bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15542 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3200 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nella 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
leuke website en eenvoudig bestelproces

Service
Levering was goed georganiseerd

Aanbeveling
leuke website en eenvoudig bestelproces

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website van de winkel is zeer overzichtelijk en er is een ruime keuze. Daarnaast zijn de kenmerken van de producten helder gespecificeerd.
Het bestellen op de site is heel makkelijk.

Service
Meteen na de bestelling al een mail ontvangen, waar de vervolgstappen duidelijk uitgelegd worden. Er werd op de dag van bezorging al vroeg in de ochtend gemaild met een aflevertijd. Daarna kwam ongeveer een kwartier voor bezorging nog een telefoontje van de bezorger met de exacte aflevertijd. Het apparaat is keurig op zijn plaats gezet, ontdaan van het verpakkingsmateriaal.
Bezorgers waren vriendelijk en attendeerden me nog op de meest belangrijke gebruiksinstructies.

Assortiment
Zeer veel keuze in A-merken, met goede omschrijvingen!

Aanbeveling
Prima winkel: snel, duidelijk, goed personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juultje 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en alles is op de site te vinden

Service
De ene dag besteld en de andere dag binnen

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Prima winkel, snelle service en de mogelijkheid om extra garantie bij te kopen.

Extra toelichting
Ik kon zelfs van te voren zien wie de stofzuiger kwam bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerben 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima bestelling, snellen en correcte afhandeling

Service
Geen bezonderheden. Doen gewoon wat ze moeten doen. Binnen 24 uur afleveren. Informatie was helder.

Assortiment
Groot, ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 03-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Goede, duidelijke website, waarop ik meteen kon vinden wat ik zocht.

Service
Ik heb 10 euro extra betaald om de koelkast op de plaats te zetten, uit te laten pakken en waterpas te laten zetten. De koeriers hebben de koelkast ingepakt in de kamer gezet en waren weg voordat ik bedacht dat dit niet de afspraak was. Ik ben hier niet tevreden over.

Aanbeveling
De winkel is prima, de extra service raad ik niet aan. Ik heb het uiteindelijk samen met een vriend uitgepakt en neergezet. Niet het gemak waar ik op gerekend had dus.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Bemmel & Kroon 10-08-2016

Beste Carla,

Wat vervelend dat de bezorgers de koelkast ingepakt in de kamer hebben gezet. Bij de extra service behoren de bezorgers de koelkast uit te pakken, verpakkingsmateriaal af te voeren en de koelkast netjes te plaatsen.
Heeft u voor ons misschien uw ordernummer dan kunnen wij nazien waar dit fout is gegaan?

Alvast bedankt

met vriendelijke groet

Richard
Bemmel en Kroon

Reageer

Marcella 03-08-2016 In de winkel gekocht
Cruiqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online is alles makkelijk te vinden en je weet van te voren waar je aan toe bent.

Service
Super! Een dag van te voren hoor je in welk tijdsbestek ze de dag later komen en als je een vraag heb of ze alvast de dozen ban elkaar af willen halen doen ze dat ook super!

Assortiment
Ruime keus! In elke winkel is het online assortiment ook te bestellen super!

Aanbeveling
All je witgoed en spullen in een winkel met ruime keus!

Extra toelichting
CRQ541267

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De dag voor onze vakantie begaf onze oude wasmachine het. Op vakantie telefonisch een nieuwe machine besteld (order ZTW549027). We konden een afspraak maken dat deze daags na de vakantie geleverd werd!

Service
De wasmachine werd naar de zolder gedragen en aansloten. En de oude werd meegenomen.

Aanbeveling
Een fysieke winkel, webshop en laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daniela lens 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
we wisten al welk product we wilden, via kieskeurig kregen we 3 mogelijkheden aangeboden, via van Bemmel en Kroon hadden we het snelste en gemakkelijkste de juiste informatie en de beste voorwaarden.

Service
na het bestellen kregen we gelijk al een email en een SMS over de status van de bezorgtijd.
tevens belden ze een kwartier voor ze er waren dat ze eraan kamen.
dit maakte het bedrijf voor mij uniek t.o.v andere bedrijven.

Assortiment
ondanks we wisten welk product we wilden, hadden we nog genoeg keuze om te kunnen afwijken.

Aanbeveling
mooi product voor een erg aantrekkelijke prijs en bestelling en bezorging precies zoals aangegeven! qua service een aanrader!

Extra toelichting
ik ben uiterst tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karima 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vriendelijke mensen die er werken.. Ik ben goed geholpen.. De juiste informatie gekregen.. Goedkoper dan Bcc en mediamarkt.

Service
Zeer vriendelijke medewerkers.. Ik heb gebeld omdat er wat mis was gegaan met mijn mailadres waar de bevestigsmail naar toe gemaild moest worden dat werd meteen recht gezet.

Assortiment
Breed assortimenen.. Je hebt veel keus..

Aanbeveling
Nette winkel... Veel keus uit assortiment.

Extra toelichting
Verder prima. In de toekomst zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Beekman 02-08-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime, frisse en goed uitgeruste uitnodigende winkel.

Service
Vriendelijke en professionele hulp.

Assortiment
Ruime sortering in een mooie opstelling

Aanbeveling
Heerlijk om iets te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eppie Mulder 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet naar een winkel maar kunt op internet het product bekijken en beoordelen.

Service
Geweldig dat het product binnen 14 uur al bezorgd werd

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Als ik weer wat nodig heb zal ik eerst bij deze zaak kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke dom 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld

Service
snel geleverd

Assortiment
wel spijtig dat het gekozen type vaatwasser niet meer voorradig was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanet Nagtegaal 02-08-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle producten staan ruim en overzichtelijk opgesteld

Service
De niet te jonge verkoper wist waarover hij sprak en gaf deskundig advies om tot een oordeel te komen.

Assortiment
Alle bekende merken in ruime keuze voorradig

Aanbeveling
Snel en vakkundig geholpen met respect voor de keuze van de klant.

Extra toelichting
Ook de aflevering thuis is prima geregeld. De volgende dag stond het product al thuis te draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M geest 02-08-2016 In de winkel gekocht
DEN HAAG
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Deskundig advies

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Zie bovenstaande antwoorden

Extra toelichting
Nette afleverservice,avond tevoren bericht over aflevertijd (tijdvak van 3uur)en een kwartier voor aflevering nogmaals een telefoontje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Friedman Aharon 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te vinden op de site

Service
zeer goede service ook telefonisch

Assortiment
groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Assia 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd

Service
Werd goed geholpen en snel

Assortiment
Goed assortiment en laagste prijsgarantie

Aanbeveling
Werd goed geholpen en leveren snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogelaar 02-08-2016 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk met duidelijke informatie en prijzen

Service
Vriendelijk en deskundig geholpen

Assortiment
Veel keuze uit een scala van merken

Aanbeveling
Cijfer resultaat van bovenstaande uitkomsten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lizzie 02-08-2016 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd gelijk geholpen en alles was zo geregeld.

Service
Goede service en snelle levering.

Assortiment
Ik wist van tevoren al wat ik wilde hebben, maar er was keus genoeg. Dus ik had ook een andere keuze kunnen maken.

Aanbeveling
Goede service en keus en snelle levering.

Extra toelichting
Mooi pand en genoeg parkeerruimte, wat ook heel belangrijk is in het bedrijventerrein.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerlof 01-08-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed geïnformeerd via de webside
Ook in de winkel bekwaam personeel met goede uitleg.
In de winkel de aankoop bevestigt.
Wasmachine Miele
Orderbevestiging ZTW549069

Service
De wasmachine is keurig op de afgesproken tijd bezorgd en geïnstalleerd door bekwaam personeel

Assortiment
10

Aanbeveling
Overzichtelijke presentatie en vriendelijk personeel en goede uitleg.

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van Bommel 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk in bestellen

Service
Na enige onduidelijkheid over de levering, die je na betalen zelf moest aangeven goed. Er zou een vrachtwagentje in de mail moeten staan maar die stond er bij mij niet. Verder uitstekend.

Assortiment
ruim voldoende. Je zoekt altijd naar meer, maar binnen het assortiment van bv 1 artikel een hele ruime keus.

Aanbeveling
altijd bereikbaar, doen wat ze zeggen, goede levering en als iets niet bevalt geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pas 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online bestelling, website navigeert eenvoudig

Service
Zaterdag besteld, ordernummer BKI549471, 1e werkdag al geleverd gekregen.

Assortiment
Wij zochten een wasmachine, koolborstelloos en keuze was ruim.

Aanbeveling
snel, beste prijs, ruime keuze, heldere communicatie via mail en bezorgdienst via mail en sms. Ook mooi om te zien waar de bezorger zich bevind en dus ook wanneer ze ongeveer bij je komen leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site waar je snel de weg vindt.

Service
Nu voor de tweede keer een inbouwapparaat voor de keuken besteld. Beide keren werden de afspraken prima en correct nagekomen. De bezorging via Dynalogic is top. Op de dag van levering kun je vanaf 's morgenvroeg exact de stand van zaken volgen via een link.

Assortiment
De keuze is ruim.

Aanbeveling
Zeer positieve ervaringen met Bemmel en Kroon!

Extra toelichting
Volgende keer koop ik hier weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 01-08-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De Bemmel en Kroon winkel in Den Haag heeft een uitgebreide sortering, zodat je kunt zien wat je koopt.

Service
De bestelde apparaten werden keurig op de afgesproken tijd bezorgd en aangesloten. Oude apparatuur werd meegenomen.

Assortiment
Had een net iets smallere koel vries combinatie nodig, en Bemmel en Kroon had een ruime keuze in de winkel.

Aanbeveling
De verkoper was ter zake kundig, en gaf uitstekend advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DH548333 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Telefonisch binnen 3 min order geplaatst & bevestigingsmail ontvangen

Service
+ iDEAL link meegezonden in volgende mail, top! & volgende dag in huis binnen een tijdvak van 3 uur (goede communicatie daaromtrent)

Assortiment
Heb niet alles bekeken, maar ze hadden wat ik nodig had

Extra toelichting
Was 1 van de eerste webwinkels die zich niet als een computer gedroeg naar mij omdat ik toch telefonisch contact opnam om snel achter een aantal zaken te komen. Echt kordaat en snel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariax 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Telefonisch contact was erg goed. De website is makkelijk in gebruik, maar kan wel iets geoptimaliseerd worden qua user experience. De zoekfuncties zijn handig. Een nadeel sommige specificaties zijn niet bij alle koelkasten / vriezers zichtbaar. (DH547603)

Service
Handig een contact persoon, goed bereikbaar, goed advies. Snel geleverd

Assortiment
prima

Aanbeveling
ideaal voor de koper die zelf graag zoekt online

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger van Roekel 01-08-2016 In de winkel gekocht
Neckar 24 Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige te woord gestaan en vakkundig uitleg gekregen

Service
Plaatsen van wasmachine werd vakkundig uutgevoerd

Assortiment
Er is in de showroom veel keus

Aanbeveling
Prettig en vakkundig geholpen

Extra toelichting
Eindelijk een bedrijf dat klanten een goed advies geeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanny kuiper 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
via internet supersnel naar tevredenheid geholpen

Assortiment
meer dan voldoende keus in merken en prijs

Aanbeveling
snel en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ricardo 31-07-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat overzichtelijk opgesteld in de winkel

Service
Mevr. van Rossum heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken van de beste koelkast binnen ons budget.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
geen opdringerig verkoop als je even rustig wil rond kijken dan kan dat en als je vragen heb dan staat het personeel je vriendelijk te woord

Extra toelichting
bij het afleveren van onze producten werd er keurig 1 uur van te voren gebeld dat ze onderweg waren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc K 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb hier een inbouwvaatwasser gekocht. De website is duidelijk en mogelijke extra services staan duidelijk vermeld.

Service
Vaatwasser + inbouwservice besteld. Ik werd duidelijk via de mail op de hoogte gehouden. De monteur was op tijd, vakkundig en vriendelijk.

Assortiment
Ze hebben meer aanbod dan welke andere webshop dan ook en hebben daarnaast de laagste prijs.

Aanbeveling
Het hele proces verliep voorspoedig, vanaf het zoeken op de website tot het moment dat de monteur weg de deur uit loopt en ik tevreden mijn nieuwe vaatwasser start.

Extra toelichting
Ik ben altijd voorzichtig met shops die ik niet ken, maar bij Bemmel & Kroon was dit ten onrechte. Ze combineren een groot aanbod met lage prijzen en een goede en duidelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny Paalvast 31-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude/Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
div. merken staan goed bij elkaar en vergelijking is mogelijk

Service
klantvriendelijk en een drankje aangeboden

Assortiment
Alles wat er zijn moet is er. Zelfs een koopjeshoek

Extra toelichting
Met iets meer personeel is de wachttijd wat korter en kan de verkoper naar de klant toekomen i.p.v. omgedraaid...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maring 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk bestellen via internet

Service
goede service

Aanbeveling
internet winkel

Extra toelichting
na een onduidelijkheid over de bezorging telefonisch kontakt opgenomen en uitstekend behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk te zoeken, vele filters waardoor je je te zoekopdracht makkelijk kan verkleinen naar wat je daadwerkelijk zoekt. Overzichtelijk en duidelijk.

Service
de keus om mijn oude stofzuiger op te halen was voor mij echt een super service, zonder bijkomende kosten, echt top!

Assortiment
breed assortiment, genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
producten makkelijk te vinden

Service
perfecte service, onmiddellijk reactie

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
betrouwbaar, servicegericht, klantviriendelijk en goede prijsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D 30-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Bij bestelling leek het er op dat ik mijn 3 producten kon laten installeren voor €95. Helaas werd ik nadat ik de bestelling had geplaatst en betaald, gebeld door de installateur die mij mededeelde nog €100 extra te moeten betalen. Vervolgens bleek tijdens installeren nog meer werk er bij te komen van €50. Hierdoor werd mijn bestelling in een dag €150 duurder.

Service
De installatie en aflevering ging redelijk vlot en werd netjes gedaan.

Assortiment
Veel aanbod

Aanbeveling
Door de onduidelijkheid over de extra kosten heb ik toch een minder prettig gevoel overgehouden

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

J A Boeije 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geleverd binnen de toegezegde tijd

Service
Opgewekt personeel, plaatste de machine zoals gewenst en gaven mij de nodige instructie voor verdere noodzakelijke handelingen.

Assortiment
Overzichtelijke keuze mogelijkheid. Ook voor mij die niet dikwijls via internet koopt

Aanbeveling
Ik kan mij geen betere afhandeling voorstellen.

Extra toelichting
Er is meer niet over te zeggen. Het is compleet. Door mij is het niet te volgen op facebook. Na het overleiden van mijn vrouw heb ik dat afgesloten. Daar was een reden voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie V 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling liep als vanzelf

Aanbeveling
De gehele bestelprocedure en uitlevering is vlot en eenvoudig gerealiseerd.
Hierbij lof voor de gehele afhandeling waarbij zeker niet onbelangrijk een zeer scherpe prijs voor onze nieuwe broodbakmachine met order BKI549135

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

GJ 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Duidelijk mails mbt bestelling en levering

Extra toelichting
Order BKI548784

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert Den Bosch 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke communicatie, goede info over het product met werktekening. TOP.

Service
een onduidelijkheid werd meteen opgeklaard.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
duidelijke informatieverstrekking en goed geregelde aflevering van het produyct

Extra toelichting
Betreft: order BKI546416

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Whirlepole 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere toelichting op product maakt de keuze duidelijk

Service
Snelle en duidelijke communicatie over levering product (waaraan men zich ook houdt)

Assortiment
Alle witgoedproducten zijn helder geetaleerd

Aanbeveling
In vergelijk met andere sites springt deze eruit door helderheid en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W P J Vermaas Zandvliet 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij informatie wordt je zee vriendelijk geholpen en proberen je snel het product te laten bezorgen, ook als er nog geen voorraad van is. Wij hebben al meerdere producten gekocht bij Bemmel en Kroon in Cruqius.

Service
Als er wat is, wordt je op de goede weg geholpen om het e.a. op te lossen.

Assortiment
Zeer uitgebreid en nieuwe producten.

Aanbeveling
Aanrader en de prijzen zijn echt de goedkoopste!

Extra toelichting
Als je vragen hebt, dan krijg je ook goede antwoorden. De prijzen zijn erg scherp en er valt over te praten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelders 30-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en ruim opgesteld / overzichtelijk.

Service
Correct geholpen, zeker niet opdringerig, professioneel. Ook na service. In ons geval zou een cashback actie niet meer gelden, later werden we gemaild dat de actie verlengd was. Hadden ze niet hoeven doen. Netjes !!!!

Assortiment
Meer dan genoeg. En wat er niet staat, kan besteld worden.

Aanbeveling
Gewoon, omdat het kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bemmel en Kroon 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website om te bestellen

Service
Heel vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 30-07-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht op de website, met veel informatie. Handig om je al wat te verdiepen voordat je naar de winkel gaat.

Service
Geen gladde verkooppraatjes, maar goed en eerlijk advies.

Assortiment
Keuze zat!

Aanbeveling
Na een koelkast, droger en wasmachine, was het nu tijd voor een vaatwasser. Woensdag gekocht en vrijdag werd hij al thuisbezorgd! Erg fijn!

Extra toelichting
Ordenummer ZTW548713

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debora 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met veel keuze. De laatste nieuwe producten worden aangeboden tegen een scherpe prijs. En elders goedkoper gezien, biedt Bemmel de beste prijs!

Service
De volledige bestelling van 8 artikelen ging heel vlot. Vlotte communicatie per mail. Apparaten allemaal tijdig op voorraad en we mochten zelf bepalen wanneer alles werd geleverd (zelfs na 6 maanden, ideaal!). De levering helaas wat teleurstellend, na 3 annulaties van leverafspraken en 2u langer wachten dan de afgesproken levertijd toch enorm blij dat alles goed is aangekomen! Veronderstel dat dit niet van hun gewoonte is maar eerder aan de grootte van de order heeft gelegen.

Assortiment
Een oven was niet meer leverbaar en er is meteen voor een passend alternatief gezocht. Er werd gecorrespondeerd met de leverancier welk type qua functies, gebruiksgemak en vooral uitzicht het meest overeen kwam met onze keuze. Top!

Aanbeveling
We sluiten ons Bemmel en kroon avontuur met een positief gevoel af! De apparaten worden de komende week gemonteerd en dan kunnen we aan de slag in onze nieuwe keuken! We zullen hen zeker bij de omgeving aanbevelen!

Extra toelichting
Ordernr BKI501939

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert van Duren 29-07-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Ging voor een Siemens maar door goed uitleg is het een Liebherr geworden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Netjes en overzichtelijk,goed bereikbaar.

Extra toelichting
Pruduktcode is CRQ548654 Op afspraak geleverd. Eén minpuntje tot nu toe want ik heb m pas een hlave dag zijn de stelpootjes. Zijn met bij geleverde sleutel slecht te verstellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bianca Pappot 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na een telefoontje voor een goede aanbieding, snel alles geregeld.

Service
Heel goed. Ook een goede aanbieding op een accessoire gekregen.

Assortiment
Ze hebben heel veel.

Aanbeveling
Aardig personeel. Behulpzaam aan de telefoon.

Extra toelichting
Een ontzettend goede aanbieding van het product. Na betaling de volgende dag al geleverd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed geïnformeerd, goede prijs. Op tijd geleverd en snel. En alles netjes aangesloten en oude apparaat meegenomen

Service
op tijd, snel en vakkundig geleverd en aangesloten

Assortiment
weet niet precies wat ze allemaal hebben, maar volgens mij veel

Aanbeveling
Goede spullen die snel een vakkundig worden geleverd en aangesloten

Extra toelichting
Heb order met nummer BKI548908 geplaatst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gervers 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het aangeven van een dag die ons uitkomt.
Product was op voorraad zoals aangegeven op de webwinkel.

Service
Het op de hoogte houden van de levertijd aan huis via SMS en Email.
Product geleverd op de juiste dag.
En prima prijs zelfs goedkoper dan bij de grote concurrenten.

Assortiment
Alle grote merken zijn te leveren dus geen rommel.

Aanbeveling
Alles tot in de puntjes geregeld. TOP

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JEW Op den Camp 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zéér correct geholpen. En supersnel geleverd. Zou zeker mijn volgende aankoop weer bij dit bedrijf doen.

Service
Mijn betaling was niet goed gegaan. Ze hebben dat gelijk gezien en contact met mij opgenomen. Hele prettige communicatie.

Assortiment
Veel keus!

Aanbeveling
Alles prima verlopen! Snel en netjes!

Extra toelichting
De site is erg overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Bree 29-07-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Diverse modellen aanwezig waardoor een goede mening vorming mogelijk is.

Service
De verkoper kon aanvullende en praktische informatie geven.

Assortiment
Diverse modellen aanwezig waardoor een goede mening vorming mogelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews