bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 01-02-2018 Via de website gekocht

Klant is Koning Gevoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier weten ze nog wat "Klant is Koning" betekend. Top service. Niet alleen als je iets wilt kopen maar ook bij vragen of problemen. En dit alles nog tegen vlijmscherpe prijzen ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mmuijlkens 01-02-2018 Via de website gekocht

Aankoop magnetron

Algemene score

5,0
Stond vermeld besteld voor 22 uur dag erna geleverd. Heb ruim voor 22 uur besteld en werd binnen uur gebeld dat de levering niet zou plaats vinden vanwege een beschadiging en op woensdag zou plaats vinden. Kreeg kort daarop een mail dat hij niet op voorraad was. Wat is het nu geen voorraad of beschadigd? Maar goed ook geen levering op woensdag maar vandaag.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Sharon 01-02-2018 Via de website gekocht

Stofzuiger bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site die duidelijk is. Duidelijke mail corrospondentie met heldere informatie over het bezorgen. Keurig op de hoogte gehouden via track en tracé systeem waar de bezorger was.

Reageer

Theo van Aalst 01-02-2018 Via de website gekocht

Beoordeling aanbieding en leverig va een Siemen oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De informatievoorziening van Kroon en Bemmel over het product en de leveringswijze en -tijd waren allemaal uitstekend. Geen flauwekul van heel lage prijzen, waarvoor vervolgens niet geleverd wordt omdat "het product niet voorradig is" of zoiets (misschien herkent u deze kul van een bepaalde aanbieder). Bij Krron en Bemmel is het gewoon prima geregeld. Geen gezeur, alles werkte, en de levering kwam keurig op tijd. Zonder deuken of wat dan ook, en gewoon voor de aangeboden prijs, die overigens de laagste was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 01-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, prijs is prima, snelle service, vandaag besteld morgen geleverd komen ze prima na. En wat ook mooi is, je kunt precies volgen waar de bezorger is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 01-02-2018 Via de website gekocht

zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds rond 21.00 uur besteld en de volgende ochtend om 8.30 uur in huis. nu de afzuigkap nog even monteren......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Damiët L 01-02-2018 Via de website gekocht

Netjes afgehandeld en snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de gang van zaken rondom mijn bestelling. Goede informatie en duidelijkheid meteen nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Heel even geschrokken dat de levering via de vervoerder was geannuleerd, maar na contact te hebben gehad met B&K werd snel duidelijk dat deze door henzelf zou worden geleverd op dezelfde dag als eerder al was aangegeven. Ik blij!
De chauffeur was zo vriendelijk om de oven in de keuken neer te zetten waarna ik hem zelf kon inbouwen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton vd B 01-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men komt je in alle wensen te gemoed en is bereid mee te denken.
De bestelservice is al niet zo goed en houd je tot op de minuut op de hoogte zelfs wie komt en hoe die persoon eruit ziet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 01-02-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Geweldige aankoop

Algemene score

9,0
De Liebherr vrieskast tegen een aantrekkelijke prijs aangeschaft.
Het apparaat werd keurig verpakt op het juiste tijdstip aangeleverd en geinstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien van Wiggen 01-02-2018 Via de website gekocht

Prima service envafsoraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer iets besteld. Vervolgens werd ik.prima op de hoogte gehouden van de status van het bestelde product. Ook op de levetdag prima informatie over het levermoment. Absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny Schadron 01-02-2018 Via de website gekocht

Superprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn dat ook Bemmel & Kroon meedoet aan de BTW vrije actie zoals Mediamarkt dit doet. Wasop zoek naar deze diepvrieskast. Versneld overgegaan tot bestelling van dit artikel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AVSAR 01-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze werk netjes en ze hebben beste service.ze leveren goed op tijd.met tlf krijg je juiste en genoeg info.ke kan tot savonds 10 uur bellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke van Zanen-Nieberg 01-02-2018 Via de website gekocht

Bemmel & Kroon groots in snelheid en service

Algemene score

10,0
Eigenlijk kopen we al jaren bij Bemmel & Kroon, omdat ze altijd snel leveren en goede service bieden. Zo ook deze week. In een week moeten we afscheid nemen van wasdroger en een paar dagen later van de wasmachine. Twee maal een belletje naar Bemmel & Kroon en telkens is er binnen een dag een nieuwe afgeleverd en geplaatst. Geen gedoe, geen ingewikkelde teksten, maar gewoon goed advies en doen wat ze beloven...snel, goede service leveren, met kundige en vriendelijke mensen die het op lokatie komen afleveren. Je zou bijna zeggen, kan niet wachten tot we weer kunnen bestellen....dank jullie wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geers 31-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22.00 uur bestelling gedaan, krijg mail dat de machine niet meer op voorraad is, ik stuur een mail dat ik dat jammer vindt en ze bellen me binnen 15 minuten (om 22.15 uur!!) met een oplossing zodat ze de bestelde machine toch op de aangegeven tijd kunnen leveren!! Dat is service TOP👍

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 31-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Webwinkel perfect goede prijs van de vriezer die wij op het oog hadden. Alleen ging het naar boven brengen van de vriezer niet naar wens.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

klant Emmen 31-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en snelle levering. De communicatie vanaf het bestelmoment verloopt erg goed en duidelijk.
De bezorging is zelf te bepalen en heel modern, duidelijk via gps locatie te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Weidmann 31-01-2018 In de winkel gekocht
Cruqius

Nieuwe inductie plaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe inductieplaat nodig en toch weer bij ons vertrouwde adres gekocht, top service. In no time was het type van onze oude plaat gevonden en kregen we advies welke we het beste nu konden nemen, de inbouw werd ook snel geregeld en we konden met een tevreden gevoel naar huis. Inmiddels al een paar dagen er mee gekookt en hij bevalt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Elshout 31-01-2018 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

Beste zaak voor Den Haag en omstreken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle gangbare merken in toonzaal te bezichtigen met vriendelijke bediening en prettige uitleg.

Een opmerking heb ik te melden over het bedrijf Ajtec B.V. ,die voor Bemmel & Kroon de plaatsing van de
apparatuur installeerd dat zij pin kosten in rekening brengen van € 4,95
Achteraf na plaatsing zag ik op mijn computer deze extra kosten gespecificeerd.
In uw winkel is meegedeeld dat bij aflevering uitsluitend per pin betaalt kon worden, maar geen extra
kosten van € 4,95
Met vriendelijke groet,
Karel Elshout

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 31-01-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon in Forepark

Supersnelle en kwalitatief goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb 16 jaar geleden mijn keuken plus apparatuur bij de shop gekocht. Mijn inductiekookplaat was stuk; ik heb gebeld naar de winkel en binnen enkele minuten was bekend welke inductiekookplaat ik had en welke een kwalitatief goede vervanger was. Ik ben tegelijkertijd doorverwezen naar een ander bedrijf dat voor de installatie zorgde tegen een schappelijke prijs.
Ik had naar de winkel kunnen komen, maar heb het product uiteindelijk telefonisch gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Oppelaar 31-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke overzichtelijke website, waarbij het bestellen snel geregeld is.
De artikelkorting wordt direct verrekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Besling 31-01-2018 In de winkel gekocht
Forenpark den Haag

Wij zijn vaste klant vanwege de klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Productkennes goede service., goede prijs, goede nazorg. En er word geïnventariseerd of alles juist bezorgd en geïnstalleerd is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Cornel 31-01-2018 Via de website gekocht

Goede service in alle opzichten!

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Bemmel & Kroon. Waarom? De vlotte mailcorrespondentie, het telefonisch overleg, nakomen van afspraken dat ik terug gebeld zou worden, advies over andere apparatuur die nog beter bleek te zijn, dan die ik zelf had uitgezocht, vriendelijk, deskundig en goede offerte. Ik had een zestal apparaten nodig en daar kwam een mooie prijsstelling uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riky Verhoeven 30-01-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service

Algemene score

10,0
Ik bestelde mijn stofzuiger na prijsvergelijking met het product in de winkel. De prijs was sowieso € 20,00 lager en ik kreeg ook nog eens € 30 kassakorting! Omdat het product niet op voorraad was heb ik netjes een mail ontvangen dat ze het meteen besteld hadden bij de leverancier en me zouden berichten als het binnen was.Ook dat bericht na 2 dagen ontvangen. Ik kon mijn leveringsdatum invullen. Ook hierop meteen een reactie welke tijd de levering zou zijn. Precies op de kop af op het juiste tijdstip! Geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Beekhuis 30-01-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google kwam ik op de site van Bemmel&Kroon terecht. De site was helder en de prijzen zijn scherp. Omdat ik toch wat vragen had, ook telefonisch contact gehad waar ik goed werd geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald Tegelaar 30-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige levering en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld en vandaag geleverd voor 10 uur wat een toppers en netjes alle verpakkingen en oude apparaten mee genomen wat een fantastische service .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 30-01-2018 Via de website gekocht

Levering uitzonderlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via productvergelijken terechtgekomen op de site. Laagste prijs, volgende dag geleverd. Tot dusver normaal. Maar dan de prettige verrassing van het leveren. In 1e instantie een mail met de dag van levering. Via de Track & Trace-link wordt deze verder gespecialiseerd, op elk moment te bekijken. En dan 20 minuten van te voren een sms-bericht met het precieze tijdstip. Een verademing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 30-01-2018 Via de website gekocht

Prima snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke prijs voor een nieuwe wasmachine met btwkorting ! Duidelijke site, bestelling geplaatst en vrijwel direct info over de levering de andere dag !
Bezorging was ook prima in orde (bijna op tijd, kwartiertje later) door 2 aardige, nette jongens. Oude machine en verpakkingsmateriaal direct meegenomen.
Wij zijn dik tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.d Valk 30-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!! Goede prijs!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, snelle levering en extra service verleent!!
Op de dag van de levering een telefoontje van de bezorger dat hij er binnen een half uurtje zou zijn, goed geregeld én zij namen de oude machine mee, erg handig!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 30-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Ik ben prima geholpen , zowel via mail als wel telefonisch
De levering is ook goed geweest en precies op deopgegeven datum
Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernadette 30-01-2018 Via de website gekocht

Heel Tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel tevreden over Bemmel en Kroon.
De diepvries die wij bestelden was niet meer leverbaar maar zij boden ons een andere en betere vriezer aan aan de dezelfde prijs. Het contact met hun was snel en duidelijk. Dit is een firma waar wij nog zouden kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 29-01-2018 In de winkel gekocht
Den haag

Tijdelijke vervanging kookplaat neff

Algemene score

1,0
Morgen levering keuken met neff apparatuur. Gebeld dat de kookplaat neff pas week 8 komt. Keuken een jaar geleden gekocht. Kookplaat met afzuiging. Krijg nu voor aantal weken kookplaat zonder afzuiging. Echt slecht of je mag wel een Bosch kopen ipv Neff. Echt belachelijk voorstel. Leggen hun probleem duidelijk bij de klant. Ik ga geen nieuw huis verzieken met koken zonder afzuiging. Mag niet anders opgelost worden van de directie Kortom. Slecht

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Axel 29-01-2018 Via de website gekocht

Top geregeld allemaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle aflevering, alles gemonteerd en oude droger meegenomen. Telefonisch advies gevraagd, prima en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerben 29-01-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Bijna vergeten dat goede service er zo uit ziet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekend geholpen door verkoper, die luisterde naar wens en enkele passende types voorstelde met duidelijke prijs/specificatie afwegingen. Wat de goede score echt bepaald is de service daarna (bezorging, installatie, meenmen oude product). Die overtrof de verwachting. Vriendelijk, snel, zorgvuldig/voorzichtig, tips voor gebruik. Ik denk dat ik het product voor goede prijs heb gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam Evers 29-01-2018 Via de website gekocht

Super goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. Kwamen leveringsafspraken meer dan waar. Het oude apparaat werd meegenomen, kreeg zelfs hulp bij het verwijderen van het water wat ik zelf niet volledig had gedaan. Hier werd totaal niet moeilijk over gedaan. Overigens erg vriendelijke bezorgers. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 29-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijke site en de levering was ook perfect op tijd door zeer gedetailleerde track & trace.
Vriendelijke bezorger ! Voor de eerste keer besteld bij Bemmel & Kroon, dit omdat het merk en type gaskookplaat via deze site direct op voorraad leverbaar was. Ik ben er erg blij mee en heel tevreden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JvG 28-01-2018 Via de website gekocht

Snelle reactie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook 's avonds snel contact en goed meedenken op de vragen die ik had. We hadden drie apparaten gekocht en kregen nog een extra korting daarop. Levering was perfect. We werden continue op de hoogte gehouden van het levertijdstip en de koerier was er werkelijk op de minuut nauwkeurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ.Gierveld 28-01-2018 In de winkel gekocht

Snelle service en duurder product voor dezelfde prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gingen op pad voor een nieuwe volledig geïntegreerde vaatwasser van Siemens. Het model dat we uitgekozen hadden was niet meer leverbaar. Kregen voor hetzelfde geld een ander type welke €180 duurder was. Machine is snel geleverd en werkt prima. Odernummer CRQ658694

Reageer

Wim 28-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij toeval voor deze leverancier gekozen. We hadden een verkeerd type afwasmachine gekozen, maar deze werd zonder problemen door het installatiebedrijf in overleg met de leverancier omgeruild voor het juiste type. Deze machine was goedkoper en zonder problemen werd het teveel betaalde bedrag teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Kloosterhuis 28-01-2018 In de winkel gekocht
Cruqius

Geweldige firma, duidelijke afspraken, goede prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt in de winkel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Er zijn duidelijke afspraken te maken die men ook nakomt. Tevens goede prijs / product verhouding. Aanrader om te gaan vergelijken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Bensch 28-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling!!

Algemene score

9,0
Correcte firma, prima en eerlijke prijzen! Goeie uitleg gekregen van Marco, ivm alternatieve aanbieding, Besteld product was namelijk niet meer voorradig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 28-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Na advies van collega's omdat ik een nieuwe wasdroger en wasmaschine nodig had, kwam ik uit bij Bremmel en Kroon. Omdat er onduidelijkheid was of de wasdroger hetzelfde eruit zag, omdat op de pagina dit niet duidelijk was...ik bellen. Ik werd keurig te woord gestaan en wist de medewerker vlekkeloos over welke maschine ik het had. Er er zijn er nog al wat. Inderdaad zegt de medewerker...onduidelijk...blijft u aan de lijn...ik ga Bosch bellen.....na een tijdje...kreeg ik.keurig antwoord dat ze alle bij qua uiterlijk hetzelfde zijn. Top. Ik s'avonds bestellen met de ėėn btw korting en de ander met cach korting. Vandaag zou het worden gebracht en ik nog even op internet plaatjes kijken. Wat zie ik tot mijn verbazing...heeft de ander dus ook btw korting! Ik bellen en dit voorgelegd dat ik dit maar vreemd vond. Eerst 50 euro cach korting en geen 12 uur later is het 162 euro btw korting? Zonder enig probleem werd dit gecorrigeerd. Waar vind je deze service nog? Vandaag na keurig op de hoogte te worden gehouden van de transporteur stond het op de aangegeven tijd in huis. Ongelofelijk! Mijn beoordeling...top service met medewerkers die er verstand van hebben. Is het iets mis...het word zonder gezeik opgelost. Hier mag de warme does nominatie voir worden aangevraagd en is de uitspraak de klant is koning deze winkel dubbel en dwars waard. Vrg Bert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoHe 27-01-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op donderdag besteld, keurig volgens afspraak op zaterdag geleverd en geplaatst. Als ik gewild had, had ik de droger ook op vrijdag al kunnen hebben. Top!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Minah 27-01-2018 Via de website gekocht

Super, uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb online een Bosch vaatwasser (inbouw) SMV46IX03N besteld, het artikel is namelijk helaas uitverkocht en krijgen zij ook niet meer binnen.
Als service heb ik een duurder alternatief ( BOSCH Inbouw vaatwasser SMV46IX04N) ontvangen voor de zelfde prijs.

"SUPER" .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kishun.B 27-01-2018 Via de website gekocht

Super geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De handelswijze van de medewerkers, super snel en vakkundig. Ze doen wat ze zeggen. In 2 gesprekken via de mail, hebben ze een offerte uitgebracht, zoals dat ik via de mail gevraagd had. Ik was zelf enkele dingen vergeten. Dat was geen enkel probleem dat werd gelijk. Dan bedoel ik per omgaande geregeld. Ik ben door 2 twee verkopers geholpen, beide waren zeer bekwaam en verstonden hun vak ruimschoots.

Bemmel en Kroon mag zeker trots zijn op de medewerkers.

Vooral zo doorgaan!

Groeten
Kishun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaasterlânman 27-01-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima vrieskast besteld bij Bemmel & Kroon, alles digitaal geregeld!
Appeltje eitje, die bestelling.
De levering kan binnen een werkdag maar ik koos voor levering een week later.
Na een dag kreeg ik een excuusmail van Bemmel & Kroon, dat de bestelde vrieskast niet meer leverbas. Zonder tegenbericht zouden ze mij een nieuweRe én tevens duurdere vrieskast leveren, met minimaal dezelfde specificaties.
Dat vond ik uiteraard een nette oplossing...
Levering wordt afgehandeld door koeriersbedrijf DYNALOGIC, waar Bemmel & Kroon prima mee samenwerkt kennelijk.
Je krijgt ‘s ochtend een smsje op de dag van levering, met een tijdsframe van levering van 4 uur.
Een half uur voor daadwerkelijke levering komt het laatste smsje, en ja hoor...daar was DYNALOGIC na 20 minuten!
Dik tevreden dus over de prima vrieskast ( met ook nog €30,- refund!) én de correcte levering + communicatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Verschuren 27-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, gemakklijk in gebruik. Ook gemakkelijk telefonisch bereikbaar; je wordt zeer vriendelijk te wood gestaan.
Ik heb voor Bemmel&Kroon gekozen vanwege de prijs.
De bezorging verliep perfekt! Alles keurig volgens afspraak.
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 27-01-2018 Via de website gekocht

Goede koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Steeds goed geïnformeerd worden en met vlotte aflevering. Over kleine kwestie van deukjes werd goed en snel gehandeld. Prima, deze zaak ga ik absoluut aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 26-01-2018 Via de website gekocht

Eerste klas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling is volledig volgens afspraak gegaan. Ik heb ivm de voorradigheid gebeld of het artikel er was. Ondanks dat op de site stond dat het op voorraad was bleek dat niet zo te zijn. Het artikel moest worden besteld en was volgens afspraak toch binnen twee dagen in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fauzia 26-01-2018 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel en kroon vind ik tot nu toe de beste winkel om artikelen te bestellen
Het artikel heb je gelijk de volgende dag in huis en dat heb je niet bij media markt of bcc! Daar moet je zo'n 4 dagen op wachten! En aangezien mijn wasmachine stuk is gegaan had ik het echt de volgende dag nog... Bemmel en kroon top!!!

Reageer

Michel 26-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop (BKI659694)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren droger besteld en vandaag reeds in huis. Ook nog goedkoper dan de "groten", zoals Mediamarkt en Coolblue. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews