bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 15977 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2975 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacqui 21-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste prijs voor deze droger. Oude droger gratis afgevoerd! Snelle service, goed product helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 21-03-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super shop, de producten zijn zeer scherp geprijsd. Bestellen is eenvoudig en de afhandeling via e-mail is duidelijk en snel. Track en trace is geweldig. Duidelijke communicatie en ongeveer een half uur voordat de bestelling geleverd werd nog een sms ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 21-03-2018 Via de website gekocht

Bemmel & Kroon . Uitstekende prijs - kwaliteit en service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste online aankoop bij Bemmel & Kroon , zeer tevreden !! Prijs - kwaliteit verhouding uitstekend ! Snelle en vlotte levering volgens de afspraak !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Magyarvizla 21-03-2018 Via de website gekocht

Prompt en.volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De concurrerende prijs en beloofde snelle levering. Ook de informatie bij het product was duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W Oost 21-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is overzichtelijk.
Op vrijdag besteld en op zaterdag voor de middag al thuis bezorgd.
Terwijl ze helemaal naar de platteland in Drenthe moesten om ons wasmachine te komen brengen.
Helemaal top.
De wasmachine die wij besteld hadden was niet meer voorradig.
Kregen we soortgelijke wasmachine van dezelfde merk voor de dezelfde geld.
Waar kom je dit tegenwoordig tegen.
Een eerlijk en vertrouwd adres waar je tegen scherpe prijzen een goede wasmachine kunt kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elleke 21-03-2018 In de winkel gekocht
Leidschendam

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdags telefonisch wasmachine besteld; duidelijke afspraken met verkoper. sMaandags geleverd en aangesloten tm eerste proefwasje draaien door de bezorgdienst.
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Pappot 21-03-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Forepark

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3 apparaten gekocht. Goed advies gekregen, fijne service.
Verkoper dacht met ons mee en had duidelijk ervaring met alle apparaten. Levering top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacko de Groot 21-03-2018 Via de website gekocht

Excellente services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was en is in de puntjes verzorgd. Respect voor het geleverde, de klant en de inbouw verliep uitstekend.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 20-03-2018 Via de website gekocht

Zeer Tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk en zeer adequaat gereageerd door de verkoper! En daarna de procedure erg goed voor elkaar. 7x beter klopt helemaal!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 20-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke en snelle communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site een wasmachine gekocht en betaald via iDeal. Binnen enkele seconden een bevestiging en de factuur in de mailbox. Kort daarna een mail met uitleg dat dit type wasmachine niet meer voorradig was en ook niet meer was te bestellen. Hij zou worden vervangen door een minstens gelijkwaardig en duurder model. Dit model uiteraard vergeleken met het bestelde model en inderdaad een groter model met meer opties. Echter niet duurder maar, omdat er een actie liep op dit model, juist goedkoper. Gebeld (tot 23 uur bereikbaar!) en uitgelegd. De dame deed hier niet moeilijk over en binnen enkele minuten ontving ik een creditnota. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 20-03-2018 Via de website gekocht

Goeie service, en mooie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de service van B&K de web shop, goede telefonische bereikbaarheid, bereidheid tot meedenken en de offerte tig keer aan te passen.
Ook de levering ging goed op tijd en alles was er.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 19-03-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Alles top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, duidelijk en praktisch advies gekregen in de zaak omtrent aanschaf van een droger en wasmachine.
Er wordt echt tijd genomen voor de klant.
Vrijdag besteld, maandag geleverd en netjes een mailtje van tevoren wanneer ze ongeveer kwamen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Piet 19-03-2018 Via de website gekocht

prima*****

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede contacten. goede en duidelijke info over bezorging.
Door bestellingsfoutje contact gehad en snel hulp via mail en opgelost!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc Peeters 19-03-2018 Via de website gekocht

Plaatsen van Koelkast in bestaande keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke, duidelijke een correcte webshop. Heb met plaatsing gekozen, is perfect volgens afspraak geleverd en geplaatst. Een absolute aanrader

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 19-03-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat je geen exacte datum voor levering kan invullen via de site, wanneer de levertijd 2 werkdagen is (wél bij producten op voorraad), heb ik na een belletje het advies gekregen dit bij opmerkingen te zetten. Uiteindelijk op de gewenste datum afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Eveleens 19-03-2018 In de winkel gekocht
crucius

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren in de winkel en werden daar heel fijn ontvangen door xxx.
Na een goede uitleg zijn we thuis gaan opmeten en heb daarna telefonisch onze nieuwe vaatwasser besteld.
De dag uitgekozen voor de gratis bezorging en betaald via de link die ik per mail ontvangen had.
Op de bezorgdag kregen wij keurig een telefoontje dat de bezorgers er bijna waren.
Aangekomen de vaatwasser naar binnen gebracht en de oude meegenomen.
zeer aardige heren goede service.
Al met al zijn wij zeer tevreden en komen wij zeker terug bij Bemmel En Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 19-03-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd. Volgens afspraak. SMS met tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbieding/ kortingsactie en snelle levering op dag die uitkwam. Sms je met tijdsindicatue dus niet heel de dag wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark Verbeek 19-03-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mijn nieuwe huis had ik nieuwe witgoed en keuken apparatuur nodig, Via deze winkel kon ik alles in 1 keer krijgen en dat met extra korting. Dubbel winst dus.

De winkel was ook zeer goed via de email bereikbaar, toen er ondanks de goede zorg nog een fout zat in de offerte, die snel werd gecorrigeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 19-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde kookplaat was niet vooradig.
Kregen voor dezelfde prijs een duurdere uitvoering.
Iok stond er nog 20€ korting op de factuurprijs.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 18-03-2018 Via de website gekocht

Heel correcte en snelle service

Algemene score

8,0
Heel correcte en snelle service, vandaag besteld, morgen reeds geleverd. De website is gemakkelijk toegankelijk, levering heel correct, betaling via terminal duur en per slot van rekening toch nog cash moeten betalen, nadat ik met de bestellers tot aan de bank had gereden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JVL 18-03-2018 Via de website gekocht

Gisteren besteld, vandaag al geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine stopte er gisteren mee, gisterenmiddag nog snel een nieuwe Bosch Wasmachine besteld via de website van Bemmel en Kroon, had de scherpste prijs aanbieding en vandaag al gebracht. Machine draait al.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 18-03-2018 Via de website gekocht

Alles in orde en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser met installatie! Zeer tevreden, vakmensen met geduld en service gericht. Ook kostenloos wat aanpassingen aan keuken verricht voor een perfecte fit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doet wat het beloofd! 18-03-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk, meedenkend en erg servicegericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn schoonouders een vaatwasser hier aangeschaft. Aangezien het door ons gekozen model uitverkocht was, kregen wij kosteloos een nieuwer model. Hele fijne service. Wij hebben hierdoor maar een paar dagen zonder vaatwasser gezeten! De communicatie met de bezorging loopt ook soepel. Klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 18-03-2018 In de winkel gekocht
Den Haag Forepark

Prima aanschaf. Alleen wat gegoochel met prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aankoop die snel geleverd kon worden. Prijs was prima, al was de opbouw van de prijs vreemd, zeker ook in relatie tot de genoemde prijs op de website (er was een verschil met de winkel, waar ik gekocht). Verder vriendelijk advies en ik kon aanschaffen waar ik voor kwam

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anneke 17-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer duidelijke webshop en ook nog eens de goedkoopste snelle levering, je wordt ook goed geinformeerd over de levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AST 17-03-2018 Via de website gekocht

Prima communicatie via E-mail

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Om tot definitieve aanschaf en gunstige prijsstelling te komen verliep de communicatie per e-mail prima.
Ook de aflevering van 2 apparaten Bosch (vaatwasser en inductiekookplaat) verliep prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. K, Almere 17-03-2018 Via de website gekocht

Goeie en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de service. Je wordt constant op de hoogte gehouden van het leveringsproces.
Bij de bestelling kun je aangeven wanneer je het apparaat (in ons geval een wasmachine) geleverd wilt hebben. Bij de opmerkingen aangegeven dat we na een bepaalde tijd geleverd wilde hebben en daar is keurig rekening mee gehouden. Een kwartier tot half uur van te voren wordt je gebeld. De wasmachine is keurig op zijn plek gezet en aangesloten en de oude is weer meegenomen. Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Beerding 17-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Algemene score

10,0
Voor het eerst bij Bemmel & Kroon een Samsung Magnetron oven besteld. Zowel de prijs, snelheid van levering en accuratesse van de koeriersdienst Dynalogic zijn uitstekend. Een absolute aanrader! Wat mij bijzonder beviel was de exacte opgave van het tijdstip van levering. Ik hoefde daardoor niet een halve dag thuis te blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maic 17-03-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prachtige winkel, grote keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website terecht gekomen bij Bemmel en Kroon. Winkel in Zoeterwoude bezocht. Vriendelijk personeel en heel behulpzaam. 2 producten, spoelbak en rvs kraan, reeds op ons verzoek bezorgd. Prijs kwaliteit verhouding prima. Eerstofferte aangevraagd en deze mee genomen naar de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Chapot 17-03-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

perfecte prestatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij kopen vaak bij Bemmel&Kroon tot volle tevredenheid: prettige vakkundige hulp in de winkel, scherpe prijs, prima aflevering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeffrey vermaat 17-03-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld! En helemaal conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een inbouw vaatwasser met installatie besteld! Werd na bestelling netje gebeld om te kijken of de maten klopte met de kast. Wist niet eens dat er verschillende maten waren...... Maar gelukkig de specialist wel. Plaatsing was perfect op tijd en er werd ook netje een half uur van te voren gebeld, dat vind ik altijd heel erg fijn. Anders zit je de hele middag te wachten!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 16-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de service omdat ik zelf kon bepalen welke dag de bezorger langs kwam en mijn oude vaatwasser werd gelijk meegenomen

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn uit Alphen aan den Rijn 16-03-2018 In de winkel gekocht

Communicatie echt top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De showroom is prachtig, dat had ik niet verwacht, ik associeer het logo met een dumpstore, kleuren van de Wibra. Als dat goedkope imago op de gevel bewust is gekozen, werkt dat voor mij niet, want ik ben er al 20 jaar voorbij gereden. Eenmaal binnen was ik onder de indruk van de showroom, de deskundigheid en echte klantgerichtheid. Plannen van de afspraak voor het plaatsen ging helemaal prima en ook de monteur heeft mij gebeld om tijdens het plaatsen te checken of ik akkoord ging met de extra kosten. Die extra kosten waren al vooraf gecommuniceerd, dus dat de monteur nog een keer verifieerde en nog andere nuttige vragen aan mij stelde vond ik geweldig. Toen stuurde de monteur ook nog via WhatsApp een foto van het eindresultaat. Dit is echt klantverwachtingen overtreffen. Zeer tevreden. Volgende keer ga ik zeker weer naar van Bemmel & Kroon.

Reageer

Petra 16-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heldere klantenservice. Wachttijd heel kort. Je krijgt vriendelijke mensen aan de telefoon. Geen vraag is te gek. Zeer prettige ervaring voor ons!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mp 16-03-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis mits op voorraad
netjes door de bezorger binnen neer gezet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AHM de Bakker 16-03-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Vriendelijke ontvangst en uitstekende voorlichting !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij het bezoek aan de winkel van Bemmel en Kroon in winkelcentrum Cruquius werden wij heel vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Een heldere en duidelijke productinformatie waarbij volop ruimte werd genomen om diverse producten te zien en te vergelijken. Kortom een klantbehandeling zoals het hoort!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klasse behandeling verkoop en afleveren/monteren 16-03-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanwege mijn ziekte kan ik geen winkels meer bezoeken, wij hadden een nieuwe afwasmachine nodig en ben diverse websites gaan bezoeken, ik kwam uit bij Bemmel & Kroon keukens. Hen via de telefoon gevraagd of deze nieuwe afwasmachine in de plaats van de oude kon orden gemonteerd, ja was hun antwoord na uitzoekwerk via het oude serienummer, nu is deze keurig werkend geplaatst! ondertussen nog iets mogen bestellen bij een ander bedrijf waar ik erachter kwam dat zij ook dezelfde machine goedkoper leverden, hierop heb ik een mail verstuurd aan Bemmel & Kroon met deze mededeling zonder hier iets mee te bedoelen, echter ik kreeg een mail retour dat zij het verschil aan mij gaan retourneren, 1-woord Klasse

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Hulst 16-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service van Bemmel&Kroon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service van Bemmel&Kroon, de bezorgers waren vriendelijk en geduldig omdat de betaling niet wilde vlotten en er met bank gebeld moest worden om dit als nog te kunnen doen en er werd niet gezuurt dat het te lang duurde.
De bezorgers hadden begrip voor de situatie en waren erg meegaand en probeerde ook hetprobleem op te lossen en dat is ook gelukt.

Reageer

Lindsay 16-03-2018 In de winkel gekocht
Hogerijndijk

Top service!

Algemene score

10,0
Super service in de winkel en bezorgd en aangesloten in de keuken! Snel geregeld en aardig personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Gijsman 16-03-2018 In de winkel gekocht
Rijneke Blv Zoeterwoude Rd

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Gisteren gekocht, vanochtend bezorgd. Aangesloten en verpakking meegenomen. Toppie. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWvE 16-03-2018 Via de website gekocht

Onbekend maakt onbemind, maar NIET bij Bemmel & Kroon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoekend naar de beste prijs kwaliteit verhouding voor een Bosch E-stofzuiger kwam ik terecht bij een regio leverancier, die ik nog niet eerder was tegengekomen! Even de achtergrond informatie en reviews gelezen en daarna de product-prijs-vergelijking opgezet! De doorslag gaf de duidelijke informatie over het product , de perfecte navigatie op de site en de extra kassa korting maakte mijn besluit definitief voor Bemmel & Kroon!
De aflevering met Dynalogic verliep perfect door de online tracking en voorafgaand smsje met verwachte aflevering op mijn adres! Top en zeer tevreden over het gehele aankoop en leveringsproces! Tot ziens, dat is zeker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-03-2018 Via de website gekocht

Goede website met scherpe aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb bij Bemmel & Kroon op de website de juiste koelkastcombinatie gevonden met de scherpste prijs van alle aanbieders !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

TM67 16-03-2018 Via de website gekocht

Service zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer correct, levering binnen 1 week, goede afspraken, Mochten zelf een datum uitzoeken voor levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 16-03-2018 Via de website gekocht

Top winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldig geholpen, s'avonds om 21:00 een wasmichine besteld en de volgende dag geleverd. Perfect op de hoogte gehouden mbt de levertijd. De wasmachine is geplaatst op 2 hoog, aangesloten en een kort programma gedraaid. Vriendelijk en kundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aalsmeer 15-03-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Top winkel met goede prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima advies op locatie Cruquius van XXX
Nette bezorging en scherp geprijsd! Fijn dat ze op locatie veel apparatuur hebben om te bekijken.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique 15-03-2018 Via de website gekocht

Geweldig advies voor de beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle email reactie en scherpe prijs. Correcte levering en aardige mensen aan de telefoon. Ik zou hier zo weer iets kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BWBaar 15-03-2018 In de winkel gekocht
Den Haag (langs A4)

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zondag gaf de oude wasmachine, een Siemens, na 14 jaar de geest. Maandag naar Bemmel & Kroon Den Haag (langs A4) voor weer een Siemens wasmachine, de dag erna geleverd en geplaatst.
Ook onze ander 'witgoed' apparaten (vriezer, vaatwasser e.d.) steeds bij B&K gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

John Benders 15-03-2018 Via de website gekocht

Snel en alles volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van begin tot eind is het volgens afspraak gegaan. Alle tiezeggingen waar gemaakt.
Keurig een belletje 20 min voor aankomst bij levering. Alles netjes uitgepakt.
En nog wat handige tips meegekregen van de chauffeurs.
Van bestelling tot levering Top
!!

Reageer

Marcus 15-03-2018 Via de website gekocht

Aflevering en montage zeer professioneel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zowel via de site, per mail als telefonisch behulpzaam en deskundige begeleiding en informatie. Aflevering en montage zeer professioneel.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jongeneel 15-03-2018 Via de website gekocht

snelle en zorgeloze levering en montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor een vaatwasser bij Bemmel Kroon. Scherpe prijs. Vaatwasser op donderdagavond laat besteld. Vrijdag werd ik al gebeld of ze maandag de vaatwasser konden plaatsen! Super. We hoefde alleen de deur maar op te doen. Oude werd verwijderd en meegenomen en de nieuwe werd geplaatst en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews