bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15558 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3190 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lbpronk 17-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
wij zijn fantastisch geholpen. We hadden een vaatwasser besteld en deze kon de volgende dag al bezorgd en geplaatst worden. Toen kwamen we erachter dat we een verkeerd model hadden besteld. Na een telefoontje werd dit direct opgelopst. Reslutaat: de volgende dag is de juiste vaatwasser geplaatst door een zeer fijne monteur en de oude is meegenomen. Een super ervaring en wij bevelen deze winkel aan iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

antwerpen60 17-07-2014 In de winkel gekocht
rijneke boulevard hazerswoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel geholpen in de winkel aan de rijneke boulevard

Service
duidelijke afspraken

Assortiment
alles is goed overzichtelijk

Aanbeveling
prettige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hreedijk 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen ging erg eenvoudig.
Geen lange invoerformulieren, alleen het hoognodige werd gevraagd.

Informatievoorziening tijdens het bestelproces was duidelijk.
Betaling ging tevens vlot.

Goede communicatie per mail.

Enigste opmerking: de informatie verstrekking was mijn inziens iets te weinig. In ons geval was het geen punt, wisten precies welk type we wilde hebben, echter voor een nog zoekende klant is meer informatie m.b.t. het apparaat , of een link naar de productpagina van de leverancier, wel gewenst.
Een vergelijk functie van apparaten van dezelfde klasse zou tevens handig zijn om een keuze te kunnen bepalen.

Service
Helemaal top! De bestelde wasmachine was vervangen door een nieuw model.
Dit model was duurder dan het bestelde, toch voor de bestelde prijs geleverd gekregen.

Om 15:45 besteld, de volgende dag om 10:55 geleverd en aangesloten.

Duidelijke communicatie omtrent bestelling en levering.
Kon de vrachtwagen realtime via internet volgen en werd een uur van te voren gebeld.

Bezorgers zagen er verzorgd uit, netjes en beleefd.
Geen klungels die voor het eerst een wasmachine 2 hoog moesten tillen maar ervaren gasten.

Oude machine mee retour genomen, nieuwe op de 2e verdieping geplaatst en uitgepakt, aangesloten en een 1e draai aangezet.
Al het verpakkingsmateriaal is tevens netjes mee genomen.

Aanbeveling
Dit was de 1e keer dat ik bij deze webwinkel een aanschaf heb gedaan.

Als dit de mate van service is die zij altijd afleveren, raad ik deze iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kalinga 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bestelling via de website

Service
Geen gedoe, maar gewoon een superservice. Vriendelijk personeel en bezorging.

Assortiment
De meeste producten hebben ze.

Extra toelichting
De persoonlijke touch van Bemmel en Kroon maakt het gewoon veel plezieriger winkelen dan bij een grote keten. Snelle en vriendelijke service en scherpe prijzen. Door die combinatie is het voor mij de vaste leverancier voor apparatuur geworden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden man den haag 16-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag, Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen één week na bestelling is al mijn keuken inbouwapparatuur geleverd en via B&K geïnstalleerd. Geen vooruitbetaling bij bestelling, maar een PIN-betaling na installatie. Bovendien alles tegen een scherpe prijs en met een goed advies.

Service
Alles ging volgens het &qout;boekje&qout;, top! Nog een kleine accessoire besteld, ook dit kan ik binnen een week afhalen.

Assortiment
Voor mij meer dan genoeg, er staat veel in de showroom, da's prettig!

Aanbeveling
Gezien het eerder genoemde, gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juul28 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, gisteren besteld, vandaag gebracht op afgesproken tijdstip, op de tweede etage, helemaal perfect.

Service
zie boven

Assortiment
was op zoek naar deze koelkast dus weet niet

Aanbeveling
geen enkele aanmerking

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vierdaagse 16-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch om toelichting gevraagd. Alle wensen werden ter plekken afgesproken en meteen via e-mail bevestigd.

Service
wasmachine geïnstalleerd en proefgedraaid door bezorgers. Oude machine meegenomen volgens afspraak.

Aanbeveling
Er is niets mis mee.

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clairehj 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Super snelle levering, wasmachine werd als vanzelfsprekend de trap opgetild en keurig geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt door twee attente jongens. Super service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertdeK 15-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel, overzichtelijk en eenvoudig.

Service
Mooi op tijd binnen afgesproken tijdskader, half uur van te voren berichtje dat men onderweg was. Snel aangesloten .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Majolee 15-07-2014 In de winkel gekocht
rijneke boulevard zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfecte voorlichting en adviezen

Service
prima afhandeling

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
door de goede voorlichting en sortering in prijzen

Extra toelichting
uitstekende bediening, adviezen, voorlichting, afhandeling en aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Bastiaens 15-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wat in ons geval erg belangrijk was(een plots defecte koel/vries combinatie); is de zeer snelle levertijd.De eerstvolgende werkdag werd het product al bezorgd!

Assortiment
Van laag tot hoog segment/prijsklasse is er een ruime keuze aanwezig.

Aanbeveling
Onze review spreekt hier voor zich.

Extra toelichting
Op alle punten scoorden Bemmel&Kroon een 10, omdat er in de ogen van mij en mijn vrouw; net als bij een eerdere aanschaf 6 jaar geleden bij dit bedrijf, grote vakkennis aanwezig is i.c.m. een objectief advies! Wat net zo belangrijk is,is dat de bezorgers bij aflevering (in dit geval een grote koel/vriescombinatie)een net zo'n goede indruk achter laten als hun collega's in de winkel.Dit hebben zij dan ook gedaan, met alle tijd voor een correcte, nette en voorzichtige plaatsing. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kanbier235 14-07-2014 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Helaas zat er vertraging bij de leverancier maar ik werd hier goed en netjes over geinformeerd.

Assortiment
Genoeg keuze en de bereidheid om even goedkoop te leveren als je op internet een goedkopere hebt gezien

Aanbeveling
Prima winkel, vriendelijke mensen en goede service

Extra toelichting
Een mooie winkel met vriendelijk personeel; gewoon even binnenlopen als je iets zoekt!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MarianBeukers 14-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg vriendelijk geholpen in de winkel met als optie dat we niet alleen wasdroger maar ook gelijk een wasmachine hebben gekocht.
Bedankt Pascal

Assortiment
Keuze te over.
Wij waren wel al goed voorbereid en hadden een idee wat we wilde hebben.

Aanbeveling
Een groot assortiment met beste prijs.

Extra toelichting
Na overweging te gaan shoppen in andere witgoed winkels in onze buurt toch gekozen voor Bemmel en Kroon omdat : Geen zoektocht naar personeel. Technische kennis en duidelijke uitleg. Non nonsens zaak. Goede prijsgarantie ( de goedkoopste ).

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

helmavdh 14-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede internetsite. Scherpe prijzen. Bieden de mogelijkheid vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Service
Klantvriendelijkheid optimaal. Snelle reactie(s), vlotte levering. Bevestigingen via de mail. Het aflevermoment wordt in een mail aangegeven; bestelling op dag van aflevering te volgen. Vriendelijke bezorgers.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Aan iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Deze winkel is aan te raden voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.A.Hoogkamer 13-07-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer correct op de hoogte gehouden over het tijdstip van aflevering
Prima voorlichting door de verkoper

Service
Twee keurige jongens die de verpakking meenamen
en de machines na opstelling hebben getest.

Assortiment
We wisten direct wat we wilden
DE 9 had ook een tien kunnen zijn.

Aanbeveling
Een fijne zaak om te kopen

Extra toelichting
Overzichtelijk, een goed assortiment en fijne bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvdBvdT 11-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, ingedeeld naar soort apparaat. En daarbinnen kun je specifieker zoeken op overige wensen.

Service
Duidelijke bevestigingsmail. Dag voor de levering ontving ik een mail met een tijdslot (van 3 uur) wanneer apparaten bezorgd zouden worden, met de opmerking dat ik ongeveer een half uur voor de daadwerkelijke levering gebeld zou worden. En dit gebeurde keurig.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze, ik heb apparaten gevonden die voldeden aan mijn wensen.

Aanbeveling
Prima, er werden geen bezorgkosten in rekening gebracht en de apparaten zijn naar boven gebracht en aangesloten. Oude apparaten zijn meegenomen.

Extra toelichting
Prima webwinkel. Ik heb apparaten online gekocht en betaald. Er werden geen bezorgkosten in rekening gebracht en de apparaten zijn naar boven gebracht en aangesloten. Oude apparaten zijn meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

watermunt 11-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
winkel makkelijk bereikbaar voldoende parkeer gelegenheid

Service
netjes op de hoogte gebracht levertijd , en een half uur van te voren nog een telefoontje komen eraan.
en verpakking netjes afgevoerd.

Assortiment
groot assortiment en voor iedere beurs.
en goede uitleg verkoper wist wat die verkocht

Aanbeveling
moderne en nette winkel overzichtelijke opstelling van apparatuur , je kan op je gemak kijken zonder te worden opgejaagd .
en bij vragen goede uitleg.

Extra toelichting
reden dat wij hier weer gekocht hebben is de goede service, die we eerder al hebben gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marJlp 3325 11-07-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk

Algemene score

8,0

Service
De ontvangst in de winkel was zeer vriendelijk en de uitleg van het product en vragen die we hadden werden op een prettige en begrijpende manier uit gelegd .

Assortiment
Er was ruime keus en de prijzen waren concurrerend ten opzichten van collega's .

Aanbeveling
De klant vriendelijkheid heeft een goede indruk gemaakt en de afspraken zijn na gekomen.

Extra toelichting
Je kreeg de kans om het product dat je wilde kopen op je gemak te bekijken en samen overleg te plegen,voor het thuis bezorgen van de wasdroger werd gekeken hoe het voor ons het beste uitkwam,er werd niet gevraagd voor een vooruit betaling .

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Sophie12345 09-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt prima, ook het bestellen gaat snel en makkelijk

Service
Perfecte service. Wasmachine werd op de plek van bestemming geplaatst en gemonteerd door de extra service.

Assortiment
Genoeg keus op de site om uit te kiezen

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Goede service Goedkoper dan andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisaluke 09-07-2014 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel geregeld en vakkundig.

Service
Bij bestelling krijg je een bevestiging per e-mail.
Vervolgens krijg je een e-mail dat het artikel voorradig is en je kunt de afspraak online maken.
De dag ervoor kregen we het tijdstip door (4 uur tijdsbestek) en een half uur voor levering nog een belletje dat ze eraan komen. Geweldig.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Vakkundige uitleg over het artikel.
Goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JamesJo 09-07-2014 In de winkel gekocht
Dorpsstraat te Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede uitleg. Mooie korting ontvangen. Op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Van Huysse 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo simpel om te bestellen; je gelooft het bijna niet

Service
Op tijd, prima op de hoogte gehouden van de track en levering, 15 minuten van tevoren gebeld. Prima

Aanbeveling
Uitstekende service, prima prijs en snel geleverd. Oude apparaat werd zonder problemen direct meegenomen. Aardige, bereidwillige bezorgers. Chapeau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahmvhf 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website is duidelijk en
producten zijn makkelijk te vinden

Service
goede regeling van afspraken via e-mail en afspraak werd ook nagekomen

Assortiment
grootassortiment

Aanbeveling
beste afhandeling

Extra toelichting
goede verstandhouding en berichtgeving over levering van product

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

gelukstreffer 08-07-2014 In de winkel gekocht
Van Bemmel & Kroon te Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
prettig behandeld in de winkel en ook de bezorging was met zorg geregeld.

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze in de winkel.

Aanbeveling
Hele prettige zakenpartner die de beloftes nakomt. Ook de bezorging was met zorg uitgevoerd.

Extra toelichting
Prettige benadering naar de klant toe en goede adviezen gegeven. Snelle levering en de bezorgdienst was zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven de clercq 08-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudige webstore

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeker de moeite doen om hier ook de prijs te vergelijken !

Extra toelichting
correcte service, goede prijs, verzorgde levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

willem56ijsselmonde 07-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je hoefd de deur niet uit !

Service
Werden keurig netjes vantevoren gebeld hoelaat ze er zijn

Assortiment
Voor ons keuze genoeg

Aanbeveling
Werd goed behandeld duidelijk en er werd bezorgd wanneer het ons uitkwam .

Extra toelichting
Een vriend van ons wees ons op deze winkel (Bemmel en Kroon) nadat we een slechte ervaring hadden bij (BCC) het artikel was niet op voorraad en en werden daarover netjes gemaild, toen het binnen was werd er een afspraak gemaakt na onze vakantie die er ook nog eens tussen viel presies op de dag die wij aangegeven hebben en werden een uur van tevoren gebeld , keurig boven gebracht en uitgepakt en neergezet ,vriendelijke bezorgers ,volgende keer gewoon weer Bemmel en Kroon 👍👍 Gr uit Rotterdam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraWassenaar 07-07-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Erg leuke service in de winkel.

Assortiment
Meer dan genoeg merken / types om een keuze uit te maken.

Aanbeveling
Prachtige winkel in een heel mooie winkelboulevard

Extra toelichting
Het was een hele prettige ervaring, met goed en vriendelijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annamarijn 06-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Online besteld en op de gewenste dag afgeleverd

Service
Goed ingelicht over het tijdstip dat de wasmachine besteld zou worden. Post nl. leek wat vreemd, maar de wasmachine werd keurig geïnstalleerd

Extra toelichting
Wat prettig is, dat is dat je ook met een pinpas kunt betalen. Dus betaling na aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimmie1980 06-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet besteld na telefonisch eerst geholpen te zijn. Dus alles vanuit me luie stoel!

Service
Vanuit alle partijen prima geholpen

Assortiment
Op internet zeer veel keuze

Aanbeveling
Goede prijzen, uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hoge Wal 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Zeer vlotte afhandeling van het gevraagde.

Assortiment
Ondanks dat ik maar een apparaat nodig had toch heel de site bekeken

Aanbeveling
De mate van afhandeling en keurige bezorging op de tijd zoals afgesproken.

Extra toelichting
Jammer dat er niet bij vermeld was dat het oude apparaat in een doos had moeten zitten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

arnold1985a 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling verliep gemakkelijk. De avond voor de afleverdag werd het tijdvenster van bezorging toegestuurd. Op de dag van bezorging was de locatie van de koerier in real time te volgen. Een half uur voor bezorging werd er gebeld.

Service
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling en het aflevermoment. De extra-service was boven verwachting: de heren die het apparaat kwamen afleveren waren hoffelijker dan obers in een sterrenrestaurant. Het verpakkingsmateriaal ging netjes mee retour. Ter plaatse bleek een klein deukje in het apparaat te zitten. Hiervoor werd direct gebeld en een transactievoorstel gedaan: een restitutie van een deel van het aankoopbedrag.

Assortiment
Ik heb zeer gericht naar dit apparaat gezocht en niet veel verder gekeken. Derhalve kan ik hier geen goed oordeel over geven. Wel was Bemmel & Kroon een van de weinigen die dit apparaat nog kon leveren.

Aanbeveling
Al met al heb ik een bestelling geplaatst bij een bedrijf dat ik nog niet kende. Dit heeft zeer goed uitgepakt: duidelijkheid en topservice. Zo zou ik het graag altijd zien, zeker aan te raden.

Extra toelichting
Ik heb werkelijk waar geen enkel punt ter verbetering en ben verrast door de nette afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tiemenh 04-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bestellen, betalen en bezorging

Service
Jammer dat ze de koelkast niet naar boven konden brengen. De koelkast is dezelfde grote als de oude maar vanwege de verpakking kon hij niet door het trap gat. Zonder verpakking mogen ze hem niet naar boven brengen. Eigenlijk ook wel begrijpelijk...
Verder werd er keurig aangegeven wanneer ze langs zouden komen (ochten d of middag) en werd er een half uurtje van te voren gebeld dat ze eraan kwamen.

Extra toelichting
Niets mis met deze webwinkel, snelle levering en goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

N.W. van Beelen 03-07-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij de aankoop van elektronica moet je altijd uitzoeken wat het beste bij je past, aan je wensen en vragen voldoet etc. Zelf opzoeken geeft ontzettend veel gedoe en meestal toch nog vraagtekens. Bij Bemmel en Kroon kregen we op elke vraag direct een betrouwbaar antwoordt.

Service
We zijn al bekend met de service van Bemmel en Kroon, maar omdat wij omhoog zaten met een kapot apparaat, na 1 dag al te leveren is toch een geweldige service.

Assortiment
Er is alles voorradig wat je zoekt en bij elk product was de kennis ECHT aanwezig. Zo geeft het al vertrouwen met wat je koopt

Aanbeveling
We kunnen geen enkel argument bedenken wat niet goed was bij onze koop. We gingen alleen ter oriëntatie maar zijn niet verder gekomen.

Extra toelichting
De advisering van de verkoper was echt top, met zeer grote kennis van zaken, niet opdringerig o.i. maar gewoon ouderwets behulpzaam met zoals gezegd een zeer grote kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoi hou 03-07-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wel- 03-07-2014 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na uitgebreid gezocht te hebben op internet, heb ik gebeld naar Bemmel en Kroon. Ze zijn goed bereikbaar per telefoon. Met het OV waren we er snel.

Service
Uitstekende service. De verkoper had veel geduld met ons en heeft kennis van zaken. Hij luisterde goed en gaf het persoonlijke advies, dat we nodig hadden. Per e-mail werden we op de hoogte gebracht van de levering, de bezorger kwam mooi op tijd, het oude apparaat is meegenomen, het nieuwe netjes geïnstalleerd en we kregen ook nog een paar gebruikerstips van de bezorger.

Assortiment
Het assortiment is goed en de prijzen zijn scherp. Een scherpere prijs heb ik nog niet gevonden voor onze aankoop. Als we weer een apparaat nodig hebben, dan gaan we eerst bij Bemmel en Kroon kijken.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen. In de fysieke winkel heb ik bovendien geen hogere prijzen gezien dan in de internetwinkel.

Extra toelichting
De klantgerichtheid is opmerkelijk goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoricamajic 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke bestellingsformulier, zo ingevuld, zonder "kleine lettertjes"

Service
perfect op tijd geleverd, nettjes verpakking van nieuwe en oude apparaat meegenomen. Vriendelijke jongens.

Assortiment
wat ik zocht was leverbaar en tevens laagst geprijsd (i.r.m. andere site's)

Aanbeveling
heb al gedaan !

Extra toelichting
gister besteld vandaag geleverd, geplaatst en ik ben blij :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bendol 03-07-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
vakkundige voorlichting betreffend het door ons aangeschafte artikel.
Prima aflevering en aansluiting. Bedankt hiervoor.

Extra toelichting
goede voorlichting, uitgebreide collectie, en prima aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TinHoe 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker vlot. Kan niet beter. Eerst aantal recensies bekeken, toen besteld.

Service
Snel bevestiging en email over levering. Volgende werkdag melding over tijdstip bezorging. Perfect!

Aanbeveling
Hadden al eerder ervaring met Bemmel en Kroon. Zijn toen in de winkel geweest. Ze weten waarover ze het hebben. Alle informatie is voorhanden. Online gaat gewoonweg ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joenieverse 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima site, prima voorwaarden, prima navigatie op de site.

Service
Leveringsdatum en tijd werden aangekondigd via mail. Toen leveringsplanning uitliep werd ik gebeld met vraag of ik anders wilde plannen of toch (laat op de dag) geleverd wilde krijgen. En bovenal ben ik erg te spreken over de bezorgers, die ondanks een hele zware dag door een OVERvol geplande lading, bijzonder vriendelijk behulpzaam en positief hun werk deden. Respect en dank!

Assortiment
Prima keuzemogelijkheden

Extra toelichting
Goede keuzemogelijkheden, heldere communicatie, goede service (gratis afvoer oude machine en bezorging van nieuwe op 2e verdieping), vriendelijke en kundige bezorging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

martenshugo 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Supersnelle service, vriendelijk onthaal en vlotte communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milte164 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Onze vaatwasser was overleden. Bij Bemmel en Kroon een nieuwe besteld, inclusief inbouw service. Op zaterdag besteld, maandag telefonisch contact gehad voor het maken van een levering en montage afspraak. Woensdagochtend is de vaatwasser bij ons geleverd en gemonteerd. Dat van te voren keurig een 3-uurs tijdsvenster per mail ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

milte164 03-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Onze vaatwasser was overleden. Bij Bemmel en Kroon een nieuwe besteld, inclusief inbouw service. Op zaterdag besteld, maandag telefonisch contact gehad voor het maken van een levering en montage afspraak. Woensdagochtend is de vaatwasser bij ons geleverd en gemonteerd. Dat van te voren keurig een 3-uurs tijdsvenster per mail ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haeug 03-07-2014 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Een duidelijke overzichtelijke winkel

Service
De service vonden wij zeer goed.
De levering was ook zeer goed

Assortiment
Wij hebben alleen naar koelkasten gekeken

Aanbeveling
Bij vele

Extra toelichting
Wij vonden de behandeling in de winkel erg goed. En ook hoe de levering verzorgt werd. De mijnheer van de winkel had ons alles goed uitgelegd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marry2110 03-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site ,zonder gedoe van wachtwoord

Service
Super snelle levering

Assortiment
Prijs , alleen maar gezocht naar een merk stofzuiger

Extra toelichting
Snelle levering,makkelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldo 03-07-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
ik ben inmiddels terug gebeld door de verkoper in zoetermeer en het probleem met de washmachine is verholpen bemmel en kroon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BASFsebastianus 02-07-2014 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk en behulp saam

Service
duidelijke uitleg en merken tegen overelkaar zetten de plus punten en negatieve ounten

Assortiment
Veel merken

Aanbeveling
ze zijn klant vriendelijk
en behulp saam wat je zoekt

Extra toelichting
Makkelijk berijkbaar ook met scootmobile Min punten niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred1980 02-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
Heb telefonisch contact gehad was op zoek naar een bepaald model deze blijkt niet meer leverbaar kreeg dat bij Bemmel en Kroon eerlijk te horen in vergelijking met anderen webshops en ze boden ons twee alternatieve modellen aan . De verkoper wist ook waar hij over had was duidelijk en eerlijk geen verkoop praatjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

keesmeer 02-07-2014 In de winkel gekocht
Rijneke bpoulevard Hazerswoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon Goed!! Kwaliteit. Snelheid. Service. Absoluut aanbevelingswaardig

Service
Gewoon Goed!! Kwaliteit. Snelheid. Service. Absoluut aanbevelingswaardig

Assortiment
Gewoon Goed!! Kwaliteit. Snelheid. Service. Absoluut aanbevelingswaardig

Aanbeveling
Gewoon Goed!! Kwaliteit. Snelheid. Service. Absoluut aanbevelingswaardig

Extra toelichting
Zoals al eerder vermeld. Zeer ruime keuze. klantvriendelijk. Geen enkel negatief punt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

korsow 02-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke website, productvergelijker overzichtelijk

Service
Vriendelijke bezorger. Klantenservice prima bereikbaar.

Extra toelichting
Had de beste prijs voor het product dat ik wilde. Dag van levering bepaal je zelf. Assortiment is ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldo 02-07-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer

Algemene score

3,5

Gemak
wij hebben een siemens van 900 euro op advies van bemmel en kroon gekocht na een paar dagen ligt er steeds een plas water onder de machine. goed geadviseerd Bemmel en kroon .Verkoper vertelde ons is 1 van de beste machine dan wil ik wel eens weten wat de slechte is.

Assortiment
Wij hebben op advies van bemmel en kroon een dure siemens wasmachine gekocht want de verkoper zij dat het een hele goede machine was nou een paar dagen later ligt er een plas water onder heel goed bemmel en kroon vakmanschap.

Extra toelichting
Als u bovenstaande tekst leest lijkt dat mij wel duidelijk

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews