bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

OostdamR 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
opgezocht via internet, gebeld, advies gekregen en direct reservering gemaakt

Service
al eerder artikelen besteld bij Bemmel en Kroon, ook toen zeer goede service. Telefonisch advies en keurig teruggebeld. Bij levering werd het apparaat uitgepakt en het verpakkingsmateriaal meegenomen.

Assortiment
mijn keuze was aanwezig, assortiment is wat ons betreft goed.

Aanbeveling
goede service, correct nakomen van afspraken. Ook vorige bestellingen geheel naar wens verlopen.

Extra toelichting
goede service, correct nakomen van afspraken. Ook vorige bestellingen geheel naar wens verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

clement roebben 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer verdienstelijke firma een echte aanrader ook over de levering en vooral de behandeling !!! hoedje af
IK BEN EEN TEVREDEN KLANT !!!

Extra toelichting
ik was eerst sceptisch om te kopen via internet maar ECHT het kon niet beter !!! goedkoper , eerste klas geleverd en als je de dag voor de bestelling word geleverd en beslist een ander toestel te nemen zijn er totaal geen problemen !! gratis levering op de koop toe !! eenvoudig een geweldige firma ! ik ga er zeker reklamen voor maken !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albertenria 28-03-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, industrieterrein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wordt goed geholpen en de volgende dag staat het bij je in huis

Service
Spullen worden netjes in huis afgeleverd. De oude spullen worden weer meegenomen en als het even kan nemen ze zelfs de verpakking van het nieuwe materiaal mee

Assortiment
Keuze volop en men probeert met je mee te denken

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
Het geheel is als erg prettig geholpen. Door de verkoper werd er meegedacht in hetgeen we nodig hadden. Ook over de prijs was nog te onderhandelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peetrian 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonisch bestelling doorgegeven en uiterst soepel kon een leverdatum worden afgesproken.

Service
Dachten mee over oplossing voor mijn situatie.

Assortiment
Ruime keus aan droogtrommels.

Aanbeveling
Vlot, adequate behandeling en ook de bezorgers waren klantvriendelijk. Werd een half uur voor levering nog even gebeld dat ze eraan kwamen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

avanherk 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bemmel & Kroon heeft met haar aanpak, prijsstelling en service de juiste mix gevonden om (potentiële) klanten binnen een meer dan ruim assortiment het juiste product tegen een scherpe prijs en maximale service aan te bieden anno 2014. Bemmel & Kroon is helemaal up to date, chapeau!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Wouters 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je bestelt vanuit je zetel.

Service
Goede communicatie na bestelling.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snel, voordelig.

Extra toelichting
Snelle levering, goede opvolging van bestelling, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blondies 28-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goede snelle service.
Vriendelijke jongens.

Extra toelichting
Snel en goede service. Levering was snel en op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wodel 27-03-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam/voorburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk en gastvrij en klantgericht

Service
de gemaakte afspraken werden keurig en op tijd nagekomen

Assortiment
de gezochte ijs/koelkast met zijn afmetingen stond niet in de winkel.
afmetingen waren niet meer coulant

Aanbeveling
behulpzaam personeel dat zich aan de afspraak houdt

Extra toelichting
behulpzaam personeel, dat zich ook houdt aan de gemaakte afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaat53hen 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via kieskeurig een nieuwe afwasmachine uitgezocht en de winkel krijg je erbij om uit te kiezen.

Service
Direct na bestelling wordt er contact opgenomen welke tijd uitkomt en op die tijd komen ze ook. De monteur ging zeer voorzichtig met de spullen om en kwam zeer gedegen en vakkundig over.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Ik zou deze zaak zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Het uitzoeken van een nieuwe vaatwasser was erg gemakkelijk op deze manier. Door ook te kiezen voor de installatie was alles in één keer geregeld. De installatie werd zeer vakkundig en gedegen gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

binneke 27-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supergemakkelijk om te bestellen op de website, overzichtelijk, kiezen, kopen en betalen!

Service
Uitstekende service, e-mailtje met verwacht uur van levering, het kan niet beter!

Assortiment
Ruim assortiment in alle prijsklasse en merken.

Aanbeveling
Een dikke 10 voor Bemmel en Kroon, zeker aan te bevelen ook aan kopers uit België!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adsl525630 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
probleemlose levering en heel snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peetengreet 26-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eerst heb ik de site bezocht,die vind ik heel overzichtelijk. Daarna heb ik telefonisch mijn bestelling gedaan. Heel klantvriendelijk zowel de site als het telefonisch contact met een medewerker.

Service
Super, je kunt de bestelling volgen via een mail die wordt toegestuurd. Een half uur alvorens de bestelling wordt gebracht wordt je gebeld dat de bestelling er aan komt.

Assortiment
Groot assortiment. Ik had een koelkast nodig, groot aanbod en scherpe prijzen, een aanrader!

Aanbeveling
Zeker aanbevelen, goede service, groot assortiment en vooral belangrijk heel klantvriendelijk, ook de bezorgers.

Extra toelichting
Ik heb alleen maar goede ervaringen, vandaar de hoge cijfers. Ga zo door. Ik denk dat mensen juist in deze tijd behoefte hebben aan klantvriendelijkheid en eerlijkheid, oftewel wat je denkt te kopen ontvang je ook. Ik ben zeer tevreden met Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cojacqueline 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Per telefoon goed voorgelicht met eerlijk advies.

Service
Vakkundige en sympathieke monteur.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Vlotte, deskundige afhandeling.

Extra toelichting
Eerlijk, deskundig en vlot. Meer kan een klant niet wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs5 25-03-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar en personeel staat je deskundig te woord.

Service
Denkt mee en heeft voor montage een prima bedrijf beschikbaar

Assortiment
Ruime keuze en helpt op deskundige wijze de keuze te bepalen.

Aanbeveling
Gezien zowel recente als ervaringen in het verleden beveel ik deze winkel aan kennissen en familie aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caseesing 25-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wilde weten of een product echt op voorraad was. Heb toen even gebeld. De medewerker verzekerde mij dat het artikel op voorraad was en bood aan om het voor mij te reserveren. Zodra ik wist dat ik de volgende dag thuis kon zijn om het artikel te ontvangen, weer even gebeld.
's Avonds (17:30) een mail ontvangen dat het product de volgende dag bezorgd wordt. Betalen kon via PIN bij aflevering. Het oude apparaat werd gratis afgevoerd (wel eerst vermelden zodat ze er rekening mee kunnen houden).
Dag van levering werd ik 20 minuten voor tijdstip levering gebeld door de chauffeur.

Alles netjes afgeleverd. Ik ben meer dan zeer tevreden over Bemmel en Kroon.

Service
Zie bij "gemak".

Assortiment
Het artikel dat ik zocht konden zij leveren. Hoe het assortiment verder is weet ik niet.

Extra toelichting
Voor zover te beoordelen (aankoop en levering) zeer goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EllyenJohan 25-03-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen omkijken naar addertjes onder het gras, het is een vertrouwd adres!

Service
Meer dan uitstekend!

Assortiment
Een groot en goed assortiment in huishoudelijke apparatuur en.....gegarandeerd de goedkoopste!

Aanbeveling
Ze hebben respect voor de klant, geven blijk van kennis van zaken, informeren je uitstekend op 'het' product en daarnaast een snelle keurig nette aflevering .

Extra toelichting
Het is een nette winkel met vriendelijk personeel die willen dat je het juiste, beste product koopt en tevreden de deur uitgaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldenmarije 25-03-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie winkel, ruim assortiment, goed advies en scherp geprijsd.

Service
Droger is zaterdag besteld en werd maandag op tijd bezorgd en netjes geïnstalleerd. De wasmachine bleek schuin te staan, die werd ook direct recht gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hertogh67 24-03-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote winkel met veel keus

Service
Prima service afspraken zijn 100% nagekomen alles werd schriftelijk via e mail bevestigd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prettige verkoper/adviseur met veel kennis van het product

Extra toelichting
We werden als klant is koning geholpen met de aankoop prima we gaan met een volgende aankoop weer naar van Bemmel en kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dwittenberg 23-03-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Zoetermeer Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
goede voorlichting

Assortiment
wat ik zocht was ruim voorrradig

Aanbeveling
goed toegankelijk,veel keus ,veel kennis

Extra toelichting
snelle levering,goede voorlichting en heel snelle inbouw!! Binnen 24 uur gekocht ,bezorgd en geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lili an 22-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede prijs en kwaliteit verhouding en prettig om in de fysieke winkel op een zeer prettige manier geholpen te mogen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoeterwoude1950 21-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijnekeboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker dicht bij leiden

Service
Zeer goed

Assortiment
Veel.echt veel keuze.

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Kennis van zaken.en zeer gemotiveerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop1948 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop

Service
levering volgens opgave en snel!

Assortiment
heb hier diverse witgoed artikelen gekocht oa, Wasmachine,Vriezer en Koelkast.
Weet niet hoe ze het doen, maar alles is in voorraad!!

Aanbeveling
kan wel blijven motiveren wat ik overdreven vindt, HET IS GEWOON EEN GOED BEDRIJF.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chunga 16 21-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefoontje en alles werd geregeld

Service
Donderdag ochtend gebeld. S'Middags werd de vaatwasser losgehaald. De volgende dag bezorgd en geplaatst.

Assortiment
Ruim voldoende keuze voor wat betreft vaatwassers.Prijs hoorde bij de laagste.

Aanbeveling
Alles was top geregeld.Goed bereikbaar en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milan_vh 21-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten en Levertijd zijn gemakkelijk in te zien, tevens een goede beschrijven van de producten.

Service
Is netjes bezorgt op 3 hoog tot in de keuken, op afgesproken tijd. De bezorger belde een uur van te voren, dat hij onderweg was.

Assortiment
Er was genoeg keus. en een juiste omschrijving van de producten.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is super. één van de goedkoopste en ook nog een goede service erbij.

Extra toelichting
Bestelt via internet bij Bemmel en Kroon, omdat ze één van de goedkoopste waren en tevens officiële Samsung dealer zijn. Dat was meteen te merken, want veel mensen op internet klagen dat er geen Nederlandse handleiding bij de combimagnetron zit, en bij mij zat deze er wel gewoon bij. Ook was ik blij met de mogelijkheid voor 5 jaar garantie. Ik ga liever voor zekerheid en dat kan bij deze winkel. De inbouw combimagnetron werd netjes in verpakking bezorgd op drie hoog in de keuken. De bezorger belde een uurtje van te voren dat hij onderweg was. TOP SERVICE!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iScallie 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via de webshop was de bestelling snel en in enkele stappen geregeld.

Service
Het door mij bestelde model was inmiddels vervangen door een nieuwer model. Dit nieuwere model werd zonder meerprijs aan mij geleverd. Na de levering bleek het frontpaneel wat los te zitten en na een telefoontje werd direct een servicemonteur van Siemens ingeschakeld.

Assortiment
Heb niet het hele assortiment bekeken, maar die zal zeker goed zijn.

Aanbeveling
De mate van dienstverlening en het gemak is het aanbevelen zeker waard.

Extra toelichting
Het bestelde apparaat werd zonder meerprijs vervangen door een nieuwer model, de extra service (plaatsing en meenemen oude machine) was gratis en ik ontving bovendien 5 jaar garantie zonder meerprijs. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BAvZ 19-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Internet of telefoon

Service
Per telefoon ging snel, alle gegevens werden tijdens het gesprekken gemaild.

Aanbeveling
Mocht iemand iets nodig hebben zou ik het zeker doorgeven dat het bij ons prima is gegaan met goede service.

Extra toelichting
B EN K biedt allerlei soorten vaatwassers aan maar ook de service van inbouw en dat was voor ons erg belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

millecam 19-03-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ondersteuning bij aankoop in de winkel was professioneel. Afspraak kon snel gemaakt worden, plaatsing gebeurde uitermate professioneel en klantvriendelijk. Er was zelfs tijd voor een klein extra klusje. Alleen jammer dat alleen gebeld werd op het vaste nummer (en niet op het ook opgegeven 06-nummer

Assortiment
Keuze was enorm, de machine die door de Consumentenbond als beste was getest was ook nog eens in de aanbieding.

Aanbeveling
Ik zou geen betere winkel weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcvl 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
-snelle levering

Service
- gratis volledige installatie van wasmachine.
- er wordt niet geprobeerd om je extra toebehoren aan te smeren dat je niet nodig hebt.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Startmotortje 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel via het kenteken invoeren alle onderdelen beschikbaar.

Service
Even gebeld met een vraag duidelijk en uitvoerig te woord gestaan.

Assortiment
Alleen gekeken wat ik nodig had.

Aanbeveling
Zeer correct en snelle aflevering

Extra toelichting
Alles was goed geregeld en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H.L.M.Verkooijen 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Meteen iemand met kennis van zaken aan de lijn,zonder moeilijke vragen en doorverbinden.

Service
Afleveren op afgesproken tijdstip,door nette bezorgers.
Betaling doormiddel van mobiele pin automaat

Assortiment
Het door mij gezochte artikel was even niet voorradig maar supersnel te leveren

Aanbeveling
beter is niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corriav 18-03-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Parkeren voor de deur.Mooie winkel. Prima (gevraagd)advies.

Service
Onze keuken was nog niet geplaatst.Dit was echter geen probleem,de offerte werd tot nader te bepalen datum verschoven.

Assortiment
Wij hebben diverse winkels bezocht, maar zijn in een keer geslaagd voor alle apparatuur bij Bemmel&Kroon.

Aanbeveling
Fijne winkel om ongestoord rond te kunnen kijken zonder te worden lastig gevallen door verkopers.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden.Ook de afhandeling(lees plaatsing van de apparatuur) die op advies van de hr van Bemmel heeft plaats gehad was TOP.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

voogdt13 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Prima service zowel bij de telefonische bestellings als bij de aflevering. Apparaat keurug op tijd geleverd (telefoontje vooraf we komen er aan oude apparaat weggehaald en nieuwe gepaatst en aangesloten. kortom prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mv.megen 17-03-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Levering zeer snel en vooraf wordt per email en op de dag levering aangegeven rond welk tijdstip. De winkel is goed bereikbaar per auto. Ik werd direct geholpen. Aanbetaling vooraf was niet nodig. Betalen per pin bij aflevering.

Service
Aankoop gedaan in de winkel waar ik vriendelijk werd ontvangen, voorgelicht en geholpen. Kundig personeel, niet opdringerig maar geduldig en behulpzaam.
In de winkel kreeg ik een extra korting van €50 die op de website niet vermeld stond, dus ik was blij verrast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.v.d.Rijdt 14-03-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat 136, Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Ook vergelijking van gelijksoortige producten is mogelijk.

Service
In de winkel kreeg ik deskundig advies en er werd ook meegedacht. Toen het door mij bestelde product bij nader inzien niet aanwezig bleek kreeg ik een bericht hiervan. Daarbij werd een gelijkwaardig product aangeboden met een korting ter compensatie van het ongemak. Hulde!

Assortiment
Uitgebreid en overzichtelijk.

Aanbeveling
Dit is de tweede keer dat ik bij vB&K een artikel gekocht heb. En ik ga ergens geen tweede keer iets kopen als het me de eerste keer niet is bevallen.

Extra toelichting
De persoonlijke benadering en de servicegerichtheid zijn punten waarop vB&K Zoetermeer uitstekend scoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wepdeman 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op je gemak online zoeken en vergelijken.

Service
super, je wordt een half uur van tevoren gebeld dat ze je spullen komen leveren. Binnen twee dagen zijn je spullen in huis.

Assortiment
genoeg om een keus te maken.

Aanbeveling
goede service en netjes afgeleverd tot nu toe geen klachten.

Extra toelichting
binnen een paar dagen alles afgeleverd en in goede orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansrichard 14-03-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We werden terzakekundig en professioneel .

Assortiment
Het assortiment was ruim voldoende en de prijs dermate concurrerend dat de zaak snel afgehandeld kon worden.

Aanbeveling
Door de prettige wijze van voorlichting en afhandeling.

Extra toelichting
Groot assortiment, snelle levering en vakkundige installatie en het afvoeren van de oude apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanie28 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, zeer snelle communicatie en verwerking van bestelling tot en met levering. Opvolging en feedback optimaal.

Service
Zeer professionele en klantvriendelijke service. Levering stipt op aangekondigd tijdstip, vriendelijke en behulpzame transporteurs/leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

increase 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen via internet

Service
Snelle reactie na bestelling voor aflevering en installering

Assortiment
Ruime keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Grote keuze en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TL1971 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je wordt exact op de hoogte gehouden wanneer de levering plaats vind en je wordt nog eens vooraf gebeld.

Service
Alles volgens afspraak, zelfs een luxere uitvoering ontvangen voor hetzelfde geld.

Aanbeveling
Goede prijzen en soms nog extra kassakortingen.

Extra toelichting
Vanaf de bestelling tot levering is alles zorgeloos afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lutgarde jacobs 13-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed en tevreden

Service
zeer goed en tevreden

Aanbeveling
Heb nog nooit zo'n goede service gehad.
Alles goed op tijd geordend kortom geweldig kijk tevreden terug op Nederland.

Extra toelichting
Geen klachten zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmguyt 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer duidelijke website

Service
goed advies in de winkel ,en aan de telefoon

Assortiment
meer dan genoeg keuzes

Aanbeveling
betrouwbaar, scherpe prijzen zeer concurrerend

Extra toelichting
wat ik goed vindt ,in de winkel wordt je niet gelijk aangeklampt de verkoop laat je even rustig lopen en vraagt je of je advies wilt,wijd assortiment en de prijzen zijn goed, daarvoor hoef je niet naar de mediamarkt, en de bezorgers aardige en behulpzame kerels. wij hebben via de webshop gekocht omdat ik op mijn gemakje alles kon uitzoeken en vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannetk 12-03-2014 In de winkel gekocht
dorpstraat zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Winkel dichtbij! Levertijd heel snel en geen extra kosten voor het aansluiten en de oude meenemen!!

Assortiment
Veel keuze,ook van het merk samsung die ik nu heb gekocht. En ben super tevreden over deze wasmachine. Heel geruisloos.Zeker een aanrader. en voor een aardige prijs.

Aanbeveling
Grote winkel,overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

janglas 12-03-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Via webshop heel eenvoudig bestelling geplaatst.

Service
De telefoondesk is niet vriendelijk. De medewerkers die het apparaat brachten daarentegen wél.

Extra toelichting
Minpunt : Jammer dat de medewerker die mij telefonisch te woord stond er duidelijk geen zin in had. Pluspunt : bezorging snel en prima in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dekzand 12-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Veel verschillende merken en types in alle prijsklasse

Extra toelichting
Prima online winkel met zeer goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulvldr 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lettertype en kontrast zijn goed, makkelijk te lezen.
Het is eenvoudig om snel bij de juiste apparaten te komen, in de sortering die gewenst is.
Bij de koop wordt duidelijk in beeld gebracht welke stappen te nemen zijn met grafische weergave.

Service
De winkel geeft een goede service wanneer telefonisch kontakt gemaakt wordt.
Bij een online bestelling wordt m.b.v. email duidelijk aangegeven wanneer de levering komt. Kort voor de levering wordt zelfs opgebeld.
Het is duidelijk welke service te verwachten is, zoals installatie en afvoer van het oude apparaat, en dat zonder kosten.

Assortiment
Van goedkoop tot duur is het gehele pakket vertegenwoordigd en gelukkig geen apparaten waarbij de kwaliteit te wensen over laat.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon was altijd al een naam waar het service en kwaliteit betreft en dat is ook omgezet bij het online aanbod.

Extra toelichting
Een webshop moet simpel te bedienen zijn, de produkten duidelijk presenteren en het aankoopproces stap voor stap inzichtelijk maken. Veel beter als hier gaat het niet. Wat de kosten zijn is absoluut duidelijk, dus geen verrassingen. Daarbij komt dat de levering met behulp van meerdere emails en een telefoontje stap voor stap voor-aangekondigd wordt. Dat werkt perfekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riandre 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was erg duidelijk. Producten goed vindbaar en bestel- en betaalprocedure was duidelijk.

Service
Tijdens het bestellen online konden we op zaterdagmiddag kiezen uit bezorg momenten vanaf de dinsdag. Dezelfde dag werden we nog gebeld dat er nog tijd was voor bezorging op maandag en of we daarbelangstelling voor hadden.

Assortiment
Assortiment is heel divers. Prijs is scherp tov andere aanbieders!
We hadden gekozen voor een type wasmachine die eruit zou gaan vanwege een nieuw model van deze fabrikant. Bij levering bleek dat dat type er al niet meer was. We kregen voor dezelfde prijs het nieuwere (duurdere) type geleverd.

Aanbeveling
Vanwege de snelle service en het leveren van een nieuwer type dan we hadden besteld. Maar ook vanwege de scherpe prijzen zouden wij Bemmel & Kroon zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Vanwege de scherpe prijzen en de snelle en uitgebreide service zijn we erg tevreden over Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derook 11-03-2014 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon den haag forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke zaak genoeg personeel

Service
Fijne service niet opdringerig maar vriendelijk en kundig , je hebt er het thuiskomen gevoel,kopje koffie, gewoon heel gezellig ,veel keus en fijn personeel

Assortiment
Als je hier niet slaagt slaag je nergens daar ben ik van overtuigd. Ik ben er voor de derde keer geweest en dat wil wat zeggen. Heb al mijn keukenapparaten en wasmachine. Bij Bemmel en Kroon gekocht. Leuke aanbiedingen en daar ga ik voor

Aanbeveling
Heb ik hierboven al gemotiveerd denk ik

Extra toelichting
Fijne ruime zaak , veel keuze en leuke aanbiedingen, kundig en sympathiek personeel. Niet opdringerig en dat vind ik prettig. Goed gevoel als je de zaak verlaat. Snelle levering en goed en bekwaam personeel die alles komt aansluiten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert C. 11-03-2014 In de winkel gekocht
Internetwinkel Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op zoek naar een andere wasmachine kwam ik al snel (via Kieskeurig) bij Bemmel en Kroon terecht (vanwege de prijs). De website ziet er overzichtelijk uit. In de apparatenshop was de afdeling wasmachines makkelijk te vinden. Even sorteren op merk (ik zocht naar Siemens) en op max. toerental. Een stuk of 10 machines werden getoond, inclusief bijbehorende acties van de fabrikant en/of van Bemmel en Kroon; bv. gratis bezorgen/naar zolder brengen en aansluiten.
Nadat de keuze gemaakt was ben ik langgewenst bij de Internetwinkel van Bemmel en Kroon in Zoeterwoude. Goed bereikbaar en ruim parkeren. Ik wilde het apparaat even zien voor de aanschaf. Van de verkoper kreeg ik nog een paar nuttige tips. Winkelprijs = webshopprijs dus in de winkel geen verasssingen. Er werd een bezorgafspraak gemaakt en betalen kon gewoon via pin bij bezorging. Prima dus!

Service
De verkoper in de winkel kwam professioneel over en ik had niet het idee dat ik naar een duurder type geleid werd dan waarvoor ik kwam. Afgesproken dat er op maandag bezorgd zou worden. Ik zou de zaterdag ervoor een mailtje krijgen met een tijdslot. Een half uurtje van te voren zou contact worden opgenomen dat de bezorger er aan kwam. Zo gezegd, zo gedaan. Mailtje gehad, en een telefoontje vlak voor levering. De oude wasmachine werd van zolder naar buiten gebracht en ingeladen. De nieuwe wasmachine buiten uitgepakt en naar boven gebracht. Daar keurig aangesloten. De eerste pre-was werd aangezet. Zo werd duidelijk dat de machine het deed. Hierna betaald. Binnen een minuut of 20 was het geregeld.
Bezorging was voor deze machine gratis evenals de 'extra service'. Dit houdt in het naar de (max) tweede verdieping sjouwen van de nieuwe machine en afvoeren van de oude. Normaal kost die service iets van 10 euro. Heel schappelijk bedrag wat mij betreft.

Assortiment
Zowel op de website als in de winkel een zeer ruime keus in wasmachines in merken en prijzen. In de winkel staan de machines keurig per merk opgesteld. In de winkel staan er digitale prijskaartjes bij de machines die gekoppeld zijn aan de websiteprijzen. En die zijn scherp.

Aanbeveling
Leveringsafspraak maken ging heel soepel. Wat gezegd werd, werd ook gedaan. Betalen bij aflevering nadat de machine al draait. Best wel wat waard; Stel dat de levering is tot de deurmat en de bezorger is al weer weg; dan tot de conclusie komen dat je DOA hebt :-(
Verder gewoon heel veel keus / te vergelijken in de winkel

Extra toelichting
Goed: Veel keus, Lage prijs, Snelle levering, Betalen bij aflevering, Bezorging op zolder + aansluiten, Actie (100 euro wasmiddel van Siemens) al vermeld op website. Goed advies gehad in de winkel. Niet goed: ---

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvanwouw 11-03-2014 In de winkel gekocht
Hazerswoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
De hulp die geboden werd bij het bepalen van de keuze heel vriendelijk en professioneel was en al de vragen werden beantwoord.

Assortiment
Het fijne is dat het assortiment bij Bemmel en Kroon heel groot is, zodat je altijd wel een keuze kunt maken.

Aanbeveling
Over al onze aankopen zijn wij heel tevreden.

Extra toelichting
Al de ervaringen met Bemmel en kroon zijn zeer positief geweest, zowel bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, als met de inbouwapparatuur. Ook als er problemen zijn, worden we heel vriendelijk en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Battien 11-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit huis met een paar klikken je product besteld.

Service
Het product werd de volgende dag al geleverd!

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers met begrip voor hun klanten.

Extra toelichting
Het product dat ik wilde was niet op voorraad en ik kreeg zo een duurdere uitvoering voor dezelfde prijs. Prima levering! Service aan huis mocht er iets met het product aan de hand zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews