bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15554 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

liaheesterman 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
kreeg een betere vaatwasser dan besteld daar de andere niet meer leverbaar was

Extra toelichting
prettige site, waar je goed kon vergelijken. 's middags besteld, volgende dag bezorgd. Netjes mail gekregen waarin vermeld hoe laat ongeveer er bezorgd werd en later nog een telefoontje hoe laat precies de vaatwasser bezorgd werd. Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annmiekeritsema 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
goede en snelle levering

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
goede service en duidelijke communicatie

Extra toelichting
goede service en goede communicatie ordernummer: BKI449692

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZimNL 17-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via Kieskeurig bij Bemmel&Kroon terecht gekomen. Had mijn nieuwe vaatwasser al uitgezocht (hoog model vanwege nishoogte), maar in de winkel bleek ik toch beter een normaal model te kunnen bestellen. Uitstekende service en voorlichting, mooie prijs overeengekomen, de nieuwe vaatwasser is perfect ingebouwd en bevalt prima! (ordernummer ZTW449667)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

famkroon 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel vaatwasser besteld, op het afgesproken tijdstip perfect afgeleverd.

Service
Na bestelling bevestiging aankoop per email. Dag voor bezorging email met indicatie tijdstip aflevering.

15 minuten voor levering door hen gebeld, prima in de keuken afgeleverd

Assortiment
Volop keus voor een prima prijs

Aanbeveling
Totaal geen minpunten te bedenken

Extra toelichting
Zoals reeds eerder gemeld is van online bestelling tot aflevering in de keuken van onze vaatwasser perfect gelopen. BKI450402

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anean68 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima website en snelle levering.

Service
Wasmachine netjes op zolder geïnstalleerd en de oude afgevoerd.

Aanbeveling
Goede service en goede prijzen (niet altijd de laagste, maar wel concurrerend).

Extra toelichting
Mijn order (BKI450539) werd snel en netjes geleverd door twee nette jongemannen. Ik kende B&K niet, maar ben er via Kieskeurig terechtgekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette31 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
In eerste instantie geprobeerd om via de website te bestellen. Toen dit vragen op riep ben ik uitstekend te woord gestaan door een medewerker.

Service
Prima service en erg prettig en vlot geholpen!

Extra toelichting
Prettige en snelle communicatie. Goed advies toen product niet meer leverbaar bleek, waardoor er een prima alternatief is aangeboden!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

april01 17-02-2015 In de winkel gekocht
forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website
goede info over apparaten

Service
snelle levering
makkelijk in aanpassen van levering en/of artikel

Assortiment
ik heb de merken hier gevonden die ik zocht

Aanbeveling
vriendelijk, degelijke informatie en goede service

Extra toelichting
ben goed geholpen weten waar ze over praten goeie prijzen groot assortiment snelle levering wat wil je nog meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasB155 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De bezorgdatum kan geselecteerd worden en de oude apparatuur kan opgehaald worden!

Service
Mails en het telefonisch contact waren helder en duidelijk

Assortiment
Voor de dorger had bemmel-kroon als enige ook de bijhorende koppelplaat voor de droger.

Aanbeveling
Goedkoopste, goede levering en uitstekend assortiment!

Extra toelichting
De goedkoopste en alle producten op voorraad. Daarnaast ook geleverd op mijn voorkeurs datum! Prima ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mamvandijk 16-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede service in de winkel, voldoende aanbod om te kunnen selecteren

Service
Bij de bezorging had de vrachtwagen pech, maar ik werd keurig op hoogte gehouden van de vertraging. Uiteindelijk werd de bestelling zaterdagavond laat geleverd. Ik was blij dat het niet werd verschoven naar de week erop.

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
kom er al jaren naar tevredenheid

Extra toelichting
Goed aanbod,deskundig advies (er wordt meegedacht), fijne service met heel korte levertermijn (binnen 1 dag!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mijkebolsius 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Belde even op en het werd gelijk geregeld. Snelle reactie in mijn mailbox ook na bestelling. keurig!

Service
vriendelijk en correct te woord gestaan, zeer snelle afhandeling van bestelling tot montage!

Assortiment
Heb alleen voor combi-oven gekeken, dus verder niet zo veel beeld van.

Aanbeveling
Super service!

Extra toelichting
Snelle service, op tijd komen monteur, keurig gewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pukje1 16-02-2015 In de winkel gekocht
cruquis

Algemene score

8,3

Gemak
voor mij goed te bereiken

Service
top service, flexibel in bezorg data, keurig via mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, tevens een half uur voor bezorging een telefoontje vd bezorger gekregen

Assortiment
ruim assortiment

Extra toelichting
Ik adviseer het bedrijf ten zeerste aan,daar er kundig en vriendelijk personeel aanwezig is

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joep meloen123 16-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
product snel gevonden op de site

Service
goed op de hoogte gehouden via email

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koeieborstel 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vandaag is mijn wasmachine bezorgd. Ik ben erg tevreden over de service: we kregen een nieuwe model voor hetzelfde geld, we konden zelf kiezen op welke dag hij bezorgd werd, ik kreeg kwartiertje van tevoren een telefoontje dat ze er bijna waren en de mannen hebben de wasmachine op hun plek gezet. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Homestayjh5 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website gevonden via consumentenbond.nl zij waren de voordeligste in het brengen tot op de eerste verdieping

Service
De jongens waren op tijd, belden netjes 30min voor aankomst en namen de oude wasmachine weer mee.

Extra toelichting
Eerlijke website, makkelijk te bestellen. Vriendelijke en duidelijke service. Zeker een aanrader voor mensen die op een verdieping wonen zonder lift. Zij brengen het heerlijk naar boven en nemen de verpakking weer mee terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loosten52 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ze doen precies wat er beloofd wordt. Morgens op de dag van levering een berichtje via email in welk tijdsblok het geleverd zal worden en 15 min voor levering een telefoontje dat ze eraan komen. Nette mannen die het komen brengen en alles wordt opgeruimd en meegenomen. perfect!!

Aanbeveling
zie mijn beoordeling bij service

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven, helemaal goed!!!! BKI450284

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

azardevlieger 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goede vergelijkingssite waarbij Bemmel en Kroon zeer voordelig waren. Bestelling was zo gedaan.

Service
Eén aanvullingspunt: mijn oude vaatwasser zou meegenomen worden, maar dit was een inbouw dus kon het niet. Je moet zelf demonteren. Het was handig geweest als ik dit van te voren had geweten.

Aanbeveling
Prima bedrijf en prijs. Handiger kan het niet.

Extra toelichting
Snelle service en je wordt per mail en sms geupdate hoe laat ze de spullen komen brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jol04 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Prima service,kregen netjes een telefoontje dat de chauffeur in de buurt was.

Assortiment
Ruime keuze voor aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ik zou Bemmel en Kroon zeker bij andere aanbevelen, ben namelijk zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReinaF 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan niet makkelijker. Hoef geen inloggegevens enzo aan te maken.

Service
Mega snelle levering. Binnen 24 uur in huis.

Aanbeveling
overzichtelijk en duidelijk

Extra toelichting
Duidelijkheid en overzicht. Nakomen wat je zegt. Dat hebben ze allemaal heel goed gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmasofie 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersnelle I-site, kan niet makkelijker, geen gezeur, geen inlog gedoe. Kiezen, adres, betalen

Service
Tja gewoon aanklikken zaterdag en ff mail afwachten, ze komen in de afgesproken tijdslot na een mail een sms en direct vcor levering telefoontje

Assortiment
Gezocht naar de goedkoopste kwam B en K er snel uit

Aanbeveling
Niks mis mee. kiezen, adres, betalen.

Extra toelichting
Gewoon snel te bestellen. Zelf kiezen welke dag, ruime aankondiging met sms mail en nog op het laatst een telefoontje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kirstenfoppen 15-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed advies

Assortiment
Aanwezigheid van de vaatwasmachine in de winkel

Aanbeveling
Goed advies en snelle levering en plaatsing.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Brwjkol 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik bestelde een type wat niet meer leverbaar was en kreeg direct een opvolger. Ook hiervan waren de reviews lovend.

Service
Bestellen en leveren verliep voorspoedig met een prima service en korting.

Assortiment
Veel merken en typen.

Aanbeveling
Keuzes, advies, bestelproces en levering allemaal dik in orde.

Extra toelichting
Het contact via de email en telefoon verliep prettig. Er is ruime keus en je krijgt een prima advies. Alles wordt in het werk gesteld om je goed te bedienen. Zowel het bestellen als leveren en zelfs het plaatsen is prima afgehandeld. Verpakkingsmateriaal werd meegenomen dus geen rommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonika 14-02-2015 In de winkel gekocht
Dorpsstraat, Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Afspraken werden tijdig correct nagekomen

Assortiment
Van het product dat wij zochten waren meerdere merken aanwezig.

Aanbeveling
Prettig te woord gestaan, ruime keuze

Extra toelichting
Prettig geholpen, mogelijkheden goed uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellendeling 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vonden snel wat we nodig hadden

Service
super service, vanaf het moment dat je besteld wordt je via de mail goed op de hoogte gehouden, levering van een nieuwer model voor dezelfde prijs en super levering.

Extra toelichting
duidelijke website, superprijs, helder en overzichtelijk. Duidelijk mails over je order en duidelijke factuur en super levering, erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlzatp 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
De op de site vermelde goederen in voorraad, bleken niet altijd op voorraad zijn.

Extra toelichting
Supersnelle informatie en terugkoppeling per mail. Binnen een dag droger geleverd voor de beste prijs. en oude droger meegenomen. Perfecte service door transporteur en hun medewerkers. Zeer tevreden. Een internetshop waar ik ook in de toekomst als eerste naar zal kijken. BKI450056

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

waarddd 14-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken,kopen, betalen en afspreken. Zoals het zou moeten zijn.

Service
Nette en goede service. Snel en vakkundig.

Assortiment
Groot online assortiment met dus een heel ruime keuze in alle merken.

Aanbeveling
Zoals gezegd een nette en goede service en een uitgebreide online assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lin.Raw 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerste ervaring met Bemmel en Kroon zijn uistekend. Via Kieskeurig Siemens warmtepompdroger gekocht en vooruit betaald. Op donderdagmiddag 12-2 besteld en de volgende ochtend op 13-2 bezorgd en geplaatst.
OUde droger is ook kostenloos meegenomen. Dit scheelt weer.

Service
Snelheid van levering: Top!
Bezorging is zeer secuur verlopen.
Extra service afgenomen voor plaatsing en aansluiting. Dit bedrag heb ik gecrediteerd gekregen: Super!
In de tussentijd ben ik via mail steeds op de hoogte gehouden. Bezorger heeft ook gebeld, maar helaas hield de telefoon ermee op.

Assortiment
Veel witgoed aanbod van alle bekende merken. Voor elk budget en wens is een apparaat beschikbaar. Mijn volgende stop is eerst hier en daarna elders :)

Aanbeveling
Eerste ervaring is geweldig. Gemak, communicatie, service en snelheid. Wat wil je nog meer? Deze zaak heeft alles waarom je op internet winkelt.

Extra toelichting
UItstekend: communicatie en service (Snelheid).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miley 13-02-2015 In de winkel gekocht
Zouterwoude via de telefoon
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bosch wasmachine besteld via de telefoon, afgeleverd binnen een paar dagen en geïnstalleerd

Extra toelichting
Goede prijs. Geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jacqueline Wormgoor 13-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima

Service
Vriendelijke en meegaande mensen

Aanbeveling
Iedereen

Extra toelichting
Alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

otter1678 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Was aan mijn kant een probleem met de software. Ze hebben er alles aan gedaan om het zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Assortiment
Vell keus en alternatieven

Aanbeveling
Gezien bovenstaande lijkt me duidelijk

Extra toelichting
Gezien de score en de mogelijkheid om voor weinig te laten installeren en de oude machine mee te nemen. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmkmkp 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en afhandeling ging zeer gemakkelijk

Service
Kregen een duurder type dan besteld voor dezelfde prijs

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prima ervaring bij deze aanschaf

Extra toelichting
Prima afgehandeld na bestelling. Zijn al hun afspraken nagekomen. Vaatwasser bevalt tot nu toe prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.azgaguen 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De correspondentie verliep vlot via de mail, ik heb tijdens het bestellen een paar keer een wijziging doorgegeven, hierop werd elke keer snel en behulpzaam gereageerd.(soms meerdere wijzigingen per dag)

Service
De service van Bemmel en Kroon laat niks te wensen over. Daarnaast vind ik het ook waard te vernoemen dat de installateur die Bemmel en Kroon inschakelt, erg netjes alles heeft geinstalleert.

Assortiment
Bij assortiment kan u rustig denken aan meer dan wat er op de hun website staat vermeld. Daarnaast ben ik in hun showroom wezen kijken, waarbij je niet gelijk wordt verzocht om voor een bepaald merk of type te gaan die toevallig in de aanbieding is... Maar er eerst geluisterd wordt naar wat je precies wilt en zoekt. Om daarna samen de geschikte producten te kiezen. Wat gepaard gaat met de nodige uitleg van de functie's van de apparaten. Gewoon zoals het hoort vindt ik. En aangezien je er je zuur verdiende centjes aan uit gaat geven, loont het zich om je goed te laten informeren.

Aanbeveling
Ik beveel Bemmel en Kroon zeer zeker aan. Eerlijk waar niks op aan te merken!!

Extra toelichting
Ik ben tevreden omdat ik naar tevredenheid geholpen ben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louisbrietje 13-02-2015 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
altijd tijd
altijd antwoord
snel en goed service

Service
altijd geduldig en paraat om zaken te ruilen. koelkast was stuk, nieuwe gekocht, toen bleek de oude koelkast terug zin te krijgen.
kon gewoon mijn geld terug krijgen, maar niet gedaan. wasmachine gekocht. alles werd keurig geregeld

Assortiment
Handig als je alles in 1 super winkel kunt kopen

Aanbeveling
waarom omdat ik NOG nooit een negative zaken heb meegemaakt in deze winkel. ze verkopen niets wat je niet zelf wilt aankopen, smeren je ook niks aan om je te doen kopen.

Extra toelichting
gewoon een superbedrijf in zoetermeer, behulpzame mensen die eerlijk en oprecht zijn. verstand van zaken hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kranenburg 13-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker via internet winkelen. Duidelijke site.

Service
Na het bestellen bleek de door ons uitgezochte wasmachine niet meer leverbaar. (er waren 3 bestellingen en nog maar 2 apparaten in voorraad) Meteen zijn we hierover gebeld door B&K. Men stelde direct voor een gelijkwaardige machine te kunnen leveren. Het prijsverschil hebben zij volledig voor hun rekening genomen. Er was geen dwang, we mochten ook van de koop afzien, later beslissen of ergens anders bestellen.

Assortiment
Genoeg keuze. Alle merken (? dat weet je natuurlijk nooit, maar die indruk had ik wel) getoond. Op de website ook netjes welke levertijden er gelden per machine. Ook scherp geprijsd.

Aanbeveling
Ben uitermate tevreden. Waarom dan geen 10?? Dit is onze eerste aankoop bij B&K. Er zijn (gelukkig) geen defecten of problemen met de wasmachine, kan nog niks zeggen over het verloop van een eventuele storing. Maar als dat ongeveer hetzelfde zou gaan als de aankoop heb ik daar best veel vertrouwen in.

Extra toelichting
Bestelnummer BKI449801, wasmachine Indesit XWE 81683X WSSS EU. Goede communicatie vanuit de winkel. We zijn perfect geholpen aan de telefoon. Levering uitermate correct. Geen negatief punt te ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mona2202 13-02-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel werd duidelijk uitleg gegeven welke oven en kookplaat voor ons geschikt was en waarna we ook gelijk een keuze konden maken.

Service
Snelle en vakkundige service. De winkel was heel goed te bereiken. Personeel wat ons hielp wist goed waar hij uitleg over moest geven.

Assortiment
Ruim assortiment, keek mijn ogen uit! Grote sortering van alle apparatuur. Wat opviel was dat het ook aangesloten was zodat je ook het display met verlichting kon bekijken.

Aanbeveling
Service is top, ruim assortiment wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Eigenlijk is alles goed aan deze winkel. Service is perfect, omdat je gelijk geholpen wordt en duidelijke uitleg krijgt over de producten waarnaar je op zoek bent. Ook de plaatsing ervan verliep heel erg goed. Kortom een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jefbogers 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Er wordt geadverteerd met artikelen die niet geleverd kunnen worden.

Extra toelichting
Via de website in contact gekomen. Goede mogelijkheden voor offerte- aanvraag en -behandeling. Actualiteit assortiment kan beter, maar is door verkoper keurig opgelost met betaalbare alternatieven. Levering en installatie volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gboele 12-02-2015 In de winkel gekocht
Forepark
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk berijkbaar,goede parkeermogelijkheid

Service
Melding wanneer aankoop wordt bezorgd en waarschuwing dat de aankoop binnen een halfuur wordt afgeleverd

Assortiment
Goede sortering van bekende merken en in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Goede voorlichting,kennis van de artikelen

Extra toelichting
Vriendelijke ontvangst,correct optreden verkoper,kennis van zaken,niet aandringen tot koop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schet01 12-02-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Prettig ontvangen en zeer goed geholpen. Zeer klantvriendelijk

Assortiment
Vele modellen in de showroom aanwezig. Indien dit niet het geval is, zoeken ze het op op internet

Aanbeveling
Voor iedereen aan te raden

Extra toelichting
Vele mogelijkheden waaruit je kan kiezen. Ook onvoorbereid kan je door middel van de verkoper een weloverwogen keuze maken. Je wordt niets opgedrongen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

obelix01 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
professioneel, vriendelijk, werkelijk goedkoper na een scherp aanbod

Service
vlotte service, bestelling goed en op tijd geleverd

Assortiment
niet alle modellen gevonden van Samsung en LG maar toch geslaagde keuze met scherpre prijs bovendien.

Aanbeveling
vriendelijk, snel, geen lange wachttijden aan de telefoon, geen ingestorte website of overbelaste telefoonlijn, kwaliteit voor een scherpe prijs al heel lang bekend.

Extra toelichting
email snel antwoord, telefoon snel antwoord, beste keus scherpe prijs na aanbod, vriendelijke koeriers, volgende keer zeker weer bij Bemmel en Kroon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

scoobje00 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
een echte aanrader doen alles wat ze met je afgesproken hebben er is totaal niks van te zeggen perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hollycat2000 12-02-2015 In de winkel gekocht
Dorpstraat Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in de winkel geweest, goed advies gekregen, besteld en volgende dag geleverd.
Snel en vakkundig geïnstalleerd.

Service
goed advies gekregen, ook bij aflevering.
Binnen een tijdvak geleverd - telefoontje half uur voor aflevering, zodat je er rekening mee kunt houden.

Assortiment
ruim voldoende keuze, ook in de winkel

Extra toelichting
goed advies gekregen, ook bij aflevering over veilige aansluiting. Binnen een tijdvak geleverd - telefoontje half uur voor aflevering, zodat je er rekening mee kunt houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kareltje47 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg op de site van Bemmel & Kroon. Gewoon op voorraad,de beste prijs en snel geleverd. Net als mijn vorige aankoop bij Bemmel & Kroon.

Service
Snel geleverd op het juiste tijdstip, uitstekende communicatie via de email. Dynalogics is daarbij een goede partner met vriendelijk personeel. Het oude apparaat probleemloos en zonder kosten retour gegeven. Super service.

Assortiment
Als je iets zoekt heeft Bemmel & Kroon het wel tegen een goede prijs en vlot geleverd.

Aanbeveling
Altijd aanbevelen. Bemmel & Kroon is een absoluut betrouwbare partner. Net als mijn vorige aankoop tot volle tevredenheid mijn aankoop gedaan.

Extra toelichting
Alleen maar positief. Ook de aftersale is prima. Als er iets met een apparaat is, wordt het meteen opgehaald en ook weer prima gecommuniceerd, netjes en vlot retourgebracht. No nonsens garantie dus. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokevanegmond 12-02-2015 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik ben uitstekend en correct geholpen met de keuze van de wasmachine

Service
de machine werd snel en goed geplaatst en er werd uitleg gegeven

Assortiment
keuze is prima en er wordt goed op de situatie van de klant ingespeeld

Aanbeveling
vanwege de klantvriendelijkheid de klantgerichtheid de prijs en de service

Extra toelichting
alles was prima en accuraat geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anthonyvon 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Heldere en toegankelijke website

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kregen een nieuwere droger van Bosch geleverd tegen de prijs van de niet meer leverbare, oudere versie.

Extra toelichting
Deze winkel is prima. Ik zou het alleen prettig vinden wanneer je je internetbestelling ook met Visa zou kunnen betalen. Dit vind ik vooral voor internetaankopen wel zo prettig en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pjhays 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
het liep als een trein. Alles per internet gedaan en telkens emails ontvangen met de nodige informatie. Levering was snel en op tijd. De bijbestelde monteur was erg goed. Ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mensen36 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Telefonisch mijn bestelling geplaatst.
Geen wachttijden EN meteen een mens aan de telefoon :-).

Service
Ik wilde snel een nieuwe koel vriescombinatie. Het artikel dat ik had gekozen had een levertijd van 10 werkdagen. Meteen werd er gekeken naar alternatieven en omdat het artikel duurder was, kreeg ik korting. Nog geen 24 later stond, in mijn keuken, de nieuwe koel vriezer tevreden te brommen.

Assortiment
Veel merken en uiteenlopende prijzen.

Aanbeveling
Duidelijke communicatie. Je wordt, een half uur van tevoren door de bezorgers, op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt afgeleverd.

Extra toelichting
Het meedenken, de communicatie, de correcte aflevering en zeer belangrijk telefonisch goed te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

.Karmain1942 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site.

Service
Snel geleverd en prima afgehandeld tijdens plaatsing.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Geen negatieve punten, tot nu toe, ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

.Karmain1942 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site.

Service
Snel geleverd en prima afgehandeld tijdens plaatsing.

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Geen negatieve punten, tot nu toe, ontdekt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tomrayder 12-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
ik heb alleen gekeken bij wasmachine. dus ik kan hierover alleen qua wasmachines een oordeel geven

Extra toelichting
Zeer tevreden. Vriendelijke service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daphnef 12-02-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via telefoon warmtepompdroger besteld en 2 later werd de droger al bezorgd. Pinnen aan huis bij aflevering.

Service
Zeer professionele bezorgdienst en installateurs. Alles piekfijn in orde.

Assortiment
Laatste nieuwe modellen op voorraad en zeer snelle levering.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon is gespcialeerd in huishoudelijke apparaten en heeft zeer concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Ervaren verkoopadviseurs die veel over de verschillende producte weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palitom 11-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen loopt prima en via de mail ook snel antwoord. Een dag voor de levering een heldere tijd!

Service
Op zich prima.....leverende personeel zou echter wel wat klantgerichter en klantvriendelijker mogen zijn.

Assortiment
Geen probleem....de keuze was prima en we konden precies het model krijgen wat we zochten!

Aanbeveling
Prima bedrijf met snelle afhandelingen en snelle levering. Heb het idee dat men gewoon alles op voorraad heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews