bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15542 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3200 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Duikram 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen op de website!

Service
Klantvriendelijke verkoper via de mail en bij levering prima advies en soepele installatie

Assortiment
Wat hebben ze niet (haha)

Aanbeveling
Zeer tevreden. (BKI532102)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 31-05-2016 In de winkel gekocht
Leidschenveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en medewerker komt direct naar je toe

Service
Goed advies en nette gratis aflevering van de spullen

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Goed advies

Extra toelichting
Ik zal al mijn witgoed etc in deze winkel kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youssef 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag mijn bosh koelkast KGE49BI40 gekregen. Bonnummer BKI537587. Supertevreden over de service. De koelkast is supermooi. Ziet er mooi en groot uit. Heb ze nog maar pas maar ben er zeker van dat het een goede koelkast is omdat ik er al veel positiefs over heb gehoord. Echt een aanrader!!!

Service
Zeer goede service en op tijd

Aanbeveling
Alles is netjes verlopen zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErnieZ 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wist dat ik en Siemens vaatwasser wilde als vervanging van onze vorige Siemens die 16 jaar heeft gedraaid. Snel de selectie kunnen maken op merk en type vaatwasser.

Service
De door ons gekozen machine was helaas niet leverbaar kosteloos een vervangend model welke zuiniger, stiller en duurder was gekregen.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een Siemens vaatwasser Bemmel & Kroon hadden keuze uit veel types.

Aanbeveling
2e keer dat we hier en witgoed product aanschaffen. Snel geleverd goede prijs gratis upgrade indien gekozen product niet voorradig .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margootje 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijke site. Makkelijke afhandeling van betalen en adres invoeren.

Service
Super snelle levering en ideaal dat ze de afleveringstijd door sms-en. Hoef je niet de hele dag te wachten,

Aanbeveling
Super makkelijk besteld en snel binnen.

Extra toelichting
ordernummer BKI538071

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan17 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website. Duidelijke voorwaarden en leveringsopties.

Service
Uitstekende levering. Van te voren had ik aangegeven vanaf 12:00 thuis te zijn. Een half uur tevoren kreeg ik een melding dat ze eraan kwamen over een half uur. En precies om 12:00 waren ze er. Erg vriendelijk en klantgericht.

Assortiment
Uitstekende sortering. Als ik kan koop ik bij B en K vanwege mijn goede ervaringen.

Aanbeveling
Goed assortiment, lage prijzen en uitstekende service.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
scherpe prijs, duidelijke website, goede ervaring met eerdere aankopen.

Service
heldere communicatie over levering. Geleverd op de afgesproken tijd.

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
waarom ergens anders kopen?

Extra toelichting
ordernummer BKI536021

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online bestellen, vervolgens werd ik terug gebeld voor een leverafspraak. Top👍

Service
Wasmachine 3 trappen op naar zolder afgeleverd en de oude mee terug genomen. Scheelde ons een hoop sjouw werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het weekend besteld maandag al netjes geleverd

Service
Duurder artikel geleverd voor dezelfde prijs als eerste artikel

Assortiment
Goed assortiment en het goedkoopste met vergelijking van andere aanbieders

Aanbeveling
Komen de afspraken goed na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex2013 30-05-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk.
Koelvries combi telefonisch besteld omdat online de deurrichting niet veranderd kon worden.

Service
Netjes geholpen perfect afgeleverd. Ook de aflever informatie heel goed geregeld.

Assortiment
Heel groot assortiment apparatuur met laagste prijsgarantie.

Aanbeveling
Goede service, veel keus, goede prijzen. Heel veel keukens en alle apparatuur in de showroom.

Extra toelichting
Ook voor aanschaf van een keuken een hele goede zaak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongsma 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webshop is duidelijk en gemakkelijk om een product te bestellen.

Service
Ik had een droger besteld, zag in de factuur dat ik een opvolger kreeg voor dezelfde prijs! In de webshop zag ik dat deze €150,- duurder was dan die ik eigenlijk had besteld. Super service! Waarschijnlijk was de andere niet leverbaar op dat moment?

Assortiment
Genoeg keus in producten, goede prijs vergeleken met andere webshops.

Extra toelichting
De droger voldoet naar verwachting, droogt prima en makkelijk in gebruik! Je hoort hem wel tijdens het droger maar hier heb ik geen hinder van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
op zondag op internet besteld

Service
op tijd geleverd en toen een deukje in de voorkant van de wasautomaat bij hen gemeld was, boden ze daar een vergoeding voor aan. Wij waren daar tevreden mee

Assortiment
De wasautomaat, die we wilden hebben was uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Door bovenstaande ervaring zouden we zo weer bij deze winkel kopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans Martens 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de site is het bestellen uiterst gemakkelijk

Assortiment
ik was op zoek naar een vrijstaande vaatwasser:
keuze uit vele merken en typen in overvloed

Aanbeveling
dit is de derde keer dat ik bij bemmel en kroon een huishoudelijk apparaat bestel en alle keren naar volle tevredenheid

Extra toelichting
voor de tweede keer werd een hoger type geleverd voor dezelfde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.m. 30-05-2016 In de winkel gekocht
Cruqiuis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
met de auto goed bereikbaar

Service
vriendelijk en hulpvaardig

Aanbeveling
goed bereikbaar, vriendelijk en eventuele bestelling wordt direct uitgevoerd binnen zeer korte tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het plaatsten van de bestelling was makkelijk en de volgende dag werd de wasdroger al geleverd.

Service
De wasdroger is werd netjes uitgepakt en aangesloten. De oude wasdroger werd netjes meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was makkelijk en goed toegankelijk.
Ik miste alleen het verschil bij de 2 LG robotstofzuigers met het zelfde plaatje en een bijna gelijk artikelnummer.

Service
Het gehele besteltraject verliep verder vlot en duidelijk

Assortiment
Ruim voldoende keuze in de categorie robotstofzuigers

Aanbeveling
makkelijk bestellen en een goede en snelle levering. Het bestelde is netjes geleverd en werk naar volle tevredenheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolaff 29-05-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon, Forepark, Donau (?) Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime winkel. Apparaten staan keurig opgesteld, zodat men alles goed kan bekijken.

Service
Parkeergelegenheid aanwezig. Keurige bediening. Alles volgens plan afgeleverd.

Assortiment
Wij kwamen voor een vaatwasser en koelkast en dat konden we prima vinden. Ruime keuze

Aanbeveling
Wij kopen altijd bij Bemmel & Kroon omdat we dik tevreden zijn op de manier waarop alles gaat en geregeld wordt.

Extra toelichting
Als we iets aan apparatuur moeten aanschaffen, gaan we altijd door-de-weeks en dan is het niet zo druk. Altijd keurig geholpen. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jetzet 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site is alles goed en nauwkeurig omschreven, en er is een vergelijk-functie. Dat maakt het makkelijk om een beslissing te nemen.

Service
Helemaal top! De mannen waren prima op tijd en hebben alles perfect geinstalleerd. Hebben zelfs de eerste draaibeurt van de wasmachine (om de binnenkant schoon te maken) vast voor me aangezet. Om in te lijsten ...

Assortiment
Ze hebben gewoon wat ik wilde. Ik had een keus gemaakt via de Consumentenbond en die wasmachine en droger had Bemmel en Kroon op voorraad.

Aanbeveling
Ze waren ook nog de voordeligste, dus ik ga voortaan niet ergens anders kijken. Ik beschouw mezelf nu maar als vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon telefonisch een bestelling plaatsen.

Service
Zelfs de installatie wordt door hun geregeld.

Assortiment
Veel.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arie 28-05-2016 In de winkel gekocht
BEMMEL EN KROON LEIDSCHENVEEN
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke uitleg van de gekochte apperaten

Service
goed

Assortiment
RUIME KEUZE

Aanbeveling
PRIJS EN RUIME ASORTEMENT

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Polar 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanaf de bank bestellen voor hele goedevprijs

Service
Keuze in de dag van bezorging

Assortiment
Gezocht wat ik nodig had. Verder niet echt op de site gekeken.

Aanbeveling
Heel fijn dat je de bezorg dag kunt kiezen en dat je de bezorger kunt volgen zodat je nog best de deur uit kunt voor het een of ander.

Extra toelichting
Helemaal volgens verwachting. Geleverd zoals gewenst, het artikel wat we besteld hadden. En we konden zien waar de bezorger was dus dat is heel prettig. Voor een hele goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kelvin 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wordt luid en duidelijk aangegeven.

Service
Service is gewoon uitstekend. Komen het netjes en verzorgd brengen met zijn tweeën. Ze plaatsen het product op de plaats waar je maar wilt.

Aanbeveling
Nette en verzorgde winkel. Netjes te woord. Gewoon al met al een goede zaak. Een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel aan de telefoon geholpen

Service
model was uitverkocht, nieuw model tegen zelfde prijs geleverd

Assortiment
we hadden al een idee welk model wasmachine wij wilden hebben

Aanbeveling
bestelling en levering ok; scherpe concurrente prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacknoe 28-05-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment zodat een goed overwogen keuze kan worden gemaakt

Service
Perfecte vast onderaannemer die volledige installatiewerk vakkundig uitvoerd

Assortiment
Ruime keuze in alle prijsklassen en energieverbruik van vaatwasser

Aanbeveling
Super snelle levering zodat wij maar kort zonder vaatwasser zaten

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super eenvoudig via website de broodmachine "gevonden".

Service
Broodmachine was niet meer voorradig, mailtje gestuurd. Zeer snel antwoord terug met een offerte voor een andere machine. Deze andere machine was iets duurder, maar een offerte gekregen met dezelfde prijs als de uitverkochte broodbakmachine.

Assortiment
Zeer groot assortiment, heb even rond gekeken (omdat ik alleen maar op zoek was naar een broodbakmachine). Zal zeker een volgende keer hier terug komen.

Aanbeveling
Van mailtjes tot levering, alles super gegaan! Het kan nog nog in deze tijd......

Extra toelichting
Ik ben deze winkel met toeval (via een zoekmachine) tegengekomen. Met de ervaring, welke ik met deze bestelling heb opgedaan, zal ik deze winkel zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tinak 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, duidelijke product informatie en snelle orderintake (winkelwagen proces)

Service
Goede feedback m.b.t. order- en verzendstatus

Assortiment
Ruime keuze per artikel

Aanbeveling
Volgende keer zo weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke van putten 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidekijk overzichtelijke website

Service
Gelijk een bevestiging en volgende dag zelfs al bezorgd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
niets op aan te merken

Extra toelichting
nee, keurig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Futer 27-05-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
om 17.45 uur gekocht, en met wat moeite van de verkoper, werd mijn wasmachine de volgende dag om 15.30 uur geleverd én aangesloten!

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel en veel keus per product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Kuunders 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Order werd direct bevestig, en conform afspraak geleverd.

Service
Alle mogelijkheden aanwezig bij bestelling. Montage, retour nemen oude apparaat etc.

Assortiment
Geruime keuze met zeer goede prijsverhouding.

Aanbeveling
Alle denkbare mogelijkheden worden aangeboden. Gemaakte afspraken of wijzigingen worden keurig nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denolf 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online gevonden, geen enkel probleem!
Duidelijke info en correcte website.
De prijs was veel lager dan een winkel in België.

Service
Ik plaatste mijn bestelling en kreeg dadelijk een bevestigingsmail. Afspraken rond levering werden
correct nageleefd.

Assortiment
Het artikel (afzuigkap) dat ik nodig had, had een ruim assortiment qua merken en prijzen.

Aanbeveling
Niets op aan te merken en tevens de goedkoopste.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste kennismaking met online shoppen van electro en zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na in de winkel uitstekend advies te hebben gehad, heb ik een inductie kookplaat via de internetsite van van bemmel en kroon gekocht. Na mijn bestelling werd ik de volgende werkdag gebeld door de monteur om de kookplaat te plaatsen. De monteur kwam exact op het afgesproken tijdstip en heeft de kookplaat geïnstalleerd, ook heeft hij nog een kleine aanpassing moeten maken. Ben nu erg blij met mijn nieuwe kookplaat en de uitstekende voorlichting en service van van Bemmel en kroon

Service
Zie hierboven

Assortiment
de website is overzichtelijk

Aanbeveling
In de winkel en uitstekende uitleg gehad over het verschil van een keramische en een inductie kookplaat

Extra toelichting
Zie antwoord van eerste vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Beems 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Aanvraag ging eenvoudig en kreeg vlot antwoord

Service
Ze dachten met mij mee en dat was zeer prettig

Assortiment
Voor mij gevoel hebben ze alles

Extra toelichting
Dank voor de service en installatie is heel soepel verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tea 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke omschrijving op internet

Service
Andere duurdere type geleverd voor dezelfde prijs.
Klasse

Extra toelichting
Wasmachine prima afgeleverd en aangesloten op afgesproken tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJGEURTS 26-05-2016 In de winkel gekocht
Cruquiusplein 50, Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
GOED OVERZICHT PRODUCTEN

Service
KREEG GOEDE ADVIES VAN PRODUCT WAT OOK AAN GEKOCHT IS.
GOEDE SERVICE

Assortiment
BREED ASSORTIMENT

Aanbeveling
SNEL GEHOLPEN DOOR VRIENDELIJKE PERSONEEL

Extra toelichting
RAAD DEZE WINKEL AAN Cruquiusplein CRQ535106

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudie 26-05-2016 In de winkel gekocht
Forrest park
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichterlijk

Service
verkoper dacht mee

Assortiment
uitstekend veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 26-05-2016 In de winkel gekocht
in de cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
als ik weet dat ik ergens goed geholpen word wil ik er ook gerust verder voor rijden,wat nu wel heel fijn was is dat deze winkel open was op zondag en dat is heel fijn vooral als het om een wasmachine zou gaan daar wil niemand te lang zonder zitten

Service
dit vind ik lastig te beoordelen service krijg je overal als je iets koopt maar als er problemen zijn wat is dan de service? dat is belangrijk en dat weten we "gelukkig" niet
Dat de vaatwasser gratis werd bezorgd vind ik trouwens wel service zeker omdat wij er voor hadden gekozen om de machine zelf te instaleren.

Assortiment
super assortiment heb dit ook nooit geweten wij gingen altijd maar naar een witgoed winkel maar we komen als we iets nieuws nodig hebben zeker eerst bij jullie kijken er is veel meer keus en van iedere prijsklasse iets .We hebben onze vrienden hier ook van op de hoogte gebracht ook zij wisten dit niet .

Aanbeveling
het is voor ons de eerste aankoop bij jullie dus om gelijk een 10 te geven is me een beetje te maar wij komen zeker terug.

Extra toelichting
het is meer een tip voor andere klanten die hier wellicht wel over zouden kunnen vallen of schade op kan lopen aan een apparaat met alle kosten van dien ,op de verpakking van onze vaatwasser stond dat deze niet alleen maar met 2 personen getild moest worden de bezorger tilde hem wel in zijn eentje naar binnen waardoor het bescherm piepschuim brak enz Toen wij in de winkel waren hebben we om informatie gevraagd over een aanbieding vaatwasser de mevrouw die ons perfect heeft geholpen was totaal niet opdringerig om toch een duurdere machine te kopen en dit vond ik erg fijn dat maak je wel eens anders mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peter 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke webwinkel

Service
goed geinformeerd per mail of telefoon.
bellen snel terug bij drukte

Assortiment
tot nu toe alles gevonden

Aanbeveling
gewoon duidelijk en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 26-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg duidelijk en alles was snel te vinden.

Service
De levering was snel en er waren geen problemen.

Assortiment
Ik kon meteen vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ik ben over het algemeen zeer tevreden over deze winkel.

Extra toelichting
We zijn nog aan het wachten op de factuur van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 25-05-2016 In de winkel gekocht
Cruquius Haarlemmermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te bereiken

Service
Zeer vriendelijke en goede service. Werknemers hebben verstand van zaken. Betrouwbaar. Ik ben zeer goed geholpen. Toen er een bepaald product niet was, werd er voor dezelfde prijs een duurder toestel aangeboden. Top!

Assortiment
Niet alles kunnen bekijken. Ik had nu even alleen een vaatwasser nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ammy 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat zij op de website hebben staan heb ik in de werkelijkheid ervaren.

Service
Zowel de levering als de service was prima,
de prijs valt ook mee ik heb namelijk ook de verzekering van 5 jaar aangesloten.
hartelijk dank voor de service

Aanbeveling
Volgende koop zal zeker bij Bemmel en kroon weer zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytze 25-05-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede informatie en advies.

Service
Alles volgens afspraak.

Assortiment
Alle grote merken in de showroom.

Aanbeveling
Deskundige hulp en goed geholpen.

Extra toelichting
Duidelijke afhandeling van de aankoop en afgeleverd volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. deRuiter 25-05-2016 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Deze winkel op aanraden van een witgoedmonteur gekregen. Even gegoogled en zo naartoe gereden. Eenmaal binnen een kundig advies gekregen en de aankoop gedaan.

Service
De volgende dag zat vol, maar een dag van tevoren een mail gekregen dat ze de volgende dag tussen 10.15 en 13.00 uur zouden komen. Ik werd 10.20 uur gebeld dat ze er over 15 minuten zouden zijn. Best gelopen.

Assortiment
Hebben veel verschillende apparaten staan.

Aanbeveling
Totaalplaatje van deze winkel is gewoon goed.

Extra toelichting
'k Zou deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden, kennissen en familie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Peter 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Perfect. In 2 dagen helemaal geregeld, inclusief plaatsing en meenemen oude wasmachine

Service
Zie vorige vraag. Men was keurig op tijd en we konden meteen wassen (na 1 keer proefdraaien).
Aardige en behulpzame aflevermensen. Tot en met de verpakking alles opgeruimd.

Assortiment
Via \Kieskeurig de beste gevonden en niet verder gezocht. Info van Bemmel&Kroon kwam vertrouwd over.

Aanbeveling
In 1 woord PERFECT!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabrina 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de sites kan je verschil apparaten goed met elkaar vergelijken. Bestellen, betalen en bezorgen gaan in een rap tempo

Service
In verband met werk gevraagd of de bezorgers een uur van te voren even konden bellen, was geen probleem en netjes woord gehouden. Super spontane jongens die ondanks ik had aangegeven dat er geen aparaten mee retour kwamen, toch de oude wasmachine en de droger naar beneden tilden

Assortiment
De bestelde droger was een ouder type. Wij kregen een nieuwer en duurder type voor het zelfde geld

Aanbeveling
Super klantvriendelijk en behulpzaam. Goed bereikbaar en geen enkele vraag is teveel

Extra toelichting
Prijzen vergelijken is niet nodig, zij zijn in drogers en wasmachines, incl. leveren, aansluiten en oude apparaten meenemen verreweg de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele goed service. Telefonisch even contact gehad over het bedrag wat niet overeenkwam in het winkelwagentje. Werd correct te woord gestaan en nergens moeilijk over. Het afleveren was ook subliem, zette het netjes neer waar de koelkast ongeveer moest komen.

Assortiment
Veel keuze en ook leuks prijzen. Beter dan media markt

Aanbeveling
Hebben verstand van hun producten, zijn correct en doen bovenal hun best voor de klant.

Extra toelichting
Ga vooral zo door. Je komt dit heel erg weinig tegen en ik bestel zeer geregeld online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke site.

Service
Gisteren wasdroger besteld, vandaag op afgesproken tijdstip geleverd gekregen. Oude apparaat meegenomen en het verpakkingsmateriaal! Er ontbrak een klein onderdeel (voor aansluiten slang op afvoerpijp) wat direct is nabesteld.

Assortiment
Als een van de weinige webwinkels heeft B&K dit apparaat (Siemens wasdroger) in het assortiment tegen een scherpe prijs (inclusief 5jr garantie).

Aanbeveling
Alles is perfect verlopen!

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stooem 25-05-2016 In de winkel gekocht
Den Haag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als in de winkel te bestellen waar je goed geadviseerd wordt

Service
Gratis leveren, aansluiten, oude apparaat meenemen, gewoon all inclusive

Assortiment
Zeer ruime keus en je wordt goed geadviseerd

Aanbeveling
Je wordt er altijd goed en eerlijk geholpen, ze maken geen gillende reclames dat ze de goedkoopste zijn maar ze zijn gewoon net zo duur als al die andere winkels, voor iedereen dezelfde prijs, dus geen prijsgarantie of andere kreten

Extra toelichting
factuurnummer 536281

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger uit Belgie 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben klant uit Belgie en ten zeerste voldaan over de kennismaking met dit Nederlandse bedrijf.

Service
Mijn online bestelling werd perfect doorgevoerd en met de nodige professionele zorg afgehandeld, v.w.b. benodigde informatieverstrekking via e-mail.

Assortiment
Bemmel&Kroon heeft een zeer interessant aanbod van huishoudgoederen aan een betere prijs.

Aanbeveling
Ten zeerste voldaan over mijn aankoop. Echter, de levering van het gekochte product aan huis was ondermaats (zie mijn verdere toelichting).

Extra toelichting
Bemmel&Kroon maakt gebruik van 'Dynalogic' voor levering aan huis. De goederen werden door deze koerier, zonder enige vorm van persoonlijk contact, op de dorpel gedumpt (en geen cm verder), niettegenstaande een fooi van 5 Euro ! Dit getuigt van onverschilligheid of gebrek aan klantvriendelijkheid ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 24-05-2016 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag

Algemene score

5,8

Gemak
Ik vond vrij makkelijk de koelkast die ik nodig had op de website. Daarna naar de winkel in Den Haag (Forepark) gegaan waar ik goed advies kreeg en uiteindelijk een ander model heb gekozen.

Service
Na aflevering (keurig op de afgesproken tijd en met ophalen oude koelkast), ontdekte ik een deukje op de vriesdeur. Direct gebeld en het verzoek gekregen om een en ander per e-mail te bevestigen. Hierna telkens van andere mensen (bij de LG importeur) nieuwe verzoeken om informatie gekregen. Ook van de winkel weer een verzoek om informatie, telefonisch contact gehad en daarna 3 weken stil. Vorige week zelf maar weer een e-mail er tegen aan gegooid en wederom stilte. Geen idee wat er zich tussen de importeur en de winkel afspeelt maar ik zit ondertussen al een maand op een nette deur te wachten.

Assortiment
Ruime winkel met veel verschillende modellen

Aanbeveling
Hier had een 9 of een 10 kunnen staan als er normaal op mij klacht was gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

fra0507 24-05-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede toegang en word gelijkt beleefd opgevangen

Service
Keurig op tijd geleverd, aangesloten zonder kosten , plus wat gebruikers tips van de monteur. Oude machine meegenomen

Assortiment
Grote keuze van apparatuur en in elke prijs klasse

Aanbeveling
Media markt heeft de naam maar bemmel en kroon bewijst het ook met z'n daden

Extra toelichting
Zeer positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews