bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16024 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2933 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Epvgilst 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Keuze. Makkelijk gemaakt, eigenlijk direct de vaatwasser gevonden die ik wilde hebben. Terwijl ik eigenlijk nog niet wist wat ik wilde hebben.

Service
Snel even gebeld voor de daadwerkelijke levering. Geen probleem,snel antwoord.

Aanbeveling
Lekker makkelijk door het assortiment en persoonlijk contact.

Extra toelichting
Snelle levering, persoonlijk contact en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Woudy 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met alle info die nodig is
en overzichtelijk.

Service
Service helemaal top twee aardige mannen keurig in bedrijfs kleding.
Het stond in no time, wilt u de droger er ook weer op geen probleem.
Super team.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven en wat je verwacht.

Extra toelichting
De beste prijs voor het product. Heel goede service. Snelle levering. Goed bezorg team. Met vragen snel contact. Volgende aankoop eerst naar Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petakkie 13-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer makkelijke webshop, snel en overzichtelijk in te vullen en te bestellen.

Service
vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag binnen, I rest my case. Keurige jongen mannen die het direct op de plaats zetten.

Assortiment
goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elizabeth116 13-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel bezorgd, tijdstip van levering via sms

Extra toelichting
Tevreden. Snelle levering mogelijk met tijdsindicatie. Geen problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coonies 13-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote keuze!! Ruime opzet winkel

Service
Zeer goede uitleg produkten en goede bereikbaarheid telefonisch

Assortiment
Veel opgesteld, ruime keuze.

Aanbeveling
Deskundige hulp, fijne uitstraling winkel

Extra toelichting
De produkten staan ruim en overzichtelijk opgesteld, rustige sfeer en fijne hulp bij de aankopen. Ordernummer ZTW469386

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coonies 13-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super goed bereikbaarheid en mooie ruime winkel met zeer veel keus!

Service
Rustige en deskundige hulp bij de keuze voor een apparaat.

Assortiment
Top veel keus, er staat heel veel opgesteld.

Aanbeveling
Goede zaak, veel keus en makkelijk telefonisch te bereiken bij vragen, of info. Erg prettig!

Extra toelichting
Ik vind de ruime opzet van de winkel en de grote keuze een groot pluspunt. Fijne deskundige hulp en rustig de tijd kunnen nemen voor rondkijken. Voel me er op mijn gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulpoelstra 13-06-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Correcte levering met bovengemiddelde communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dickhaarsma 12-06-2015 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
vriendelijke klant benadering, verstand van zaken en men neemt de tijd voor je.

Assortiment
Alles wat met keuken, witgoed, barbecue van doen heeft staat op een overzichtelijke wijze uitgestald in de winkel, met duidelijke prijs indicaties

Aanbeveling
goede prijs/kwaliteitverhouding, deskundigheis, vlotte bezorging op de door de klant gekozen dag.

Extra toelichting
groot assortiment, plezierige en vriendelijke bedining, verstand van zaken, nemen de tijd voor de klant en "goede" prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijeberghuis 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima website, zoekfunctie zou iets beter kunnen, bijvoorbeeld op afmetingen

Service
netjes gebeld voor levering, leuke mensen ook!
ik werd gebeld dat ik waarschijnlijk een verkeerde afwerking had gekozen, en dat was ook zo! heel erg attent! Echte mensen aan de lijn wel zo fijn!

Assortiment
zeer uitgebreide collectie

Aanbeveling
ik zou ze aan iedereen aanbevelen, online gekocht met offline service. dat wil iedereen!

Extra toelichting
Ik heb 2 bestellingen geplaatst (BKI470365 en BKI470505) en ze belden even netjes om te zeggen dat ik waarschijnlijk een verkeerde afwerking had besteld. En dat was ook zo! Als consument weet je heel veel dingen niet. Werd zeer vakkundig te woord gestaan en we hebben nu de koelkast die wel goed is. Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ascijmuiden2 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel eb via mail en sms goed geïnformeerd!

Service
Ruim op tijd geleverd en gebeld voor aankomst zoals gevraagd

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
In ieder geval!!!

Extra toelichting
Alles wat er over te zeggen val, vlug veilig en voordelig... V V V Ordernummer BKI469872

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tuinboon48 12-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goede en heldere site en bestelprocedure

Service
Slechts over levertijd en extra kosten:
Levertijd goed, de extra kosten voor 1e etage minder.
Maak de wasmach. €5 duurder en doe die 1e etage in de leveringservice.

Aanbeveling
Goede ervaring met deze leverancier: prijs, snelheid levering, aflevering

Extra toelichting
Idem bij antwoord "aanbevelen aan iemand anders"

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.Droge 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De mogelijkheid van online bestellen geeft veel gemak!

Service
Snelle en efficiënte service. Er wordt meegedacht over aanpassingen die nodig blijken tijdens het plaatsen en je krijgt goed advies!

Extra toelichting
Online onze nieuwe inbouwkoelkast besteld. Binnen een week geleverd en keurig gemonteerd. Snelle en professionele service en gemak door de mogelijkheid online te bestellen. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Bemmel & Kroon zeker aan! Ordernummer BKI468836

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LidaKempen 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden op internet. Snel te bestellen.

Service
Er is goed contact over dag en tijdstip van aflevering. Een prima monteur die zeer vriendelijk is en het apparaat goed en vakkundig installeert.

Assortiment
Zeer ruime keuze uit goede apparaten.

Aanbeveling
Vooral de goede, snelle levering en prima monteur zijn een grote pre.

Extra toelichting
Zeer goede leverancier. Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Chauffeur/monteur was er op de duidelijk afgesproken tijd. Een zeer goede vaatwasser van Indesit die bijna geen geluid maakt tijdens het draaien en met een prima energielabel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Lamens 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke internetsite, geen overbodig gedoe en de informatie is helder gegroepeerd.

Service
Zowel bij bezorgen als bij telefonisch contact was de communicatie helder, de kennis van zaken uitstekend en er werd in beide gevallen nuttige aanvullende informatie gegeven. Bij de installatie werd ik direct gewezen op een veiligheidsprobleem, waaruit brand had kunnen ontstaan. Dit stelt me in staat dat probleem te laten verhelpen.

Assortiment
Ruime keuze, overzichtelijk gepresenteerd en makkelijk te benaderen door aan te klikken binnen welke grenzen je wilt zoeken.

Aanbeveling
Alle scores hierboven 10, dus duidelijke zaak, letterlijk en figuurlijk.

Extra toelichting
De bekendheid is groot, zo ook de bereikbaarheid. Per internet uitstekend en goed te benaderen met duidelijke presentatie. Ook de telefonische bereikbaarheid is uitstekend en de deskundigheid en klantgerichtheid is dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eriontec 11-06-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In een mooie showroom, apparatuur met advies kopen voor een internet prijs! De toegevoegde waarde van een showroom werkt nog steeds.

Service
Zeer prettige winkel met vriendelijk personeel en goede communicatie. Chauffeur belt ook netjes 15 minuten voor aankomst.

Assortiment
Alle bekende merken aanwezig en meest gebruikte modellen in de showroom. Wat niet in de winkel staat is via de webshop te krijgen.

Aanbeveling
Hele aankoop niks op aan te merken. Top winkel!

Extra toelichting
Fijne showroom veel keus en goed advies. Prijzen zijn vergelijkbaar met de webwinkels. Eigen fijne bezorgservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickyH 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Informatie over tijdstip van aflevering is heel goed. Top-service geleverd door de koerier!

Extra toelichting
Goed en voordelig - Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariaens 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aankoop vlekkeloos verlopen!

Service
Na de bestelling begon ik wat te twijfelen over de combimagnetron. Dat krijg je van al die recensies. Maar goed, het verkoopteam van Bemmel en Kroon was begripvol en heeft meteen een goed alternatief geboden voor een scherpe prijs. Prima.

Aanbeveling
Service = flexibiliteit + klantgerichtheid + duidelijkheid.
Prima.

Extra toelichting
Na de bestelling begon ik wat te twijfelen over de combimagnetron. Dat krijg je van al die recensies. Maar goed, het verkoopteam van Bemmel en Kroon was snel bereikbaar, begripvol en heeft meteen een goed alternatief aangeboden voor een scherpe prijs. De afspraken zijn nagekomen. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mmkoning 11-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk besteld via internet

Service
Netjes in de keuken op z'n plek gezet. Lastig in een smal trappen huis in amsterdam. Maar heel voorzichtig naar boven gebracht.

Assortiment
ze hadden het model dat ik zocht, en ook meer.

Extra toelichting
Mijn bestelling, ordernummer BKI467895, is binnen een paar dagen. netjes thuis gebracht. Heel netjes over een smalle trap en krap huis in Amsterdam naar boven getild. Bemmel en Kroon was de goedkoopste en had goede reviews. Aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richardgubbels 11-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles zoals het hoort: makkelijk bestellen, direct informatie over de verzendprocedure. Met track and trace binnen 2 werkdagen geleverd en aangesloten, zoals aangegeven. Kortom: Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GerardEliette 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de luie stoel op internet, met een winkel als achtervang.

Service
Plaatsen vlot en deskundig de apparatuur.

Assortiment
Wat ik nodig had,kon ik gemakkelijk vinden. Heb daardoor niet het gehele assortiment bekeken.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, maar er valt op internet wel veel te kiezen.

Extra toelichting
Deur van koelkast linksdraaiend maken had ik graag laten doen, leek even een zaak van service. Had ik moeten doorgeven net als het aansluiten van het gaskooktoestel. Heb geen moeite met extra werk wat moet worden vergoed.Prima website met kwaliteit voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Knoop230 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede informatie op de website

Service
De volgende dag al in huis

Assortiment
Kon kiezen op de breedte van de koelkast, en kreeg meteen het type dat voor mij geschikt was

Aanbeveling
Alles prima verlopen, doorslaggevend dat service aan huis bij prijs was inbegrepen, alleen het waterpas zetten van de koelkast werd niet gedaan

Extra toelichting
Geen problemen gehad, vlotte bezorging, weinig draairuimte om koelkast te plaatsen, koerier haalde daarom toch de koelkast uit de verpakking voor het naar binnengaan, anders had het niet gepast. Hij zei dat ze dat officieel eigenlijk niet mochten doen vanwege kans op beschadiging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annearthur 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk behulpzaam

Service
bellen gelijk antwoord

Assortiment
breedt goed en goedkoop

Aanbeveling
formule 1 mate

Extra toelichting
beoordeling is goed je moet niet alteid tienen geven er moet spanning en verbetering blijven. ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LoesvH123 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website met de gebruikelijke betalingsmethode.

Service
Zaterdag de wasmachine besteld en maandag werd deze al keurig bezorgt. Voor de levering werd gebeld of we thuis waren. Iets meer uitleg over het apparaat had gemogen. De wasmachine was bijvoorbeeld vochtig van binnen, waar ik in eerste instantie van schrok. Later bleek dat dit gebruikelijk is.

Assortiment
Veel verschillende merken die goed op voorraad zijn.

Aanbeveling
Snelle levering en de wasmachine werd keurig naar de 2de etage gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

service-onderhoud 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, producten goed te vinden. Uiteindelijk telefonisch besteld i.v.m. behoefte aan advies.

Service
Vriendelijk te woord gestaan. Deskundig advies, snelle service (vrijdag besteld, maandag geleverd).

Aanbeveling
Leveren goede, deskundige en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hamaja 10-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site

Service
Prima service,ook toen de betaling mis ging werd er contact met mij opgenomen om me dit te melden

Aanbeveling
Goede service. Goede en snelle afhandeling. Prima geregeld. Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roboskoop 09-06-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij installatie boorde men door een leiding, maar alles werd perfect afgehandeld. leiding gerepareerd en kast vervangen.

Aanbeveling
mooie winkel, breed assortiment en je krijgt een geode prijs, niet eerst de helft er vanaf hoeven onderhandelen. We hebben ook een erg mooi keramiek blad uit konden kiezen.

Extra toelichting
mooie winkel, vriendelijke verkopers. Niet pusherig, wel duidelijk. Assortiment is erg breed en mooie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blound 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk website, ook telefonisch top geholpen, zeer vriendelijke medewerkers

Service
alles wat de medewerker verteld heeft tijdens ons telefoongesprek klopt

Assortiment
2x besteld bij Bemmel en kroon was op voorraad

Aanbeveling
zeer ruim assortiment,primapris vriendelijke medewerkers, wat men beloofd wordt ook meteen gedaan. Kortom een prima zaak

Extra toelichting
duidelijke webshop, ruim assortiment, zeer vriendelijke en bekwame medewerkers, komen hun beloftes na. zeker een webshop/bedrijf om zaken mee te doen.Zeer redelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Habo55 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke instructie en invulvelden op de webshop.

Service
Prima Service, informatie per mail na aankoop en keurig op tijd geleverd.
Fijne heren die kwamen afleveren, zij herinnerden zich zelfs dat ze 2,5 jaar geleden ook iets bij ons hadden geleverd.

Assortiment
Ik kon van het merk dat ik wilde hebben meerdere typen vergelijken.

Aanbeveling
Prima service en mooie prijs/kwaliteit verhoudeing.

Extra toelichting
Alles is vlekkenloos verlopen, en dat was de voorgaande keren ook na bestelling online of in de winkel. Daar houd ik van, betrouwbaar en nette afhandeling van de zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelleirma 09-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken tegen de juiste prijs.

Service
Helemaal van A tot Z duidelijk en goed geregeld.

Assortiment
Hier vind je gewoon wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ralphlange 09-06-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ook een winkel die je gewoon kan bellen. Geen 0900 nr met zogenaamde klantenservice maar een vriendelijke medewerkster die je meteen adequaat helpt.

Service
Goede telefonische hulp en ze bellen netjes terug, gewoon prima!

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk, goede prijs en klantgericht. Zeker na een slechte ervaring bij een concurrent een verademing.

Extra toelichting
Vriendelijke service. Direct contact met het lokale filiaal, geen service nummer met mensen die niet kunnen helpen. Dank aan Mandy!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaneerten 09-06-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken

Assortiment
Veel en nog meer online

Aanbeveling
Altijd eerst naar van Bemmel en Kroon!

Extra toelichting
Helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wh de jong 08-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg

Service
Zaterdag besteld maandag in huis

Aanbeveling
Perfect geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram-01 08-06-2015 In de winkel gekocht
Cruquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles in een winkel en goed personeel dat je vriendelijk te woord staat.

Service
Service is goed ook bereidwillig met zoeken naar een alternatief.

Assortiment
Alles wat je wil zoniet dan zoeken ze het voor je op.

Aanbeveling
Een zeer goede service ze doen goed hun best om je zo goed mogelijk te helpen.

Extra toelichting
Toppy ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deseli 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, men wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Service
vriendelijke, professionele medewerkers die dadelijk contact namen nadat ik een mail had gedaan dat de wasmachine beschadigd was, zeer vlotte verdere afhandeling, snelle levering

Assortiment
zeker voldoende keus

Aanbeveling
zeer betrouwbaar en professioneel - topservice

Extra toelichting
woensdagavond wasmachine en diepvries besteld bij Bemmel en Kroon. Zaterdagmorgen keurig afgeleverd in België. Kleine beschadiging geconstateerd aan wasmachine bij uitpakken. Diezelfde zaterdagmiddag even gebeld naar B&K. Geen probleem. Maandagavond werd er een nieuwe wasmachine geleverd en het beschadigde apparaat werd terug meegenomen. Is dit te overtreffen? Misschien maar ik denk het niet. Dit is service met een grote S en een voorbeeld voor alle onlinewinkels. Ik weet waar ik mijn volgende bestelling doe. Bedankt Bemmel en Kroon. ordernummer BKI469254

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o.limburg 08-06-2015 In de winkel gekocht
Cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlotte bediening en goede voorlichting van de verkoper.

Service
De service was vlot en de levering was binnen een week.

Assortiment
Uitstekend en ruim aanbod.

Aanbeveling
In de winkel is de service goed en duidelijk.

Extra toelichting
Wij zijn zelf gaan kijken omdat we een bepaald artikel zochten. Hierbij werd we klantvriendelijk te woord gestaan. Er lag geen druk op ons en we konden op ons gemak artikelen bekijken. Naderhand werden we ook nog gewezen op de aanschaf van een ander artikel, omdat het apparaat dat we wilden hebben niet geleverd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.g. put 07-06-2015 In de winkel gekocht
forrepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk parkeren en veel keuze. van dv merken

Service
in de winkel zijn we voortreffelijk voor gelicht

Assortiment
keurig en ruim op gezet voldoende keuze in div merken

Aanbeveling
wij zijn er heel goed geholpen zowel in de zaak als bij aflevering

Extra toelichting
wij en onze dochter hadden al eens meer daar iets gekocht de rustige uitleg en vriendelijke behandeling deed ons wederom besluiten tot deze aankopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daantje66 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super service en een snelle levering tegen een zeer scherpe prijs. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dorienbuys 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website en goed contact per e-mail.

Service
alles netjes en snel geleverd, mogelijkheid om zelf een bezorgdag uit te kiezen.

Assortiment
ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
zie bovengenoemde punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john13163 07-06-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website zit makkelijk in elkaar,makkelijk zoeken

Service
werd snel geholpen en snel afgehandeld,was na 10 min weer uit de winkel

Assortiment
je slaagt altijd

Aanbeveling
is best de moeite waard om eens langs deze winkel te gaan als je naar huishoudelijke apparaten op zoek bent

Extra toelichting
duidelijke winkel waar je goed geholpen wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mweel 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Duidelijk en gebruiks vriendelijke website, voordelig.

Extra toelichting
Voordelig, duidelijk, snelle respons. Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rockchild 07-06-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Inductie kookplaat van Bosch in Zoeterwoude aangeschaft, nadat ik wel eerst de website heb bezocht. Website vind ik erg duidelijk en overzichtelijk. Afrekenen kan gewoon bij de installateur.

Service
Medewerker adviseert en kijkt zelfs naar een voordelig alternatief. Vraagt door v.w.b. de extra functies van het apparaat en of ik die wel ga gebruiken.
Ik begrijp dat er kosten worden berekend voor de inbouw van (keuken)apparatuur (gaat via extern bedrijf) maar ik vind 95 euro inbouwkosten (1ste apparaat) (tarief extern bedrijf) toch wel iets aan de hoge kant.
Levering en datum inbouw is erg vlot.

Assortiment
Ik ben al jaren klant bij Bemmel & Kroon. Wanneer ik witgoed of keukenapparatuur nodig heb ga ik standaard naar deze winkel. Prijzen zijn nagenoeg gelijk aan die van de concurrent. Maar gezien mijn ervaringen met Bemmel & Kroon kies ik toch altijd weer voor deze winkel. Alle keuken inbouw apparaten (Bosch, afuigkap, vaatwasser, koel/vrieskast, Oven en kookplaat) komen bij Bemmel & Kroon vandaan.

Aanbeveling
Elke keer is de service erg goed. Alles wordt netjes (weliswaar met bijbetaling) door extern bedrijf ingebouwd en afgevoerd. Geen oude (defecte) apparatuur en verpakkingsmateriaal die ik zelf moet afvoeren.

Extra toelichting
Winkel in Zoeterwoude is erg mooi en overzichtelijk ingedeeld. Ook al kijk ik altijd eerst op de website dan nog ga ik naar de winkel in Zoeterwoude om het product "live" te bekijken en plaats dan daar mijn bestelling. Veel keus en wat mij opvalt is veel online producten voor de categorie die ik zocht zijn ook in de winkel aanwezig. Medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tjepstui 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk via de mail te bestellen en bij vragen ook prima telefonisch te bereiken. Betalen via de pin bij levering is ook perfect.

Service
Via beslist.nl bij dit bedrijf terecht gekomen. Zij boden een Miele inbouwkoffieapparaat het goedkoopst aan. De prijs op hun site was opeens hoger. Er werd direct een lagere prijs vastgesteld. Toen enige dagen later de aanvankelijke beslist.nl prijs op de site stond vermeld was 1 mail genoeg voor om het apparaat alsnog voor deze lagere prijs geleverd te krijgen.

Aanbeveling
Gezien de ervaring zeer positief, prima service, betaalgemak, goede bezorgdienst, je weet hoe laat men ongeveer komt en krijgt 20 minuten voordat men werkelijk arriveert nog een sms

Extra toelichting
Toen de oorspronkelijke prijs die op de site van Beslist.nl alsnog op de site van Bemmel & Kroon kwam te staan was 1 mail genoeg om het apparaat voor de lagere prijs geleverd te krijgen. Hierdoor krijg je vertrouwen in een bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Noordermeer 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling is eenvoudig te plaatsen. Het personeel aan de telefoon is zeer behulpzaam en reageren direct op vragen.Super snelle afwikkeling.

Service
Bij navraag van de leveringstijd werd er zeer snel gereageerd en geacteerd. Zo werd onze bestelling nog op zaterdag uitgeleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod. Voor elk wat wils!!!

Aanbeveling
Ik kan van Bemmel en Kroon aan iedereen van harte aanbevelen.Men kan iedere vergelijking op zowel service, prijs en assortiment doorstaan.

Extra toelichting
Er viel op niets iets aan te merken. Vlot, accuraat en service gericht is deze organisatie. Als klant sta je hier werkelijk centraal. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar10os 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen via de website

Service
snelle en nette service

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Erg snelle en nette service, mijn wasmachine was kapot, ik heb een nieuwe besteld en de volgende dag werd hij bezorgd en aangesloten en de oude machine meegenomen. Vlak van te voren belde de chauffeur dat hij eraan kwam. Erg netjes. Grote keuze ook in de webshop. (ordernummer BKI468824)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ka67 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden wat ik zocht

Service
prima. snelle levering en op de dag als aangegeven

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede overzichtelijke pagina

Extra toelichting
goeie overzichtelijke pagina. je kunt snel vinden wat je zoekt. helemaal makkelijk als je doorlinkt via kieskeurig. hele goede afhandeling van de levering. en goed op de hoogte gehouden over de aflevertijd op de dag zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetjetieks 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestelling ging snel en gemakkelijk

Service
Via mail duidelijk op de hoogte gesteld van de voortgang. Levering op juiste tijdstip afgeleverd.

Assortiment
Hebben speciaal op Product gezocht en dit was hier leverbaar. Niet verder gekeken.

Extra toelichting
snel en gemakkelijk. Afspraken zijn nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura123456789 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Prima prijs, vriendelijk personeel (via de telefoon besteld), snelle service en perfect betaalgemak! Een topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caitlinvdb 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Fijne site, goed dat je aangeven wanneer je je bestelling geleverd wilt hebben. Er wordt ook 20min van te voren gebeld, zodat je ook gewoon normaal een boodschap kan doen, zonder dat ze voor een dichte deur staan. Apparaten worden netjes afgeleverd en aangesloten (wonen 2hoog). Al met al een goeie service en zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goallie 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Besteld, binnen dag geleverd en geïnstalleerd

Service
Keurig vooraf gebeld voor bezorg en installatieafspraak.
Model van keuze was niet op voorraad, alternatief tegen zelfde prijs aangeboden.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goallie 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Besteld, binnen dag geleverd en geïnstalleerd

Service
Keurig vooraf gebeld voor bezorg en installatieafspraak.
Model van keuze was niet op voorraad, alternatief tegen zelfde prijs aangeboden.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede en snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews