bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15560 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 12-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Model Bosch GSN33VW30 was niet meer lerverbaar voor het zelfde bedrag de duurdere Bosch GSN33GW30 geleverd.

Service
Snelle levering en goede service van de bode die de vriezer kwam brengen.Netjes uitgepakt en op de plaats gezet en de verpakking weer mee retour genomen.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 12-07-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Redelijk dichtbij, maar niet alles als model voorradig

Service
Goede voorlichting, moest het wel doen met de 'plaatjes'

Assortiment
Alhoewel ik begrijp dat je niet alles in je showroom kunt hebben, moest ik het nu doen met het kleinere voorbeeld

Aanbeveling
Heb al eerder bij Bemmel&Kroon gekocht. Prima deal met de oven!

Extra toelichting
jullie installateurs zijn top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schmit 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en makkelijke website

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling tijdens het hele proces.

Assortiment
Ze hebben genoeg keus !

Aanbeveling
Snelle en tevens goede bezorging en zelfs op de plek op zolder gezet en dat helemaal gratis ! Ze namen zelfs de oude wasmachine mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vonk 12-07-2016 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keuze, prima voorlichting

Service
Bij binnenkomst direct ontvangst door receptiemedewerkster en begeleid naar een beschikbare verkoopmedewerker. Duidelijke uitleg met alle voors en tegens van de diverse vaatwasser merken

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Ruim gesorteerd; presentatie zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob de Jong 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met overzichtelijke informatie.

Service
Geen enkele reden om te klagen. Snel geleverd, alle afspraken nagekomen. Perfect!

Aanbeveling
Goede prijzen en goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BemmelKroon 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te vinden op internet en duidelijke site

Service
Snelle bevestiging en levering ondanks dat een apparaat niet in voorraad was.

Assortiment
Alles wat ik zocht was leverbaar echter een artikel was niet op voorraad.

Aanbeveling
Prima en snelle levering en goede info

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 12-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima,alle apparatuur staat netjes gesorteerd bij elkaar.

Service
Heel goed advies gekregen en een prima uitleg bij onze aankoop van een warmtepompdroger.

Assortiment
Wat je zoekt hebben ze volgens mij in de winkel staan.

Aanbeveling
Winkel gevonden via internet, gaan zeker de volgende keer als wij iets nodig terug.

Extra toelichting
Prima geholpen door verkoper Kees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonisch werd mijn bestelling voor mij ingevuld en afgehandeld.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering. Medewerkers denken mee om het voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Extra toelichting
Ik heb een SMEG over gekocht op een dinsdag of woensdag en wilde deze de maandag erop geleverd hebben. De medewerker heeft nog naar SMEG gebeld of de oven leverbaar was en teruggebeld met de vervolgstappen om de levering op maandag mogelijk te maken. Erg goede service en een vriendelijke medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wuyts C 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne en overzichtelijke webwinkel en bovendien een prijsklopper met meer dan concurrentiële prijzen.

Service
Prima afhandeling van het bestelde order, alles verlopen zoals aangegeven en vermeld op de website.

Assortiment
assortiment in wit goed biedt een ruime keuze in merken en groet variatie types.

Aanbeveling
webwinkel is een prima instrument voorn het thuisschoppen.

Extra toelichting
Levering gebeurd door de koerierdienst Dynalogic. Vlotte informatie doorstroming van het gebruikte trac and trace systeem, het is heel accuraat. Deze koerier dienst verdient een aanbeveling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mar 11-07-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
hele duidelijke site.. zelf was ik in de prachtige showroom

Service
perfect op tijd geleverd en aangesloten

Assortiment
voor mij is er ruim voldoende in huis bij bemmel en kroon

Aanbeveling
ik vind het een mooie winkel en met goede kwaliteit spullen

Extra toelichting
ik heb zelf onlangs een keuken gekocht waar ik zeer tevreden mee ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke zoekfunctie

Service
Offerte aangevraagd voor 3 producten. De volgende ochtend kreeg ik meteen een mooie aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia P 11-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Bellen, informatie inwinnen en aanbod krijgen. Bodem van de prijs was duidelijk. allerlei extraatjes stonden ineens op de factuur, wederom bellen, aanpassen en klaar. Let dus op.

Service
Aansluit en leverservice is zeer slecht. Plank waar wasmachine en droger op moet staan is beschadigd terwijl hij net nieuw was. Klacht over ingediend via site met verzoek om oplossing. Geen enkele reactie op gekregen. Waardeloos.

Assortiment
Niet op de site gevonden, wel leverbaar. Prima

Aanbeveling
Klachtenafhandeling is er niet! Ondanks dat er op de site staat dat er binnen één dag gereageerd zal worden.
Plank beschadigd in vochtige badkamer, vragen om ellende. Reactie nul. Prijsvechter met slechte service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Taan 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede website, makkelijk zoeken.

Service
Via E-mail goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging en op de dag zelf een nadere specificatie van de bezorgtijd. Super!

De chauffeur hielp zelfs nog even om de koelkast naar de 1e verdieping te tillen. Was een fluitje van een cent, maar toch...

Assortiment
Uitgebreide keuze tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Koelkast met Order BKI543284 besteld op zondag en volgens afspraak dinsdag geleverd. Tegen de beste prijs van nederland. Uitstekende bezorging.
Wat wil je nog meer?

Voor een volgend witgoedartikel ga ik eerst kijken bij Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 10-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefonisch alles prima geregeld!

Service
Medewerker dacht goed mee! en gaf goede adviezen.

Assortiment
groot assortiment

Extra toelichting
prima service en vriendelijke verkoper gesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle levering, de website is duidelijk en overzichtelijk. Goede uitleg.

Service
Snelle service.

Assortiment
vele mogelijkheden

Aanbeveling
De website is duidelijk. je kan ook een winkel bezoeken als je wilt. Prijzen zijn lager dan bij de dealers zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

john1105 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snelle levering en makkelijke overzichtelijke site

Assortiment
ruime keuze voor ieders budget

Aanbeveling
Had nog nooit van deze winkel gehoord maar kwam hier terecht via een vergelijkingssite. Vind het een topper.

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 10-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima bereikbaar en genoeg, gratis, parkeergelegenheid voor de deur.

Service
We zijn voorgelicht door een verkoper met veel productkennis en zonder ons een bepaalde richting op te duwen. We werden niet met trucjes van het middensegment naar het hogere segment gepusht, wat vaak in andere winkels wel gebeurt.

Assortiment
We waren opzoek naar een vijf- of zes-pits gasfornuis en konden uit zo'n 15 opgestelde modellen kiezen. Ongekend vandaag de dag.

Aanbeveling
Ik zou van Bemmel & Kroon bij iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Een verademing qua service, ook de bezorgdienst, ten opzichte van de grote "dozenschuivers".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gina Gania 10-07-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Schoon,netjes,klantvriendelijk

Service
Goede service,alles wat je vraagt krijgt aantword,n wat je zoekt dan hebben ze ook,

Assortiment
Staat niet alles in de winkel maar als je vraagt naar product dan ze hebben wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R van lune 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer goed

Service
Zeer goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Goedm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lok 09-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk kiezen en goede communicatie terug

Service
Zie boven, apparaat wat ik wilde was er niet meer en er werd een nieuwer model geleverd voor de prijs van de oude.

Extra toelichting
Werd ook netjes op tijd geleverd zoals toegezegd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Slabbers 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bezorging op de dag dat het voor ons goed uitkwam, i.v.m de verbouwing.

Service
Snel, vriendelijk contact

Assortiment
Wat we zochten hebben we gevonden.

Aanbeveling
Overzichtelijke webwinkel, met goede service en zelf te kiezen bezorgdagen ook als dit enkele weken later pas is.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden en zullen voor verdere aankopen zeker terugekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 09-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag telefonisch.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Supermakkelijk. Heb de Smeg koel -vries Order ZTW 545495 's avonds besteld en de andere ochtend meteen op de 1e verdieping bezorgd gekregen.

Service
De service was prima. De telefonische verkoop ging snel en efficient. En de bezorgers waren heel vriendelijk en hebben de koel -vries netjes en zonder fouten op de 1e verdieping afgeleverd. En kon voor betalen heel gemakkelijk pinnen bij de bezorger.

Aanbeveling
Prachtige winkel met een groot assortiment.
Ben heel blij en ga voor de volgende aankoop zeker terug naar Bemmel -en Kroon. Zeker weten!!

Extra toelichting
Wij hebben in het verleden ook al apparatuur via Bemmel -en Kroon gekocht en wij zijn nog steeds zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-07-2016 In de winkel gekocht
forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Oude mee, nieuwe geplaatst alleen even wachten met aanzetten en dat allemaal een dag na aankoop.

Service
Duidelijke uitleg bij levering en keurig op tijd

Assortiment
Bijna de enige die onze koelkast in de winkel had staan zodat we hem konden bekijken voordat we hem kochten

Aanbeveling
De prijs was naast de service ook de reden om hier te gaan kijken en hem te kopen. In de winkel werden we ook goed geholpen.

Extra toelichting
Top geregeld en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik heb alleen ervaring met één product, waarnaar ik doelgericht op zoek was. Het was makkelijk te vinden, de informatie was goed en het bestellen was eenvoudig.

Service
Het product werd binnen de beloofde tijd geleverd via een uitstekend koeriersbedrijf.

Aanbeveling
Omdat ik maar één artikel heb besteld kan ik maar beperkt oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw. Bergsma 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Na bestelling geplaatst te hebben is mijn droger de volgende al bezorgd. Bezorger belde op de dag zelf op om te vertellen hoe laat hij de droger kwam bezorgen. Hierdoor heb ik niet onnodig thuis zitten wachten. Bij bezorging de droger direct uitgepakt op zolder geplaatst, aangesloten en gecontroleerd op beschadigingen. En oude droger en verpakkingsmateriaal keurig opgeruimd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle levering en zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Huegen 08-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar. Volop parkeermogelijkheden. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar eerlijke info.

Service
Bekwaam personeel die weten waarover ze praten. Goede uitleg over de plaatsing van de apparatuur en evt. verlenging van de garantie (niet opdringerig).

Assortiment
Keuze te over (bijna té veel)

Aanbeveling
Zie mijn opmerkingen hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvdspoel 08-07-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Crucquis (Hoofddorp)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles staat goed georderd in de winkel. Daardoor kun je alles heel snel en goed vinden.

Service
Top en erg vriendelijke service.

Assortiment
Heel erg veel keus.

Aanbeveling
In een woord top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Apathisch 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bijzonder makkelijk om een bestelling te plaatsen. Kan snel en transparant.

Service
Tegen een kleine vergoeding was het mogelijk om de wasmachine naar binnen gedragen te kregen en geïnstalleerd te worden.

Aanbeveling
Bestellen is erg makkelijk, bovendien word je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkeling rond om jouw bestelling. Over het assortiment kan ik niet zoveel zeggen, aangezien ik daar geen verstand van heb, hoewel ik zelf wel erg tevreden ben met de wasmachine die heb ik gekocht. Een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 08-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim assortiment, deskundige verkoper

Service
Snel en goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Nollen 08-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze die je bij de meeste bedrijven niet hebt
Verkopers die hun vak verstaan en alles duidelijk uitleggen en demostreren

Service
Alles wat ze mij hebben toegezegd is tot op de letter uitgevoerd,
Firma AJTec heeft alles naar wens geinstalleerd

Assortiment
Zoals eerder beschreven een ruime keus in apparatuur in alle prijsklasses

Aanbeveling
zo hoort een winkel te zijn

Extra toelichting
De prijs was scherper dan bv de grote retailers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
levering binnen 24 uur

Service
nagenoeg exacte tijd van levering opgegeven

Aanbeveling
geen gedoe, bestellen, betalen, ontvangen

Extra toelichting
Kreeg uiteindelijk een opvolgend model geleverd. Stond duidelijk op de factuur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 08-07-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede lay-out van de website.
Logische indeling van de winkel in ZoeterwoudeRijndijk

Service
Behulpzaam en meedenken bij het zoeken naar oplossing

Assortiment
Veel producten die in keukens staan opgebouwd en daarnaast nog eens veel losse apparatuur om uit te kiezen.

Aanbeveling
prettige winkel waar je hulp krijgt als je erom vraagt. Geen in je nek hijgende verkopers die te graag willen helpen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

walter 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heb al meerdere malen bij Bemmel &Kroon iets besteld,
dit gaat altijd heel gemakkelijk. Alles is overzichtelijk en duidelijk vermeld.

Service
Op vragen wordt altijd snel en duidelijk gereageerd.

Assortiment
Het assortiment is ruimschoots

Aanbeveling
Tot op heden geen problemen ondervonden

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikel snel gevonden.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Laagste prijs

Aanbeveling
Goed assortiment en heel vriendelijk personeel !
Ik beveel deze winkel aan iedereen aan !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel via de webshop besteld!

Service
De mannen hebben me super goed geholpen...

Assortiment
De keuze is reuze

Extra toelichting
Snelle levering, super goede service van de bezorgers.. Kortom hier een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Groeneweg 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk.
Keuze mogelijkheid voor het bezorgen en aansluiten van het apparaat op locatie.

Service
Vermelding middels een e-mail in de ochtend over de leveringstijd. Daarna nog keurig gebeld door chauffeur wanneer zij er zouden zijn.

Assortiment
Ruime keuze. Kon direct vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Correcte levering. Zelfs verpakkingsmateriaal werd meegenomen.

Extra toelichting
Zal zeer zeker voor een volgende aankoop opnieuw voor Bemmel & Kroon kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de keuzebalk bovenaan de website kom je snel tot bij het juiste artikel

Service
Bestellen, betalen en leveren liep zeer vlot en de e-mailcommunicatie daarover was steeds accuraat en snel

Assortiment
Vond snel een toestel naar mijn keuze

Aanbeveling
Nog geen tien op tien want daarvoor zou ik eigenlijk eerst eens een contact met de naservicedienst moeten hebben gehad. Gelukkig is dit (nog) niet nodig maar mocht men mij daar vlot en vriendelijk verder helpen dan verdiend Bemmel & Kroon van mij een dikke tien!

Extra toelichting
Een in België misschien een iets minder gekende speler op de electro- markt maar zeker de moeite van een bezoekje waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl en Carine Mulder 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel!

Service
ontzettend snelle service!

Assortiment
gamma is oneindig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt er zeer goed geholpen

Service
Nemen alle tijd voor je en geen enkele vraag is hun teveel

Assortiment
Zeer groot

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was super gemakkelijk om te bestellen en de koelkast werd de volgende dag al bezorgd.

Service
Het bestellen is heel erg eenvoudig. Ook de korte levertijden zijn heel fijn. Bevestigingen per mail en sms.

Aanbeveling
Prima service, overzichtelijke website, snelle levering. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolaas P 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site was prima te vinden en overzichtelijk

Service
Het artikel dat ik kocht werd op de door mij gekozen dag bezorgd. En zelfs lukte het om binnen de door mij beschikbare tijd te blijven. Het oude exemplaar afgevoerd.

Assortiment
Het artikel dat ik zocht was voorradig en tegen werkelijk de allerbeste prijs

Aanbeveling
Lijkt me duidelijk: goede producten, snel en prompt geleverd. Compliment voor B&K en het vervoerbedrijf!

Extra toelichting
Waarom een 10? Er was niets aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kellner 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede service en vriendelijk personeel. Goede uitleg en tips gekregen

Assortiment
Ruim assortiment, voor een ieder wat wils!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Romilda 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Betaling mogelijk bij bezorging

Assortiment
Veel oudere modellen tegen gunstige prijzen. Tijdelijk levering met 5 jaar garantie voor mijn vriezer.

Aanbeveling
Snelle levering en uitstekende track en trace.

Extra toelichting
Lig je buiten de bezorgingsregio dan worden showmodellen niet geleverd. Dit staat niet op de website, dat is slordig. De externe bezorger voor de andere aankopen is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robrogg 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld

Service
Antwoorden op mijn vragen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prijs/ kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

claudia 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We konden in de winkel al onze producten zien en "proberen" ze hadden veel staan en je kon makkelijk vergelijken

Service
We werden goed geholpen en de verkoper had er duidelijk verstand van.

Assortiment
Ze hebben een grote winkel met veel appretuur. Daarnaast hebben ze nog een aparte afdeling met alleen appretuur. Hierdoor konden we bijna alles zien en vergelijken.

Aanbeveling
Goede winkel, groot assortiment, verstand van zaken en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handige webshop, snelle levering

Service
Oude apparaat werd opgehaald, nieuwe apparaat uitgepakt en aangesloten. Perfect!

Assortiment
Ze hadden wat ik wilde.

Aanbeveling
De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik zou iedereen aanraden hier hun witgoed te kopen.

Extra toelichting
Statistisch gezien zijn tienen niet geloofwaardig maar deze winkel doet precies wat moet en hoort. Het kan gewoon niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cicek 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website is duidelijk, ze hebben veel producten en je komt via google snel bij hun uit.

Service
Snelle reacties nav order, vrijdagmiddag had ik de order geplaatst, kreeg ik een bevestiging dat het product zaterdagochtend zou worden geleverd, had ik later op de vrijdagavond betaald en werd het netjes op tijd geleverd. Tevens kreeg ik voor dezelfde prijs een opvolgend model geleverd.

Assortiment
Veel keuzes binnen verschillende prijscategorien.

Aanbeveling
Goede ervaring tav order en snelle afwikkeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan den Boer 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Werd netjes te woord gestaan, zelfs op zondag, kreeg de antwoorden waarna ik op zoek was.

Service
Keurig te woord gestaan, goed geholpen,ook de transporteur heeft keurig werk geleverd en binnen de vooraf gecommuniceerde levertijd, kon makkelijk met track en trace bestelling volgen, betaling via pin aan huis, lekker makkelijk. Namen ook het verpakkingsmateriaal weer mee.

Assortiment
Heb alleen gezocht op een vaatwasser, kan niet het hele assortiment beoordelen.

Aanbeveling
Bij mijn eerste bestelling hadden ze het niet beter kunnen doen. Ben benieuwd bij de volgende bestelling.

Extra toelichting
Ga zeker met mijn volgende zoekopdracht langs bij de website van deze aanbieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K. Lam 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik wou hebben

Service
Duidelijk met bezorgtijden

Aanbeveling
Goedkoop , snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 05-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prachtige opstelling van heel veel producten, waardoor je kunt zien wat je koopt

Service
Prima communicatie over tijdige aflevering en plaatsing van de koelkast

Assortiment
heel veel merken zijn te bestellen.

Aanbeveling
Heb al meerdere producten bij Bemmel & Kroon gekocht. Ben hierover tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews