bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hermaoelen 11-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en gemakkelijke website

Service
Komen afspraken na en pakket is van minuut tot minuut te volgen

Assortiment
Groot assortiment en goede prijzen

Extra toelichting
Duidelijke website, groot assortiment met goede prijzen, prima bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GDMFN 11-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ordernummer BKI475735 Ons vakantiegeld ging naar... een nieuwe wasdroger! Een gezin met 3 kinderen... daar kunnen we natuurlijk niet zonder. We zijn zeer tevreden met de nieuwe droger en de goede service. Fijn dat je zelf de bezorgdag kunt uitkiezen, een dag van ter voren netjes bericht in welk tijdvak de bezorging zal plaatsvinden en een half uur van ter voren een telefoontje van de bezorger dat ze er aan kwamen. Alles ging snel, werd aangesloten en alle verpakkingsmateriaal en de oude wasdroger werden weer mee retour genomen! Bedankt voor de snelle en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjannie15 11-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
N.v.t.

Service
Zeer goed gholpen in de winkel, en heel thuisbezorgt.

Assortiment
Ik heb gekocht waar ik naar op zoek wss.

Aanbeveling
Goede uitleg van de producten.

Extra toelichting
Na eerst bij een andere winkel te zijn geweest zijn we toch nog verder gaan kijken en reden langs Bemmel & Kroon en zijn naar binnen gegaan. Ik ben daar blij mee want we zijn erg tevreden over de manier van advies geven en het bezorgen. Odernr. ZTW473500. Bedankt Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h vranken 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte afhandeling

Assortiment
bijna alles leverbaar

Aanbeveling
prima winkel, al eerder ervaring mee gehad

Extra toelichting
betrouwbare zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

demarie 10-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen twijfel, keuze is makkelijk te maken!

Service
Medewerkers staan altijd voor je klaar.

Assortiment
Net niet het model in de showroom maar wel een indruk kunnen krijgen.

Aanbeveling
Goede service, vrolijke mensen en er wordt gedaan wat er beloofd wordt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maria samsung 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bel je naar Bemmel en Kroon, vraag dan naar Bob, Die zet alles op zijn kop. Een mooie wasmachine voor een goede prijs gekocht, Dat was wat ik zocht. Thuisbezorgd, aangesloten, oude machine mee, Omdat die het niet meer deed. Ik geef Bemmel en Kroon een dikke 10, Jullie zullen me een volgende keer zeer zeker weer zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymakers 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestelprocedure was helder.

Service
De mogelijkheid tot keuze voor de afleverdag was erg prettig. De bezorgers waren vriendelijk en zijn zo vriendelijk geweest de wasautomaat tot in de schuur te rijden.

Aanbeveling
Redenen om Bemmel en Kroon aan te beveleen zijn de goede ervaringen met bestelling en levering en prima prijs van het bestelde product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henkti 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk door website te surfen

Service
Bestelde type wasmachine bleek niet meer voorradig. Kreeg een duurdere en betere machine voor de zelfde prijs.

Assortiment
niet alles type"s zijn op voorraad

Aanbeveling
Snel en netjes afgeleverd, oude machine en verpakking werd meegenomen

Extra toelichting
Website sneller bijwerken omtrent type's die niet meer op voorraad zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ldijkhuijs 10-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

rjdenos 10-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd goede spullen bij Bemmel en Kroon aangeschaft; met de Miele vaatwasser hebben we 15 jaar plezier gehad.

Service
Altijd op tijd. Men stuurt een e-mail dat de spullen worden bezorgd en bovendien bellen ze 10 minuten van te voren om te zeggen dat e.e.a. wordt afgeleverd. In de winkel vertelt men duidelijk hoe een apparaat werkt en vertellen ze ook nog wat de nieuwste snufjes van b.v. een merk Miele zijn.

Assortiment
Alle spullen in huis die men nodig heeft.

Aanbeveling
In hoge mate, dat we altijd tevreden zijn.

Extra toelichting
De eerste wasbeurt gaat zondag plaatsvinden, want de vaatwasser zit nog niet vol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naz38 10-07-2015 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb makkelijk mijn producten kunnen vinden. Levering was heel snel.

Service
Alles was duidelijk van winkel tot levering. Werd goed geïnformeerd. Dank u.

Assortiment
Ruime assortiment. Leuke winkel. Makkelijk kunnen testen van de apparaten.

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers. Service gericht. En lekkere koffie.

Extra toelichting
Ik heb geen opmerkingen. Het is gewoon een super winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwe bewoner 09-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na raadpleging van de webside toch een winkel bezocht waarna een zeer goed overzicht werd verkregen door een zeer goede voorlichter

Service
zeer professionele voorlichting

Assortiment
Een zeer groot assortiment gecombineerd met uitgebreide informatie maakte de keuze eenvoudig

Extra toelichting
Gewoon geweldig geholpen en de aflevering en aansluiting liet niets te wensen over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lucdemoor 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ruime keuze en zeer veel merken verkrijgbaar
Zeer gunstige prijs

Aanbeveling
Ik heb uw winkel reeds aangeprezen bij kennissen en hen gewezen op de zeer gunstige prijs en de prima service

Extra toelichting
Ik kan echt geen negatieve punten aanhalen Ook een pluim voor de vriendelijke en perfecte aflevering door de transporteurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KKR 09-07-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is erg duidelijk en makkelijk voor vergelijking vd diverse (koelkast) modellen.Jammer alleen dat bij terugklikken naar ander model de verfijnde instellingen weer weg zijn en je opnieuw die instellingen moet doen.Winkelpersoneel DH Forepark,vriendelijk, open en deskundig.

Service
Nette behandeling in winkel met duidelijke afsraken die ook kloppen met de perfecte levering. Fijn ook dat de planningstijd via E-mail en telefoontje half uur van te voren ook gewoon gebeurt.

Assortiment
Breed en genoeg diep assortiment voor goede prijs, zeker als je de organisatie ziet die klopt en met nette presentatie combineert.
Het is moeilijk voor elke winkel alles op voorraad te hebben.

Aanbeveling
Nette goede keten waar het familiebedrijf gevoel nog aanwezig is.

Extra toelichting
Netjes, mooie presentatie, duidelijke prijsstelling en fantastisch personeel die weten waar het om draait en die afspraken maken die ook gewoon kloppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ingrid_56 09-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Goed, vakbekwaam advies.
Prijs kwaliteitverhouding is goed.
Bij latere levering keurig alternatief aangeboden.

Assortiment
Meer dan voldoende in het assortiment. Als het niet in de winkel staat geëtaleerd staat, wordt het voor je opgezocht

Aanbeveling
Gastvrije winkel, met (zoals eerder vermeld) goed vakbekwame medewerkers.

Extra toelichting
De toelichting per onderdeel laat niets aan duidelijkheid te wensen over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvdland 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces. Overzichtelijke website.

Service
Extra service (apparatuur uitpakken, verpakkingsmateriaal afvoeren en oude apparatuur mee terugnemen) zonder meerkosten.

Assortiment
Compleet assortiment. Was op zoek naar apparatuur van bepaalde fabrikant en heb alles kunnen terugvinden op hun website

Aanbeveling
Overzichtelijke website. Concurrende prijzen. Goede service (wij kregen uiteindelijk de opvolgers van de bestelde apparatuur geleverd, zonder meerkosten)

Extra toelichting
Compleet leveringsprogramma. Concurrerende prijzen en overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique en Harold 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk zoeken.

Service
Ik maakte zelf een fout in mijn email adres doordat ik in mijn voornaam een letter vergat. terwijl ik belde kwam de bevestiging mail toch binnen. Bleek Bemmel en Kroon meegedacht te hebben en ontdekte dat er nog een e bij het emailadres moest. Echt TOP.

Assortiment
Het assortiment is ruimschoots voldoende. Alle bekend en minder bekende merken zijn vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen. De bevestiging van je bestelling volgt snel via mail. De dag mbt afleveren is te kiezen. Avondlevering mogelijk. Chauffeur belt als hij nog op nog 10 minuten afstand is.

Extra toelichting
Fijne internet winkel. goede service, duidelijke afspraken. En indien ik bel wordt ik vriendelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SWBS 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website

Service
snelle afhandeling order, duidelijke e-mails

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
Netjes afgehandelde bestelling, duidelijke communicatie

Extra toelichting
Na een speurtocht langs verschillende bouwmarkten en andere zaken, die allemaal de Boretti Carbone niet hadden, kwam ik na enig zoekwerk uit op de website van Bemmel en Kroon. Na enige vergelijking met andere websites de barbeque bij Bemmel en Kroon gekocht. Duidelijke website, scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

eplatteel 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
doorgelinkt via "beste koop" van de Consumentenbond. Bemmel & Kroon had ook de beste prijs!

Service
De -gratis- levering al de volgende dag en info over het tijdstip waarop; helemaal super!

Extra toelichting
Geen enkel minpunt te noemen over Bemmel & Kroon. Ook het telefonisch contact was zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ankestrating 08-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
gemakkelijk een bestelling te doen, kan vanuit de bestelling niet meer terug naar de webshop, dat is minder handig.

Service
Doordat mijn wasmachine door de bezorgers verkeerd aangesloten was (aansluitkosten apart besteld en betaald) deed mijn wasmachine het niet goed. Aan de telefoon eerste keer goed geholpen, maar werd niet teruggebeld zoals afgesproken. Tweede keer aan de telefoon minder fijn geholpen, mijn probleem zou niet kunnen. uiteindelijk wasmachine zelf opnieuw aangesloten waardoor probleem werd verholpen, opnieuw gebeld: werd niet fijn geholpen en voelde me niet echt serieus genomen

Assortiment
Eén van de weinige winkels waar ik de wasmachine die ik wilde kon bestellen

Aanbeveling
In principe een hele fijne winkel als je geen problemen krijgt, klantenservice vond ik niet altijd even vriendelijk.

Extra toelichting
Fijn online bestellen. Wel problemen gehad bij de extra service die ze zouden bieden bij de levering. Namelijk het gereed maken van de wasmachine (10 euro) en het aansluiten van de wasmachine (5 euro). De wasmachine bleek vervolgens niet goed te werken (pompte het water niet weg). Na twee keer bellen en twee keer gehoord te hebben dat dit eigenlijk niet kan omdat de machines in de fabriek gecontroleerd worden besloot ik zelf de wasmachine opnieuw aan te sluiten. Bleek dat de transportbouten er niet volledig uit waren gehaald en na het opnieuw monteren van de afvoerslang pompte het water wel weg. Ik belde meteen om door te geven dat probleem verholpen was dus monteur niet meer nodig was. Kreeg geen bedankje of iets, kreeg alleen te horen dat hij wel zoiets dacht.. Vond dit vervelende service, had niet voor niets alles erbij besteld. Kreeg het aansluitbedrag van 5 euro terug.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Rekkils 08-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquius haarlem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord. De bestelling is naar tevredenheid afgeleverd. De informatie hierover was voortreffelijk.

Aanbeveling
De uitleg was deskundig. De klantvriendelijkheid was prima. Bij navraag kreeg ik de informatie die ik nodig had.

Extra toelichting
Kortt contact maar een tevredengesteld.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

paulvandenhhout 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met goede toegang tot detail gegevens van apparatuur

Service
Vlekkeloze bezorging door enthousiast en correct team, na 's morgens vroeg een SMS, eMail en ruim binnen de tijd een belletje: we zijn er over 7 minuten.

Assortiment
De internet site biedt meer dan welke winkelvestiging ook kan bieden, dat is een grote plus van internet

Aanbeveling
Als je weet wat je wilt hebben werkt het allemaal heel goed bij Bemmel& Kroon. Klantenondersteuning heb ik niet gezocht.

Extra toelichting
Internet: Alles was toegankelijk en werkte zoals verwacht. Eenvoudig en efficient.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wdiepe 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed geïnformeerd in de winkel en vervolgens thuis alles nog eens overwogen en daarna binnen enkele minuten online alles besteld

Service
Prima op de hoogte gehouden via de mail. Ze hebben de apparatuur nog enkele weken voor me bewaard tot het voor mij geschikte moment.

Assortiment
Ik heb een oven besteld die nog niet leverbaar was in Nederland. Zij hebben hem voor mij besteld

Aanbeveling
Klantvriendelijk, ruim assortiment en komen beloftes na.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over de service en levering van Bemmel en Kroon. Ik heb meerdere winkelen bezocht en voelde mij het prettigst bij B&K. En zij hebben alle beloftes waargemaakt. Een betrouwbare winkel. ( Ordernummer: ZTW462098)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Albers 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bevestiging dat deze plaat een goede vervanger was van defecte plaat

Service
Volgens afspraak alles keurig afgehandeld

Assortiment
Veel beschikbare modellen

Aanbeveling
Snel en goede afhandeling

Extra toelichting
Vragen keurig en snel afgehandeld daarna bestelling en installatie snel en vakkundig gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemeuk 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuzeen eenvoudig te bestellen

Service
Bestelafspraak werd goed nagekomen en het product werd keurig op tijd bezorgd

Assortiment
In 1 oogopslag gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Geen klachten.

Extra toelichting
Een goed overzichtelijk assortiment, duidelijke bezorgafspraken, die prima werden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogerbee69 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goede recht toe recht aan site

Service
via de mail adequaat op de hoogte gehouden en en goed afgeleverd

Assortiment
de MIO90IX is bijna nergens te koop, hier dus wel

Aanbeveling
vanwege de 3 bovenvermelde zaken

Extra toelichting
Goede, eenvoudige en duidelijke site. Er is een fysieke winkel, de communicatie is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter.zaanstad 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goeie site met voldoende informatie over betreffend product.

Service
Bij aflevering was er een klein probleempje.
B & K gebeld, probleem direct opgelost.
Kijk, daar hou ik nou van!!

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande informatie

Extra toelichting
Goeie club. Fijn om zaken mee te doen. Uitstekende service, volgen aankoop weer daar!! CRQ475396

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.jong617 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld. makkelijk

Service
op tijd geleverd, snel geleverd, aardige bezorgers !

Aanbeveling
gewoon goed !

Extra toelichting
wij hebben een vaatwasser besteld bij Bemmel en Kroon ze zijn gewoon goed, besteld, snel geleverd, je kon de dag van levering kiezen, ze lieten weten hoe laat ze kwamen, van te voren nog een belletje gekregen. netjes op tijd. wij zijn tevreden ! ordernummer BKI473005

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tokko61 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, makkelijk het product gevonden

Service
Besteld product (koelkast) bleek niet snel leverbaar, er werd een andere, duurder, model aangeboden dat we direct geleverd kon worden.

Assortiment
Ruim assortiment, met veel merken.

Aanbeveling
Goede ervaring, snelle levring, goed overleg met verkoper mogelijk.

Extra toelichting
Iets beter zou zijn als op de website wordt aangegeven of een product op voorraad is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lakenman 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website met duidelijke productinformatie. Ook staat duidelijk aangegeven of een product direct uit eigen voorraad leverbaar is. Dat is heel wat beter dan vele andere websites die zogenaamd ook direct kunnen leveren maar per saldo eerst nog even bij de fabrikant moeten bestellen.

Service
Vrijwel meteen nadat ik de bestelling gedaan had kreeg ik bevestiging dat het product afgeleverd zou gaan worden. Er werd een tijdslot van 3 uur aangegeven waarbinnen er afgeleverd zou gaan worden. Ook dat de chauffeur circa 30 minuten van te voren even zou bellen. En zo gebeurde het waarachtig ook. Wat een verschil met sommige andere leveranciers waarbij je soms een hele dag (voor niks) zit te wachten

Assortiment
Ik was op zoek naar een speciaal type oven. Niemand kon leveren maar Bemmel & Kroon wel! Ik heb me op de website ook verbaasd over de zeer vele producten die direct uit voorraad geleverd kunnen worden

Aanbeveling
Zeer ruim gesorteerd. Juiste voorraad indicatie. Scherpe prijzen. Zeer snelle levering. Prima!
Mijn ordernummer is BKI475223

Extra toelichting
Zeer ruim aanbod, super snelle levering, scherpe prijzen en de oude oven werd zonder kosten afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayotwins 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Op de heetste dag vh jaar, is onze nieuwe wasdroger 3 hoog bezorgd en heel snel geïnstalleerd, super service!

Extra toelichting
Snelle service tot in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frankem75 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Kieskeurig uitgebreid kunnen vergelijken, daarna door verwezen naar de website van de winkel en in een paar stappen de aankoop kunnen doen.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke informatie over de status van de bestelling.

Extra toelichting
Vlotte aankoop via Kieskeurig kunnen doen. In de webshop in een paar klikken zonder poespas af kunnen ronden. Bezorgingsproces is duidelijk per mail te volgen inclusief bezorgingsmoment.

Review criteria:

Goed

Reageer

hans braak 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede toelichting op de site, eenvoudige manier van bestellen, goede voorlichting over bezorgen

Service
het model wasmachine bleek kort voor levering niet meer voorradig en ik kreeg een luxere versie keurige op de afgesproken datum

Assortiment
meerdere keren al bij Bemmel en Kroon gekocht; altijd voldoende keus

Aanbeveling
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zeer goede service

Extra toelichting
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zeer goede service helemaal als iets niet op voorraad is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.K. de Haas 07-07-2015 In de winkel gekocht
Hazerswoude/ Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webpagina is erg overzichtelijk. Ik ben voor de zekerheid naar de winkel in Hazerswoude gegaan en heb de afzuigkap daar bekeken. Ze hebben daar de bestelling geplaatst. Thuisgekomen was de bevestiging al in de mail. Een dag later kon ik via de mail een bezorgafspraak maken.De afzuigkap werd keurig thuis bezorgd

Service
Alles verliep zoals gepland. De mensen waren allemaal erg vriendelijk.

Assortiment
Er was keuze genoeg en de prijs was laag.

Aanbeveling
Omdat ik erg tevreden ben, zal ik dit bedrijf zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Ik geef niet snel een tien aan een bedrijf, de levering en de klantvriendelijkheid, maar ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hensber 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

williamluc 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vele bekende produktmerken in voorraad

Service
Al vele jaren erg goed. Er wordt meegedacht met de klant. De bezorgservice is opvallend goed.

Assortiment
Groot assortiment goede merken.

Aanbeveling
Groot assortiment, laagste prijs, betrouwbaar en goede zorgvuldige aflevering (plaatsing) van produkt.

Extra toelichting
Bij Bemmel & Kroon is men vriendelijk, zakelijk, denkt met klant mee. Over de prijs is meestal te onderhandelen en bovendien is men betrouwbaar. In mijn geval heeft men een nieuwere uitvoering (2014) wasdroger bezorgd en wel voor de prijs van de oude uitvoering!! (BKI467709)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bepavera 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het was een zeer gemakkelijke site met voldoende informatie

Service
uitstekende service, gelijk een email met alle informatie gekregen. Snelle bezorging. Bezorgers waren keurig en correct. SMS en telefoontje gekregen wanneer er afgeleverd werd. prima service. Alles direkt geinstalleerd en gecontroleerd. oude apparaat meegenomen.Op 1ste etage gebracht.Super.

Assortiment
hebben heel veel artikelen

Aanbeveling
prima service, snelle afwikkeling. perfect gewoon.

Extra toelichting
Zondag besteld en dinsdag al afgeleverd. Prima service. Prima bezorgers. Uitstekend, kan niet beter. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardkraal 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, ze houden je goed op de hoogte van de levering dmv email, sms en een track-trace systeem!

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Makkelijke site, ze houden je goed op de hoogte van de levering dmv email, sms en een track-trace systeem! Kosteloze aansluitservice was fijn! (wasmachine moest naar 2e verdieping)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldhartsuijker 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen 24 uur in huis.

Service
Uitstekende bezorging.

Assortiment
Bruin- en witgoed: prima assortiment

Aanbeveling
UItstekende web-winkel

Extra toelichting
Uitstekende webwinkel Prima assortiment Uitstekende bezorging (met email en 06-contact onderweg) Zeer tevreden over aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marzee67 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De versie die ik had gekocht was niet meer leverbaar. Ik kreeg voor dezelfde prijs het nieuwste model. Daar werd netjes over gebeld. Goed op de hoogte gehouden over de levering en netjes op de 2e verdieping geplaatst en geïnstalleerd zonder meerkosten.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten vinden. Bestel wel vaker wat via internet, maar dit viel op in de manier waarop je op de hoogte wordt gehouden en je keuze voor het aflevermoment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jajapie 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles was even gemakkelijk, het bestellen, de betaling en de afhandeling van de betaling.

Service
Prima, de dag van levering is bekend gemaakt per mail, zelfs de chauffeur belt je op om te vertellen dat hij er aan komt.
De apparatuur wordt geplaatst op de plek die jij wil, de verpakking wordt mee teruggenomen en zelfs de oude spullen kunnen mee teruggeven worden.

Aanbeveling
Het gemak, de service en de zorg en vriendelijkheid van het personeel zijn ver boven het gemiddelde.

Extra toelichting
Elk onderdeel is even goed, de service het gemak en de vriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

millecam 07-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede advisering en snelle levering en plaatsing conform afspraak

Service
Dik in orde, had alleen graag uitleg gehad over de werking van het apparaat maar dat was voor de installateur ook nieuw.

Assortiment
Ruime keuze en concurrerende prijs

Aanbeveling
Je weet zeker dat je goede spullen krijgt

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vefico 06-07-2015 In de winkel gekocht
Hoofdkantoor Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet en de showroom in de buurt.

Service
Denken goed mee en kijken naar eventuele alternatieven

Assortiment
Zelfs voor inbouw koelvriescombi's een uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Zo hoort het ook, maar toch vind je dit niet overal. Eeen voorbeeld !!!

Extra toelichting
Perfect verkoopproces in prima showroom. Goede logistiek, want snel leverbaar. Uitstekende installatieservice via aangesloten bedrijf. Correcte en verantwoordelijke monteur. Hij ging niet weg, voordat de kast naar zijn zin geïnstalleerd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emma47 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan zowel via internet als tel. je order plaatsen
Veel betaalmogelijkheden

Service
Er werd zoveel mogelijk rekening gehouden met mijn wensen

Aanbeveling
Ik kan geen minpunten bedenken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carien1982 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik heb de wasmachine via internet besteld, dit was duidelijk en heel snel gedaan.

Service
Ik kon zelf de bezorgdag aangeven. Ze belden zelfs nog een half uur vooraf om te zeggen hoe laat ze er precies waren. De wasmachine is naar zolder gebracht en geïnstalleerd. Ook de oude machine is meegenomen.

Assortiment
Het assortiment was naar mijn idee voldoende en er stond duidelijke uitleg bij alle producten. De prijs was super!

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positief zijn over het hele aankoopproces bij Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

colijn01 06-07-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eerst kijken wij op internet en dan nog even in de winkel zijn daar dan snel klaar

Service
denken mee en geven goed advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrikksg 06-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen of direct in de online shop. Voordeel van een fysieke winkel is, dat je de producten naast elkaar kunt zien.

Service
snel bestellen, snel leveren en vlot installeren. Wat wil je nog meer.

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Dit is de zoveelste keer dat wij hier wat kopen. Service is altijd goed.

Extra toelichting
Bij Bemmel en Kroon kun je terecht voor een hele nieuwe keuken, maar ook voor de vervanging van een apparaat. Service is in beide gevallen goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimtersteeg 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg handige en overzichtelijke website.

Service
Super fijn dat het de dag na bestellen al gelijk geleverd wordt. Daarnaast ook keurig op de hoogte gehouden van de levering per email en gebeld voordat ze voor de deur stonden. Koelkast ook netjes naar de 1e verdieping getild en daar uitgepakt.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik nodig had.

Extra toelichting
De website is duidelijk, netjes afgeleverd, product is goed en de prijs laag. Ordernr BKI474522

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

usdream 05-07-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super zonder gezeur op zolder geplaatst

Service
super hebben alles eerst Geïnstalleerd en
gecontroleerd

Assortiment
kon kiezen uit 3

Aanbeveling
hele goede service en prijs en snelheid van levering

Extra toelichting
die ik had gekozen was er niet werd terug gebeld en een goed voorstel voor een andere. na vergelijking op internet waren hun de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O.F.Bloem 05-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquis Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel zeer goed bereikbaar ruime parkeer mogelijk heden zeer prettig geholpen en wisten wat we wilden hebben omdat onze overleden machine ook een Siemens was en deze ons 18 jaar zonder 1 euro reparatie kosten heft gediend

Service
de nieuwe machine werd stipt volgens afspraak geplaatst en aangesloten en de oude werd ook zonder problemen mee terug genomen

Assortiment
ruime keuze ook andere merken getoond en vakkundig gedemonstreerd maar gezien de vorige machine was onze keus snel gemaakt

Aanbeveling
zeker de vakkundige en prettige begeleiding en uitleg aan ieder aan te bevelen

Extra toelichting
Wij hebben nog nooit zo een prettig aankoop gedaan met zulke fantastische service hulp met uitleg als hier in Uw winkel bij groot winkel bedrijven kopen we nooit iets van dien aart je krijgt dan wel korting maar geen service zeker niet bij storingen. Dit is een van de grootste redenen van ons bezoek aan van Bemmel en Kroon En ook mede een tip van onze buren die ook een machine bij U kochten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews