bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15544 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilse 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Voor een goede prijs een wasmachine naar 2hoog gebracht op een smal trappetje

Service
Ze waren een uur te laat en het callcenter was duur en het duurde heel lang voordat ik werd geholpen, maar dit was het transportbedrijf en niet Bemmel en kroon.

Aanbeveling
Ik zou het aan mijn vrienden aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Familie Veldman 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk toegankelijke website waar ruim voldoende informatie is te vinden over de producten.

Service
Het bedrijf is nagekomen wat het heeft beloofd nl. het tijdig leveren én ons goed op de hoogte te stellen op welk tijdstip het apparaat wordt afgeleverd. Het oude apparaat is ingenomen en de uitleg door de bezorgers bij aflevering was helder en duidelijk.

Assortiment
Wij zochten een wasmachine en hadden volop keus uit de aangeboden machines.

Aanbeveling
Deze winkel heeft mij nergens in teleurgesteld.

Extra toelichting
Wij hadden oorspronkelijk een andere wasautomaat gekocht. Die wij hebben ontvangen was de opvolger van de bestelde wasautomaat. Ondanks dat de opvolger een luxer apparaat was met meer mogelijkheden, hoefde er niet te worden bijbetaald. SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaP 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig online bestellen. Site spreekt voor zich.

Service
Snelle levering. Zorgvuldig.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peduh 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen kan via internet of telefonisch. Zeker het telefonisch bestellen heb ik als zeer prettige service ervaren. Ze nemen je bestelling aan en je ontvangt een ideal link om te betalen

Service
Service rondom de bestelling was goed. Hoe het gaat als ik aanspraak moet maken op de garantie weet ik (nog) niet.
De levering was ook erg positief. 's morgen een tekst bericht hoe laat de levering verwacht wordt. Een link op de e-mail om de vrachtwagen te kunnen volgen en te zien hoeveel klanten er nog voor je zitten. Ongeveer een half uur ontvang je een tekstbericht met een verwachte aankomsttijd. Top!!

Assortiment
genoeg keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

karan 04-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel&Kroon Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is overzichtelijk ingedeeld. Hierdoor kan je alle spullen gemakkelijk vinden. Verder verliep het bestelprocess vlekkenloos en snel. Zaterdag een koelkast besteld en binnen 2 dagen al geleverd!

Service
De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Ze begrepen goed waar ik naar opzoek was en gaven mij goed advies. De levertijd was erg kort waar ik erg blij mee was!

Assortiment
In algemeen heeft de winkel heeft een groot en divers assortiment. Toch zijn er op verschillende afdelingen wel verschillen in diversiteit. Ik denk persoonlijk dat je dit wel in alle winkels kan herkennen. De prijs/kwaliteit verhouding is goed bij Bemmel&Kroon!

Aanbeveling
Ik heb meerdere producten gekocht bij Bemmel&Kroon. Ze hebben een lange levensduur en werken goed. Daarnaast ziet de winkel er goed uit en is het personeel erg aardig en behulpzaam. Ik raad deze winkel zeker aan!
ZTW522676

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Double Trouble 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles perfect geregeld

Service
Uitstekende service, zeker met het op de hoogte houden van de verzending

Assortiment
Duidelijke beschrijving bij het assortiment

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld

Extra toelichting
Ik had een wasmachine uitgekozen die niet meer leverbaar was en toen heb ik de opvolger daarvoor gekregen voor de zelfde prijs terwijl de nieuwe ruim 100 euro duurder was, perfect gewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zeer toegankelijke website met veel producten. Makkelijk om het gewenste product te vinden. Een adequate beschrijving van het product maakt het bestellen des te aantrekkelijker.

Service
Een paar keer telefonisch contact gehad. Prima geholpen en goede informatie gekregen die later precies bleek te kloppen.

Aanbeveling
Niet alleen de winkel is aantrekkelijk, maar vooral ook de prijzen van de producten. In vergelijking met de adviesprijzen kun je eigenlijk niet om Bemmel en Kroon heen.

Extra toelichting
Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefonische bestelling gedaan waarbij ik prima geholpen werd om de juiste apparaatkeuze te maken.

Service
De apparaten werden keurig volgens afspraak gebracht, in huis afgeleverd en de oude apparaten werden meegenomen.

Assortiment
Een zeer breed assortiment met kwalitatief hoogwaardige apparaten

Aanbeveling
Ook een uitstekende winkel om on-line of telefonisch te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie-Antoinette-01 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede sortering van het soort product tegen een aantrekkelijke prijs

Service
Het bestelde werd op de gewenste dag netjes afgeleverd

Assortiment
Slechts naar 1 apparaat gezocht en gevonden tegen een concurrerende prijs

Aanbeveling
Deze zaak verdient een 9!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter van der Veen 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fysiek of via het web is allemaal even makkelijk.

Service
Geen drempel bezorging, maar daar waar wij onze was drogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spin 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles liep vlot

Service
de vriezer werd op de dag en minuut geleverd de persoon was heel vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
bij mij volgende aankoop krijg deze winkel de eerste keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jaccoT 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je loopt gemakkelijk door het menu. bestellen gaat soepel

Service
voor 16.00 besteld is morgen in huis! Perfect geregeld

Assortiment
wat je zoekt kun je er vinden

Aanbeveling
bestelling is netjes afgehandeld en de bezorging ging vlekkeloos. Werd vlak voor aflevering nogmaals bericht dat het product werd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website

Aanbeveling
Makkelijke bestelprocedure, behulpzame klantenservice en snelle levering

Extra toelichting
Bij het bestellen hadden we nog wat vragen over de afzuigkap. De klantenservice gebeld en erg beleefd en kundig geholpen...wij zijn zeer tevreden !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimvdvis 02-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en snel onze keus aan kunnen geven en werd thuis bezorgd en geïnstalleerd.

Service
Fijn en snel geholpen en super goed advies. Er wordt met je meegedacht en de koffie met koekje smaakte ook erg goed.

Assortiment
Super veel keus in verschillende prijsklassen. Voor ieder wat wils is er iets te koop.

Aanbeveling
Mooie winkel met uitgebreide keus. Erg behulpzaam personeel die met je mee denken. De koffie met het koekje maakt het helemaal af.

Extra toelichting
Ik zou deze winkel zeker aanraden bij andere mensen. Een goed en huiselijk gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk W 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb besteld en ze hebben op tijd geleverd.

Service
Niks op aan te merken

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Aan de hand van reviews de winkel gekozen.
Korting gekregen, op de service is niks aan te merken en een prima bezorging die op tijd was.
Gekregen waar ik om had gevraagd met een beetje extra.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veerle 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het kan niet makkelijker om vanuit België te bestellen zonder je huis te moeten verlaten en alles op de afgesproken dag bij je thuis geleverd te hebben. Dus een dikke 10 voor het gemak :)

Service
Perfecte service en de afspraken worden allemaal nagekomen. Zelf niet veel moeite moeten doen om alles te bestellen. Ik heb een vriendelijke man aan de telefoon gehad die alles voor mij heeft geregeld en nog een andere die het allemaal thuis is komen aansluiten. Voor herhaling vatbaar.

Assortiment
Ik heb kunnen kiezen uit een heel groot gamma

Aanbeveling
Van mij krijgen ze een dikke 10. Ik zou er direct terug bestellen, zonder twijfel :)

Extra toelichting
Bestelnummer : DH517057

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site is overzichtelijk, gemakkelijk dingen bestellen

Service
spullen geleverd op de afgesproken datum en tijdsip

Assortiment
voldoende te vinden voor het gene ik zocht

Aanbeveling
overzichtelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit je stoel je bestelling doen!!

Service
Correcte service en bericht en tijd vooraf.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ben een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het was een druk op de knop en ik werd binnen een uur gebeld door de monteur van van Bemmel en Kroon om en afspraak te maken om de vaatwasser te laten installeren.

Service
Alles werd uitgepakt en het oude apparaat werd zorgvuldig afgevoerd. En alles werd netjes schoon gemaakt.

Extra toelichting
De monteurs waren echt super vriendelijk! De vaatwasser werd zorgvuldig geïnstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Drake 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
top service, snelle levering, geen extra service kosten voor plaatsen nieuwe apparaat en afvoeren oude apparaat, levering op 9e etage, een aanrader !!

Aanbeveling
ondanks laagste prijs een uitmuntende service

Extra toelichting
al 20 jaar klant bij Bemmel en Kroon, nog nooit spijt van gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-03-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is overzichtelijk ingedeeld.

Service
We werden bij de balie opgevangen en keurig verder geholpen.

Assortiment
Mogelijkheden zat. Keuze genoeg.

Aanbeveling
Fijne zaak om te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael62 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, en de volgende dag in huis.

Service
wasmachine aangesloten, en het spoelprogramma aan gezet.

Assortiment
heeft een groot assortiment en alles op voorraad.

Aanbeveling
Meestal nog de goedkoopste ook.

Extra toelichting
€ 130 euro goedkoper dan cool-blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website waarbij de verschillende merken en producten makkelijk te filteren/vinden zijn.

Service
Maken waar wat op de website staat vermeld. Voor 16.00 u besteld volgende dag in huis. Daarbij word je uitstekend op de hoogte gehouden van de status van de bezorging.

Assortiment
De webwinkel heeft een groot assortiment in vele bekende A en B-merken

Extra toelichting
Het nakomen van duidelijke afspraken met betrekking tot bezorging vind ik een groot ++++.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nolda 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis op de computer

Service
Keurig op tijd afgeleverd en oude machine mee genomen

Assortiment
Keuze uit veel merken en prijzen

Aanbeveling
Beter kan toch niet ?!

Extra toelichting
Helemaal tevreden en blij met de nieuwe wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Door 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Primea site met goede ingormatie

Service
Snelle service en precies geleverd en gedaan eat was beloofd

Assortiment
Moeilojk kiezen door de hoeveelheid

Aanbeveling
2e keer dat ik er heb gekocht. Prima service. Kan ik iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 01-03-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
nette levering en informatie mbt de levering

Assortiment
ruime keus aan keukens, grote showroom

Aanbeveling
al vele jaren klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

petra1980 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, telefonisch goed te bereiken en duidelijke informatie mbt bestelling en levering

Service
Snelle levering, vriendelijke medewerkers aan de telefoon, top!

Assortiment
Heel veel keuze!

Aanbeveling
Goede prijs (vergeleken met andere webshops), goede service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ravensbergen 01-03-2016 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon, Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is een prettige omgeving en sfeer.

Service
De verkoper legt alles goed uit! Dat is zeker voor herhaling vatbaar. Als ik nog een nieuwe keuken of iets anders nodig hebben zou ik beslist daar weer heen gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. 29-02-2016 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, ervaren verkopers,goede service.

Service
U word geholpen door ervaren verkopers, en de artikelen worden gratis bij u thuis bezorgt.

Assortiment
Breed assortiment, veel keuze van diversen merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke Website en helder advies

Service
Klein probleempje met de levering werd direct opgepakt en perfect opgelost, zo hoort het te zijn. voor mij reden om hier de volgende keer weer te kopen

Aanbeveling
goed assortiment, snelle levering, prima after service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben T 29-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede voorlichting over apparatuur.

Service
Altijd snel antwoord en alles volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Breed scala in veel prijsklassen.

Aanbeveling
Prettige zaak, kom er telkens weer terug. En prima en concurrerende prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van dend 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Producten snel en goed te vinden

Service
Prettig telefonisch contact en nette, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paard18 28-02-2016 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ouderwetse goede voorlichting in de winkel

Service
Netjes thuis bezorgd op tijd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

andrea 28-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
We kwamen in Den Haag voor een gasfornuis, maar hadden meer op ons verlanglijstje. We zijn voor een gasfornuis, koelkast, afwasmachine, wasmachine en droger geslaagd. Kregen goede adviezen het werd snel geleverd.

Service
Omdat de spullen voor de inrichting van een project waren, was het pas mogelijk ze binnen te krijgen als Stichting het Maagdenhuis en fonds 1818 hun financiële steun toegezegd zou hebben. Hier waren goede afspraken over te maken en zodra we de toezegging binnen hadden waren de spullen binnen drie dagen binnen. Een probleempje met een onderdeel van het gasfornuis is ook goed geregeld.

Assortiment
We liepen door de winkel voor een gasfornuis, maar bij elke hoek kwamen we weer een ander onderdeel voor ons project tegen. We konden alles zien, aanraken en van binnen bekijken en dat vind ik prettiger als kopen via webwinkels.

Aanbeveling
prettig geholpen, goede adviezen, een plek waar bij service voor problemen aangeklopt kan worden.

Extra toelichting
Ik ga deze winkel bij anderen aanbelvelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rolf 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op de home pagina was het ff zoeken, totdat ik de muis hanteerde. Toen kwamen er rolmenutjes te voorschijn.

Service
Heel prettig contact met goed advies.

Assortiment
De gezochte inductieplaat niet gevonden.

Aanbeveling
Mooie site, veel te zien, mooie collectie.

Extra toelichting
Prettig telefonisch contact gehad, verkoper gaf nog extra korting ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent van Wanrooij 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de webshop alles zeer makkelijk te vinden

Service
Na bestellen keurig per mail alles bevestigd gekregen, per mail op de hoogte gehouden en er is rekening gehouden met tijdstip afleveren en tijdstip van inbouw.

Assortiment
Alles is er te vinden. Alle soorten en maten en in elke prijscategorie

Aanbeveling
Zo goedkoop vind je zulke goeie service nergens! Nieuwer type oven geleverd gekregen zonder meerprijs! Helemaal tevreden dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Vonk 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk te woord gestaan.

Service
Gebeld n.a.v. bezoek aan website. Wasdroger uit voorraad te leveren, geen extra kosten voor bezorgen en het plaatsen. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en makkelijk bestellen, Fijn!

Service
Vriendelijke bezorgers!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snlilko 27-02-2016 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gebeld en alles werd meteen geregeld

Service
Levertijd werd gecommuniceerd via sms. Erg handig.

Assortiment
De Miele vaatwasser die we wilde hebben, was niet overal te verkrijgen. Hier wel :)

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

diwa 27-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
levering gevraagd met full service en niet gekregen, toestel letterlijk afgekapt en vertrokken, gebeld en doodleuk we zullen u 10 euro terugbetalen

Aanbeveling
door de afleverdienst verliest deze winkel véél punten en de service achteraf ook

Extra toelichting
veranderen van leverfirma

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

svdoever 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's middag droger gesteld, volgende ochtend staat hij aangesloten en al te draaien!

Service
Voor een kleine extra bijdrage is de droger aangesloten, verpakkingsmateriaal meegenomen en de oude droger afgevoerd. Klasse!

Assortiment
Droger besteld, was niet meer leverbaar, zonder problemen opvolger van het apparaat gekregen tegen de vorige prijs, en dat scheelde een hele hoop!

Aanbeveling
Perfecte aankoop ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 26-02-2016 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim opgezette winkel met beleefd personeel. De opzet en afwerking van de keukens zijn proffesioneel weergegeven.

Service
Ze laten je in de 1e instantie rustig alles bekijken en geven daar waar nodig prima advies.

Assortiment
Het assortiment, is verfrissend en voldoet aan alle stijlen.

Aanbeveling
Prima winkel met een ruim assortiment. Het personeel is vakkundig en de afwikkeling en bezorging zijn perfect geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Had geen problemen met het zoeken

Service
Hebben een nieuwer model aan de oude prijs gekregen

Assortiment
Uitgebreide keus

Aanbeveling
Zeer goede service en opvolging

Extra toelichting
Tot op heden zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerry 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.

Service
's Middags bestelling van wasmachine geplaatst en de volgende ochtend al in huis. Keurig en snel geplaatst door vriendelijke bezorgdienst.

Assortiment
Veel keuze in witgoed.

Aanbeveling
Keurige snelle afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 26-02-2016 In de winkel gekocht
cruqius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
goed en eerlijk advies in de winkel en snelle goede levering

Assortiment
Genoeg keus! Wij gingen voor een wasmachine en de merken en apparaten die wij graag wilden zien (gezien on line) waren er ook in showroom!

Aanbeveling
Mooie winkel en makkelijk bereikbaar. Wij hebben onlangs een wasmachine gekocht en kregen hier zeer goede informatie zodat wij onze keuze goed konden maken. De prijzen zijn ook prima! En service met aflevering was erg netjes en snel. De wasmachine is zoals is geadviseerd door verkoper.

Extra toelichting
Zeer tevreden en heel blij met onze nieuwe wasmachine, dankzij goed advies in de winkel. Goed en snel geslaagd voor mooie prijs. ordernummer CRQ521402

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het door mij gezochte product was gemakkelijk te vinden

Service
Ik kon precies volgen wanneer het product bij mij afgeleverd werd. Perfect!

Assortiment
Ik wist precies wat ik wilde, dus dat maakte het voor mij eenvoudig.

Aanbeveling
Alles gebeurde precies zoals gecommuniceerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Kooloos 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vaatwasser was zo gevonden
goed filter

Service
Geen problemen bij bank betaling

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

dopplerprobe 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestellen mis alleen paypall

Service
Alles zoals beloofd afgehandeld. Geen negatieve ervaring.

Assortiment
Twee artikelen gezocht op internet, in beide gevallen ook levervaar door deze winkel

Aanbeveling
Alles boven uitgemiddeld levert een 9 op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aad van den Bos 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De bestelling was makkelijk te plaatsen en ik werd heel goed op de hoogte gehouden van de status van de bezorging.

Service
De bezorgers zetten de machine op zijn plek en vertelde me precies hoe ik de transportvergrendeling eraf moest halen, aansluiten en proefdraaien.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Wij kopen wel vaker bij Bemmel en Kroon en bevalt goed.

Extra toelichting
Ja, oorspronkelijk had ik een ander type besteld maar de opvolger daarvan is geleverd. Voor mij geen problem.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rlem67 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke web-site.

Service
Snelle reactie op e-mails.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
In eerste instantie was de prijs voor de betreffende kookplaat duurder dan bij andere web-shops. Maar prijs werd aangepast na melding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews