bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16614 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2979 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roel Albers 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bevestiging dat deze plaat een goede vervanger was van defecte plaat

Service
Volgens afspraak alles keurig afgehandeld

Assortiment
Veel beschikbare modellen

Aanbeveling
Snel en goede afhandeling

Extra toelichting
Vragen keurig en snel afgehandeld daarna bestelling en installatie snel en vakkundig gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemeuk 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuzeen eenvoudig te bestellen

Service
Bestelafspraak werd goed nagekomen en het product werd keurig op tijd bezorgd

Assortiment
In 1 oogopslag gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Geen klachten.

Extra toelichting
Een goed overzichtelijk assortiment, duidelijke bezorgafspraken, die prima werden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rogerbee69 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een goede recht toe recht aan site

Service
via de mail adequaat op de hoogte gehouden en en goed afgeleverd

Assortiment
de MIO90IX is bijna nergens te koop, hier dus wel

Aanbeveling
vanwege de 3 bovenvermelde zaken

Extra toelichting
Goede, eenvoudige en duidelijke site. Er is een fysieke winkel, de communicatie is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter.zaanstad 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goeie site met voldoende informatie over betreffend product.

Service
Bij aflevering was er een klein probleempje.
B & K gebeld, probleem direct opgelost.
Kijk, daar hou ik nou van!!

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande informatie

Extra toelichting
Goeie club. Fijn om zaken mee te doen. Uitstekende service, volgen aankoop weer daar!! CRQ475396

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.jong617 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel besteld. makkelijk

Service
op tijd geleverd, snel geleverd, aardige bezorgers !

Aanbeveling
gewoon goed !

Extra toelichting
wij hebben een vaatwasser besteld bij Bemmel en Kroon ze zijn gewoon goed, besteld, snel geleverd, je kon de dag van levering kiezen, ze lieten weten hoe laat ze kwamen, van te voren nog een belletje gekregen. netjes op tijd. wij zijn tevreden ! ordernummer BKI473005

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tokko61 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, makkelijk het product gevonden

Service
Besteld product (koelkast) bleek niet snel leverbaar, er werd een andere, duurder, model aangeboden dat we direct geleverd kon worden.

Assortiment
Ruim assortiment, met veel merken.

Aanbeveling
Goede ervaring, snelle levring, goed overleg met verkoper mogelijk.

Extra toelichting
Iets beter zou zijn als op de website wordt aangegeven of een product op voorraad is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lakenman 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website met duidelijke productinformatie. Ook staat duidelijk aangegeven of een product direct uit eigen voorraad leverbaar is. Dat is heel wat beter dan vele andere websites die zogenaamd ook direct kunnen leveren maar per saldo eerst nog even bij de fabrikant moeten bestellen.

Service
Vrijwel meteen nadat ik de bestelling gedaan had kreeg ik bevestiging dat het product afgeleverd zou gaan worden. Er werd een tijdslot van 3 uur aangegeven waarbinnen er afgeleverd zou gaan worden. Ook dat de chauffeur circa 30 minuten van te voren even zou bellen. En zo gebeurde het waarachtig ook. Wat een verschil met sommige andere leveranciers waarbij je soms een hele dag (voor niks) zit te wachten

Assortiment
Ik was op zoek naar een speciaal type oven. Niemand kon leveren maar Bemmel & Kroon wel! Ik heb me op de website ook verbaasd over de zeer vele producten die direct uit voorraad geleverd kunnen worden

Aanbeveling
Zeer ruim gesorteerd. Juiste voorraad indicatie. Scherpe prijzen. Zeer snelle levering. Prima!
Mijn ordernummer is BKI475223

Extra toelichting
Zeer ruim aanbod, super snelle levering, scherpe prijzen en de oude oven werd zonder kosten afgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mayotwins 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Op de heetste dag vh jaar, is onze nieuwe wasdroger 3 hoog bezorgd en heel snel geïnstalleerd, super service!

Extra toelichting
Snelle service tot in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frankem75 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Kieskeurig uitgebreid kunnen vergelijken, daarna door verwezen naar de website van de winkel en in een paar stappen de aankoop kunnen doen.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke informatie over de status van de bestelling.

Extra toelichting
Vlotte aankoop via Kieskeurig kunnen doen. In de webshop in een paar klikken zonder poespas af kunnen ronden. Bezorgingsproces is duidelijk per mail te volgen inclusief bezorgingsmoment.

Review criteria:

Goed

Reageer

hans braak 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede toelichting op de site, eenvoudige manier van bestellen, goede voorlichting over bezorgen

Service
het model wasmachine bleek kort voor levering niet meer voorradig en ik kreeg een luxere versie keurige op de afgesproken datum

Assortiment
meerdere keren al bij Bemmel en Kroon gekocht; altijd voldoende keus

Aanbeveling
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zeer goede service

Extra toelichting
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zeer goede service helemaal als iets niet op voorraad is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.K. de Haas 07-07-2015 In de winkel gekocht
Hazerswoude/ Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De webpagina is erg overzichtelijk. Ik ben voor de zekerheid naar de winkel in Hazerswoude gegaan en heb de afzuigkap daar bekeken. Ze hebben daar de bestelling geplaatst. Thuisgekomen was de bevestiging al in de mail. Een dag later kon ik via de mail een bezorgafspraak maken.De afzuigkap werd keurig thuis bezorgd

Service
Alles verliep zoals gepland. De mensen waren allemaal erg vriendelijk.

Assortiment
Er was keuze genoeg en de prijs was laag.

Aanbeveling
Omdat ik erg tevreden ben, zal ik dit bedrijf zeker aanbevelen!

Extra toelichting
Ik geef niet snel een tien aan een bedrijf, de levering en de klantvriendelijkheid, maar ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hensber 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

williamluc 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vele bekende produktmerken in voorraad

Service
Al vele jaren erg goed. Er wordt meegedacht met de klant. De bezorgservice is opvallend goed.

Assortiment
Groot assortiment goede merken.

Aanbeveling
Groot assortiment, laagste prijs, betrouwbaar en goede zorgvuldige aflevering (plaatsing) van produkt.

Extra toelichting
Bij Bemmel & Kroon is men vriendelijk, zakelijk, denkt met klant mee. Over de prijs is meestal te onderhandelen en bovendien is men betrouwbaar. In mijn geval heeft men een nieuwere uitvoering (2014) wasdroger bezorgd en wel voor de prijs van de oude uitvoering!! (BKI467709)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bepavera 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het was een zeer gemakkelijke site met voldoende informatie

Service
uitstekende service, gelijk een email met alle informatie gekregen. Snelle bezorging. Bezorgers waren keurig en correct. SMS en telefoontje gekregen wanneer er afgeleverd werd. prima service. Alles direkt geinstalleerd en gecontroleerd. oude apparaat meegenomen.Op 1ste etage gebracht.Super.

Assortiment
hebben heel veel artikelen

Aanbeveling
prima service, snelle afwikkeling. perfect gewoon.

Extra toelichting
Zondag besteld en dinsdag al afgeleverd. Prima service. Prima bezorgers. Uitstekend, kan niet beter. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richardkraal 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, ze houden je goed op de hoogte van de levering dmv email, sms en een track-trace systeem!

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Makkelijke site, ze houden je goed op de hoogte van de levering dmv email, sms en een track-trace systeem! Kosteloze aansluitservice was fijn! (wasmachine moest naar 2e verdieping)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldhartsuijker 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnen 24 uur in huis.

Service
Uitstekende bezorging.

Assortiment
Bruin- en witgoed: prima assortiment

Aanbeveling
UItstekende web-winkel

Extra toelichting
Uitstekende webwinkel Prima assortiment Uitstekende bezorging (met email en 06-contact onderweg) Zeer tevreden over aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marzee67 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De versie die ik had gekocht was niet meer leverbaar. Ik kreeg voor dezelfde prijs het nieuwste model. Daar werd netjes over gebeld. Goed op de hoogte gehouden over de levering en netjes op de 2e verdieping geplaatst en geïnstalleerd zonder meerkosten.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten vinden. Bestel wel vaker wat via internet, maar dit viel op in de manier waarop je op de hoogte wordt gehouden en je keuze voor het aflevermoment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jajapie 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles was even gemakkelijk, het bestellen, de betaling en de afhandeling van de betaling.

Service
Prima, de dag van levering is bekend gemaakt per mail, zelfs de chauffeur belt je op om te vertellen dat hij er aan komt.
De apparatuur wordt geplaatst op de plek die jij wil, de verpakking wordt mee teruggenomen en zelfs de oude spullen kunnen mee teruggeven worden.

Aanbeveling
Het gemak, de service en de zorg en vriendelijkheid van het personeel zijn ver boven het gemiddelde.

Extra toelichting
Elk onderdeel is even goed, de service het gemak en de vriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

millecam 07-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede advisering en snelle levering en plaatsing conform afspraak

Service
Dik in orde, had alleen graag uitleg gehad over de werking van het apparaat maar dat was voor de installateur ook nieuw.

Assortiment
Ruime keuze en concurrerende prijs

Aanbeveling
Je weet zeker dat je goede spullen krijgt

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vefico 06-07-2015 In de winkel gekocht
Hoofdkantoor Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Internet en de showroom in de buurt.

Service
Denken goed mee en kijken naar eventuele alternatieven

Assortiment
Zelfs voor inbouw koelvriescombi's een uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Zo hoort het ook, maar toch vind je dit niet overal. Eeen voorbeeld !!!

Extra toelichting
Perfect verkoopproces in prima showroom. Goede logistiek, want snel leverbaar. Uitstekende installatieservice via aangesloten bedrijf. Correcte en verantwoordelijke monteur. Hij ging niet weg, voordat de kast naar zijn zin geïnstalleerd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emma47 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan zowel via internet als tel. je order plaatsen
Veel betaalmogelijkheden

Service
Er werd zoveel mogelijk rekening gehouden met mijn wensen

Aanbeveling
Ik kan geen minpunten bedenken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carien1982 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik heb de wasmachine via internet besteld, dit was duidelijk en heel snel gedaan.

Service
Ik kon zelf de bezorgdag aangeven. Ze belden zelfs nog een half uur vooraf om te zeggen hoe laat ze er precies waren. De wasmachine is naar zolder gebracht en geïnstalleerd. Ook de oude machine is meegenomen.

Assortiment
Het assortiment was naar mijn idee voldoende en er stond duidelijke uitleg bij alle producten. De prijs was super!

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positief zijn over het hele aankoopproces bij Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

colijn01 06-07-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eerst kijken wij op internet en dan nog even in de winkel zijn daar dan snel klaar

Service
denken mee en geven goed advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrikksg 06-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen of direct in de online shop. Voordeel van een fysieke winkel is, dat je de producten naast elkaar kunt zien.

Service
snel bestellen, snel leveren en vlot installeren. Wat wil je nog meer.

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
Dit is de zoveelste keer dat wij hier wat kopen. Service is altijd goed.

Extra toelichting
Bij Bemmel en Kroon kun je terecht voor een hele nieuwe keuken, maar ook voor de vervanging van een apparaat. Service is in beide gevallen goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimtersteeg 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg handige en overzichtelijke website.

Service
Super fijn dat het de dag na bestellen al gelijk geleverd wordt. Daarnaast ook keurig op de hoogte gehouden van de levering per email en gebeld voordat ze voor de deur stonden. Koelkast ook netjes naar de 1e verdieping getild en daar uitgepakt.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik nodig had.

Extra toelichting
De website is duidelijk, netjes afgeleverd, product is goed en de prijs laag. Ordernr BKI474522

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

usdream 05-07-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super zonder gezeur op zolder geplaatst

Service
super hebben alles eerst Geïnstalleerd en
gecontroleerd

Assortiment
kon kiezen uit 3

Aanbeveling
hele goede service en prijs en snelheid van levering

Extra toelichting
die ik had gekozen was er niet werd terug gebeld en een goed voorstel voor een andere. na vergelijking op internet waren hun de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O.F.Bloem 05-07-2015 In de winkel gekocht
Cruquis Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel zeer goed bereikbaar ruime parkeer mogelijk heden zeer prettig geholpen en wisten wat we wilden hebben omdat onze overleden machine ook een Siemens was en deze ons 18 jaar zonder 1 euro reparatie kosten heft gediend

Service
de nieuwe machine werd stipt volgens afspraak geplaatst en aangesloten en de oude werd ook zonder problemen mee terug genomen

Assortiment
ruime keuze ook andere merken getoond en vakkundig gedemonstreerd maar gezien de vorige machine was onze keus snel gemaakt

Aanbeveling
zeker de vakkundige en prettige begeleiding en uitleg aan ieder aan te bevelen

Extra toelichting
Wij hebben nog nooit zo een prettig aankoop gedaan met zulke fantastische service hulp met uitleg als hier in Uw winkel bij groot winkel bedrijven kopen we nooit iets van dien aart je krijgt dan wel korting maar geen service zeker niet bij storingen. Dit is een van de grootste redenen van ons bezoek aan van Bemmel en Kroon En ook mede een tip van onze buren die ook een machine bij U kochten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter lippold 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet gemakkelijk te bestellen.

Service
Werden kwartier voor aflevering gebeld dat ze er aan komen

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
gemak, assortiment en service zijn aanbevelingswaardig

Extra toelichting
goed gevoel over snelheid van leveren en service erg correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hopthof 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjakske5910 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke webshop,grote keuze,eenvoudig te bestellen en betalen.Je kunt zelf een aflever datum selecteren.

Service
Tot nu toe Top.
Ik heb een Bosch Diepvries besteld met ordernummer BKI474059 .
Ik kreeg de beste prijs en via mail contact een super service.
Ik moest vanwege omstandigheden de aflever datum wijzigen en dat was met 1 telefoontje binen een minuut geregeld. Top !
Afleveren was perfect.Vooraf een mailtje en SMS wanneer en hoe laat de aflevering zou zijn. Alles precies volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Ruime keuze met veel keuzes in merken en prijzen.

Aanbeveling
Voor mij de eerstebestelling bij deze winkel maar als het aan mij ligt zeker niet de laatste.

Extra toelichting
Goede prijs, geen kosten voor aflevering, direct response ne e-mail of telefoon. Perfecte afwerking zo als het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nietvelt 05-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vriendelijke en snelle afspraken.

Service
Zeer klantvriendelijk. Chapeau!

Assortiment
Wat niet op voorraad was is snel te leveren.

Aanbeveling
Nog niet eerder meegemaakt dat een aankoop zo snel en goed geleverd is.

Extra toelichting
De verkoper was telefonish zeer coulant en hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABV 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zochten een leverancier die zowel een Wasmachine als een droger konden leveren binnen het zelfde merk. Bemmel en Kroon heeft deze in het assortiment en op voorraad. Offerte, bestelling, betaling, levering, alles geschied zorgvuldig en klant gericht.

Service
Bestelproces, e-mail contact en offerte als ook telefonisch contact verloopt netjes, klant en oplossingsgericht. Bemmel en Kroon blijkt zorgvuldig en klantvriendelijk met haar klanten om te gaan. Top service!

Assortiment
Maximale keuze, snelle levering, afspraak is afspraak. Top!

Aanbeveling
Goede winkel, oog voor de klant, oplossingsgericht, echt een aanrader.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, ook bij aflevering, keurig twee verdiepingen omhooggebracht, netjes aangesloten, service is van bestelling tot en met levering zeer goed verzorgd. Zie dat elders nog maar eens te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wulp2 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles ging vlot en duidelijk

Service
Goede bezorgers, fantastische track&trace app

Aanbeveling
Duidelijk en volgens verwachting

Extra toelichting
Hier koop ik vaker. Ordernummer: BKI474774

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendriksklijnhout 04-07-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na de bestelling binnen een paar dagen geleverd en aangesloten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
472682 prima apparaat. mooie verlichting. flexibele indeling mogelijk. zelfsluitende deur. alarm wanneer je de deur niet goed dicht hebt gedaan. Een aanrader. Over de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen. Het ziet er wel allemaal degelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo_de_Zeeuw 04-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via kieskeurig kom je gelijk op de plaats van het product. Dat is niet altijd het geval.
Hier plaats je het product in je mandje en afrekenen maar.

Service
Alles gaat digitaal, lekker snel. Nieuwe koelkast besteld, afgerekend. Direct een afspraak gemaakt voor levering en inderdaad op de afgesproken tijd is de koelkast netjes geplaatst.

Assortiment
Ruime keuze, ik heb alleen even naar de Amerikaanse koelkasten gekeken. Maar had al een keuze gemaakt.

Extra toelichting
Ruime keuze, snelle afhandeling en Bemmel en Kroon maakt de beloftes waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abijsterbosch 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen op site of telefonisch
Betalen met ideal en klaar is kees

Service
Even een belletje naar ze over de leverdatum
En het was geregeld. Mailtje hoe laat ze plm komen en
Een sms hoe laat ze precies komen en alles klopte!!
Ze doen wat ze zeggen!!!

Assortiment
Grote keus

Aanbeveling
Omdat ze goed zeggen wat ze doen en vervolgens doen wat ze zeggen : no nonsens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kees marks 03-07-2015 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via vergelijkingssite gezocht naar apparaat en goedkoopste aanbieder, dat bleek Bemmel en Kroon te zijn,aangezien wij op dat moment een juiste keuze wilde maken op zondag naar Bemmel en Kroon Forepark.

Service
In de winkel direct gezien en aangesproken, dat gaf al goed gevoel, na 1 minuut kwam adviseur naar ons om onze keuze aan te horen en van commentaar te voorzien, en z'n advies hebben wij uiteindelijk, na diverse apparaten en merken vergeleken te hebben en nog steeds nam de adviseur de tijd en moeite om ons wegwijs te maken. apparaat gekocht, geen aanbetaling, was niet nodig, maar evengoed moet er toch betaald worden , afspraak geregeld voor de bezorging en deze ook weer eens telefonisch uitgesteld, bezorging stipt op tijd + 15 min. voordat de heren er aan kwamen werden wij gebeld dat ze er aan kwamen, mooie geste!

Assortiment
groot en diep genoeg,

Aanbeveling
nog meer dan hierboven beschreven?
gewoon TOP

Extra toelichting
Juiste assortiment en gedreven mensen die je op een rustige en adequate manier uitleg geven en adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hedazoka 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn in de winkel van Bemmel en Kroon geweest waar een enorm assortiment aan wasmachines staat. dus ruime keus!

Service
We werden goed voorgelicht welke wasmachine paste bij ons gebruik. eenmaal de keuze gemaakt kon de wasmachine ook meteen op maandag geleverd worden.

Assortiment
Zie gemak , enorm assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
goede service!

Extra toelichting
persoonlijk contact, ziet er netjes en overzichtelijk uit. Men nam de tijd voor een stukje uitleg en liet ons daarna even met rust om alles op een rijtje te zetten dus geen opdringerige verkoop. eenmaal keuze gemaakt was er een snelle afhandeling en betaling bij levering aan huis. Wasmachine werd snel gewisseld met de kapotte machine en vakkundig aangesloten! Kan Bemmel& Kroon iedereen aanraden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Superoma 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We hebben de website bezocht om ons te oriënteren.

Service
Eerst rustig op ons gemak kijken in de winkel, daarna werden wij super geholpen! Omdat onze keuken al 16 jaar staat konden we helaas niet kiezen, er was maar 1 koelkast geschikt! Hier waren wij alleen noooooooooit achter gekomen.
Verkoper heeft voor ons firma Bosch gebeld en gevraagd welk type voor ons mogelijk was! Super!

Assortiment
Er staan voldoende koelkasten, wij hebben er zelf een gekocht en mijn schoonmoeder heeft er ook een gekocht en de verkoper gaf haar ook goed advies zodat zij geen miskoop op haar leeftijd heeft gekocht ( bijv handgrepen op de koelkast I.p.v. geen!

Aanbeveling
Wij hebben bij aanschaf van de keuken alle inbouwspullen al gekocht bij Bemmel en Kroon en alle apparaten zijn nu ook inmiddels vervangen door de producten van Bemmel en Kroon, de koelkast was voorlopig weer het laatste apparaat.

Extra toelichting
Onze aankopen hebben we altijd gedaan in de Dorpstraat in Zoetermeer maar helaas is het filiaal onlangs gesloten! Tripje naar Zoeterwoude vinden wij geen probleem👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karindeheer 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Snel antwoord. Nette levererancier en heel snel.
Er is al oplossing voor er een probleem gaat komen.

Assortiment
Meer dan genoeg keus voor een betrekkelijk lage prijs

Aanbeveling
Ik ga deze winkel online zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik heb nog geen slechte dingen meegemaakt want ik ben net klant. Ik vind het meer dan netjes dat we bericht krijgen dat we een opvolger van onze bestelde wasmachine zouden krijgen voor dezelfde prijs , terwijl de machine duurder en uitgebreider is. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

een goede klant 03-07-2015 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed advies, goede prijs kwaliteits verhouding

Service
is als de beste

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
dioe ik altijd al

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton en Johanna Zoetendaal 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle service en goede uitleg in de winkel wij zijn al jaren klant bij Bemmel & Kroon en worden steeds netjes geholpen en zeer snel bedient

Service
Bij levering wordt je ook netjes behandeld en de service is perfect

Assortiment
assortiment is ruim voldoende en van hoge kwaliteit evenals de garantie,s

Aanbeveling
Wij zouden iedereen aan bevelen zaken te gaan doen bij Bemmel en Kroon
Speciaal voor de vriendelijke en goed behandelingen

Extra toelichting
Wij hebben in 2004 onze prachtige keuken gekocht en nog steeds als er nieuwe bezoekers komen vragen ze of deze keuken pas nieuw is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12mirjam 03-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via internet is aankoop goed en makkelijk te regelen. Overzichtelijk.
De winkel is ook prachtig, vriendelijk personeel. Goeie service!

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Vriendelijk, service gericht.

Extra toelichting
Korte en duidelijke afhandeling. Komen afspraken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

birdseye11 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlot en eenvoudig via het internet besteld

Service
Zeer snelle levertijd die ook waargemaakt wordt. Je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de bezorgtijd, zowel via track en trace van Dynalogic, als per SMS een half uur voor aflevering. Je hoeft er niet een halve of hele dag voor thuis te blijven.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon alles super en vriendelijke bediening. Voor overleg direct telefonisch bereikbaar met een echte medewerker en niet een onpersoonlijk call-center figuur.

Extra toelichting
nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tkeijzer 03-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Service
Ze namen niet de oude afzuigkap mee, terwijl je dat wel kon aangeven bij de bestelling

Assortiment
Ze hadden de kap gewoon in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

svolkerijk 02-07-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zaterdag gekocht, maandag contact met installateur en dinsdag draaiende vaatwasser!

Aanbeveling
Veel keuze in alle prijsklassen, goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Veel keuze, goede uitleg, snelle service en prima levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plien528 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mijn vaatwasser online besteld, dit ging heel snel en makkelijk.
Overzichtelijke site, alles makkelijk te vinden.

Service
Service is super. Zoals op de site staat vermeld kreeg ik een mail vooraf en werd ik 20 minuten vooraf gebeld wanneer ze zouden langskomen.

Assortiment
Kon goed kiezen tussen de verschillende vaatwassers.

Aanbeveling
Mijn zus adviseerde Bemmel en Kroon omdat zij en haar 2 dochters tevens witgoed hier hebben gekocht.
Ik zal dit ook zeker adviseren aan mijn middelste dochter die deze week een huis heeft gekocht.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden met de aankoop, de service, de snelle levering en plaatsing van de vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele kookplaat 30-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekende website & dito telefonische afhandeling

Service
Snelle correcte levering, zoals afgesproken. Inbouw indien gewenst mogelijk

Assortiment
Vond precies de kookplaat die ik nodig had. En op voorraad!!!

Aanbeveling
Prima webwinkel, dit!

Extra toelichting
Echt, zelden zo correct te woord gestaan + correcte en snelle afhandeling. Aanbevelenswaardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anders15 30-06-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne website

Service
uitgebreide uitleg over mogelijkheden apparatuur

Aanbeveling
goed assortiment, veel te zien, mooie keukens, veel apparatuur te vergelijken.

Extra toelichting
Prima uitleg, bijzonder vriendelijk personeel, goede acties, mooi aanbod gekregen. Geen aanbetaling, ideal link voor levering. Kortom TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natils 29-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke site!

Service
Zaterdag de vaatwasser besteld en nu al in huis, super snelle service.

Assortiment
Deze vaatwasser had onze voorkeur na onderzoek, overal niet leverbaar en bij Bemmel en kroon wel leverbaar.

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat wij iets hebben besteld bij dit bedrijf, maar zeker voor herhaling vatbaar. Duidelijke communicatie en snelle levering en service.

Extra toelichting
Super goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews