bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

duijtsm 30-12-2014 In de winkel gekocht
Bij Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze. duidelijk beschreven

Service
Goede service. Uitgebreide product kennis. Luisterend naar de wensen van de klant en daar goed op inspelend.
Snelle levertijd.

Aanbeveling
Goede snelle levering en service.

Extra toelichting
Goede snelle levering. Service goed. Goede product kennis. Goed geluisterd en ingespeeld op de wensen van de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosalynn5772 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Maandag om 16 uur een nieuwe wasmachine (WF70F5E0Q4W/EN) online besteld (ordernummer BKI441863) en de volgende ochtend om 11 uur werd hij afgeleverd. Via de email netjes op de hoogte gesteld van de verwachte levertijd. Alles keurig op zolder gezet en de defecte weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjb9st46 30-12-2014 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De vrieskast die ik had uitgezocht moest worden besteld en was er 2 dagen later.

Service
Ik kon de dag bepalen dat ik hem wou ontvangen en er werd gebeld hoe laat ze hem kwamen brengen,wat op tijd gebeurde en binnen 10 minuten was het voor elkaar.

Assortiment
Er was een uitgebreide soortering voor handen,dus keus genoeg.

Aanbeveling
De keuze is zo groot dat je er altijd datgene vindt wat je zoekt en daarom zeg ik ga maar eens kijken in de winkel

Extra toelichting
De winkel is voldoende gesorteerd voor witgoed en keukens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jet schaeken 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Prima

Assortiment
Voldoende

Extra toelichting
Goede afwikkelen.snelle bezorging, nette chauffeurs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.vd Berg 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als telefonisch goed bereikbaar en pas achteraf betalen

Service
Goed op de hoogte dmv e mail over levering en wanneer er contact wordt opgenomen ivm plaatsing door installatie bedrijf

Assortiment
Goed en goede concurrerende prijs

Aanbeveling
Een goede ervaring snel en gemakkelijk voor een scherpe prijs

Extra toelichting
Ondanks onlineshop, toch makkelijk telefonisch bereikbaar, contact gehad en advies gekregen, artikel niet meer leverbaar goed alternatief aangeboden gekregen. Daarna contact opgenomen door installatie bedrijf . Snelle levering en plaatsing. En pas betalen na aflevering. IK ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcamijn 30-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
even langs gegaan en werd prima geholpen

Service
Goede uitleg en motivatie, waarom ik deze koelkast moest nemen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb hier ook mijn keukens gekocht

Extra toelichting
Duidelijke uitleg, mensen die kennis van zeken hebben en je geen rotzooi willen aansmeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

WSprokholt 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke webwinkel met duidelijke velden en informatieverstrekking

Service
Zeer behulpzame en goede bezorgservice. Precies op tijd en tilde een wasmachine naar 3 hoog zonder lift.

Extra toelichting
BKI441675

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimdans 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk en gemakkelijk op te zoeken en te bestellen.

Service
Ik kreeg keurig direct een bevestiging en de dag van levering.
Het contact met de koerier was erg goed, er werd duidelijk verteld wat er bezorgd zou worden en wanneer, er kwam nog een mail en sms voor de verwachtte tijd en de chauffeur belde keurig een uurtje van tevoren.

Assortiment
Ze hadden alles waar ik naar op zoek was en voor de goede prijs.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Mooie en duidelijke website Redelijke prijzen Goed en duidelijk contact met de klant Uitstekende bezorgdienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djim1975 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen via website, goede helpdesk per telefoon, snel geholpen, geen wachttijden.

Service
In de ochtend besteld, de volgende dag in de middag in huis.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk, snel, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beloo 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Altijd makkelijk om op internet te kijken en telefonisch te bestellen. Verkoper moest nog even navraag doen bij externe leverancier. Werd binnen een paar uur terguggebeld

Service
Ondanks een klein foutje in de administratie is de zendig perfect opgelost en alle meerkosten zijn voor rekening van Bemmel en Kroon gekomen. Top geregeld.

Aanbeveling
Prima zaak, goede service en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mnielen 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ook verrast door de extra kassakorting

Service
een eerdere bestelling van een inductie plaat zonder problemen kunnen annuleren. Levering gasplaat daarna conform afspraak.

Assortiment
uitgebreid atag assortiment, was voor mij relevant

Aanbeveling
bestelling, annulering, nieuwe bestelling en levering met goede track en tracé via dynalogic. alles top.

Extra toelichting
levering van order BKI441543 na eerdere goed afgewikkelde annulering inductie plaat is top verlopen. ook het prijsniveau, met zelfs kassakorting, kan ik waarderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad Sprinkhuizen 30-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles stond vlak bijelkaar en dat is erg handig

Service
Een goede verkoper die direct bereep wat wij nodig hadden

Assortiment
Genoeg keus om uit te zoeken wat wij nodig hadden en een goede uitleg van de verkoper

Aanbeveling
Omdat wij erg goed zijn geholpen en een goede uitleg hebben gekregen van de verkoper en dan het gemak van het bezorgen en het naar boven plaatsen van de 4 artikelen,geen probleem voor de transport medewerkers

Extra toelichting
Wij kunne alleen maar vollof preken over deze filiaal van Bemmel en Kroon in Zoeterwoude

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nana66 30-12-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel , aardig en goedkoop. Ik heb nog nooit zon klant vriendelijke bestelprocedure meegemaakt, ze maken ook tijd voor je en helpen je goed.

Service
Hele aardige mensen , goede service alleen is het jammer dat er niet heel veel Bemmel en kroon winkels zijn zoals de gamma en praxis.

Assortiment
Heel mooi , groot en goedkoop assortiment. Ik had een fornuis gekocht die energie A heeft voor 499,- met een wok pan en een aantal andere pannen. De volgende keer koop ik de wasmachine ;)

Aanbeveling
Ik heb het al tegen al mijn collega's verteld en mijn vrienden en ze zijn al enthousiast.

Extra toelichting
Dit is een hele goede , klantvriendelijke geduldige en ook nog goedkope winkel. Ze zijn heel snel en goed. Als er een probleem is dan lossen ze het klantvriendelijk , zorgzaam en gewoon goed op. Het is echt een aanrader , mijn collega's en vrienden zijn er ook al geweest en ze vonden het ook super , zulke mooie dingen mooi en groot assortiment gewoon super !! Ordrnmmr :DH441551

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilja74 30-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd goed.

Service
Ik ben altijd tevreden over de service. Hebben tot nu toe alle apparaten hier gekocht.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Altijd vriendelijk personeel en voldoende keuze in de showroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lessor 30-12-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in de showroom in Zoeterwoude Rijndijk staat alles netjes bij soort bij elkaar.
In ons geval drogers van hetzelfde merk

Service
de meneer in de winkel wilde ons echt helpen, ook al stond de machine waar wij interesse in hadden niet in de winkel.

Assortiment
Er staat niet ontzettend veel, maar de heren zijn bereid om ook op internet verder voor je kijken

Aanbeveling
De service, het enthousiasme waarmee je geholpen wordt. Er is duidelijk te merken dat men weet waar hij het over heeft.

Extra toelichting
De meneer in de winkel wist ons van alles over de droger te vertellen dat ze bij bcc niet hebben gedaan. Gaaf nog andere opties aan. De droger op zaterdag gekocht en de maandag erna geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronnieder 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gemak, duidelijk en goede informatie BKI441456

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jneter 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Een aantal weken geleden een wasdroger gekocht (ordernummer DH440038). Ze zijn behulpzaam en denken met je mee. Verder wist ik precies wat ik wilde hebben maar dit product was niet voorraad. Ze boden ons voor hetzelfde geld een nieuwer typenummer aan. Ook nog eens gratis bezorgd en gemonteerd. Dat is nog eens een winkel met service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hete thee 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
voor 16.oo online bestellen is de andere dag in huis. en bij ons was dat 23-12. dag voor kerst. was geen probleem.

Service
snelle service, voor 16.oo online bestellen is de andere dag in huis.

Assortiment
via kieskeurig de vaatwasser uitgezocht en bij bemmel en kroon besteld.

Aanbeveling
voor de snelle en nette service is bemmel en kroon echt een aanrader.

Extra toelichting
top winkel online besteld en de andere dag in huis. dit was een dag voor kerst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Usher01 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed leesbare website

Service
Zeer snellelevering
en (ongevraagd) 6 jaar extra en gratis garantie

Assortiment
Ruim voldoende en voor ieder wat wils

Aanbeveling
Zie alle boven staande recencies
en zeer snelle en correcte afhandeling

Extra toelichting
Zie alle boven staande punten. Dus spreekt voor zich, gewoon een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pep123 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Om half 4 besteld en de volgende dag was de koelkast al voor 10 uur 's ochtends geleverd! Alles zeer duidelijk gecommuniceerd en duidelijk te volgen.

Assortiment
Goedkoopste prijs voor het gewenste model

Extra toelichting
Wij vonden het door ons gewenste model koelkast hier voor de laagste prijs en goede voorwaarden. Daarnaast was de levering supersnel. Niks te klagen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruiker1971 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website , duidelijke checkout en duidelijke emails en updates naderhand

Service
Het geheel klopt gewoon . Goede voorraad controle op de website, dus iets wat op voorraad is hebben ze ook daadwerkelijk en wordt dan ook zoals beloofd binnen 24 uur geleverd. In mijn geval een koelkast die ik bestelde 2 dagen voor nieuwjaar en dus een dag voor nieuwjaar in mijn keuken stond ! Top

Assortiment
Erg volledig en met voldoende informatie.

Aanbeveling
Zeer zeker het aanbevelen waard !
Prima prijzen , de website klopt mbt de voorraad en ze doen wat ze beloven met de aflevering.
Beter kan niet.

Extra toelichting
B en K doet wat ze beloven. Ook tijdens de feestdagen en iets wat dus op voorraad lijkt op de website is ook daadwerkelijk op voorraad en wordt dan ook gewoon binnen 24 uur thuis bezorgt. Ondertussen prima email verkeerd mbt de bestelling en een sms met de bezorging info. Voorbeeldig !! Waren alle webshops maar zo. Oh en de prijs was ook de beste van alle aanbieders (inclusief bezorging) dus alle reden om hier te bestellen. Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord maar vanaf zal ik zeker weer de webshops bekijken als ik weer wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friederichs 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zodra je de bestelling geplaatst hebt, wordt alles voor je geregeld. Zelfs de afleverdatum kun je kiezen!

Service
Zie gemak

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede ervaring door goede communicatie en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irmadefirma 30-12-2014 In de winkel gekocht
leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en efficient

Service
duidelijk en vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
Niet groot assortiment. Voor maat 185 kwamen twee/drie koelkasten in aanmerking.

Aanbeveling
ziet er netjes en bij de tijd uit, verzichtelijke presentatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerelly 30-12-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Keurig op tijd geleverd, en gebruiksklaar geinstalleerd

Assortiment
Het door B&K gevoerde assortiment voldeed ruimschoots aan onze verwachting

Aanbeveling
Objectieve voorlichting zonder enige koopdruk. Uiterst plezierig

Extra toelichting
Ruime keus, goede voorlichting, concurrerende prijs, accurate bezorging en installatie. (aktie 2+6 jaar garantie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Echthandig 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Complete site met duidelijke informatie. De voordelen van online en fysieke winkel tezamen.

Extra toelichting
De door ons online bestelde wasmachine WF70F5E3P4W/EN was niet meer leverbaar. Bemmel & Kroon heeft zonder extra kosten de duurdere opvolger WF80F5E5P4W/EN geleverd. Zeer netjes. Prettig is de volledige service; standaard wordt de machine op de plaats gezet, het afvalmateriaal verwijderd en mee genomen. Voor slechts EUR 5 wordt de machine aangesloten (en netjes het basisprogramma gestart om het fabriekswater te verwerken). De informatie op de site na bestelling is volledig en duidelijk. Wasmachine besteld kerstdag, de eerst volgende werkdag (maandag 29 dec.) werd de machine afgeleverd. Kleine storing met betaling (pinautomaat was niet voldoende opgeladen) maar dat is Bemmel en Kroon zeker niet aan te rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dicovdl 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Via Consumentenbond stofzuiger uitgekozen en via Van Bemmel en Kroon besteld. Goed en makkelijk bestelling te plaatsen. Snelle en vakkundige levering. Kort tijdsbestek waarbinnen je thuis moet zijn, top.

Extra toelichting
Zeer snelle en prettige levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Moniquedenijs 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is duidelijk wat je krijgt voor je geld en wat de extra services zijn.

Service
Zeer goede service. Levertijd is afgestemd op mijn wensen en zijn ze nagekomen. werd zelfs van tevoren netjes gebeld.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ìk heb goede ervaring met bemmel en kroon en was getipt door mijn ouders. What you see is what you get.

Extra toelichting
Order nummer: BKI441180 Ben erg tevreden over Bemmel en Kroon. Komen afspraken na. Heb zelfs 50 retour gekregen omdat ik de wasmachine elder goedkoper heb gezien. Daarnaast kon ik goede afspraken maken over de levertijd en werd ik van te voren netjes gebeld. De webshop is erg duidelijk en veel services zijn al inbegrepen. Kan het iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gootje 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoefde echt niets te doen, alleen de voordeur open te maken voor de heren !

Service
Heren waren keurig op tijd, eerst een mailtje dat ze komen, daarna een telefoontje met de verwachtte aankomststijd, daarna zonder de muren te beschadigen, de droger op zolder zetten, met een glimlacht, uitleggen welke slang er wáár in moet. Keurig ! Een kind kan de was doen ! In mijn geval; drogen !
Ik had schijnbaar het oudere type besteld, wat helaas niet meer geleverd kon worden. Ik kreeg wél het nieuwe type geleverd voor dezelfde prijs als de oude ! Dat scheelt 100 euro !! Kan ik ook een 11 geven ?

Assortiment
Ruime keuze ! Zoals hierboven beschreven, konden ze het oudere type niet meer leveren, dus kreeg ik het nieuwe type, die 100 euro duurder was. Maar ik kreeg m voor de prijs van het oudere type, dat scheelde 100 euro !!

Aanbeveling
Ik wil wederom een 11 geven, maar die staat er niet bij

Extra toelichting
Ik kan niet één punt hier zetten wat negatief is, of wat minder is.... Werken uitstekend en snel, en zijn vriendelijk ! Ordernummer is BKI441458

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosHekker 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitzoeken, bestellen en leverdatum inplannen, gemakkelijker is volgens mij niet mogelijk

Service
Er wordt keurig aangegeven wanneer ze komen. Het apparaat wordt netjes vervangen, oude meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Winkel en bezorgservice zijn uitstekend, dit is al het derde product dat ik bij hen bestel.

Extra toelichting
Voor mij is dit het schoolvoorbeeld van hoe een webwinkel kan werken. Ik ben een voorstander van locale leveranciers, helaas hebben die vrijwel geen keuze meer. B&M biedt alles, keuze, prijs en installatie alsof een lokale leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

reidar 30-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te kiezen wat betreft keuze en prijs

Service
onder de indruk van de onwaarschijnlijk selle en correcte levertijd 24 uur

Assortiment
hier in Belgie is zelfs de keuze bij de importeur kleiner dan bij Van Bemmel

Aanbeveling
de onwaarschijnlijke snelle en correcte en prijstechnische levering zelfs hier tijdens de kerst periode

Extra toelichting
mijn oude wasmachine was defect en ik bestelde hier in Belgie een v riem die binnen 1 dag geleverd zou worden,. Nu 6 dagen later nog niets ontvangen. Ik bestelde daarom bij van bemmel een nieuwe wasmachine die die nog binnen 24 uur hier in Belgie is afgeleverd. Bravo!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwinxx 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk ideal, duidelijke logistiek.

Service
COntinu op de hoogte van het aankoopproces.

Assortiment
Standaard+ assortiment.

Aanbeveling
Prettige ervaring deze aankoop bij Bemmel en Kroon. In het achterhoofd nog wat andere internet witgoed aankopen die veel minder vlot en transparant verliepen dan deze.

Extra toelichting
Ik had nog nooit ven deze internet verkoper gehoord. Er toch bij besteld. Wat een verademing ten opzichte van enkel andere webshops waar ik ervaringen mee heb. Bestellen bij Bemmel en Kroon was vanaf het moment van bestelling tot moment van levering een transparant proces. Snel, effycient en vooral duidelijk. Ik raad deze shop iedereen aan. BKI441174

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Scojo 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bijzonder makkelijk en duidelijk

Service
Zat een kleine beschadiging aan het toestel werd direct een oplossing gezocht geen moeilijk doen of afschuiven

Assortiment
Heel groot assortiment en het meeste in voorraad

Aanbeveling
Wordt er goed geholpen ook als er iets mis is

Extra toelichting
Nog geen min punten mee gemaakt bij van Bemmel en Kroon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia65 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zeer snelle levering en dat rond de feestdagen. 27-12 besteld en maandag 29-12 s morgens al geleverd, terwijl andere zaken een levertijd van 3 a 4 dagen hadden. Prima informatie over levertijd. Bemmel en Kroon: zeer aan te bevelen. (order BKI441236)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renske88 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Order: BKI441239. Wasdroogcominatie heel makkelijk online besteld en eerstvolgende werkdag geleverd. Ik kreeg netjes van te voren een telefoontje toen de bezorgers onderweg waren zodat ik op tijd thuis kon zijn om open te doen.

Service
De wasdroogcombinatie is naar de 3e verdieping getild en aangesloten, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Skaly 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website , en bestellen is zeer eenvoudig.

Service
Je bepaald zelf de leveringsdatum, daarna krijg je een bericht wanneer ongeveer de levering is in tijdsbestek van 3 uur.
En de chauffeur belde ons netjes op 45 min. Voor aankomst.

Assortiment
De wasmachine die we uitgezocht hadden was op voorraad.

Aanbeveling
De wasmachine is op de 2 de verdieping ( zonder lift ) netjes afgeleverd en de verpakking werd meegenomen inclusief de oude wasmachine.

Extra toelichting
Snelle levering Zonder extra kosten 2 hoog de trap op. Verpakking retour. Oude wasmachine retour. En voor €4,95 wordt hij werkend geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dominique Andries 29-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online bestellen.

Service
Over de drempel thuis afgeleverd

Extra toelichting
Ik had per ongeluk de verkeerde leverdatum gekozen en die hebben ze probleemloos kunnen aanpassen. Het ging zelfs om een dag eerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maureau 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon niet zien wanneer er zo snel mogelijk afgeleverd kon worden en belde. Ik werd uitstekend geholpen.

Service
Het door mij gezochte artikel was niet op voorraad, ik kreeg meteen gemotiveerd en controleerbaar een beter alternatief. Heel prettig

Aanbeveling
Ik werd goed, vriendelijk en deskundig geholpen.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad met de winkel en ook de bezorgservice was goed, kwamen op de afgesproken tijd en waren vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maryaad57 27-12-2014 In de winkel gekocht
Den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed toegankelijk vriendelijke ontvangst personeel die je prettig helpt

Service
Alles snel geregeld. Vlugge bezorging

Assortiment
Heel veel verschillende merken en artikelen

Aanbeveling
Prima zaak. Ben blij dat ik jullie weer heb gevonden

Extra toelichting
Het ligt wel afgelegen dus je moet er wel bewust naar op zoek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

snmbed 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was genoeg om de bestelling te plaatsen en de volgende dag geleverd

Service
de wasmachine werd tot in het in washok geleverd EN aangesloten . De verpakking en de oude wasmachine werd meegenomen.
helemaal top !

Assortiment
De reden waarom voor deze machine gekozen is had te maken met zeer positieve reviews en Bemmel en Kroon bleek de machine in huis te hebben. Super !

Aanbeveling
in alle opzichten een aanrader

Extra toelichting
De winkel bevalt uitstekend omdat heel eenvoudig besteld kon worden en verder alle afspraken zijn nagekomen en er tevens heel veel goede service is verleend,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank19481950 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De bestelprocedure is simpel en gemakkelijk.

Service
De mannen installeerden het apparaat,namen de oude mee + de verpakking van de nieuwe.Helemaal goed.

Aanbeveling
Alles dat afgesproken is wordt nagekomen,en daar gaat het,naar mijn mening,voor een groot deel om.

Extra toelichting
Ik kan geen minpunten opnoemen,dus daar zijn we gauw klaar mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Kramer 27-12-2014 In de winkel gekocht
In Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
betreft order DH440222

Service
hangt wel af van de verkoper. De persoon die ons de tweede keer hielp gaf ons volop de ruimte voor het stellen van vragen en stuurde de aankoop niet.

Assortiment
Een heel breed assortiment in de showroom aanwezig maar kan daarnaast ook veel meer laten zien wat niet allemaal in de winkel kan staan als daar specifiek vraag naar bestaat.

Extra toelichting
Prettige winkel uitgebreid assortiment met kookdemonstratie. Een bevlogen kok die je enthousiast maakt om de keuken in te gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joscrusio 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen vanuit de fauteuil, goede toelichting op het product en ondanks kou en sneeuwstormen keurig op tijd afgeleverd

Service
de bezorging was uitstekend, prima communicatie over de aflevering en ondanks het hele slechte weer keurig op tijd!!

Aanbeveling
erg positieve ervaringen

Extra toelichting
gemak en een prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick lamote 27-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
De levering verliep niet vlekkeloos.
Contact met de klantendienst verliep eerder moeizaam maar ik werd vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk kwam alles voor elkaar.

Assortiment
Keuze zat !

Aanbeveling
Onevenaarbare prijs/kwaliteitverhouding.

Extra toelichting
Enkel de levering verliep niet geheel volgens planning maar voor de rest geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Jeanie 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon heel gemakkelijk en snel een afzuigkap uitkiezen. Overal stond een goede beschrijving en een goede foto. Het kopen ging ook erg gemakkelijk. Ik kreeg direct goede emails over de aankoop en de betaling en de levering. Bezorging via de koerier ging ook erg goed. Het heel koopproces was degelijk en gaf mij een betrouwbare en goede indruk. Ik ben zeer tevreden.

Assortiment
Ik was op zoek naar een goede afzuigkap met een grote afzuigkapaciteit en bepaalde maximum afmetingen. Dit was allemaal makkelijk te vinden en er was een ruime keus. En ook de prijs was erg aantrekkelijk.

Aanbeveling
Duidelijk aanbod via de webshop. Goede en duidelijke beschrijvingen inclusief foto's en tekeningen. Prettige lage prijs. Verzendkosten inbegrepen. Bezorging via koerier die keurig netjes werkte. Overal emails van, die je goed op de hoogte houden van het hele bestellingsproces.

Extra toelichting
Het gehele traject van aankoop en levering wordt door de emails goed ondersteund en geeft je een gevoel van betrouwbaarheid en degelijkheid, waardoor je het hele gebeuren als een waar feestje ervaart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gunther maes 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles staat goed omschreven bij het toestel en de bestelling verliep heel vlot

Service
dinsdagavond 23u besteld en zaterdag erna mooi op het afgesproken uur geleverd echt top service

Assortiment
je vindt alles wat je nodig hebt op deze site

Extra toelichting
niets op aan te merken echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BusterAnnie 26-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces is eenvoudig. De levering en het leveringsproces is helemaal fantastisch. Je kunt de chauffeur online volgen en zien waar hij rijdt. Er staat zelfs een foto van de chauffeur op de site, zodat je weet wie er aan de deur komt. Keurige meldingen over levertijd (half uur van tevoren krijg je zelfs nog een berichtje). Wow!

Service
Geen extra kosten tijdens het bestelproces. Zelfs gratis levering binnen 24 uur of later als dat beter uitkomt.

Assortiment
Bemmel en Kroon kwam als goedkoopste uit de bus op het internet.
Goede merkproducten!

Aanbeveling
helemaal tevreden dus zeker een aanrader om bij Bemmel en Kroon te bestellen

Extra toelichting
De levering is helemaal fantastisch. Je kunt de chauffeur volgen en zien waar hij rijdt. Er staat zelfs een foto van de chauffeur op de site, zodat je weet wie er aan de deur komt. Keurige meldingen over levertijd (half uur van tevoren krijg je zelfs nog een berichtje). Wow! Ordernummer: BKI439755

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renutek 25-12-2014 In de winkel gekocht
telefonisch besteld filiaal forepark

Algemene score

8,5

Service
zeer goed ging allemaal snel en vlotjes

Assortiment
ze hebben genoeg

Aanbeveling
de prijzen zijn soms wel wt aan de hoge kant

Extra toelichting
dat is gewoon het gevoel en ik ben niet in de winkel geweest dus kan daar niet goed over oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riaarensman 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden hoe ik te woord gestaan ben toen ik online wilde bestellen en toch nog even voor een vraag belde , en deze medewerker hielp mij fantastisch en hij regelde alles gelijk voor me dus hoefde ik niet ,eer online te bestellen. Ook was deze medewerker van alle vaatwassers erg op de hoogte en dat hielp bij mijn keus. Ook met het plaatsen ging alles perfect ,hele vriendelijke meneer, die ik dan ook vond dat hij wel een kopje koffie verdiende. Al met al een hele goede ervaring gehad met bemmelenkroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tobiashoegen 25-12-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Omdat de Miele bij andere winkels goedkoper was heb ik via de website een offerte gevraagd. Het antwoord op de vraag kwam al na 10 minuten, waaruit bleek dat ze een uitstekende bezorgservice hadden voor een 100 kilo zware wasmachine. De 20 euro meerprijs t.o.v. andere winkels neem ik dan voor lief.

Extra toelichting
Prima webshop, met een snelle respons op de email. Afgelopen week een Miele WMG 120 WPS machine gekocht bij ze, omdat andere webshops 50 euro goedkoper waren heb ik contact met ze opgenomen om te kijken wat zij konden doen aan de prijs, na 10 minuten een reactie in de email met een aanvaardbaar aanbod. De bezorging en het kunnen pinnen bij bezorgen zijn toch puntjes geweest om ons over de streep te trekken en bij Bemmel en Kroon te bestellen. Via de email de bestelling verder afgerond. de machine werd netjes geleverd en door de bezorgers naar de zolder gebracht. Via een SMS werd een tijdframe van bezorging aangegeven en een half uur voor aankomst bij ons huis nog een belletje van de bezorgers! Erg goed geregeld dus.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Herma Ravensbergen 25-12-2014 In de winkel gekocht
rijneke boulevard zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk overzichtelijk opgesteld en je kunt altijd met vragen terecht.

Service
Op zeer korte termijn is onze koelkast geleverd . En op een professionele wijze afgeleverd . Met duidelijke uitleg erbij.
En naderhand telefonisch contact gezocht met de winkel met een vraag waarmee ik snel en vriendelijk werd geholpen.

Assortiment
Voor ons voldoende keus en aantrekkelijk geprijsd .

Aanbeveling
Ik deze winkel ten allertijd aan bevelen.

Extra toelichting
Prima ervaringen , al eerder gekocht bij Bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews