bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Werner 03-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, prijzen en informatie stroom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik een drama van een service heb gekregen bij Coolblue, heb ik het order uiteindelijk geannuleerd en ben ik op zoek gegaan. Na advies en tip van een vriend van me uit Nederland, heb ik jullie gecontacteerd en nagevraagd hoe het proces "levering met installatie" in elkaar zit en of ik zeker kon zijn of de gewenste goederen (Miele wasmachine & droogkast) snel geleverd konden worden.
Zo gezegd, zo gedaan.
Eenvoudige bestelling, leveringsdag zelf te selecteren, bij aanlevering pinnen dus niet op voorhand betalen!
Verder een super informatiestroom via Email door zowel Bemmel & Kroon maar ook door leverdienst Dynalogic. Het kan niet beter.
Overweeg zeker om toekomstige goederen bij deze winkel te kopen.
Hier kan Coolblue nog iets van leren!
Bedankt voor super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Canter Visscher 03-11-2017 Via de website gekocht

Echte Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas was de winkel op Zondag gesloten, heb ik via Internet gezocht naar een wasmachine. En heb daar een Bocht wasmachine besteld . Op Maandag kreeg ik een mail dat deze niet voorradig was en besteld zou worden . Op Donderdag heb ik gebeld hoe lang het zou duren . Na 10 minuten werd ik gebeld dat het nog wel even zou duren. En kwam het aanbod een duurdere Siemens was machine te leveren voor de zelfde prijs. Deze werd vandaag Vrijdag geleverd en aangesloten een prima deal dus.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.W.van.Riel 03-11-2017 Via de website gekocht

De levering is perfect verlopen

Algemene score

8,0
Heb via de webshop een product
Levering en contact zin prima verlopen
De mensen die zijn komen leveren netjes en correct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees 03-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site. Goede service. Wasmachine netjes op zijn plaats gezet en als extra service de oude droger er weer boven op gezet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sennesael 03-11-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds2xbij jullie aankopen gedaan levering altijd volgens afspraak vriendelijke koeriers en vooral nergens goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter van wigcheren 03-11-2017 Via de website gekocht

Echt geweldige service van Bemmel en kroon

Algemene score

10,0
Na het overlijden van onze wasmachine zaten we erg te twijfelen tussen een 7 of 8kg laadvermogen wasmachine... ik kreeg korting bij de 8kg versie dus uiteraard ging jk voor deze! Vervolgens na betaling kreeg ik een mail dat deze niet meer leverbaar was en niet meer in het assortiment zou komen. Wij kregen hierdoor dus een nieuwere versie met minstens dezelfde eigenschappen...
blijkt het te gaan om een gloednieuw model met maarliefst 9kg draagvermogen. Zonder extra bij te hoeven betalen.
Ik vind het echt onwijs netjes dat dit zo opgelost wordt.
Nu kan mijn vriendin ook haar werk goed doen👊🏻 Thanks Bemmel en kroon

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne Welles 03-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In mijn nieuwe woning wilde ik graag weer op inductie koken. Maar daar was een gaskookplaat. Van Bemmel en Kroon heeft mij toen eerst naar hun montageservice verwezen om te onderzoeken of dit kon. Er moest nl. een aparte groep aangemaakt worden. Het kon gelukkig. Toen via hun website de kookplaat besteld. Diezelfde middag werd ik al gebeld door de montageservice voor het maken van een afspraak. En dat was al snel. Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 03-11-2017 Via de website gekocht

Aanrader !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling van de bestelling. En goede aftersales ! Het betreffende product was niet meer voorradig en daardoor een nieuwer (iets duurder) type ontvangen, zonder bijbetaling. Da's goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Bouwmeester 03-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, vele producten zijn stukken goedkoper dan elders, de service is ook nog eens goed en snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

delanghe 03-11-2017 Via de website gekocht

prima verzorgd

Algemene score

9,0
Gemakkelijke bestelling. Vlotte betaling. de levering werd goed op voorhand aangekondigd. Prima levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJV 03-11-2017 Via de website gekocht

Super snel en netjes

Algemene score

9,0
Super snel en exact op tijd. Keurig en snel geplaatst. Zeer aanbevolen en nog scherp geprijst ook. Kreeg zelfs kassa korting omdat ? Geen idee maar heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Tetteroo 03-11-2017 Via de website gekocht

Goede service - Prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb zelden via een online-bestelling zo snel en zo deskundig beantwoord een dergelijk prima product (Philips-stofzuiger) geleverd gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 02-11-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle respons en duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede en overzichtelijke website met duidelijke teksten. Uiterst snelle aflevering (afwasmachine werd een dag na bestelling geïnstalleerd. Gunstige prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 02-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en goede prijs gaan samen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar een nieuwe vaatwasser heb ik eerst het type uitgezocht dat ik wilde hebben en vervolgens prijzen vergeleken. Een belangrijke voorwaarde was de levering binnen 24 uur. Mijn bestelling van 4 uur 's middags bij Bemmel & Kroon leverde om 9 uur de volgende dag al tot de nieuwe vaatwasser in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendola 02-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Algemene score

9,0
Door het type nummer te google kwam ik uit bij deze zaak
Er was ook nog een dagkorting :) kwam heel goed uit.
Mijn bestelling was om 20:30 ongeveer, en de andere dag voor 13:00 in huis! hele snelle service dus
Bij de levering hele aardige vriendelijke bezorgers en heel netje bezorgd zonder beschadigingen.
Ik koop hier beslist weer TOP met een dikke duim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 02-11-2017 Via de website gekocht

Aanrader!! Top service en op de minuut op tijd bezorgd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds besteld en de andere dag in huis.
Houden aan hun afspraken en heel duidelijk wanneer ze komen bezorgen via sms. En dan precies op tijd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 02-11-2017 Via de website gekocht

prima en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon goed vinden wat ik wou. De prijzen zijn zeer concurerend. De levering ging goed met een mailtje en een sms-je.. Prima.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B v Leeuwen 02-11-2017 In de winkel gekocht
Bemmel & kroon Zoeterwoude /Rijndijk

Ik vond het een geweldige service goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat deze zaak een goede beoordeling krijgt hele goeie service je word goed begeleid en behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sybil Brouckaert 02-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs en vlotte levering. Telefonische check up of transport goed verloopt. Vriendelijk en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 02-11-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na het bestellen kwamen we erachter dat de machine niet op voorraad was en dat deze besteld moest worden bij de leverancier. Toen ik twee dagen daarna belde (overigens netjes te woord gestaan) voor een verwachte levertijd, was deze al onderweg naar Bemmel&Kroon, waarna ik een dag later online een bezorgafspraak heb gemaakt voor die dag erop. Al met al heeft de levering dus wel een kleine week geduurd, maar dit werd wel duidelijk gecommuniceerd en dus ben ik een tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels van Dijk 02-11-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle correcte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk proces van bestelling tot levering. Prijs is scherp, zelfs nog beter dan op kieskeurig stond! Aankondiging levering via sms: 1e keer dag van tevoren met tijdvak. Vroeg op de dag zelf met de exacte levertijd: erg fijn. Ook installatie en retourname oude machine prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 02-11-2017 Via de website gekocht

Magnefiek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is echt een fenomenale shop,wat er gezegd word dat word ook veilig,vlug en voordelig uitgevoerd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H.G.M. van der Meer 02-11-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Geleverd volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van Bemmel gekozen vanwege de goede service bij mijn vrienden en de duidelijke uitleg van de verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjorie Heijm 02-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en verder alles naar wens.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al eerder een supergrote Liebherr koelkast gekocht bij Bemmel en Kroon en nu ruim een half jaar later onze Samsung magnatron/oven en wederom tot onze grote tevredenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 02-11-2017 Via de website gekocht

super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe vaatwasser en kwam via het web uit bij BEMMEL & KROON.
Een duidelijke en makkelijke website. Al snel een vaatwasser gezien met een lage prijs van de prijs ging nog eens €20,- af en gratis bezorging tot over de eerste drempel.(geen probleem).Al snel kreeg ik bericht dat de gekozen vaatwasser niet meer te leveren was en dus kreeg ik een nieuwere versie t de zelfde prijs (al was deze wat duurder) met natuurlijk de zelfde specificaties.Je kan alles zien waar de chauffeur zich bevind en je krijgt een half uur van te voren een sms dat ze over een half uur bij je zijn.Zondag "s avonds besteld en dinsdag ontvangen(dit komt door het weekend). Alles wat ze schrijven doen ze ook bij bemmel en kroon. SUPER GA ZO DOOR !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-11-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De combinatie van een concurrerende prijs en vriendelijk en kundig personeel kom je niet vaak tegen maar bij Bemmel en Kroon ben ik al een aantal keren aangenaam verrast.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

YM 01-11-2017 Via de website gekocht

Super service voor scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs - eenvoudige en duidelijke site.

Bestelde product was niet meer op voorraad maar goede informatie en goede opvolging.

Communicatie met vervoerder was prima - ook vervoerder goed op tijd.

Enige probleem was dat betalen met NL bankrekening niet mogelijk is vanuit Belgie - eigenaardig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Paola 01-11-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke uitleg bij de aankoop van onze diepvrieskast. Korte levering. Werd vooraf gemaild en gebeld over het tijdstip van levering. Correcte levering. Aardige behulpzame mannen. Kortom prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ron van der Ploeg 01-11-2017 In de winkel gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop in de winkel gedaan en niet via de site. Prima meedenkende verkoper/adviseur. Aankoop op donderdagavond, zonder aanbetaling, levering en plaatsing de volgende dinsdag! Duidelijke afspraken en deze worden prima nagekomen.

Reageer

JJM. Lakeman 01-11-2017 Via de website gekocht

geweldige internet winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze internet winkel is echt een aanrader. Je kunt zelf aangeven wanneer je hem bezorgt wil hebben. De service is uit de kunst. We hadden een combie magnetron bestelt maar was niet meer leverbaar. Toen kregen we een veel duurdere voor hetzelfde geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-11-2017 In de winkel gekocht
zoeterwoude

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service en adviezen en groot assortiment maakt het ook weer moeilijker maar met de uitleg van hoe en wat je ermee doet uiteindelijk zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.M.Heineman 01-11-2017 Via de website gekocht

Van A tot Y ging het perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
via een kennis heb ik gekozen voor Bimmel & Kroon.
Alles liep gesmeerd.
Waarom van A tot Y titel
En waarom een 9 beoordeling.
Vrieskast geleverd met service bezorgen.
Hij is netjes een 1 hoog afgeleverd uitgepakt.
De deur was rechts draaiend.
Waarom moest ik hem zelf omdraaien naar linksdraaiend ?
Beetje jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Erwin 01-11-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer te vrede over de snelle en goede service. Ik kreeg te horen dat mijn bestelling uitverkocht is. En ook niet meer te bestellen was voor Bemmel en Kroon. heb daarom een nog luxere wasmachine gekregen voor het zelfde geld. Bemmel en Kroon bedankt voor de goede service en ik ben zeer tevrede. En het bezorgen ging ook mooi met het berichtje met de juiste tijd wanneer ze er zouden zijn. Top dus!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouf 01-11-2017 Via de website gekocht

Slechte service winkel

Algemene score

3,0
In de winkel forepark Den Haag werd ik zeer slecht geholpen door een werknemer, welke mij en ook andere klanten als ondeskundig en nietswetend behandeld. Ik werd als een klein kind weggezet, omdat ik blijkbaar niet wist hoe de kookzones van de inductiekookplaat werkte, maar ik wilde hier juist, als leek, uitleg over vragen. Ik ben dan ook weggegaan en heb telefonisch contact gezocht met dezelfde winkel. Hier ben ik uitstekend geholpen door Theo van Bemmel en heb zelfs telefonisch de kookplaat, die ik graag wilde, besteld. De volgende dag is deze kosteloos aan huis bezorgd. Mijn complimenten hiervoor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend

Reageer

Gerard Barten 01-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine was met een kassakorting het laagst geprijsd en werd de volgende dag netjes op tijd afgeleverd. Kreeg een mailtje met het bezorgtijdvak en een SMS berichtje toen de bezorgers er bijna waren.
Heb hier al vaker apparatuur gekocht en was toen ook zeer tevreden. Tijd voor een positieve review dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Roggeveen 01-11-2017 In de winkel gekocht
Forepark Leidschenveen

Aankoop en installatie van vaarwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk. Onze vorige vaatwasser is ook hier gekocht. Er wordt een goed advies gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uittrekbare tussenstuk 31-10-2017 Via de website gekocht

PERFECTE SIRVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en goede afwerking van bestelling en levering zeker een aanrader prijs kwaliteit snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 31-10-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Zeer vriendelijke verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren bijzonder verrast van deze prachtige winkel en met name de enorme keuze van de producten.
Bij het maken van onze aanschaf zijn wij heel goed geholpen door de verkoper welke alle tijd voor ons had.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Darren 31-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de internet site, duidelijke prijs, niets achteraf erbij. Transport van de wasdroger snel geleverd, en goed contact met leverancier van dag en tijd van levering. Vriendelijke leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasper 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was voorradig en dankzij de kassakorting tevens de goedkoopste in NL. Aflevering tevens netjes voltooid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 31-10-2017 Via de website gekocht

Levering was prima

Algemene score

8,0
Ik heb bij deze webwinkel een wasmachine gekocht via Veiligkopen.nu. De reden dat ik voor deze winkel heb gekozen was de prijs. Het product was nergens anders goedkoper. Over het product kan ik nog weinig zeggen aangezien ik daar eerst meer ervaring mee moet hebben voordat ik daar een mening over kan vormen. De bezorgers waren vriendelijk en leverden het product af in het aangegeven tijdvak. Helaas kon ik niet zelf een tijdvak kiezen, dat is ook mijn punt van kritiek. Graag zie ik wat meer flexibiliteit in de bezorging. Nu was de situatie dat ik de hele dag vrij had moeten plannen en 's ochtends hoorde ik pas dat het product er in de middag zou zijn. Ik ben zelfs bereid meer te betalen om te kiezen wanneer ik het product in ontvangst mag nemen. Het liefst 's avonds want overdag werken de meeste mensen. Maar na online onderzoek kwam ik er achter dat geen enkel bedrijf dit doet voor dit type product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric uit Weert 31-10-2017 Via de website gekocht

Fantastisch geregeld! Geheel volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je ontvangt een mail met daarin de richttijd wanneer het product wordt afgeleverd. Je krijgt een track en tracé met daarin fito en naam van chauffeur. Dan kun je exact volgen waar je product is! Daarnaast ontvang je een half uur voor leertijd een SMS waarin de exacte tijd wordt aangegeven! En dit alles binnen de eerste opgegeven richtrijd! Gewoonweg Super!

Reageer

Renru 31-10-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service, prima geregeld met track&trace! Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop is erg overzichtelijk en de prijzen erg aantrekkelijk! Ook nog een leuke korting gekregen en 2 jaar extra garantie. Emailcontact is ook erg snel en duidelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hicham 31-10-2017 Via de website gekocht

Ererste kop was " on TOP "

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik bestelde gisteren een product tijdens de bestelling deed ik een fout ik had vergeten via bancontact te betalen . Ik sturde een mail en na een kwartier kreeg ik een oproep en mijn probleem was opgelost ... vandaag kreeg ik mijn bestelling en alles was in orde ..je zou moeten zot zijn van geen 10 te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xxx 31-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Snelle en fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe combi magnetron. Omdat ik in Leiden was werd ik getipt om even bij Bemmel en Kroon in Zoeterwoude binnen te lopen om te kijken naar combi magnetrons. Dit omdat we op internet diverse modellen hadden gezien en we graag ze ook echt wilde zien. Eenmaal binnen bij Bemmel en Kroon werd ik direct vriendelijk aangesproken. Uiteindelijk heb ik snel een keuze gemaakt en ik kon de combi magnetron meteen meenemen. Helaas paste de combi magnetron niet in mijn kleine autootje. Maar dat werd direct opgelost daar en een dag later werd mijn combi magnetron netjes thuis afgeleverd...

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

S. Dijkhuis 31-10-2017 Via de website gekocht

Op een nette manier geholpen.

Algemene score

7,0
Ik ken de shop nauwelijks. Gekozen op grond van vermeldingen op de site kieskeurig en de reviews. Nadeel is dat ik niet met de pin kon betalen en dat de bezorger geen teruggeefgeld bij zich had. Omdat we niet van elkaar af konden komen heeft de bezorger 3 euro voor zijn rekening genomen. Dat vond ik erg coulant.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nel 31-10-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Geweldige service,goed geholpen, aflevering perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het shoppen bij Bemmel en Kroon is geweldig personeel erg bekwaam en behulpzaam , mooie winkel heel veelkeuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Keizer 31-10-2017 Via de website gekocht

Snelle service en vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling kon direct de volgende dag geleverd worden en via mail en sms werd ik op de hoogte gehouden van de aflevertijd. Echt heel handig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 31-10-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
koelkast besteld bij Bemmel en Kroon.
Bleek niet te passen, er werd meteen mogelijkheid geboden om te ruilen.
Geweldige service!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiesenberg 31-10-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle serves

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel met goede duidelijke site en correcte afhandeling van de orde goede vriendelijke aflevering mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews