bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15521 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3211 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert-Jan 15-11-2018 Via de website gekocht

Snel, maar enkele onderdelen in verkeerde kleur geleverd!

Algemene score

5,0
Prima webshop met scherpe prijzen. Top! Betaling en levering zijn snel en prima verlopen. Echter zijn een aantal onderdelen van mijn bestelling in de verkeerde kleur geleverd. Na een mail en een telefoontje is de klacht in ontvangst genomen. Het antwoord is dat de leverancier het probleem moet gaan oplossen. Dit lijkt mij eigenlijk de taak van de winkel zelf. Helaas is het nu wachten op reactie van de leverancier. We zijn nu 3 dagen verder en ik heb van de leverancier en van de winkel Bemmel en Kroon nog geen reactie per mail of per telefoon ontvangen. Jammer! Ik hoop wel dat het snel opgelost gaat worden. Anders moet ik ook mijn beoordelingscijfer verder naar beneden bijstellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

f sultan 15-11-2018 Via de website gekocht

geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geachte heer/mevrouw ik heb amerikaanse koelkast gekocht ik vind bemmel en kroon prachtig winkel goei service voordelig prijs

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerrit 14-11-2018 Via de website gekocht

Op website de juiste keuze kunnen maken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop met uitleg en gemak van bestellen.
We konden zelf een dag uitkiezen voor aflevering.
Hierna goed op de hoogte gehouden door middel van mail en app wat de aflevertijd wordt.
Dit werd uitgevoerd door Dynalogic namens Bemmel&Kroon die het transport uitvoerde.
Kortom zondagavond besteld en woensdag laten bezorgen en alles draait nu heerlijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 14-11-2018 Via de website gekocht

Goede service. Helder, bezorging op tijd en vriendelijk,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel gebruikersvriendelijk site. Goede prijs, Gratis levering waarbij de oude wasmachine keurig werd meegenomen en de nieuwe aangesloten, inclusief het aanzetten van een proefwasje om te checken of alles juist is aangesloten. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 14-11-2018 Via de website gekocht

Voordelige en snelle levering

Algemene score

10,0
Ik had internet af gezocht en ze waren stukken voordeliger dan andere website’s met soortgelijke produkten.
Ik kreeg netjes een mail dat het verstuurd was en half uurtje van te voren een SMS dat ze er bijna waren. Zeer vriendelijke bezorger en keurig de dag na bestelling kwam de magnetron binnen. Bij de volgende aankoop sla ik ze zeker niet over

Reageer

Jan 14-11-2018 Via de website gekocht

Stipte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Internetwinkel is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Goede prijs. Stipte levering.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van het moment van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine Nieuwenweg 14-11-2018 Via de website gekocht

Snel en vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben al vaak bij Bemmel en Kroon onze apparaten gekocht zowel in de winkel als via de website. Nu gisteravond een via de website een wasmachine gekocht, en vanmiddag al bezorgd. Altijd goeie producten en top service en snelle levering!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Optekamp 14-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

10,0
Ik zou iedereen aanbevelen om via Bemmel & Kroon te bestellen mooie prijs en goede service en snelle levering, bijna klaar terwijl u wacht graag tot ziens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Optekamp 14-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

10,0
Ik zou iedereen aanbevelen om via Bemmel & Kroon te bestellen mooie prijs en goede service en snelle levering, bijna klaar terwijl u wacht graag tot ziens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Lieshout 14-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb een nieuwe wasmachine gekocht bij Bemmel en Kroon. De levering en plaatsing ging heel soepel en voorzichtig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A. van Tongeren 14-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven en zeer vriendelijk. Overzichtelijke website. Bellen 15 min voor de bezorging. Zeer trvreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin vd Hooft 13-11-2018 Via de website gekocht

Derde bestelling en wederom niets op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de een of andere manier is Bemmel & Kroon blijkbaar wel in staat om de laagste/beste prijzen te combineren met een uitstekende service. De bezorging was ook prima, netjes een sms bericht met de levertijd en ja hoor, ze waren er ook gewoon op het afgesproken tijdstip.

Ik weet het zeker, voor al mijn volgende apparatuur ga ik dus ook gewoon...
naar Bemmel & Kroon! Dat zou iedereen moeten doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nannie van Drunen 13-11-2018 In de winkel gekocht

Zeer goed geholpen, duidelijke en professionele uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren alles bij Bemmel en Kroon, goede service, duidelijke uitleg, zeer ruime keuze, vriendelijk personeel, niet opdringerig en voordelige prijzen.
Voor mij een topper!

Reageer

Roel 12-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Gezocht naar een inbouw oven, na wat zoeken, kwam ik terecht bij Bemmel enKroon,
De prijs was top, dus besteld .
Via de mail op de hoogte gehouden, van de levering,en dit ging razend snel!

Reageer

marinusspaan 12-11-2018 Via de website gekocht

snel en voordelig geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit weekend kookplaat kapot gegaan. Online een nieuwe uitgezocht, zondagavond besteld en maandag geleverd gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

metselaar 12-11-2018 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag

adequate informatie en geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer kundig personeel. Vragen door wanneer je om informatie vraagt over een product. Zeer snel geholpen en product geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hetty Krijnen 12-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude Rijndijk

Snelle en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ons idee werd even scherp gezet. Resultaat: een mooi aanbod van een combi set: wasmachine en droger. Nieuwe modellen en milieuvriendelijk. Blij verrast.
Zaterdag middag besteld. En maandagmiddag geleverd. Ook deze lever service is helemaal top: van op tijd bellen: mevrouw wij komen eraan tot aansluiten, afvoeren, en meedenken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louk 12-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende levering

Algemene score

9,0
De bestelde afwasmachine is keurig op tijd geleverd en het contact met Bemmel & Kroon was uitstekend. De machine nu een dag in gebruik en Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 12-11-2018 Via de website gekocht

Prachtige diepvrieskast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website van Bemmel-Kroon. Gemakkelijk bestellen. We werden prima op de hoogte gehouden vanaf het moment van bestellen tot en met levering. Ik zou deze WI kel zeer zeker aanbevelen, en hier zelf zeer zeker gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 12-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Snel en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel in Zoeterwoude werd ik goed geholpen bij het kiezen va een onderbouwvaatwasser. Er werd goed met mij meegedacht.

De monteur zou helaas pas een paar dagen later, na het weekend, tijd hebben voor de installatie. Donderdagavond werd ik gebeld dat er zaterdag een plekje vrijgekomen was.
Dus 3 dagen eerder dan verwacht kwam onze nieuwe vaatwasser. Het verwijderen van de oude en installeren van de nieuwe ging heel snel.

Goede adviezen en goede service!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

linda 12-11-2018 In de winkel gekocht

fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geholpen in de winkel en goed geadviseerd. we kwamen voor 3 wasmachines en een koelkast en stonden binnen een kwartier alweer buiten. levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 12-11-2018 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte communicatie en goed georganiseerd. Levering heel vlot verlopen en toestel werd naar de kelder gedragen. Wij kunnen deze firma aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rich 12-11-2018 Via de website gekocht

Beste prijs, correcte afhandeling en netjes te volgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na rondvragen kwamen zij met de beste offerteprijs en ook de afhandeling van de bestelling, het volgen van de bestelling ging als een zonnetje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Bakker 11-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Goed meegedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ging heel fijn mooie zaak en niet te uiteenlopende levertijden de volgende dag al! Dus duidelijk hoelaat wat kwam en top montage.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willy 11-11-2018 Via de website gekocht

kan niet beter

Algemene score

10,0
prima prijs, uitstekende leverings service, gemak van betalen ook in België, gewoon niet verder zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SG 11-11-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Genoeg keuze en goede regeling met betrekking tot installatie. Zeker aan te raden na slechte ervaring bij een andere aanbieder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering goede en nette bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koop gedaan voor de prijs kwaliteit verhouding en omschrijving van het produkt en voor dat Bemmel & Kroon leverceer zijn van Miele

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Verstappen 11-11-2018 Via de website gekocht

Met veel vertrouwen besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in de eerste instantie voor deze shop gekozen omdat ze de laagste prijs hebben staan voor het product waar ik naar zocht. Ik zag een duidelijke, overzichtelijke webshop. Omdat ik er niet uitkwam welk typenummer ik het beste kon kiezen heb ik telefonisch contact met een medewerker gezocht. Ik ben goed geadviseerd over mijn aankoop, ik werd vriendelijk en geduldig geholpen door iemand met kennis van zaken.
Met heel veel vertrouwen heb ik daardoor mijn NOVY afzuigkap, ordernummer BKI718218, besteld. Prima afwikkeling en bezorging. Ik ben blij dat ik op deze webshop terecht ben gekomen.
TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ordernummer BKI718699 11-11-2018 Via de website gekocht

geweldige service en snelle levering

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop,snel antwoord en snelle levering. Ik zal deze zaak zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch KIR20V60 11-11-2018 Via de website gekocht

Inbouw koelkast bosch KIR20V60

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering van inbouw koelkast ondanks dat Bemmel en Kroon hem niet zelf op voorraad had toch binnen 48 uur thuis geleverd.

Reageer

M 10-11-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk en een snelle levering. Bezorgers helemaal naar verdieping 2 zonder problemen!
Zou zo weer iets bestellen bij Bemmel-Kroon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 10-11-2018 Via de website gekocht

Wasmachine tegen scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs voor n nieuwe wasmachine. Bezorgen wordt uitbesteed masr dat ongensk heb ik geaccepeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 10-11-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude / Rijndijk

Service en uitvoering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel snel en vlot geholpen, met het uitzoeken van de koelkast, vriezer en de afzuigkap. Daarna een goed advies voor de montage. Alles functioneert naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 10-11-2018 Via de website gekocht

Bijzonder snelle service en de beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdagavond een wasdroogcombinatie bestellen en hem de volgende hebben staan. Het kan blijkbaar tegenwoordig. We waren positief verrast. Deze specifieke wasdroogcombinatie was overal uitverkocht of meer dan 100 euro duurder. Kortom: erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoke 10-11-2018 Via de website gekocht

Je word bijzonder goed op de hoogte gehouden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel email verkeer de dag van levering ook meerder keren. Je krijgt een foto te zien van de bezorger met naam en badge ID nummer. De bezorger stelde zichzelf zelfs voor. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe 10-11-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het artikel (stofzuiger) de juiste prijs had en binnen 24 uur geleverd zou worden. Winkelen binnen de site was eenvoudig, betaling idem. Dee bezorgservice is ook helemaal top. Én binnen 24 uur en met een goed werkende track and trace die duidelijk aangaf wanneer het pakket bezorgd zou worden. Ik kan Bemmel en Kroon zeker aanbevelen.

Reageer

J.o. van den Berg 10-11-2018 Via de website gekocht

Bezorging was top. Op tijd en vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was al een tijd op zoek naar een vaatwasser. Via internet bij Bemmel en kroon gekomen.Snel een keuze kunnen maken en de volgende dag op tijd afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Groenehart 10-11-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Miele stofzuiger besteld. B & K waren de goedkoopste op het web met het totaalbedrag van aankoop met extra garantie (elders altijd duurder). Versturen sowieso gratis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ivo Zeegers 10-11-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze winkel vanwege de scherpe prijs en snelle levertijd. Levering volgens afspraak en het verwachte levermoment was gedurende de dag goed te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 10-11-2018 Via de website gekocht

Vlot, sympathiek en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn heel blij met Bemmel & Kroon. We hadden 2 drogers nodig en we kregen een prachtige aanbieding. Alles ging vlot, sympatiek en goed. Van bestelling tot aflevering. Ze brachten de drogers razendsnel naar 3 hoog, hebben alles aangesloten en ik kon meteen m'n was doen. Fijn hoor, zo'n service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaap 10-11-2018 Via de website gekocht

Super aardig personeel maar toch verkeerd gegaan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Telefonisch goed contact, meedenkend personeel, maar helaas toch niet het verwachtte e-mailtje met tijdvak ''s ochtends vroeg en bedrijf wat leverden wilde niet extra aansluiten op afvoer terwijl ik daar wel extra voor had betaald. Uit coulance heeft de jongeman dat met boekje erbij toch gedaan nadat ik de winkel had gebeld. Maar wij hebben zelf voor de zekerheid nog gecheckt wat de jongeman had dit nog nooit gedaan??? (droger voor en bij mijn schoonouders) op moment van dit schrijven nog niet de winkel op de hoogte gesteld dat wijzelf gecheckt hebben.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Rene 09-11-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Siemens koel- en vries apparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel niet alle koelers en vriezers in de winkel warrn, toch snel een keuze kunnen maken. Vriendelijke en behulpzame verkoper. Levering iets minder snel, niet alles op voorraad. Professionele bezorgservice.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Carpentier Daniel 09-11-2018 Via de website gekocht

Alles is perfect zoals afgesproken !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is voor de eerste keer dat ik bij Bemmel & Kroon een bestelling heb geplaatst en moet wel zeggen dat alles verlopen is zoals afgesproken heb geen enkele opmerking vandaar een 10
Ben bij jullie terecht gekomen omdat onze microgolfoven niet meer werkte van het merk NEFF.
Ik was op zoek naar een gelijkaardig model omdat die moest passen in onze keuken zoals die vorige microgolfoven en heb die bij jullie gevonden en de prijs was ook interessant .
Ben heel tevreden over jullie service.

Reageer

Carpentier Daniel 09-11-2018 Via de website gekocht

Alles is perfect zoals afgesproken !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is voor de eerste keer dat ik bij Bemmel & Kroon een bestelling heb geplaatst en moet wel zeggen dat alles verlopen is zoals afgesproken heb geen enkele opmerking vandaar een 10
Ben bij jullie terecht gekomen omdat onze microgolfoven niet meer werkte van het merk NEFF.
Ik was op zoek naar een gelijkaardig model omdat die moest passen in onze keuken zoals die vorige microgolfoven en heb die bij jullie gevonden en de prijs was ook interessant .
Ben heel tevreden over jullie service.

Reageer

Carpentier Daniel 09-11-2018 Via de website gekocht

Alles is perfect zoals afgesproken !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is voor de eerste keer dat ik bij Bemmel & Kroon een bestelling heb geplaatst en moet wel zeggen dat alles verlopen is zoals afgesproken heb geen enkele opmerking vandaar een 10
Ben bij jullie terecht gekomen omdat onze microgolfoven niet meer werkte van het merk NEFF.
Ik was op zoek naar een gelijkaardig model omdat die moest passen in onze keuken zoals die vorige microgolfoven en heb die bij jullie gevonden en de prijs was ook interessant .
Ben heel tevreden over jullie service.

Reageer

Toine 09-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisterenavond besteld en betaald. Type bleek niet voorradig en bestelling werd direct omgezet naar beter type voor dezelfde prijs. Prima geregeld. Vandaag al bezorgd. Duidelijke informatievoorziening mbt levering.

Niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny de Haas 09-11-2018 In de winkel gekocht
zoeterwoude

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen met nieuwe inductiekookplaat en gelukkig werd hij de volgende morgen al geinstalleerd. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 09-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond het mooie website. Goed duidelijk.Deze shop is ook nog goedkoper dan de grote concurrenten. De bestelling is heel netjes en vlug geleverd bedankt daarvoor.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia Put 09-11-2018 In de winkel gekocht

Goed advies en zeer deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie ruime showroom, met zeer deskundig personeel dat de tijd neemt om je de de juiste keuze te laten maken zonder dat je als klant het gevoel hebt iets opgedrongen te worden.

Reageer

M Jaquet van Brenk 09-11-2018 Via de website gekocht

Prima service en goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BKI704650
Gisteren is de nieuwe inductiekookplaat geplaatst en geleverd, de service van Bemmel en Kroon om het te bezorgen bij de installateur Aj Tec is prima verlopen.
Contact met de mensen van Bemmel en Kroon is fijn al eerder een koel/diepvries besteld. Dus we wisten dat de prijzen en levering erg goed zijn.
En de firma Aj Tec als installateur kan ik zeker iedereen zeer aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews