bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17801 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3229 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Venneboer 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag ‘s avonds een vaatwasser besteld. Even later een mail dat het type dat ik besteld had niet meer leverbaar was. Zonder bij betalen een luxere uitvoering gekregen en deze werd maandag direct geleverd.

+ goede service
+ goede prijs
+ snelle levering

Reageer

Joja 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gemakkelijk online te vinden en te kopen. Maar de bezorging ging wel erg tsjik tsjak zonder extra zorg of uitleg.

Reageer

Math 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende keuzemogelijkheden bij de winkel. Beste prijs.
Goede informatie. Stipte bezorging die vanaf vertrekpunt te volgen is zodat je bijna op de minuut weet hoe laat deze zal plaatsvinden!

Reageer

J.stoker 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel,goede hulp en uitleg,i.v.m.kopen magnetron,in een bestaande keukenkast met een moeilijke inbouw maat.

Reageer

R. De Vos 29-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb voor Bemmel en Kroon gekozen omdat zij de goedkoopste zijn met inbouwapparartuur. Voor ons ook nog dichtbij. De verkoper wist precies welke combi magnetron wij konden plaatsen en wist van elke goed en duidelijk uit te leggen hoe ze werken. Zaterdag gekocht en maandag op tijd gebracht. Super

Reageer

Carlo 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs in vergelijking met anderen. Snelle levering en reactie op vraag per mail.

Reageer

Leo 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op oudejaarsdag om 16,30 uur de vaatwasser besteld via internet. Op 2 januari om 11 uur bezorgd - netjes vooraf geïnformeerd - en de oude mee genomen. Ik ben helemaal tevreden.

Reageer

Kamal 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond bestelling geplaatst en maandagochtens in huis! Netjes op de hoogte gehouden met updates ovee mijn bestelling en bezorging.

Reageer

Im 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meer dan tevreden over de aankoop bij Nemmel&Kroon. Goede service. XXX nam uitgebreid de tijd voor ons, zocht dingen uit, informeerde ons tijdig per mail en drong niet aan. Oorspronkelijk gingen we de winkel in voor alleen een oven maar uiteindelijk ook nog een koel/vrieskast gekocht. Ook de partij die vervolgens de montage verricht voor Bemmel&Kroon was goed geregeld, snel, op tijd en netjes!

Reageer

Anne Marie 28-01-2019

Algemene score

10,0
Snelle bezorging en duidelijke uitleg en zeer concurrerende prijzen
De bezorgers kwamen precies op de afgesproken tijd

Reageer

HLLS Nuijten 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bosch warmtepomp droger aangeschaft .Na een lange periode van zoeken en vergelijke. Uiteindelijk voor de service en eerlijke aanbieding bij bemmel en kroon gekozen. Netjes de nieuwe machine op z.n plaats gezet en aangesloten. En de oude machine ging inclusief het verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen.

Reageer

Installateibedrij E&H 28-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is zeer duidelijke en de levering super snel ook wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd wordt

Reageer

jacqueline 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had div sites bezocht om het kookartikel te vergelijken. Tot mijn verbazing was het bij B&K 60 euro goedkoper. Ook geen bezorgkosten! Bij alle andere verkooppunten had ik 200 euro of meer moeten betalen, hetzelfde product/artnr was hier 149euro! Geen addertjes onder het gras....perfecte bezorging!

Reageer

Ferry75 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht bij Bemmel &Kroon via de website. Erg helder en eenvoudig. Bovendien was de maschine scherp geprijsd. Na bestelling direct per email alle info over artikel en levering ontvangen. Volgende keer zeker weer bij Bemmel & Kroon kijken !

Reageer

Peter 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagsavond droogtrommel kapot op internet gekeken via Kieskeurig bij goedkoopste winkel uitgekomen en meteen besteld bij Bemmel en Kroon, zaterdagmiddag al geleverd. Je kan via track en trace precies zien wanneer ze voor de deur staan. Ik kan alleen maar zeggen PERFECT!

Reageer

Familie in Best 27-01-2019

Algemene score

9,0
Vorig jaar al keukenapparatuur gekocht bij Bemmel@Kroon. Daar waren we erg tevreden over. Nu hadden we een nieuwe diepvrieskast nodig en wederom bij Bemmel&Kroon besteld. Na een prettig telefonisch contact een leuke korting gekregen voor ook deze aankoop. De levering was keurig volgens afspraak en goed te volgen via de link van het logistiek bedrijf dat de diepvrieskast bezorgde. Kortom: alles zeer naar tevredenheid!

Reageer

Albert 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de tegenvaller dat het product niet op voorraad was hebben we toch niet al te lang moeten wachten voor het geleverd werd.

Reageer

Aukje Pot 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn erg tevreden. Toen bleek dat ons bestelde artikel er niet meer was hebben wij een soortgelijk apparaat gekregen. Dit apparaat was zelfs luxer, had namelijk meer opties.
Erg fijn! Contact via mail ging ook supersnel en heel correct.
Een dikke 10 verdiend!

Reageer

Ramon 27-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en een goede prijs. Namen ook mijn oude koelkast gratis mee. BKI736476

Reageer

Jos 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke communicatie, makkelijke website, prima prijzen . Bezorging van de koelkast was prima.

Reageer

Sabine Semmelroth 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed. Snelle levering en goede service. Bij vragen bellen ze altijd binnen 20 minuten terug

Reageer

Sabine Semmelroth 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed. Snelle levering en goede service. Bij vragen bellen ze altijd binnen 20 minuten terug

Reageer

MN 26-01-2019

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede communicatie. Bij vragen wordt snel per mail gereageerd. En natuurlijk een goede prijs!

Reageer

Sonja 26-01-2019

Algemene score

10,0
Goed service s'morgen een berichtje met de tijd half uur van te voren dat ze er aan komen

Reageer

Petroos Abdollahian 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, snelle invoering, beleefde medewerker, afspraken nakomen en ook extra service leveren.

Reageer

Sabine Semmelroth 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch contact met de winkel uitstekend. Snelle levering, artikel zoals beschreven . Super!

Reageer

Mauro 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top produkten. Goedkoop en op afspraak. Zelfs in het weekend. Met een sms wordt je op de hoogte gehouden

Reageer

De Waard 26-01-2019

Algemene score

1,0
Vorige week een wasmachine besteld.Vandaag zou deze geleverd worden tussen 11.15 en 14.15.Om 13.00 mail ontvangen dat er niet geleverd wordt en we een nieuwe afspraak moeten maken.Telefonisch contact, ja niets aan te doen.Niemand voelt zich verantwoordelijk.Waardeloze zaak.

Reageer

Jurgen 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede website . Zeer goede prijs van de door ons gekochte oven. snelle afhandeling

Reageer

Alinka 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service! We hadden een Miele droger besteld. Toen bleek dat het model dat we besteld hadden niet meer leverbaar was kregen we een keurige mail waarin werd aangegeven dat we zonder extra kosten het nieuwere (en betere) model zouden ontvangen. De levering van het apparaat was keurig volgens plannen en via Track & trace makkelijk te volgen. Kortom alleen maar goede ervaringen.

Reageer

fred en wilma freeke uit Voorschoten. 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de gehele uitstraling en assortiment van bemmel en kroon, plus de bediening van de verkopers, oa. van hr. X , kon gewoon niet beter, plus dat wij met een goed gevoel, een vaatwasser, bij bemmel en kroon hebben aangeschaft , welke in opdracht van deze zaak , ook nog prima is gemonteerd , wij zijn er blij mee.

Reageer

henk 26-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima alternatief voor niet aanwezig artikel Inductieplaat en voor dezelfde prijs.
Prima keuze.

Reageer

J.M.P. Urbanus 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Twee keurige en zeer vriendelijk bezorgers hebben vandaag de Samsung Koel/vrieskast bezorgd en geïnstalleerd. Prima verzorgd en zonder enige beschadiging. Uitstekende uitleg en alle inpakmateriaal is meegenomen. Top.

Reageer

De Moor 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de shop is overzichtelijk en de snelle reactie die ik ontving op mijn e-mails

Reageer

Anke 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site, heel fijn bezorgschema!!! De wasmachine is keurig geplaatst en aangesloten en de oude meegenomen....geen spoor meer te zien! Fijn!!

Reageer

Carmen 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren toe aan een nieuwe combi. Via internet kwamen we uit bij Bemmel en Kroon. Telefonisch contact was was erg prettig! Om de combi te laten plaatsen moesten we een klein beetje geduld hebben, het was namelijk erg druk met aanvragen/installaties. Ongeveer 1,5 week later werd de combi geplaatst. Het plaatsen ging erg vlot. Oude combi werd netjes meegenomen en niet te vergeten de rotzooi van de nieuwe combi (doos, plastic en piepschuim) werd allemaal netjes meegenomen! Ik kan iedereen zeker Bemmel en Kroon aanraden!

Reageer

Anouk 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fantastisch snelle en klantvriendelijke service! Gisteravond besteld en vandaag al in gebruik. En ook nog voor een goede prijs.

Bedankt namens een zeer tevreden klant!! BKI737282

Reageer

Elly van Barneveld 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een wasdroger online (doe ik nooit) gekocht en heb met een heel vriendelijke verkoopster de bestelling doorlopen op jullie website. Het apparaat was net kapot gegaan en kon om 22:00 uur nog een bestelling plaatsen. De levertijd was heel snel en het is nu aan het werk. Ben heel blij.

Reageer

Rob Parlevliet 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Ben uiterst tevreden over Bemmel & Kroon. Met name het verkoopgesprek en het meedenken wat de klant precies wil hebben. Pluim voor de verkoper die kennis van zaken had. Echter de desillusie was groot, daar de bezorgers niet representatief waren in verhouding met het positief beeld van Bemmel & Kroon mij in eerste instantie gaf. Dit is zeker voor verbetering vatbaar.

Reageer

H.H. Hemel 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De afhandeling van mijn order was correct. Op basis van de consumentenbond test heb ik voor Miele en U gekozen.

Reageer

Levoz 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service. De site is heel nauwkeurig. De levering was naar België en we werden heel correct op de hoogte gehouden wanneer de levering zou gebeuren. Een heel correcte firma. Ook wil ik een dikke pluim geven aan de 2 mannen die de levering uitvoerden. Heel vriendelijk en heel behulpzaam. 10 op 10 op alle vlakken. Mvg Levoz

Reageer

Sucil 25-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen van het product was al vrij makkelijk. De informatie na de bestelling en contact met verkoper was optimaal. Ook de informatie die door de bezorger was verzorg, was ik heel tevreden mee.

Reageer

Chr. van Meggelen 24-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Communicatie & inzet duidelijk & helder .
Gunstige Prijs / Kwaliteit verhouding. Levering netjes volgens afspraak . Nette beschaafde representatieve bezorgers. Kortom : Prima, zoals het hoort !
Tevreden klant uit Rotterdam.

Reageer

Amanda uit Leidschendam 24-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een stofzuiger bij Bemmel besteld via de onze line shop. Goeie service en snelle levering! Apparaat werkt super

Reageer

Sandra Heemskerk 24-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, makkelijk bestellen en een snelle levering, wat belangrijk is bij een kapotte droger die je snel moet vervangen. Ook de levering was uitstekend. Goede en beleefde bezorgers die de droger naar de 2e verdieping hebben gesjouwd en hem goed hebben aangesloten.

Reageer

andre 24-01-2019

Algemene score

10,0
super netjes verzorgt ,stofzuiger gekocht bij Bemmel en Kroon en de volgende dag werdt deze precies volgens afspraak geleverd .
ik zou deze firma zeker aanbevelen bij iedereen super service

Reageer

Janke 24-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop gekozen vanwege prima advies in de winkel en levering volgens afspraak. Bij wijziging van de prijs tijdens de wachtperiode werd de prijs zonder meer aangepast.

Reageer

Thomas 24-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, en zeer snelle levering.
Vriendelijke bezorgers.

Scherpe prijzen.

Ik zou deze winkel zeker aanbevelen

Reageer

Jacob Shook 24-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 23 besteld en vandaag om 10 uur geleverd. Keurig afgeleverd. Onze vriezer werd uitgepakt en gecontroleerd op beschadigingen. Keurig vooraf tijdstip via bericht.
Een dikke 10.

Reageer

Ruben 24-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met mijn aankoop, goede service!
De vriezer voldoet aan de verwachtingen en is volledig zoals beschreven, niets op aan te merken!

Reageer

Toon meer reviews