bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16032 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2931 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton 25-04-2016 In de winkel gekocht
Van Bemmel en kroon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles wat verteld is is uitstekend uitgevoerd

Assortiment
Er is voor iedereen wat wils in alle prijsklasse

Aanbeveling
Je kunt er uitstekend winkelen ruim opgezet

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jokelollie 25-04-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Prima geholpen door een verkoper die weet waar hij over praat.

Assortiment
Voldoende keuze.

Extra toelichting
Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De strijdbare 25-04-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ruim assortiment, duidelijk opgesteld.

Service
De aflevering en installatie van de wasmachine was slordig uitgevoerd. Aansluiting van waterslang zat schreef op de kraan wat resulteerde in een lekkage en een natte bende. En daarbij was de wasmachine niet waterpas gezet.
Na klacht bij de leverancier werd meteen aangeboden dit te verhelpen, (excuses aangeboden) maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat de installatie van een wasmachine in twee stappen moet gebeuren.

Extra toelichting
In de winkel was er nog ruimte voor een extra korting boven op de prijs die op het internet als als laagste vermeld stond.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bruno L. 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vriendelijk en correct

Service
Supersnel service

Assortiment
Zonder probleem gewenste artikel gevonden aan de beste prijs

Aanbeveling
10

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonius 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk om de gewenste apparaten te vinden en te vergelijken

Service
Snelle levering. Apparaat werd op zijn plaats gezet en oude (zware) machine zonder problemen afgevoerd. Omdat het door mij gekozen apparaat niet meer leverbaar was zonder meerkosten de opvolger geleverd.

Assortiment
Veel keuze aan apparaten. Goed overzicht specificaties.

Aanbeveling
Snel, goede leverings info, gemakkelijk afrekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JJ 25-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en ruim

Service
Prettige verkoper. Geeft goed advies.

Assortiment
Genoeg keus. Van budget tot duurdere prijsklasse

Aanbeveling
Gewoon prettig

Extra toelichting
Komen afspraken na

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 24-04-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon , Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel in Cruquius zeer overzichtelijk en volop keuze. Makkelijk te bereiken en parkeren voor de deur. Artikel in de winkel aanwezig.

Service
Zeer goed en vakkundig geholpen door Danielle. Goeie uitleg en al mijn vragen zijn beantwoord om een bewuste aankoop te doen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment in Cruquius. Produkt waar ik interesse in had was in de winkel aanwezig zodat mijn beeld van het apparaat bevestigd werd overeenkomstig de afbeeldingen die ik eerder had gezien. Op voorraad en snelle levering.

Aanbeveling
In alle opzichten top. Lokatie, parkeren, zeer klantgericht en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Artikel snel geleverd op vooraf bekend gemaakte tijdstip. Eerdere ervaringen en aankopen bij Bemmel en Kroon waren ook zeer positief. Dus dan kom je daar ook weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArjanZ 24-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude - Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan thuis op de computer al een selectie maken. Als je het artikel wilt zien kan je ook nog in de winkel kijken en gedegen advies bij de verkopers vragen

Service
Verkoper die weet waar hij het over heeft en niets probeert aan te smeren. Levering keurig. Alles voor de deur uitgepakt. Gecontroleerd en aangesloten. Waar nodig ook nog uitleg erbij. De extra aankoop acties vanuit de fabriek werden in de winkel goed toegelicht.

Assortiment
keuze uit vele producten in alles prijsklassen en kwaliteitsklassen

Aanbeveling
Van oriëntatie via de verkoop tot de aftersales. Bemmel en Kroon blijft zijn best doen voor de klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heuven 23-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
duidelijke product omschrijving.

Service
Jammer dat Bemmel & Kroon een extern bezorgmaatschappij inhuurt die vervolgens niet het apparaat uitpakt en het afval weer meeneemt.

Assortiment
Ruime assortiment.

Aanbeveling
Niet even duidelijk in het communiceren van de voorwaarde bij levering waar je €9,95 extra voor betaald.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JvS 23-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en uitgebreide omschrijving van artikelen.

Service
Zeer deskundig en vriendelijk personeel.

Assortiment
Artikelen in set gekocht en hiervoor werd een aantrekkelijke setprijs berekend.

Aanbeveling
Aankoop en levering volgens afspraak verlopen en keurige en vriendelijke bezorgdienst.

Extra toelichting
Op basis van mijn aankoop zou ik deze winkel zeker bij andere aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nebo 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Woensdagavond na mijn werk besteld en vrijdag geleverd. Precies volgens afspraak.

Service
Volgens afspraak zouden zij het oude apparaat meenemen, zoals ze dat hebben gedaan. Het nieuwe apparaat aangesloten. En het kind kan de was doen. Super jongens.

Assortiment
Ruime keuzes voor verschillende categorieën van prijs en kwaliteit verhouding van merken.

Aanbeveling
Ik zeg dit eerlijk naar waarheid mocht ik in de toekomst andere apparatuur nodig hebben dan zal ik zeer zeker de moeite nemen om bij hun eerst op de site te kijken wat zij aanbieden. Ik vond het alles een dikke 10.

Extra toelichting
Dit produkt met de winkel samen is een aanrader. Alles Hoe jij het wilt wordt zo uitgevoerd. Precies hoe het moet wezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken op de site kan beter. Vooral wanneer je een tablet gebruikt.

Service
Goede informatie bij en na het bestellen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zeer scherpe prijzen. Goede informatie na de bestelling en het aflever moment.

Extra toelichting
Order BKI520242

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claessens 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kijken, bestellen, betalen en dag erna geleverd.

Service
Niet de hele dag wachten maar perfecte informatie voorziening mbt levertijdstip.

Assortiment
In de winkel van Bemmel & Sinkel is alles te koop!

Aanbeveling
Gemak dient de mens.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering, goede verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JanB 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle reactie

Service
zeer goed

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.M.H. 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internet, met alle informatie duidelijk op een rij

Service
Erg duidelijk in de communicatie over de levertijd. En de koerier was vriendelijk en hulpvaardig

Assortiment
Groot assortiment, duidelijk in beeld wat er te bestellen is.
Ook een grote diversiteit in prijzen en merken.

Aanbeveling
Snel een goede keuze kunnen maken, met een levering die snel verloopt. Heldere afspraken over de levering en levertijd... Erg prettig!

Extra toelichting
Je krijgt een bericht voor de koerier komt, zodat je niet de hele dag hoeft te wachten. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Korte 21-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zoals het hoort

Service
Netjes te woord gestaan

Extra toelichting
's Maandags besteld, de volgende dag geleverd geheel volgens de voorwaarden. Oude vaatwasser retour mee teruggenomen, prima service. Vaatwasser voldoet tot nu toe volledig aan de omschreven specificaties. Zeer uitgebreide programma's, dus voor elke wasbeurt het juiste zelf te kiezen programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AAJM 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website, goede filter op alle apparaten en merken

Service
Geweldige service!! Ik had zelf het verkeerde typenummer wasmachine besteld. Dit was voor Bemmel & Kroon geen enkel probleem. Zij hebben de machine gratis omgeruild, en dan nog wel helemaal in Breda.

Assortiment
Grote keus in alle merken

Aanbeveling
Alles heel snel geleverd en bezorgd op het moment dat jij dat wilt.

Extra toelichting
Dik tevreden !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koster 20-04-2016 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is zeer goed in- en uitgerust. Wel lastig om te vinden (Forepark, Den Haag) als de TomTom even weigert

Service
Uitstekende voorlichting ,snelle levering en gratis installatie de volgende dag. Kraan waarop de wasmachine moest worden aangesloten bleek defect. Na telefoontje kwam na één uur kwam monteur langs om kraan te vervangen.

Assortiment
Alle apparaten die we via de website hadden geselecteerd waren aanwezig.

Aanbeveling
We waren niet eerder bij Bemmel en Kroon geweest, maar zullen in de toekomst zeker nog weer eens langskomen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 20-04-2016 In de winkel gekocht
Filiaal Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via website eerst product gezocht daarna de winkel
website is duidelijk en overzichtelijk en makkelijk te vinden wat je zoekt uiteindelijk toch naar winkel gegaan en besteld
in de winkel is breed assortiment ook aanwezig en verbeterd de uiteindelijke besluitvorming
professioneel personeel die weet waar ze het over hebben
winkel in omgeving den haag goed bereikbaar en voldoende parkeer plek

Service
dag na aankoop gebeld om levering datum af te spreken.
via de mail datum en tijd bevestigd gekregen half uur voor levering gebeld met de definitieve tijd
installateur komt half uur later na aflevering meld ook hoe laat hij denkt te komen.
goed en professioneel geïnstalleerd alle verpakking mee genomen kort om geoliede machine

Assortiment
veel op voorraad tegen de scherpste prijs

Aanbeveling
over het geheel professioneel bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjos 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke en snelle website, goede informatie

Service
oude apparaat mee, nieuwe aangesloten. Snel, keurig en beleerd

Assortiment
niet verder gekeken, via vergelijk.nl direct naar apparaat

Aanbeveling
goedkoop, snel, afspraken nagekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

voswinny 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, groot aantal producten

Service
Bij gebrek aan product kreeg ik onmiddellijk een vervangend product aangeboden

Aanbeveling
snelle en correcte levering en afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MT 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website

Service
je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling, ook de leverdag, email en sms.

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
correct alles afgehandeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fmvh 18-04-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon in Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Naar aanleding van de website hebben wij de winkel bezocht waar wij uitstekend geholpen werden en ook vrij gelaten om rond te kijken.

Service
Alles liep volgens de afspraken die gemaakt werden: extra mailtje over levertij; telefoontje chauffeur half uur voor bezorging.

Assortiment
Het assortiment had iets uitgebreider mogen zijn, maar we vonden toch iets naar onze zin. Wat prijs betreft de goedkoopste.

Aanbeveling
Zeer tevreden. Van harte aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.P. van Dalfsen 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webwinkel was volledig en duidelijk.

Service
Duidelijke instructies en het goed kunnen volgen van je bestelling: prima verzorgd.

Assortiment
De kookplaat waar we naar op zoek waren konden we prima vergelijken met het overige assortiment.

Aanbeveling
Gemakkelijk, goede service en tijdige levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 18-04-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en vrij parkeren

Service
Top service. Geen gedoe, geen spelletje bij het onderhandelen.

Assortiment
Ruime assortiment

Extra toelichting
Combimagnetron, oven en kookplaat gekocht. Op advies van de verkoper de monteur gesproken over het plaatsen van de apparaten. Helaas kreeg ik maar geen reactie van de monteur. Na overleg met de verkoper kreeg ik wel snel een reactie van de monteur. De verkoper gaf, zonder dat wij ernaar vroegen, korting op de apparaten ter compensatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BV 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Razendsnel gisteren besteld en de volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruim aanbod assortiment

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
Voor snelle service en kwaliteit neem hier een kijkje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maddox101 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Service
levering geschiedde niet volgens toezeggingen (koeriersdienst)

Assortiment
uitgebreid assortiment, scherpe prijzen

Aanbeveling
Tevredenheid over het aanbod en de prijzen, minder tevredenheid over de afhandeling (koeriersdienst)

Extra toelichting
Ga in zee met een goede koeriersdienst die doet wat ze beloven. Een slechte afleverprestatie straalt af op uw bedrijf.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henk 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
Goede en juiste informatie ontvangen tijdens tel overleg.

Assortiment
breed en diep assortiment

Aanbeveling
Alles klopt van bestelling tot levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed toegankelijke website en de informatie klopte.

Service
Aflevering volgens afspraak de volgende dag. Aflevermoment werk keurig op tijd gemeld

Assortiment
Ruim assortiment op voorraad

Aanbeveling
Prima website en ze komen hun afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Duidelijke en kloppende info over de aflevering. De wasmachine is netjes geïnstalleerd.

Assortiment
Ruim genoeg

Extra toelichting
De afhandeling van mijn bestelling BKI529935 is netjes en vlot geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

e.rensink 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snelle levering in overleg met de klant

Assortiment
hebben meer dingen die ik niet nodig heb, dan waar ik naar op zoek ben

Aanbeveling
helemaal tevreden en de beste prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-04-2016 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en simpel bestellen. indien nodig bel en je krijgt een medewerker aan de telefoon die je goed helpt.

Service
goed bereikbaar en snel iemand aan de telefoon.
snelle levertijd volgens afspraak.
verpakking mee retour

Assortiment
goed assortiment.
alles kunnen vinden.
prijs beter dan Media Markt, Makro; BCC

Aanbeveling
snel, goed,en volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia 15-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, bestellen ging prima

Service
prima service, mooi op tijd gebracht en goed geinstalleerd.

Assortiment
Heb erst op e website rondgekeken, toen naar de winkel om het in het echt te zien, werden prima geholpen

Aanbeveling
mooie winkel, niet te vol, mooie opstelling

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima site en afhandeling, verder geen moeilijkheden gehad

Service
De levering wordt heel duidelijk aangekondigd, op de ochtend van de dag wanneer ongeveer en later op de dag wanneer ze er precies zijn. Heel prettig!

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment, veel keuze!

Aanbeveling
Ik heb er pas één artikel gekocht, dus ik kan het nog niet heel goed beoordelen, maar deze ervaring was in ieder geval goed! Vooralsnog niets op aan te merken.

Extra toelichting
De goedkoopste prijs voor deze koelkast volgens Tweakers.net en ook nog een prima levering en afhandeling van mijn order (ordernummer BKI530182).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winterhard 15-04-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
persoonlijk contact,winkel,telefoon en webshop,alles te regelen zoals je zelf wilt.

Service
klantvriendelijk, kennis van zaken, meedenken zonodig,
concurrerend in prijs

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
een familie bedrijf,20 jaar geleden o.a een koelvriescombinatie gekocht,nu na veelvuldig rondzoeken,
toch weer bij Bemmel & Kroon uitgekomen vanwege het assortiment,de prijs,persoonlijk contact(indien gewenst)en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPH 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk website, duidelijke specificatie alle kosten.

Service
Bezorging uitstekend geregeld. Goed on-line inzicht in bezorgtijd.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Uitstekende communicatie. Snel en gedegen antwoord.

Extra toelichting
Ordernummer BKI529426 voor deze wasdroger na overleg over prijs nette offerte ontvangen. Keuze op deze wasdroger vanwege "Best Reviewed februari 2016" op Kieskeurig. Opvallend was de wijze waarop bezorging geregeld kon worden. Je kan datum opgeven en je krijgt een tijdsvak van 3 uur waarbinnen bezorgd gaat worden. En daar hielden ze zich ook aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Mensink 14-04-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon - Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles overzichtelijk en logisch opgesteld in de winkel in Cruquius.

Service
Netjes te woord gestaan en er werd goed meegedacht. Het afleveren van onze droger gebeurde ook keurig netjes met aardige mannen die er geen punt van maakten dat de oude droger een moeilijke trap af moest.

Assortiment
Van alles wat we in gedachten hadden was een voorbeeld.

Aanbeveling
8,5

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JeroenA 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop is zeer overzichtelijk, duidelijke uitleg en specificaties.

Service
Direct na het plaatsen van mij bestelling werd ik opgebeld door hun Levering -en installatiedienst om een afspraak vast te leggen, alles werd mooi via mail opgevolgd.

Assortiment
Zeer groot assortiment en aan de beste prijzen die ik
al gevonden heb!

Aanbeveling
Een dikke 10 omdat ik zo gemakkelijk de nodige info over mijn oven vond en de service en levering + installatie zo vlot en professioneel verlopen is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naqua 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima webshop, goede informatie. Allen het filter werkt soms wat raar zodat bij navigeren je selectie weg raakt en je opnieuw je filter moet instellen

Service
Ik uit uitlopende modellen besteld. deze stonden op de site als direct leverbaar maar waren niet meer leverbaar. Zonder enige discussie werd op initiatief van Bemmel en Kroon de (veel duurdere) opvolger geleverd.!

Assortiment
Ruime keuze in modellen, duidelijke selectie uit aanbod van producent.

Aanbeveling
zie vorige beoordelingen. Top bedrijf en service. Vlekkeloze levering op 2e verdieping (zonder lift) en betalen bij levering (pin).

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miel 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken en bestellen ging soepel

Service
Ik heb telefonisch wat vragen gesteld en werd netjes en goed geholpen

Aanbeveling
Qua prijs was het een enorm verschil met andere webwinkels en daarbij gratis bezorging, de volgende dag al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle reactie op mijn e mail na aanleiding van een vraag. Netjes de volgende dag geleverd. van tevoren mail gehad wanneer geleverd. En de chauffeur belde netjes een half uurtje van te voren op dat ze er aan kwamen,

Aanbeveling
Geweldig geholpen. top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 13-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en in de fysieke winkel ruim assortiment te bekijken.

Service
Uitgebreide service en vooruit meegedacht over de levering ivm aanwezigheid van traplift.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze en voor een zeer gunstige prijs ten opzichte van andere aanbieders.

Aanbeveling
Algemeen genomen een aangename ervaring met de recente aankoop van koel/vries combi en losse vrieskast. Met name vriendelijk en deskundig personeel in de winkel in Zoeterwoude.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 13-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldige showroom met een groter assortiment dan de concurrenten

Service
Volledig via mails geïnformeerd.

Assortiment
meer dan de concurrenten

Aanbeveling
Alle soortgelijken winkels bezocht maar BenK verdienen de KROON.

Extra toelichting
Het was een verademing om als klant zo geadviseerd te worden. Ik was vergeten dat het nog bestond.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik heb genoeg kunnen vinden

Aanbeveling
Ben zeer te vrede over de levering.

Extra toelichting
Ben tot op heden zee tevrede

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.pieper 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website en eenvoudig te bestellen

Service
Na bestelling snel informatie over levering. Levering al volgende dag en met informatie over verwachte levering en sms bij exacte tijdstip.

Assortiment
Op zoek naar wasmachine bij Bemmel en Kroon uitgekomen. Uiteindelijk bleek men het gooedkoopst!

Aanbeveling
Snelle levering tegen goedkoopste prijs van Nederland!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SchenkOnline 13-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk website, scherpe prijs. Kwam hier terecht via een prijs-vergelijk site. Super snelle on-line afhandeling met duidelijke communicatie via e-mail (offerte en factuur) als SMS (tijdstip levering). Keurig.

Service
On-line bestelproces helder en supersnel. Kleine aantekening wat betreft de levering (via Dynalogic). Wasmachine werd geplaatst en aangesloten. Verpakkingsmateriaal en oude wasmachine werd meegenomen. Tevens werd er een kort spoelprogramma gestart, waarna de machine gebruiksklaar zou moeten zijn. Echter, bij eerste wasbeurt begon wasmachine hevig te trillen bij het centrifugeren. Oorzaak: wasmachine niet waterpas. Uiteindelijk zelf de stelpoten moeten afstellen. Dit hoort mijn inziens wel bij de installatie van een wasmachine.

Aanbeveling
Al-met-al tevreden met service, prijs en product.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Annemarie30 13-04-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwpude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop en fysieke winkel. Bij winkel makkelijk parkeren. ZTW528996

Service
Duidelijke informatie ook na het bestellen. Ordernr en email wanneer bezorgen. En Oh zo fijn het belletje wanneer de monteur en aan komt. Super!

Assortiment
Zeer veel producten aanwezig. Hierdoor makkelijk keus te maken.

Aanbeveling
Winkel ziet verzorgd uit. Duidelijke indeling hierdoor heel goed de apparaten heel goed te bekijken.

Extra toelichting
Fijne winkel om zowel fysiek als via internet te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefaan 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is vlot verlopen

Service
geleverd op het correcte tijdstip

Aanbeveling
doedkoop, vlot en stip

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajakkus 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere, goed te gebruiken site. Prima zoek- en selecteermogelijkheden. Goede informatie over het product, maar zeker ook over de bestel en leveringsvoorwaarden. Prijs past zich elke keer aan, zodat je echt het idee hebt dat je de laagste prijs betaalt.

Service
Helder in leveringsvoorwaarden op de site. Levertijd geheel conform met de informatie op de site. De droger was niet direct leverbaar, maar wel op de dag die aangegeven stond: en zo is het ook gegaan. Op de dag zelf kregen we voor 8.00 uur een mail binnen welk tijdsframe de droger werd bezorgd. De bezorgers waren keurig op tijd (aan het begin van het tijdsframe). Ze hebben de droger netjes uitgepakt, naar zolder gebracht, aangesloten en waterpas gezet en de oude droger afgevoerd: wat een uitstekende service! (de mannen waren nog heel aardig ook)

Assortiment
Bij Bemmel en Kroon vind je vrijwel alles wat je zoekt (ik wel in ieder geval); je kunt producten met elkaar vergelijken. Heel vaak bieden ze het product ook nog eens tegen de laagste prijs aan en wordt de prijs elke keer aangepast. Heel fijn vonden we dat de garantietermijn kosteloos (waarde € 70) werd verlengd tot 5 (!) jaar. Voor ons wel een belangrijke extra reden om voor Bemmel en Kroon te kiezen bij de aanschaf van onze nieuwe droger.

Aanbeveling
Prima site, uitstekend geprijsd en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews