bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pj4 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had een aantal jaren geleden niet verwacht dat ik dergelijke producten als een wasmachine via internet zou kopen. Maar het gaat gewoon heel makkelijk en pinnen aan de deur bij aflevering. Prijs laag t.o.v andere aanbieders.

Service
Ik wist welk merk wasmachine en type ik wilde kopen. Duidelijke info op de site en zeer scherpe prijs. Toch telefonisch contact opgenomen i.v.m.levering, volgende dag, daags voor kerst lukte niet meer maar wel dag na kerst. Men wilde mij geen ander merk aansmeren, dus leverden wat wij wilden hebben.

Assortiment
Wasmachine die wij zelf wilde hebben had men voor een zeer scherpe prijs t.o.v. andere aanbieders. Assortiment wasmachines die ze aanbieden omvat zeer veel merken en types dus ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Wij hebben voor het eerst bij Bemmel en Kroon een product gekocht en tot nu toe is het ons prima bevallen.

Extra toelichting
Duidelijke site met goede omschrijving. Zeer scherpe prijzen. Snelle levering. Via internet kon ik het uur van aflevering zien en 30 minuten voor levering kreeg ik nog een telefoontje dat met over ongeveer 30 minuten voor de deur zou staan. Pinnen bij aflevering aan de deur. Al woon je 200 km bij Bemmel en Kroon vandaan dat maakt niet uit omdat service loopt via importeur of fabrikant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strormann 28-12-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Praktische en redelijk compleet ingerichte winkel in Dorpsstraat Zoetermeer. Goede uitleg, duidelijke voor- en nadelen van bepaalde merken en producten (wasmachine + droger). Goed gevoel aan overgehouden.

Service
Keurige bezorging; 2 trappen op (er is geen lift); e-mail met bezorgdag en tijd dag na aankoop. Half uur voor aangegeven tijd telefoontje dat ze onderweg waren. Bezorgers uiterst correct; verpakking wordt meegenomen en ook de 2 oude apparaten.

Assortiment
Prima voor elkaar. Zowel de budget en meer eenvoudige apparaten als in het duurdere segment voldoende keuze. Ook steeds duidelijke uitleg waar je voor kiest bij het aangewezen apparaat. Prijzen bij B&K zijn zeker vergelijkbaar met de internetprijzen.

Aanbeveling
Gewoon en goede zaak. Niks mis mee. Zo zou je veel meer zaken willen hebben.

Extra toelichting
Je besluit tot aankoop omdat je een nieuwe wasmachine en droger nodig hebt. Je kijkt op internet, noteert wat specificaties en prijzen, je gaat naar de winkel, je krijgt de juiste uitleg, maakt de afweging en je koopt datgene waar je voor van huis ging. Niet te duur met een prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huub1946 28-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig bestellen goede afspraken
voor levering

Service
de monteur was heel correct met plaatsen van het toestel keek alles na
voor dat hij installeerde hij was vriendelijk deze man moet bij de firma blijven en dat meen ik oprecht

Assortiment
goede keus goede uitleg

Aanbeveling
daar ik dit toestel net in bezit heb
ken ik nog niet veel er over kwijt
mocht er iets mis zijn dan zien we verder.
tot nu ben ik 100% tevreden

Extra toelichting
tot nu goede service is er iets mis dan zien we verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.T.S. 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van bestellen tot leveren een goed te lopen proces

Service
Je word vanaf het bestellen tot aan levering voldoende op de hoogte gehouden dus kun je je dag daar helemaal op indelen.

Assortiment
Genoeg voor iedereen het is net wat je kan en wil uitgeven

Aanbeveling
Betrouwbare Firma die het goed verzorgd voor en erna van je aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antonschoon 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
order telefonisch gedaan. goede uitleg over product.
na 1 week geleverd en geistalleerd. per pin betalen bij aflevering.

Service
conform afspraak keurig geinstallerd

Extra toelichting
alles top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YvIep 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online bestellen, bij aflevering pinnen. Ideaal. Ik heb al 2 keer via de site besteld (daarvoor al in de winkel) en de levering was gelijk de volgende dag.

Service
tijdstip wordt van te voren doorgegeven met een redelijk kleine marge, dus niet de hele dag voor niets thuis zitten. Op de site kun je het bovendien volgen, of er afwijken zijn. Een half uur van te voren wordt je ook nog eens gebeld, zodat ze eventueel bij grote afwijkingen niet onverwacht op de stoep staan. Aardige behulpzame jongens, die alle troep weer meenemen (dat is bij anderen wel eens anders heb ik gehoord).

Assortiment
Voor mij prima, maar misschien missen anderen nog wat, dus durf geen 10 te geven.

Aanbeveling
Zie boven, prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 1603 27-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het verloop van het koop proces verloopt soepel. velden in het bestel proces zijn makkelijk in te vullen.

Service
Je word continu op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling, erg netjes.

Assortiment
Keuze genoeg, van goedkoop tot duur.

Aanbeveling
services,afhandeling, bestel proces, kortom alles is tot nu toe perfect. Ik heb vaak spullen online besteld, maar bij deze site het beste resultaat.

Extra toelichting
De beoordeling hier boven spreekt voor zich, Ga zo door, ik zal de volgende bestelling zeker weer plaatsen bij hun. PERFECT.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kolenbrander 27-12-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Wij zijn prima en deskundig geholpen in de winkel,verkoper heeft geregeld dat de afwasmachine nog voor de kerst geïnstalleerd kon worden door een goede en keurige monteur! Alle is volgens gemaakte afspraak verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kneijber 26-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude /Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat keurig opgesteld in de winkel zodat je rustig je keuze kan maken.

Service
Perfect zo'n service nog niet eerder meegemaakt van verkoper tot levering van chauffeur.

Assortiment
het assortiment was zeer uitgebreid van diverse merken.

Aanbeveling
zeer klantvriendelijk geholpen van aankoop tot bezorgen van goederen thuis

Extra toelichting
Prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricknan 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed geïnformeerd wanneer de bestelling wordt afgeleverd

Service
Netjes half uur voor aflevering gebeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijnandus 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site,helder in wat men aanbiedt en onder welke condities en levertijden

Service
gemaakte afspraken worden stipt nagekomen

Assortiment
bijna alle merken en produkten die je mag verwachten kunnen ook geleverd worden tegen zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
Goede produkten
Goede (scherpe) prijzen
Goede service/levertijden
Klantvriendelijke en hulpvaardige bezorging.

Extra toelichting
Na goede en brede verkenning van leveranciers voor van Bemmel en Kroon gekozen vanwege heldere info op site, scherpe prijzen breed aanbod en aangeboden leveringsmogelijkheden. Bezorgservice qua vriendelijk- en behulpzaamheid een pré t.o.v. de vele beunhazen die er ook rondrijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P. Rotte 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Telefonisch besteld geen probleem! Betalen bij afleveren!

Service
gekochte wasmachine werd naar zolder gedragen en aangesloten, oude machine werd gelijk afgevoerd. Bezorgers boden aan om ook droger weer op goede plek te zetten, kortom goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

roterman 24-12-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke internetsite, zodat je in de winkel weet wat je nodig hebt.

Service
Vakkundig en vriendekijk personeel. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudyp 24-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede uitleg over de verschillende vaatwasmachines.
Verkoper was zeer professioneel zonder opdringerig te zijn.
Binnen 2 werkdagen stond de vaatwasser al bij ons thuis geïnstalleerd door een vakkundig bedrijf die inbouwapparatuur verzorgd.

Assortiment
Ondanks de sortering waren wij er direct uit dat het een Miele product zou worden vanwege onze ervaring met dit merk.

Aanbeveling
Goede service zowel in de winkel en ook bij ons thuis bij het installeren.

Extra toelichting
Wij hebben alle apparatuur in de keuken als inbouw. Dit was de eerste keer dat wij een apparaat moesten vervangen. Wij wisten niet dat inbouw mogelijk was via de winkel waar het apparaat gekocht is. De verkoper hielp ons meteen door goede uitleg te geven over de firma die de inbouw voor ons kwam doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

zyrie 24-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen via de site

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling. (via de mail)

Assortiment
Voor mij prima

Aanbeveling
Uitstekende service en snel je bestelde spullen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eleenen 23-12-2013 In de winkel gekocht
Rijneke Boulevard, Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurig en binnen afgesproken tijd thuisbezorgd, aangesloten en oude machine afgevoerd. Zonder extra kosten.

Service
Netjes ontvangen in de winkel, voorzien van een eerlijk advies. Snel en vakkundig en plezierig geholpen.

Assortiment
Veel keuze, nieuwste modellen.

Aanbeveling
Geen irritante verkopers, dit winkelt een stuk prettiger dan bijvoorbeeld bij de buren BCC

Extra toelichting
Over het geheel genomen prettige winkel, goed advies, snel en duidelijk geholpen en een keurige aflevering bij ons thuis, waarbij we ook nog netjes een half uur van tevoren gebeld zijn dat ze eraan kwamen, wel zo handig. Kortom wat beloofd word, word ook gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

symen en janny 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en eenvoudig

Service
komen gemaakte afspraken na

Assortiment
zover ik het kan beoordelen is het assortiment groot

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
over de winkel kan ik geen beoordeling geven omdat ik tot op heden nog geen winkel heb bezocht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton.020 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, goede info.

Service
Mijn oude gasfornuis, een Atag, was 30! jaar geleden een " vet" fornuis met electronische klok en infra-turbo oven, nu dus letterlijk aardig vet, maar zonder morren over mijn smalle trappetjes afgevoerd!

Assortiment
Voldoende keuze in de gangbare merken

Aanbeveling
Snelle service, ook op vragen via email snelle respons, ondanks dat het tegen de kerst loopt.

Extra toelichting
Niet alleen een webwinkel, maar ook een "echte" winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ing988 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, goed kiezen

Service
Niet snel genoeg leverbaar, dan leveren wij een duurdere voor hetzelfde geld de volgende dag! Super!

Assortiment
Alleen bij gaskookplaten gekeken

Aanbeveling
ivm het direct teruggebeld worden nav een vraag per mail, de service en de snelheid van leveren

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

weenijac 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit huis bestellen, snel en gemakkelijk.
De website is heel overzichtelijk en zeer klantvriendelijk

Service
Prima service; snelle levering en je hoort ruim van tevoren hoe het bezorgd wordt. Precies zoals het ook op de website vermeld staat.

Assortiment
Breed assortiment en alles duidelijk vermeld

Aanbeveling
Ik zou het iedereen aanbevelen. Ik vind service, snelheid en gemak zeer belangrijk en dat valt helaas bij vele andere webwinkels nog wel eens tegen.
En de prijzen zijn ook zeer gunstig!

Extra toelichting
Gunstige prijzen, snelle levering, goede service en het gemak van thuis bestellen; Kortom, Bemmel en Kroon krijgen van mij een dikke 9, want zij hebben het totaalpakket!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxreijman 23-12-2013 In de winkel gekocht
Zoetermeer, dorpstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima locatie en goed bestelling kunnen regelen.

Service
Prima, toen bestelde koelkast niet meer te leveren bleek; netjes meegezocht naar goed alternatief voor zelfde prijs.

Assortiment
zie motivatie hierboven.

Aanbeveling
Prima service, goede en snelle levering van product en prima locatie.

Extra toelichting
Geen extra punten boven eerder genoemde punten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Gropen 23-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Door efficiënte informatie.

Service
Door snelheid van handelen.

Assortiment
Meerdere keuzes mogelijk.

Extra toelichting
Mijn ervaring met winkel is beperkt. Kan weinig toevoegen aan voorgaande.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kj huisman 22-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
de koel-vriescombinatie die ik wilde paste niet in de inbouw, we werden goed geadviseerd welke wel zou passen en dat is helemaal goed gekomen.

Service
de bestelling was telefonisch,

Assortiment
we waren verrast dat we korting kregen. het product was duurder dan we eerst hadden uitgezocht en dan is het toch mooi meegenomen

Aanbeveling
we zijn niet in de winkel geweest,maar het telefonisch contact was prettig.

Extra toelichting
Het is allemaal goed gegaan, 1 dag later dan gedacht,maar dat was geen bezwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jjgm 21-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk assortiment, super installatie, betalen na installatie, goede bereikbaarheid van de stores.

Service
Afspraken worden supergoed nageleefd. Goede service verkoopteam.

Assortiment
Uitgebreid assortiment in vele prijsklassen

Aanbeveling
Met een gerust hart kopen. Goede prijzen, correcte verkopers, super afhandeling van t bestelde en geweldige installateurs. - AJTec -.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryanne Geboers 21-12-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick DC 21-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke bestelling vanuit je zetel zonder verplaatsingen. Website was duidelijk.

Service
Levering gebeurde snel volgens afspraak. Kosten waren volgens afspraak.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering, goede afspraken. Duidelijke omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goallie 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site, snelle verwerking

Service
Keurige mail, waar we ook erop geattendeerd werden dat we het oude apparaat konden laten meenemen, en dat we dat waren vergeten aan te vinken.
Bedrijf wat installatie deed belde vooraf, om te veriferen of bestelde apparaat zou passen. Zw hebben keurig gewerkt en allesop maat gemaakt.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Gezien de snelle en keuige levering zeker.

Extra toelichting
Bijzonder snelle levering, inclusief het inbouwen. Werd dezelfde dag nog gebeld voor aflever en inbouwafspraak, waar gecontroleerd werd of we het juiste apparaat besteld hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CJoanne 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Levering binnen 24 uur. Oude apparaat werd meegenomen, nieuwe aangesloten.Voorkeursdatum van levering heb ik op kunnen geven en dit werd ook waargemaakt. Ik werd goed op de hoogte gehouden van tijdstip van levering per mail. Telefonische bereikbaarheid voor vragen uitstekend en beantwoording servicegericht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hanrem 20-12-2013 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ja echt alles ging optimaal. Aan de hand van mijn eisenpakket werd binnen enkele minuten de keus bepaald en de koop geregeld, de aflevering georganiseerd en afgerekend.

Assortiment
Heerlijk om in een oogopslag je keuze ruimte te overzien en over de verschillen geinformeerd te worden.

Aanbeveling
Van ganser harte kan ik een bezoek aan de winkel aanraden. Dat biedt meer dan het kiezen via internet. De meedenkende en adviserende verkopers komen met allerlei aanvullende informatie waar je echt wat aan hebt

Extra toelichting
Bijna alle keukenapparaten kun je onder hetzelfde dak vinden. Vaak zijn er ook aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken Maar bovenal is het van belang dat je vakkundig personeel kunt raadplegen. Nog bedankt hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrus10 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Productspecificaties kunnen uitgebreider.

Service
Prima, van bestellen tot afleveren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kellebel85 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk om bestelling te plaatsen.

Service
Uitstekende service, woensdagavond bestelling geplaatst. Donderdagochtend al orderbevestiging binnen. Geleverd op de gewenste dag. Kregen de extra service er gratis bij: wasmachine werd op de zolder geplaatst, aangesloten en de oude wasmachine werd vanaf de zolder meegenomen. Ontving een dag voor de levering een mail met bezorgingstijd en kreeg op de dag van levering een half uur van te voren een telefoontje. Betalen per pin bij aflevering. Super service!! Ik bestel voortaan bij Bemmel en Kroon.

Aanbeveling
Zie kopje Service.

Extra toelichting
Uitstekende service en nette afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geseke 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij het vergelijken van prijzen bleek B&K iets duurder te zijn. Ik klikte op de knop Elders goedkoper, vulde het formuliertje in en dezelfde dag kreeg ik per mail een offerte voor een nieuwer type oven, heel gunstig geprijsd. Ik beantwoordde dat ik die oven wel wou, en daarmee was het geregeld. Volgende dag (!) is de oven bezorgd. Petje af!

Service
Hier kan elke leverancier een voorbeeld aan nemen. Emails worden per omgaand beantwoord, de levering is snel, er zijn geen onverwachte kosten. What you see is what you get.

Aanbeveling
Ik kende B&K niet, heb dus ook gekozen voor pinnen bij aflevering, want je weet maar nooit bij aankoop via het Internet. Ik kan er nu voor instaan dat het een bestaand bedrijf is, en nota bene eentje die met kop en schouders boven andere bedrijven uitsteekt.

Extra toelichting
Je bent tegenwoordig bijna gewend dat bij een bedrijf de ene hand niet weet wat de andere doet, of dat je aan het eind een hogere rekening krijgt door allerlei "bijkomende kosten". Bemmel en Kroon is verfrissend: hier zitten mensen die weten wat ze doen en ze doen het goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vossen207 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zeer adequate behandeling en aan de wensen werd direct voldaan. De heren die de wasdroger kwamen brengen waren ook zeer behulpzaam

Extra toelichting
Ik had snel een nieuwe wasdroger nodig. Binnen een dag kreeg ik al antwoord wanneer de wasdroger geleverd zou worden en toen ik nog een vraag stelde kwam het antwoord binnen het uur. De bezorgers waren ook netjes op tijd en hebben de wasdroger aangesloten en de oude wasdroger mee naar beneden genomen. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gjbajb99 20-12-2013 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel dicht bij huis !!

Service
Goede voorlichting met de computer er bij voor verder inhoudelijke uitleg.

Assortiment
De keus is ruim voldoende met verschillende goede merk artikelen.

Aanbeveling
je word op een uitstekende manier te woord gestaan met kennis van zaken.

Extra toelichting
niet van toepassing zie bovengenoemde argumenten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bosjebotervloot 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit de luie stoel,erg fijn!!!

Service
gewoon geweldig,erg uitgebreid word je geinformeerd over het verloop van de bestelling,geen verzendkosten en gratis geplaatst als je wilt,nog een ouderwetse goede service

Assortiment
eerlijk gezegd heb ik alleen doelgericht gekeken,ik wist wat ik wilde

Extra toelichting
Hij was de goedkoopste op het moment dat ik een nieuwe wasmachine nodig had,toen bleek dat ik nog eens 10 % korting kreeg en gratis levering,en tot slot gratis plaatsing nou wat wil je nog meer???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luvri 19-12-2013 In de winkel gekocht
Neckar Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ben in de winkel uitstekend geholpen

Assortiment
Bemmel & Kroon staat voor een uitgebreid en hoog kwalitatief assortiment

Aanbeveling
Heb louter positieve ervaringen dus beveel een ieder aan om bij Bemmel & Kroon een keuken of wasmachine aan te schaffen

Extra toelichting
Het filiaal aan de Neckar in Den Haag Leidschenveen biedt een goede parkeergelegenheid en in de winkel een ruim assortiment. Verder ben ik prettig en vriendelijk geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SV68 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk bestellen, snelle concurrerende offerte.

Service
Toen bleek dat de vaatwasser, die we snel nodig hadden, niet gelijk met de andere apparatuur geleverd kon worden, is deze vooraf afgeleverd zonder extra verzendkosten. Super!

Assortiment
Alles wat wij zochten wat leverbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon tahamata 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

TonKalishoek 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vaatwasser telefonisch besteld. Binnen 2 dagen afgeleverd en geinstalleerd.

Service
Bij installatie van vaatwasser herstelde de installateur fouten die (door een andere firma) bij de installatie van het vorige apparaat waren gemaakt. Hij gaf bovendien een aantal praktische tips. En leverde apparaat draaiend en de keuken opgeruimd op.

Assortiment
Waar ik om vroeg was beschikbaar.

Aanbeveling
Afronding en uitlevering van de bestelling uitstekend! Service door monteur prima.

Extra toelichting
Goede en correcte klantbehandeling. Zowel telefonisch als bij installatie. Installatie prima en snel uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gispenetal 19-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke en snelle site.

Service
Snelle reactie en updates per e-mail.

Assortiment
Ruime sortering in de gezochte apparaten

Aanbeveling
Prima firma, met dito koop omstandigheden.

Extra toelichting
Zeer snelle levering tegen een goede prijs, met alerte e-mail behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janmeurer 19-12-2013 In de winkel gekocht
Zie eerdere motivatie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bemmel en Kroon heeft haar winkel in de woning boulevard Cruqius. En dat is erg convdenient

Service
Wij zijn uitstekend ontvangen en van professioneel advies voorzien.

Assortiment
Wij realiseren ons dat het assortiment keramische kookplaten groter is dan bij Bemmel en Kroon aanbevolen

Aanbeveling
De service, Installatie, communicatie is wat de kritische consument verwacht. Dat werd door B & K waar gemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fons van Wijk 19-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zaterdag besteld, woensdag in huis, helemaal ''easy''

Service
Wij hebben een wasmachine gekocht, netjes bezorgd en aangesloten, en we kregen nog wat tips voor een beter en langer gebruik mee ook van de bezorgers...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

surch 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
eenmaal op de site was het makkelijk zoeken naar het product het bestellen en betalen als goed en duidelijk te volgen

Service
goed service via internet alles gevonden en werd snel terug gemaild over het product of aflevering

Assortiment
heb iets minder gegeven daar ik niet het hele assortiment heb bekeken omdat ik wist wat ik wilde hebben en het ook gelijk gevonden had

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

vbaaren 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Men kan tegenwoordig niet meer zonder
wasmachine we ziln erg verwend.

Service
Via internet besteld volgens afspraak
keurig op tijd afgeleverd.

Assortiment
Er is voldoende keus en concurerend in prijsklasse.

Aanbeveling
Zeer tevreden.

Extra toelichting
Tot nu toe tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hhschoone 18-12-2013 In de winkel gekocht
zoeterwoude-rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heb in de winkel besteld, maar kan ook online. Was wel onduidelijk mbt servicekosten (mn levering/plaatsing - ik heb mn wasmachine in eenlastige hoek staan), maar dat was allemaal geen probleem.

Service
Winkelmedewerker wist niet meer dan ik die op internet al gezocht had. Levering wel perfect: op zelfgekozen dag, vooraf een mail en 20 voor daadwerkelijke aflevering een belletje

Assortiment
De wasmachine die ik zoch stond niet op display. Was wel op voorraad, dus levering kon snel plaatsvinden.

Aanbeveling
Ja. Niet duur, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dev0 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastionnetje 17-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Via internet bestellen is gemakkelijk

Service
Heb zondag 8 dec een wasmachine besteld met het idee dat hij 2-5 dagen later binnen is . Inmiddels is het 17 december en blijkt het nog 3 dagen te duren. Een gezin met 3 jongens dan 12 dagen zonder wasmachine. Als we bellen worden we aan het lijntje gehouden. Het beroerde is dat je al betaald hebt. Ze beloven veel maar komen het dus echt niet na. Ik ben helemaal klaar met ze!

Aanbeveling
Hele slechte service, ze beloven binnen 5 dagen te leveren maar na 10 dagen hebben we vandaag weer gehoord dat het niet morgen maar wars over 2 dagen wordt.

Extra toelichting
Gezien de slechte service en het feit dat we aan het lijntje worden gehouden vind ik deze winkel waardeloos. Na 12 dagen nog geen wasmachine terwijl ze beloven dat ze de volgende dag leveren of binnen 5 dagen.....Er zijn vast winkels die zich wel aan de afspraak houden.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

c.g. put 17-12-2013 In de winkel gekocht
forrepark den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
duidelijke uitleg [vriendelijk]

Aanbeveling
keus in overvloed duidelijk en goed uitgestald

Extra toelichting
ik ben daar goed geholpen ik heb geen klachten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

wverhage 17-12-2013 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Nadat ik eerst een uitgebreide analyse had gemaakt van vele koelkasten ben ik van v B&K gegaan om mijn keus in werkelijkheid te zien. Daar werd ik prima geholpen door een verkoper die wist waarover hij het had. Perfecte bediening !

Assortiment
Gezien de diversiteit van koelkasten die de makrt biedt is het vrijwel onmogelijk om alle modellen in voorraad te hebben. B&K heeft ervoor gekozen om die modellen te showen die het hoogst scoren. Perfect idee!

Aanbeveling
Perfecte voorlichting, snelle levering die exact werd uitgevoerd conform afspraak. Wat kan een mens nog meer willen?

Extra toelichting
Prachtige showroom, goede adviezen, lage prijs, perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marierijntje 17-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
'S morgens vroeg een sms met globale tijd en een half uur voor levering word je gebeld

Service
Apparaat werd uit de verpakking gehaald en op de juiste plaats gezet

Aanbeveling
'S middags voor 3 uur besteld, de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews