bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15709 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3107 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hans uit Rijswijk 08-02-2016 In de winkel gekocht
Leideschenveen

Algemene score

8,3

Gemak
Veel apparaten te zien.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Bestelle ging supersnel. Direct leuke korting op de aanbiedingsprijs. Wel jammer dat er eigenlijk zondermeer op een verlengde garantie werd aangedrongen.

Extra toelichting
supersnelle levering. Zaterdagmiddag gekocht, levering maandagmorgen al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinto 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gedetailleerde product omschrijvingen, zoekfunctie. Heldere lay-out

Service
Product was niet op voorraad, werd ook niet meer geleverd. Nieuwer model gekregen als compensatie.

Assortiment
Ruime keuze aanwezig

Extra toelichting
BKI518498 Goede service. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ling 08-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel in de winkel als op de website krijg en vind je uitgebreide informatie.

Service
Nemen de tijd om je uitgebreid te informeren. Hebben kennis van de producten die ze verkopen.

Assortiment
Qua prijs zitten ze vaak onder andere aanbieders en het assortiment is zeer divers en veel producten zijn direct leverbaar.

Aanbeveling
Verkopers zijn goed op de hoogte en kunnen je goed informeren over de producten..

Extra toelichting
Prettige winkel met goede service en verkopers die verstand van zaken hebben. Voor huishoudelijke apparatuur ben je hier aan het juiste adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat is er gemakkelijker dan je selectie te maken via Internet en dan verwezen worden naar de beste winkel?

Service
Aangeven hoe laat en wanneer je de wasmachine bezorgd wilt hebben en er wordt echt naar je wensen geluisterd!

Assortiment
Wat we nodig hadden, was er!

Aanbeveling
Veel keus, goede en snelle levering, machine snel en vakkundig aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cenydd 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer duidelijke en vlotte service

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Geen opmerkingen en zeer goedkoop! Apparaat werkt zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
waren op zoek naar een wasmachine en droger. ik heb bemmel en kroon op vrijdag een mail gestuurd met onze wensen, 2 Uur later een bericht teurg met een zeer scherpe prijs.

gebeld en de volgende dag afgeleverd.

Service
direct reactie en perfect geholpen, zowel via de mail als aan de telefoon

Assortiment
waar andere de aeg wasmachine niet op voorraad hadden, heeft bemmel dat wel.

Aanbeveling
perfecte service , goede prijs en levering gratis..

Extra toelichting
levering was perfect, je wordt via sms op de hoogte gehouden wanneer de spullen exact bezorgt wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnitaVa 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel in Cruquius is een prettige winkel. Voor de deur voldoende parkeergelegenheid. In de winkel staan niet alleen veel verschillende producten, ook verschillende merken. Dit is heel prettig bij het maken van een keuze.

Service
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg de info die ik wilde,

Assortiment
Veel producten van verschillende merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan katwijk 07-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website eerst bezocht, alles was makkelijk te vinden. Daarna in winkel artikelen die wij op website hadden gezien bekeken.

Service
Artikelen zijn volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Wat wij wilden hebben was aanwezig in de winkel.

Extra toelichting
Goede uitleg over artikelen. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

basbecks 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webwinkel is goed gesorteerd en zeer gemakkelijk in gebruik. Zo hoort een webwinkel te zijn. Ik beoordeel als journalist regelmatig webwinkels maar dit is er een privé die ik iedereen aan kan raden.

Service
Keurig een mailtje van de bestelling, de levering en toen ik een vraag had ook netjes geholpen aan de telefoon. Service zoals je dat als klant mag verwachten maar niet overal krijgt. Bij Bemmel en kroon wel

Assortiment
Ik was op zoek naar een nieuwe wasmachine en Bemmel en Kroon heeft voor ieder wat wils alsmede voor iedere portemonee.

Aanbeveling
Ze voldoen aan alle verwachtingen die ik als consument heb. En dat is zeldzaam dezer dagen. Hier kunnen de grote concurrenten nog wat van leren. Mijn bestelling is keurig afgehandeld. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website met goede prijsinformatie

Service
duidelijke mail m.b.t. dag van levering en de dag ervoor een mail met een specifieker moment van bezorging. Wat ook prettig is dat ze gelijk (gratis!) het oude apparaat meenemen

Aanbeveling
wij zochten een specifieke vaatwasser. Deze was hier het voordeligst en kon direct worden geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thea 07-02-2016 In de winkel gekocht
Qruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig te bedienen

Service
goede en prettige uitleg van de wasmachine

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
je wordt er heel prettig en deskundig geholpen,geen haast verkoop maar nemen rustig de tijd.

Extra toelichting
zeer prettige de juiste aankoop gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabina 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle afhandeling

Service
Vriendelijke bezorgers

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Volgende keer kopen we hier weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime openingstijden

Service
De oven is zelfs sneller geleverd dan oorspronkelijk was gezegd. De informatievoorziening was uitstekend, zowel van de winkel als van de vervoerder.

Assortiment
Toen de door ons uitgezochte oven niet op voorraad bleek te zijn werd ons met een aantrekkelijke korting een beter model aan geboden met kortere levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima winkel overzichtelijk en makkelijk te vinden apparatuur

Service
Prima geregeld, wordt meer service gegeven als gevraagd, top

Extra toelichting
Prima webwinkel, snelle en correcte levering met meer service als gevraagd in één wordt TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Natalie 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel geleverd (vrijdag 15.55 besteld, zaterdag voor 12.00 al in huis!) en dan nog eens goedkoper dan elders!

Service
Prima. Snel, accuraat en netjes.

Aanbeveling
Beste prijs, prima en snelle service. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wij hebben de wasmachine uiteindelijk gekocht via de webshop van Bemmel en Kroon. Zij bieden goede service. In de webshop is alles overzichtelijk en goed uitgelegd.

Service
Levertijd zeer snel. Er wordt aangegeven 1 werkdag, dit klopt! Je wordt netjes van te voren gebeld wanneer de wasmachine geleverd zal worden. De monteurs waren vriendelijk en behulpzaam. Zonder schade is de wasmachine geleverd.

Assortiment
De prijs van de wasmachine die wij hebben gekocht is zeer goed in vergelijking tot andere aanbieders. Vooral de service die je erbij kan nemen om het aan te laten aansluiten en het oude apparaat daardoor gratis te laten halen.

Aanbeveling
Goede prijzen en service, vriendelijk/behulpzaam personeel(monteurs).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gebruiker1965 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Het transport/ koeriersbedrijf Dynalogic welke de afzuigkap afleverde krijgt voor mij ook een dikke 9. Duidelijke tijdsindicatie voor de verwachte levertijd en het track and trace systeem waarmee je precies kunt zien waar de chauffeur in de route is. Als laatste nog een smsje wanneer de chauffeur precies naar je adres onderweg is. Vriendelijke en correcte chauffeur.

Aanbeveling
Ik was gericht op zoek naar een Pelgrim wandafzuigkap en kwam bij Bemmel en Kroon uit. Zij hadden hem op voorraad en konden dus meteen leveren.E.e.a even telfonisch nagevraagd ivm eerdere teleurstelling bij andere webshop. Vriendelijke klantenservicemedewerker.Ook de mogelijkheid om bij levering met Pin te kunnen betalen tegen een redelijk tarief is een pluspunt.
Al met al een goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Hoogeveen 05-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb een internet bestelling geplaatst en die verliep zoals ze hadden aangegeven. Top dus!

Assortiment
Ruime keuze op de site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Besteld via de website. Goed te vinden en makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering en volge4ns order geplaatst

Assortiment
Goed gesorteerd en voor elke beurs iets te vinden

Aanbeveling
Goede ervaring met twee verschillende produkten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

andre 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
heel vlotte service dinsdag besteld donderdag geleverd

Assortiment
heel ruime keuze

Extra toelichting
heel vriendelijke mensen aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
geweldig met sms bericht wanneer en hoelaat je bestelling komt

Extra toelichting
jammer dat je niet met creditcard kan betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ViVe 04-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het gemak van Bemmel & Kroon voor mij is dat je gewoon in de winkel met een expert kan praten over de aankoop die je kunt doen en vervolgens tegen de goedkoopste internetprijs bij je thuis kan laten bezorgen.

Service
Had 3 jaar terug een koelkast gekocht die kapot ging die ik bij Bemmel & Kroon had gekocht. Volgens de helpdesk van Samsung waren de reparatie kosten erg hoog, dus besloot ik over te gaan op het kopen van een nieuwe koelkast wederom bij Bemmel & Kroon, nadat ik de verkoper mijn situatie had uitgelegd kwam hij me gelijk tegemoet in de prijs omdat hij ook wel vond dat het erg kort was voor een koelkast. Al met al erg tevreden daarover!

Assortiment
Pas geleden koelkast en verder terug een wasmachine gekocht. Ruim assortiment waar je uit alle gangbare modellen kunt kiezen die er op het moment beschikbaar zijn.

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk winkel met personeel die verstand van zaken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Fransz 03-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel in Cruquius is ruim opgezet met veel showroom modellen. Check wel even van te voren op de website of het model van jouw interesse gemeld wordt als aanwezig in de showroom want dat voorkomt teleurstelling als je jouw keuze ook daadwerkelijk even wil bekijken.

Service
We werden op prettige en deskundige wijze geïnformeerd over de mogelijkheden en eventuele alternatieven.

Assortiment
Als je eerst via internet opzoek gaat naar de apparatuur van je keuze en de prijzen vergelijkt dan blijkt Bemmel en Kroon een voldoende assortiment te kunnen leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs (hoeft niet altijd de goedkoopste prijs te zijn)

Aanbeveling
Helemaal tevreden over alle aspecten die bij de aanschaf van een koel-vriescombinatie al dan niet alleenstaand of inbouw komen kijken van het eerste contact tot en met de aflevering bij ons thuis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

crisdebo 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, degelijk bestelproces

Service
Zeer snel geleverd, snelle reactie op e-mails

Assortiment
Ik zocht zowel een was-droog combinatie als koel-vries combinatie. Beide apparaten van mijn eerste keuze konden tezamen aan worden gekocht via Bemmel en Kroon, ook beide op voorraad en gratis geleverd in België; ik heb geen andere websites gevonden die dit ook konden.

Aanbeveling
Tot op heden zeer content met mijn Bemmel en Kroon ervaring. Ik ga er voor het gemak wel even vanuit dat mijn aankopen goed functioneren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baukje 03-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk , eerlijk

Service
zeer netjes thuis afgeleverd. Vriendelijk geholpen

Assortiment
het ruimste assortiment in de omgeving en tevens de beste prijs!

Aanbeveling
netjes, overzichtelijk van alle prijs klasse ruime keuze

Extra toelichting
Ga altijd ergens anders kijken maar kom altijd terug bij bemmel en kroon voor het deskundige advies, niet dwingend en heb altijd het gevoel dat zij aan je verkopen waar je voor komt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

E.S 02-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
handig website en snel producten te vinden

Service
beetje traag want minder medewerkers die beschikbaar zijn

Assortiment
compleet

Aanbeveling
acties producten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Esther 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Zondag de stofzuiger besteld, dinsdag al in huis. Doet het prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het uitzoeken van de apparaten en het bestellen ging heel makkelijk. Bovendien was Bemmel & Kroon nog het goedkoopste ook nog.

Service
Het leveren van de apparatuur en het installeren verliep vlekkeloos.

Assortiment
De apparatuur die ik uitgezocht had, kon uit voorraad geleverd worden.

Aanbeveling
Over het geheel genomen ben ik uiterst tevreden over deze winkel.

Extra toelichting
Over het laten installeren van de apparatuur maakte ik me vooraf wel zorgen. Maar dat is vlekkeloos verlopen: De apparatuur is netjes ingebouwd. De verpakking en de oude apparaten zijn door de installateur meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webwinkel zie er goed uit en alles is makkelijk te vinden.

Service
Wasmachine is volgens afspraak geleverd, en de heren die hem kwamen leveren waren netjes op tijd en hebben hem netjes op de plaats gezet en aangesloten.

Assortiment
Op de website is de keuze zeer ruim, en de site zie er prima uit en alles is goed te vinden.

Aanbeveling
De winkel is zeer aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudette 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb het dan over de website. Fijne site, duidelijk en snel. Veel keus.

Service
Telefonisch contact gehad met een medewerker uit Den Haag. Zeer vriendelijk en accuraat. Mijn gehele bestelling is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Groot assortiment, niet alleen veel merken maar ook veel producten per merk.

Aanbeveling
Goede service, duidelijke afspraken die nageleefd worden. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 02-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel besteld en binnen 24 uur thuis afgeleverd. Heel fijn dat je wel in een fysieke winkel kunt kijken, voelen en vragen. En toch het gemak om ter plekke in de winkel via internet service thuis te laten bezorgen.

Service
Heel vriendelijk geholpen.

Assortiment
Erg ruime keuze. Dat wat ze niet in de fysieke winkel hebben kun je met gemak in de webwinkel bestellen.

Aanbeveling
Voor de laagste prijzen toch nog zulke service. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo van gurp 02-02-2016 In de winkel gekocht
Rijndijk Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed personeel, winkel ziet er goed uit, veel keus

Service
op voorraad en binnen een dag geleverd en geinstalleerd

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
voldeed aan alle eisen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

highroom 02-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel is vlakbij

Service
Goed geholpen

Assortiment
Voldoende op voorraad

Aanbeveling
Laagste prijsgarantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phoog 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kiest uit de webshop, of je stuurt per mail wat je zoekt, zeer snelle en volledige beantwoording van je vraag of bevestiging van je aankoop.

Service
Betrouwbare en snelle levering wordt geboden, flexibel in leverdatum-tijd

Assortiment
Ruim en volledig assortiment, als je het hier niet kan vinden, vindt je het nergens

Aanbeveling
Al meerdere malen aankoop gedaan plus montage, prima service!!

Extra toelichting
Wanneer je oude apparaat vervangen moet worden, kies voor Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 01-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
uitgebreide keus, uit diverse merken

Service
zaterdags gekocht, maandag geplaatst

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
klantvriendelijke personeel

Extra toelichting
goede sortering voor een vriendelijke prijs, daar kan de concurrentie nog van leren (mediamarkt)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
door op het product te klikken in de online reclamefolder kom ik direct op de juiste pagina terecht op de website van Bemmel en Kroon.

Service
In de folder stond vermeld dat je er een gratis stoomstation van Bosch bij zou krijgen alleen was dit nergens op de website vermeld. Ik heb gebeld en de medewerker heeft dit direct voor mij opgelost door de order telefonisch aan te nemen en mij daarna een link te sturen via email om de order te bevestigen. Deze had ik via email binnen 5 minuten binnen en de volgende dag is mijn wasmachine geleverd!

Assortiment
Bemmel en Kroon bood deze wasmachine als de goedkoopste aan. Ondanks dat Kieskeurig de actieperiode van de folder niet had meegenomen waardoor deze bij kieskeurig niet als goedkoopste stond.

Aanbeveling
Ik heb maar 1 ervaring met deze winkel maar dat is wel meteen een hele goede! Bij de levering van de wasmachine met ordernummer DH515346 waren de chauffeurs (van extern bedrijf) de gratis stoomstation per ongeluk vergeten te geven. Ik heb Bemmel en Kroon gebeld en ze zijn er direct achteraan gegaan om dit voor mij op te lossen. Binnen 15 minuten terug gebeld dat de chauffeurs terug zouden komen om deze alsnog te leveren en dat is allemaal netjes gebeurd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een fijne site, alles makkelijk te vinden en bestelling plaatsen ging heel vlot

Service
bij plaatsen bestelling, onmiddelijk een mail ontvangen met leveringstijd, die ook werd nagekomen waardoor men geen verloren tijd heeft, waarvoor dank

Assortiment
aangenaam verrast door het aangeboden assortiment, heb gevonden wat ik zocht en dat voor een zeer lage prijs

Aanbeveling
ik zal deze winkel aanbevelen, zeer ruim assortiment, zeer aanlokkelijke prijzen en ook heel belangrijk de service en klantvriendelijkheid, die geboden wordt

Extra toelichting
zal voor verdere aankopen zeker eerst bij bemmel en kroon zien of ze het produkt dat ik zoek bij hen in het assortiment hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Internetbestelling, geheel volgens afspraak op tijd en compleet afgeleverd.

Service
Artikel besteld met pinbetaling aan de deur. Pinapparaat werkte niet. Na contact door vervoerder met Bemmel & Kroon een link toegestuurd gekregen waarbij we met ideal konden betalen..nette service!

Aanbeveling
Geen klachten, niks dan complimenten over de geleverde service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmp198 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede overzichtelijk web pagina

Service
Snelle levering

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
Snelle levering tegen goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KoenV 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig menu met duidelijke keuzes, erg snel iets in terug te vinden. Relevante filteropties, al mag het soms iets meer zijn m.i.

Service
Uitzonderlijk. Besteld, volgende dag al gevelerd EN rekening gehouden met onze wensen ivm levering. Da's boven de verwachting.

Assortiment
Ruim aantal modellen, redelijk wat op voorraad. Belangrijk: ook de toestellen in promotie zijn op voorraad, da's altijd meegenomen.

Aanbeveling
Veruit beste prijs, zeer transparant bestelproces, uitstekende levering via DynaLogic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Toen ik prijzen ging vergelijken van de wasmachine die ik, op basis van mijn eigen product-onderzoek, had uitgekozen kwam ik al snel bij Bemmel & Kroon uit als één van de goedkoopste met daarbij de beste en duidelijkste service.

Service
De wasmachine zou tussen 13:30 en 16:30 uur geleverd worden en kwam om 16:30 uur. Als er dan twee vriendelijke bezorgers voor de deur staan, wat het geval was, die het geen probleem vinden om de wasmachine drie verdiepingen hoog te tillen (en de oude wasmachine weer drie verdiepingen naar beneden), ben ik tevreden. Bovendien had ik gedurende de dag via track and trace al kunnen weten hoe laat ze ongeveer kwamen; duidelijke bezorgservice.

Assortiment
De site heeft veel keuzes en duidelijke omschrijvingen van de producten.

Aanbeveling
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 30-01-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met mooie producten.

Service
Goede uitleg bij de producten en er wordt tijd en aandacht voor je genomen om vragen te beantwoorden. Ook de service aan huis bij levering van het product was goed. Wasmachine wordt twee etages naar boven gebracht en de servicemonteurs zijn voorzichtig en gaan secuur te werk.

Assortiment
Groot assortiment en veel verschillende merken. Prijs/kwaliteit is goed in balans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 30-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Nette winkel met ruime en overzichtelijke opstelling. Ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Service
Dit keer wordt een 6 gescoord. Twee nette heren kwamen de wasdroger afleveren en plaatsen. Hoewel het apparaat links tegen een muur werd geplaatst, werd niet gevraagd of de rechtsdraaiende deur moest worden aangepast naar linksdraaiend. Dat is handiger. Ook werd niet gevraagd of de machine op de duidelijk zichtbare afvoer moest worden aangesloten. Dat heb ik zelf kunnen doen, het stond in het aansluitschema. Aanpassing van de draairichting van de deur staat niet in de gebruiksaanwijzing, is me ook niet gelukt.

Assortiment
Zeer ruim aanbod in alle prijsklassen, op merk bij elkaar geplaatst.

Aanbeveling
Goede behandeling en uitleg. Niet direct naar het duurste apparaat gelopen, maar duidelijk voor-en nadelen van de verschillende apparaten verteld.

Kan de winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
We hebben al erg veel apparatuur en een volledige keuken bij B&K gekocht en dat ging altijd erg netjes. Dit keer niet zo tevreden over de plaatsing.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Johan 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke website met een ruim assortiment apparatuur. Je kan gemakkelijk filteren naar wat je zoekt.

Service
De oven die ik had besteld werd snel in voorraad genomen en enkele dagen nadien, volgens afspraak geleverd en geinstalleerd. In mijn geval in Belgie wat geen probleem is voor de installateur. Er was een duidelijke communicatie over de leverdatum en tijd met de installateur en Bemmel & Kroon. Het oude toestel en verpakkingsmateriaal werd ook meegenomen en alles netjes achtergelaten. Met de retourprocedure of klachten heb ik geen ervaring omdat dit helemaal niet van toepassing is.

Assortiment
Men heeft een ruim assortiment aan apparatuur en kwaliteitstoestellen en alles is zeer goed geprijsd. Zeker als je zoals mij uit Belgie besteld kan je er echt goed aan uit en spaar je veel geld uit. Ook met installatiekosten en eventueel verlengde garantie inbegrepen.

Aanbeveling
Een topwinkel met een uitstekende service, prijs/kwaliteit en een ruim assortiment. Als ik nog iets nodig heb zal het in elk geval terug van Bemmel & kroon zijn. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigrid 30-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
Niet echt een handige website. Niet duidelijk dat producten gewoon niet beschikbaar zijn. Als ik had geweten dat het een maand zou duren had ik een andere wasmachine besteld.

Service
Wasmachine besteld, bezorging zou iets langer duren. Na een maand nog geen wasmachine en pas reactie na bellen. Op mail wordt niet gereageerd.

Assortiment
Niet echt een handige website. Niet duidelijk dat producten gewoon niet beschikbaar zijn. Als ik had geweten dat het een maand zou duren had ik een andere wasmachine besteld.

Aanbeveling
Slechte service, geen reactie op mail. Bestelling na een maand wachten nog niet geleverd. En als je dan belt staan 'ineens' de wasmachines net in het magazijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

MGunes 29-01-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk in de winkel

Service
goed geïnformeerd over de verschillen in fornuis

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
ziet er heel mooi en overzichtelijk uit

Extra toelichting
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Zeer concurrerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxanne 29-01-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima winkel en site. Alles duidelijk voor de klanten. We waren op zoek naar een droger en hebben in de internetwinkel direct gevonden wat we wilden hebben. Bestellen was zo gepiept. We moeten wel een eindje rijden, maar goed dat doen we graag voor deze winkel.

Service
De meneer die ons hielp was erg behulpzaam en verstond zijn vak goed. Hij heeft op al onze kritische vragen duidelijk antwoord gegeven, zodat we een goede keuze konden maken. De wasdroger kwam helaas iets later dan verwacht, omdat ie niet in voorraad was en achteraf bleek dat ie opnieuw bij de fabriek gemaakt moest worden, maar goed daar kan Bemmel en Kroon niks aan doen

Assortiment
We kwamen voor een wasdroger en vonden werkelijk voor elk 'potje' een wasdroger. Voor ons heel fijn, omdat we niet zoveel wilden uitgeven voor een wasdroger en we hadden zelfs nog keus! Verder komen we vaker bij deze winkel en staan elke keer weer versteld over het grote assortiment. Erg fijne winkel!

Aanbeveling
Gewoon een superwinkel en goede service!

Extra toelichting
ordernummer: ZTW511750

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website van Siemens zelf, doorverwezen naar Bemmel &Kroon! In een online bestelling een luxe combioven, vaatwasser en gaskookplaat gekocht, allen van Siemens! De winkel ter plaatse kennen we niet, maar alle beschrijvingen en foto's op de online shop zijn helder en duidelijk! Ook heel goed telefonisch bereikbaar!

Service
Telef. prima te woord gestaan en de bestelling wordt meteen per email in details bevestigd! Ook duidelijk omschreven wat het Service;programma inhoudt! Ook pas betalen, als de bestelling is bezorgd!

Assortiment
Wij ziin niet de enigen, die een luxer apparaat krijgen als het bestelde apparaat niet (meer?) geleverd kan worden, tegen geen meerprijs! Meer dan voldoende keus uit vele merken en typen!

Aanbeveling
Behalve bovengenoemde positieve opmerkingen: de uiteindelijke prijs!!! Ze zijn zeer concurerend en steeds de (laagste) prijs bij ook heel kwalitatieve en dure producten!
Als je extra betaald, wordt het apparaat zeer vakkundig/voorzichtig en door een correcte monteur van een gelieerd bedrijf
geplaatst binnen de afgesproken lever-/bezorgtijden!

Extra toelichting
Hoop, dat deze apparaten ook weer zo lang meegaan als de vorige, met zo min mogelijk reparaties...! Een extra verzekering afgesloten, (voor totaal 5 jaar, is incl. 2 jaar fabrieksgarantie) voor een heel acceptabel bedrag in vergelijking met de meeste andere gelijksoortige bedrijven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie.k 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op internet besteld en de bezorg data doorgegeven

Service
Was de 19 los adres, kreeg een sms'je dat de chauffeur rond 16.35 bij mij was, en precies om 16.35 was hij er. Erg mooi

Assortiment
Ik had aleen een vriezer nodig, heb niet verder gekeken
Maar volgende keer kijk ik weer op hun site

Aanbeveling
Service en planning is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ed 29-01-2016 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar en ruime openingstijden

Service
Personeel denkt pro actief mee zowel in de keuze van de apparatuur als de aflevermogelijkheden. Alles conform afspraak en toezeggingen. Prima

Assortiment
Meer dan genoeg keuze van alle bekende merken.

Aanbeveling
Perfecte prijs kwaliteit verhouding en onderscheidende meerwaarde voor de klant in service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews