bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15529 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jelle 28-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat de kookplaat niet op voorraad was, heel snel geleverd. Alles zag er keurig uit. Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-09-2017 Via de website gekocht

Goede productinformatie op site en goede product-prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met de vereiste productinformatie en prijs was ook goed.
Informatie m.b.t levering product was ook goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luk 27-09-2017 Via de website gekocht

deskundig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De telefoon wordt opgenomen als ik bel, deskundige mensen die direct weten wat ik besteld heb. Ook wijzigingen worden zonder problemen doorgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 27-09-2017 Via de website gekocht

Snelle reactie en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar een nieuwe combi-oven viel de keuze al snel op een Bosch. Op zoek naar de goedkoopste én betrouwbare leverancier, bracht ons bij van Bemmel & Kroon BV (door Bosch als dealer aangemerkt). Op een door ons opgevraagde offerte dezelfde zaterdag (!!) binnen 2 uur al antwoord. Top!
Op maandag laat in de middag hierop gereageerd met verzoek op woensdag te leveren. Sinds vanmiddag de trotse eigenaar van een prachtige inbouw combi-oven. Dank voor de snelle service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 27-09-2017 Via de website gekocht

Top services!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung wasmachine gekocht voor 349,- euro. Deze was helaas uitverkocht, maar zonder bellen of een enige actie van mijn kant, een duurdere variant gekregen. Op de dag van de levering 15 minuten voor de levering een telefoontje. Wasmachine netjes aangesloten, laten spoelen en de oude weer meegenomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus Bolhuis 27-09-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar een goede condensdroger tegen een redelijke prijs. Het is een Siemens WT45H281NL geworden op basis van diverse goede beoordelingen van dit artikel. Aanvankelijk had ik een 201 besteld maar deze was niet meer leverbaar wel de duurdere 281 alles voor dezelfde prijs . Mooie droger met goede beoordelingen , bijzonder tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Buys 27-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag onze, bij veiligkopen.nu, bestelde, nieuwe warmtepomp droger afgeleverd en geplaatst, de oude en ook het verpakkingsmateriaal ging retour. En wat nog het mooiste was: het door mij bestelde model was uitverkocht, kreeg van te voren een mailtje dat er een stap hoger model werd bezord, voor dezelfde prijs. Mooi werk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-09-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Algemene score

9,0
Nette shop, na vergelijk 2 van de 4 apparaten goedkoper dan elders. en de volgende dag in huis.
Dat is een voordeel als je iets snel nodig hebt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 27-09-2017 Via de website gekocht

Mooie koelkast, geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/ kwaliteit verhouding en toen het bestelde model (ordernummer: iBKI621522) uitverkocht en niet meer leverbaar bleek, kreeg ik automatisch een andere vergelijkbare, maar duurdere uitvoering. Super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KbBert 27-09-2017 Via de website gekocht

Matige levering - correct afgehandeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Aankoop Miele classice c1 Junior. Niet meer leverbaar na aankoop ... Moet dan niet op site met 24 uurs levering aangeboden worden. Na nodige telefoontjes, levertijd van aangeboden alternatief van 4 weken. (overal te koop) Klant wordt bij niet leveren niet geinformeerd, moet er zelf achteraan. Telefonisch correct te woord gestaan en afgehandeld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Sativa 26-09-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een top bedrijf!!! Had perongeluk de verkeerde wasdroger besteld... kwam hier pas s avonds om 20.00 achter terwijl hij de volgende morgen geleverd zou worden... is geen probleem ze zijn bereikbaar tot 23.00 s avonds... dan word je super vriendelijk geholpen en kijken ze nog mee voor een alternatief... je krijgt gelijk iemand persoonlijk aan de lijn...de rest die aanbetaald mocht worden kon bij aflevering!! Ook de extra kassakorting aanbiedingen die ze geven zijn top!!! De tijd levering kan je volgen via een link!!! Helemaal top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 26-09-2017 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De motivatie om hier te kopen was dat hij het goedkoopste was en vlugge levering. Je kon de vracht volgen tot bij ons op de stoep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 26-09-2017 Via de website gekocht

Nette levering van mooie machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kwam deze shop via internet tegen, scherpe prijs, degelijke site, juiste levering, op tijd.
makkelijke betaling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scholten 26-09-2017 Via de website gekocht

Zeer vlotte afhandeling en de volgende dag leveren nakomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk op de hoogte gehouden via mails over levering en ordernummer en de vervoerder kortom met gerust hart kopen bij deze winkel goed bezig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geneviève Blommaert 26-09-2017 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig personeel,legt alles goed uit over de verschillen vd in mijn geval gasfornuis. Geduldig en top service. Zou zeker aanraden om naar Forepark te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lida 26-09-2017 Via de website gekocht

Bestelling snel geleverd! Goede informatie vooraf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden al eerder een ervaring met van Bemmel & Kroon, omdat we daar de keuken gekocht hebben. De keuken bevalt goed. En de apparatuur ook, behalve de magnetron :-). Ik ben gaan kijken waar we een vervangende magnetron konden kopen, toen deze stuk ging. Ik kwam wederom bij van Bemmel & Kroon uit. En hoefde, gezien onze eerdere ervaring, hier niet lang over na te denken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Catharina 26-09-2017 Via de website gekocht

Prima winkel, voor herhaling aankopen aan te raden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle gewenste artikelen voor keukenapparatuur voorradig. Uitgebreide website. Uitstekende communicatie. Zeer prijstechnisch goed. Voor volgende aankopen zullen wij weer voor Bemmel en Kroon kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 26-09-2017 Via de website gekocht

Goed en professioneel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop was buiten de goedkoopste, ook nog eens als beste beoordeeld. uiteindelijk is dit niet gebaseerd op alleen maar woorden, maar ook op daden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies Schwirz 26-09-2017 Via de website gekocht

Klant is koning !!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na dagen van rondkijken bij de bekende grote winkelketens wist ik nog steeds niet wat de juiste wasmachine voor mij is. Mijn budget is beperkt en de goedkopere machines werden niet van harte aangeprezen. En jezelf was ook niet echt de koningin met je bescheiden portemonnee.
Totdat ik verleden week Bemmel en Kroon belde om een vraag te stellen omdat ik niet verder kwam op internet bestellen.
Daar ben ik van het begin tot het einde op een rustige en zeer aangename wijze geholpen door Patrick, die na geduldig mijn verhaal aangehoord te hebben hielp de juiste keuze te maken en dat precies binnen mijn budget. Ik hoefde niet eens naar de winkel te komen.
En gisteren werd hij dan bezorgd. Door 2 vrolijke mannen met een geweldige humor en die niet te beroerd waren om ook even dat beetje extra te doen en niet de deur uit gingen voordat ik tevreden was.
Bij Bemmel en Kroon is de klant nog wel koning , in mijn geval koningin dan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 26-09-2017 Via de website gekocht

Het Voordeligst geleverd. Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het lezen van vele recensies uiteindelijk gekozen voor een bepaald type afzuigkap. Daarna natuurlijk op zoek naar een leverancier.
Via veiligkopen.nl bij van Bemmel en Kroon terecht gekomen. Deze leverde de afzuigkap op de gewenste datum en ook nog eens € 50,- goedkoper dan waar dan ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Januz 25-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en hele goed track en trace

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel heeft gewoon alles gedaan wat je verwacht.
Keurig geleverd, op tijd en heel duidelijk hoe laat met product zou komen.
Het komt gewoon goed over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 25-09-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van onze buren, die begin dit jaar een wasmachine hadden besteld bij Bemmel & Kroon hadden we al gehoord over de goede service. Ook wij waren deze maand aan een nieuwe wasmachine toe en voor ons was de keuze snel gemaakt. We hadden hem vrijdagavond besteld, konden een afleverdatum prikken, kregen vervolgens een mailtje waarin het tijdstip van aflevering werd vermeld. Vervolgens werd de wasmachine op de gevraagde dag geleverd en aangesloten (met waterstop!). De oude wasmachine werd meegenomen en dit alles zonder extra kosten. Wij zijn heel blij met de nieuwe wasmachine en met de door Bemmel & Kroon geleverde service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 25-09-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Goede service, fijne medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee weken geleden bij Bemmel en Kroon geweest voor het aanschaffen van meerdere apparaten (5 stuks). Direct en goed geholpen. Erg fijn dat er rekening word gehouden met de verschillende wensen en budget. Zijn echte meedenkers. Ook de installatie verliep vlekkeloos door firma Ajtec. Fijne jongens om over de vloer te hebben en ze zorgen dat alles werkt. Ook passen ze de keuken aan waar nodig mocht de apparatuur niet direct passen. Vakmensen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jelle 25-09-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via een 'zustersite' bij Bemmel en Kroon terecht gekomen voor een nieuwe wasmachine. Ik had een vraag over een product, maar die bleek niet meer leverbaar. Gelijk werd mij een passend alternatief aangeboden, tegen een zeer concurrerende prijs.
Wasmachine werd netjes geleverd en aangesloten. Enige puntjes ter verbetering qua winkel/webshop: diverse klantenservice medewerkers werkten soms wat langs elkaar heen qua aanpassingen/respons. Maar werd allemaal netjes opgelost. En qua bezorging: wasmachine werd snel neergezet en aangesloten. Maar bijvoorbeeld niet waterpas geplaatst.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 25-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij bemmel en kroon koelkast gekocht via de shop.
Kreeg de avond er voor mail met tijdstip van levering. Werd een kwartier voor levering door de chauffeur gebeld dat zij er aan kwamen. Nette vriendelijke mannen koelkast netjes op zijn plaats gezet. tevens goede uitleg. Afval papier werd netjes meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam .Ponsteen 25-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een inbouw koelkast gekocht via internet bestelling bij de firma van Bemmel en Kroon .Zaterdags geplaatst de bestelling en woensdag al binnen helemaal perfect en het mooiste de koelkast stukkken goedkoper dan bij mediamarkt .Dat is helemaal top dankzij kieskeurig bedankt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart Henni 25-09-2017 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product tegen een strakke prijs. Uitstekende communicatie betreffende opdracht, factuur en (snelle)levering. Bovendien een zeer behulpzame koerier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 25-09-2017 Via de website gekocht

Juiste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit bedrijf heeft super gereageerd toen bleek dat een product niet meer leverbaar was. Automatisch werd er bevestigd dat wij een ander type product kregen en de meer kosten niet doorberekend werden. Dat is service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arda Laan 25-09-2017 Via de website gekocht

Een fantastische service door hardwerkende mannen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We vinden dit een mooi shop. Het artikel die we wilden bestellen was erg gemakkelijk te bestellen via deze site. Ik had een wasmachine besteld, maar die was nier meer leverbaar. Toen heb ik een nieuwer en luxer model gekregen voor dezelfde prijs. We zijn zo blij met onze nieuwe wasmachine. Dit noem ik nou service. Maak je niet altijd zo mee. En de mannen die de wasmachine brachten hadden een loodzware dag achter de rug en toch waren ze zeer vriendelijk en behulpzaam. Prima voor elkaar zo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 25-09-2017 Via de website gekocht

Goed advies op maat en goede service daarna

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst gekeken naar een andere aanbieding maar op advies van de verkoper voor de siemens vaatwasser gekozen, waarbij een extra korting werd gegeven. conclusie : een betere vaatwasser voor hetzelfde geld. Daarna ook gebruik gemaakt van de inbouwservice, wat snel en netjes is gebeurd met het meenemen van het oude apparaat en alle verpakkingsmateriaal. Al met al zeer tevreden over aadvies, aankoop en inbouw.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shermila 24-09-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet besteld, direct conform afspraak geleverd. Ook de oude koelkast netjes meegenomen! Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ag 24-09-2017 Via de website gekocht

zaterdag bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze wasmachine ging kapot en we wilden zo snel mogelijk een nieuwe. Om zeker te weten of ze op zaterdag bezorgen hadden we via de site ons telefoonnummer doorgegeven om gebeld te worden voor het antwoorden op onze vraag.
Binnen 5 minuten zijn we terug gebeld. Volgende morgen voor 8.00 uur stond al in de mail hoe laat ze zouden komen. En een half uur voordat ze er waren kregen we een smsje met de verwachte tijd.
Heel handig. Zo hoef je niet de hele dag thuis te blijven.
De wasmachine was ook nog € 35 goedkoper dan bij andere winkels en werd op zaterdag thuisbezorgd en ook dat doen ze zeker niet allemaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Schrijver 23-09-2017 In de winkel gekocht
Crucius

Klantvriendelijk ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een firma waar je als klant nog koning bent. Vriendelijke verkopers , uitstekend advies, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van Leeuwen 23-09-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit en goedkoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken op Internet naar een nieuwe wasmachine en droger kwam ik steeds weer op de site van Bemmel & Kroon terecht. Naast een handige adviesmogelijkheid, goede informatie over de apparatuur, de mogelijkheid om te vergelijken, kon ik er ook nog eens voor de laagste prijs slagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sascha E. 23-09-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische fullservice!! Nieuwe wasmachine in no time in huis door 2 keurige heren naar 2de verdieping getild en aangesloten!! Kon direct mijn nieuwe machine gaan uitproberen tevens werd de nieuwe wasmachine weer afgevoerd en verpakkingsmateriaal weer meegenomen! Kortom een topservice!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 23-09-2017 Via de website gekocht

super prijs!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
IK was op zoek naar een vaatwasser , na wat rondgebeld te hebben kwam ik bij Bemmel en Kroon,
goed advies gekregen en een miele vaatwasser voor een mooie prijs ,zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam smeets 23-09-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben geen klachten, alles vlot verlopen. Op de hoogte gehouden via mail, 10/10
Ik zou het iedereen aanraden. Tot de volgende bestelling ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 23-09-2017 Via de website gekocht

Super efficient service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk overzichtelijk website. Alles loopt suppel. Alles geleveerd als wensde een dag naar bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alphons 23-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en ze komen belofte na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige service. Transport van het apparaat is goed te volgen. Ze komen hun afspraken na.
En niet te gegeten de goedkoopste op internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJS 23-09-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, donderdag besteld en op vrijdag ochtend gelijk bezorgd. Van te voren telefonisch contact dat men onderweg was. De gratis 5 jaar garantie heeft ons over de streep getrokken bij Bemmel en Kroon te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlotte 23-09-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk en hulpvaardig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een afzuigkap bij Veiligkopen.nl gekocht. Deze bleek er anders uit te zien als op de foto, de technische tekening klopte wel. Na een telefoontje wordt hij zonder problemen om gewisseld voor een type die wel aan onze wensen voldoet.
Minpuntje is dat de leveringstijden niet kloppen met de site. Die zijn afhankelijk van de fabrikant die 1 keer per week levert.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vendrig 23-09-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Na bestelling mailtjes over het vervolg en bij aflevering kan je zelf bepalen welke dag. Je krijgt gelijk te horen tussen welke uren en een half uur van tevoren krijg je bericht hoe laat. Bestelling kwam precies op die tijd binnen, geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JF 23-09-2017 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

Matig

Algemene score

5,0
Speciaal naar Bemmel Kroon gegaan voor nieuwe koel/vrieskast omdat we levering wilden combineren met een kleine serviceafspraak aan onze Bemmel Kroon keuken. Dat bleek echter niet mogelijk "wij zijn van verkoop en voor service moet u aparte afspraak maken". "Ja maar de koelkast moet toch ook geïnstallerd worden" probeerde ik nog, maar helaas. Overigens wel eerlijk advies over keuze nieuwe koelkast. Verder werd in de winkel een leveringstermijn genoemd die lang niet werd gehaald (ruim 1,5 week later), terwijl ik duidelijk had aagegeven dat we haast hadden. Kortom: volgende keer via Coolblue kopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Dick 23-09-2017 Via de website gekocht

Prima hulp in voortraject en levering op maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering verliep prima, want in overleg. Een Scherpe prijs. Voorafgaand aan de koop paar keer contact gehad per mail ; heel vlot reactie gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Schrijver 22-09-2017 In de winkel gekocht
den Haag

Service en ontvangst op filiaal den Haag is correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede duidelijke mogelijkheden om informatie te vinden en te beoordelen.
De reden waarom deze leverancier te kiezen is als eerste "naamsbekendheid" ten tweede was al reeds bekend met Bemmel&Kroon vanuit de historie, toen nog een aankopen en vragen beantwoord kreeg filiaal in Rijswijk. Meerdere aankopen gedaan met o.a. de kinderen. Goede en correcte levering. Bij onderwerp "Weergavenaam" is helaas niet duidelijk welke referentie het betreft zodoende alleen mijn naam ingevoerd. Succes.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy J 22-09-2017 Via de website gekocht

Boven verwachting! Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service!
Mijn online bestelde wasmachine was uitverkocht en niet meer leverbaar.
Direct werd mij een gelijkwaardig, duurder apparaat aangeboden voor de zelfde prijs. Het was de opvolger van het typenummer die ik had uitgezocht . Direct vergeleken natuurlijk, trommel was geen 8 maar 9 kilo en het prijsverschil was 75euro, klasse ik kan niet anders zeggen dan geweldige service!
Via de mail werd ik geïnformeerd hoe laat ze de wasmachine kwamen leveren, geen invoer van track en trace codes maar gewoon smorgens een mail met de verwachte aankomst tijd tussen 12 en 15 uur.
Levering op tijd, oude mee retour, warme groet van een happy klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 22-09-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, lage prijs en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop met reviews, prijsvergelijkingen en eventuele handige accessoires. Gebruiksvriendelijke webshop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Duivesteijn 22-09-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig bedrijf met een verkoper die kennis van zaken heeft.
Dit advies zal je digitaal nooit krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. de Vlieger 22-09-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk

fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat de wasdroger die ik online had uitgezocht bij Bemmel en Kroon verkrijgbaar was, heb ik voor deze winkel gekozen. Hier werd ik fijn geholpen. De droger kon binnen een week worden bezorgd en werd meteen aangesloten op de trekschakelaar. Superfijn!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 22-09-2017 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Vandaag besteld, morgen in huis, perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg wat betreft apparaten, zeer vriendelijke medewerker. Ook levering keurig netjes, alles aangesloten. Zeer tevreden.
Deze winkel is zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews