bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobinenPetra 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, makkelijk betalen.

Service
Duidelijk wanneer het product verwacht kan worden. Tot 15/30 min van te voren aangegeven, ideaal om niet een hele middag te hoeven wachten thuis.

Assortiment
Veel keus, direct gevonden wat we zochten.

Aanbeveling
Meteen aanbevelen!

Extra toelichting
Via familie deze winkel aangeraden gekregen ivm de uitstekende service in de winkel. Online merk je daar wat minder van, maar het bestellen is simpel en duidelijk. Bezorgen is keurig gedaan. Al met al heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leeuwen1 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product online besteld, ging heel gemakkelijk. Alles is duidelijk

Service
Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer mijn bestelling zou komen. Vlak van te voren ben ik nog even gebeld en de wasmachine is keurig geplaatst en klaar gemaakt voor gebruik. Helemaal top!

Assortiment
Assortiment was ruim genoeg voor wat ik nodig had

Aanbeveling
Goede service en snel thuis!

Extra toelichting
Goede service voor een goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camff101 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima site kon de wasmachines meteen vinden in de apparaten shop onder wasmachines

Service
Afleveren binnen twee dagen met mail over het 1.5h tijdvak waarin de wasmachine afgeleverd zou worden. Zelfs met een telefoontje een 1/2 uur vantevoren. De levering binnen het tijdvak klopte precies. Handig voor werkende mensen met kinderen.

Aanbeveling
Vanwege de goede sfeer waarin men ons heeft geholpen.

Extra toelichting
We hadden een AEG L89496LF wasmachine uitgezocht en die bleek leverbaar te zijn bij Bemmel & Kroon. Maar er was nog 1 exemplaar op voorraad. Omdat ik mijn vrouw niet kon raadplegen op dat moment bood de medewerker aan om 'm zonder enige verplichting voor me te reserveren! Toen bleek bovendien nog dat Bemmel & Kroon zelfs de service van het plaatsen voor hun rekening namem (twee trappen). Maar nu het belangrijkste: Hoe zijn wij tot de keuze voor Bemmel & Kroon gekomen? Als je een wasmachine koopt kijk je naar de specificaties en de duurzaamheid, maar misschien nog belangrijker, naar de service als je er toch iets aan krijgt. Als je dan shop reviews bekijkt dan kom je er al gauw achter dat ook bedrijven die bv wel een 8 of hoger gemiddeld scoren, bij gedetailleerder lezen in een niet te verwaarlozen aantal echte probleem gevallen hun kopers met het probleem laten zitten en daar scoren ze dan een gewoon een 1 voor de service ! Die gevallen heb ik voor wasmachines allemaal opgezocht en probeer het zelf maar eens en lees hoe leveranciers je als klant laten zitten dus hoe je juist niet behandeld zou willen worden! Maar voor Bemmel & Kroon vond ik geen enkele 1 en het bleek dat ze hun klanten echt tegemoed willen komen als die problemen hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markvcasteren 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk vindbaar. Zeer duidelijke beschrijving van het apparaat.

Service
Op de dag van levering kreeg ik voor 8.00u een email en daarnaast een sms-bericht met de tijd wanneer de vriezer geleverd zou worden.
Ik had een oud type besteld, maar heb het vervangende en duurdere type ontvangen.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een vriezer met het No-frost systeem.
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteit verhouding en de service die ik verwachtte is geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marmul 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
We kregen keurig te horen van Hoe laat Tot hoe laat onze bestelling zou worden bezorgd. Kwartier vtv kregen we een telefoontje dat ze er bijna waren

Assortiment
Ruime keuze en in ons geval kregen we ipv de vaatwasser die we hadden besteld een nieuwere versie.Was duurder maar kregen weer voor dezelfde prijs

Aanbeveling
Goede service, vriendelijke medewerkers en vlot geregeld

Extra toelichting
In deze winkel pas ons eerste aankoop gedaan, maar we zijn nu al erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatjedee 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met voldoende informatie. Installatie van apparatuur kan apart in het winkelmandje worden gedaan.

Service
Installatie wordt uitbesteed aan Atjec - dat bedrijf levert een snelle en uitstekende service.

Aanbeveling
Het hele bestel- en leverproces is vlekkeloos verlopen - top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

groenendijkj 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor mijn bezoek aan de website wist ik al welk product ik wilde hebben. Het vinden daarvan was geen enkel probleem. Het invullen van het bestelproces was een fluitje van een cent. Voor de afronding daarvan wilde ik nog weten, of er ook op zaterdag -de volgende dag- werd bezorgd, dus ik heb telefonisch contact gezocht. De medewerker die ik aan de lijn kreeg gaf aan, dat dat inderdaad kon, en bood aan om het bestellingproces telefonisch af te ronden. Zo gezegd zo gedaan, dus ik kwam niet eens meer toe aan het online afronden van mijn bestelling.

Service
Zoals gezegd bood de medewerker die ik aan de lijn kreeg aan om de bestelling telefonisch af te ronden. Dat was wel zo prettig. Het leveringsproces verliep uitstekend. via een ontvangen link kon het hele proces bijna van minuut tot minuut worden gevolgd.

Assortiment
Ik wist van te voren al welk product en welk type ik wilde hebben, en op internet kwam Bemmel en Kroon als een van de goedkoopste aanbieders naar voren.

Extra toelichting
Concurrerende prijs, prima geholpen, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvVliet 18-03-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel goed bereikbaar.Ziet er overzichtelijk en netjes uit.

Service
Je wordt vriendelijk en met kennis van zaken geholpen.Alles wordt keurig en aangesloten thuis afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment,overzichtelijk opgesteld in de winkel.

Aanbeveling
Zie antwoorden hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farly 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel, snel en duidelijk. Geen fratsen.

Service
Beter kan niet. Supersnel en correct!

Aanbeveling
Goed, snel en perfect!

Extra toelichting
Alles wat ik al genoemd heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winnieteunissen 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk artikelen te vinden.

Service
Snelle levering en keuze voor aflevermoment. Apparaat is ook keurig neergezet.

Assortiment
Dit product was in veel winkels uitverkocht, maar hier direct voorradig.

Extra toelichting
Ordernummer BKI453854 is perfect afgeleverd! Veel dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geertho 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je stoel een keuze maken.

Service
Snelle afhandeling van de bestelling waarvan de voortgang te volgen is.

Assortiment
Veel keus in verschillende soorten merkapparatuur.

Aanbeveling
Mijn positieve mening over Bemmel en Kroon delen met anderen.

Extra toelichting
Mijn tweede aankoop bij Bemmel en Kroon en voor beide aankopen geldt snelle afhandeling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

awijsman 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
per telefoon de inbouw koel vries combinatie besteld. Na enkele dagen werd deze geleverd. helaas paste deze niet.(Denk dat wij verkeert gemeten hadden). Gelijk gebeld en de volgende dag al werd er een koel vries combinatie geleverd die wel paste. Prima service van Bemmel en Kroon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cenagroot 17-03-2015 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke informatie
zonder opdringerig te zijn
begrip voor eigen situatie

Service
snel bezorging af kunnen spreken
en handig bericht per mail en tijd indicatie

Assortiment
zeer groot assortiment van goede merken

Aanbeveling
met deze algemene beoordeling kan het niet
anders dan positief te vermelden in de
fam.vriendenkring

Extra toelichting
Al eerder klant geweest, goed geholpen in overzichtelijke winkel en nooit teleur gesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

braltekeijzer 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een dag na bestelling netjes op 13 hoog afgeleverd. Overzichtelijke webpagina en duidelijke statusupdates!

Service
Zonder ervoor te betalen, kwamen twee heren de wasdroger aansluiten en bovenop de wasmachine zetten. Vriendelijke hulpvaardige service!

Assortiment
Veel keuze, alles op voorraad en duidelijke uitleg over apparaat functionaliteiten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alphonsus153 17-03-2015 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed bereikbaar

Service
Reeds diverse aankopen bij B & K gedaan. Altijd goede en vriendelijke behandeling

Assortiment
Compleet, zo ruim dat kiezen vaak moeilijk is, maar met behulp van de verkopers er altijd tevreden geslaagd

Aanbeveling
Verhouding prijs / kwaliteit / service 100% goed

Extra toelichting
Een winkel waar verkoop meer is als dozenschuiven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosHoekstra 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen zeer eenvoudig op de duidelijke website met alle benodigde info om mijn aankoop te doen.

Service
Ik had een 9kg wasmachine besteld voor bedrag X en zag later op mijn factuur dat er een vervanger geleverd zou worden. Tot mijn verbazing was dit zijn duurdere opvolger. Heb geen verkoper gehad met smoesjes of dergelijke om onder de verkoop van de goedkope uit te komen.. Pluim!

Assortiment
Voor mij voldoende keus

Aanbeveling
Snelle service, bezorging niet duur, snelle reactie van verkoop afdeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helen du Bois 16-03-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer en na het beantwoorden van de vragen werd de order direct via de telefoon in orde gemaakt
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Na veel eigen research had ik nog een enkele vraag. Van Bemmel & Kroon Zoetermeer gebeld en direct vakkundig geholpen. Met zelfs ongevraagd advies over de was/droogcombinatie. En het leverde me € 200 voordeel op als ik direct zelf per internet besteld zou hebben. Dan was ik bij een andere en duurdere uitgekomen. Nu werd direct aan de telefoon de internetbestelling in orde gemaakt.

Service
Levering subliem; mail van te voren met indicatie van tijd + telefoontje op dag levering met "we komen er nu aan". Netjes en behulpzaam personeel. Duidelijke gebruiksaanwijzing en al veel plezier na een paar was/droogbeurten.

Aanbeveling
Ik zou zeggen: kan niet beter! Klant is koning is de juist slogan

Extra toelichting
Ik zou zeggen: kan niet beter! Klant is koning is de juist slogan. Als je zelf goed voorwerk hebt gedaan, krijg je de laatste kennis van zaken direct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melsiusdetweede 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede informatie - snel besteld, volgende dag geleverd

Service
Ochtend na bestelling geleverd, goede informatie, duidelijke afleveringstijd plus een half uur van te voren een telefoontje van de chauffeur. Prima

Assortiment
helder en duidelijk

Aanbeveling
een winkel die doet wat beloofd wordt, wat wil je nog meer

Extra toelichting
alles is prima geregeld en duidelijk. geen transportkosten, directe aflevering en terugname oude machine. Top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvlune 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij 5 sterren of minder is een motivering verplicht. Gebruik hiervoor minimaal 50 tekens.

Service
Reageren binnen een uur op gestelde vragen. Perfect.

Assortiment
Ruim assortiment, genoeg keuze in verschillende prijsklasse.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering, reageren direct op vragen via e-mail. Gemakkelijke betaling vooraf of bij levering via pin. Ideaal.

Extra toelichting
Scherpe prijzen, snelle levering, reageren direct op vragen via e-mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pardaens 15-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Stipt op tijd

Service
Gemonteerd zoals afgesproken

Assortiment
De meest gunstige prijs!

Extra toelichting
Zeer goede service aan de afgesproken (goedkoopste) prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertenannelies 15-03-2015 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke toegang. gezocht produkt snel gevonden.

Service
In de winkel een goede uitleg, alternatieven besproken en door verkoper helder uiteengezet.

Assortiment
vele keuzes binnen een produktgroep en prijsklasse.

Aanbeveling
een prima winkel, goede opstellingen van de produkten en kundig personeel.

Extra toelichting
De onderbouwing staat bij de diverse vragen aangegeven. Daarnaast is de winkel goed te bereike, direkt naast rijksweg, met voldoende parkeergelegenheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woudy 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Alles super snel.
Nog een SMS met de juiste tijd van afleveren alles goed.
Van mij een 10

Extra toelichting
De snelheid waarmee alles geregeld word verloopt heel strak bij dit bedrijf. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter-62 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede duidelijke functies

Service
goede snelle service

Aanbeveling
iedereen

Extra toelichting
duidelijke info en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack.oostrum 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestellen door aan te klikken wat je wil hebben

Service
Wordt direct bevestigd na betaling via iDeal

Assortiment
Er is ruim voldoende keus uit de verschillende typen apparaten

Aanbeveling
absoluut een aanrader

Extra toelichting
De bestelling was eenvoudig, laagste prijs die ik kon vinden en razendsnel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zwerffietser 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na de keuze van mijn product, een diepvries kist van AEG bleek Bemmel en Kroon tot mijn verrassing tot de goedkooste leveranciers te behoren. Ik heb hem daar besteld. 28 uur later had ik hem in huis.

Service
Op de website staat dat voor 16:00 uur besteld, de levering binnen 2 werkdagen zal volgen. Volgens mij is zaterdag nog geen werkdag. Toch had ik de vrieskist zaterdag 19:30 in huis.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon ken ik als fysieke winkel en was daar positief over. Inmiddels woon ik niet meer in de regio. Dat blijkt niet uit te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GA0571 14-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Een prima internet winkel. Prima site. Snelle levering

Service
Telefonisch werd ik snel geholpen en bestond ook de mogelijkheid om per pin te betalen.1 Minpunt: Bij de telefonische bestelling hadden bij het ophalen van de oude machine niet volldig geinformeerd, hoe de procedure ging!!

Extra toelichting
Een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ik-ben Tevreden 14-03-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel (Forepark, Den Haag) is goed bereikbaar, overzichtelijk ingericht en er komt snel iemand om je te helpen.

Service
Ik werd netjes geholpen, alle vragen werden goed beantwoord.

Aanbeveling
Ik ben echt tevreden.

Extra toelichting
Ik werd goed en duidelijk geholpen. De verkoper dacht met mij mee. Ik had vooraf al gezocht op internet, en ook online is Bemmel en Kroon duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hpb1969 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website met duidelijke afbeeldingen van de produkten

Service
levertijd snel en moment van levering goed te volgen via internet

Extra toelichting
scherpe prijzen, snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van tijdstip van bezorging, incl. telefoontje 30 min. vooraf ordernr:BKI454355

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FamGommans 14-03-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Grote overzichtelijke winkel in eigen woonplaats, goed kunnen vergelijken.

Service
Gisteren besteld, vandaag geleverd, zeer voorzichtig bij aflevering.
Kanttekening was feit dat extra kosten verbonden zijn aan verplaatsen van draairichting deur koelkast. Dit hoort gewoon in de service te zitten.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit verhouding prima, goed assortiment, goede service, kennis van zaken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Turrie 14-03-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker in de buurt of gewoon online, kan allebei.

Service
Gelijk geholpen, alles uitgezocht wat ik wilde, extra 5 jaar garantie aktie maakt het kopen aantrekkelijk

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiekreichardt 14-03-2015 In de winkel gekocht
Forepark Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prettig ingerichte winkel met leuke opstelling van
het assortiment

Service
snelle levering,keurig per e-mail vermelding van
tijdstip en het afvoeren van de gebruikte apparatuur

Assortiment
voldoende keuze voor het gezochte artikel

Aanbeveling
ruime gratis parkeergelegenheid,prettige
sfeer,goede opstelling,ruim assortiment,goede
service

Extra toelichting
bij vorige ervaring was klantenservice niet eensgezind (garantie van binnen een jaar en discussie over het buiten de garantie vallende onderdeel) Niet prettig voor de klant. Uiteindelijk opgelost voor de helft van de kosten. Niet erg bevredigend. Toch weer koel-vriescombi aangekocht vanwege ander betere ervaringen bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geertho 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via de webshop en snelle levering.

Service
Na een vermeende klacht is Bosch meteen ingeschakeld en een service monteur langskomen van Boch.

Assortiment
Volop keus in de Webshop

Aanbeveling
Naar aanleiding van bovenstaande positieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karinz3 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke internet site, goede service

Service
Snelle, goede levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Alles positief, dus zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Goede, duidelijke site met de beste prijs voir onze wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Lucas 13-03-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super prettige mensen in de Zoetermeerse vestiging.

Service
Goed advies en snelle en nette levering.

Extra toelichting
Prima advies, snelle service en altijd meedenkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peterderidder 13-03-2015 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig en duidelijk alle info kunnen vinden op de website

Service
Zeer kundig advies in de winkel en een. Uitstekende service bij plaatsing van de apparatuur

Assortiment
Zeer ruim assortiment daardoor een goede keuze kunnen maken

Aanbeveling
Van Bemmel en Kroon is een winkel waar je het kennis en kunde geholpen wordt, ook de service bij plaatsing is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicha 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, Zowel per mail als per sms een indicatie tijdstip van aflevering. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte Hanssen 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk door alleen type nr en merk in te voeren het product te vinden. En meteen ook de winkel met de goedkoopste prijs.

Service
Makkelijk te bestellen en betalen via internet.
Daarbij ook nog de keuze van dag voor de gratis levering door koerier. Om 8 uur een mail rond welke tijd de levering zou zijn. Half uur van te voren berichtje van chauffeur.
Echt top service !!

Assortiment
Alle producten die ik zocht zodat ik kon vergelijken.

Aanbeveling
Ben echt heel erg tevreden, zou t zeker iedereen aanraden bij Bemmel en Kroon te bestellen!

Extra toelichting
Makkelijk te bestellen en betalen. Ruim assortiment om te vergelijken. Zelf de keuze van dag van levering. Informatie over de tijd daarvan. Zeer tevreden !!!! Heb de site opgeslagen, zal er zeker op kijken als ik een aankoop wil doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bubbert 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeker gemakkelijk
Even kijken en je krijgt een goed advies

Service
Prima service en mooi aangesloten,ook op de afgesprokentijd bezorgd

Assortiment
De moeite waard pm langs te gaan in eenmooie toonzaal

Aanbeveling
Zeker voor de servise en de vlotte bezorging!

Extra toelichting
Het is een mooie winkel met een zeer uitgebreid assortiment en goede service vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

meia 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en gemakkelijk, heb gebeld en wou een andere leverdatum, geen probleem direct geregeld

Service
perfect geregeld en de aflevering ook goed en snel. een mail, een sms een uurtje voor aflevering. Nog nooit zo'n goede service meegemaakt

Assortiment
goede voorraad

Aanbeveling
kan geen beter bedrijf aanbevelen, eerst bij een ander bedrijf het artikel willen bestellen, maar daar werd van alles beloofd en er kwam niks van.

Extra toelichting
Het is een prima bedrijf, snelle afhandeling voor de bestelling en een zeer correcte bestelling en levering. Van het transportbedrijf kreeg ik in de ochtend een mailtje wanneer de bestelling zou komen en een uurtje voor de levering kwam er een smsje met de levertijd. Nog nooit zo;n goede service meegemaakt, perfect!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deesbbl67 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk in de omgang. Overzichtelijk en snel te begrijpen bedieningspaneel.

Service
Hele snelle levering, erg punctueel!

Assortiment
Breed assortiment met meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik ben gewoon voor 100% tevreden. Ze houden zich aan de afspraken, zijn betrouwbaar, producten van goede kwaliteit, gewoon heel goed!

Extra toelichting
Ik ben gewoon voor 100% tevreden. Ze houden zich aan de afspraken, zijn betrouwbaar, producten van goede kwaliteit, gewoon heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BertLM 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was op zoek naar specifiek artikel: wijnbewaarkast. Telefonisch door de winkel zeer informatief en correct behandeld.

Service
Omdat ik een half jaar daarvoor ook al een grote koelkast in die winkel gekocht had, kreeg ik ongevraagd een extra korting aangeboden. In dank aanvaard natuurlijk.

Assortiment
Het assortiment is groter dan ik in eerste instantie had verwacht.

Aanbeveling
Bezorging van alle geleverde goederen verliep zonder enig probleem. De dag ervoor per e-mail geinformeerd over de 4 h bezorgingsbandbreedte, een klein half uur van te voren wanneer het product daadwerkelijk geleverd werd. Oude koelkast werd meegenomen, alsmede alle verpakkingen.

Extra toelichting
Bij eerste bezoek zeer prettige bediening, met goede, waardevolle informatie. Reden om (telefonisch) weer bij dezelfde zaak en mensen advies te vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OBvV 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Levering was op tijd. Product netjes afgeleverd en geplaatst. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Onna 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We konden van huis uit achter de pc onze keuze maken; gebruikmakend van de reviews.

Service
De heren die de machine kwamen afleveren warren oplettend om de boel niet te beschadigen. Een klein minpuntje was dat ze hem niet waterpas hadden gezet. Verder netjes aangesloten.
We zijn benieuwd of deze service zo goed is als er wat mee is.

Assortiment
De prijs - kwaliteit verhouding is goed. Er is genoeg keuze in het assortiment.

Aanbeveling
De keuze om zelf te bepalen wanneer de machine afgeleverd kon worden vonden wij een pre.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

g.harteveld 12-03-2015 In de winkel gekocht
Neckar 24 - Industrieterrein Forepark Den Haag

Algemene score

8,5

Gemak
Heb van Herman na uitleg van meerdere type apparaten (vaatwassers en ovens)een heel goed advies gekregen. Gebaseerd op mijn wensen! We waren het gelijk helemaal eens.

Service
Na enkele jaren ging mijn oven kapot. In samenwerking met Bemmel en Kroon/ATAG heeft Bemmel en Kroon voor een juiste en voor mij goede oplossing gezorgd! Ik wil ze daar voor bedanken!!

Extra toelichting
Heb al meerdere producten bij Bemmel en Kroon gekocht. Bij een product (oven) kreeg ik problemen. Maar er is een goede oplossing gevonden. Daar ben ik zeer blij mee!!! De wijze van oplossing en de energie die ze daar voor hebben gedaan lijdt tot een duurzame klantrelatie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jackdegraaf 12-03-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alle superapparaten in een grote showroom

Service
Fantastisch geholpen, dinsdag geweest en woensdag in huis

Assortiment
zeer uitgebreid. Flinke keuze uit merkapparaten

Aanbeveling
Bemmel en Kroon is de KROON OP HUN WERK

Extra toelichting
Komen hier zeer zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monti 11-03-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidlijke opzet. Kinderlijk eenvoudig zoeken en bekijken. Duidelijke info.

Service
Prima geholpen. Duidelijke uitleg. Er wordt niks opgedrongen.

Assortiment
Ruime keuze in meerdere prijsklassen. Overzichtelijke presentatie

Aanbeveling
Zeer tevreden. Goei ervaring. Dus duidelijk dat ik anderen deze zaak aanbeveel.

Extra toelichting
Eerste orientatie via website helder. Ruime keuze. Daarna in winkel selectie bekeken en uitleg van verkoper gekregen. Geen opdringerig gedoe om duurdere apparatuur te kiezen. Echt prettig geholpen. Geen aanbetaling. Bestelling is op aanvraag voor een redelijk bedrag gemonteerd; oude apparatuur verwijderd en meegenomen door prima monteur. Alles werkt perfect. Blij met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nienkewestra 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Het bestelde model was niet meer aanwezig, keurig een nieuwer en duurder model voor dezelfde prijs gekregen. Netjes boven afgeleverd en aangesloten. Heel fijn dat de oude wasmachine is meegenomen. Ordernummer BKI453790

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

benn60 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke site

Service
levertijd keurig goede afspraak

Assortiment
alle electra produkten en nog veel meer

Aanbeveling
diudelijke site gewoon goed

Extra toelichting
Gewoon een zaak waar afspraak en service gelden TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen-2002 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webwinkel met gemakkelijk bestelproces.

Service
De wasmachine werd keurig op tijd afgeleverd, de chauffeur belde mij 10-15 minuten van tevoren waardoor ik de tijd had om even van kantoor naar huis te komen. Wat ook prettig was is dat de chauffeurs al het verpakkingsmateriaal weer hebben meegenomen.

Assortiment
Ik was in dit geval alleen op zoek naar een wasmachine maar voor andere elektronica zal ik zeker eerst bij Bemmel en Kroon kijken.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment
Scherpe prijzen
Gratis extra service

Extra toelichting
Over het geheel genomen gewoon een goede ervaring. Tijdige levering en de gratis extra service is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braeky 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Moet er niets aan toevoegen het is gewoon gemakkelijk.

Service
Binnen de 24u geleverd. Verzending prima online te volgen.
Kosten extra service zijn zeker gerechtvaardigd en zeker niet te veel.

Assortiment
Heb nergens goedkoper gevonden.
Tot 22% goedkoper dan bij sommige andere online.

Aanbeveling
Snelle en correcte levering.
Prima prijs t.o.v. anderen.

Extra toelichting
Gemakkelijk contact. Snelle en correcte levering. Prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews