en ze helpen je alles naar binnen te zetten.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Betrouwbaar en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had de wasmachine via consumentengids gezien en gezocht bij Beslist.nl en kwam uit bij Bemmel & Kroon als een van de goedkoopste en ook nog met een snelle levering.

Service
Ik heb de wasmachine besteld via internet en ze hebben geleverd wanneer het mij uitkwam. Wat heel belangrijk is omdat wij allebei werken.

Assortiment
Ze hadden de wasmachine die ik zocht. Dus ik hoefde niet verder te zoeken.

Aanbeveling
Ze voldoen aan mijn verwachtingen tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online bestellen ging prima, meteen een duidelijke bevestiging gekregen.

Service
Betreft ordernummer BKI543311. Aflevering was binnen de aangegeven tijd, alleen werkte de beloofde track & trace niet qua realtime updates.

Assortiment
Hele goede prijs.

Extra toelichting
Betreft ordernummer BKI543311.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen van E 03-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, product aanblikken, afrekenen en klaar.

Service
Aankoop wordt direct bevestigd via mail met duidelijke uitleg over de vervolgstappen. Afspraken worden nagekomen. Op vrijdag besteld en zaterdagochtend om 8.30 uur in huis.Bezorging via Dynalogic is erg prettig vanwege nauwkeurige inschatting bezorgtijd en waarschuwing midddels sms een half uurtje van te voren

Assortiment
Ruim, diep en breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke groot 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, telefonisch was het bedrijf goed bereikbaar voor een vraag over het produkt.
Bestellen ging eenvoudig.

Service
Bij een vraag over de aflevering via de mail gesteld kwam er al snel een bevredigend antwoord.

Aanbeveling
Alles ging prima. De koel/vriescombinatie en het vrijstaand fornuis zijn prachtig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb gebruik gemaakt van de website die heel duidelijk en overzichtelijk is.

Service
Ik had problemen met mijn bestelling. Heb contact opgenomen en ben erg vriendelijk geholpen. En omdat het product wat ik wilde uitverkocht was toch nog bij mij. Aankoop korting gekregen:)

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Van bestelling tot levering too service. En je wordt netjes op de hoogte gehouden met de bezorging. Helemaal blij met de nieuwe wasdroger

Extra toelichting
Helemaal top Factuur met ordernummer BKI544350 ( ivm de Win je aankoopbedrag terug actie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterbalm 02-07-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Webwinkel en retail locatie hanteren zelfde tarieven

Service
Snel , vakkundig

Assortiment
genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 02-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
De wasmachine van mijn keuze was goed te vinden. Toen ik 1 dag later 'm wilde bestellen, was deze opeens 50 euro duurder, maar nadat ik daarover had gemaild, kreeg ik de wasmachine toch voor de prijs die ik in 1e instantie had gezien en waardoor ik voor Bemmel en Kroon had gekozen.

Service
De vervoerder wilde mijn oude wasmachine niet meenemen omdat de bovenkant een beetje los zat en men dat niet aandurfde. Toen ik hierover belde met Bemmel en Kroon met de vraag of men ervoor kon zorgen dat deze alsnog opgehaald zou worden (met de benodigde hulpmiddelen zoals bijv. een spanband erom of traplift) deed de medewerker erg afwijkend en zei hij telkens dat Bemmel en Kroon hier niet verantwoordelijk voor was. Toch een nieuwe afhaalopdracht ingeschoten, waarbij het wederom mis ging omdat de vervoerder weer is weggegaan terwijl ik gewoon thuis was (kaartje in de brievenbus) en ook op een eerder tijdstip kwam dan in de sms stond. Weeeer gebeld met Bemmel en Kroon om dan een afspraak te maken voor de zaterdag, medewerker Gino leek niet te snappen dat ik zei dat ik doordeweeks niet nóg een keer een hele dag thuis kon blijven van werk, maar heeft uiteindelijk gebeld met de vervoerder om de afhaalopdracht voor zaterdag in te schieten. Op de dag zelf kwam er geen vervoerder en na telefonisch contact bleek dat de afhaling tóch voor een doordeweekse dag was ingeschoten. Al met al zeker 10 telefoontjes hieraan gewijd en de oude wasmachine staat nog steeds bij mij op zolder. Medewerker liet mij niet eens uitspreken en vertoonde zeker geen klantvriendelijk gedrag.

Aanbeveling
Zolang alles gewoon goed gaat, kun je waarschijnlijk prima bij deze winkel kopen. MIjn 1e ervaring met de offerte was namelijk prima. Echter, toen het mis ging met het ophalen van de oude wasmachine, begon de ellende en daarom beveel ik deze winkel vanwege de slechte service en klantonvriendelijkheid zeker niet aan.

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Leon 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik wilde een verkoper aan de telefoon, maar het was erg druk op zondag. Ze hebben mijn nr genoteerd en zouden terugbellen. Voor de afgesproken tijd hebben ze effectief teruggebeld.

Service
Na heel lang vergelijken op internet had ik eindelijk beslist welke wasmachine ik wilde. Toen ik de winkel belde om zeker te zijn, bleek de machine niet meer voorradig. Aangenaam verrast was ik toen de verkoper zijn dat hij nog wel dezelfde machine had, maar dan 1kg groter. En ik mocht hem hebben voor dezelfde prijs. Top-service van deze winkel.

Extra toelichting
De winkel geeft prima service. De bezorgers daarentegen vielen tegen. Ze spraken geen Nederlands en konden dus geen uitleg geven over de machine. We moesten hem ook zelf waterpas zetten wat eigenlijk bij de plaatsing hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 02-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel makkelijk om iets te bestellen bij Bemmel en Kroon. Er is online hulp beschikbaar als je er niet uit komt.

Service
Goede en snelle service en gemaakte afspraken worden nagekomen, mocht er zich een probleem voordoen dan wordt je bijtijds op de hoogte gesteld.

Assortiment
Ze hebben een heel groot assortiment, wat het kiezen soms zelfs een beetje lastig maakt. Als je er echt niet uitkomt kun je altijd bellen om tot een goede aankoop te komen.

Aanbeveling
Goede service en vriendelijk personeel, die altijd bereid zijn om bij aflevering de nodige uitleg over het eerste gebruik te geven.

Extra toelichting
Ik durf Bemmel en Kroon met een gerust hart aan te bevelen bij iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 01-07-2016 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Naar de winkel of online, net waar je zin in hebt. Altijd de laagste prijs, zoniet valt er te praten.

Service
Staan altijd voor je klaar.

Assortiment
Ruime keus, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel, met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastiaan 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk bestellen.

Service
Levertijd kon aangegeven worden, ook conform de afspraak geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ook prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herald 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Informatie via website prima

Service
Snelle reactie op email en je wordt goed op de hoogte gehouden van levertijd etc

Assortiment
genoeg keuze en anders bieden ze alternatief/opvolg model

Aanbeveling
Alles prima geregeld! nu zien of apparaten (wasdroger en wasmachine) voldoen aan onze wens/eis maar kunnen dit nu nog niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joceta1950 01-07-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkel vlak in de buurt, goed geholpen met prima uitleg

Service
Binnen 1 dag kon hij gebracht worden. Na email welk dagdeel, krijgt een half uur van te voren een telefoontje wanneer hij word geleverd. Dus prima geregeld

Assortiment
Moesten een nieuwe inbouw koelvries combinatie. Konden uit verschillende kiezen.

Aanbeveling
Niet alleen inbouw maar ook gewone koelvries combinaties en keukenapparatuur.

Extra toelichting
Moesten na troomuitval een andere koelvries combinatie, zijn bij Bemmel en Kroon uitgekomen. Prima winkel dicht in de buurt en uitstekende service. En goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website. Makkelijker dan van de concurrentie. Naar mijn mening beter dan die van de "ik ben toch niet gek" winkels... En ook makkelijk: als een product niet leverbaar (meer) is, dan zie je een alternatief.

Service
Bij telefonische navraag uitstekend geholpen. Heb meerdere keren gebeld en elke keer netjes te woord gestaan en van informatie voorzien.(ik twijfelde heel erg tussen 2 wasmachines) En de uiteindelijke bestelling kon zonder probleem a la minute telefonisch in orde gemaakt worden.

Assortiment
Ze hebben sowieso alles wat de concurrentie ook heeft. En als ze iets niet hebben, komen ze met een passend alternatief. Ook veel kennis over de producten in hun assortiment.

Aanbeveling
Had eerst zoals zovelen de "ik ben toch niet gek" winkel geprobeerd. Maar daar was de telefonische service onder de maat. En de geadverteerde prijs klopte ook niet.Toen schoot mij deze winkel te binnen, daar ze vroeger op mijn werk altijd hun witgoed hier bestelden. Ben bij dat deze naam mij weer te binnen schoot.

Extra toelichting
Heb de wasmachine laten bezorgen. Op 1 hoog. Geen lift, moest via de trap. Uitstekende bezorgdienst. Beste tot nog toe. Oude (loodzware Miele) apparaat keurig mee terug genomen. Wasmachine is ook keurig waterpas gesteld en ze hebben het eerste testprogramma laten draaien. Keurige mannen, alles netjes geïnstalleerd. Kon duidelijk merken dat het een 'eigen' of vaste bezorger was van deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk besteld via website

Service
Service via website oke, in winkel viel service iets tegen

Assortiment
niet alles meer aanwezig waarmee geadverteerd werd

Extra toelichting
apparaat netjes volgens afspraak geleverd en geplaats. nieuw geleverd apparaat blijkt te lekken, maar wordt na telefoontje meteen volgende dag omgeruild. Zo hoort service te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RB 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijke en uitgebreide website.

Service
Bij telefonische navraag over beschikbaarheid van enkele type koelkasten, goed en snel geïnformeerd en ook op prettige wijze geadviseerd.

Handig is de mogelijkheid om gewenste afleverdatum aan te geven bij bestelling.

Assortiment
De topmerken zijn leverbaar. De artikelen zijn veelal scherp geprijsd.

Extra toelichting
Koelkast Siemens type KI31RSD30, is een aanrader! Netjes geconstrueerd, zuinig, stil en relatief eenvoudig in te bouwen. Wel opletten bij het plaatsen van een decordeur. In geval van een aan de onderzijde overhangende deur, moet niet volledig de instructie van Siemens gevolgd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renate 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via website besteld. Eenvoudig en makkelijk.

Service
Ideal betaling ging mis. Contact opgenomen met de klantenservice en een nieuwe link voor betaling ontvangen. Na betaling een gecorrigeerde factuur dat betaling is voldaan per mail ontvangen.
Type dat ik heb besteld was niet meer aanwezig voor hetzelfde bedrag de opvolger gekregen.

Assortiment
Genoeg keuze voor wat ik wilde kopen

Aanbeveling
Uitstekende service. Bezorgers vriendelijk en goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JvW 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online product gekocht niet in de winkel geweest.

Service
Wij hadden een vaatwasser besteld binnen twee dagen was die geleverd en geïnstalleerd. De monteurs werkte heel precies en waren vakbekwaam!!

Assortiment
Keus genoeg van verschillende merken ook qua prijsniveau

Aanbeveling
Wij zijn ontzettend tevreden en onze volegnde aankoop is zeker weer bij deze winkel!!!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruigrok27 30-06-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De winkel is om de hoek en is ruim opgezet met veel keuze. Prettig om even te voelen hoe degelijk een machine is. Bestellen ging vriendelijk, soepel en snel. Ik vind het handig dat er meer winkels zijn met witgoed, zodat je ook even kunt vergelijken met anderen.

Service
Prima service en betrouwbaar advies. Ik was zelf nogal impulsief en wilde gelijk met een vaatwasser naar buiten, maar de medewerker adviseerde me om geduldig paar dagen te wachten op een vaatwasser die even niet op voorraad was. Hij vond deze veel beter bij mij passen en hij had gelijk. De machine is op het juiste tijdstip geleverd en volgens afspraak. Ik ben heel tevreden!

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende merken en prijsklassen, waardoor je goed kunt vergelijken.
Ik heb nu een prima vaatwasser, die aan mijn wensen voldoet, tegen een hele scherpe prijs.

Aanbeveling
Ik heb voor deze winkel gekozen, omdat ik me er rustig kon oriënteren. Advies aangeboden kreeg en er goede vergelijkingsmogelijkheden waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.T. 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel en eenvoudig via de webasite

Service
Super service - aardige mannen die op de 1e etage een koelkast kwamen plaatsen en de oude retour namen

Aanbeveling
De ervaring was goed - dus ik kan deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk, helder en snel.

Service
Keurige afhandeling

Assortiment
Grote keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Gewoon goed, correct en service en oplossings gericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling plaatsen is makkelijk, deur omdraaien werd prima geregeld en extra kosten via Ideal linkje.

Aanbeveling
Gewoon goed en qua prijs zeer netjes t.o.v. concurrenten.

Extra toelichting
Kom al jaren bij van Bemmel voor keuken apparatuur of een hele nieuwe keuken. Altijd eerlijk advies en prima service. Gewoon waar voor je geld. Ondernemers die snappen hoe het werkt. Webshop combi met echte winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RDH 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede en snelle telefonische ondersteuning

Service
Levering van apparaat volgens afspraak

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Winkel bij uitstek om een duur en specifiek apparaat met een veilig gevoel aan te schaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wanda 28-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
bezorging gepland met 'extra service'. dat wil zeggen bezorgen naar de plaats (etage) waar je de spullen wilt hebben (ook order geboekt met 2e etage). Komt de bezorgdienst, anderhalf uur te laat (we waren de laatste rit), ja we brengen het niet naar boven, mogen we niet doen... Jammer, had echt het idee dat ze er geen zin meer in hadden. Heb mn schoonvader s avonds laat nog moeten vragen om een enorm zwaar apparaat naar boven te brengen terwijl de bezorgdienst dit had moeten doen!

Aanbeveling
Prima site, bezorgen en service stuk minder bevallen

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Matthijs 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en zelf de afleverdag kiezen

Service
Gekozen product bleek niet meer leverbaar, als alternatief een nieuwer model gekregen voor dezelfde prijs

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, scherpe prijzen en goede service

Extra toelichting
Ordernummer BKI542336

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sooze 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website. Telefonisch snelle afhandeling. Enorm snelle levering!

Service
Telefonisch goed bereikbaar. Ook goed geholpen aan de telefoon. De droger die wij graag wilden hebben , hadden ze niet meer. Voor een goede prijs een andere toegewezen gekregen.

Assortiment
De website mag wel up-to-date worden gemaakt. Aangezien niet alle producten leverbaar zijn en dit wel zodanig wordt aangeduid op de website.

Aanbeveling
Fijne communicatie, snelle levering, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 28-06-2016 In de winkel gekocht
Neckar 24, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima aanrijroute, goede parkeermogelijkheid.

Service
Zeer goed advies. Prima prijs. Luisterend oor!

Assortiment
Lijkt zowat onuitputtelijk. Overweldigende diversiteit van producten.

Aanbeveling
Ons eerste bezoek, een platinum pluim!

Extra toelichting
Aflevering prima op afgesproken dag en tijd, keurig geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekie 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed overzicht

Service
Snelle behandeling van de opdracht en netjes mail hierover.

Assortiment
Volop keus.

Aanbeveling
Snelle en correcte behandeling van de opdracht.
Netjes een mail en sms over de levertijd.
Apparaat netjes op zijn plaats gezet, oude mee terug genomen en de verpakking meegenomen, dus geen rotzooi!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud van Voorburg 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettige website. Snel en duidelijke weergave.

Service
Prettig contact via de telefoon toen er iets niet duidelijk was. H

Assortiment
We waren gericht naar een koelkast op zoek en ze hadden de modellen wie we wilden online staan.

Aanbeveling
Prettig dat het allemaal online kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews