bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 18137 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3334 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cmenheer 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen no time besteld op internet.

Service
oude koelkast is meegenomen en ze hebben nog even geholpen met het verplaatsen van de vriezer. prima service!

Aanbeveling
altijd doen!

Extra toelichting
goede winkel, deze koelkast stond ook als beste koop bij de consumentenbond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAVERMEESCH 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne afwikkeling, goed te bereiken, zowel via de mail als telefonisch. Bestellengen online overzichtelijk en eenvoudig.

Service
Uitstekende bereikbaarheid en service uitstekend.
Wasmachine op de plaats aangesloten op zolder!
En de oude naar beneden gebracht en afgevoerd.

Assortiment
Volop keus!

Aanbeveling
Vooral de service en bereikbaarheid, vooral ook de telefonisch, vriendelijke bediening, zijn uitstekend.

Extra toelichting
BKI464359

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietg5108 14-05-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen en na enige tijd afleveren op de afgesproken datum en tijd.

Service
Zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken.

Assortiment
Een zeer groot assortiment in elektrische apparaten.

Aanbeveling
Heb al diverse mensen gestuurd naar de winkel of showroom.

Extra toelichting
Prettig geholpen en nagekomen wat afgesproken is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertjaap 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel besteld

Service
Vlot geleverd en goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jojonkers 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpele duidelijk site met concurrerende prijzen zonder verassenringen achteraf.

Service
Duidelijk site met concurrerende prijzen en zonder verassingen achteraf.

Extra toelichting
Goede prijs, snelle levering en exact product waarna ik op zoek was. 463347

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek0710 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website waar de producten (in dit geval een wasmachine) makkelijk te vinden zijn. Makkelijke betaling via iDeal.

Service
Vlotte leverservice. Nadeel betalen voor aansluiten (€ 4,95) en extra service (€ 9,95) voor het neerzetten, uitpakken en meenemen verpakkingsmateriaal. Pre is meenemen oude wasmachine.

Assortiment
Ruim assortiment, keuze was gauw gemaakt, bij aflevering grote verrassing: opvolger van de door ons bestelde machine wordt geleverd tegen dezelfde prijs. Grote klasse !!

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden over deze, eerste, kennismaking met Bemmel en Kroon en zullen zeker bij een volgende aankoop weer op hun site aan het zoeken zijn.

Extra toelichting
Het totale plaatje van Bemmel en Kroon is voor ons zeer positief uitgevallen. Natuurlijk het extra betalen voor aansluiten en extra service zouden ze moeten afschaffen maar daarentegen een opvolger meesturen voor de prijs van de bestelde machine is zeer klantvriendelijk. Een vlotte snelle levering met zeer vriendelijk personeel is ook een pré, kortom een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SylviaConsument 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een telefoontje en de bestelling was rond.

Service
Duidelijk deskundig, en optimaal klantgericht.

Assortiment
Het model dat ik had uitgezocht was voorradig, en kon direct de volgende dag worden geleverd.

Aanbeveling
Prettige winkel zonder poespas, betrouwbaar en vriendelijk.

Extra toelichting
Een prettige, klantgerichte winkel met goede, betrouwbare service, snelle levering en scherpe prijzen. Wasmachine kon direct uit het assortiment worden geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sigaartje 14-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, eenvoudig bestellen.

Service
Adequaat gereageerd op mijn offerte aanvraag.

Assortiment
Kon bij deze ene webwinkel alle benodigde artikelen bestellen, tegen een goede prijs.

Aanbeveling
Hele proces is prima verlopen.

Extra toelichting
Plezierig verlopen bestelling, niks aan toe te voegen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas2222 14-05-2015 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Naar de winkel geweest.Ben daar nog een mens en geen nummer.

Service
Professionele behandeling met een familie tintje.

Assortiment
Ruim assortiment met complete uitleg van de verkoper.

Aanbeveling
Heerlijk om in een winkel te lopen met vriendelijke en hulpvaardige verkopers.

Extra toelichting
Goed zie hierboven. Verbeterpunt: communicatie met externe monteur: juiste afspraak maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Futer 13-05-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede service, snelle levering en vriendelijk behulpzaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marmul 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijke website waarop je alles kunt vinden wat je wilt weten

Aanbeveling
Binnen 2 mnd een nieuwe vaatwasser en nieuwe wasmachine gekocht bij Bemmel en Kroon. Beide keren zeer tevreden

Extra toelichting
Snelle service. Je wordt als klant goed en direct via de mail op de hoogte gehouden. Binnen 24 uur bezorgd. De laagste prijs die we voor dit product konden vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frederik.willems 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site, 15' na bestelling al telefoon i.v.m. verdere vragen.
Vlotte levering

Service
bij levering was de deur van onze magnetron beschadigd. Onmiddellijk gemeld, zelfde dag nog een vervangorder gekregen.
zeer toegankelijke klantendienst.
Vriendelijk!!!!

Aanbeveling
De betere on-line shop met goede service. STIPT!!!

Extra toelichting
Vlotte aankoop, prima service na verkoop, correct en zeer stipt. Wij kopen zeer regelmatig on-line, maar deze manier van werken kon ons zeker bekoren. AANRADER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zoe65 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk. Betalen via site ging vlot.

Aanbeveling
Alles ging prima....Vanaf bestelling tot en met montage. Hele goede service

Extra toelichting
Prima service. Super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie87 13-05-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
Winkel in Zoetermeer ging dicht, keuze dus niet uitgebreid maar wel genoeg, anders was er online of bij een winkel in het omliggende gebied meer keuze

Aanbeveling
Service prima en betaalbaar. Incl aflevering en installatie

Extra toelichting
Prima winkel, prima service Ordernummer ZTM463501

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rsnel 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel duidelijk en overzichtelijk.
Daarnaast is het super handig dat je bij afleveren kan betalen dmv een mobiele pin.

Service
1 dag voor levering kreeg ik netjes een E-mail met de dag van leveren en het tijdsblok. 30 min voor de levering, werd ik netjes gebeld om aan te geven dat ze onderweg waren.

Assortiment
Groot assortiment, tegen een zeer concurrende lage prijs

Aanbeveling
Dit bedrijf laat zien, dat ze niet alleen een goede website kunnen maken, maar ook dat ze kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsen 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website:
- het vinden van het gewenste artikel ging goed en snel
- informatie is correct en duidelijk weergegeven
- prijs duidelijk en concurrerend

Service
Erg tevreden over de afhandeling, het op de hoogte houden van wanneer het artikel geleverd kon worden, en een goeie koerier, Dynalogic.

Assortiment
Ruime keuze, in ons geval warmtepompdrogers.

Aanbeveling
Spreekt voor zich

Extra toelichting
Het apparaat: - is gebruiksvriendelijk - maakt aanzienlijk minder lawaai dan onze vorige condensdroger van Bosch - levert een uitstekend droogresultaat - heeft zoals bedoeld een laag energieverbruik - lijkt heel groot door de donkere deur, maar heeft redelijk standaard maten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Actelion 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gezocht naar het typenummer vaatwasser, wat niet meer op de website te vinden was. Oplossing is bellen en dan blijkt een telefoontje om alles in een te regelen fantastisch werkt! Super gewoon.

Service
Top gewoon!

Assortiment
Genoeg aanbod om uit te kiezen.

Aanbeveling
Waarom niet, ik ben geweldig geholpen. Wanneer iemand een vraag stelt, ga ik jullie zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Bovenvermelde tekst zegt denk ik al voldoende over gedane bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Nellessen 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Aflevering precies op gewenste dag

Assortiment
Prima

Aanbeveling
netjes verlopen en prima prijzen

Extra toelichting
Hele goede prijs en perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Domovla 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgezocht op internet en uiteindelijk telefonisch besteld omdat wij zeker wilden weten dat de machine ook daadwerkelijk op de eerste verdieping werd geplaatst.

Service
Aardig personeel, heel behulpzaam en eerlijk. Doen wat ze zeggen. Zowel aan de telefoon als in huis.

Assortiment
tevreden over de keuze mogelijkheden die wij hadden.

Aanbeveling
Wij zullen van Bemmel en Kroon zeker aanbevelen aan anderen en het is de eerste winkel waar wij weer naartoe gaan als wij iets nodig hebben

Extra toelichting
Duidelijkheid en eerlijkheid vind ik heel sterk van deze winkel. Ze geven ook aan wanneer iets niet met zekerheid gaat lukken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hmoor 12-05-2015 In de winkel gekocht
leidsedam forepark.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke uit leg op internet. maar toch naar de winkel geweest voor extra informatie.

Service
Goede service . Om 10 uur gekocht en om 1 uur s'middags geinstaleerd. sneller kan niet volgens mij.

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Goed advies en snelle instalatie.

Extra toelichting
Na eerst op internet te hebben gekeken,toch naar de winkel gegaan voor verder informatie. Daar goed geholpen met duidelijk advies.Blij dat ik gegaan ben ,heb nu anders gekocht dan ik via internet had gedaan en ben erg tevreden daar mee.Order nemmer DH463971 is naar volle tevredenheid afgehandeld . Bedankt Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilcowijhe 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Vandaag bestelt morgen in huis.
Word op de plaats gezet 2 hoog

Service
Word netjes op zolder gezet
oude en verpakking word netjes mee
genomen

Extra toelichting
Snel en netjes geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dickturpin 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijke website en goed te vinden

Assortiment
veel te vinden en overzichtelijk

Aanbeveling
makkelijke website en snel te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biggerpt 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke website, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook de betaalopties waren makkelijk te gebruiken.

Service
Na mijn bestelling had ik nog vragen over het product, ik werd keurig netjes te woord gestaan.

Assortiment
Een heel breed assortiment, voor ieder wat wils. En zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Gezien de prijs-/ kwaliteit verhouding zou ik iedereen deze winkel aanraden.

Extra toelichting
Prima webwinkel, vriendelijke klantenservice, vragen m.b.t. de bezorging waren geen enkel probleem. De transport partner van Bemmel En Kroon is overigens subliem, aardige kerels en erg behulpzaam. Wasmachine goed afgesteld en inmiddels aan het wassen net een echte wasserette. order nr. BKI463562

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MDannemark 11-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
- overzichtelijk (specs en extra garantie meteen toegankelijk)
- duidelijk
- echt de goedkopste

Service
ik moest de klantenservice bellen omdat er iets niet zo duidelijk voor mij was (checken bij aflevering op beschadigingen). Ik had meteen iemand aan de telefoon die mij het heel goed kon uitleggen. Dat noem ik top service.

Aanbeveling
alles ging erg soepel - van bestelling tot levering
- bestelling: zodra ik had besteld, kwam een email bevestiging - soms moet je nog wel eens een uur wachten
- levering was binnen de verwachte 3 uur levertijdstip - heren waren hulpsam en niet gestresst... ik had de tijdt om rustig naar de pakbon en naar beschadigingen te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eschu 10-05-2015 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijke internet site.makkelijk alles vinden.bestelling plaatsen ging makkelijk.

Service
alles wat beloofd word,is ook zo gegaan.top
met goede adviezen gekregen van wat wij wilden.geleverd binnen 24 uur.klasse.netjes en snel geplaatst.

Assortiment
groot arssortiement en concurrerende prijs

Aanbeveling
alles is geweldig bij bemmel en kroon.service nog nooit meegemaakt bij welke andere zaak.betalen met pin bij aflevering en plaatsing

Extra toelichting
de service was top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janas001 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Prima service bij de levering, alles volgens afspraak en geen gezeur.

Assortiment
Breder assortiment dan de buurtwinkel!

Aanbeveling
Top artikelen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Tot nu toe niets dan lof over bestelling, service en prijzen. Geen minpunten, kom binnenkort weer terug voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea0209 09-05-2015 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en voorzien van veel informatie. Makkelijk in gebruik.

Service
In de winkel uiteindelijk gekocht. Goede uitleg en personeel heeft kennis van zaken bovendien prettig in de omgang en niet opdringerig.

Assortiment
Genoeg keuze en voor elke portemonnee. prijs is gelijk met een grote Mediamarkt.

Aanbeveling
Personeel heeft kennis van hetgeen verkocht word. Geeft goed advies, denkt mee met klant en is niet opdringerig.

Extra toelichting
Prijs is gelijk met "grote" keten als Mediamarkt Personeel heeft kennis van zaken Personeel geeft goed advies Personeel is niet opdringerig Goede en juiste begeleiding tot levering. Het is juist dat extra wat het personeel heeft wat ertoe bijdraagt om tot koop over te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicz 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer makkelijke website, gegevens invullen, betalen met ing app, besteld. Kind kan de was doen👍
Rest wordt allemaal door bemmel en kroon geregeld.
Direct een email met je aankoop en bezorgdag en bezorgtijd.

Service
Perfecte bezorging ! 'S ochtends een email hoekaat de bezorger aan je deur komt. Met trackntrace kun je alles volgen, foto chauffeur dus je weet precies wie je aan je deur krijgt, en je ziet precies waar hij rijd dus nog even boodschappen doen voor hij aanbeld.... Geen probleem 😃
Echt geweldig !

Assortiment
Groot assortiment naar waar wij op zoek waren. Niet alleen veel maar ook nog eens scherp geprijst. Ons product was zelfs het goedkoopst.

Aanbeveling
Iets nodig ??? Bemmel en kroon !!!! Echt waar een hele grote aanrader !

Extra toelichting
Grote voorraad. Snel bestellen, snelle reactie, snelle en perfecte bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sloepbrutus 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke site ,in een paar stappen gewenst resultaat

Service
snelle reactie per mail , product makkelijk te volgen via track en trace
duidelijke tijdsaanduiding bezorgtijden en 30minuten voor levering een telefoontje van de chaufeur

Assortiment
voor wat ik zocht ruim voldoende , meerdere keuzes en goed omschreven.

Aanbeveling
het komt op mij over als een goed georganiseerde winkel

Extra toelichting
Ik zou het niet weten. ik ben eerst naar de winkel geweest en ben daar zeer goed geholpen , kennis aanwezig ( bij de 2 buren niet )Voor het gemak via de webshop besteld en dat ging super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hoekstram 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis bestellen, betalen en de volgende dag in huis.

Service
Geen bezorgkosten en dag en tijdstip duidelijk aangegeven.

Assortiment
Direct gevonden wat ik zocht en tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
Zonder problemen snel en correct bestellen, betalen en afleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The truth 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ook even gebeld omdat we niet konden kiezen en Lex adviseerde de goedkopere van de twee.

Bezorgstijd krijg je netjes door in een tijdblok van drie uur, daarnaast een half uur van de te voren een belletje.

Ook zijn de bezorgers via de Website op basis van GPS te volgen, maar dat was voro mij overbodige informatie

Service
Volgende dag leveren, inclusief bezorging en plaatsing op twee hoog, netjes zoals het hoort, oude apparaat en verpakking meenemend.

Ook nog wat adviezen gekregen over de afvoer.

Assortiment
Tot nu toe alles wat we via internet zoeken, kunnen zij leveren.

Aanbeveling
Laagste prijs en top service,
Ik weet dat dit een slogan is voor een andere firma maar voor hun gaat het op

Extra toelichting
Ik heb al eerder bij deze winkel/site een Samsung wasmachine besteld met een kick-back actie van Samsung zelf. Echter Samsung deed zeer lastig over de procedures en weigerde de 250 euro terug te betalen. Nadat ik Bemmel-Kroon alsnog had ingeschakeld stond binnen 5 dagen het bedrag op mijn rekening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.schenk 09-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect dat alles qua tijdsbestek zo duidelijk wordt aangegeven en dat de levering volgens afspraak heeft plaatsgevonden, dat hebben we deze week bij een andere webwinkel wel anders mee gemaakt. Jullie onderscheiden jullie door deze heldere manier van communicatie. Ga zo door!

Service
Afspraak = afspraak staat bij Bemmel en Kroon bovenaan

Assortiment
Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
Ruime assortiment keuze, goede prijs-kwaliteitsverhouding en perfecte levering. De tijdslijnen qua levering worden goed aangegeven en je hoeft geen uren thuis te wachten op de koerier doordat je op de hoogte wordt gehouden op welk tijdstip de levering zal plaatsvinden.

Extra toelichting
Goede prijs-kwaliteitsverhouding product en pPerfect dat alles qua tijdsbestek zo duidelijk wordt aangegeven qua levering. Alles heeft volgens afspraak plaatsgevonden, dat hebben we deze week bij een ander bedrijf wel anders mee gemaakt. Jullie onderscheiden jullie door deze heldere manier van communicatie. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Calapuna 08-05-2015 In de winkel gekocht
Den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige zaak, perfecte service , en super goed advies

Service
Kan niet beter

Assortiment
De keuze is er reuze, maar met het kenbaar maken van je eisen komen ze met het juiste produkt

Aanbeveling
Eigenlijk aan iedereen, de prijs is goed . Service is goed, en gratis bezorg. Dus waarom verder zoeken

Extra toelichting
Een fijne winkel,, waar je veel merken te kust en te keur kan bewonderen, na goed advies kun je de juiste koop sluiten. Geen opdringerigheid , gewoon ouderwetse service . Kortom, niet verder zoeken gewoon Bemmel en Kroon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaldrik 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een keurige webshop met scherpe prijzen, duidelijke specificaties en makkelijke bestelmogelijkheid. Wasmachinge om 14:00 besteld volgende dag om 15:00 aangesloten en al in huis. Afval en oude wasmachine werden keurig mee terug genomen!

Service
Afval en oude wasmachine werden keurig mee terug genomen!

Assortiment
Prima Webshop!

Aanbeveling
Geen ritjes naar een electronica zaak, waar je met moeite een wasmachine in de auto krijgt. Dan naar huis moet, wasmachine aansluit en dan nog even naar de stort om de oude in te leveren. Nee dit is service! Brengen, aansluiten en afval afvoeren!

Extra toelichting
Een keurige webshop met scherpe prijzen, duidelijke specificaties en makkelijke bestelmogelijkheid. Wasmachinge om 14:00 besteld volgende dag om 15:00 aangesloten en al in huis. Afval en oude wasmachine werden keurig mee terug genomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leoniee123 08-05-2015 In de winkel gekocht
Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Uitstekende service, breed assortiment, snel en betrouwbaar. Heel erg blij met de aankopen. Nogmaals bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonny Goosensen 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
top wat een service.
Had een wasmachine besteld die voordelig was vanwege overjarig model.
Echter deze was niet meer te leveren
kreeg het opvolgende model die 150 euro
duurder was voor dezelfde prijs,dit heb ik nog nooit eerder gehad bedankt.
topzaak dus.

Aanbeveling
scherpe prijzen groot assortiment
en goede service wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhharteveld65 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudige handelingen

Service
Duidelijke communicatie omtrent levering.

Assortiment
Breed assortiment in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Sterk aanbevelen, breed assortiment, goede prijs - kwaliteit verhouding, goede service.

Extra toelichting
Motivatie, zie gegeven antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svisee 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De ene dag besteld en de volgende dag al geleverd!

Service
Ondanks dat ik zelf niet thuis was heeft de koerier de wasmachine keurig aangesloten en zelfs al een spoelwasje gedraaid, zodat ik de wasmachine gelijk kon gebruiken toen ik thuis kwam.

Aanbeveling
Heel tevreden

Extra toelichting
Ze waren een van de goedkoopste met snelle levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karinsusan 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site, fijn door de directe koppeling naar kieskeurig zodat ik niet steeds hoefde te switchen om een review over een product (in mijn geval een droger) te lezen.

Service
Direct een mail over de bestelling, levertijd was 3-5 dagen maar bestelde 4 mei, dus ik ging er al vanuit dat het niet zou lukken. Des te groter mijn verbazing dat ik donderdag bericht kreeg dat hij in het magazijn was aangekomen, en ik de vrijdag kon kiezen voor de afleverdag!
Verder keurige mails over de voortgang en de levering.

Assortiment
Meerdere modellen van meerdere merken, prima!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de bestelling en de levering, allemaal goed georganiseerd. Ik kan nog niets zeggen over afhandeling van eventuele problemen, want die zijn er op dit moment niet. Mijn product is keurig op tijd en in goede staat afgeleverd. Het enige wat ik een beetje flauw vind, is de term 'gratis bezorgd'. Er komen inderdaad geen bezorgkosten bij, maar je krijgt wel een fikse korting bij afhalen. Dat zijn dus de eigenlijke bezorgkosten in mijn ogen. Maar ondanks dat was ik volgens mij voordelig uit, zelfs met bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronvandenbosch 08-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website, geen overbodige vragen

Service
Mijn order 301107 werd bijzonder snel afgehandeld. Levering binnen 24 uur. Goede communicatie per mail en SMS over de afhandelingsstatus

Assortiment
Alle apparaten die ik heb overwogen, zaten in het assortiment van Bemmel en Kroon

Aanbeveling
Voor herhaling vatbaar

Extra toelichting
Mijn order 301107 is bijzonder snel en correct afgehandeld met goede communicatie over de status van afhandeling. Ik heb geen minpunten te melden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosdeHaan 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de internet site gemakkelijk een keuze gemaakt

Service
De leverings afspraak is keurig nagelomen, de monteur hielp met het terugplaatsen van de keuken lade. de contacten via email en telefonisch verliepen efficient en correct.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede producten voor een scherpe prijs

Extra toelichting
geen minpunten , beterft ordernummer BKI462503

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slothouber 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijke site

Service
snelle mails na bestelling , duidelijk over levering

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
zie de beschrijving boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

saskia1497 07-05-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, vriendelijk personeel (zowel in de winkel als bij de bezorging), ideaal dat ze het tot in de keuken kwamen brengen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
saskia1497 07-05-2015

Het ordernummer vergeten te vermelden: ZTM462983

Reageer

Eduard49 07-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
aanklikken afrekenen en dag later thuis. gemakkelijker kan niet

Service
na telefoontje volledige uitleg over de werking van het apparaat.

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
prijzen goed service goed en snelle levering wat wil je nog meer.

Extra toelichting
prijzen goed service goed en snelle levering wat wil je nog meer. geen negatieve dingen kunnen ontdekken. heb al vaker iets besteld bij hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred666 07-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Via de internelsite informatie opgezocht,, hierna telefonisch contact gezocht en door de medewerker is mijn bestelling opgenomen.

Service
Prima service en alles ging volgens afspraak.

Assortiment
Ruime keus en perfecte kwaliteit.

Extra toelichting
Prima koel/vriescombinatie. Eerste indruk is meer dan goed. Zeer stil en koelt prima. De vriezer vriest de produkten zeer snel in. Deze koel/vriescombinatie heeft veel inhoud, één van de grootste in zijn soort. Ik denk dat dit een zeer goede aankoop is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ommen180 07-05-2015 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
In de winkel super geholpen om een inductieplaat uit te kiezen. Ik had gevraagd of bij alle pitten tegelijk een timer zat. Ze zeiden ja. Later was ik thuis werd gebeld dat het niet zo was. Ze hadden gekeken maar in het formaat wat ik wilde was er geen. Toch dezelfde gehouden

Assortiment
Er is eigenlijk te veel keus

Aanbeveling
Je wordt goed geholpen en er wordt met je meegedacht

Extra toelichting
Er is veel keus. De prijs is goed. En er is nog een fysieke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leopard111 07-05-2015 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed en overzichtelijk ingedeelde winkel. Heldere prijsinformatie en goed advies over het beoogde product.

Service
Prompte aflevering overeenkomstig de gemaakte afspraken en installatie apparatuur naar tevredenheid verlopen.

Assortiment
Ruime keuze waardoor vergelijken van apparatuur goed mogelijk is.

Aanbeveling
Klantvriendelijke benadering en prijsstelling van apparatuur concurrerend; wordt in jouw aanwezigheid voor de meest gunstige aanbieding gecheckt op internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renekieskeurig 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
BKI462842
wat een gemak. pc aan, wasmachine selecteren, bestellen, betalen, orderbevestiging, volgende dag leveren.
mail ontvangen wanneer er wordt geleverd met een foto van de chauffeur.
aangesloten getest en oude afgevoerd. Super !! makkelijker kan bijna niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

scarri2 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vaatwasmachine online besteld, tijdstip opgegeven en op het exacte tijdstip thuis geleverd.

Service
Vaatwasmachine online besteld en een vernieuwde versie gekregen die bij ons in België een heel stuk duurder is , en dat voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Service uitstekend , staan 100% achter hun klanten.

Extra toelichting
Uitstekende service bij Bemmel en kroon. Vaatwasmachine besteld online en vernieuwde versie gekregen voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RockyZen 06-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Site is goed en duidelijk en zelf de datum kiezen was ook goede service. En bloktijden van 3 uur met sms bericht 30 minuten van tevoren als de chaffeur er bijna is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews