bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16246 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2897 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stooem 25-05-2016 In de winkel gekocht
Den Haag Neckar 24
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel online als in de winkel te bestellen waar je goed geadviseerd wordt

Service
Gratis leveren, aansluiten, oude apparaat meenemen, gewoon all inclusive

Assortiment
Zeer ruime keus en je wordt goed geadviseerd

Aanbeveling
Je wordt er altijd goed en eerlijk geholpen, ze maken geen gillende reclames dat ze de goedkoopste zijn maar ze zijn gewoon net zo duur als al die andere winkels, voor iedereen dezelfde prijs, dus geen prijsgarantie of andere kreten

Extra toelichting
factuurnummer 536281

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger uit Belgie 25-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik ben klant uit Belgie en ten zeerste voldaan over de kennismaking met dit Nederlandse bedrijf.

Service
Mijn online bestelling werd perfect doorgevoerd en met de nodige professionele zorg afgehandeld, v.w.b. benodigde informatieverstrekking via e-mail.

Assortiment
Bemmel&Kroon heeft een zeer interessant aanbod van huishoudgoederen aan een betere prijs.

Aanbeveling
Ten zeerste voldaan over mijn aankoop. Echter, de levering van het gekochte product aan huis was ondermaats (zie mijn verdere toelichting).

Extra toelichting
Bemmel&Kroon maakt gebruik van 'Dynalogic' voor levering aan huis. De goederen werden door deze koerier, zonder enige vorm van persoonlijk contact, op de dorpel gedumpt (en geen cm verder), niettegenstaande een fooi van 5 Euro ! Dit getuigt van onverschilligheid of gebrek aan klantvriendelijkheid ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 24-05-2016 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag

Algemene score

5,8

Gemak
Ik vond vrij makkelijk de koelkast die ik nodig had op de website. Daarna naar de winkel in Den Haag (Forepark) gegaan waar ik goed advies kreeg en uiteindelijk een ander model heb gekozen.

Service
Na aflevering (keurig op de afgesproken tijd en met ophalen oude koelkast), ontdekte ik een deukje op de vriesdeur. Direct gebeld en het verzoek gekregen om een en ander per e-mail te bevestigen. Hierna telkens van andere mensen (bij de LG importeur) nieuwe verzoeken om informatie gekregen. Ook van de winkel weer een verzoek om informatie, telefonisch contact gehad en daarna 3 weken stil. Vorige week zelf maar weer een e-mail er tegen aan gegooid en wederom stilte. Geen idee wat er zich tussen de importeur en de winkel afspeelt maar ik zit ondertussen al een maand op een nette deur te wachten.

Assortiment
Ruime winkel met veel verschillende modellen

Aanbeveling
Hier had een 9 of een 10 kunnen staan als er normaal op mij klacht was gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

fra0507 24-05-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en kroon Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede toegang en word gelijkt beleefd opgevangen

Service
Keurig op tijd geleverd, aangesloten zonder kosten , plus wat gebruikers tips van de monteur. Oude machine meegenomen

Assortiment
Grote keuze van apparatuur en in elke prijs klasse

Aanbeveling
Media markt heeft de naam maar bemmel en kroon bewijst het ook met z'n daden

Extra toelichting
Zeer positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob V. 24-05-2016 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon te Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bemmel & Kroon heeft een zeer goede site, zeer overzichtelijk en duidelijke informatie, maar uiteindelijk toch besloten om in de winkel te Cruquius te kopen.

Service
De vriendelijke verkoper nam alle tijd voor ons en gaf ons zeer goede informatie over de verschillende wasmachines.
Verder was alles volgens afspraak.

Assortiment
Zij hebben een zeer ruim assortiment met zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Omdat wij voor de tweede keer zeer goed geholpen zijn, wordt onze volgende aankoop zeker weer in Cruquius.

Extra toelichting
Ik zou iedereen willen zeggen: kijk eerst bij Bemmel & Kroon en je weet waar je moet kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjansen 24-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke en snelle website

Service
Hele snelle levering en duidelijke communicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arvid112 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had zo gevonden wat ik wilde en zo besteld

Service
heel handig dat je in de bestelprocedure al gelijk kan aangeven welke dag je het wil geleverd hebben.
daar na alles netjes bevestigd en wanneer ik de chauffeur kon verwachten en die belde ook een half uur van tevoren dat hij er aan kwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles eenvoudig online/per e-mail af te handelen

Service
Vlotte, correcte afhandeling. Zelf leverdatum inplannen (kan ook op zaterdag). Op leverdag Tracking van de rit, zodat je kunt inschatten, wanneer ze de goederen komen afleveren.

Assortiment
Alle apparatuur die ik wilde, kunnen vinden

Aanbeveling
Geen problemen, alle apparaten volgens afspraak geleverd, zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melanie 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site, overzichtelijk

Service
zelf bepalen wanneer er bezorgd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 23-05-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is zero goed gerangschikt.

Service
Alles verloopt uitstekent volgens .afspraak.

Aanbeveling
Groot assortment teen zeer concurerende prijzen

Extra toelichting
Niets dan LOF.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annita 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
goed service

Assortiment
Had een andere magnetron besteld kreeg de opvolger ervan was nog beter en mooier dan die ik besteld had dik tevreden

Aanbeveling
goed levering en heb contact gehad zeer vriendelijk behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Service
Duidelijke aflevertijden in een tijdvak van 2 tot 3 uur met bevestiging via SMS.

Assortiment
Duidelijke website met het volledige assortiment.

Aanbeveling
Duidelijk, snel en vriendelijk

Extra toelichting
ordernummer BKI535251

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

malodo40 22-05-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was telefonisch te woord gestaan door Esther bij Bemmel & Kroon Cruquius. Uitstekend geholpen en direct bij haar besteld. Bij aflevering heb ik dan het aankoopbedrag via pin voldaan.

Service
Omdat wij al eerder een aantal aankopen hebben gedaan, waren wij direct bekend bij hun.

Assortiment
Heel ruim. Als je het daar niet kan vinden voor een heel gunstige prijs, dan lukt het nergens.

Aanbeveling
Vriendelijke verkopers, die goede service verlenen, maar niet pushen.

Extra toelichting
Beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede service, overzichtelijke website

Service
Vriendelijke medewerkers aan de telefoon, geen lange wachtrij, medewerkers denken mee.

Assortiment
Alleen een vaatwasser besteld, het assortiment leek mij voldoende

Aanbeveling
Goede website, vriendelijke medewerkers, goede telefonische service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maja 22-05-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijk

Service
Machine die ik wilde hebben niet op voorraad andere voor een goede prijs

Assortiment
Niet alles in de winkel wat op internetsite staat

Aanbeveling
Ze doen er alles aan om je te helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.van Gilst 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was heel snel en makkelijk

Service
Volgende dag geleverd!

Assortiment
Heel veel keuze in Miele en direct leverbaar!

Aanbeveling
Ik vind het een geweldige winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adannie 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hele goede site .Erg overzichtelijk

Service
Heel goed geholpen

Assortiment
Zeer ruime aanbod

Aanbeveling
Hele goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Service
Duidelijke aflevertijden in een tijdvak van 2 tot 3 uur met bevestiging via SMS.

Assortiment
Duidelijke website met het volledige assortiment.

Aanbeveling
Duidelijk, snel en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Menno 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige service en snelle levering👍

Service
Wasmachine werd netjes op zolder geplaatst en aangesloten. Wilden zelfs gelijk mijn oude machine beneden zetten👍.

Assortiment
Goede offerte nadat ik een goedkopere wasmachine had gevonden. Bemmel en kroon ging hierin mee en kon mij de wasmachine voor dezelfde prijs leveren😀

Aanbeveling
Gewoon goed....goede communicatie,snelle levering en goede prijs. Zou hier beslist weer kopen...ga zo door👍

Extra toelichting
Nee gewoon goed...geen verbeteringen nodig👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennie 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
je wordt gewoon geholpen zo als het hoort
en dat zie je tegenwordig niet meer

Assortiment
alles van witgoed is aanwezig

Aanbeveling
prima service en ruim arsortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dies 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site was duidelijk, het product dat ik wilde was snel gevonden,
Duidelijke beschrijving van het product.

Service
Prettig dat er een offerte gemaakt wordt, waarop je kunt beslissen of je met het aanbod akkoord wilt gaan.
Ook de verzending met Dynalogic verliep prima. Ik kon zelf de datum van aflevering kiezen en werd op de dag zelf geinformeerd over het tijdstip van levering

Assortiment
Ik heb eeb combimagnetron gekocht, het assortiment was groot genoeg om te kunnen verrgelijken.

Aanbeveling
De combimagnetron is prima, was keurig verpakt en de prijs is prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fonsbruin 20-05-2016 In de winkel gekocht
Neckar 24 Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aardige ontvangst en op ons gemak onze keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Volop keuze, geen verkoper die op je rug springt maar als je iets vraagt wel alle kennis in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
DH534369 - Na wat zoeken op de website de koelvriescombinatie gevonden waarvan ik dacht dat deze zou passen. Gebeld en gesproken met Patrick, voor de zekerheid heeft hij contact opgenomen met de leverancier. Na nog geen 15 minuten werk ik terug gebeld dat de keuze niet zou passen en direct werd een passende oplossing aangeboden.

Service
Afspraken werden nagekomen en gekozen om het apparaat te laten installeren wat ook netjes en snel gebeurde.

Assortiment
Keuze genoeg op de website.

Aanbeveling
Zeer tevreden over hoe ik te woord ben gestaan, de kennis van de medewerker en de gemaakte afspraken.

Extra toelichting
Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annabel 20-05-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij kochten een nieuwe vaatwasser. In de winkel stonden diverse soorten en merken. Het was overzichtelijk om ze te vergelijken zodat wij onze keus goed konden maken

Service
De uitleg door de verkoper van de diverse soorten was duidelijk. Ook om de vaatwasser door een extern bedrijf in te laten bouwen was duidelijk. Ook de aandacht voor extra garantie was onder de aandacht.

Assortiment
Er stonden diverse soorten en merken en verschillende prijsklasse en het aantal decibel kwa geluid wat wij zelf erg belangrijk vonden

Aanbeveling
Wij werden door een goede verkoper geholpen die alles rustig vertelde. Wij zijn nog even verder wezen kijken bij een andere winkel maar toch terug gekomen en onze aankoop gedaan

Extra toelichting
Ook door het externe bedrijf Atjec die de vaatwasser installeerde goede ervaring. Meneer werkte netjes en lag alles goed uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik hoef er de deur niet voor uit.

Service
De boel op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Assortiment
Ze kunnen dat leveren waar je naar op zoek bent.

Aanbeveling
Je kunt online bestellen maar ook in de winkel. Vriendelijk personeel en kwa prijs ook goed.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had op zondagavond (1e pinksterdag) een prijsopgave gevraagd. Op maandag (2e pinksterdag) ontving ik aan het eind van de ochtend de prijsopgave. Aan het eind van de dag hebt ik via de mail aangegeven dat ik mijn combi oven van Siemens wilde bestellen. Je kunt dan gelijk aangeven wanneer je je bestelling wilt ontvangen. Binnen 10 minuten had ik een mail van de bezorgdienst over de aflevering. Ik heb mijn bestelling via track & tracen gevolgd. Keurig op tijd afgeleverd. Ik ben erg tevreden over hoe alkes is verlopen.

Service
Alles wel on-line geregeld. Maar telefonich was ook gewoon mogelijk.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zeker weten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RubenB 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer heldere website.

Service
Dit is de tweede keer dat we iets bij Bemmel en Kroon bestellen. Eerst een volledige keuken en nu een extra Samsung combi-magnetron (ordernummer BKI534146) voor een ander huis. Beide keren zeer tevrden. Levering in overleg en perfect op tijd. Bij een volledige keuken gaat altijd wel iets mis, maar het gaat er dan vooral om hoe men daar mee omgaat. Bemmel en Kroon onderscheidt zich daar positief in: geen gezeur bij een krasje, maar meteen een nieuwe deur. Nazorg is top.

Assortiment
Heel ruim assortiment en bovendien: erg scherp aan de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susan 19-05-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime parkeermogelijkheid, overzichtelijk ingericht.

Service
Zie toelichting

Assortiment
Verschrikkelijk veel mogelijkheden

Aanbeveling
Ik ben nog nooit ontevreden geweest over een aanschaf.

Extra toelichting
Ik ken Bemmel & Kroon al jaren. Als er bij ons een elektrisch apparaat kapot gaat (en als repareren niet meer zinvol is) gaan we nooit op onderzoek uit waar het het goedkoopst is. De prijs is overigens prima in orde bij Bemmel & Kroon, maar nog veel belangrijker is het advies dat je krijgt bij het bepalen van je keuze. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat mij een apparaat aangepraat werd met meer mogelijkheden dan waar ik behoefte aan had. De voorlichting is goed en eerlijk. Binnen een paar dagen wordt het apparaat bezorgd en eventueel geïnstalleerd. Toen wij een keer niet tevreden waren over de installatie werd dat binnen een dag opgelost. Onze laatste order betrof een combi-oven van AEG (DH532803). Ook nu weer voortreffelijk geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nesquick 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt prima. Vooruitbetaling werd snel verwerkt.

Service
Had een vraagje, werd binnen de 24 u beantwoord!

Assortiment
Type inductiekookplaat die ik bestelde, gaat, denk ik, uit assortiment. Kreeg zonder meerprijs prompt het nieuwste model! Retailprijs daarvan is wel 2 maal zo duur! Te gekke service.

Aanbeveling
Onklopbare prijzen, snelle service, gratis levering, ook naar België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BennieB 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn bestelling is uitstekend verlopen. Alles verliep snel. De bevestiging, de mails om je op de hoogte te houden van de status en de bezorgingsmelding. Heel fijn!

Assortiment
Ik zocht specifiek naar een product en deze werd bij Bemmel en Kroon tegen een prima prijs aangeboden.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en zal zeker vaker gebruik gaan maken van de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edith 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en duidelijke communicatie. Goed telefonisch bereikbaar ook.

Service
Duidelijke afspraken gemaakt die goed zijn nagekomen.Goed telefonisch bereikbaar en vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Assortiment
Ruime keuze voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palantirus 19-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Het plaatsen van een bestelling is eenvoudig, maar de website is niet duidelijk over het aanbieden van services. De bestelling leek te komen met gratis installatieservice, maar in de bevestiging werd een "drempelbezorging" aangegeven.

Service
De bestelling zou op vrijdag bezorgd worden, maar op de dag zelf werd de bezorging zonder opgaaf van reden geannuleerd. De bezorging verliep ook niet volgens afspraak: het oude apparaat zou meegenomen worden, maar dit is niet gedaan. Hier heb ik een mail over gestuurd naar Bemmel&Kroon, maar hier is niet op gereageerd. Ik voel me als klant erg benadeeld. Qua service geen aanrader.

Assortiment
Prima assortiment, scherpe prijs, maar daar lever je in de service op in.

Aanbeveling
Door de scherpe prijs en de goede website lijkt Bemmel&Kroon aantrekkelijk, maar als ik vantevoren over de slechte kwaliteit van de service afwist, had ik hier niet gekocht. Over het aanbieden van installatieservice moet beter worden gecommuniceerd en afspraken moeten nagekomen worden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
palantirus 19-05-2016

Dezelfde dag heeft een medewerker van Bemmel en Kroon mij vriendelijk te woord gestaan en een vergoeding aangeboden. Het oude apparaat wordt alsnog opgehaald en er wordt gewerkt aan de communicatie. Erg netjes dat ze zo snel reageren. Op basis hiervan kan ik Bemmel en Kroon zeker aanraden en mag de score naar een dikke 9 (ik weet alleen niet hoe dit moet).

Reageer

Linda 18-05-2016 In de winkel gekocht
ZOETERWOUDE
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede toegankelijke winkel

Service
Vriendelijk personeel. Goede uitleg en keurig geïnstalleerd door zeer vriendelijke bezorgers

Assortiment
Zoveel keus. Van goedkoop tot duur en overal goede uitleg bij. Ze weten wat ze te koop hebben

Aanbeveling
Wij gaan altijd naar Bemmel en Kroon. Dan weet je dat je goed geholpen wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenste item is makkelijk te vinden op de site, vervolgens eenvoudig te bestellen. Betaling in makkelijke stappen en snelle, duidelijke orderbevestiging. Bezorgdatum eenvoudig te kiezen.

Service
Na betaling snelle en nette mail met orderbevestiging, ontvangst van betaling en bezorginformatie. Vervolgens van koerier mail met bezorgdatum en sms met verwachte tijdstip van levering.

Aanbeveling
I.v.m. eerder genoemde zaken en dankzij zeer snelle en nette berzorging verdient deze zaak de hoogste score.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 18-05-2016 In de winkel gekocht
Leiden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig gerangschikt en zeer goed geholpen en geadviseerd

Service
Bij aflevering gebeld door bezorgers dat ze er binnen 20 minuten zullen zijn. We hadden een ouder type vrieskast besteld, deze was niet meer te leveren en kregen de nieuwste (aanzienlijk hogere prijs) voor de prijs van het oude model.

Assortiment
Waren in de winkel, maar verkoper liet ons ook meekijken op de internet-site voor uitgebreider assortiment.

Aanbeveling
Ja, eigenlijk verdient het een 10

Extra toelichting
Hele snelle en keurig nette levering. Bezorgers waren uiterst voorzichting met apparaat verplaatsen door de woning en op de juiste plek plaatsen. Gaven ook nog keurig advies qua instelling e.d.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carina 18-05-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele overzichtelijke winkel met duidelijke informatie en alles mooi aangegeven

Service
Super vriendelijk personeel zeer vakbekwaam en open voor alle vragen

Assortiment
In iedere prijsklasse wel iets.niet teveel wat het duidelijk en overzichtelijk maakt

Extra toelichting
Mijn volgende aankoop gaat zeker in deze winkel zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roelof 18-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
Op de website staat dat het product voorradig is, terwijl dit niet zo is.

Service
Bij bestelling wasdroger (Siemens WT44W562NL) kregen we na betaling ONGEVRAAGD een factuur van een ander type die ze wilden leveren. Na annulering van deze bestelling wachten we nu al meer dan een week op het terugstorten van het aankoopbedrag. Een zeer slechte service!

Aanbeveling
De winkel levert ONGEVRAAGD een ander type dan besteld. Bij annulering van bestelling moet je erg lang op je geld wachten. Zeer slechte service!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

A 18-05-2016 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website om eerst de keuze te kunnen bepalen en daarna in fysieke winkel gekocht.

Service
Prima geholpen in de winkel. Goede bezorging en plaatsing.

Assortiment
Op internet eerst merk en type gezocht en daarna naar de winkel waar een groot assortiment aanwezig was.

Aanbeveling
Prima winkel met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jovoogd 17-05-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst op de website gekeken, daarna gericht in de showroom gekeken en advies gevraagd.

Service
Prima advies gekregen. Toen bleek dat onze keuze niet meer leverbaar bleek te zijn, is direct een prima alternatief aangeboden voor een aangepaste prijs.

Assortiment
Alle bekende merken en modellen zijn leverbaar en meestal ook in de showroom te bekijken. Staat overigens ook prima op de website aangegeven.

Aanbeveling
Grote winkel, alle bekende merken en modellen, zeer grote showroom, prima adviseurs, no nonsense prijsbeleid.

Extra toelichting
Moderne webwinkel met "ouderwetse" service, de ideale combinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte en snelle behandeling vanuit mn luie stoel

Service
snelle levering conform afspraak

Assortiment
voor mij de juiste producten beschikbaar

Aanbeveling
overall beoordeling zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJT 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebeld en direct iemand aan de telefoon. Had een specifieke koelkast nodig.

Service
Bestelling en levering gaan super snel en correct.

Aanbeveling
Alles is super geregeld. Snel en soepel.

Extra toelichting
Bij Bemmel en kroon kun je met een gerust hart bestellen. Alle afspraken zijn nagekomen en op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stok-Marcus 17-05-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel is goed toegankelijk en bereikbaar. Voldoende parkeerruimte.

Service
Prettige ontvangst en uitleg.

Assortiment
Verschillende keuzemogelijkheden voor een inbouw koelvriescombinatie.

Aanbeveling
Na een aantal andere winkels bezocht te hebben, is deze winkel een verademing. Deskundig personeel een klantvriendelijke benadering. Installatie ging prima en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 17-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bezorgdatum is zelf inplanbaar

Service
Professionele behandeling van de order.

Assortiment
Ruim assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Het bestelde product was niet meer voorradig, maar de opvolger is voor dezelfde prijs geleverd.

Extra toelichting
Met name het zelf inplannen van de levering is zeer positief en zegt is over de professionaliteit en flexibiliteit van het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

16 mei 2016 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer duidelijk en eenvoudig in het gebruik, tevens het bestelproces. De producten zijn snel te vinden.

Service
Bemmel & Kroon heeft haar levertijd nagekomen zoals het hoort. Al ruim 10 jaar een zeer tevreden klant! Bij eventuele klachten/problemen wordt de klant goed geholpen.

Assortiment
Het assortiment is goed. Showroom is professioneel en ruim opgezet.

Aanbeveling
De winkel heeft een zeer nette uitstraling. Deskundig personeel geven goed advies. Staan altijd klaar voor de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 16-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zie verdere toelichting

Service
Zie verdere toelichting

Assortiment
Zie verdere toelichting

Aanbeveling
Zie verdere toelichting

Extra toelichting
Heb al vaker bij Bemmel en Kroon Witgoed gekocht. Had daar zeer goede ervaringen mee. Prijstechnisch heel scherp. Ondanks dat het via webwinkel ging, toch een heel gedegen advies. Mannen waren niet te beroerd om de nieuwe machine even te plaatsen, aan te sluiten, de wasdroger er weer op te zetten en de oude machine en de verpakkingsmaterialen weer mee te nemen. TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een zeer overzichtelijke webwinkel

Service
Ik ben erg goed geholpen, de wasmachine die ik wilden bestellen was niet meer leverbaar en ik kreeg zo een andere wasmachine die eigenlijk duurder was voor de prijs van de wasmachine die ik had besteld. Daarnaast heeft de medewerker van het bedrijf zijn gegevens achter gelaten zodat wij contact met hem konden opnemen bij vragen of als er iets niet goed zou zijn.
Echt service daar kunnen sommige bedrijven nog wat van leren!

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Na de service die ze geboden hebben kan ik niet anders dan iedereen aan te raden om je spullen te kopen bij Bemmel en Kroon.

Extra toelichting
Mijn bestelling is netjes op de afgesproken tijd bezorgd. De bezorgers hebben de wasmachine voor mij naar boven gebracht en het fornuis en de koelkast op hun plek gezet. Top personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meel 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We kwamen via de officiële Bosch-site op de site van Bemmel en Kroon. Bosch geeft aan dat onze vaatwasser via de Bemmel en Kroon website te koop is. Dat gaf ons vertrouwen en dat was terecht. Binnen een half uurtje digitaal alles geregeld. Keurig netjes een paar dagen later afgeleverd en oude kapotte vaatwasser meegenomen. Puur gemak dus.

Service
Alles netjes geregeld zoals afgesproken. Dat schept vertrouwen.

Aanbeveling
Nog maar kort geleden gelezen en gehoord over van Bemmel en Kroon maar tot nu toe topper.

Extra toelichting
Je merkt dat deze firma een persoonlijke benadering heeft en geïnteresseerd is in de klant. Wij kregen een mooie aanbieding en daar zijn we vol vertrouwen op ingegaan terwijl de firma verder niet bij ons bekend was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site geeft duidelijk weer wat de kwaliteit van het product is en Bemmel& Kroon hebben goede en scherpe prijs. Het is goed toegankelijk en duidelijk voor iedereen. Zijn er toch nog vragen, kan je terecht bij de winkel.In de winkel werkt professioneel en behulpzaam personeel.

Service
via de site een condensdroger van Siemens gevonden. Telefonisch contact gehad met de winkel en ook daar werd ik professioneel verder geholpen. Bemmel&Kroon zijn voordelig en hebben een top service. De volgende dag werd de droger keurig op tijd bezorgd. Wij hebben al heel vaak bij Bemmel&Kroon gekocht en hebben alleen maar goede ervaringen.

Assortiment
Bemmel&Kroon heeft een ruim aanbod!

Aanbeveling
Ik raad deze winkel zeker aan!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haan 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle producten beschikbaar

Service
snel en precies

Assortiment
nieuwste types en uitvoeringen (nog net niet beschikbaar bij andere aanbieders)

Aanbeveling
Uitstekende service en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rodgerz 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke website met een uitgebreid assortiment.

Service
Afhalen en bezorgen, het kan allemaal. Inclusief duidelijke track en trace met bezorgen op afspraak.

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Aanbeveling
Vorig jaar een Samsung wasmachine besteld, dit jaar de miele stofzuiger. Tot dusver prima zaken doen.

Extra toelichting
Vask de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews