bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15528 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robdegrijs 21-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker in de buurt, goeie service en kennis van zaken.

Service
Wasmachine staat op zijn plek zonder dat ik hem er zelf neer moet zetten. Voor nog geen 15 euro op zolder bezorgd, aangesloten en de oude meteen meegenomen. Helemaal top. Blije klant hier.

Aanbeveling
Loop er gewoon eens binnen en overtuig je zelf. Hier wordt je echt geholpen in plaats van de tekst. Als hij er niet staat hebben we hem niet meer.

Extra toelichting
Goede service, kennis van product en vriendelijk. En snel in huis zonder bezorgkosten.ZTM460428

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Phyllis Renders 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had. Duidelijke, overzichtelijke website.

Service
Ik had ergens anders een goedkopere prijs gezien en had dit laten weten. Als reactie heb ik een mooie korting gekregen.
Ik heb telkens zeer snel een antwoord gekregen op mijn mails.

Assortiment
Voor mij minder van toepassing omdat ik op zoek was naar iets specifiek.

Aanbeveling
Omwille van de zeer snelle en vriendelijke service.

Extra toelichting
De service is super! Ik kreeg een duidelijk antwoord op mijn vragen. Het is allemaal heel snel gegaan. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arobbers 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
superhandige indeling en makkelijk te bedienen

Service
goede service, oude vaatwasser is meegenomen

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
mooie showroom en handige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jolanda-arissa 21-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website, eenvoudig te bestellen

Service
super snelle levering, heel handig dat je de bestelling zo goed kan volgen. En wist niet zeker hoe lang hij stil moest staan. Maar na telefoontje ook daarmee geholpen.

Assortiment
Ik zocht deze koelkast en ze hadden hem ook nog voor de prijs die ik wilde.

Aanbeveling
super service, vriendelijk bezorgers en ook aan de telefoon vriendelijk geholpen

Extra toelichting
Geen minpunten dus echt een aanrader !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie30 21-04-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke website. Product snel gevonden. Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Toch nog even naar de winkel gegaan. Wilde het product zien. Zeer goed geholpen. Er werd echt naar mij geluisterd. En samen tot de beslissing gekomen. Maak je niet veel meer mee. Bezorging bericht via email en op de dag zelf, werd nog even gebeld we komen binnen nu en 15 minuten. Is handig voor bedrijf en super voor de klant. Klasse!

Assortiment
Genoeg te vinden

Aanbeveling
Een winkel met de service van vroeger maar wel met de tijd meegegaan. Denk aan laagste prijs. Kennis en aandacht voor de klant.

Extra toelichting
Een winkel met nog de ouderwetse superservice! Aandacht-kennis-luisteren naar de klant. Is allemaal aanwezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boog1188 21-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De keuze is er reuze! Overzichtelijk en goed ingedeelde winkel

Service
Aan alles is gedacht. Geen verrassingen achteraf

Assortiment
Alleen topmerken, minder budget-merken.

Aanbeveling
Vriendelijk, geen poespas en men weet waar men het over heeft

Extra toelichting
Van A tot Z helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

1958Dick 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis kunnen voorbereiden. Daarna even de werkzaamheid checken en vervolgens thuis overleggen en bestellen

Service
wordt netjes geplaatst

Assortiment
breed assortiment. Wassen veel ook voor onze gehandicapte dochter

Aanbeveling
alle vele malen verteld dat Bemmel en Kroon voor ons dichtbij zit. Ook hebben zij alle keuken apparatuur al vervangen voor ons.

Extra toelichting
Ieder heeft zijn keuzes maar voor ons staat een goede ondersteuning en service voorop. Zeker als je met handicaps zit is bereikbaarheid en service belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

me.grund 20-04-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik ben eerst in de winkel geweest en werd snel en uitgebreid geholpen om zo mijn keus te kunnen maken. De winkel is makkelijk te bereiken.

Service
Ik werd snel en goed geholpen. De aardige verkoper natuurgebreid de tijd voor mij.

Assortiment
Ik was al bij de concurrent BBC geweest, maar daar had ik de keuze uit 6 modellen. Hier hadden ze meerdere dubbele rijen met ongeveer 10 modellen.

Aanbeveling
Zeker een aanrader.

Extra toelichting
De winkel is goed bereikbaar en he wordt snel en vakkundig geholpen. De verkoper nam uitgebreid de tijd om mij bij mijn keuze te helpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kika0208 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site!

Service
zaterdag avond besteld en maandag middag geleverd.

Assortiment
Genoeg keuze. Bijna alle varianten die wij uitgekozen hadden, waren ook leverbaar via deze site.

Aanbeveling
Met een gezin kun je niet zonder wasmachine. De site is duidelijk, de levertijd geweldig en ook de transporteur was top! wij kunnen Bemmel & Kroon echt aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Groot assortiment, duidelijke communicatie, snelle levering, gewoonweg super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonneke053 20-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk in gebruik

Service
Bemmel en Kroon komen afspraken netjes na

Assortiment
Zeker voldoende keus. prima offerte's

Aanbeveling
Klantvriendelijk en prima telefonisch bereikbaar

Extra toelichting
Perfect ogende combinatie. Super makkelijk in gebruik. De was doe ik nu weer met plezier. En lekker zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenjroost 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
komt afspraken na

Service
op uur en tijd geleverd

Assortiment
ze hebben (bijna) alles

Aanbeveling
zie bovenstaand

Extra toelichting
Ik heb zelf een bedrijf en weet als geen ander dat service en afspraak heel belangrijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascalyvette99 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Had 2 producten besteld waarvan 1 minder snel leverbaar was dan verwacht. Na belletje (waarbij, zonder wachttijd, direct werd opgenomen) werd order gesplitst en kon onze nieuwe droger de volgende dag al bezorgd worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pasathoda 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het gekozen model was bij Bemmel & Kroon zeer scherp geprijsd en direct uit voorraad leverbaar. Mijn order BKI460162 werd keurig volgens afspraak geleverd, uitgepakt en op de tweede verdieping geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joensduifje 20-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
In de winkel geweest om een wasautomaat aan te schaffen, showroommodel gekozen zonder doos, deze kon heel snel bezorgd worden. Goed ingepakt met noppenfolie ondanks alle zorg toch een kras in de lak. Direct afgehandeld met een extra korting.

Aanbeveling
In het verleden al vaak bij Bemmel & Kroon geweest en altijd goed geholpen.

Extra toelichting
Order ZTM459913 Goede informatie van de verkopers in de winkel, denken goed mee met wat jouw eisen en voorkeuren zijn om tot een goede keus te komen. Vervolgens is mijn keus met twee dagen geleverd. Na installatie bleek er tijdens overladen/transport een kras in de lak te zijn gekomen. Hier nog een extra korting op gekregen als alternatief voor het omruilen voor een andere. Nu zelf de schade met wat lak wegwerken en gaan genieten van de wasautomaat. Ik ben er heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oderwael 20-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super handig om iets via internet te bestellen. je kan de aankoop rustig voorbereiden (vergelijken) om nadien de bestelling te plaatsen, zonder dat een of andere verkoper je onder druk zet

Service
vlot verloop

Assortiment
het gamma is immens

Aanbeveling
gezien de vlotte afhandeling (bestelling, overschrijving, levering) is dit een echte aanrader

Extra toelichting
op 3 dagen tijd heb ik een nieuwe wasmachine besteld, dit betaald via overschrijving en werd dit geleverd op de juiste plaats. super handig en enorme tijdswinst (geen winkelbezoeken, geen aanklampende verkopers, niet wachten tot de winkel het apparaat zou kunnen leveren).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.L. van der Zijden 20-04-2015 In de winkel gekocht
Neckar 24 te Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fantastische begeleiding bij de aankoop

Service
goede uitleg bij het eventueel aan te schaffen produkt

Assortiment
een groot assortiment om uit te kiezen

Aanbeveling
hele prettige verkoper die de tijd neemt om e.e.a. uit te leggen

Extra toelichting
Koop je een wasmachine en/of droger bij Bemmel & Kroon dan is de service buiten gewoon en je was altijd droog en schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annexx 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo eenvoudig online bestellen, fluitje van een cent

Service
Zeer duidelijke en snelle berichtgeving

Assortiment
Ik was naar slechts een product op zoek maar heb het wel hier gevonden mede dankzij reviews en overzichtelijke site

Aanbeveling
Zeer snelle en correcte service

Extra toelichting
Snelle service, eenvoudig te bestellen, duidelijke site: prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterroos 19-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online geweldig makkkelijk

Service
goede service en montage prima geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
top bedrijf met de beste prijs kwaliteits verhouding

Extra toelichting
gewoon de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordykieskeurig 18-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Snelle levering
Goede service met het plaatsen
Helaas kon de oude wasmachine niet retour genomen worden doordat er restwater in de trommel achter gebleven is.

Extra toelichting
299747 Hele goeie prijs Snelle levering Bestelde model omgewisseld voor nieuwer duurder type

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

rvmourik 18-04-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime openingstijden, producten goed te bekijken, snel geholpen.

Service
Ook nog na sluitingstijd verder geholpen. Bezorging conform verzoek goed geregeld. Mogelijkheid om verkoper desnoods nog even te bellen als er iets bij aflevering niet goed zou zijn/gaan

Assortiment
Veel keus, goed te vergelijken.

Aanbeveling
M.n. witgoedafdeling uitstekend geholpen.

Extra toelichting
Verkoper heeft prima geholpen op basis van wensen. Goede kennis van zaken, goed geluisterd naar relevante details. Niet opdringerig, wel vriendelijk en erg duidelijk in de opties. Ordernr: DH460147

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernstrob 18-04-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dicht bij huis en grote keuze

Service
Goede uitleg en men neemt de tijd

Assortiment
Zelden ziet men zo'n groot assortiment

Aanbeveling
Zie mijn bevindingen bovengenoemd !
Levering volgens afspraak (zeer punctueel !)

Extra toelichting
Zou niet weten wat ik als negatief moet beoordelen. Alles is perfect en de winkel heeft een mooie uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

felixbuijs 18-04-2015 In de winkel gekocht
(gem.Haarlemmermeer)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk te bereiken, lage drempel

Service
Nette service, goede productkennis.

Assortiment
Het wit/was-assortiment mag wat uitgebreider.

Aanbeveling
Nette bediening.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

evahenneman 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Super service, heel gemakkelijk te bestellen en duidelijke emails over de verloop van zaken. Hele snelle afleverservice, de volgende dag werd m'n wasmachine naar 3 hoog gebracht door twee super aardige heren! In 1 woord top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellenfaro 17-04-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
de wasmachine kon de volgende dag al geleverd worden.
we kregen 's avonds een email wanneer ze zouden komen, en er werd een half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen en dat was zelfs eerder dan afgesproken.de nieuwe machine werd op zijn plaats gezet en de oude weer meegenomen zonder extra kosten terwijl wij 3 hoog wonen zonder lift. PERFECT.

Assortiment
er stonden heel veel machines in alle prijs klassen

Aanbeveling
grote sortering, prima service,goede prijs.

Extra toelichting
Zeer prettig geholpen. Grote keuze. prima service. goede prijs en geen extra kosten voor bezorgen,plaatsen en afvoeren oude machine. parkeren voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvaLowinsky 17-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Heel vriendelijk en gelijk de apparatuur aangesloten!

Extra toelichting
Zeer vriendelijke verkopers, ruim assortiment met goede scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

santischenk 17-04-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon makkelijk zoeken naar wat voor een vaatwasser ik wilde hebben. Uiteindelijk ben ik naar de winkel gegaan om extra persoonlijke uitleg te krijgen omdat ik niet kon kiezen uit 3 soorten vaatwassers

Service
Goede uitleg over de vaatwassers, goede uitleg over de verdere afhandeling zoals de kosten, het plaatsen, de tijden etc. Alleen bij binnenkomst geen contact met de receptie. Had wel netjes geweest

Assortiment
Heel erg blij met mijn nieuwe vaatwasser. Ook de prijs is een stuk aantrekkelijker dan bij andere winkels. Zelf bij de BCC. Hier was de vaatwasser nog 300,- euro goedkoper dan bij de BCC!

Aanbeveling
Jazeker. Voor ons was het de eerste keer, maar mijn schoonouders hebben altijd al hun spullen bij jullie gekocht.

Extra toelichting
Website is prima, bereikbaarheid is prima en de service in de winkel is prima. Goede prijs voor een perfect product! Zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koningwiersma 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online, genoeg keuze. Ook telefonisch goed bereikbaar.

Service
De persoon aan de telefoon is kundig mbt produkt, weet van de transportmogelijkheden en is bevoegd beslissingen te nemen ivm prijs, kosten e.d. We troffen ook nog een mooie kassakorting.
De wasmachine werd ook nog aangesloten door de mannen, was niet afgesproken.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Prima, snelle service en goed duidelijk contact.

Extra toelichting
Prima en snel geregeld: Orderbevestiging DH459230

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Kattenberg 16-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op internet kon ik al vinden wat de dichtsbijzijnde winkel was en dat het product (een vaatwasser) in de winkel aanwezig was

Service
In de winkel werd ik prima geholpen en kreeg ik het gevoel eerlijk advies te krijgen, zonder dat ik het idee had dat mij iets aangesmeerd werd.

Assortiment
Omdat ik gericht zocht naar een vaatwasser met bepaalde specificaties heb ik niet zo op de rest van het assortiment gelet. Er stonden genoeg vaatwassers, dus denk ik dat het assortiment prima is

Aanbeveling
Prijzen niet duurder, zelfs goedkoper dan via internet en daarnaast goed geholpen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dvdeetje 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nw combi-magnetron netjes op tijd bezorgd en oude magnetron netjes meegenomen voor vernietiging

Service
Prima geregeld, zonder extra kosten

Assortiment
Het assortiment van deze winkel voldoet zeker aan onze verwachtingen

Aanbeveling
Er zijn weinig winkels die een bestelling via internet zo netjes en snel afhandelen

Extra toelichting
Wij vinden dit een fijne winkel omdat als je belt je netjes te woord word gestaan. Verkopers weten waar zij het over hebben. Wanneer je iets via internet besteld het snel en vooral netjes afgeleverd word. Toppie!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ndwit 16-04-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even bellen en het was geregeld.

Service
Behulpzaam en netjes op zijn plek gezet.

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en persoonlijke service

Extra toelichting
Alles goed aan deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

falma 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Na de wasmachine om 12:40 besteld te hebben, het product keurig, zoals beloofd, de volgende dag ontvangen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vagole 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering,perfecte afspraken en zeer gemakkelijke betaling voor mijn bestelling.

Service
Het produkt werd geleverd tussen 17 en 20 u; we moesten niet de ganse dag thuis blijven, dat vonden we wel fijn.

Assortiment
Snel het produkt gevonden en de prijs was de laagste vergeleken met anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snaru2 15-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede showroom in Zoetermeer, veel keuze en je kan de apparatuur gewoon met eigen ogen zien.

Service
Vragen allemaal professioneel beantwoord en snelle en eenvoudige afhandeling van de transactie, incl afvoeren van oude koelkast.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze en gewoon de goede apparaten. Niet zoals bij een Mediamarkt waar je verdrinkt.

Extra toelichting
Persoonlijke touch en de lokatie in de Dorpsstraat van Zoetermeer is zoveel leuker dan grote winkelcentra e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit.plette 15-04-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb het product gekocht in de winkel. Goed advies en mooie winkel.

Service
Goede ondersteuning per mail.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Zie voorgaande opmerkingen.

Extra toelichting
Zie voorgaande opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nilsmw 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede communicatie, snel en duidelijk

Service
Snel afgeleverd, vriendelijke installatie

Assortiment
Goede prijs voor de wasmachine

Aanbeveling
Zeer!

Extra toelichting
Moest wat extra informatie hebben voor afmetingen (ivm trappenhuis). Uitermate behulpzaam aan de telefoon. Bezorging kon je zelf kiezen online. Wasmachine alle trappen op getild, en oude gelijk afgevoerd. Super snel, een aanrader! BKI459640

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lanetjes 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk via website bestellen en pas betalen bij levering indien gewenst.

Service
Ondanks dat het langer duurde voordat onze bestelling kon worden geleverd werden we hiervan netjes op hoogte gesteld.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.

Extra toelichting
Produkten netjes afgeleverd. Vond de website wat rommelig, schreeuwerig. Verder prima online winkel. DH455038

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

brigitte79 14-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Ik vond het niet gemakkelijk om een apparaat te vinden die aan onze wensen voldeed, er stond informatie op de site die gedateerd bleek, gezien het gewenste product niet voorradig was.

Service
Ik was niet tevreden over de service, werd onheus bejegend, ging de discussie aan over een product, waarin er een prijs was afgesproken en de medewerker hier later op terugkwam, het bleek echter het verkeerde artikelnummer te zijn waar wij het over hadden. Dit teruggekoppeld, maar ook de 2e medewerker was onvriendelijk in de bejegening.
Tevens verliep de communicatie, tussen het bestel en aflever proces onvoldoende, de levering zou op de 2e verdieping plaatsvinden, maar bij de bezorgers, was dit hun niet bekend. Er werd uiteindelijk niet moeilijk gedaan, maar vond het uiterst vervelend.
Dit had zeker beter gekund.
Moet maar kijken als ik een probleem heb met het product of er moeilijk wordt gedaan over de garantie.

Assortiment
Zoals ook bij de eerste vraag, stond er een apparaat, dat niet meer geleverd kon worden, er was wel een alternatief, maar die was een stuk duurder, kreeg wel een korting, maar ik zag dit niet als een alternatief, bij mij is een alternatief hetzelfde product, voor een andere prijs. Website moet up to date zijn.

Aanbeveling
Ik denk zelf niet dat ik nog gebruik zou maken van de service van deze winkelketen, zoek dan liever verder en wacht dan maar langer.
Koop het liever dan in een fysieke winkel, zodat ik weet wie ik voor mij heb en niet snel belazerd wordt.
Kan wijzen op de verantwoordelijkheden van de medewerker die het product dan verkoopt.
Geef het advies aan anderen, om online verder te zoeken of het fysiek te kopen in een winkel met een betere service en kijken naar de referenties van deze en andere winkels.

Extra toelichting
Zoals hierboven staat beschreven, mag de service voornamelijk beter, dit vindt ik zelf onvoldoende, communicatie, bejegening mag zeker beter. En zeker niet onbelangrijk, laat de klant niet in de kou staan, wat betreft de levering, want terugkoppeling aan de bezorg-dienst is slecht. Ik ben wel altijd iemand die wat extra's na bezorging geef, maar dit keer heb ik dit overgeslagen, gezien het geheel geen schoonheidsprijs verdiende. Ik betaalde tevens de extra service voor bezorgen en aansluiten, maar het bezorgen is alleen uitgevoerd, het materiaal uiteindelijk achteraf niet geheel meegenomen. Om daar nu de kosten van terug te eisen, vindt ik het niet waard om hier een discussie in te voeren, mond op mondreclame is in deze een beter middel om in te zetten. Jammer over het verloop!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

kimmie405 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak is dat je het via internet kan bestellen en alles via je mail verloopt. Handig en duidelijk!!

Service
Service een 10, want je wordt via je mailberichten goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken: aflevertijden, bellen voordat ze komen, factuuroverzicht.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel aanbevelen, omdat ik nu voor het eerst hier wat heb gekocht, maar deze winkel de goedkoopste was. Zal altijd eerst deze site checken.

Extra toelichting
Ik vind het erg fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden via de mailberichten. Helemaal fijn is dat ze 10 minuten van tevoren bellen, zodat je niet 3 uur thuis hoeft te wachten. Dit was in ons geval erg fijn, want wij woonden nog niet op het opgegeven adres. Ook waren ze keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Je kan ook zelf kiezen of je het bedrag via ideal overmaakt of dat je het bedrag bij de chauffeur pint.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvlm 14-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksgemak zoals je van een webwinkel wenst. Ondubbelzinnig en duidelijk in z'n werking. Misschien iets te, door geen NL betaalmiddelen toe te laten voor Belgische klanten. Sorry ik bezit toevallig ook een NL rekening die ik wou gebruiken. Maar dat is muggenziften.

Service
Naast de site liep de levering zoals het hoorde, hoewel ietsjes aan de late kan (zeer begrijpelijk en aanvaardbaar excuus), ging alles zeer correct

Aanbeveling
Zeer zeker zijn business waardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolandzoetermeer 14-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker dichtbij huis

Service
Ik heb vaatwasmachine besteld en kreeg bij wijze van service aansluiting erbij kado

Aanbeveling
Zeer plezierig geholpen door de verkoper

Extra toelichting
Ik werd zeer adequaat en goed geholpen (er werd door de verkoper meegedacht wat ik nuttig vond). Er werd niet naar de duurste oplossing gekeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foodpartners 14-04-2015 In de winkel gekocht
zoetewoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
top machine en simpele bediening.

Service
na 2 dagen draait de machine in de keuken

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
omdat er veel aandacht en vakkundig personeel aanwezig is.

Extra toelichting
vinden het een prima winkel goede uitleg en vlug geleverd artikel in de toekomst zullen we meer aankopen bij hen doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerardhes 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de site werd ik enthousiast voor de Etna, vrieskast. Op mijn verzoek kreeg ik per mail heel snel de maten van deze kast.

Service
In de winkel in Cruqius aanvullende info gekregen.

Assortiment
Er waren voldoende alternatieven, maar ik had mijn keus al bepaald.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aan anderen graag aanbevelen.

Extra toelichting
Contact, bezorging en overige service voortreffelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nanneke01 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker thuis op de bank bestellen en zelf je aflever dag bepalen

Service
snelle en goede levering. perfect personeel.

Assortiment
alles wat je op elektra gebied nodig hebt kun je bestellen

Aanbeveling
goed en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjantal77 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Top service... snel, goedkoop en super netjes. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WesselR 13-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel, eenvoudig en gemakkelijk. Betaling aan de deur met de pin. Bezorgingstijdstip wordt keurig gemeld. Chaufeur geeft 30min vooruit een smsbericht.

Service
Goede service. Personeel denkt mee met geschikte oplossingen. Flexibel.

Aanbeveling
Goede service, goede prijs/kwaliteitverhouding en denken mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miamia 13-04-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
betere uitleg en beter overzicht
van de producten zeer correct
uileg van de verkoper uit zoeterwoude ,
( pacsal)

Service
de planning ,het telefoneren ,
en op tijd zijn snelle afwerking

Assortiment
ruim voldoende prachtig bedrijf
ziet er zeer goed uit kom er (als het nodig is graag)

Aanbeveling
zoals vermeld (mijn bedrijf )

Extra toelichting
NIET GOED VINDEN KOMT HIER (ZOETERWOUDE ) NIET VOOR )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morkovich 13-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
[BKI458672] Goedkoop, duidelijke website met alle informatie, perfecte aflevering middels een track&trace-service kortom: perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby van Zegveld 12-04-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar, goed parkeren.
Ook via de site bestellen is prima!!

Service
Prima service.
Prettig geholpen, goed advies!

Assortiment
Ruim assortiment.
Van goedkoop naar duurder, aankoop lukt eigenlijk altijd.

Aanbeveling
Voor aanschaf van huishoudelijke apparaten gaan wij altijd naar Bemmel en Kroon.
Fijne winkel en voor service en onderhoud goed bereikbaar.

Extra toelichting
Bemmel en Kroon is een plezierige winkel. Veel keus en heel plezierig geholpen. Snelle afwikkeling, snelle bezorging thuis. Voor onderhoud kunnen we ook altijd bij Bemmel en Kroon terecht. Gewoon helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AvdHF64 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gelijk juiste info. Geen prijsverrasingen aan het eind van het betaalproces.

Service
Tijdens het hele afleverproces netjes geïnformeerd via email, zelf een telefoontje 30 minuten voor aflevering.
De jongens waar snel en netjes bij de aflevering

Aanbeveling
Eerlijke website zonder verrassingen.

Extra toelichting
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul_86 12-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede duidelijke website, datum van levering goed in te plannen.

Service
Goede communicatie, goede track&trace, monteurs waren vriendelijk en alles werd naar wens opgeleverd

Extra toelichting
Recent heb ik een nieuwe wasmachine van Bosch besteld bij Bemmel & Kroon aangezien hij hier het goedkoopst was. De levering was vooraf goed in te plannen zodat deze gisteren op een geschikt moment geleverd werd. Aan het begin van de dag kreeg ik een mailtje met een tijdsframe waarin de koerier langs zou komen en hij was ook te volgen via een uitzonderlijk goed track & trace systeem. Plaatsing ging goed en vakkundig. Het verpakkingsmateriaal en de oude wasmachine werden meegenomen. Ook werd even een spoelprogramma aangezet om de wasmachine door te testen en door te spoelen. Na levering schrok ik wel even toen ik de wasmachine en handleiding beter bekeek! Het typenummer bleek niet te kloppen! Uiteindelijk bleek uit de orderbevestiging dat ik een nieuwer (en duurder) type geleverd zou krijgen, voor hetzelfde bedrag! Top service dus! Ordernummer BKI458067

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews