bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16022 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2929 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Riel 04-04-2018 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een wasmachine besteld die bleek niet meer aanwezig te zijn. Krijgen we gewoon een upgrade voor de zelfde prijs deze oplossing kwam van van Bemmel &kroon B.V. Zelf af.
De bezorgers die een dag later de wasmachine kwamen afleveren waren super aardig en behulpzaam.
Wij zeggen als u iets wilt bestellen bij dit bedrijf moet u zijn!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Enthoven 04-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie, supersnelle levering. Duidelijke regels op de website. Doen wat ze beloven. Dynalogic heet tprima tot de 1e deur geleverd.

Reageer

Jan 04-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima rondleiding in de webshop en overzichtelijk. Hierdoor een goede keuze kunnen maken. Daardoor ben ik uitgekomen op de Samsung koel vries combinatie van A+++.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biggelaar 03-04-2018 Via de website gekocht

Voordelige shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Online besteld. Netjes snel en duidelijk contact. Top! Bezorging minder. 2 mannen amper hallo of vriendelijk en praten in hun eigen taal tegen elkaar. Onbeschoft noem ik dat#

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Andy 03-04-2018 In de winkel gekocht
Den Haag (Forepark)

Dat was snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes verwelkomt in de winkel door een verkoper die wist waarover hij het had. Hij nam de tijd om alles uit te leggen en al onze vragen te beantworden. Gaf ook suggesties over opties, Controleerd dat wat we dachten nodig te hebben was wat wij aan het kopen waren.
En om het nog beter te maken, hij gaf ons een goede korting.
Lang leven de echte winkels!
De levering was netjes geregeld en geheel volgens afspraak gedaan. Alles netjes geinstaleerd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

GD 03-04-2018 Via de website gekocht

Correcte regeling en aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wasmachine gekocht. Alles vlot geregeld en afgehandeld geweest. Aflevering en installatie ter plaatse verliep vlot en vriendelijke transporteurs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet Goudswaard 03-04-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
D eerste keer dat we bij van Bemmel en Kroon bestelden is meteen zeer goed bevallen. Snelle en accurate manier van afhandelen en bezorgen. Echt alles klopt tot in detail. De levering werd gedaan door twee nette en vriendelijke monteurs die zonder beschadigen de wasmachine boven brachten en de oude weer meenamen.De nieuwe werd aangesloten en ze namen zelfs de moeite om even te stofzuigen op de plek waar de oude machine gestaan had. Alles keurig afgeleverd en het verpakkingsmateriaal ook weer meegenomen. Kortom een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 03-04-2018 Via de website gekocht

Zonder meerkosten duurder apparaat geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung WW80K7605OW wasmachine bested bij Bemmel en Kroon. Omdat deze uitverkocht was, is de order zonder meerkosten omgezet naar de duurdere WW90K7605OW. Bezorging was op de afgesproken dag en betaling kon via pinnen bij aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 02-04-2018 In de winkel gekocht
Crucius

zeer goede service

Algemene score

10,0
Het is een grote ruime winkel met ruime parkeer gelegenheid. Vriendelijke verkoper heeft alle tijd genomen.
Hij heeft zijn best gedaan om te kijken of er van een ander merk nog een goedkope versie was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 01-04-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs, geen bezorgkosten. Besteld en de volgende dag in huis gebracht. De jongens die de diepvries kwamen afleveren waren correct, aardig en beleefd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

st1300 01-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leest u even mijn review over mijn Samsung WW80J6400CW Wasmachine.
Alleen dankzij Bemmel en Kroon werden de problemen die wij met Samsung hadden opgelost.
Ongelofelijk goed service, waar Samsung nog heel veel van kan leren.
Dank jullie wel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-03-2018 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor alle webshops. TOP !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste de lage prijzen. De Miele
COMPLETE C3 BLACK DIAMOND 550W was hier het goedkoopst. De volgende dag al geleverd door Dynalogic. Bezorgtijd wordt door Dynalogic realtime up-to-date gehouden en tot op een half uur van tevoren definitief vastgesteld.Thuis onnodig lang wachten is er gelukkig dus niet bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kawabeest 31-03-2018 Via de website gekocht

Nette prijs en snelle levering maar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De prijs en verzendkosten en levertijd zijn allemaal in orde maar hun leverancier vind ik niet erg duidelijk omtrent de levertijd en ik heb nu 2 maal iets bij hun besteld en beide keren had ik personen die ik liever niet in of om ons huis heb.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

mannie 31-03-2018 Via de website gekocht

super service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website uitstekende service goede prijs/kwaliteit
snelle levering goede feedback en heel behulpzaam en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen in Haarlem 31-03-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goedkope winkel. "s avond om 6 uur een wasmachine besteld, de volgende middag om 13:00 was hij aangesloten en draaiend. Prima bezorgdienst, je weet precies wanneer ze komen. Met nog een SMSje 30 min uten voor aankomst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan O 31-03-2018 Via de website gekocht

Vrieskast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gezocht, direct geholpen, laagste prijs werd gelijk geevenaard. Andere dag al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura & Peter 31-03-2018 Via de website gekocht

Goede/snelle service, en alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere producten besteld, eerst wisten we nog niet wat we precies wilden en hebben we heel verl offertes aangevraagd en deze ook elke keer zonder moeite gekregen.
Eenmaal gekozen en betaald meteen een bezorg afspraak gemaakt en alles netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex M 31-03-2018 Via de website gekocht

Verpakkingsmateriaal wordt niet meegenomen

Algemene score

6,0
Snelle levering, snelle plaatsing van de droger, Alleen jammer dat de bezorger zonder verpakkingsmateriaal weer weggaat terwijl dit toch als extra service wordt aangemerkt. Drukt flink op de beoordeling omdat ik nu alsnog naar de milieustraat moet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Roemers 31-03-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze wasmachine is kapot gegaan en binnen 1 dag een nieuwe wasmachine in huis dankzij de snelle service van Bemmel & Kroon. Nieuwe wasmachine is naar zijn plek gebracht en de oude gelijk weer meegenomen. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Bovens 31-03-2018 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

10,0
goede service snelle levering en de prijs kwaliteit verhouding is prima volgende product bestel ik weer bij Bemmel&Kroon

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alfons 31-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

8,0
Goede prijs en goede service. Heldere en duidelijke communicatie. Ook van het bedrijf dat de installatie verzorgde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

madelon 31-03-2018 In de winkel gekocht
zoeterwoude

Super tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was erg onder de indruk van v Bemmel en Kroon in Zoeterwoude.
Prachtige zaak,vriendelijk personeel en ook nog een goede en snelle service om mijn gekozen wasdroger thuis af te leveren,op zn plaats(zolder) te zetten.Kortom super tevreden!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 30-03-2018 Via de website gekocht

Snelle actie voor een prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles volgens verwachting! De bestelling nog even telefonisch gecheckt maar was volledig in orde en op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 30-03-2018 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

9,0
goede service en scherpe prijzen! na een aantal vergelijkingen bij bemmel-kroon.nl uitgekomen.
bestelling gedaan via de site verloopt snel en duidelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Linda 30-03-2018 Via de website gekocht

Snel, goedkoop en vakkundig geinstalleerd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze gaskookplaat moest worden vervangen. Voor dezelfde prijs als andere aanbieder maar met installatie en vijf jaar garantie telefonisch besteld bij Bemmel en Kroon. Dat was fijn bestellen! Dezelfde middag belde de monteur om een afspraak te maken voor de montage. Deze is keurig en veilig uitgevoerd. Met een goed advies. Deze winkel vind ik echt aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 30-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bstelling gisteren middag geplaatst en nu al in huis. snelle service en uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariette 30-03-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Goede voorlichting, snelle levering en goede montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke uitleg in de winkel. Veel keuze in apparatuur. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

W. Hagenbeek 30-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke informatie & communicatie, top afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie en informatie verschaffing! Track & Trace van de ingeschakelde transporteur is uitstekend en zeer detaillistisch!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendela 30-03-2018 In de winkel gekocht
Forenpark

Goed advies,veel te lang wachten op installatie!

Algemene score

6,0
Wij hebben op een zaterdag in de winkel van Bemmel&Kroon een nieuwe vaatwasser besteld. Goed advies gekregen over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de vaatwasser. Bij bestellen gaf ik aan dat het haast had. Helaas kon de verkoper ons geen uitspraken doen over de dag dat de vaatwasser geinstallleerd zou worden. De installatie gebeurt door een extern bedrijf blijkbaar. Helaas werd de vaatwasser pas anderhalve week later geleverd en geïnstalleerd. Installatie is overigens prima gegaan. Vakkundige man. Jammer dat het anderhalve week moet duren voordat er iemand kwam. Vandaar beoordeling een 6 i.p.v. een 8.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Esther van den Hof 30-03-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Goed advies, Prima service en Correcte bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, goed advies in de zaak, communicatie verloopt vlot. Men komt zijn afspraken na. Fijne bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Oosterlingen 29-03-2018 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na enig uitzoekwerk hebben we ervoor gekozen om een kokendwaterkraan van het merk Franke te bestellen bij Bemmel&Kroon (een oud model). We kregen de volgende dag een mailtje dat de door onze bestelde kraan niet meer leverbaar was. In dezelfde mail werd echter de mededeling gedaan dat dezelfde kraan, maar dan van het nieuwe model, al naar ons onderweg was voor dezelfde prijs! Dat noem ik topservice. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 29-03-2018 Via de website gekocht

Fijne service, super dat je het pakket kunt volgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker spullen gekocht, altijd goed en netjes. Ook toen er niets in orde was werden we heel erg goed geholpen. Een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 28-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service verlening en bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opzoek naar een AEG combi magnetron en zaterdags in een winkel geweest. Gezien de wijze van (niet) helpen hebben we in die winkel niets gekocht. Via Internet bij Bemmel&Kroon gekeken en juist dat wat we wilden kunnen vinden. Goede beschrijving en duidelijke maat voering aangegeven. Die zelfde avond besteld en hij werd netjes aangekondigd 's morgens bezorgd. Helemaal top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van Leijsen 28-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. De bereikbaarheid is goed zeven dagen per week. De prijzen zijn zeer scherp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.beekhuizen 28-03-2018 Via de website gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eind van de middag opgebeld goed advies gekregen met gunstige prijs vriendelijke chauffeeur belde van te voren op en kon makkelijk betalen met pin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kruit 28-03-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk

Prima advies en installatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel magnetron uitgezocht. Voor nieuwe afzuigkap doorverwezen naar experience-centre in Hoofddorp, waar de sortering veel groter is. Goed advies plus directe prijsaanpassing toen andere winkel goedkoper bleek voor hetzelfde apparaat. Plaatsing en inbouw apparatuur op correcte wijze.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Van Montfoort 28-03-2018 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd ruimte voor verbetering houden ;-)! Half uur van te voren een belletje dat de monteur er bijna is. Vakkundig oude vaatwasser verwijderd en vervolgens de nieuwe geplaatst met hier een daar een aanpassing in de plint om deze passend te maken. Kastje naast de vaatwasser het deurtje nog gesteld! Kan iedereen deze winkel aanraden

Reageer

Julien 28-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige vlotte service super klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige bezorging. Op tijd en perfect geplaatst geen schade aan de apparaten. Zoals het hoort! Ik raad iedereen aan om hier een product te kopen. Heb zelfs een upgrade gekregen doordat model niet meer leverbaar was. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Sjardijn 28-03-2018 Via de website gekocht

Service heel goed en deze vaatwasser doet het uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden , al vanaf het moment dat ik deze vaatwasser op internet zag bij Bemmel&Kroon verliep alles naar volle tevredenheid, documentatie heel goed , bestellen en aflevering in een woord geweldig
waarbij de levering ook goed te volgen was, alles ging perfect
Deze vaatwasser nu ruim 2 weken, verschillende programma's uitgeprobeerd , resultaat heel goed , komt droog eruit ,mede omdat de binnenkanten en de deur van rvs zijn ! Verder is hij geruisloos en past de tijd
aan afhankelijk hoe de vaat eruitziet , zonder meer is deze vaatwasser een aanwinst voor ons

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmee-Joyce 28-03-2018 Via de website gekocht

Bemmel & Kroon....super goede winkel/webshop....!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al veschillende malen produkten gekocht bij Bemmel & Kroon.
En wij zijn er super blij mee,eindelijk eens een winkel die alles heeft!
Goede website/webshop. Erg overzichtelijk.
Je wordt keurig en snel geholpen.
Leuke prijzen met vaak nog een korting.
Zeer snelle levering die goed te volgen is via track en trace.
Geleverde produkten zien er netjes en verzorgd uit....nooit iets beschadigt of kapot.
Niets dan lof voor Bemmel &Kroon.

Reageer

Corina Bregman 28-03-2018 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze vriezer ging raar doen uitvallen maar wel weer aan de praat gekregen. ‘S avonds ging die raar tikken maar bleef het wel doen. Maar dit is geen lekker idee. Daarom voor 22.00 uur ‘s avonds besteld en we hadden hem de andere dag om 12.15 uur in huis. En voor de laagste prijs👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasser 28-03-2018 Via de website gekocht

Bij Bemmel-Kroon maakt volgende-dag-levering echt waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Wegens goede prijzen eerste keer hier besteld. Levering gratis en de volgende dag. Dat wordt vaker beweerd bij concollegas maatregelen de volgene dag was her geleverd. Track n trace met sms bericht op de minuut nauwkeurig. Heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

TM uit Hoogeveen 28-03-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare zaak en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooral positief is de duidelijke informatie die je krijgt vanaf dat je een bestelling hebt gedaan, per mail en per sms. Ook is een degelijk bedrijf ingehuurd om de bestelling af te leveren, de service was uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heijnen 28-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

10,0
Dag ervoor besteld om 18 uur, en de dag erna al in huis met een super koerier om 15.30 uur. Alles te volgen middels track en trace je zag dat je de zoveelste klant was en bij welke klant hij nu was. Echt helemaal top!. Hij belde zelfs dat hij er over 20 minuten was, beter kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remco V 28-03-2018 Via de website gekocht

Prima aankoop traject - Tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was op zoek naar samsung-droger voorgaande model, zodat deze bijpassend mijn aanwezige wasmachine is. 's avonds 21:00 besteld, de volgende dag geleverd. Wat dat betreft Top! Prijs was ook in orde. Bestelde variant was niet op voorraad, en ze hebben - voor het hetzelfde geld iets nieuwer/duurder model geleverd. Ook super. Levering + plaatsingservice (+€10,-) was verder netjes geregeld, maar was ook niet meer dan dat (kasten omruilen, neerzetten, stekker erin en weg naar de volgende).

verbeterpuntje: Bemmel en kroon bieden diverse gelijke type drogers van samsung, maar inhoudelijk geen uitleg wat verschillen zijn tussen de diverse gelijk ogende modellen. Heb daar naar lopen zoeken, maar weet het nog steeds niet... De display van dit model is minder fraai/helder dan die van mijn samsung wasmachine.... (al is het niet de hoofdzaak, vind ik dit wel jammer en had dan liever een paar tientjes meer uitgegeven )

Al met al een dikke Pluim voor deze webwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rl 28-03-2018 Via de website gekocht

Super service!

Algemene score

10,0
Heel tevreden ten eerste was het door ons bestelde product uitverkocht en kregen wij een gelijkwaardig duurder product geleverd, combimagnetron Siemens dat vind ik nog eens service! Verder goede communicatie wb levering .. perfecte timing zodat je weet hoe laat je thuis moet zijn. Dit wasdetweeee keerdet we iets hebben bestemd via Bemmel en kroon en ik kan het echt iedereen aanraden.top!

Reageer

Arjen 28-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was vlgns website op voorraad. Bleek innde orderbevestiging niet zo te zijn. Meteen gebeld (op zondag) en werd uitstekend geholpen. Binnen 2 dagen alsnog in huis. Klasse!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab Klijn 27-03-2018 Via de website gekocht

Goed, snel en simpel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel gekocht tijdens de BTW vrije dagen bij Bemmel en Kroon. Bestellen op de site is simpel en snel geregeld. Duidelijke email en factuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ciel Muijen Stevens 27-03-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Den Haag

Perfecte service met een persoonlijk tintje.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een afzuigkap en een vriezer. Wij zijn heel erg goed geadviseerd door Lex Helvensteijn. Hij nam de tijd om ons goed te helpen. Een kopje koffie met een heerlijke verse gevulde koek staat klaar voor als je even rustig wilt nadenken over je eventuele aankoop. Nou wij hebben onder genot van die heerlijke koffie onze aankoop gedaan. ( factuur DH670860). Fantastisch !!!!!!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Anker 27-03-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Prima surves

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ziet er geweldig uit en ook de mensen er om heen zijn behulpzaam.En voor ons makkelijk bereikbaar.
We hebben naar de goedkoopste winkel gezocht en gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews