bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17258 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Vonk 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk te woord gestaan.

Service
Gebeld n.a.v. bezoek aan website. Wasdroger uit voorraad te leveren, geen extra kosten voor bezorgen en het plaatsen. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk bestellen, Fijn!

Service
Vriendelijke bezorgers!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snlilko 27-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebeld en alles werd meteen geregeld

Service
Levertijd werd gecommuniceerd via sms. Erg handig.

Assortiment
De Miele vaatwasser die we wilde hebben, was niet overal te verkrijgen. Hier wel :)

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

diwa 27-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
levering gevraagd met full service en niet gekregen, toestel letterlijk afgekapt en vertrokken, gebeld en doodleuk we zullen u 10 euro terugbetalen

Aanbeveling
door de afleverdienst verliest deze winkel véél punten en de service achteraf ook

Extra toelichting
veranderen van leverfirma

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

svdoever 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middag droger gesteld, volgende ochtend staat hij aangesloten en al te draaien!

Service
Voor een kleine extra bijdrage is de droger aangesloten, verpakkingsmateriaal meegenomen en de oude droger afgevoerd. Klasse!

Assortiment
Droger besteld, was niet meer leverbaar, zonder problemen opvolger van het apparaat gekregen tegen de vorige prijs, en dat scheelde een hele hoop!

Aanbeveling
Perfecte aankoop ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 26-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim opgezette winkel met beleefd personeel. De opzet en afwerking van de keukens zijn proffesioneel weergegeven.

Service
Ze laten je in de 1e instantie rustig alles bekijken en geven daar waar nodig prima advies.

Assortiment
Het assortiment, is verfrissend en voldoet aan alle stijlen.

Aanbeveling
Prima winkel met een ruim assortiment. Het personeel is vakkundig en de afwikkeling en bezorging zijn perfect geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Had geen problemen met het zoeken

Service
Hebben een nieuwer model aan de oude prijs gekregen

Assortiment
Uitgebreide keus

Aanbeveling
Zeer goede service en opvolging

Extra toelichting
Tot op heden zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
's Middags bestelling van wasmachine geplaatst en de volgende ochtend al in huis. Keurig en snel geplaatst door vriendelijke bezorgdienst.

Assortiment
Veel keuze in witgoed.

Aanbeveling
Keurige snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 26-02-2016 In de winkel gekocht
cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
goed en eerlijk advies in de winkel en snelle goede levering

Assortiment
Genoeg keus! Wij gingen voor een wasmachine en de merken en apparaten die wij graag wilden zien (gezien on line) waren er ook in showroom!

Aanbeveling
Mooie winkel en makkelijk bereikbaar. Wij hebben onlangs een wasmachine gekocht en kregen hier zeer goede informatie zodat wij onze keuze goed konden maken. De prijzen zijn ook prima! En service met aflevering was erg netjes en snel. De wasmachine is zoals is geadviseerd door verkoper.

Extra toelichting
Zeer tevreden en heel blij met onze nieuwe wasmachine, dankzij goed advies in de winkel. Goed en snel geslaagd voor mooie prijs. ordernummer CRQ521402

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het door mij gezochte product was gemakkelijk te vinden

Service
Ik kon precies volgen wanneer het product bij mij afgeleverd werd. Perfect!

Assortiment
Ik wist precies wat ik wilde, dus dat maakte het voor mij eenvoudig.

Aanbeveling
Alles gebeurde precies zoals gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Kooloos 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vaatwasser was zo gevonden
goed filter

Service
Geen problemen bij bank betaling

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dopplerprobe 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen mis alleen paypall

Service
Alles zoals beloofd afgehandeld. Geen negatieve ervaring.

Assortiment
Twee artikelen gezocht op internet, in beide gevallen ook levervaar door deze winkel

Aanbeveling
Alles boven uitgemiddeld levert een 9 op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad van den Bos 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling was makkelijk te plaatsen en ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging.

Service
De bezorgers zetten de machine op zijn plek en vertelde me precies hoe ik de transportvergrendeling eraf moest halen, aansluiten en proefdraaien.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Wij kopen wel vaker bij Bemmel en Kroon en bevalt goed.

Extra toelichting
Ja, oorspronkelijk had ik een ander type besteld maar de opvolger daarvan is geleverd. Voor mij geen problem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rlem67 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke web-site.

Service
Snelle reactie op e-mails.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
In eerste instantie was de prijs voor de betreffende kookplaat duurder dan bij andere web-shops. Maar prijs werd aangepast na melding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Swordfish0507 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk omschrijving, specificaties (inclusief (inbouw) afmetingen en beschrijving van de diverse mogelijke services.

Service
Alle mogelijke services zijn opgenomen;
Bezorging, extra services bij levering, aansluiten en meenemen van oude apparatuur

Assortiment
Ruim assortiment aan witgoed, tegen zeer aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Duidelijke omschrijving van produkten en services en wat je kan/ mag verwachten. Zeer scherpe prijzen tegen top service.

Extra toelichting
Ik had de Panasonic wasmachine voor 399 euro besteld. Bij bestelling bleek dat ik ook nog eens 25 euro kassa korting kreeg. Zelfs met de extra services (aansluiten en op de 2e verdieping leveren + oude wasmachine retour) was ik minder dan de 399 euro kwijt. Geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 24-02-2016 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer veel keus in een ruim opgezette winkel.

Service
Koop hier al vele jaren en ook bij een probleem geeft men prima service om dit op te lossen. De prijs is altijd goed in vergelijking met andere winkels.Ook de bezorgdienst is zeer correct en klantvriendelijk.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Een echte aanrader.

Extra toelichting
De winkel in het Forepark Den Haag is een prettige winkel om alles te kunnen bekijken met deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daves 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, makkelijke zoeken naar je produkt

Service
Het bestelde artikel was niet meer leverbaar, ik kreeg het aanbod voor de opvolger van het produkt, zonder meerkosten !. Dat noem ik nog eens service !

Extra toelichting
order: BKI521437

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvanVeen 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De procedure voor een aankoop via internet was helder en duidelijk.

Service
De levertijd was zoals beloofd, mijn oude wasdroger werd zoals beloofd netjes mee teruggenomen.

Assortiment
Wat ik zocht stond op de site, alleen... was waarschijnlijk toch niet op voorraad. Op de factuur zag ik namelijk dat ik een ander apparaat zou ontvangen dan dat ik had besteld, maar het was een opvolger van het apparaat dat ik had besteld en bij nader onderzoek, bleek het een duurder apparaat te zijn, dat ik voor dezelfde prijs als het bestelde apparaat ontving.

Aanbeveling
Alles verliep naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk online bestellen. Bezorgtijd wordt goed doorgegeven.

Service
Ik kreeg een half uur voor bezorging een sms-je dat de bezorger onderweg was. Oude apparaat werd meegenomen.

Assortiment
Ik heb geen volledig beeld van het assortiment, maar het door mij gezochte product was voorradig en voordeling.

Aanbeveling
Eigenlijk geen minpunten, behalve het feit dat er geen fysieke winkel bij mij in de buurt is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fr.M 24-02-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon in Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel correct en een hele snelle levering.

Aanbeveling
Goede website en de mensen die je aan de telefoon krijg daar krijg je duidelijke informatie/leverings- tijd etc. Gewoon perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 23-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aandacht voor de klant. Ik hoefde niet te wachten. Werd bijna direct aangesproken door zeer nette verkoper. Dacht goed mee. Kwam met goede suggesties. Had goede kennis betreffende de apparaten.

Service
Service ligt hoog. Werd op zeer nette wijze begeleid door de hele winkel. Gaf duidelijke uitleg bij de diverse apparatuur en verschillen ertussen. Geen gezwam of verkooppraatjes. Liet de klant zelf beslissen. Zeker niet opdringerig.

Assortiment
Ruim assortiment.
Kwam, na door de verkoper hierop gewezen te zijn, bij showmodellen uit. Waren zeker geen afgedankte apparaten, maar gewoon heel net, alleen uit de doos, met hiet en daar een vingerafdruk. Maar wel met een prettige korting en toch volledige garantie. Top.

Aanbeveling
Verademing om in deze winkel, die voor internet prijzen in de winkel verkoopt geholpen te worden. Ze bestaan dus toch nog. Goede verkopers en winkels. Ik ga hier zeker vaker naar toe.

Extra toelichting
Bleek dat in de aanbiedingsprijs ook nog aflevering, plaatsing (op 2e verdieping) aansluiting en afvoer oude machine zat. Dag tevoren even bellen om te horen hoe laat de machine werd afgeleverd. Kreeg een tijdsvak van 3 uur te horen. Veel beter dus dan ergens in de ochtend of middag.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen er 24u in huis geweldig

Service
Binnen 5 min krijg je andw terug op mail ripper

Assortiment
Ik wist dat ik zocht dus veel rond kijken heb ik niet gedaan

Aanbeveling
Snelle surfer goede surfes

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden en snel besteld

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 23-02-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon. Neckar 24 Den Haag.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk! en makkelijk te vinden.

Service
De nieuwe wasmachine kon eventueel de volgende dag al bezorgd worden!

Assortiment
Heel veel keuze! Door het goede advies heb ik de wasmachine gevonden die het beste bij mij paste! Deze wasmachine was elders 25 euro duurder.

Aanbeveling
Zeer vriendelijke verkoper, gaf goed advies. Dus de koop was snel gedaan!

Extra toelichting
Ik ben super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Woerdeman 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We waren op zoek naar een inbouwoven en via de site van Bemmel&Kroon waren we er snel uit. Bestellen ging eenvoudig.

Service
ondanks dat we geen keuken hebben gekocht, maar enkel een losse inbouwoven, zijn we net zo vriendelijk geholpen als dat we dat we een hele keuken gekocht zouden hebben.

Assortiment
ruime keuze. we waren op zoek naar een 60cm inbouwoven met magnetron en deze is niet veel te vinden.

Aanbeveling
bij een volgende aankoop zal ik weer naar deze winkel gaan

Extra toelichting
prettig telefonisch contact en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder veel moeite konden wij de site bezoeken.heel duidelijke beschrijving van het artikel.zodat wij een juiste keuze konden maken.

Service
klantvriendelijkheid van de medewerker aan de telefoon.heel fijn dat we de route bij het bezorgen konden volgen,hoewel er niet gebeld werd of de bezorger al in de buurt was.Veilige verpakking enbeschaafde bezorgers.

Assortiment
ruime keuze engoede sortering.

Extra toelichting
wij zijn tevreden dat de bezorgdienst op een zorgvuldige manier met de spullen omgaat.houden zo en geen TNT of andere bezorgdiensten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is via de webshop van Bemmel & Kroon eenvoudig te plaatsen. Geen kleine lettertjes en ook geen verborgen kosten.

Service
Alles liep op rolletjes. Van elke stap in het proces werd ik via email (en SMS) op de hoogte gesteld. Erg prettig.

Assortiment
De prijs is net niet de goedkoopste: twee concurrenten boden dezelfde vaatwasser voor één cent minder aan. Zij waren echter vaag over de leveringstermijn. Bemmel & Kroon heeft (zoals beloofd), de volgende dag geleverd.

Aanbeveling
Mocht het zich voordoen, dan zal ik niet aarzelen om wederom bij Bemmel & Kroon te bestellen. Ik ben dik tevreden.

Extra toelichting
In plaats van de bestelde SN69M002NL, werd de SN69M034NL voor dezelfde prijs geleverd. Dit was van tevoren al aangegeven door Bemmel & Kroon. Ook hierover niets dan hulde! En nee... ik ben geen medewerker van Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet uitgezocht, per tel een vraag gesteld, Correct en goed geïnformeerd.

Service
Bij later bestellen , om bestelling op bepaalde dag mogelijk te maken, gebeld op voorgaande dag. Bestelling plaatsen lukte niet. Gebeld, waarop gezegd werd dat de tijd van voor 16.00 uur bestellen voor bezorging volgende dag reeds 3 minuten voorbij was.
Maar uw medewerker zei, ik kan bij het systeem en zet u er alsnog bij. Heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Assortiment
Ruime keuze en informatie over de producten

Aanbeveling
Gezien de hele procedure en combinatie met telefonische aanvullende informatie nog nooit zo snel en goed geholpen. prima

Extra toelichting
Alles is gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g51 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ja, dat was me wat. Voordat ik bij Bemmel en Kroon terecht kwam had ik andere leveranciers benaderd vanwege mijn defecte Siemens inbouw koel-vriescombinatie. Deze was al erg oud en daar werd erg moeilijk over gedaan. Er moest eerst vooraf worden ingemeten. Kennis maakte me attent op Bemmel en Kroon, daarheen gebeld en hoefde ik alleen even de hoogte van bodem tot bovenkant vriesdeur te meten en men wist gelijk welke Siemens moest passen.

Service
Aangezien het apparaat ingebouwd moest worden kreeg ik na bestelling bericht op welke dag dit ging gebeuren. Op de dag voor de levering kreeg ik bericht in welk tijdsvenster men zou komen. Op de dag zelf belde de monteur een half uur van te voren dat hij eraan kwam. En zo geschiedde!

Assortiment
De geleverde Siemens koel-vriescombinatie heb ik inderdaad nergens goedkoper gevonden. Wel heel veel duurder. De slogan: "Let op! Voordeliger bestaat niet!" is helemaal juist.

Aanbeveling
Op alle punten: top !

Extra toelichting
De monteur heeft met verstand van zaken de inbouw van de koel-vriescombinatie keurig en heel zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden, zowel over het apparaat als over de inbouw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ida 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In 1 woord geweldig!!!!! Vanaf begin tot de eindaflevering een dikke 10!!

Service
In de namiddag gebeld en volgende dag al keurig afgeleverd echt klasse....En de mannen die de wasmachine kwamen brengen heel behulpzaam keurig afgeleverd en geplaatst.

Assortiment
Rijkelijk,voldoende keuze....Voor mij moeilijk te kiezen .Gebeld en per telefoon onwijs leuk en heel goed advies gekregen.

Aanbeveling
Ik kan iedereen aanraden te kopen bij deze winkel Bemmel en Kroon. En veel sites bezocht maar deze was echt de goedkoopste ook nog!!!!!En dat is mooi meegenomen.

Extra toelichting
Zie hierboven. Ik ben een heel tevreden klant!!!En zal hier zeker weer gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel, eenvoudig en duidelijk

Service
ook oude wasmachine wordt meegenomen

Assortiment
voldoende en goed assortiment

Aanbeveling
gemak dient de mens

Extra toelichting
zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquiusplein 50
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
website is heel duidelijk ,je kan het product snel vinden en met een uitvoerig en duidelijke omschrijving

Service
de winkel is duidelijk te vinden je kan er voor de deur parkeren kan er rustig alles bekijken en wordt er heel klantvriendelijk geholpen de bezorging precies gegaan zoals ons is verteld heel correct

Assortiment
er staat een ruime keus in de winkel en het product was met de staffelkorting € 25,00 goedkoper als bij andere

Aanbeveling
heel correct en overzichtelijk kan het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pierre 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Perfecte aflevering, net als een echte winkel !!! Onze volgende aankoop zeker en vast opnieuw bij Bemmel en Kroon ordernummer BKI520795

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
volgende dag al geleverd, mailtje en telefoon gekregen voor levering, kan niet beter!!!

Extra toelichting
zeer vlotte bestelling en de volgende dag al geleverd, prima!!!Hele goede prijzen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rverde 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en extra opties zijn duidelijk aangegeven

Service
Oude wasmachine is keurig opgehaal en nieuwe netjes naar boven gebracht.

Assortiment
De prijs was hier het goedkoopste

Aanbeveling
Goede prijs, makkelijk site en een goede service.

Extra toelichting
ordernummer BKI520490

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met de gebruiksvriendelijke website was een vaatwasser, naar onze keuze, makkelijk gevonden en heel makkelijk te bestellen.

Service
Omdat het product niet op voorraad was belden wij met de vraag of het product nog wel te ;eieren was. Terwijl wij aan de lijn waren werd er meteen bij de fabrikant geïnformeerd en kregen wij te horen dat een levering van de vaatwasser geen probleem was.
Wij kwamen een levertijd van 2 weken met elkaar overeen, maar na 1 week kregen wij bericht dat de vaatwasser al binnen was en werd ons gevraagd wanneer wij de vaatwasser geleverd wilden hebben.
De vaatwasser is keurig op de afgesproken datum en binnen de afgesproken kloktijd afgeleverd. Daags van te voren werden wij op de hoogte gebracht van de kloktijd. Een half uur van te voren ontvingen wij nog een telefoontje waarin de komst werd aangekondigd.

Assortiment
Het assortiment waaruit wij onze vaatwasser konden kiezen was ruim voldoende. Dus wat wij zochten hebben we ook gevonden en bovenal, ook nog tegen een prijs die wij nergens anders konden vinden.

Aanbeveling
Van het zoeken tot het ontvangen zijn wij uiterst tevreden. Wij beoordelen Bemmel en Kroon dan ook met een welverdiende 9.

Extra toelichting
Ook het telefonische contact hebben wij als buitengewoon prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jennifer 19-02-2016 In de winkel gekocht
filiaal Zoeterwoude -Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super goede service,het personeel heeft de juiste kennis in huis

Assortiment
Groot assortiment en is het er niet dan bestellen ze het voor je

Aanbeveling
Mensen met kennis,ze geven de juiste informatie en de levering gaat volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henmar 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed

Service
levertijd nagekomen

Assortiment
goede prijs / voldoende voorraad

Aanbeveling
goede ervaring met winkel (1e keer pas)

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mpeterm 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel helder en werkt perfect.

Service
De service is heel bijzonder. De stofzuiger is netjes binnen 24 uur na bestelling geleverd. Er zijn er meer met track en trace maar deze is speciaal. Je ziet je pakket op de kaart dichterbij komen en welke chauffeur je aan de deur krijgt. En dan nog een half uur van te voren een sms-je met de exacte aankomst tijd

Assortiment
Heel goed. We zocht de speciale "parket" uitvoering van een Miele-stofzuiger en Bemmel en Kroon had hem - en ook nog als goedkoopste.

Aanbeveling
Moet ik nog meer zeggen? Zo zouden ze allemaal moeten zijn, die internet winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weneef 19-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zit bij mij om de hoek, er staan heel veel verschillende modellen in de showroom

Service
Ben goed geholpen in de vestiging Cruquius.

Assortiment
Veel te kiezen,

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, meteen volgende dag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Doe 19-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bemmel & Kroon biedt de combinatie van een grote webshop, mooie winkel waar je gewoon binnen kunt lopen of middels afspraak geholpen kunt worden. Echt aangehaakt bij het moderne winkelen dus!

Service
Wij kwamen bij Bemmel & Kroon binnen vanwege mond op mond reclame. Een winkel met voldoende voorraad, internettarieven en goed advies. Klinkt bijna onmogelijk, toch is het inderdaad waar bij Bemmel & Kroon! Wij dachten zelf aan een stuk extra keuken met koelkast, vriezer en wijnkoeler maar twijfelde over kleur, welke volgorde, etc. Toen de adviseur onze foto's zag en verhaal aanhoorde, bracht hij ons op het spoor van deze fantastische koelkast van Liebherr! Wij waren dan ook nog eens goedkoper uit en het past perfect bij de bestaande keuken!

Assortiment
Bemmel & Kroon heeft een grote webshop en mooie winkel met veel voorraad en voorbeelden. Helemaal top!

Aanbeveling
De perfecte combinatie tussen modern winkelen op internet en een grote mooie winkel met advies. Dat alles tegen internet prijzen!

Extra toelichting
Niet twijfelen en hier kopen; service en scherpe prijs dus prima! Ook heel leuk de winkel te bekijken. Er worden verse dingen gekookt, dus erg leuke sfeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime winkel aan de Cruquius goed opgesteld duidelijke en plezierige uitleg

Service
De winkel is goed bereikbaar, goede ruime
parkeerplaatsen.
Onze vragen werden correct duidelijk beantwoord.
Levertijd exact nagekomen

Assortiment
Assortiment voldoet ruim aan de verwachtingen.
We hebben alles kunnen vinden.
De prijs is goed!

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen, vragen duidelijk beantwoord. En erg belangrijk er wordt je niets aangesmeerd zo van dat is beter u moet dit doen enzovoort.

Extra toelichting
Zeker een aanrader om hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AnnA 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
groot assortiment, maar wel even zoeken

Service
Goed advies over de verschillende apparaten gekregen, zonder opdringen

Assortiment
Alles is aanwezig wat je nodig hebt, misschien de hele exclusieve merken uitgezonderd

Aanbeveling
Prima winkel met deskundig personeel

Extra toelichting
besteld via de webshop, snelle afhandeling van de offerte en prima levering via een externe partij. Zou het zeker weer zo doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, grote keuze, goed advies

Service
Duidelijke en volledige informatie over de order

Assortiment
Grote keuze, niet aanwezig in de winkel dan wordt het besteld

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk online besteld en zeer snelle reactie van bevestiging en levering

Service
Had extra betaald om verpakkingsmateriaal gelijk af te laten voeren, was bij bezorgers niet overgekomen maar namen het direct zonder problemen mee.

Assortiment
Vond precies wat ik zocht

Aanbeveling
Snelle er zeer goede levering en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stokvis 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, alles zeer duidelijk.

Service
Uitstekende service. Model wasmachine die we hadden besteld was niet op voorraad. We kregen direct een duurder model voor hetzelfde geld geleverd. En tevens geen extra kosten voor het plaatsen en aansluiten van de wasmachine op de verdieping.

Assortiment
Groot assortiment en divers. En de goedkoopste aanbieder.

Extra toelichting
Vervoeder Dynalogic van de wasmachine zeer correct en je word keurig op de hoogte gehouden dmv van routekaart op de website, en een sms een half uur van te voren op welk tijdstip hij aankomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, artikelen gemakkelijk te vinden.

Service
Prima levering, binnen 24 uur.
Wasmachine keurig op de plaats gezet

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende en tevens voor een prima prijs met extra actie korting

Aanbeveling
Zeer goede track& tracé code en je wordt voldoende op de hoogte gehouden van de levering (track tracé) en ook nog 2 smsjes.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J & H 17-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima sortering

Service
Fantastisch, wat we op de site hadden gezien was er in de winkel niet, verkopen deed een heel goed aanbod voor een vergelijkbare machine.

Aanbeveling
Een goede verkoper die je ook nog eens het gevoel geeft dat hij mee denkt.

Extra toelichting
Snelle afhandeling en prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelie 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je besteld online nadat je uitgebreid onderzoek hebt gedaan en meteen daarna ontvang je een mail dat alles ingang gezet wordt.

Service
dag voor de bezorging een mail met een tijdslot waarin de bezorging plaats zal vinden en op de dag zelf netjes een telefoontje van de bezorger dat hij met een half uur er zal zijn

Assortiment
moet eerlijk toegeven dat ik niet naar het assortiment gekeken heb omdat ik naar een specifieke droger zocht maar als ik de reviews van de winkel lees is deze uitgebreid

Aanbeveling
Super snelle service, heb maandag avond besteld en kreeg meteen een mail dat alles goed was en de droger woensdag bezorgd zou worden. Dinsdag kreeg ik een mail met het tijdslot waarop het appaart bezorgd zou worden. En op de dag zelf netjes gebeld dat ze met een half uurtje er zouden zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herk 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super service en top geïnstalleerd zeer kundig en vriendelijk personeel en zeker niet duur.

Aanbeveling
Volgende x als we wat nodig hebben dan weten we waar we zijn moeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews