bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3211 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd zeer snel en correct geholpen. Bestelling werd gelijk in orde gemaakt.

Service
Perfecte bevestiging, betalingsgemak, duidelijke communicatie over bezorging.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles is perfect gel open.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eduard 16-12-2015 In de winkel gekocht
Bemmel & Kroon Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk opgesteld

Service
er komt niet gelijk een verkoper op je af. Je kunt eerst rustig rondkijken en om advies vragen

Assortiment
is prima, alles te koop en goede voorlichting

Aanbeveling
een prettige zaak met goede voorlichting en niet onbelangrijk er wordt met je meegedacht

Extra toelichting
wij zijn dik tevreden over de hulp en adviezen en in een rustige omgeving. Niet opdringerig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles keurig volgens afspraak !

Service
Geen gezeur gewoon doen

Assortiment
Prima selectie spullen

Aanbeveling
Finne ervaring

Extra toelichting
BKI505957 Is m'n order

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webshopper 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bestel flow in het systeem. je wordt heel keurig door het proces geleid. En groot pluspunt is je eigen bezorgdag uit te kiezen.

Service
Contact ivm onduidelijkheid door levering vlak voor sluitingstijd werd ruim na sluitingstijd nog netjes telefonisch afgehandeld.

Extra toelichting
[BKI506884] Service vanuit Bemmel en Kroon is zeer correct en overzichtelijk. Goede communicatie en informatie. Alleen de partij die de levering uitvoert is voor verbetering vatbaar. De meerkosten voor leveren/aansluiten zijn het niet waard als ik nog alles zelf moet doen omdat de heren niet weten hoe te handelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aj 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop, goed betaal systeem. Levering was snel en goed prima binnen de aangegeven tijd indicatie.

Assortiment
Ruime keuze in goederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 16-12-2015 In de winkel gekocht
bemmel&kroon cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geweldige winkel en alles op voorraad super snelle levering

Service
als klant wordt je bijzonder goed voorgelicht bij je aankoop

Assortiment
voor witgoed heb ik nog nooit zo een assortiment gezien

Aanbeveling
het personeel geeft je zo een goede en deskundige voorlichting dat voor mij bij de eerst volgende witgoed aankoop bemmel&kroon op nummer 1 staat

Extra toelichting
ook de service monteurs van Ajtec die voor Bemmel&kroon werken een pluim keurig en vriendelijk monteurs.alles op tijd en 15 minuten voor ze komen nog even een belletje dat ze binnen 15 minuten er zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edrely 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gemakkelijk om via internet het gehele assortiment te bekijken en informatie op te doen

Service
byzonder goede informatie tijdens het afhandelen van de koop

Assortiment
meer dan voldoende keus .

Aanbeveling
prima afhandeling van de aankoop via de mail.
communicatie,informatie,

Extra toelichting
alles vlekkeloos gelopen en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

menno_S 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Uitgezocht wat ik wilde hebben, telefonisch contact met de afdeling verkoop, deze konden mij precies vertellen of er nog voldoende voorraad aanwezig was!
Bemmel $ Kroon was de goedkoopste aanbieder van de wasmachine die ik wilde, en hij werd gratis!!! bezorgd en naar de zolder gebracht! dat noem ik service!

Assortiment
ik heb een wasmachine gekocht, en had keuze uit vele modellen die als goed uit de test komen !

Aanbeveling
Deze aankoop was mijn eerste ervaring bij Bemmel & Kroon, goedkope producten, snelle levering en prima service

Extra toelichting
met deze BKI507536 geweldige order ben ik een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk van thuis uit kiezen

Service
correcte levering en makkelijk de zending te volgen, ook steeds meteen antwoord na mail verzonden te hebben

Assortiment
alles wat je zoekt....

Aanbeveling
correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Internetbestelling wordt snel bezorgd.

Service
De bezorging van de bestelling was exact zoals aangegeven via webshop/internet en snel.

Assortiment
Keuze uit meerdere merken per apparaat

Aanbeveling
Ben erg tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is informatief en de bijbehorende gegevens zijn duidelijk. Het bestellen ging erg gemakkelijk, het kan zowel via internet als telefonisch besteld worden.

Service
De levering ging voorspoedig, zaterdagmiddag besteld, en dinsdagochtend op tijd thuis bezorgd. Via Track en Trace is zending goed te volgen. Het apparaat is heel netjes in de keuken op BG gebracht en het oude fornuis afgehaald. De bezorger is trouwens vriendelijk.

Assortiment
Ik heb alleen gezocht wat ik nodig heb, en die is gemakkelijk te vinden.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden met mijn aankoop bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esterwiersma 14-12-2015 In de winkel gekocht
Criquius!
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via mijn vader ben ik bij Bemmel terecht gekomen na grote ellende met lekkage van mijn vaatwasser kon ik direct uit voorraad een nieuwe vergelijkbare vaatwasser bestellen.

Service
Zeer goede service en snelle offerte & afhandeling

Assortiment
Exact vergelijkbaar model uit voorraad leverbaar

Aanbeveling
Speelt snel in op wens van de klant

Extra toelichting
Installatie was heel goed geregeld, via installatiebedrijf waarmee zij samenwerken. Aardige werklieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. de Groot 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
De aflevering was perfect. Mensen vriendelijke, netjes en kundig.

Assortiment
Keus is ruim voldoende

Aanbeveling
We hebben al veel online gekocht maar Bemmel is met een "gouden" kroon de beste!!!

Extra toelichting
Bemmel met Gouden Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jariyet 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via contactmogelijkheid op de site benaderd en snelle terugkoppeling, waardoor bestelling snel en in onderling overleg geplaatst kon worden.

Service
Door snelle communicatie per e-mail perfecte service en levering in onderling overleg op tijdstip dat het beste uitkwam.

Aanbeveling
Laagste prijs garantie, snelle communicatie, snelle levering op onderling overeen te komen dag en tijdstip, betaling per pin aan de deur en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crocop 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn netjes geholpen door de verkoper, ze wisten precies het verchil tussen de twee vaatwasser indesit Difp 28t9aeu & indesit Edifp 28t9aeu aan ons te vertellen.

Service
In eerste in stantie hebben we niet doorgegeven om de oude vaatwasser meet te nemen. Nadat ze gebeld hadden wanneer ze zouden komen hebben ze de oude vaatwasser toch nog meegenomen.

Aanbeveling
Goede en snele service.
Wat ze beloven wordt ook uitgevoerd.

Extra toelichting
Mocht je naar witgoed op zoek zijn check eer de site van Bemmel en Kroon. Goede service en goedkoper dan Media Markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RE 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Na een onduidelijkheid nam de winkel telefonisch contact met me op, waardoor het apparaat geleverd kon worden op de gewenste dag.

Aanbeveling
Een winkel met mensen achter de site, niet alleen maar computers.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

CJG 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpele stappen in het bestelproces, snel gedaan!

Service
Duidelijke communicatie

Aanbeveling
Heel tevreden over het hele proces, zowel het bestellen als afleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaasjan 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Binnen 1 dag een super stille wasmachine in huis. Ook nog eens voor de beste prijs. Helemaal top!

Service
bezorging door twee zeer vriendelijke mannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Broersma 13-12-2015 In de winkel gekocht
leidschenveen, den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel. Ook makkelijk bereikbaar.

Service
We werden direct geholpen. De verkoper was behulpzaam, eerlijk en luisterde goed naar ons. We zijn snel en goed geholpen.

Assortiment
Prima, ruime keuze

Aanbeveling
De winkel is voor ons inmiddels vertrouwd, overzichtelijk. De service is prima en de prijzen zijn scherp. Ook de levering was uitstekend.

Extra toelichting
Een aanrader. We hebben hier jaren terug onze keuken gekocht en nu een prachtige koelvriescombi.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

shop women 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
bezorging tot op de zolder uitstekende service:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris V. 12-12-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keus , kon makkelijk de weg vinden .

Service
De medewerker had 25 jaar ervaring en dat kon je duidelijk merken . We werden meer dan uitstekend geholpen .

Assortiment
Er was ruime keus aanwezig en de prijzen waren echt veel goedkoper dan bij andere winkels . En geloof me , we hebben ze allemaal gehad !!

Aanbeveling
Wij wisten niet af van deze winkel , kwamen hem per ongeluk tegen op de woonboulevard Cruquius , maar gaan nu voortaan hier ons witgoed kopen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadine 12-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon tot op een twee uur de verwachte bezorgtijd te horen krijgen. Ik dacht dat ik ietjes later thuis zou zijn en kon dit ook doorgeven aan een hele vriendelijke man.

Service
mijn afwasmachine staat er goed en de oude is zonder problemen meegenomen.

Aanbeveling
vriendelijk, to the point, realistisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke beschrijvingen en specificaties van producten. Een wasmachine besteld die netjes werd geplaatst waarbij de oude machine ook weer werd afgevoerd. Gezien het gewicht van beide apparaten is deze service zeer welkom.

Service
Op dinsdag een wasmachine van Miele besteld en deze werd donderdag bezorgd op de afgesproken tijd. Van te voren werden we nog even gebeld dat ze onderweg waren. Top!

Assortiment
Wij hadden van te voren al bepaald welk product we wilden aanschaffen.

Aanbeveling
Een winkel die doet wat het belooft. Betrouwbaar met een vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 12-12-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vriendelijk, geen 'praatjesmaker', goed advies

Assortiment
Direct voorradig, binnen een week geplaatst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Goede berichtgeving na je bestelling

Assortiment
Groot assortiment en gunstige prijzen

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Forma 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en snel bestelproces met informatie over het verloop ervan.

Service
Levertijd van vaatwasser was zeer snel.

Assortiment
Zeer ruime keus van vaatwassers en uitgebreide productinformatie.

Aanbeveling
Snel, goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.P. van Dam (pedicure) 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bemmel en Kroon hebben een duidelijke webshop, zeer veel details genoemd en uitleg is volledig. ook de extra service is ideaal. De klant kiest wat hij of zij wil. En betaald alleen datgene wat hij of zij kiest.

Service
ideaal dat je meteen exact kan aangeven of er sprake is van een trap, of het apparaat aangesloten moet worden en of de oude apparatuur mee retour genomen moet worden.
Je krijgt keurig van te voren per email en ook nog per sms een bericht van bezorgtijd. Vervolgens nog eens korte tijd van te voren een goed ingeschatte bezorgtijd via sms. Zo nauwkeurig heb ik nog niet elders meegemaakt, en dat van een groot bedrijf.

Assortiment
groot assortiment tegen zeer scherpe prijzen

Aanbeveling
de service is top, we kregen zelfs automatisch een nog beter/grotere condensdroger, voor exact dezelfde prijs. De zogenaamde opvolger, hij voldeed aan alle eisen van onze keuze maar was ook nog eens groter!! We hebben nu een prachtige stille en koude warmtepompdroger waar zelfs 9 kg wasgoed inpast.

Extra toelichting
De bezorging is keurig verlopen, de twee mannen waren vriendelijk, terwijl wij nr. 16 van diezelfde dag waren. Petje af, hardwerkende mensen van de bezorging Dynalogic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website en echte winkels waarmee gemakkelijk per telefoon contact mee te maken is.DH506221

Service
toen ik telefonisch advies vroeg bood men aan de bestelling telefonisch op te nemen

Assortiment
Ik heb niets gemist omdat ik op zoek was naar dit apparaat

Aanbeveling
betrokken, deskundig , betrouwbaar DH506221

Extra toelichting
een aanrader DH506221

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
artikel was erg gemakkelijk op de site te vinden

Service
Onmiddelijk een mailtje dat artikel niet voorradig was, maar direkt werd besteld bij leverancier

Assortiment
in door ons gezocht artikel goede keuze

Aanbeveling
In alle bovenomschreven punten een goede afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T.K. 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Goede en duidelijke afspraken gemaakt.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Prima service en vriendelijke service, ook bij de aflevering van de (in dit geval) wasmachine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schonemann 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de webwinkel is het makkelijk zoeken naar de producten die mij interesseren.

Service
Vragen worden snel en adequaat per mail beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
De afwerking en levering van de order is correct en soepel verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, eerlijke prijzen geen onverwachte extra kosten.

Service
Snelle levering, zelf afleverdatum gekozen, wasmachine geïnstalleerd, oude meegenomen en dat allemaal in 10 minuten.

Aanbeveling
Snel, accuraat, netjes. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xdiedev 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke webshop, overzichtlijk

Service
telefoon na een keer overgaan opgenomen, duidelijk in uitleg, correct te woord gestaan

Assortiment
was op zoek naar Miele apparatuur, veel keuze

Aanbeveling
levering prima op tijd, met mail vooraf en een sms.
keurig oude apparaat meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdekok 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle levering, binnen tijdsframe.

Assortiment
Keuze zat!

Aanbeveling
Goede en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard P.M. Vervaart 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk website met duidelijke product omschrijvingen.

Service
Ik had per ongeluk een verkeerde koelkast besteld, inbouw in plaats van een vrijstaande, nadat ik dat bemerkt had meteen een mail gestuurd met de gemaakte fout. Werd zeer snel op gereageerd, Na het zoeken van een alternatief werd de factuur aangepast en het verschil werd binnen 1 dag terug gestort op mijn rekening.

Assortiment
Er is een ruime keuze uit verschillende merken en type en niet geheel onbelangrijk, verschillende prijsklasse. Hierdoor kun je eigenlijk altijd wel slagen.

Aanbeveling
Ik heb een zeer positief gevoel over gehouden over het zaken doen met Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christellen 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te vinden, Bestelprocedure niet ingewikkeld.

Service
Duidelijke follow-up na bestelling wat betreft leveringstraject, datum/uur van levering etc. Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 10-12-2015 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima overzichtelijke indeling. Binnenkomst geeft al een gastvrij gevoel

Service
Een uitleg van de verkoper, zonder zogenaamd verkooppraatje, zodat wij een goede keuze voor de appararuur konden maken. De snelle levering die wij wensten was mogelijk en ook de installatie thuis was direct geregeld. Alle afspraken werden stipt nagekomen.

Assortiment
Alle onze opties voor een nieuwe vaatwasser waren in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
Naast alle voornoemde positieve bevindingen stippen wij ook graag de vriendelijke ontspannen benadering van de medewerkers van Bemmel en Kroon aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website zit goed in elkaar, produkten zijn gemakkelijk te vinden met adequate informatie

Service
De (voorbereiding van) aflevering was zeer punctueel.

Assortiment
Ik vond een breed aanbod van het product waar ik naar zocht. En nog belangrijker: precies de machine die ik op het oog had.

Aanbeveling
Goede inzichtelijke en toegankelijke website. Efficiënte en betrouwbare bestel en betaalprocedure.
Vlekkeloze en snelle uitvoering van het hele proces.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus1957 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig zoeken en makkelijk bestellen

Service
Werd prima geholpen bij vragen over een tussenstuk bij droger en wasmachine

Aanbeveling
Simpel bestellen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Olaf52 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het bestelde apparaat was niet meer leverbaar. Zonder dralen kregen we de nieuwe (duurdere) opvolger tegen dezelfde prijs. We vinden dat top!

Aanbeveling
Betrouwbare winkel met uitstekende service en ruime mogelijkheden voor extra's (inbouwen, oude apparaat retour, etc.)

Extra toelichting
Prijzen zijn ook concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geel 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima kunnen zoeken wat ik zocht vanaf de bank

Service
Supersnel geleverd en keurig

Aanbeveling
Ben super geholpen en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Heijmans 09-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude maar wel telef.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
-goede website, duidelijk
-bestelprocedure was efficiënt en zeer snel; een verademing na een slechte ervaring bij grote concurrent waarbij ik de koop telef. probeerde af te werken.
-afspraken worden nagekomen! heerlijk!
zie ook: onder service

Service
ik heb binnen 10 minuten telefonisch de bestelling geplaatst van vaatwasser + koelvriescombi. info had ik namelijk al uitgebreid bij grote keten verkregen maar toen ik daar na 1 dag bellen nog steeds de koop niet kon bevestigen heb ik via B. en Kroon gekocht. ik kreeg direct een levend persoon aan de lijn!! en t was zo geregeld!

Assortiment
-prima, veel keuze maar ik wist al precies wat ik wilde hebben dus niet uitgebreid winkel bekeken. prijs was concurrerend met de grote ketens en lag voor mijn aankoop zelfs 20 euro lager

Aanbeveling
na een zeer slechte ervaring bij de grote concurrent vanwege telefonische onbereikbaarheid was ik aangenaam verrast door de snelheid waarmee ik bij B&M werd geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco den Heijer 08-12-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima rustige benadering van klant.

Service
Heldere toelichting van de verschillende producten.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima nette klantbehandeling.

Extra toelichting
Fijn dat de ook in de avonden open zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

berg 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt online bestellen maar telefonisch vind ik nog gemakkelijker. Je wordt heel goed geholpen en geadviseerd en je hoeft op deze manier maar 1 keer je gegevens door te geven. Bij een volgende bestelling staat alles er al in.

Service
Het product wordt afgeleverd op afgesproken tijd en netjes naar binnen gebracht. Verder heb ik nog niet veel service nodig gehad omdat het product nog in de garantie zit.

Assortiment
Voor mij genoeg anders zie je door de bomen het bos niet meer.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan: familie vrienden en anderen die aangeven witgoed nodig te hebben. Ik neem aan dat de service voor keukens net zo goed is.

Extra toelichting
Ik heb meerdere producten gekocht w.o. een vaatwasser, die keurig geinstalleerd werd en onlangs een droger voor mijn dochter, die hier heel blij mee is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda 08-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfecte zoekfunctie op de site, duidelijke productinformatie en goed bestelproces!

Service
Netjes bevestiging van de bestelling, op de eerste werkdag een telefoontje, vervolgens een mail Hoe laat de chauffeur zou komen en ook nog een telefoontje een half uur voor aankomst. Ook bij plaatsing aansluiting en oude wasmachine en droger werden meegenomen, top service!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, ben heel tevreden. Mocht het nodig zijn (hoop dat alles nu heel blijft) koop ik zelf ook zeker weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Hellevoet 08-12-2015 In de winkel gekocht
Rijnburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo ontzettend veel keus in merken en modellen, waarbij je ook gemakkelijk de juiste informatie hebt

Service
Altijd snel en goed geholpen. Bij e.v.t. probleem werd dit snel en goed opgelost.

Assortiment
Zo ontzettend veel keus in merken en modellen.

Aanbeveling
Zie voorgaande items, die spreken voor zich !

Extra toelichting
Al diverse keren apparaten gekocht. Hierbij goed informatie gekregen om de uiteindelijke keus te bepalen, waarbij er niets door je strot wordt geduwd. Alle tijd om alles op een rijtje te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankb 07-12-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ruime overzichtelijke winkel, waarbij het personeel zichtbaar is, maar niet opdringerig.

Service
duidelijke uitleg over de mogelijkheden, verwachte levering exact te volgen via track en trace, waarbij het aantal nog af te leveren adressen te volgen is + een melding nadat het adres voor je is afgerond, en de chauffeur onderweg is.

Assortiment
Veel merken en uitvoeringen werkend opgesteld in de showroom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gerda 07-12-2015 In de winkel gekocht
den Haag Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat heel erg overzichtelijk opgesteld en zoniet dan wordt alles via de computer uitgelegd

Service
De service is prima en laat niets te wensen over

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
mooie winkel licht en erg schoon

Extra toelichting
goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk om te bestellen en betalen.

Assortiment
Voldoende merken in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede prijs - correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.van Willigenburg 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heb bijna al mijn keuken apparaten bij B&K gekocht
het bezorgen en aansluiten ging vlot en op tijd.

Service
De afgesproken bezorg datum en tijd werd correct uitgevoerd.

Assortiment
Ruime keus aan merken en prijsklasse is aanwezig.

Aanbeveling
Goede service en correcte behandeling.

Extra toelichting
De wasmachine welke ik heb gekocht is van het zelfde merk als welke ik 13 jaar geleden heb gekocht, alleen door het geluid van de laatste tijd heb ik een nieuwer type aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews