bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15572 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3178 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TeeVeeGee 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zo eenvoudig als een internetbestelling maar kan zijn.

Service
Bezorging op 5 december. Zonder veel problemen verlopen. Enige punt was dat de e-mail meldde dat ze tussen 16:00 en 18:00 bezorgden, maar het werd uiteindelijk 20:00 (hier was wel over gebeld). Tevens is het product niet aangesloten, dit was wel besteld. Ach, een droger aansluiten lukt me zelf ook wel. Het probleem is dat de bezorgers (zeer vriendelijk!) teveel bestellingen op een dag moeten afhandelen; hier zit wellicht en punt voor verbetering.

Extra toelichting
+Snelle levering +Plaatsing van het apparaat op gewenste plek +Vriendelijke bezorgers -Aantal bezorgingen per dag voor bezorgers te hoog, waardoor de opgegeven bezorgtijd niet werd gehaald.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

juteha 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijke en duidelijke website.

Service
Bezorging en berichtgeving is dik in orde, je krijgt een dag van tevoren een richttijd van de levering, en wordt vlak voor de daadwerkelijke levering gebeld.

Aanbeveling
Een goede service, en duidelijke informatie. betaling op diverse manieren mogelijk.

Extra toelichting
Makkelijke website, snelle en vooral duidelijke berichtgeving en betaling op diverse manieren mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marald_bes 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel online kunnen vinden, goede telefonische uitleg over welk product het beste geschikt was

Service
Goede service met levering, telefoontje vlak voor aflevering en duidelijke afspraken.

Assortiment
Teveel opties, gelukkig konden ze goed advies geven

Aanbeveling
Beste service tot nu toe van een witgoed,electronica zaak. Ook veel betere prijzen dan de bekende zaak met "every day low pricing"..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sebe 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk en makkelijk vergelijkbaar

Service
na telefoon gesprek (geen duur 0900)
zeer tevreden over uitleg

Assortiment
zeer ruime en nieuwe artikelen

Aanbeveling
zeer goed behandeld (als een koning)

Extra toelichting
Zeer goede ervaring en uitleg nieuwste artikel,en voor zeer schappelijke prijzen,zowel uitleg via mail alsmede ook voor telefonische uitleg zeer vakkundig geholpen.levering geschiede exact volgens afspraak zelfs 2 minuten te vroeg grote klasse met op plaats zetten en uitpakken/controleren en ook verpakking meenemen kortom een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobvdbunt 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, snel bestellen

Service
Heb gebeld over een paar punten voor de aankoop en ze waren vriendelijk. Website geeft verder duidelijke info over aankoop product

Assortiment
Ze hebben genoeg

Extra toelichting
De ene dag om 14 uur besteld, volgende ochtend om 8 uur in huis. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lausw 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bemmel en Kroon heeft een zeer toegankelijke website, alle eigenschappen van de producten staan overzichtelijk vermeld.

Service
Op e-mails wordt zeer vlot en vriendelijk gereageerd. Eventuele wijzigingen na bestelling worden zorgvuldig doorgevoerd.

Assortiment
Tot nu toe ben ik steeds bij Bemmel en Kroon uitgekomen voor mijn keukenapparatuur (fornuis en vaatwasser). Niet alleen hebben zij een grote keuze aan producten, ook bieden zij vaak de scherpste prijs met een vlotte levering.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon biedt een vlotte, persoonlijke service gekoppeld aan scherpe prijzen. Daarbij is de levering ook uitstekend met een duidelijk te verwachten tijd van aankomst.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over Bemmel en Kroon, hun service is uitstekend (op e-mails wordt snel, vriendelijk en volledig gereageerd), de levering is keurig volgens afspraak en de prijzen zijn scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonieke37 04-12-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
We hadden een vriezer gekocht van bosch die het na 4 maanden niet meer deed. Mochten van bemmel een andere zoeken. Hele slechte service van bosch. super afgehandeld door bemmel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denhertog 04-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
Perfect op tijd geleverd en twee etages omhoog getild. waarna deze werd aangesloten.

Assortiment
Ik heb de indruk dat hier sprake is van een persoonlijke behandeling en bij een grote keten is dat niet altijd het geval.

Extra toelichting
Ik heb tot nu toe geen enkele klacht, mocht blijken dat ik klachten krijg als de machine mankementen heeft dan klim ik opnieuw in de computer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vogels 12 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
fijn dat je thuis je keus kan maken.

Service
Je wordt goed geïnformeerd via de mail en per telefoon vanaf de bestelling t/m het afleveren wanneer en hoe laat je de bestelling kan/mag verwachten.
Zetten het apparaat op zijn plaats en nemen oud apparaat en verpakking mee.

Assortiment
Keus genoeg om te vinden wat je zoekt.

Aanbeveling
aan iedereen die online wilt kopen.

Extra toelichting
het is prima en vind een 8 ruim voldoende.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

veen-bos 03-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude- Rijndijk.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling geplaatst in winkel,erg
vriendelijk geholpen en geadviseerd.

Service
Zie vorig onderwerp.

Assortiment
Internet informatie klopte niet helemaal,koelkast die we wilden hebben was niet meer leverbaar.

Aanbeveling
Prima bereikbaar,betrouwbaar en prima
prijsstelling.

Extra toelichting
N.v.t.zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vlindertjuh1964 03-12-2013 In de winkel gekocht
In Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Aangezien ik een visuele beperking heb, nam de verkoper de tijd om met mij een combimagnetron uit te kiezen.En ook de tij om hem uit te leggen.En om te kijken of ik hem blind kan bedienen.Dat noem ik een goede service.

Assortiment
Ze hebben een behoorlijke ruime keus in allerlei spullen.

Aanbeveling
Als het om klantvriendelijkheid en kwaliteit van de spullen zal ik zeker Bemmel en Kroon aanraden.

Extra toelichting
Klantvriendelijk, goede kennis van de spullen. En goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.F.C.A. 03-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Bij de aflevering is alles goed geregeld. Ook met de oude wasmachine mee retour nemen.

Assortiment
Genoeg assortiment

Aanbeveling
Genoeg keuze.

Extra toelichting
Je kan kleine kinderen ook gewoon meenemen want er is ook een 3d bioscoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verbgs 02-12-2013 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamadada 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site en kon precies aangeven wat de belangrijk punten voor de aankoop waren voor filtering. We hebben nu een kookplaat die compleet aan onze verwachting voldoet.

Service
Hoe compleet wil je het hebben. Zelfs het tijdstip van de dag wordt gegeven. Supersnel 1 dag later. Bovendien gratis!!

Assortiment
Zeer vele producten. Voor onze 18 jaar oude keuken waar een 4 pits gasstel inzat hebben we nu in hetzelfde gat (zelfde maten) nu een 5 pits. Super mooi en voor een goede prijs.

Aanbeveling
Doordat het zo goed verzorgd is en het product naar 100 % tevredenheid zoals beschreven ben je vol lof en vertel je het aan iedereen die het maar wilt horen.

Extra toelichting
Volledig naar onze wensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SGeelhoed 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Telefonisch besteld, dezelfde dag werd er nog gebeld voor het maken van een afspraak

Service
Een en al lof voor de monteur, heeft netjes gewerkt, uitstekende service gegeven na plaatsing en montage van de nieuwe afwasmachine.

Extra toelichting
Goede keuze, Klantvriendelijk, uitstekende service, vakwerk geleverd door de monteur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Theorie 01-12-2013 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Zeer veel keuze uit alle merken.

Extra toelichting
We hebben al zo'n 25 jaar ervaring met dit bedrijf o.a. wasmachines, droger, afzuigkap, koelkast etc. Alles wordt prima bezorgd en ook vakkundig aangesloten. Dit alles tegen prettige prijzen. We hebben het volste vertrouwen in dit bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rko109 01-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dvz1975 01-12-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk winkelen in de webwinkel, of even in de schitterende showroom.

Service
Keurig geholpen door verkoper in de showroom.
Goed op de hoogte gehouden over levertijden e.d.

Assortiment
Bijna ieder apparaat is hier wel te krijgen.

Aanbeveling
Ik zou niet weten waarom je ergens anders heen zou gaan.

Extra toelichting
Goede prijs, ruime keuze, goed advies en meedenkend personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schalk01 30-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Voor de aankoop goede en eerlijke voorlichting gegeven. In ons geval was dit niet onbelangrijk omdat wij anders de 100 euro refund van Miele waren misgelopen. Dit omdat wij eerst van plan waren de machine bij de webshop met de laagste prijs aan te schaffen. Omdat deze webshop vanuit België levert wordt dit bij Miele NL niet als Nederlandse aankoop gezien.

Service
Vanaf bestelling t/m aflevering prima verlopen.
Moment van aflevering is via internet te volgen en je krijgt een half uur voor aflevering nog een telefoontje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Ronday 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aanbeveling 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Online besteld,je kan zelf een datum prikken, je krijgt op je mail wanneer ze komen,en ze bellen een half uur van te voren op! Mijn complimenten,keurig service toppie.. Ik geef een 10..niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon Kaag 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel krijg je op alle vragen een gedegen antwoord en wordt je niets opgedrongen . Heb nu via de website een prijsvoorstel gedaan en kreeg binnen 5 minuten een positief antwoord terug.

Service
Als uitzondering op velen bellen de medewerkers van Bemmel & Kroon wel terug en binnen een kort tijdsbestek .
Zowel bij het ophalen van een combi magnetron als het afleveren deze week van een vaatwasmachine alles conform afspraak, echt Super Service !!

Assortiment
Ik heb zelden zo een grootschalig assortiment gezien, met ook direkt zichtbaar de beschikbaarheid.

Aanbeveling
Ik heb al meerdere kennissen en familieleden erop gewezen in welke mate wij gecharmeerd zijn van Bemmel en Kroon .Als wij wederom iets nodig hebben gaan wij zeker weer naar de Top Zaak !!

Extra toelichting
Bemmel & Kroon maakt waar wat ze beloven , hebben een zeer groot assortiment , Top Service en leveren af met de vervoerder Fiege welke "The Best" in de business is. Bemmel & Kroon is een voorbeeld voor heel veel andere bedrijven en zaken , welke hier nog een hoop van kunnen leren !.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Taanman 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Aanbeveling
Prima dienstverlening
Snelle levering
Precies volgens afspraak

Extra toelichting
Wij hadden interesse v e showroommodel, heb geïnformeerd n d staat en kreeg prompt e mailtje m info aangezien wij i Friesland wonen zijn w niet even op en neer naar d winkel geweest maar hebben vertrouwd op d gegeven info bij aflevering bleek alles prima i orde. Alles is snel en correct verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anouk Holsboer 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
online heel gemakkelijk besteld, zelfs de datum van ontvangst is zelf te bepalen

Service
Toen de vaatwasser werd gebracht en de oude werd meegenomen, attendeerde de man ons erop dat er nog een koppeling aan de oude slang zat, die we nog nodig hadden om de nieuwe aan te sluiten. Anders hadden we weer een nieuwe koppeling moeten kopen

Extra toelichting
Helemaal tevreden! s middags om 15 uur besteld, de volgende ochtend om 8 uur bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

1701 28-11-2013 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is zeer duidelijk, winkel is goed te vinden.

Service
In de winkel werden we erg goed geholpen waardoor onze keuze snel kon worden gemaakt. We waren de winkel nog maar net uit en de monteur belde ons al om een afspraak te maken. Helemaal super!!

Assortiment
Zeer compleet.

Aanbeveling
Ik zou Bemmel en Kroon ten zeerste aanbevelen.

Extra toelichting
Winkel is zeer overzichtelijk ingericht. Personeel is erg behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vankuijk 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Je wordt netjes te woord gestaan bij vragen. Spullen op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Ruiten 28-11-2013 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Niet moeilijk

Service
Klopt precies zoals afgesproken

Aanbeveling
deskundig, vriendelijk

Extra toelichting
Zelf huiswerk via internet gedaan over diverse merken/type`s, had vragen over technische aspecten, werden volledig eerlijk beantwoord alle in outs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

S.vanelk 28-11-2013 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snel en correct geholpen.

Assortiment
Erg groot en overzichtelijk.

Aanbeveling
Lijkt me geen probleem. Kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernouw 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even achter de computer bestellen.Geen enkel probleem!

Service
Na de bestelling werd de wasmachine de volgende dag gratis afgeleverd en de trap op gesjouwd. De oude wasmachine werd gratis meegenomen.
Via email werd het moment van aflevering globaal aangegeven.
Een kwartier van te voren per telefoon het excacte tijdesip

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Probleemloze afhandeling.
Altijd doen. Verreweg de scherpste prijs.

Extra toelichting
Probleemloze afhandeling van de bestelling met gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EkoLoijenga 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Gunstige prijsstelling, goede verkoopservice, goede communicatie met de klant en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Morietvelt 28-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Klumper 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ging allemaal super.

Service
Ben direct terug gebeld naar vraag over product.Ook aftersales prima.

Aanbeveling
Alles bij elkaar, super geregeld.

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, niet alleen web winkel maar ook daadwerkelijk personeel met kennis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ecbrussee 27-11-2013 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst; overal duidelijke bewegwijzering en indeling van o.a. witgoed.

Service
Personeel heeft verstand van zaken en hier heerst echt het gevoel: samen met de klant..

Assortiment
Voldoende en in ruime aanbod.

Aanbeveling
Prima winkel/betaalbaar en goede bereikbaarheid, service etc.

Extra toelichting
Zie bovenstaande punten al ingevuld. Ook de aflevering verliep vlekkeloos: bericht per mail, telefonisch contact vlak voor aflevering en definitieve plaatsing door goed en gemotiveerd personeel. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Astrid666 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb via internet besteld en de volgende dag al in huis.

Service
De type wasmachine die ik had besteld was er niet meer en kreeg voor het zelfde geld uit dezelfde serie een uitgebreidere wasmachine geleverd

Assortiment
Er is uitgebreide keuze

Aanbeveling
Door de goede service die ik al eerder had ervaren zo ik als iemand witgoed wil aanschaffen zo ik zeker Bemmel en Kroon aanbebevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy95 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Waarin de voorwaarden duidelijk staan vermeld

Service
Adequate communicatie wat en wanneer ik iets kan verwachten.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Afspraak is Afspraak. Geen loze beloften of verborgen kosten/voorwaarden.

Extra toelichting
Niet verder zoeken. Voor dit product duidelijk de goedkoopste. Scheelde 60 euro met een andere webwinkel. Afspraak is Afspraak. Snelle en goede levering. Oude wasmachine zonder op of aanmerkingen meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda13061970 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles was erg duidelijk

Service
besteld, dag erna een mail over het bezorgen. Binnen 2 dagen geleverd. telefoontje van de chauffeur voor het exacte tijdstip. Echt perfect!

Assortiment
dit was wat we graag wilde kopen

Aanbeveling
Heel fijn allemaal

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

disseldorp 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bestellen en snel geleverd

Service
We mochten zonder problemen annuleren en we werden goed op de hoogte gehouden van het moment van levering

Assortiment
Alle merken zijn verkrijgbaar

Aanbeveling
Prima service en goede afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiewo 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Heldere site, eenvoudig bestel proces. Betaling met pin/bancontact aan de deur! Leverancier die je via Internet kan volgen en op een 30 minuten nauwkeurig het leveringstijdstip kan voorspellen. Koop regelmatig via Internet, maar Bemmel en Kroon heeft hier zijn zaakjes duidelijk beter geregeld! Een aanrader!

Review criteria:

Goed

Reageer

theo.weidema 26-11-2013 In de winkel gekocht
Cruqius- Haarlemmermeer.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wel online gekeken naar het assortiment doch in de winkel in Cruqius de koop gedaan.

Service
Zeer groot assotiment witgoed- dat heel overzichtelijk stond opgesteld ook de levertijd was zeer snel, Vrijdags gekocht- Maandag al in huis!

Assortiment
Prachtige opstelling in de winkel en een bijzonder fijne verkoper die verstand van zaken had- ook alle tijd. Kan niet beter wensen!

Aanbeveling
Hier krijg je echt het gevoel dat de klant koning is! Zou deze winkel echt iedereen aanbevelen. Heel prettig winkelen hier!

Extra toelichting
Je wordt hier goed en vakkundig geholpen- niets wordt je opgedrongen. Het is hier echt prettig vertoeven- koffie tussendoor- en een machtig mooie opgeruimde zaak met een giga assortiment- alles keuri en overzichtelijk opgesteld. De bezorging via het bedrijf VBK verliep vlekkeloos en het witgoed werd keurig geplaatst- het oude werd meegenomen- alsmede de verpakking- door twee hardwerkende mannen die zo een verlengstuk waren van de service van Bemmel en Kroon. Want ook dit is belangrijk- Wij gaan zeker weer terug naar Bemmel en Kroon t.z.t. voor een koelvriescombi- (waar wij ook tekst en uitleg voor hebben gekregen op een prettige deskundige manier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grkeizer 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en duidelijk betaal- en bestelproces.

Service
Snelle levering, koelvriescombinatie keurig uitgepakt en op de juiste plek geplaatst. Verpakking en oude koelkast mee terug genomen

Assortiment
Volgens mij zeer ruim, ik heb zelf naar een specifiek model gezocht

Aanbeveling
Zoals gezegd een duidelijke website, duidelijk betaal- en bestelproces en uitstekende service

Extra toelichting
Een duidelijke website, duidelijk betaal- en bestelproces en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vestersj 25-11-2013 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goed bereikbaar, ruime (gratis) parkeergelegenheid.
Duidelijke telefonische informatie.
Zeer goed geholpen door vriendelijke verkoper. Hij had verstand van zaken.

Assortiment
Kwam hier voor het eerst en was verbaasd over het ruime assortiment.
Er stonden ook veel meer vaatwassers dan bij de Media markt
De prijzen zijn zeer concurrerend!
Mocht ik weer iets qua witgoed nodig hebben, dan ga ik hier zeker weer naartoe.

Aanbeveling
Zie motivatie bovenstaand

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen. Zeer fijne winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brolly 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was gemakkelijk om een goede koelkast te vinden bij Bemmel en Kroon. De site en de voorwaarden zijn helder.

Service
De (gratis, wellicht momentopname) extra service is erg fijn. Je krijgt een mail met een levertijdsindicatie, een telefoontje voordat ze er zijn, de koelkast werd naar boven gesjouwd (ik woon op de 3e), uitgepakt en mijn oude koelkast werd afgevoerd. Helemaal top.

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Goede prijs, tot nu toe uitstekende service (precies zoals vermeld op de site) en een fijn product. Helemaal top.

Extra toelichting
Goede prijs, tot nu toe uitstekende service (precies zoals vermeld op de site) en een fijn product. Helemaal top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jmdeblock 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk, vanuit huis bestellen en zoals beloofd binnen 24 uur het bestelde in huis.

Service
Wist niet precies hoe we iets moesten doen. Gebeld naar service nummer, werd vriendelijk te woord gestaan. Vervolgens werd alles rustig en duidelijk uitgelegd.

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat er nog verbeterd zou moeten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

family.bovenkamp 25-11-2013 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Geen gezeur personeel. Geeft goed advies en alles wordt direct afgehandeld.

Service
Ben al jaren klant en al jaren leveren zij een goede, nee een uitstekende service.

Assortiment
Veel keuze en goedkoop

Aanbeveling
Om de service, snelle bezorging en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Gewoon een OKE winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterbalm 25-11-2013 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Aantal merken en uitvoeringen online prima, in de winkel genoeg om een beeld te krijgen at er te koop is.

Aanbeveling
Prima service gekoppeld aan scherpe prijzen!

Extra toelichting
Prima service, goede uitleg. Prijzen in de winkel wijken niet of nauwelijks af van scherpe prijzen online. Snelle levering met duidelijke tijdsaanduiding, en er wordt even gebeld vantevoren, ook prettig. Bij aflevering kleine beschadiging aan de zijkant, is prima opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirkjandenelzen 24-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Web-shop en een gewone winkel waar je langs kan, helemaal top!.

Service
Super snelle levering inclusief installatie.

Assortiment
Uitgebreide keuze mogelijkheid van apparatuur.

Aanbeveling
Gewoon helemaal goed, snelle levering, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel_G 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een duidelijke website met voldoende producten. Waarbij de betalingsmogelijkheden (IDeal of pinnen bij aflevering) goed zijn. Ook wordt je goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling

Service
De levering werd op wensdatum uitgevoerd. Waarbij via een perfect track&trace systeem de locatie van de vervoerder gevolgd kan worden. Tevens wordt er 30 minuten voor aankomst telefonisch contact opgenomen. Beter kan niet!
Daarnaast werd het product kostenloos op de 2e verdieping afgeleverd en evt. aangesloten! Super!!!

Assortiment
De prijs voor het product was zeer goed en de keuze in het assortiment ruim voldoende

Aanbeveling
Op basis van deze ervaringen zou ik iedereen deze winkel kunnen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.N.M van Waas 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
bestelling gedaan via de email,kreeg een mail wanneer het bezorgt wordt,met tijds aanduiding,is via de mail te volgen,kreeg een telefoontje dat de heren bezorgers binnen een uur er zijn,bestelling geplaatst,oude apparaat meegenomen,kortom,een zeer tevreden klant

Aanbeveling
onze dochter had ook al eens bij Bemmel en Kroon een bestelling gedaan,en was daar ook zeer content over,heeft ons deze firma aan bevolen,en wij zullen dit ook zeker doen bij familie,vrienden en kennisen.

Extra toelichting
duidelijke site,zeer goede planning bezorging,met een tijds vermelding,nette bezorgers,en je kan pinnen bij aflevering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

FonsvanOs 23-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricardobloem 23-11-2013 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na telefonische bestelling alles zeer naar onze tevredenheid afgehandeld via telefoon en Email.

Aanbeveling
afspraken worden nagekomen

Extra toelichting
geen wachttijden bij telefonisch contact, snel deskundige medewerker aan de telefoon, en goede voorlichting en antwoord op vragen, Ook aflevering op datum en tijd 100 % oke.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews