bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15976 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2975 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan Schaap 16-08-2017 Via de website gekocht

Leuke site goed overzichtelijk met voldoende informatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop komt goed en duidelijk over. De gevraagde prijzen van de aangeboden producten zijn laag ten opzichte van andere bedrijven, en dus voor de klant erg aantrekkelijk. De gedane bestelling krijgt een snelle en goede behandeling.
De klant ontvangt snelle en goede informatie over de bestelling en levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 16-08-2017 Via de website gekocht

Stipte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goedkoop, dag van bezorging zelf te kiezen, dag van te voren bericht wanneer product bezorgd wordt, 's morgens e-mail met uren waartussen bezorgd wordt, 15 min. van te voren sms dat koerier komt. Klopte precies.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertrand Dehu 16-08-2017 Via de website gekocht

top service, leveringdienst met afspraak en laagste prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gevraagde artikel was niet meer beschikbaar - een medewerker van de klantservice heeft direct met mij contact opgenomen om een duurder alternatief voor de zelfde prijs aanbieden ! Prima leveringdienst met afspraak en spot prijs. Heel blij dus !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GTJ VAN LUIJK 16-08-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbare online winkel

Algemene score

8,0
Wij zijn al eerder in de echte winkel ook geweest,
Goed verzorgd , ruime keus en klantvriendelijk.
Goed advies en scherp geprijst

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gz 15-08-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goede verkoper maar de afleveraar had haast

Algemene score

7,0
Werden in de winkel erg goed geholpen en geadviseerd ook de aflevering was de dag erna al.
Helaas hadden de afleveraar erg veel haast en werd de oude koelvries combinatie erg lomp afgevoerd waardoor hij over de deur dorpel klapte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 15-08-2017 In de winkel gekocht
Rijnwoude

Je zult maar bezorger zijn....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben voor ons nieuwbouwappartement gekozen voor een keuken van Bemmel en Kroon.
Helaas? Moeten we ook tijdelijk naar een huurflat.
Voor de aanvullende apparatuur: gasfornuis, wasmachine en Vriezer ook weer gekozen voor Bemmel en Kroon: de aanbieding had een prima prijs/ kwaliteits verhouding
De bezorging van de apparaten was een crieme voor de bezorgers, gezien de nauwe toegang tot de flat en de lift.
Ze deden het professioneel en met een glimlach: chapeau.
We zijn dus vol vertrouwen wat betreft de levering van onze nieuwe keuken volgend jaar....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Medina 15-08-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Super goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede personeel in de winkel...
Ze proberen je goed van dienst zijn en dat is goed geluk . Super blij van ons aankoop van een oven.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemijn 15-08-2017 Via de website gekocht

Volgens afspraak bezorgd, bezorgmoment nauwkeurig aangegeven

Algemene score

8,0
De prijs van de webshop was niet duur en ik kreeg een halfuur van tevoren bericht dat het product zou worden bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RHK22463 15-08-2017 Via de website gekocht

Veel keuze en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlak achter elkaar een vaatwasser en nu een vriezer (barmodel) aangeschaft bij deze webwinkel.
De vriezer was op voorraad en dezelfde dag nog werd de aflevertijd bevestigd.
De mannen pakken hem netjes voor je uit, nemen de verpakking en het oude apparaat weer mee en daarom heb je na afloop geen overbodige rotzooi in huis. Prima service, nog even snel instructies om hem 4 uur te laten staan voordat je hem aanzet en dezelfde avond in gebruik genomen. Deze winkel is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekende service en ervaring. Top bedrijf! 15-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een Samsung koelkast via Bemmel en Kroon gekocht. Wij zijn verschillende webwinkels afgegaan, maar alle levertijden waren erg lang. Ook werden bij die webwinkels de koelkast binnen neergezet en moest je zelf maar zien hoe de koelkast in de keuken werd geplaatst.

Per toeval zijn wij bij Bemmel en Kroon terecht gekomen. Heb gebeld met Bemmel en Kroon om te vragen wat de levertijd van de koelkast zou zijn. De medewerkster was hier niet van op de hoogte, maar gaf aan dat zij direct contact op zou nemen met Samsung om dit na te vragen. De medewerkster kon ons vertellen dat de levertijd van de koelkast 1 week zou zijn. Bij de andere webwinkels lag dit rond de 4+ weken. Hier hoefden wij niet lang over na te denken en hebben de koelkast besteld.

Vanaf het begin was de communicatie met Bemmel en Kroon uitstekend. Na het plaatsen van de bestelling kregen wij een bevestigingsmail. De betaling kon via pin bij de levering. De extra service om de koelkast op de juiste plek in de keuken neer te zetten en deze volledig uit te pakken is ons heel goed bevallen. Daarbij werd ook al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Bij de ander webwinkels was dit met een amerikaanse koelkast niet mogelijk.

De koelkast werd op een zaterdag geleverd. Vrijdagavond kregen wij een mail en sms met een tijdindicatie. Als je nog niet in de woning woont, is het niet fijn om de hele tijd te moeten wachten. Daarom waren wij ook erg blij dat de chauffeur 30 minuten van te voren telefonisch contact met ons op nam. Daar bovenop werd ook een sms gestuurd dat en chauffeur onderweg was en binnen 30 minuten bij ons zou zijn.

Vanaf de het eerste moment dat wij in contact zijn gekomen met Bemmel en Kroon zijn wij erg tevreden, dit is zo gebleven tot de koelkast bij ons in de keuken is neergezet. Door deze ervaring zullen wij vaker aankopen doen bij Bemmel en Kroon en zullen wij hen aanbevelen bij vrienden en familie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 15-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'middags om 15.30 uur besteld, en de volgende dag voor10.00 uur geleverd. De levering kun je tot op detail volgen. Super bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.van Burik 15-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vele aankopen gedaan , nooit problemen gehad met levering en service.
Goederen altijd op afgesproken datum en tijde geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LadyOracle 14-08-2017 Via de website gekocht

Goede, vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in eerste instantie voor de site gekozen vanwege de prijs, ik kende hem nog niet, dus ik vroeg me af of het goed zou gaan. Het bestelproces ging soepel, de bezorgers waren vriendelijk en de klantenservice reageerde binnen vijf minuten op mijn mail. Het apparaat had een kleine beschadiging, zonder problemen is het omgeruild op de eerstvolgende werkdag. Het enige nadeel vind ik dat je niet meteen een tijdvak kan kiezen bij de bestelling, alleen een dag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ghislaine 14-08-2017 Via de website gekocht

Probleemoplossend denken en vriendelijkheid!

Algemene score

10,0
Snelle en duidelijke service. Met een kort bericht werd een aanpassing gemaakt in de factuur. Keurig en snel afgeleverde producten. Medewerkers deden er alles aan om machines te plaatsen, maar dit lukte door onvoorziene omstandigheden niet. Dit lag aan de constructie van het huis. Ze dachten mee en komen terug als het probleem met de muren opgelost is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eel Vermond 14-08-2017 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon, Zoeterwoude

Bemmel en Kroon: uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima hulp in de winkel met iemand die veel expertise heeft. Kwam met goede alternatieven, ondanks dat die goedkoper waren. Erg klantgericht, dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-08-2017 Via de website gekocht

Prima website, prijs en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs in overeenstemming met andere leveranciers, klantenservice en snelle levering waarbij het fijn was dat je zelf de dag kon uitkiezen en je pakket kon volgen zodat je wist wanneer er ongeveer bezorgd werd. Het gekochte apparaat speelt, hoop dus geen gebruik te maken van de reparatieservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton O 14-08-2017 In de winkel gekocht
Den haag

Prima winkel. Deskundige medewerkers die je goed helpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Regelmatig laagste prijs en vaak ook nog kassakorting. Ze denken ook goed met je mee.
Heel veel producten op voorraad, en dus in staat om de volgende werkdag te leveren.
Bezorging is ook prima, tijdslot wordt keurig doorgegeven en ze bellen nog even voordat ze er zijn.
Apparaat wordt keurig op zijn plek neergezet.
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 14-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering.
Ondanks dat het bestelde apparaat niet leverbaar was hebben wij een alternatief gekregen waar wij ook tevreden mee zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

patrick 14-08-2017 Via de website gekocht

Zeer te spreken over de service

Algemene score

10,0
Zeer alerte medewerkers die pro-actief reageren als er vragen zijn bij de klant. En een zeer correcte service. Afspraken worden keurig nagekomen en als er iets uitgezocht dient te worden dan wordt er keurig teruggebeld. Chapeau voor deze werkwijze en hou dit in stand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van den Bosch 13-08-2017 Via de website gekocht

Afspraken nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De informatie op de site was overzichtelijk en toegankelijk. Daar worden vervolgens een aantal zaken toegezegd en dat wordt nagekomen. In relatie tot de concurrenten was de service beter.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Boudewijn van der Kroon 13-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en installatie van Siemens vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1. Overzichtelijke website, makkelijk zoeken en eenvoudig bestellen.
2. Contact was prima met juiste antwoorden op onze vragen. Goede kennis van product.
3. Levering en installatie geheel volgens plan. Betaling via pin aan installateur
4. Genoeg keuze in assortiment op productgroep met diverse prijzen.
5. Snelle mail over bestelling, voortgang en factuurbedrag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Straathof 12-08-2017 Via de website gekocht

Snel en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede website voor makkelijk bestellen. Wat ook wel fijn was, was dat Bemmel en Kroon ook flink goedkoper waren dan andere leveranciers. Onze nieuwe wasmachine werd vakkundig en netjes geleverd! Top dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vissers 12-08-2017 Via de website gekocht

Op tijd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling van een oven netjes op de hoogte gehouden en de bezorging via Dynalogic is een voorbeeld voor andere bezorger. Perfect afgeleverd. Prima berichtgeving vooraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van zanten 12-08-2017 Via de website gekocht

Zo besteld, zo aan huis. En alles perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na zo'n 24 uur nadat oude wasmachine kapot ging, stond de nieuwe Bosch wasmachine al z'n werk te doen. De aflevering door Dynalogic was keurig. Keurige mannen die de wasmachine op z'n plek zetten, monteerden en voor een test aanzetten. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

de Groot 12-08-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Goede informatie, daardoor andere keuze gemaakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne manier van informatie verstrekken, deskundig. Up to date showroom zodat je weet wat je koopt en korting gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jaco 12-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website. Bemmel en Kroon was voor dit type wasdroger de goedkoopste. Gratis op de 2e verdieping geplaatst. Oude weer mee genomen. Bezorging helemaal volgens afspraak en planning. Zelfs de chauffeur was te volgen, hoeveel bestellingen er nog voor waren! Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurtisan 12-08-2017 Via de website gekocht

Correcte levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte levering en afhandeling, Tevreden !! Laagste prijs gevonden ook op het internet van dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.Swaanenburg 12-08-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

B.Swaanenburg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was prima in orde .Dag en tijd Klopte uitstekend.
Service geweldig. Zal de winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 12-08-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Miele wasmachine en droger besteld, die werden binnen een paar dagen geleverd, keurig op het afgesproken tijdstip. De wasmachine en droger bevallen tot nu toe zeer goed, ze zorgen voor een schone was, en de wasmachine is erg stil.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 12-08-2017 Via de website gekocht

Correcte afwerking.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, ondanks vakantietijd en goed overleg over tijd en datum. Prima prijs en uitleg over wijzigingen in type apparaten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 12-08-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk

Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte levering...op afgesproken dag/tijd bezorgd.

Kortom, men heeft zich aan de afspraak gehouden, altijd fijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Claudia 12-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle leverong

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle levering èn plaatsing van de vaatwasser. Ook de vaatwasser zelf is prima en vooral geluidloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthé 12-08-2017 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden klant. Het bestelde model was niet meer leverbaar waardoor ik kosteloos een beter model heb gekregen. Daarnaast informeren ze je goed over de levering zodat je niet van 08:00 tot 17:00 thuis hoeft te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RHK22463 12-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service, iedere keer dat ik daar iets koop !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Siemens inbouw-vaatwasser besteld via hun website inclusief gratis inbouw en afvoer van de oude machine.
Bij de bevestiging per email werd gemeld dat dit model niet meer leverbaar was dus kreeg ik voor dezelfde prijs een duurder model. Met hun installateur AJ Tec de afspraak gemaakt voor inbouw en die mannen leverden ook een perfecte service. De middag van tevoren een mailtje ter bevestiging van de tijd en een kwartier voor aankomst netjes een telefoontje van de monteur dat hij er over een kwartier zou zijn. Oude uitbouwen en afvoeren en de nieuwe werd netjes ingebouwd en aangesloten. Het deurtje van de gootsteenkast naast de vaatwasser-deur zat al jaren niet helemaal recht... dat vond de monteur niet netjes en hij ging dus aan de gang om ook dit te verhelpen. Vervolgens de plint iets bijgewerkt omdat de scharnieren van de vaatwasser iets anders waren bij het nieuwe model en daarna instructie hoe alles werkt. Dat noem ik nog eens service !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans nelissen 12-08-2017 Via de website gekocht

Adequate en goedebverkoop en afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kochten een koelvriescombinatie tegen een zeer scherpe prijs waar alle concurenten achter bleven.
Het contact verliep soepel en snel via de mail en de levering was de dag na betaling een feit.
Wij zijn zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Iustin candale 11-08-2017 Via de website gekocht

Bemmel en Kroon zijn de beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde een Lg wasmachine en een Lg droger. De winkel service was perfect, de man met wie ik sprak was erg vriendelijk. Hij bood me een zeer goede prijs, was snel een makkelijk om de koopprocedure te regelen. De producten kwamen aan op de dag dat ik vroeg, maar het enige probleem was dat ik via pinpas via pincode moest betalen, maar hun service werkte niet toen de bestuurder arriveerde en zei dat het een conectie probleem is! Ze zeiden dat ik geld moet betalen of ze zullen ze terug nemen! En dit alles nadat ze me vertelden, sinds ik bestelde, weet ik zeker dat ik de kaart heb om de betaling te kunnen maken! Lucky me dat was een vriend daar die voor mij betaalde en toen moest ik naar een geldautomaat om geld te krijgen en het terug te geven aan de man! Dit alles nam van mijn tijd en was ongemakkelijk!
Afgezien van dit leveringsprobleem was de rest perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Ab Gerritsen. 11-08-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk

Exelente service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig en goed onderbouwd uitgelegd hoe de wasmachine werkt.
Snel geleverd en zeer goed geplaatst bij mij thuis vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs 11-08-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rd

Goede service met de juiste afstemming

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Bemmel en Kroon werden we prettig met rust en ruimte ontvangen. De verkoper hielp ons met de keuze naar nieuwe apparatuur voor mijn oude schoonvader. De bediening moest helder en herkenbaar zijn en blijven. De verkoper nam alle tijd om hierin uitleg te geven en de apparatuur te demonstreren. Het afleveren is ook precies verlopen zoals was afgesproken. De tijdszone van afleveren was niets te lang, de apparatuur was vlot en correct geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Serier 11-08-2017 Via de website gekocht

Prima Service!

Algemene score

9,0
Wij hadden op diverse sites gekeken naar een combi oven. Uiteindelijk kwamen we bij Bemmel & Kroon uit.
Mede omdat bij hen de oven het gunstigst was geprijsd. De afhandeling van onze bestelling is perfect verlopen en door prima mensen bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Crauwels 11-08-2017 Via de website gekocht

zeer goede sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed na komen van de afspraken .
Ik vertrouw iedereen het aan bij Bemmel&kroon te kopen alles perfect .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 11-08-2017 Via de website gekocht

Nog nooit van gehoord.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via kieskeurig een wasmachine uitgezocht en uitgekomen bij een Whirlpool type
FSCR70410. Daarna maar kijken wat de goedkoopste winkel was waar hij werd aangeboden en we kwamen uit bij Bemmel en Kroon. Hier hadden we nog nooit van gehoord en dan denk je toch, sla die maar over, kijken wel wat ie kost bij Coolblue. Maar daar was hij 50 euro duurder dus dan de reviews van Bemmel en Kroon maar bekijken en die waren goed genoeg om te bestellen. Zondagavond besteld, Dinsdag geleverd. Niet de hele dag thuisblijven want je krijgt om 08.00 uur bericht wanneer hij ongeveer komt, en later nog de precieze tijd van levering. Lekker makkelijk. de wasmachine werd op zolder gebracht en de oude weer mee retour genomen. Wasmachine bevalt prima, de winkel ook en het bedrijf die het heeft bezorgd ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 11-08-2017 Via de website gekocht

geweldige snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via google gevonden. Goede en overzichtelijke en duidelijke site. Na het bestellen een hele goede communicatie per mail en per sms. Je kan erg duidelijk en goed en nauwkeurig zien waar en hoe laat de levering komt. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 11-08-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijzen, keurige afwikkeling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel prettig contact via telefoon en mail en goed meedenken bij oplossen van mijn vragen. Kan niet beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Parlevliet 11-08-2017 In de winkel gekocht
Den haag

Eerlijk ..oprecht ..scherp geprijsd !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel en kroon .. een eerlijk en oprecht bedrijf waar de medewerkers
Daadwerkelijk verstand van zaken hebben!!Ga ik naar soortgelijke winkels
Krijg je niet zulke proffesionele adviezen en info over jou gewenste product!!
Wij Zijn eerlijk open met de juiste adviezen geadviseerd om zo de zo perfect mogelijke
Koelkast aan te schaffen!!Met dank aan onze verkoper!!Levering al direct de dag erna.. ook dat verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 11-08-2017 Via de website gekocht

Vlot en prima afgehadeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product was niet voorradig maar toch binnen een week geleverd. Prima service van Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 11-08-2017 Via de website gekocht

Magnifique

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
J'étais à la recherche d'un four encastre et je suis tombé sur ce site impressionnant.
Vraiment facile d'utilisation, description bien détaillée, prix intéressant et rapidité pour la livraison.
Je reviendrais pour un autre achat prochainement.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.W. Jansen 11-08-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Bemmel en Kroon, goed gewoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds kort eigenaar van een koelkast via de winkel van Bemmel-Kroon. Ik moet zeggen, dat weet daar goed geholpen zijn en dat al onze technische vragen duidelijk zijn beantwoord door het personeel aldaar. Ook de bezorging en het systeem via email verliep gewoon goed. Dus de aankoop bij Bemmel en Kroon is goed gewoon.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 11-08-2017 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk

Aardige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben naar de winkel in Hazerwoude Rijndijk gegaan, daar werd ik erg vriendelijk geholpen, ook desondanks mijn kleine budget, met alle respect daarvoor werd met mee meegekeken voor de juiste optie, top!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Riemslag Baas 11-08-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Aankoop Wasmachine en Wasdroger

Algemene score

9,0
Bij de aankoop van onze was- en droogmachine zijn we super vriendelijk geholpen in het filiaal in Zoeterwoude. De verkoper liet onze meerdere machines zien en hield rekening met onze voorkeuren. Wat ons vooral opviel was het enorme aanbod wat de winkel bood.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 11-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat de installatie niet helemaal goed was gedaan door de vervoerder. Is dit goed opgelost door de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews