bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15527 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3213 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sebastiaan Moens 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat heel gemakkelijk, de bezorging is heel goed geregeld!!

Extra toelichting
Ben erg tevreden met de hele gang van zaken, communicatie was helder en netjes, regelmatig een update per mail over de status van uitlevering en bezorging. top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruiker uit arnhem 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk en makkelijk online bestellen met ook de laagste prijs, hoe mooi is het!

Service
Mail in je inbox en op de bezorgdag een tijdsindicatie in je mail. Half uur voor de bezorging een telefoontje van de bezorgers.

Assortiment
Ziet er allemaal heel goed uit

Extra toelichting
Compliment voor de website en het gemak van de bestelling. De bezorgers waren zelfs nog beter. Erg netjes door zelfs de voeten te vegen met een zware wasmachine in de handen. Al met al liep de bestelling en de bezorging op rolletjes. Wasmachine draait momenteel zijn eerste wasje, daar kan ik nog niks over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benvanklinken 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk opgesteld

Service
uitstekend geregeld met voldoende keuzemogelijkheden

Extra toelichting
Vlot geregeld, goede leveringsservice, afspraken nakomend. goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lopje68 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keuze met duidelijk uitleg over produkt

Service
Vragen via klanten service worden binnen 1 werkdag afgehandeld

Assortiment
Ruime keuze binnen de verschillende groepen

Aanbeveling
Al vaker producten besteld en service en contacten zijn altijd goed en op tijd, dit geld ook voor de leveringen via de koerier.

Extra toelichting
De keuze uit producten is zeer ruim en tegen zeer scherpe prijzen. Als je een scherpere aanbieding tegen komt kun je dat naar de verkoopafdeling mailen en krijg je een passende offerte. goede ervaring en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohanHoffman 10-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede service, prettig meedenken door de verkoper, snelle levering en goede montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk winter 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en de bezorging is goed een half uur voor de bezorging een sms je en op de minuut naukeurig bezorgd

Service
Na een telefoontje naar Bemmel en Kroon of er ook op zaterdag bezorgd word hebben we direct telefonisch de bestelling in orde gemaakt en hebben ze de bestelling direct verzend klaar gemaakt na dat ik had betaald.

Extra toelichting
Gemakkelijk bestellen perfecte levering goede bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egtrw 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
natuurlijk weer even wennen. Instellingen hier en daar even zoeken, maar dan kon je er wel uit. Verder wijst het zich wel vrij goed vanzelf.

Service
Steeds goed geInformeerd over de levering en alles verliep vlotjes.

Assortiment
Ik was zeer gericht op zoek en had mijn voorkeur makkelijk te pakken.

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik bij deze leverancier heb besteld. Dat is prima bevallen, dus een volgende keer zal ik makkelijk weer hier bestellen. Hopelijk wordtde huidige ervaring dan doorgezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma en Dick 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Groot assortiment met goede prijzen. Vriendelijke en snelle reactie en aflevering van de gaskookplaat ook met goede koerier die je telefonisch op de hoogte houdt wanneer de koerier komt. Kortom top.

Extra toelichting
Goede winkel. Ruime keuze, goede prijzen, snel antwoord op mails en goede, snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hazerswoude 10-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
zeer goed geholpen in de winkel, volgende dag meteen geleverd.in de avond mail gekregen hoe laat ze kwamen ze kwamen tussen 8 en 11 uur kreeg netjes 10 min van tevoren een belletje dat ze eraan kwamen

Aanbeveling
zou de winkel zeker aanbevelen goeie service en met de extra garantie erbij gekocht voor €80,- zit je de komende 5 jaar goed.

Extra toelichting
wij hebben hier al meerdere spullen gekocht omdat de verkopers verstand van zaken hebben en zeker niet aandringen en snelle levering en plaatsing van de spullen. Onze wasmachine werd zonder extra kosten boven in de badkamer gezet gesteld en aangesloten. Verpakkingsmateriaal werd ook meegenomen en zelfs de oude wasmachine. Hier kunnen heel wat bedrijven een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie janssen 10-01-2015 In de winkel gekocht
Den haag neckar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een fijne winkel

Assortiment
Er was genoeg in assortiment.elike prijs klassen

Aanbeveling
Als je iets voor je huis wil kopen keuken of wasmachine of alles voor in de keuken .genoeg keus

Extra toelichting
Ik zou niet weten wat je niet goed is .het personeel zeer vriendelijk .en het wordt goed uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke1644 10-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Handige indeling, daardoor kunnen de pannen er ook in!!!Tijdens het wassen vrij stil, dat is bij een open keuken wel prettig.

Service
vriendelijk en correct

Assortiment
veel keuze, duidelijke presentatie opstelling. Mooie zaak.

Aanbeveling
Deskundig advies zonder opdringerig te worden.

Extra toelichting
Een mooie overzichtelijke winkel, met veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joanvde 10-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site, na bestelling snel gebeld om een afspraak voor levering en installatie te maken.

Service
Bij levering bleek ik als klant een verkeerde keuze gemaakt te hebben in de hoogte van de vaatwasser. Monteur heeft dit ter plekke perfect opgelost.

Aanbeveling
Goed product, maar vooral ook goede service en zeer vriendelijke medewerkers/ monteurs.

Extra toelichting
Zoals al gezegd: snelle en adequate benadering. Flexibel in het zoeken naar een passende oplossing. Fijne, professionele en vriendelijke benadering van monteurs. Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aclypse 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar voor vragen en advies. Duidelijke site.

Service
Direct mails met alle relevante info en iDEAL link. Factuur aangepast nav mijn verzoek.

Extra toelichting
Product: Bosch WTY88783NL - ordernummer DH443795. Goed bereikbaar voor vragen en advies. Scherpe prijzen. Deskundige klantenservice. Zeer snelle en correcte levering. Vriendelijk en kundig afgeleverd en geplaatst. Zeer tevreden en raad B&K van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VanValkenburg 09-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Vriendelijke en erg behulpzame verkopers die je met al je vragen helpen en uitgebreid de tijd voor je nemen zodat je een goede keus kunt maken.

Assortiment
Ruime keus en in vergelijking met andere winkels zijn de producten zeer voordelig geprijsd.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden. Van de ontvangst in de winkel tot aan de bezorging aan huis was alles tot in de puntjes verzorgd.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het hele aankoopproces. Ik werd erg vriendelijk in de winkel ontvangen en de verkoper wist alles van de producten zodat ik samen met hem een goede keus kon maken. En ook de prijzen waren zeer schappelijk. De bezorging was gelijk de volgende morgen en ik werd via e-mail en telefoon precies op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging zou plaatsvinden. Ook de bezorging was tip top in orde, meteen alles aangesloten zodat ik de droger gelijk in gebruik kon nemen. Enkele weken geleden heb ik hier ook een LG wasmachine gekocht en toen is alles ook perfect verlopen. Ik zal dan ook in de toekomst ook zeker weer naar Bemmel en Kroon gaan. J. van Valkenburg, Leiden (ordernummer ZTW443803)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Drieshuiz 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goede service , snelle levering, goede prijs

Extra toelichting
Goed assortiment, snelle levering, keurige service, keurig personeel en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenvanzessen 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,product snel kunnen vinden, kon gelijk de levertijden zien.gisteren middag besteld vanmorgen al in huis

Service
je krijgt snel respons over je aankoop via email ook op de dag van levering een email wanneer ze komen leveren en een half uur van te voren gebeld dat ze komen leveren.

Assortiment
meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
zeer vakkundig en snel worden de zaken afgehandeld.

Extra toelichting
oordeel webwinkel van Bemmel en Kroon is vakkundig, duidelijk en alles wordt snel afgehandeld.zal zeker in de toekomst opnieuw bestellingen plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zonnetje 54 09-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Kregen de rust om zelf in de winkel te kijken, maar het personeel was goed bereikbaar voor vragen.

Assortiment
Er waren volop keuze mogelijkheden en in allerlei prijzen

Aanbeveling
Fijn personeel met kennis van zaken.
Duidelijke regels omtrent de bezorging.

Extra toelichting
De winkel is goed bereikbaar en er is voldoende parkeerplaats voor de winkel. Prettig personeel met kennis van zaken. Als klant krijg je de mogelijkheid om op je gemak eerst zelf rond te kijken. Duidelijke inrichting van de winkel. Een snelle en goed geregelde bringservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike3010 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website,van producten bekijken tm definitief bestellen.Keurig en snel een bevestiging van de aankoop, zelfs een aanpassing(was kortingsbutton) vergeten was geen probleem en werd direct aangepast.

Service
Keurig de volgende dag al bezorgd en gemonteerd door nette medewerkers.Half uur van te voren werd ik keurig gebeld dat de bestelling eraan kwam.

Assortiment
Wat ik zocht was op voorraad,prima assortiment voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Een zeer goede en gebruiksvriendelijke webwinkel met een groot assortiment en scherpe prijzen. Bovenal, Klantvriendelijk

Extra toelichting
Een webwinkel welke klantvriendelijkheid en Service hoog in het vaandel heeft staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielcornelisse 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg duidelijk en overzichtelijk

Service
Gratis en voor niets werd de nieuwe wasmachine naar boven getild 2e verdieping. Ook werd de oude gelijk meegenomen.

Extra toelichting
Wij hebben weer voor Bemmel en Kroon gekozen omdat onze droger de vorige keer ook netjes werd bezorgd. Onze nieuwe bestelling BKI443462 werd nu weer super netjes en snel afgeleverd en op de juiste plaats gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bemmel09 09-01-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zie mijn review

Service
zie mijn review

Assortiment
zie mijn review

Aanbeveling
zie mijn review

Extra toelichting
Na eerst de bijzonder overzichtelijke website van Bemmel & Kroon te hebben geraadpleegd stapten wij bij het filiaal Den Haag naar binnen. Nadat ons enige tijd gegund was even rond te kijken werden wij zonder enige vorm van opdringerigheid aangesproken door een vriendelijke medewerker. Nadat wij onze wensen kenbaar hadden gemaakt en al onze vragen correct waren beantwoord hebben wij, in overleg met de medewerker, die over de nodige vakkennis bleek te beschikken, onze definitieve keuze bepaald. De levertijd was slechts 1 dag en de zelfde middag ontvingen wij een mail over het tijdstip van bezorging. De leverantie werd keurig op de afgesproken tijd uitgevoerd. Wij zijn al met al bijzonder te spreken over de hele gang van zaken en wensen dit dan ook bij deze kenbaar te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick55555 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig bestellen via internet - snelle opvolging met Mail en sms.
Ideaal is op dag van aflevering om 08:00 uur een mail van welk dagdeel de bezorging. 20 minuten voor levering nogmaals een belletje.
Makkelijker kan niet!

Service
Naast een overzichtelijke levering werd het apparaat op de gewenste plaats in huis (zolder) gezet en aangesloten.
Oude namen ze mee retour. En dat voor een schappelijke scherpe prijs.

Assortiment
Voldoende keus in kwaliteit en prijs.
Beste keus of koop Consumentenbond helder op site vindbaar.

Aanbeveling
Scherp geprijsd , betrouwbaar en optimale dienstverlening.
Ik zou zo weer bij Bemmel en Kroon kopen!

Extra toelichting
Naast mijn positieve bevindingen vind ik het klantvriendelijk om in de orderbevestiging te vermelden hoe je contact op kunt nemen bij afwijkingen in de levering of bij het product. Perfecte samenwerking en uitvoering met Dynalogic transporteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

longfield 09-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Attent en goed geholpen

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
Vooral voor de goede service

Extra toelichting
Winkel ziet er netjes uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara59 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld de volgende dag al geleverd.

Service
Prima service. Kreeg voor 8 uur al een mailtje met de verwachte leveringstijd en daarna ook nog een sms.
Ze waren ook keurig op tijd.

Extra toelichting
Je krijgt waar je voor gekozen hebt. Snelle levering met vriendelijk mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter1850 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik wil ook wel eens kans maken op die 100 euro, maar ik win nooit iets. Daarom: Wat een fantastische winkel met heel veel service en en hele lage prijzen. Ik zal het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ceel1974 09-01-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Heb al veel bij bemmel en kroon gekocht, zowel Online als fysiek in de winkel, zeer goede service en een top assortiment met een scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pascal Kluin 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Oude wasmachine is ook netjes van de eerste verdieping gehaald.

Service
Binnen 1 dag reactie op offerte. Servicekosten niet in rekening gebracht.
Is geleverd op de eerste door mij voorgestelde gewenste datum.

Assortiment
Kreeg een nieuwer en duurder type voor hetzelfde geld geleverd.

Aanbeveling
Ik zeg, DOEN!

Extra toelichting
Top. Vraag via de website een offerte aan, dik kreeg een iets beter aanbod dan op kieskeurig. Ordernummer BKI443148

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte018 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website. Soms is de beschrijving bij de producten enigszins summier. Bestelproces zeer duidelijk. Telefonisch vriendelijk en deskundig te woord gestaan en zonder wachttijd.

Service
Snelle levering, vriendelijke en deskundige bezorgers, goede service aan de telefoon, goede service m.b.t. bekendmaking tijd van levering.

Assortiment
Niet enorm veel maar wel voldoende keuze ook voor een kleiner budget.

Aanbeveling
Zeer tevreden over mijn producten (wasmachine en vrijstaande vriezer), het bestelproces en de levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

anne-marie58 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle website met uitgebreide informatie over artikelen.

Service
Snelle reactie op vragen.
Goede berichtgeving omtrent levering met tijdsindicatie zodat je niet hele dag thuis hoeft te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaatjedordt 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering

Service
na een dag binnen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
zelf geen klachten en ben tevree van handelen

Extra toelichting
snelle corecte levering,binnen een dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirjana81 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Meteen contact. Alles direct in orde gemaakt

Service
Alles is voor mij geregeld

Assortiment
Prima in orde

Aanbeveling
Snel levering. Gratis geleverd.

Extra toelichting
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesDoppenberg 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was erg eenvoudig om een bestelling te plaatsen

Service
Het bestelde artikel is binnen 24 uur geleverd, en wel exact op de afgesproken dag en tijd.

Aanbeveling
Alles is zo vlot verlopen dat ik deze winkel zeker zou aanbevelen

Extra toelichting
Door bovenstaande beoordeling is mijn motivatie wel duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The truth 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ondanks de website, even bellen en alles met de verkoper doorgesproken en me een nog mooier aanbod gedaan,

Service
Kon de volgende dag geleverd worden, inclusief plaatsing op de tweede verdieping, plus droger weer erboven op plaatsen en oude aparaaat meegenomen. Dit alles zonder extra kosten. Ook leuk dat je bezorgers via google map kan volgen, dus niet meer afwachten op de deurbel.

Aanbeveling
Goedkoop, snel en goede service.
Dat is een moeilijke combinatie.
Maar met order DH443708 is dit zeker gelukt

Extra toelichting
Ordernummer DH443708

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
The truth 09-05-2015

HEt gaat hier om ordernummer ZTM463802

Reageer

RobMethorst 09-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima winkel, goed ingedeeld, gemakkelijk te vinden.

Service
Zeer deskundige, behulpzame en meedenkende verkoper, die ons netjes alle keuzemogelijkheden uitlegde en een passende inbouwkoelkast kon leveren

Assortiment
We hebben precies gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Goede service, goede prijs, mogelijkheid om te installeren

Extra toelichting
Het is onze tweede keer dat we de winkel hebben bezocht en naar volle tevredenheid zijn geholpen, goede spullen prima prijs, uitstekende verkopers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcvdg63 09-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Deze mensen weten waarover ze het hebben, wisten dat mijn ikea deurtje ook op mijn nieuwe Indesit vaatwasser zou passen. Prijzen zijn erg scherp, Levering was gratis, ook naar België, extra kassakorting is net dat beetje extra wat mijn aankoop bij B&K de doorslag gaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phboonstra 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewenst exemplaar was snel te vinden en specs waren duidelijk. kon goed vergelijken met andere machines

Service
de service was snel en vakkundig. afhandeling ging snel in de webstore en de levering was vlot en op het afgesproken tijdstip. van de bandbreedte van twee uur waren ze er in het eerste half uur. de bezorgdienst plaatste de wasmachine op vakkundige wijze en heeft hem aangesloten en ingesteld. zodat we direct konden beginnen met wassen.

Assortiment
heb nu alleen gekeken naar wasmachines maar kom zeker terug gezien het brede assortiment

Aanbeveling
snelle levering en ruim aanbod en vakkundige plaatsing. goed bedrijf daarvoor in de armen genomen Dynalogic.

Extra toelichting
erg tevreden met de winkel zoals hierboven te lezen. mooie uitbreiding zou zijn het betalen met een creditkaart gratis dit ivm de verzekering voor een jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonte 08-01-2015 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel dichtnij en makkelijk bereikbaar. Snel en correct geholpen.

Service
Product moest worden besteld. Dit gebeurde op efficiente wijze met goede uitleg over waarom.

Aanbeveling
Zie eerdere motivering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leclair 08-01-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tot in de betreffende ruimte gebracht,zelf op zijn plaats gezet en aangesloten door medewerkers. Top!

Service
Telefonisch besteld waardoor ik de extra service gratis kreeg. Bestelling is tot in mijn badkamer bezorgd en boven mijn wasmachine geplaatst. Ook is het product aangesloten. Medewerkers zijn vriendelijk en werken snel. Levering allemaal volgens afspraak.

Assortiment
Veel keuze en goede informatie.

Aanbeveling
Prima winkel. Veel keuzes. Goede informatie en service.

Extra toelichting
Alles is perfect gegaan volgens afspraak. Levering is snel en duidelijk. Je krijgt mails en een telefoontje als ze onderweg naar je toe gaan. Heel netjes! Zie je zelden tegenwoordig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bamiclausa 08-01-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig geholpen en alle tijd gekregen om eerst zelf in de winkel te speuren...

Assortiment
Niet te veel; gewoon genoeg!

Aanbeveling
Super service!

Extra toelichting
We kwamen binnen en eigenlijk voelde het gewoon goed! Na voor ons de juiste benadering de koop gesloten, en nu heel blij met de aankoop. Hij moet alleen nog geïnstalleerd worden a.s. Zaterdag, dus de vraag "Hoe lang in bezit" is niet helemaal goed ingevuld 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjanvinnie 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site heeft een duidelijk overzicht, makkelijk te bestellen.

Service
Koelkast werd op zijn plek afgeleverd dit was inbegrepen bij de prijs. Bij afleveringen was er een glasplaat beschadigd en er was geen eierrekje mee geleverd. Mailtje verstuurd, volgende dag antwoord en een dag daarna antwoordt van het merk LG zelf dat deze 2 producten binnen 5 werkdagen wordt afgeleverd, dit is ook volgens afspraak gebeurt.

Assortiment
Al meerdere producten besteld bij Bemmel&Kroon, altijd de laagste prijs + extra service.

Aanbeveling
Fijne winkel zowel online als fysiek. Kijken mee naar een oplossing. Snel antwoord via mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vogeltjespoep 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en goed

Service
feilloos uitgevoerd

Assortiment
wat wil je nog meer?

Aanbeveling
doen

Extra toelichting
op en top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Estherpenning 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudig via internet een wasmachine uitgezocht. Vervolgens telefonisch contact gezocht en daarbij netjes geholpen.

Service
Machine werd op de dag bezorgd die ons het beste uitkwam. En ze hebben deze als service naar boven (1e etage) gebracht en geïnstalleerd.

Extra toelichting
Goede service, goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onlineaankoop 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site

Service
Afspraken goed nagekomen, bestelde type was niet meer leverbaar, Bemmel en Kroon hebben de opvolger uit eigen beweging voor de zelfde voorwaarden geleverd

Extra toelichting
Ben er niet zo voor om online in een web winkel te kopen, maar omdat deze ook een fysieke winkel heeft en het betalen bij aflevering mogelijk is, heeft de doorslag gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Double R 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijke website en telefonisch goed bereikbaar.

Service
Bestelde product was niet meer leverbaar. Direct een aanbod van een duurder maar technisch minimaal gelijkwaardig product. Hiervan werden wij zowel per telefoon als per mail op de hoogte gesteld.

Assortiment
Voor een vaatwasser, waar wij naar opzoek waren, hadden ze een breed assortiment met een scherpe prijsstelling.

Aanbeveling
Tot dusver geen negatieve ervaringen. Opvolging van afspraken gaan prima en met name het persoonlijke contact vind ik prettig, dat tref je lang niet overal zo.

Extra toelichting
Zoals eerder gesteld een prima bedrijf waar goede en heldere afspraken mee te maken zijn. Door de feestdagen duurde de aflevering iets langer dan normaal, echter werd dit keurig vooraf gemeld. Met name het directe contact met 1 persoon is prettig. Ondanks de relatief kleine order is onze ervaring positief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra Flohr 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wat een supersnelle en goede service van Bemmel en Kroon. Ik wilde eerst deze magnetron bij een voor mij bekende winkelketen kopen. Op de site stond gratis bezorgen, maar nadat ik de bestelling bijna volledig had ingevuld bleek toch dat deze magnetron niet gratis geleverd werd. Ik kon hem wel na 3 dagen afhalen bij een filiaal. Daarom toch maar besteld bij het voor mij totaal onbekende Bemmel en Kroon. Was goedkoopst in prijs, de levering was gratis. Niks teveel gepromoot op de site van kieskeurig! De magnetron werd keurig afgeleverd op het tijdstip dat aan was gegeven in de mail en de oude magnetron is ook meegenomen zoals ik op bestelformulier aan kon geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Schipper 08-01-2015 In de winkel gekocht
Cruquius Cruquiusplein 50
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat.

Service
Zeer goede service in de winkel en snelle bezorging,

Assortiment
Zeer ruimte sortering van inductie kookplaten en andere apparaten

Aanbeveling
Zeer zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Extra toelichting
Wij vinden deze winkel top gezien de service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clklevant 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site met eerlijke info over nieuwe versies etc

Service
prima levering op een dag die jij wil, tijdstip wordt telefonisch en per sms en mail bekend gemaakt

Assortiment
veel keus in goede kwaliteitsmerken

Aanbeveling
uitstekende serevice, snelle en correcte levering en nog een van de voordeligste ook

Extra toelichting
breed en compleet assortiment, goede site, correcte levering en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries familie 08-01-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Nectar 24 (Forepark)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website van Bemmel en Kroon gemakkelijk een keuze kunnen maken uit de wasdrogers die op voorraad waren.
De daadwerkelijke aankoop gingen wij bij de dichtstbijzijnde winkel doen.

Service
In de winkel werd ons kundige hulp geboden. Het door ons op de website uitgezochte type Siemens wasdroger bleek tóch niet op voorraad te zijn, maar na goed advies van de verkoper (bedankt Bob van Groot Battavé) zijn wij overgegaan tot de aankoop van een ander type wasdroger van hetzelfde merk. Een betere zelfs.

De levertijd is snel en het is geen enkel probleem om een bezorg dag te kiezen waarop het ons uitkwam.

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze in de winkel om tot een weloverwogen aankoop te kunnen komen.
De door ons gekochte wasdroger, een Siemens Type WT47W590NL werd voor een goede prijs aan ons verkocht. Samen met extra garantiejaren die eveneens voor een goede prijs werden aangeboden, gingen wij met een zeer tevreden gevoel de winkel uit.

Aanbeveling
Goede service. Kundig. Ze weten daar waar ze over praten.
Snelle levering. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Er is qua prijs ook wel wat te onderhandelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f hardeman 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
besteld en de volgende dag geleverd

Service
werd gebeld dat ze er over 10 in zouden zijn en mail gehad dat ze zouden leveren met tijdstip erbij

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
ik zou ze aanbevelen vriendelijk mensen en goede services

Extra toelichting
ja is goed alles via afspraak en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lbijlard 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een telefoontje en volgende dag had ik de droger in huis!

Service
Ik stelde een voorraad vraag en de aardige heer wist direct dat deze droger uitloop model was en bood mij nieuw model met grotere inhoud voor zede bedrag aan..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoop1960 08-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk, vaatwasser kapot, snel een nieuwe uitgezocht en snel geleverd.

Service
Prima service, steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, contact over levering en netjes op tijd geleverd en geïnstalleerd.

Assortiment
Voldoende keuze om een goede keuze te maken

Aanbeveling
Zou hem zeker aanmelden, met het hierboven gekenschetste, zoals service, contact, levering e.d.

Extra toelichting
Service, contact, status, levering allemaal prima in orde. Geen klachten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews