bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3198 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Isabelle 23-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sterke prijzen, vriendelijke klantendienst, duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Helaas geen betaling dmv credit card mogelijk. Pinnen bij ontvangst kan wel maar tegen extra kost. Betaling via een app zoals payconiq zou handig zijn.
Transport was perfect georganiseerd.
Absoluut aanbevelenswaardige shop! Wij komen nog terug!

Reageer

Peggy Schreuder 23-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, scherp geprijsd, goede service, bezorging was perfect, ruime keuze, grote showroom

Reageer

Kees 22-03-2019

Algemene score

10,0
Zeer goede service. Alles heel snel (telefonisch) geregeld en de volgende dag afgeleverd. Per abuis de verkeerde kraan besteld, in de avond hierover gebeld en de volgende dag konden ze hem al komen omruilen.

Reageer

C. de Graaf 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, apperatuur op voorraad, makkelijke bestelsite. Het enige waar ik een opmerking over heb is de betaling met de Pin, hier wordt € 4,95 voor gevraagd, dit is echt niet meer van deze tijd!

Reageer

D.Broersma 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levertijd en goede service,vaatwasser netjes tot in de keuken afgeleverd.Zeer trvreden met de diensten
Ordr num BKI748554

Reageer

Pieter 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherp geprijsd , goed op de hoogte gehouden van bestelling, levering keurig volgens afspraak

Reageer

dw 22-03-2019

Algemene score

9,0
Website is duidelijk, service is onberispelijk, levering is perfect.
Beoordeling is slechts een 9 omdat ik niet zou weten waar één en ander nog verbeterd zou kunnen worden.

Reageer

Thom 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk web site ,duidelijk melding dat apparaat moest worden besteld bij leverancier.
Fijn om zelf de bezorg datum te regelen.

Reageer

Triangel 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopte , netjes een bericht wanneer leveren dan nog een half uurtje van te voren bellen we komen eraan. Keurig geïnstalleerd. Dus eigenlijk zoals het hoort!!

Reageer

M v heiningen 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en fijn dat ze het pakketje naar boven konden brengen om af te leveren

Reageer

Partiman 22-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagsteprijs garantie. Super snelle levering. Gratis bezorging. Wasmachine werd de volgende dag geleverd en als extra service ook nog eens gratis geïnstalleerd. Topservice!

Reageer

Nick 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wilde een stofzuiger kopen bij de Media Markt. Maar daar was ie uitverkocht. Via Kieskeurig.nl bij Bemmel & Kroon uitgekomen. En ik moet zeggen, dat ik hier geen spijt van heb. Duidelijke website, je wordt netjes op de hoogte gehouden wat de status is van de levering en levering binnen een dag.
Top!

Reageer

Cees 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met meer dan voldoende informatie. Levering perfect en conform afspraak. Heel belangrijk dat er van tevoren gebeld wordt dat men onderweg is en wat de aankomsttijd ongeveer zal zijn. Verder goede service en tips van de personen die goed komen afleveren en plaatsen.

Reageer

Cees 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site met meer dan voldoende informatie. Levering perfect en conform afspraak. Heel belangrijk dat er van tevoren gebeld wordt dat men onderweg is en wat de aankomsttijd ongeveer zal zijn. Verder goede service en tips van de personen die goed komen afleveren en plaatsen.

Reageer

Yvonne 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn uiterst te vreden !!! Onze bestelling was niet meer leverbaar en desondanks hebben we een toch de wasmachine gekregen met dezelfde functies en zelfde merk ondanks dat hij duurder was !!!Top en de levering was snel en correct uitgevoerd dus uiterst tevreden we kunnen weer wassen !!!!

Reageer

Charlotte 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de kookplaat van een klant kapot gemaakt, besteld, en de volgende dag geleverd. Top service.

Reageer

Barendse 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden zoals afgesproken keurig gebeld voor de levering en plaatsing prettig en netjes personeel, ook was de prijs prima.

Reageer

Arthur 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
B&K onderscheidt zich met zijn website en zeer scherpe prijzen van vele andere webwinkels. Duidelijke product informatie en een snelle levering maken het verhaal compleet.

Reageer

Cora Steggerda 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede service. Behulpzaam. Snel. Goede prijs . Zeer ruime keuze goed advies

Reageer

PeterHM 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Concrete vlote info versterking en afhandeling. Levering op juiste en correcte wijze.

Reageer

Michael Kouwenhoven 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buitengewoon tevreden over Bemmel en Kroon omdat ik op zaterdag om 16:00 uur kon bellen met hun vestiging in de plaats waar ik woon en kon checken of de Miele wasdroger die we zochten (en die we op de website hadden gezien) bij deze vestiging in voorraad was en konden bekijken. Een uur later was de koop gesloten en de maandag daarna (de volgende werkdag dus) was om 9 uur 's ochtends de machine geplaatst, aangesloten, met de Pin betaald en was de oude machine meegenomen! Wat een organisatie!

Reageer

Jan Lodewijks 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig snelle levering en de beste prijs van internet. Monteurs vriendelijk en wasmachine snel en vakkundig aangesloten. Dit is de tweede keer dat ik 100% tevreden ben en kom zeker vaker terug.

Reageer

Ingrid 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site was goedkoper over de producten die ik heb gekocht, de levering was goed en corect vol. Goede benadering gehad ook als ik had gebeld voor advies werd ik vriendelijk geholpen. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij bemmel en kroon

Reageer

Teus van Dam 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel & Kroon is een uitstekend keukencentrum. Super deskundige en sympathieke verkopers en adviseurs. Veel keuze en ze zijn de goedkoopste van de hele omgeving. We kregen ook nog een afnamekorting bij de aankoop van 4 apparaten. Ook de bezorgservice was prima. Mooi op tijd en keurig gebeld een kwartier voor aankomst. Kortom top.

Reageer

Annette 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle service, aardige bezorgers, zeer professioneel, kundig, vriendelijk en behulpzaam!

Reageer

Fam Correlje 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling plaatsen was super eenvoudig waarbij je al je lever wensen kon aangeven. Levering en aansluiten ging super snel. Machine staat nu al te draaien. Bedankt dat jullie ons zo snel uit de brand hebben geholpen . Want zonder wasmachine is het lastig huishouden.

Reageer

Hans 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Concurrerend prijs aanbod, snelle levering en elke keer weer prettige en vakkundige wijze van levering en plaatsing door partner van Bemmel&Kroon: Atjec.

Reageer

tom veen 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gezocht naar deze specifieke inbouwoven. Bemmel en Kroon kwamen er qua prijs het beste uit.
Na plaatsen bestelling vlotte afhandeling . Duidelijke communicatie t.a.v. levering. Alle afspraken punctueel nagekomen. Etna inbouwoven CM751 ZT

Reageer

Ton Baart. 20-03-2019

Algemene score

8,0
Snelle service klasse monteurs vriendelijk weten het product goed uit te leggen. voor iedereen aan te bevelen. Ton Baart.Zoetermeer.

Reageer

APV 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote showroom, ruime keuze. Snelle en accurate hulp van de verkopers. Door de verdeling van de showroom in afdelingen is de juiste plek gemakkelijk te vinden.

Reageer

Clementine Sahassanondha 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer vriendelijk ontvangen door de gastdame die ons naar de plek bracht waar wij eventueel onze indruk konden doen over de inductieplaten. ovens en wasemkappen, zij ging voor ons iemand zoeken die vrij was om ons te helpen, Dit gebeurde best snel, wij zijn dan ook zeer goed geslaagd in alle drie de apparaten. Bemmel en kroon is echt een aanrader.

Reageer

Ellen 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel waar we zeer goed en vakkundig geholpen zijn.Goede bezorging op tijd netjes aardige jongens beleefd.

Reageer

Hr. K.C. Engelsman 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorme winkel in Den Haag (Forepark) met zeer veel keuze. Goed geholpen en snel geleverd. Zowel de monteur van de afwasmachine als van de oven werkten netjes en bleken vaklieden te zijn!

Reageer

Silvia Alders 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies, goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering/plaatsing. Goede kennis van zaken

Reageer

Van Damme 20-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie, eenvoudig te bestellen en goede prijzen waren doorslaggevend. De vriendelijke en snelle levering en plaatsing van het toestel, maakten het positieve plaatje helemaal af. Zeer tevreden.

Reageer

Dennis 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, super goede service en je krijgt echt goed advies op maat. Echt kennis van product. Geen onzin en verkooppraatjes maar duidelijkheid en eerlijke informatie.

Reageer

Marianne 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correct afgeleverd,netjes een frame eromheen getimmerd voor een gave aflevering.Het artikel ziet er kwalitatief goed uit.

Reageer

Thom 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk web site ,duidelijk melding dat apparaat moest worden besteld bij leverancier.
Fijn om zelf de bezorg datum te regelen.

Reageer

Marion 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen op basis van prijs. Via de website werkte betaling via Ideal niet (goed). Gebeld. Geen probleem. Betalen bij aflevering. Orderbevestiging ontvangen. Aansluitend een mail dat een ander type geleverd zou worden, omdat het bestelde type was uitverkocht. Goede service.

Reageer

Edo 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen wasmachine was niet meer leverbaar, maar het alternatief (voor dezelfde prijs) was heel erg goed: een nieuwer en duurder model.
Hoog cijfer verder omdat ze zo goed bereikbaar zijn telefonisch en dan direct antwoord op je vragen hebben.

Reageer

Rose 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Bosch stofzuiger en in deze shop was de stofzuiger het laagst geprijsd. (BKI747961) Ik vind het een gebruiks vriendelijke website. Stofzuiger werd de volgende dag keurig afgeleverd. Zeer betrouwbare, correcte en snelle leverancier. Mocht ik in de toekomst weer wat willen bestellen dan maak ik zeker weer gebruik van Bemmel-Kroon.

Reageer

José van Waveren 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, snelle levering, stipt op tijd. Komen alle afspraken na. Een dikke tien!

Reageer

Jan E. 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat, goede behandeling.
Ondanks niet op voorraad, toch nog tijdige levering.
Prijs is helemaal goed.

Reageer

Anneke van de Beek 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij jullie een vriezer gekocht en de service was perfect .
De koeriers waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Goede service .
Ik ga hem straks installeren, en ben er van overtuigd dat de kwaliteit ook goed is.
M.v.g Anneke van de Beek

Reageer

JB 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld op zondag en de levering kon direct maandag plaatsvinden. Gelukkig kon ik ook gratis de service aanvragen om het oude apparaat meteen mee te nemen. Via smsjes en mails werd ik op de hoogte gehouden wanneer de bezorger zou langskomen. Na het openen van het pakket zag ik dat er water in de machine zat. HIervoor heb ik met de klantenservice gebeld en ben ik gerustgesteld. Het water kwam door het testen in de fabriek.

Reageer

Carla 19-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de webshop besteld. Kon ergens niet uitkomen en Bemmel&Kroon gebeld. Werd vriendelijk te woord gestaan en alles werd netjes uitgelegd.

Reageer

Kris C. 18-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs, goede website en de bestelling conform afspraak geleverd. Prima dus!

Reageer

Eddy 18-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van begin tot einde zeer goede service.Telefonisch zeer behulpzaam,en op dag van levering mail gekregen,en sms met exact uur van levering.100% tevreden

Reageer

Jannemien 18-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor mijn nieuwe magnetron/oven voor Bemmel en Kroon gekozen vanwege de scherpe prijs.
De communicatie liep perfect, ik werd goed op de hoogte gehouden via emails over de levering.
De levering ging heel prettig, ik werd via sms op de hoogte gehouden over het tijdstip van de levering,daardoor hoefde ik niet de hele dag thuis te blijven. Kortom, een dikke 10 voor dit bedrijf!

Reageer

hr. Kanij 18-03-2019

Algemene score

4,0
Na het neerzetten van de wasdroger moest deze nog geïnstalleerd worden, hier was immers voor betaald. Echter, omdat de stekker nog niet in het stopcontact kon vonden de bezorgers het niet nodig om de afvoerslag te plaatsen en gingen onverrichter zaken weer weg. Ons achterlatend zonder gekregen te hebben waarvoor we betaald hadden !

Reageer

Toon meer reviews