bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15658 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3114 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JvandenBrink 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken op naam en type van het apparaat (wasmachine) op de website ging erg eenvoudig. Erg duidelijk is de dienst- en prijsopbouw op de site: kostprijs, thuisbezorging (gratis), oud apparaat terug, bezorging op aansluitplek, aansluiting.
Afleverdag kun je zelf opgeven, werd direct bevestigd en op de leverdag kon je de lading continue volgen.

Service
Ik belde om 5 voor 5 zaterdagmiddag en werd nog vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Levertijden zijn flexibel en zelf op te geven. In de bevestigingsmail stonden duidelijk retourinfo en contactinformatie met een naam.

Assortiment
Qua wasmachines kon ik elk type dat ik wilde vergelijken bij Bemmel en Kroon vinden. Dat was niet zo bij andere online aanbieders. En ons type was hier ook nog eens het scherpst geprijst.

Aanbeveling
De site maakt keuze gemakkelijk en keuzes inzichtelijk. Daarbij doen ze wat ze beloven (levertijd, etc).

Extra toelichting
Groot aanbod tegen goede prijs, alles perfect georganiseerd. Als ik weer een elektrisch apparaat nodig heb, ga ik zeker weer eerst bij Bemmel en Kroon kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcelfm 08-04-2015 In de winkel gekocht
Forepark, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hele fijne combinatie van zowel showroom als webshop. Voor wat betreft de webshop, heel fijn dat er reviews op staan en een koppeling is gemaakt naar Kieskeurig.nl zodat je daar niet opnieuw naar het product hoeft te zoeken.
De showroom is uitgebreid en personeel vriendelijk.

Service
Snelle levering en nette jongens die de wasmachine gratis naar de 2e etage hebben getild + gemonteerd!

Assortiment
Ruim assortiment van de meest voorkomende merken.

Aanbeveling
Voor wat ons betreft was het wederom een prettige ervaring om hier te kopen.

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede informatie op webshop, vriendelijk personeel en mooie showroom. DH458299

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bentenholder 08-04-2015 In de winkel gekocht
Woonbouulevard Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Na ons online georiënteerd te hebben, nadere informatie ingewonnen in de de fysieke winkel van Bemmel en Kroon. Het is toch gemakkelijk dat je in de praktijk het product kunt zien, wat je wilt gaan aanschaffen en daarbij nog aanvullend advies kunt krijgen.

Service
Levering binnen de afgesproken periode.

Verder handig dat je direct ook de installatie van het te kopen product kunt regelen.

Assortiment
Assortiment voldeed aan de verwachting.
Prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Ik zou op basis van deze (eerste) ervaring Bemmel en Kroon zeker aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Panky 08-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Extra toelichting
Let op! Voordeliger bestaat niet! is niet helemaal de waarheid. Bij Media Markt in de winkel 5 euro goedkoper, alleen was daar alleen nog een demo model.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

martijnhilversum 08-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
snelle en correcte afhandeling. en vooral tijdige en correct inschatting van aflevermoment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tjerk90 07-04-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude, Rijneke Boulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Duidelijkheid over de levering.
Professionele productinformatie in de winkel.

Assortiment
Voldoende keuze, variatie in verschillende filialen.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Fijn dat je in de winkel eerst zelf rustig kan rondkijken voordat er een verkoper komt om je te informeren. Zij geven professioneel advies over de verschillende producten en geven je het gevoel vrij te zijn de keuze te maken die je zelf wilt. De bezorging verliep goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

torterra 07-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel vlot zelf een leveringsdatum te kiezen

Service
Vóór aankoop via mail een informatieve vraag gesteld; onmiddellijk een duidelijk antwoord gekregen

Assortiment
Nergens goedkoper gevonden

Aanbeveling
top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

indy1968 07-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer, Dorpsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We hadden een heel ander koel-/vriescombinatie via Internet uitgezocht door vele recensies op Internet te lezen, maar werden geadviseerd een soortgelijk apparaat van een ander merk te kiezen voor €100,= goedkoper maar voor dezelfde kwaliteit. Dat was fijn om hier op gewezen te worden.

Service
Na een online keuze gemaakt te hebben toch maar even in de winkel gekeken. Keus viel op een ander apparaat en we mochten deze showroommodel hebben. In de winkel gekeken naar gebreken of beschadigingen en niet kunnen ontdekken. Hier voor getekend. Bij levering een ander apparaat gekregen omdat de apparaat toch een mankement vertoonde. Netjes van Bemmel & Kroon om uit voorzorg een ander te leveren.

Assortiment
Assortiment in de (web-)winkel zelf viel tegen, maar voor ons niet bezwaarlijk omdat ik niet voor het bedrijf ging maar voor het toestel en pas daarna keek waar die het goedkoopst te halen viel.

Aanbeveling
Gezien ons ervaring met de service en dat we prima geholpen zijn, ook gezien ons eerdere ervaringen door een combimagnetron in deze winkel te kopen waar we uitstekende ervaringen mee hebben, kom ik graag bij deze winkel terug.

Extra toelichting
In eerste instantie online een Bosch KGE39EW43 gekozen, maar na een bezoek aan de winkel in Zoetermeer gekozen voor de Siemens KG39EBW40. Prima service en goed advies gekregen. Thuis met veel gemak de draairichting zelf verandert (advies om dat door de technische dienst te laten doen voor €50,= vond ik wel erg veel voor een karweitje van amper een half uur). Voor de rest zeer tevreden met het apparaat zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pauline78 06-04-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We zijn naar de showroom van Bemmel en Kroon geweest, waar de verkoper ons heeft geholpen om de wasmachine te kopen die voor ons het meest geschikt was. Een overzichtelijke showroom met de informatie van een goede verkoper.

Service
De verkoper in de showroom wist waar hij het over had en kon meer vertellen over diverse wasmachines dan andere winkels waar we zijn geweest.

Assortiment
Ruimte keus tussen vele wasmachines en verschillende merken.

Aanbeveling
Voor ons is de showroom dichtbij en voor de tweede keer al de winkel waar we zijn geslaagd met een goed gevoel.

Extra toelichting
Het voordeel van Bemmel en Kroon internetwinkel: -Goede service, de verkoper weet waar hij het over heeft -De verkoper vergelijkt de producten en zal niet alleen één merk aanprijzen. -Fijne prijzen -Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v.d.bosch40 06-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website

Service
volgende dag al geleverd en niet hoeven wachten tot ze kwamen, want 20 min voordat ze voor de deur staan belde de chauffeur nog netjes.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
al eerder wat gekocht via Bemmel en Kroon en dat bevalt goed.

Extra toelichting
Was fijn om de vaatwasser in het echt te zien, omdat de binnenkant niet goed op internet te bekijken was. Toen gelijk in de winkel de vaatwasser besteld, want we hadden thuis al goed georiënteerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sandradekkervz 06-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzicht, en alles goed beschreven.

Service
goed.Ik heb na 19.00 uur besteld en had de wasmachine anderhalve dag later al in huis.

Assortiment
ruim assortiment in alle prijsklasse.

Aanbeveling
Zeker van wege ruime keuse en goede service.

Extra toelichting
Zeer goede service en ruim assortiment kortom gewoon top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike Timan 05-04-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Service zoals van ouds. Grote showroom, voor de kids een bioscoop en voor de ouders daardoor tijd om even rond te kijken. Vakkundige medewerkers wat heeft geresulteerd in een juiste aankoop voor ons!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yanot 05-04-2015 In de winkel gekocht
Zoewtermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Medewerkers hebben kennis van zaken en stellen daarom de juiste vragen, zodat je kunt komen tot een goede beslissing

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hankiestkeurig 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettige website, afwijkende wensen makkelijk en naar tevredenheid via email geregeld. Gemak van internetbestelling gecombineerd met persoonlijk contact met verkoper, alles van huis uit.

Service
Uiterst correcte behandeling gekregen via email, meerdere mails werden professioneel en op vriendelijke toon beantwoord.

Assortiment
Ruim voldoende keuze, alle bekende merken.

Aanbeveling
Zelf afgegaan op de aanbevelingen op Kieskeurig, die blijken helemaal terecht.

Extra toelichting
Eerste ervaring met Bemmel & Kroon, wasmachine en droger (Siemens), order BKI 441858. En zoals al gemaild aan de verkoper: “…helemaal tevreden. Jullie maken je reputatie helemaal waar.” Terugkijkend, nu alweer zo’n 4 maanden na levering, schiet me nog steeds niets te binnen waar ik wat op aan kan merken. Prima website met volledige product informatie en handige vergelijkingsfunctie zoals ook bij Kieskeurig. De reviews van Kieskeurig staan al bij de producten op de B&K website, deze hoef je dus niet apart op te zoeken, erg handig. Vanwege afwijkende wensen heb ik niet via de website besteld maar contact gezocht middels het email adres op de website. Vlotte reactie met offerte, die op verzoek ook weer vlot naar tevredenheid verder werd aangepast. Na orderbevestiging kreeg ik binnen minuten een email retour met Ideal link zodat de betaling vrijwel net zo snel en makkelijk was als via de website. Een enkel puntje op service gebied dat niet in de offerte was vastgelegd, wat ik pas na betaling merkte, werd ik direct over gerustgesteld en de gevraagde service is inderdaad ook probleemloos geleverd. In totaal een uiterst correcte behandeling via email, helemaal tevreden over deze persoonlijke service op afstand. Vervolgens bezorgdag zelf kiezen, ’s avonds een mailtje met een tijdvak van 3 uur en op de dag zelf ruim van tevoren nog een telefoontje, helemaal zoals het hoort. Snelle levering en aansluiting van de apparaten, waar we nu na 4 maanden nog steeds helemaal blij en tevreden mee zijn. En dan ook nog met de zekerheid van 8 jaar garantie vanwege de actie van B&K ten tijde van aankoop: gratis garantieboxen van Siemens. Wat wil je nog meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne_61 04-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne website en makkelijk de producten met elkaar vergelijken

Service
Snelle reactie op vragen. Snelle levering. Medewerkers zijn erg vriendelijk.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb vaker bij Bemmel en Kroon gekocht en Blijf het een fijne winkel vinden. Heb je vragen via de mail of telefoon dan krijg je altijd snel en op een vriendelijke correcte manier antwoord.

Extra toelichting
Snelle en goede service en vriendelijke medewerkers. Lopen altijd een stapje harder voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CindyN 03-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie overzichtelijk website

Service
Uitstekende service zowel op de website als in de winkel en de goedkoopste desondanks ik nog een aantal extra opties had genomen.

Assortiment
Breed assortiment, voor ieders wat wils.

Aanbeveling
Persoonlijke deskundige & vriendelijke service!

Extra toelichting
Ik ben vanaf het begin van de aankoop tot en met de levering aangenaam verrast over de service op de website, persoonlijke service in de winkel en de prijs van het product. Ik zal hier zeker terugkomen en het aan andere mensen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertjesvlaardingen 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Het oude type was niet meer leverbaar. Gelijk het aanbod gekregen het nieuwere type te leveren tegen de prijs van de oude.

Extra toelichting
Zelfs kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Ordenummer BKI457096

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goodbuy 03-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hebben eerst online kookplaten bekeken
Site was eenvoudig en makkelijk

Service
Inductie plaat stuk hadden snel een nieuwe nodig ,alles snel geregeld bij Bemmel en Kroon

Assortiment
Alle bekende merken en types zijn te koop

Aanbeveling
Fijne winkel en goede en deskundige medewerk(st)ers, kregen goede uitleg

Extra toelichting
Winkel ziet er goed uit, mooie keukenopstellingen en veel apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dees1975 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De prijs was net gestegen, maar ik kreeg alsnog een mooie aanbieding. Een dag later werd de machine al gebracht en als service naar zolder gebracht en aangesloten. Ook de bezorgtijd was geweldig. Via internet kon ik precies volgen wanneer ze hem kwamen brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paarlberg 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site
Betaling ging eenvoudig

Service
Uitleg over installatie door chauffeur, zonder te vragen

Assortiment
Erg ruime keuze op allerlei gebied

Aanbeveling
Goede en betrouwbare service!

Extra toelichting
454496-1 Ordernummer Duidelijke site, betaling ging soepel, levering aangekondigd per tijdvak op de dag. Levering keurig op tijd en de chauffeur en bij rijder waren netjes en gaven installatie tips. Goede service en scherpe prijzen! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik Kies 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We wisten wat we wilden, Bemmel en Kroon kwam er als goedkoopste uit.
Product bestellen ging erg eenvoudig, prima!

Service
Voor 4 uur besteld, 1 dag later om 12.30 stond de aankoop binnen! Mogelijkheid tot pinbetaling is heel fijn, jammer dat dit €4,95 moet kosten ( zeker op grote aankopen)
Op de site van Bemmel en Kroon staat dat alle vrijstaande apparaten worden aangesloten, helaas bij ons niet gebeurd hoewel het hier om een wasdroger ging.
Is niet echt een probleem maar wel jammer als het zo geschreven staat.
Wat wel erg positief is is dat Bemmel en Kroon ons ipv het bestelde artikel het nieuwere model hiervan leverde voor dezelfde prijs, top!

Aanbeveling
Een betrouwbare webwinkel, snelle levering, prima prijzen.

Extra toelichting
Snelle service, prima prijs. Jammer van de extra kosten bij pinbetaling, zeker bij grote aankopen. Voor dezelfde prijs het nieuwere model, top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

benberenbroek 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Achter je computer bestellen en binnen een paar minuten al antwoord.

Service
Wordt thuis bezorgd, geinstalleerd, oude wasmachine meegenomen, aardig personeel en met de pin betalen als de wasmachine wordt geleverd.

Assortiment
Alle wasmachine's die ik wilde bekijken op de site waren er.

Aanbeveling
Zie service, ik ben heeeeeel tevreden.

Extra toelichting
Zie mijn antwoorden hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichZ 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de site van Bemmel en Kroon kon ik heel makkelijk de wasmachine en droger vinden die ik wilde hebben

Service
Ik had nog een paar vragen over drogers, aangezien ik die nog niet eerder heb gekocht. Al mijn vragen werden beantwoordt en de persoon aan de telefoon scheen er veel over te weten

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht

Extra toelichting
Ik kon een afspraak maken wanneer het geleverd moest worden en het werd meteen naar boven getild. Ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiersmatw 03-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
* Op de kieskeurig site kwam Bemmel en Kroon er als beste uit bij het gekozen product, makkelijk doorverwezen.

* in een paar stappen besteld

Service
* Goede informatieverstrekking van de levering dmv sms, email en telefoon
* levering keurig zoals afgesproken na 1 dag
* gratis verzending en lage aansluitkosten t.o.v. andere aanbieders
* wasmachine werd naar zolder gebracht en oude ook weer meegenomen

Assortiment
* scherpe prijs t.o.v. andere aanbieders
* Veel vergelijkbare alternatieven

Aanbeveling
Ik zou een bekende adviseren de site te bekijken vanwege aanbod/prijs

Extra toelichting
Vanaf het moment van de bestelling word je keurig op de hoogte gehouden over de verwachte levertijd dmv Email, sms en telefoon. Levering volledig volgens afspraak en wasmachine naar zolder werd gebracht en aangesloten. ordernummer BKI457682

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Bos 64 02-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Snelle levering, mailtje van tevoren over het tijdstip. Super makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

RZEILE 02-04-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel betrouwbaar en komen afspraken na

Service
tot op de plaats waar het artikel moest staan

Aanbeveling
zou er iemand een plezier mee doen als het net zo verloopt als bij mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CeesvandeSchraaf 02-04-2015 In de winkel gekocht
Cruquius, Hoofddorp
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken en gratis parkeren

Assortiment
alles overzichtelijk te bekijken

Aanbeveling
snelle service en direct geholpen en goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

videoman1962 02-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke informatie

Service
goede levering, op tijd, en helemaal te volgen via track and trace, perfect.

Assortiment
Genoeg keuze, met A produkten. duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Heb al 2 keer via bemmel-kroon iets besteld, top, ook bij calamiteiten goede ondersteuning en uitleg, vriendelijk en prettig bedrijf.

Extra toelichting
Ik vind het een prettige zaak, snelle en gratis levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dennis spaargaren 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke site, eenvoudig in te vullen

Service
had zelf verkeerd aangegeven dat ik het bestelde zal afhalen, is netjes opgelost en toch bezorgt

Aanbeveling
lekker makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lgepen 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gisteren besteld, vandaag in huis! De machines zijn momenteel aan het lopen.

Service
We hebben inclusief montage besteld(meerprijs 5,-) maar hij wordt afgeleverd maar niet aangesloten.

Assortiment
geen motivatie

Aanbeveling
goed bevallen

Extra toelichting
Snelle service is prima, prijs is ook goed. Veel revieuws!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

pmmjester 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Hier klopt alles: prijs, communicatie en aflevering. Zeer informatieve 'real time' track & trace wanneer bestelling wordt afgeleverd. Aangenaam verrast! enige verbeterpunt: wat meer search opties in de website per categorie: bv prijs icm energie level

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

espedi 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Voor ons voldoende. kan er niet echt over oordelen

Aanbeveling
snelle levering, mooi thuisbezorgd, oude meegenomen. top gewoon

Extra toelichting
Snelle levering, belden van tevoren , netjes geplaatst, gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Natascham 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Was zo gevonden en makkelijk te bestellen.

Assortiment
Wist al wat ik wou hebben.

Aanbeveling
Ik ben zeer netjes en snel geholpen..Snelle levering mits voorradig

Extra toelichting
Ik heb er een goede ervaring bij.Als ik in de toekomst nog wat nodig ben zal ik zeker eerst hier gaan kijken...Bedankt voor de snelle service en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W.v.d.Rijdt 01-04-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is gemakkelijk bereikbaar.

Service
Goed advies en de vaststelling van de afleverdatum wordt in overleg gedaan.

Assortiment
Ruim voorzien van diverse varianten in toestellen.

Aanbeveling
Heb er meerdere keren gekocht. Voor een volgende gelegenheid zijn ze weer eerste keus.

Extra toelichting
Klantvriendelijk en servicegericht zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik aan deze winkel denk. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.v.d.Rijdt 01-04-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel is gemakkelijk bereikbaar.

Service
Goed advies en de vaststelling van de afleverdatum wordt in overleg gedaan.

Assortiment
Ruim voorzien van diverse varianten in toestellen.

Aanbeveling
Heb er meerdere keren gekocht. Voor een volgende gelegenheid zijn ze weer eerste keus.

Extra toelichting
Klantvriendelijk en servicegericht zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik aan deze winkel denk. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Warnaar 01-04-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Winkel is dichtbij

Service
Vriendelijk personeel met duidelijke uitleg apparaten

Assortiment
Keuze uit verschillende merken en prijsklassen

Aanbeveling
Snelle levering en goede service

Extra toelichting
Goede informatie en snelle levering zonder bijkomende kosten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Wilfried56 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon per telefoon bestellen.

Service
Bij problemen kan ik hun gewoon bellen.

Assortiment
Ruim voldoende keus ook via de website.

Aanbeveling
Ivm snelle aflevering iedereen.

Extra toelichting
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wilfried56 01-04-2015

Mijn ordernummer is CRQ457323

Reageer

mw.Schuller-Punt 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk keuzemenu, duidelijke extra opties, uitgebreide beschrijving van het apparaat

Service
ik hoefde geen contact op te nemen, alles online geregeld. snelle levering, keuze in leverdag. veel service mogelijk voor weinig/geen kosten. nette koeriers, te volgen via track en trace.

Assortiment
uitgebreid, voordelig assortiment.

Aanbeveling
ik heb geen minpunten, dus ik zou het zeker aanraden.

Extra toelichting
ik heb hierboven alles al gemotiveerd, alles super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Storm8 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle kosteloze bezorging, goede webpagina, bezorging zeer goed te volgen en bezorgtijd zeer goed aangegeven.

Service
Heel prettig hoe aangegeven wordt wanneer het pakket verwacht kan worden.

Extra toelichting
Snel, duidelijk en transparant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mborne 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht een bepaalde wasdroger, die ik makkelijk kon vinden met de zoekfunctie. De beschrijving was duidelijk, de betaalservice prima en de bevestiging kwam vlak na de betaling via de mail.

Service
De eerste werkdag na bestelling kwam de bevestiging en aankondiging van de aflevering de volgende dag. Diezelfde avond werd het tijdsvenster van drie uur gemaild, op de dag zelf werden wij gebeld dat de levering over 20 minuten plaats zou vinden, aan het begin van het tijdsvenster.

Assortiment
Hoewel ik een bepaald product zocht en vond, heb ik het assortiment kort bekeken. Lijkt me erg uitgebreid en up to date.

Aanbeveling
Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik deze winkel niet aan zou bevelen: prima assortiment, informatie en service.

Extra toelichting
Op de punten gemak, service en assortiment verraste deze winkel me positief, zo als te zien uit mijn commentaren bij deze punten. Ik zal zeker weer bij Bemmel en Kroon kijken als ik een desbetreffend product zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tukkiproductions JM 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website goede info verkregen. Voldoende reviews van klanten over het product. Hele snelle levering op gewenste datum.
Zelfs extra service was met enkele muisklikken op maat te kiezen

Service
Wat gevraagd is werd prima geleverd + extra service: Installeren én oude apparaat meenemen voor maar 5 eu extra.
Het bestelde product was niet op voorraad, daar kregen we een beter product Nieuwe type) voor in de plaats voor de ouder prijs. Scheelde zomaar 200 eu.

Assortiment
Meer dan genoeg keus met veel reviews

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Laten je niet in de kou staan!

Extra toelichting
Wij wilden een siemens type vanwege de prijs. Deze was niet op voorraad, we kregen er een nieuwere type voor met betere mogelijkheden voor de zelfde prijs. Ofwel 200 eu korting! Daarnaast werd alles op gevraagd tijdstip op 1ste verdieping geïnstalleerd + oude machine meegenomen voor slechts meerkosten van 5 eu. (normaal totaal 15, maar de eerste helft service zat al bij deze wasautomaat inbegrepen) Zoals zeeuws meisje altijd zegt: Geen cent teveel! Dank voor goede service! Siemens WM16S445NL ordernr. BKI457046

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ambas 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Geen gesjok door winkels, lekker vanuit je luie stoel kiezen en bestellen

Service
Vlotte levering met vooraf een email met daarin de verwachtte levertijd

Assortiment
Ruim voldoende keus, meer dan in de winkel

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Prima webshop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zenid1 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en online bestellen

Service
Goede service en snelle levering

Assortiment
Voor mijn product de goedkoopste

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Extra toelichting
snelle en goede levering en ook een goede koeriersdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.bouman 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles goed geregeld en snel via internet super

Service
voor 4.95 euro perfect aangesloten en op zijn plaats gezet proefgedraaid

Assortiment
hebben genoeg keus op internet en goedkoop

Aanbeveling
alles snel geregeld en perfect bezorgden een ander zal ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
alles perfect geregeld en bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whiskey1959 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk thuis te bestellen.

Service
Op afgesproken tijd geleverd en goed kunnen volgen.

Assortiment
uitgebreid en altijd goede keuze.

Aanbeveling
Keurige behandeling en levering

Extra toelichting
Is een top winkel was keurig op tijd geleverd en netjes verzorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bhangra 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzichtelijke website. Heel makkelijk product kunnen vinden en bestellen! Factuur ook direct ontvangen na betaling. TOP!

Service
Binnen de afgesproken tijd product ontvangen en ook een mail achteraan met een Bedank voor kiezen voor Bemmel & Kroon. Ook allemaal netjes vermeld wat te doen bij klachten en problemen. Hier uit blijkt dat Bemmel & Kroon haar klanten niet vergeten is na de bestelling.

Assortiment
Voldoende keuze gevonden van de wasmachines. Machine besteld maar voor dezelfde prijs een upgrade model ontvangen! Ook dit werd allemaal duidelijk vermeld over wat besteld is en wat geleverd wordt.

Aanbeveling
Goede service en duidelijke afspraken! Prijsverhouding absoluut niet duur vergeleken met andere websites/winkels.

Extra toelichting
Goede service en duidelijke afspraken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schelfhout 31-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede informatie door de telefoon

Service
correcte en snelle informatie en bevestiging op de mail

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Sie eerdere argumenten en een goede prijs/ kwaliteit. Ook de montage door een installatiebedrijf werd goed verzorgd

Extra toelichting
goed webinformatie, prettig contact aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klijnbollema 30-03-2015 In de winkel gekocht
Rijndijk, Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prachtige winkel, overzichtelijk en duidelijk.

Service
Zeer goed en uitgebreid geadviseerd door deskundige verkoper.

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden. Heldere verschillen te zien en uitgelegd.

Aanbeveling
Gewoon goed. Advies, verkoop en winkel.

Extra toelichting
Gewoon een goede winkel; professionele uitstraling, breed assortiment, goed advies van een prettige verkoper en marktconforme prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton1972 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We hebben voor Bemmel en Kroon gekozen vanwege hun hoge rating. Dat geeft een goed gevoel.

Service
Levering tot in huis. Al het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Zo ook de oude apparatuur. Ideaal.

Assortiment
Ruim, overzichtelijk en prima prijzen. De koelkast was elders goedkoper. Maar gezien de goede rating, hebben we er gelijk ook een wasmachine gekocht.

Aanbeveling
Ik zou Bemmel en Kroon zeker iemand aanbevelen, omdat ze snel en duidelijk communiceren.

Extra toelichting
Goed assortiment, overzichtelijk. Snelle levering. En prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton1972 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is ideaal om via internet een wasmachine te kopen. Maar het blijft lastig om bij de juiste partij een bestelling te plaatsen. Aangezien Bemmel en Kroon z'n hoge rating hebben, maar ook zeer concurrerende prijzen, heb ik voor hen gekozen.
Zaterdag om 15:00 besteld en maandag in huis.

Service
De service was perfect. Men zette de apparatuur op de plek neer waar het diende te komen, pakte het uit, nam het verpakkingsmateriaal weer mee.Ook de oude apparatuur is meegenomen. Fijn.
Daarnaast hebben we zonder bijbetaling het nieuwe model geleverd gekregen. Een fijne verrassing.

Assortiment
Uitgebreid, betaalbaar en overzichtelijk.

Aanbeveling
Als iemand een adres moet hebben voor nieuwe keuken apparatuur, zal ik hem of haar zeker richting Bemmel en Kroon verwijzen.

Extra toelichting
Goed, zorgeloos en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews