bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2963 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fkeul 11-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het artikel was binnen enkele seconde gevonden. Geen problemen met laden. enige wat fijn zou zijn om wat meer specificaties te kunnen bekijken.

Service
Prima service van bestellen tot afleveren. Artikel besteld. Op de afgesproken tijd een tijdsindicatie. En vervolgens ook nog een half uur vooraf een melding hoelaat de koerier arriveert. En ook dit klopte. Daarnaast was ons artikel voor een zeer mooie prijs en snel leverbaar.

Assortiment
Zelf hoofdzakelijk voor 2 artikelen onderzoek gedaan of de site deze artikelen aanbood. Maar er is meer dan genoeg keuze in diverse merken!

Extra toelichting
Ga zo door met deze opzet. Zeker ook de leverservice. Mooi op tijd geleverd. gegevens ontvangen zoals afgesproken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

erwin 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, direct vertrouwde indruk, kon produkt gemakkelijk vinden, duidelijke omschrijving en prima bestel proces. Doen wat ze beloven (levering volgende dag in huis)

Service
Levering binnen 1 werkdag zoals afgesproken. Uitstekend op de hoogte gehouden van aankomst produkt, op de minuut nauwkeurig, zelf via sms bericht. Kon produkt nog ruilen, voor de verzending, zonder bij betaling, was geen enkel probleem.

Assortiment
was gericht op zoek naar bepaald produkt. Was goedkoper dan vele andere aanbieders. Niet verdiept in andere produkten, dus niet op de hoogte van de breedte van het assortiment. Doordat produkt op voorraad zijn, zijn ze snel te verkrijgen, vele andere aanbieders van dat produkt hadden het niet op voorraad waardoor levering veel langer duurt.

Aanbeveling
Prima service en klant wordt uitstekend op de hoogte gehouden van tijdstip levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Liliane 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk betreft het aanbod

Service
1 dag na bestelling thuis geleverd
Per mail en gsm bericht laten weten wat het tijdstip van levering zou zijn. Tot op 5 minuten juist !

Aanbeveling
Hier ga ik nog bestellingen doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede hulp qua kiezen van product. En meedenken is een pre bij dit bedrijf alles voor de klant wat ons betreft top bedrijf

Service
Wat ik al zeI bovenstaande meedenken en adviseren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Rooij 10-05-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
brede keus, goede voorlichting en scherpe prijs!

Service
Uitstellen van de order was geen enkel probleem, prijs werd dooreen nieuwe aanbieding zelfs naar beneden aangepast.

Assortiment
top!!!

Aanbeveling
Supervriendelijk personeel....uitstekende keus!!!

Extra toelichting
Ik kan iedereen deze winkel aanbevelen, wij zijn hier al meerdere keren goed geslaagd!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vmblessing 10-05-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies bij bezoek in de winkel en snelle en duidelijke communicatie tijdens het daarna afronden per email.

Service
Flexiebel en altijd snel bereikbaar, ook per email.

Aanbeveling
Hoort zeker bij de winkels waar ik naar toe ga als ik weer iets nodig heb.

Extra toelichting
De heren van het transportbedrijf moeten beter ingelicht worden als een oud apparaat mee retour moet. In dit geval waren zij van mening zij dat alleen "gelijk" transporteren mogen, dus is de oude droger niet retour gegaan. Voor mij een beetje onhandig omdat de "schuurvondst" nu in de weg staat. B&K probeerd dit nu te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Danse 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het zoeken van de juiste wasmachine verliep goed door de opties die je aan kan vinken op de website. Onze bestelling is zeer vlot verwerkt en we werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van het proces.

Service
De wasmachine die we hadden besteld was helaas niet op voorraad, maar dit werd zeer goed opgelost en de volgende dag hadden we alsnog een wasmachine in huis. De jongens die het apparaat kwamen brengen waren vriendelijk en hadden de boel vlot geinstalleerd.

Assortiment
Op het gebied van wasmachines is er ongelofelijk veel keus, voor ieder wat wils. Er zou nog wel meer aandacht worden besteedt aan duurzame wasmachines, wat mij betreft.

Aanbeveling
Vanwege klantvriendelijkheid, goede service en ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.O. 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede vergelijking in de webwinkel met andere producten van hetzelfde genre.

Service
komen afspraken na.

Assortiment
veel keuze met goede informatie.

Aanbeveling
goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosch wasdroger 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekende website

Service
Zeer goede service ,werd keurig gebeld met de mededeling dat ALS ik voor 4 uur bestelling deed dat het de volgende dag al geleverd werd

Assortiment
Het assortiment voor keukenapparatuur mag wel meer merken zijn zoals bv bosch

Aanbeveling
Goede service en snelle levering en dat voor die prijs

Extra toelichting
Ik vroeg me af waar geen consumenten elektronica

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Fagot 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toen mijn 12 jaar oude Zanussi combi magnetron/hete lucht/grill oven voor de tweede keer aan reparatie toe was, wist ik het zeker: de tijd was rijp voor vervanging.

Na een verkennende intensieve internet search viel mijn keuze op fabrikant Siemens, die een schier eindeloze reeks modellen aanbiedt van ovens met verschillende combinaties van beschikbare functies. Eens mijn merkkeuze bepaald, kon de zoektocht verder gezet, waarbij uiteraard vooral aandacht geschonken werd aan de prijs. Zo kwam ik, na niet zo heel lang zoeken, bij Bemmel&Kroon terecht, die een ruim aanbod Siemens toestellen in aanbod heeft, waarvan sommige met niet minder dan 40% reductie!

Service
Bovendien bleek Bemmel&Kroon ook nog eens een optie prijsaanvraag aan te bieden, waarop zij antwoordden met nog een extra vermindering bovenop hun reeds uitermate interessante aankoopprijs. Daarenboven biedt Bemmel&Kroon ook de mogelijkheid de oven voor een redelijke prijs te laten installeren, én de mogelijkheid tot aankoop van een verlenging van de garantie met drie jaar voor slechts 55€! De aankoop was dan ook snel beklonken, en de afspraak voor levering snel gemaakt.

Ook de modaliteiten voor levering waren perfectie: er werd rekening gehouden met de door mij gewenste leverdatum, de dag voor levering kreeg ik een bevestigingsemail, en de dag van levering werd ik door de chauffeur een half uur voor aankomst gecontacteerd.

De installateur van de firma AJTEC, waarmee Bemmel&Kroon een samenwerkingsverband heeft, was uitermate professioneel, aangenaam, en voelbaar betrouwbaar, ook geen minpunt in deze onzekere tijden. Vervoer van het apparaat van de truck naar mijn appartement (met de lift) en installatie van de oven waren in een oogwenk beklonken, zonder ook maar de minste geringste kras of andere schade.

Assortiment
Bemmel&Kroon heeft een zeer ruim gamma toestellen in aanbod, waarvan sommige met niet minder dan 40% reductie!

Aanbeveling
Bemmel&Kroon is Perfectie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 07-05-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bereiken genoeg parkeergelegenheid en een lift

Service
Goede en duidelijke uitleg waardoor de keuze makkelijk te maken was

Assortiment
Precies goed meer keuze maakt het alleen maar moeilijkere

Extra toelichting
Ook de bezorging was goed en perfect geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk te bestellen

Service
de chauffeur was erg behulpzaam

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
voor de prijs zou ik er zo weer gaan kopen en de levertijd is makkelijk zelf in te delen

Extra toelichting
ik zou er zo weer gaan kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede duidelijke website waar je geen onnodige lastige bestel route hoeft te volgen.

Service
Ik had bij mijn bestelling aangegeven dat het om een verjaardag cadeau ging en de chauffeur belde keurig vooraf om zijn komst aan te kondigen. Fantastisch meegemaakt. Snelle levering, ook met een feestdag ertussen.

Assortiment
Ik heb gericht geshopt en Bemmel en Kroon hadden de beste aanbieding.

Aanbeveling
Snel, vakkundig, komt belofte omtrent levering na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patty 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wasmachine (BKI533741) gekocht welke zeer snel geleverd werd. Op de juiste verdieping en plek geïnstalleerd, aangesloten en het oude apparaat mee retour genomen.
Hier begrijpen ze wat klantgerichte service is, top bedrijf en absoluut weer bij een volgende bestelling.
Hartelijk dank en ga zo door!

Service
Bedankt voor jullie super service!

Assortiment
Ruim voldoende om uit te kiezen!

Aanbeveling
Vakkennis en service!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tia 06-05-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon, Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, mooi opgezet

Service
Hulpvaardig personeel, goed advies, luisteren naar onze wensen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prettige winkel, je koopt niet uit een boekje, alle apparaten staan er.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PVZDJ 06-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Ik werd met de aankoop en de keuze goed bijgestaan.

Service
Er werd mij niet medegedeeld dat ik van te voren een monteur had moeten bestellen om de wasmachine aan te sluiten en uit te leggen. De koerier ging niet verder dan de voordeur.

Extra toelichting
Voortaan moe Bemmel duidelijker zijn wat betreft de monteur en aflevering service.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Mirjam 06-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar en goed geholpen

Service
Goed geluisterd naar wensen en hierbij juiste product bij gevonden

Assortiment
Waarvoor wij kwamen, meer dan genoeg

Aanbeveling
Top service en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer toegankelijke website

Service
Meedenken en korting gekregen op het aankoopbedrag. top

Assortiment
Veel keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk, deskundig en prima levering

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvana 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via telefoon besteld super snel

Service
via internet prijsopgave gevraag direct antwoord. Daarna telefonisch de bestelling meteen gemaakt en 2 dagen later ivm feestdag de inbouw oven magnetron ontvangen.

Aanbeveling
super snel goede service en snelle levering.

Extra toelichting
top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
silvana 06-05-2016

vergeten BKI533161 hierbij alsnog

Reageer

Caroline 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site

Service
super snelle levering

Assortiment
veel keuze uit verschillende modellen

Extra toelichting
Om 15:50 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag om 12:00 uur waren mijn wasmachine en -droger aangesloten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

greta 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede info prima advies

Service
goede duidelijke hulp

Assortiment
veel goede machines en prima begeleiding prima advies

Aanbeveling
de beste begeleiding van de verkopers nemen de tijd voor je

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Squirrel43 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel simpel bestellen, vlekkeloos

Service
Koerier gaf informatie over aflevertijdstip bijna tot op de minuut!

Assortiment
Wat ik zocht, was er te vinden tegen de laagste prijs

Aanbeveling
Niets meer te wensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Leeuw 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prettige website met uitgebreide informatie over de producten. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de dag en het tijdstip van levering via mail en een eigen track & trace applicatie.

Service
Na de melding van een kleine beschadiging aan de deur van een Bosch koelvriescombinatie, heeft Bemmel & Kroon er voor gezorgd dat de beschadigde deur meteen werd vervangen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, goedkoop!

Aanbeveling
Ik kende deze winkel niet, maar mijn eerste ervaring met Bemmel & Kroon is erg positief en zal zeker mensen in mijn omgeving aanraden hier te kijken voor hun aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L W H 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
vanuit de luie stoel naar een makkelijk te vinden webwinkel

Service
direct antwoord op mijn vraag en opmerking per mail

Aanbeveling
geen aanmerking en een 10 is voor de meester en onze lieve heer

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Hendriks 04-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Had een koelkast besteld en zonder het te laten weten wilden ze een geheel andere koelkast leveren.

Service
De koelkast schappen zijn allen binnen 8 maanden afgebroken en ik zit inmiddels al ruim 2 maanden zonder koelkastschappen. Ik wordt aan het lijntje gehouden. Of ze reageren niet of ze verzinnen weer een andere procedure waar ook geen resultaat uit komt.

Assortiment
Ik ben niet tevreden over Bemmel & Kroon.Ze houden mij aan het lijntje en lossen geen problemen op.

Aanbeveling
Door de zeer slechte klantenservice. Niet klantvriendelijk en lossen geen problemen op.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Vera 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke bestel-instructies, vlotte levering met tijdsindicatie zodat je niet de hele dag hoeft te wachten👍

Service
Half uur van tevoren werd er gebeld, vriendelijke mannen die meedenken. Geen rauwdouwers!

Assortiment
Precies wat ik zocht, AEG en goede prijs-kwaliteits verhouding.

Aanbeveling
Echt, ik heb andere ervaring dus kan vergelijken!

Extra toelichting
Sprakeloos😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanNL007 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis levering en installatie.

Service
Gisteren wasmachine besteld, vandaag om 11:00 uur weer aan het wassen.

Aanbeveling
Ik belde voor een AEG wasmachine die ik online gevonden had - 130 euro goedkoper als bij de mediamarkt en de BCC. Ik kreeg de levering, sjouwen naar de zolder en aansluiten er gratis bij.

Extra toelichting
533257

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooijman 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerlijkheid , Snelle levering, netjes bezorgd, klantvriendelijk.

Assortiment
Klantvriendelijk

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Degenlijke wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

070 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima site die goed wordt bijgehouden met concurrerende prijzen.

Service
Ben direct gebeld toen ik iets verkeerds had ingevoerd bij de bestelling. Daarnaast is mijn woning wat moeilijker bereikbaar wat voor veel bezorgers tot irritatie leidt, niet bij Bemmel & Kroon. Bezorgers hebben het perfect afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-05-2016 In de winkel gekocht
Den-Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aardig personeel in de winkel die onze bestelling keurig uitgevoerd hebben.

Service
Goede service.

Assortiment
Veel keuze uit de meest recente apparatuur.

Aanbeveling
Fijn zaak met oog voor de klant, zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces en betaling zijn helder en gebruiksvriendelijk; verwachtingen tav levering worden duidelijk aangegeven

Service
Verwachtingen tav bezorging (tijdstip, extra service vwb plaatsing op de 2e etage) worden ook nog eens stipt nagekomen. 1 Mail waarin alle relevante info staat is perfect, in plaats van een mail bij elke tussenstap.

Assortiment
Via kieskeurig.nl meerdere wasmachines en drogers bekeken; naast gekozen modellen ruime keuze in andere merk/type combinaties

Aanbeveling
Precies de service zoals ik die van een webshop verwacht: gebruiksvriendelijk, goedkoop tov de concurrentie en snelle en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk.

Service
De vaatwasser die ik besteld had was niet leverbaar kregen wij zonder extra kosten een nieuwer model. Super service!
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Prima service!

Extra toelichting
2 jaar geleden een oven besteld. Over de levering en de prijs was ik toen erg tevreden. Nu een vaatwasser besteld en weer zonder problemen! Erg fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martha 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen via internet. Goed aangegeven op kieskeurig.nl.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling per mail. Je krijgt een mail met bevestiging, de factuur en keurig een mail als het product leverbaar is (duurde slechts 2 dagen). Na verzending kan je de bestelling bijhouden via internet (track & trace). Heel handig!

Assortiment
Veel producten in het assortiment. Ruime keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Als gezegd een uitgebreid assortiment, goede service en een groot gebruikersgemak doordat je via internet besteld. Het is betrouwbaar en de producten worden met de grootste zorg geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayan-J 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen enkel probleem ondervonden met bestellen van order BKI532577

Service
Ik kon zelfs op Google Maps zien waar de bezorger was en kreeg regelmatig sms updates.

Aanbeveling
Fijne bezorg service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CMW 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ik zocht een Samsung wasmachine WW80J6400CW met donkerblauwe deur.
Op de website van B&K staat onjuist informatie vermeld bij die wasmachine: De foto toont de wasmachine met blauwe deur, maar met een andere typeaanduiding WW80J6400EW.
Even op de Samsung website opgezocht. WW80J6400EW is de typeaanduiding van dezelfde wasmachine met een witte deur.
Uiteindelijk heb ik de WW80J6400EW besteld, maar bij de levering is toch de WW80J6400CW bezorgd. Vreemd!

Bij aanbiedingen staan helaas de korting en prijs apart vermeld, als je niet op het kortingsknop drukt en bestelt, krijg je de korting ook niet. Dat is jammer!
Verder is de website goed, je vindt snel wat je zoekt.

Service
Levering was volgens afspraak en tijdstip. De bezorger belde half uur voor aankomst op. Vriendelijke bezorgers. Uitstekend!

Assortiment
Goede aanbod in allerlei huishoudelijke apparaturen.

Aanbeveling
Prijs is concurrerend.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Vuurtoren 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere (maar wat zware / trage) website, waar de bestelling eenvoudig te plaatsen is. Gratis bezorgen, met mogelijkheid tot pinnen bij bezorgen maakt het helemaal af.

Service
Per mail uitstekende reactie en er wordt goed meegedacht met de klant, ook in specifieke situaties. Op de eerste reactie moest ik wat langer wachten, maar dat kwam ook doordat Koningsdag er tussen viel.

Assortiment
Ik wilde een specifiek model A+++ koelkast, die was er niet gelijk, maar er waren voldoende gelijkwaardige alternatieven.

Aanbeveling
Uiterst tevreden over het gehele proces, ik ga absoluut vaker hier kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja van es 30-04-2016 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijk

Service
Bij aflevering glaasje kapot van afzuigkap gebelt wordt direct verholpen super

Assortiment
In de winkel wezen kijken kon mijn ogen niet geloven wat een keus prima

Aanbeveling
Klantvriendelijk zeer behulpzaam goede uitleg over apperaten super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja van es 30-04-2016 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Bij aflevering glaasje kapot gebelt werft gelijk verhopen super

Assortiment
Zijn wezen kijken in de winkel stondt er verstelde van wat een keuze de prijzen waren goedkoopste van alle winkels die wij hebben bezocht

Aanbeveling
Klantvriendelijk goede uitleg over de apperaten geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigabuuf 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Netjes via de site besteld en toen huidig type niet leverbaar bleek gelijk duurder type zonder meerprijs als voorstel top.

Service
Keurig geleverd en wat een vakmensen bij de aansluitservice

Assortiment
Zocht droger en vaatwasser en keuze genoeg

Aanbeveling
Doet wat het belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mams 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hadden nog een vraag over de levertijd van de condensdroger (ziek kindje en defecte droger is geen goede combi ;-) ) dus gebeld, telefonisch super goed geholpen en mevrouw heeft meteen telefonisch onze bestelling, met ordernummer CRQ532589, in behandeling genomen, zodat we dat niet via de site hoefden te doen.

Service
Uitstekende service! Tijdens het telefonische gesprek betreft de levertijd van de condensdroger AEG T5127AC heb ik meteen de bestelling geplaatst en binnen 20 uur stond de droger bij ons voor de deur!!

Assortiment
De droger die wij op het oog hadden, was op voorraad en direct leverbaar!

Aanbeveling
Alleen maar positieve punten, kan geen enkel negatief punt bedenken, alles top!!!

Extra toelichting
Volgende bestelling zal zeker weer bij Bemmel&Kroon zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

damenajm 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede aflevering en prima op tijd

Assortiment
Ruin assortiment san ovens en magnetrons

Aanbeveling
Ze leverden een beter model van Bosch omdat het bestelde model niet meet leverbaar was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JBrouwer 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg makkelijk via overzichtelijke website

Service
Nazorg/bezorging goed, nog geen beroep hoeven doen op service ivm defect apparaat

Assortiment
Groot!

Aanbeveling
Positief tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor4852 29-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijdijk (Reinicke boulevard)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je komt er binnen en wordt aan de receptie duidelijk doorverwezen naar de gewenste afdeling. Ruime en inzichtelijke opstelling van de producten.

Service
Geduldig en vriendelijk personeel dat uitstekende voorlichting geeft over de gewenste producten

Aanbeveling
Als boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 29-04-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Naar winkel in Den Haag geweest. Groot assortiment en heel belangrijk serieus en vakkundig advies.

Service
Winkel goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid.
Het bestelde binnen een paar dagen in huis via A J Tec die het apparaat vakkundig ingebouwd heeft

Assortiment
Zeer ruim divers assortiment voor een gunstige prijs. Heb kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen door een persoon die kennis van zaken heeft.

Extra toelichting
Kom hier zeker terug!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tecterra 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meteen gevonden wat ik wilde

Service
Levertje en communicatie uitstekend

Assortiment
Ze hebben wat ik nodig heb

Aanbeveling
Prima prijs, prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 28-04-2016 In de winkel gekocht
Bemmel&Kroon Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een ruime winkel met goede sortering

Service
Prima en vakkundige hulp

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Over all een prima winkel met veel keus en vakkundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anna 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In dit geval niet van toepassing want we hebben online besteld maar
we kopen al onze apparaten bij Bemmel en Kroon dus komen af en toe in de winkel. Prettige overzichtelijke winkel.

Service
Apparaat op zondag besteld. Maandag was ik niet veel thuis dus gevraagd of ie op dinsdag geleverd en gemonteerd kon worden.
Dit was geen probleem. Dus gelukkig snel weer een nieuwe vaatwasser. Heb qua service goede ervaringen met Bemmel en Kroon.
Zelfs mijn oven , die 3 maanden na de garantie kapot ging, is kostenloos gerepareerd.

Assortiment
Volop keus uit diverse merken.

Aanbeveling
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we altijd goed en snel geholpen zijn. Instalatiebedrijf dat langs komt , zijn we ook erg tevreden over. Kundig, netjes en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-04-2016 In de winkel gekocht
B&K Den Haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk website en directe link met de Consumentbond

Service
De combinatie website - je kan vooraf al een keuze maken - en de goede bereikbaarheid van B&K is heel handig. Bestelproces vind ik een van de efficiëntste. Vooral pas betalen bij aflevering.
Levering met 1 werkdag

Assortiment
B&K heeft altijd producten voorradig die goed scoren bij consumentbond tests

Aanbeveling
Value for money en service

Extra toelichting
bestelproces kan nog beter als ook met creditcard kan worden betaald. Dat is vooral handig voor bedragen boven 1000 euro.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gbspendel 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk personeel, duidelijke website, veel apparatuur

Service
De vragen die ik had werden snel en goed beantwoord

Assortiment
Veel apparatuur te koop tegen lage prijzen. Zie je ergens anders een product met een lagere prijs dan betaal je de lagere prijs!!

Aanbeveling
Kortom veel apparatuur, vriendelijke en correcte mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 26-04-2016 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
winkel goed bereikbaar,na afspraak alle tijd.

Service
na plaatsen keuken werden enkele gebreken zonder problemen opgelost

Assortiment
ruime keuze en in deskundig overleg met verkoper bijna alles mogelijk

Aanbeveling
prettig geholpen en deskundig personeel,niet opdringerig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews