bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 16677 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2984 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nina 05-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levering, oude apparaat meegenomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal tevreden! Goede prijs, snelle levering, oude apparaat meegenomen! Levering volgende dag al, in de ochtend tijdvak van levering aangegeven en half uur van tevoren nog SMS gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zijn zeer te spreken 05-12-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben reeds eerder droger , wasmachine en koelkast gekocht met goede adviezen. Vandaar dat we weer terug zijn gegaan voor advies voor een vaatwas machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John 05-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij wilden in onze zelf gebouwde nieuwe keuken Siemens apparatuur en kwamen op Internet met Bemmel en Kroon het goedkoopste uit. De levering is op een nette manier en op de juiste dag bij ons afgeleverd, betaling kon via pin bij levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie 04-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima apparaat. Keurig aangesloten. Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over de leveringstijd.
Alles perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 04-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, service kan beter

Algemene score

5,0
Op mijn vrije dag ben ik speciaal naar de winkel gekomen om een wasmachine uit te zoeken. Daar ben ik redelijk gedesillusioneerd van terug gekomen, de meerwaarde van informatie verkrijgen van een verkoper was matig. De website is eveneens achterhaald, er staan data op die al geweest zijn, en mist een hoop informatie die op andere sites wel overzichtelijk weergegeven zijn. Uiteindelijk heb ik via een vergelijkingswebsite een keuze voor een machine gemaakt en daarna online gekeken naar de beste prijs. Ik had graag de machine in de winkel gekocht, jammer dat er informatie ontbrak.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Brian van Es 04-12-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Super goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen in de shop Zoeterwoude met samen stellen van me gasfornuis met oven achterwand en afzuigkap zeer vriendelijke mensen zal zeker aanraden aan andere mensen en in de toekomst zeker nog wel een keer een aankoop doen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandevries 04-12-2017 Via de website gekocht

top!

Algemene score

10,0
Vooraf uitstekende telefonische voorlichting gekregen. Toe het bestelde apparaat uitverkocht bleek te zijn, kregen we voor hetzelfde bedrag de opvolger hiervan geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrijstaande koelkast/vrijstaande vriezer 04-12-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk

Prettig zakendoen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel met ruim assortiment.
Men geeft je de ruimte om rond te kijken, maar staat klaar om je advies/uitleg etc te geven.
Zakelijk maar Klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ad Dauvillier 04-12-2017 Via de website gekocht

niet in voorraad,toch super snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1; goedkoopste van alle aanbieders
2;ondanks dat het product niet in voorraad was werd het na 4dg al geleverd
3;zeer compleet aanbod, alle merken op rij
4;overige voorwaarden bijzonder gunstig zoals geen verzendkosten en gratis 3 jaar extra garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 04-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

8,0
De informatie is duidelijk. Maar toen ik toch nog een vraagje had en even belde, werd het werk me helemaal uit handen genomen door de medewerker die ik aan de telefoon kreeg.
Verder is de bezorging via Dynalogic helemaal perfect geregeld! Dit is echt de meest klantvriendelijk koerier die ik ooit heb meegemaakt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 03-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een vervanging voor mijn huidige Bosch inbouw combi oven/magnetron kwam ik bij B+K uit. Goedkoopste prijs en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 03-12-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een Siemens inductie kookplaat kwam ik bij Bemmel&Kroon terecht. Leuke dagaanbieding en direct leverbaar evenals de electrische oven. De volgende dag zijn de apparaten netjes en op tijd afgeleverd door Dynalogic. Jammer dat de i-deal betaling niet goed doorgekomen was, maar is bij de levering netjes opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Endlich 03-12-2017 In de winkel gekocht
Den Haag,Neckar 24

Geweldige service/zeer nette bezorging/plaatsing wasmachine.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en bezorging en plaatsing van mijn Siemens wasmachine. Komt bezorgingsafspraken zeer
goed na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heijer 03-12-2017 Via de website gekocht

Zeer positief verlopen eerste ervaring met Bemmel en Kroon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser besteld op maandag, ben dinsdag gebeld en woensdag morgen stonden ze voor de deur.
We kregen een kosteloze upgrade type vanwege oude type niet meer leverbaar.
De plaatsing door AJTec is naar volle tevredenheid gebeurt.
Tevens nog aanvullende zeer wenselijke informatie gebreken over toepassen van toekomstige keukenapparatuur.
Kortom wij zijn zeer tevreden over de levering en montage, hartelijk dank hiervoor!.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Heijer 03-12-2017 Via de website gekocht

Levering AEG T8DE86ES droger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling ging prima via de website van Bemmel en Kroon, we werden constant op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering tot aan de berichten van de bezorger Dynalogic aan toe. De plaatsing is netjes gedaan.
De droger enkele keren gebruikt, geluidsniveau valt enorm mee, grote trommel en gemakkelijke en duidelijke bediening.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Guido 03-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop met lage prijs. Ik kon zelf de dag van levering inplannen. Op de dag van levering werd ik uitstekend op de hoogte gehouden van de verwachtte levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 03-12-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Zo hoort het

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Bemmel&Kroon kreeg ik eerst alle gevraagde info over de inbouw combi-magnetron. Een belletje later was genoeg om de bestelling te plaatsen en de volgende dag om twee uur had ik het ding in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IB 03-12-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en goede service!

Algemene score

9,0
Vriendelijke klantenservice en ze komen na wat ze beloven.
Prima track & trace zodat je niet de hele dag hoeft te gaan zitten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 03-12-2017 Via de website gekocht

Prima communicatie en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoekende naar een vaatwasmachine kwam ik hier terecht.
De keuze is reuze zoals ze wel eens zeggen. ik was opzoek naar een Bosch of Siemens en uiteindelijk een Bosch gekozen. Later na mijn bestelling kreeg ik een mail dat het model wat ik besteld had niet meer te verkrijgen is, als alternatief leverden ze mij de opvolger van dat model wat tevens iets duurder en completer is. Prima service en communicatie zou ik zeggen, helemaal top. levering en plaatsing overigens ook allemaal prima geregeld .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Jansen 02-12-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijnekeboulevard

Geweldige service

Algemene score

9,0
Zeer deskundig en vriendelijk personee.l Een prima advies. Snelle levering. Veel keuze. Prima uitleg.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gritti 02-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bemmel en kroon: houdt zich aan de afspraken
stipte en vriendelijke service bij levering
materiaal in perfecte staat, prijs kwaliteit dik oke

Een aanrader voor iedereen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwiggelaar 02-12-2017 Via de website gekocht

Helder, duidelijk en klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden een oven gekocht van Bosch. Levering van Bosch had wat vertraging. Lag niet aan Bemmel. Op de dag dat Bosch had geleverd gelijk een bericht en de volgende dag in huis.

Reageer

G.H. de Jong 02-12-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk

Verkoper gaf prima, deskundige informatie.

Algemene score

9,0
Prima, overzichtelijke winkel met deskundig en klantvriendelijk personeel en bevestiging van eerder opgedane ervaringen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-12-2017 Via de website gekocht

Alles perfect verzorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inbouw koelkast moest worden vernieuwd. Koelkast was 14 jaar oud. Verzoek was dezelfde koelkast en indeling en welke natuurlijk past in de inbouwkast. Bemmel & Kroon heeft de juiste koelkast gevonden en deze is geplaatst door een extern installatiebedrijf. Perfect, keurig, netjes.
Na installatie was de koelkast 100% geplaatst en afgesteld.
Alle verpakkingen waren weg en dus was alles schon. In een woord UITSTEKEND.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

* 02-12-2017 Via de website gekocht

service :top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DE beste prijs op het internet. Besteld op black friday. Heb een wisseling moeten doorvoeren van de leveringsdag, alles perfect geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

El Youzghi 01-12-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Super service, dag na bestelling geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij aankoop in de winkel zijn we goed door het personeel geholpen. En de vaatwasser was de volgende dag al in huis! Ook over de bezorging ben ik zeer tevreden, in de avond een mail met informatie over tijdsbestek en een half uurtje voor bezorging telefonisch contact gehad. Top service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gelijk na de bestelling een mail ontvangen dat de wasmachine niet meergeleverd kon worden. Geen probleem want bedrijf boodt een gratis upgrade aan. Vervolgens wilde het bezorgbedrijf onze oude machine niet gelijk meenemen maar ook dit heeft men goed en snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus biesot 01-12-2017 In de winkel gekocht
Forepark den haag

Geweldige zaak jammer dat ze vehuist zijn uit Zoetermeer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze en je wordt zeer deskundig geholpen.en prijsniveau is ook doorslaggevend.nogmaals jammer dat bemmel en kroon niet meer in Zoetermeer zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heinz Geurts 01-12-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jaren op zoek geweest naar een vervanger van mijn magnetron en uiteindelijk bij Bemmel&Kroon geslaagd. Het was eenvoudig met hen het juiste aflevermoment af te spreken en zij regelden ook de monteur. De nieuwe magnetron past prima in mijn keuken en de plaatsing gebeurde op het gewenste tijdstip. Alles functioneert en dat is toch het belangrijkste. Ik ben uitermate tevreden over het verloop van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellebelle 01-12-2017 Via de website gekocht

Al jaren een topzaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren een topbedrijf waar we gegarandeerd service krijgen! Vandaag besteld, morgen in huis, vriendelijke en hulpvaardige bezorgers, ik blijf terugkomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hl 01-12-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Simpel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Oven was na 16 jaar bezweken
Simpele vraag soort gelijk apparaat
Simpel antwoord en snelle beslissing

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 01-12-2017 Via de website gekocht

Goede en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke site, over onze koelkast werden wij goed geïnformeerd. De bezorgservice was optijd en hielp ons goed en was vriendelijke.

Reageer

J.Grapendaal 01-12-2017 Via de website gekocht

goede informatie over de levertijd.

Algemene score

8,0
je krijgt op de dag zelf een mailtje in welk tijds blok ze komen.
Daarna een sms bevestiging.
Een kwartier voor de levering nog een sms met de kuiste tijd van aflevering.
De droger werd netjes op zijn plaats gezet en de oude meegenomen.
Vriendelijke bezorgers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 01-12-2017 Via de website gekocht

SuperTopper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website ziet er keurig uit met een goede navigatie en de keuze van producten overvloedig.
De communicatie via e-mail is perfect, en de levering inderdaad bijzonder vlot en zonder beschadiging van verpakking. Ik zal er zeker vaker gebruik van maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M. de Jong 01-12-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Ook nu weer goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een voor mij hoge waardering, omdat overal wel iets op aan te merken valt. Vriendelijke en correcte behandeling tijdens de koop, dus niet de mening van de verkoper, maar de klant zijn keuze laten. Afspraken over de levering werden stipt nagekomen en de bezorging liet niets te wensen over. Kortom: een zaak om nog eens terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fromnorm 01-12-2017 Via de website gekocht

Service eerste klas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
30 november een nieuwe magnetron gekocht via internet bij Bemmel&Kroon, helaas was het door mij bestelden type niet leverbaar waarop ik het volgende bericht ontving in mijn mailbox. U heeft van ons een orderbevestiging ontvangen van uw online bestelling en hierbij is het typenummer van de magnetron gewijzigd naar een nieuw typenummer. Het door u bestelde artikel is namelijk helaas uitverkocht en krijgen wij ook niet meer binnen. Als service leveren wij hiervoor nu een duurder alternatief aan u voor de zelfde prijs. Uiteraard zijn de specificaties van dit artikel minimaal gelijkwaardig aan het door u uitgezochte apparaat. Dit noem ik nu echt een service eerste klas waar menig ander een puntje aan kan zuigen en met klap op de vuurpijl is hij ook nog eens de volgende dag rond 12:00 uur thuis aangeleverd. 3 X TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
LG koelvriescombinatie via de webshop besteld. De volgende dag kreeg ik via de e-mail de bevestiging en daaruit bleek dat ik een nieuwer model geleverd zou krijgen. Prima. Bij de bestelling had ik een tijdsbestek opgegeven waarop ik op de specifieke dag thuis zou zijn en ook daar hebben ze bij de levering rekening meegehouden. Dus al met al heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima service en beste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na wat zoeken op internet voor een amerikaanse koelkast kwam ik bij van Bemmel en Kroon uit. Veel goede reviews en laagste prijs hebben mij doen besluiten het bij Van Bemmel & Kroon te bestellen. Duidelijke afspraken over levering via mail en sms over afleveringstijden. Per toeval kwam ik er achter dat onze koelkast tussentijds in prijs was verlaagd. Vervolgens 's avonds met servicecenter gebeld en zonder problemen en met bevestiging het verschil binnen een dag teruggestort gekregen! Dat noem ik

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima prijs kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie korting, echt de goedkoopste die ik kon vinden. Levering was vlot en volgens afspraak.
Mooie korting, echt de goedkoopste die ik kon vinden. Levering was vlot en volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 30-11-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken op het internet uiteindelijk besloten om bij Bemmel &Kroon te kopen.
Beste prijs en top service ...geen spijt van mijn aankoop.
Een hele dikke duim. 🖒

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Klink 30-11-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Geweldige service

Algemene score

9,0
Mooie inrichting! Vriendelijke mensen, uitstekend advies gehad. We hadden snel een nieuwe wasmachine en een nieuwe droger nodig en de service was super! woensdag gekocht en vrijdag weer wassen en dogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Bosman 30-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering met nette inbouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je weet wat je wat je moet hebben en de juiste maten weet dan ben je bij Bemmel en Kroon op de juiste site. Gemakkelijk zoeken en op categorie en product . Wij hebben er voor gekozen om de afzuigkap te laten demonteren en de nieuwe te laten installeren. Ook dit werd naar volle tevredenheid uitgevoerd zelfs de oude afzuig kap werd voor ons afgevoerd. Kortom super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

theo weidema 30-11-2017 In de winkel gekocht
Cruqius -

Goede voorlichting en gemotiveerd personeel! Prettig kopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een keurige showroom met heel veel keuze, waarin het prettig winkelen is. Het personeel weet waar het over praat. Zelf stond ik versteld hoe snel de levering plaats vond!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Vanderhaeghen 30-11-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk en heel correcte en vlotte afhandeling!

Algemene score

9,0
Ik heb een tijdje zitten zoeken naar welke wasmachine ik zou kopen en vooral via welke winkel. Er zijn namelijk heel wat verschillen! Het was de 1ste keer dat ik iets bestelde bij Bemmel & Kroon maar het zal niet de laatste keer zijn. Ik ben dan ook heel tevreden over de vlotte en correcte service die ze geboden hebben! Ik had hen ook een vraag gesteld en kreeg vrijwel onmiddellijk een duidelijk antwoord met de juiste klantgerichtheid. Dit maakt echt een verschil tov andere winkels! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ate 30-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden, snel en betrouwbaar, in één woord TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levertijd, prijs en het feit dat Bemmel en Kroon bekend is voor mij als winkel, ook als website en een zeer betrouwbaar adres is!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdellatif Mdibeh 30-11-2017 In de winkel gekocht
Cruqius

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De aflevering was in orde en op tijd geleverd.
De verkoper had adviesen gegeven en nam genoeg tijd voor me.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Theo Roox 30-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij oor een medewerkster zeer goed geadviseerd bij de aanschaf van ons product.
Ook de aflevering was uitstekend het product werd op de afgesproken dag en tijd geleverd.
Ook de betaling via pin was goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw S.van Baalen-Corane 30-11-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al een eerdere (prima) ervaring met Bemmel & Kroon.
Dus wederom een bestelling geplaatst omdat Bemmel en Kroon zich altijd onderscheiden van de overige witgoed bedrijven.
Dit keer een gratis 5-jarige garantie bij het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooie koelkast 30-11-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel & Kroon had een mooie aanbieding. De levering was op de afgesproken tijd. De bezorgers gaven veel service. De koelkast staat goed, maar of hij in het gebruik bevalt, moet de toekomst natuurlijk nog uitwijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam.de Paauw 30-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service van Bemmel en Kroon .

Algemene score

10,0
De chauffeur kwam precies op tijd en heeft als service geholpen om hem naar binnen te brengen dat is wat je noemt service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews