bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 16008 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2948 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

judith verhoeve 30-10-2014 In de winkel gekocht
cruiquis
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Vriendelijk en duidelijk personeel in de winkel

Assortiment
ruim assortiement

Aanbeveling
prima kwaliteit, service, prijs/kwaliteit verhouding

Extra toelichting
vindt het een prima winkel met vriendelijk personeel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Korbeetje 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Eenvoudiger en makkelijker kan niet....

Service
Geweldig, via internet een bestelling willen plaatsen, bij de betaling online ging door mijn eigen onhandigheid wat fout, bijna direct werd er gereageerd en is er telefonisch contact geweest met een goed vervolg.
De levering was helemaal toppie, ruim voor geplande tijd stond de wasmachine op z'n plaats.

Extra toelichting
Een zeer tevreden online shopper, vandaar de goede score... Thnx, voor alle service...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

c.hanny 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering en de datum is zelf te bepalen.Is te volgen via een link en je wordt gebeld vlak voor het afleveren. Wordt ook netjes op zijn plaats gezet. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3maljaars 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een negen omdat perfect niet bestaat

Service
Hier toch een tien omdat de service beter bleek dan mag worden verwacht.

Assortiment
Zie gemak

Aanbeveling
Zie assortiment

Extra toelichting
Prima webshop met dito winkels en een boven verwachting goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lein 11 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle levering.
geen extra kosten voor bezorgen en naar boven brengen van wasmachine en de oude afvoeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerardbarten 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gistermiddag besteld en vanmorgen om 9:00 uur al bezorgd en op zij plek geplaatst.

Service
Perfect en volgens afspraak.

Aanbeveling
Na vergelijken op verschillende webshops was Bemmel & Kroon de goedkoopste. Dit is ons tweede apparaat dat wij via deze webshop hebben aangeschaft. Perfecte en snelle service. Een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pilltassie 30-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM van Daalen 29-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gezocht apparaat in voorraad. Uiterst snelle levering.

Service
Gebracht op afgesproken tijd. Op de juiste plek afgeleverd en oude apparaat meegenomen. Vriendelijke bediening.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik zou geen betere zaak weten. Deskundige voorlichting

Extra toelichting
Geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carokwist 29-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gisteren besteld en vandaag in huis. Keurig in huis geplaatst en kan meteen aan de slag.

Service
Top service! Ik werd volledig op de hoogte gehouden en mijn product kwam keurig op tijd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteitverhouding. Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Ik vind deze winkel goed omdat hij functioneerd naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-renes 29-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet site duidelijke procedure en bij vragen direct antwoord via Telefoon.

Service
Zeer goed en transparant.
Je wens wordt uitgevoerd zoals je besproken hebt en staat op je orde.

Assortiment
Ruime keuze en de prijs via een offerte zeer gunstig.

Aanbeveling
Dit zou ik zeer zeker doen gezien de goede concurrerende prijs en assortiment met het vervolg van een super goede service.

Extra toelichting
Wat je afspreekt krijg je ook. En in mijn geval was 1 product niet meer voorradig gezien oude type en werd na afspraak vervangen voor een nieuwe type zonder bij betaling. De service van levering was top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judithzenzen 28-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed, bij vragen kun je altijd bellen en ze houden je via email op de hoogte over je bestelling.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen, heb al meerdere apparaten hier besteld, alles wordt netjes tot in je huis afgeleverd. Ook krijg je duidelijk van te voren te horen hoelaat het product wordt bezorgd.

Extra toelichting
Ruim assortiment, goede service en een zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby van Zegveld 28-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote winkel, veel keus, lekker in de buurt

Extra toelichting
Bemmel en Kroon is een plezierige winkel. Je wordt er goed en deskundig geholpen. Er is veel keus en ze hebben en eigen onderhoud service, je kunt er altijd terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiny49 28-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
via beslist.nl kwam ik direct bij Bemmel en Kroon

Service
snel de reactie op de bestelling. op de afleverdag 's morgens een sms en een half uur voor afleveren een telefoontje..........KLASSE

Extra toelichting
het was een fijne en goedkope manier om witgoed te kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

avlierop 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik kon het product dat ik zocht gemakkelijk vinden en het hele bestelproces ging super.

Service
Ik kon goed aangeven op welke dag ik de bestelling afgeleverd wilde hebben en het bedrijf heeft zich hier perfect aan gehouden.

Aanbeveling
Dit is de 2e keer dat ik een product heb besteld via Bemmel en Kroon en dit is ook 2 keer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markvandenoosterkamp 27-10-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zaterdag de wasmachine gekocht, maandag levering.

Service
Product netjes thuis afgeleverd en op de desbetreffende plek gezet. Afval meegenomen.

Assortiment
Veel producten, waarvan een grote voorraad, waardoor levering snel kan.

Aanbeveling
Niks op aan te merken. Prima winkel met groot en goed assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Winkel met niks negatiefs op aan te merken. zoals al gezegd, snelle levering en goede services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hol.craanen 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,3

Gemak
gewoon goede web site. Werkt net zo als de meeste andere web winkels. gaat foutloos maar dat moet ook

Service
ik kreeg alle bereicjten en een slot van 4 uur wel een beetje laat door omstandig heden. ik zou het beter vinden als je echt een tijd kan afspreken niet een slot van4 uur maar eentje van een uur

Aanbeveling
gewoon goed de rest van de familie koop hier ook.

Extra toelichting
dat heb ik hier boven al geschreven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

swaaningen 26-10-2014 In de winkel gekocht
Cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede overzichtelijke zaak, artikelen op soort bij elkaar

Service
verkopers zeer goed op de hoogte van de producten en geven goede uitleg. zijn niet te beroerd om ook nog even de catalogus er bij te pakken voor goede vergelijkingen

Assortiment
ruimste assortiment in de showroom van de hele omgeving. Prima geëtaleerd

Aanbeveling
goede prijs kwaliteitverhouding

Extra toelichting
Ruime sortering, verkopers die weten waar ze over praten, beste prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

58anoniem 26-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Na aanschaf ontvang je een mail met de factuur en de vervolgstappen zoals betalen en leveren.

Service
Een terugbel verzoek online aangevraagd op zondag en we werden netjes de volgende dag gebeld.

Aanbeveling
Na wat voorwerk gedaan te hebben,hebben wij het gekozen model op kieskeurig opgezocht. O.a. Bemmel en Kroon had de beste prijs. Door de hoge beoordeling ervoor gekozen om hier te bestellen en ook na aanraden van een collega.goede service en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsinghorst 26-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
1 telefoontje geregeld

Aanbeveling
Correct bedrijf is denk ik.

Extra toelichting
In eerste instantie niet op voorraad toch werden stappen onder nomen om ons de volgende dag de vriezer te leveren Dit is ook gebeurd.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gosenschilders 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Bemmel & Kroon is een topper en kan ik iedereen aanraden. Afspraken perfect nagekomen en...prima op tijd

Aanbeveling
Helemaal perfect een echte aanrader...ga shoppen en ervaar!!!

Extra toelichting
Ik heb via de online shop contact opgenomen en ben op een voortreffelijke wijze zeer duidelijk, kort en krachtig geholpen. Niets liet te wensen over. Het product wat ik heb gekocht zal zichzelf wel bewijzen het is een Miele, waar wij zeer goede ervaringen mee hebben en...keuze te over bij Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KimvdN 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en alles snel geregeld

Service
Alles duidelijk en netjes

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende

Aanbeveling
Zeker.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de service en gang van zaken. Alles vlekkeloos verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

d.p.schermer 25-10-2014 In de winkel gekocht
den haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie overzichtelijke opstelling van producten, makkelijk parkeren

Service
geholpen door Rene van Bemmel, beter kan niet.

Assortiment
ruime keuze mogelijkheid

Aanbeveling
heb een goed advies gehad, snelle levering en de magnetron oven is vakkundig geinstallerd.
Verder is de verpakking en de oude magnetron meteen meegenomen.

Extra toelichting
We hebben net een niew huis gekocht. De magnetron in deze keuken viel ons zo tegen , dat we een snel en goed advies wilden hebben voor een nieuwe magnetron oven. We hebben vaker bij van Bemmel en Kroon wit goed gekocht. en ook deze keer weer alles snel en goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor53 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk menu alles makkelijk te vinden. 15.50 besteld en zaterdag om 13.00 thuis bezorgd.

Service
Het bestellen ging erg vlot vrijdag 15.50 besteld en zaterdag om 13.00 thuis bezorgd

Assortiment
Een zeer ruime keuze in div, prijzen.

Aanbeveling
Waarom moeilijk doen om in de auto te stappen, in twee minuten besteld op je luie stoel.

Extra toelichting
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivotoby 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen, betalen, ontvangen, in gebruik nemen.. that's it.. eenvoudiger en sneller gaat niet.

Service
zonder extra kosten afgeleverd en op z'n plek gezet door 2 kundige vriendelijke heren.. en ze waren niet te beroerd om de oude droger mee te nemen vanaf de eerste verdieping (terwijl dat apparaat dus op de begane grond klaar had moeten staan).. super!

Assortiment
ik heb meerdere drogers via kieskeurig bekeken, ze stuk voor stuk bij Bemmel en Kroon verkrijgbaar en op voorraad.

Aanbeveling
goedkoop, snel en goede service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvandekerkhove 25-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een klein telefoontje voor enkele bijkomende inlichtingen, werd onmiddellijk nota genomen van de bestelling en uitgevoerd

Service
Super service, professionele installatie, ook in België.

Aanbeveling
Een aanrader zonder meer. De goedkoopste op de markt (Nederland & België)- Verdiend hoogste aanbeveling. Heb deze winkel al aangeraden.

Extra toelichting
Tot heden geen enkele negatieve opmerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilnalydia 24-10-2014 In de winkel gekocht
Forepark Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Je kunt de levering zelf bepalen en ze zijn op tijd en behulpvaardig.

Assortiment
Zeer ruime keus in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundige verkoper.

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel. Ruime sortering in elke prijsklasse. Correcte en snelle levering wanneer het de klant uitkomt dus de klant bepaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corneleis 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebeld voor informatie kon gelijk bestelling afronden

Service
donderdagmiddag besteld vrijdag 10.30 in huis ben geweldig geïnformeerd door koerier eerst email dan sms en 15 minuten voor aankomst door chauffeur gebeld hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen

Assortiment
uitgebreid en scherpe prijzen

Aanbeveling
het is een aanrader

Extra toelichting
mijn ervaring met deze winkel is zeer goed en het logistik proces is meer dan geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tendenza 24-10-2014 In de winkel gekocht
In het Forepark in Den Haag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Er is voor het bedrijfspand voldoende parkeergelegenheid, Er heerst in de verkoopruimte een gemoedelijke sfeer. Je wordt door een receptioniste ontvangen en door verwezen naar een verkoper.

Service
Grote paniek;inbouw koel/vries comb.defect.Past er wel een andere in de kast.Hoe moet je de oude afvoeren. Na één vraag aan de verkoper waren alle muizenissen voorbij. Je behoefde hem alleen te zeggen of de koelkast deur een sleep geleider had of dat hij anders open ging, waarna er gekozen kon worden uit vele type en prijsklassen. Het geheel werd met deskundig advies ondersteund. Er werd je niets op gedrongen. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en na gekomen, m.b.t. het verwijderen en plaatsen van het apparaat, middels een fantastische installateur. Alle lof in deze. Bovendien konden wij tegen een geringe betalen het apparaat nog 3 jaar langer in de garantie houden. Dit gaf ons een geruststellend gevoel.

Assortiment
Wij konden uit voldoende apparaten kiezen, welke in vele prijsklassen waren. Er werd duidelijk aan gegeven waar je op moest letten en welk onderdeel essentieel is. Er werd je niets op gedrongen.

Aanbeveling
Bemmel en Kroon werd door mijn zoon aan bevolen. Hij was prettig, deskundig en goed behandeld bij de verkoop van zijn complete keuken. Zelfs toen er na ongeveer 6 jaar een paar kastdeurtjes vervangen moesten worden, kon men na gaan, welke kastdeurtjes dit waren. Zij konden probleemloos nieuwe kastdeurtjes leveren, zodat de totale keuken er nog steeds fantastisch bij staat. M.a.w. de service, advisering en levering van de diverse onderdelen houdt niet op bij de voordeur.

Extra toelichting
Het ruime assortiment van veel keukens en inbouw apparatuur was in een perfecte opstelling gesitueerd. Wij werden prettig en correct ontvangen door een receptioniste, die ons netjes te woord stond en ons met een verkoper in contact bracht. Het gesprek met die verkoper verliep ook perfect. Hij gaf duidelijk de kwaliteitsverschillen en mogelijkheden van de diverse apparaten aan,maar drong je niets op. In korte tijd maakte hij ons duidelijk, dat zowel de demontage, de verwijdering van het oude apparaat en de plaatsing van het nieuwe apparaat met een paar dagen geregeld zou zijn. Een speciale dienst zou dit verzorgen. Alles verliep zowel met de verkoper als met het installatie bedrijf perfect, zoals was af gesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouwes 24-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na gezocht te hebben op de website,de winkel bezocht.Ze maakten volledig waar wat er op de website stond vermeld

Service
Vriendelijk en enthousiast ontvangen in de winkel.Goed bereikbaar en parkeergelegenheid in de buurt Afspraken over levertijd installatie enz. werden duidelijk op papier gezet en nagekomen

Assortiment
We zochten gericht .Keuze genoeg binnen de product groep Prijs zeker concurerend

Aanbeveling
wil ook niet te enthousiast overkomen Werkt misschien negatief

Extra toelichting
Eens heb je een voltreffer en dat was voor ons hier.Binnen 24 uur geleverd , keurig geinstaleerd en oude spullen afgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lexmarga 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijn contact, ook telefonisch voor vragen en afspraken.

Service
Alles direct bevestigd per mail, fantastische installeerservice en gemak van pinnen bij levering.

Assortiment
Afwasmachhines in alle soorten, maten en prijzen.

Aanbeveling
Alles top!

Extra toelichting
Fijn dat je een afspraak kon maken die jou schikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Generation 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebeld voor een aflevervraag op zaterdag wat niet kon maar kreeg gelijk de vraag ik zocht . Kreeg gelijk een beter aanbod met korting. Super service!!

Service
order werd correct en snel afgehandeld mail met factuur was er binnen 5 minuten

Assortiment
was op zoek naar een Bosch vaatwasser keus genoeg tegen zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen zoek je iets wat je niet kan vinden gewoon bellen deed ik ook op een zaterdag alles gelijk netjes afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewi_marlyse 24-10-2014 In de winkel gekocht
zoeterwoude
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
we vinden het heel gemakkelijk dat we via de website e.e.a. thuis konden opzoeken en in de winkel in t echt konden bekijken

Assortiment
ik was zelf nu niet in de winkel anders zou ik miss een 9 hebben gegeven want wat wij zochten was aanwezig.

Aanbeveling
wij hebben alle redenen om Bemmel en Kroon aan te bevelen anders zouden we zelf niet na een complete u-keuken, 8 jaar geleden met 6 apparaten, nu niet opnieuw een vaatwasser (2wkn geleden) en inductiekookplaat (gisteren) kopen.

Extra toelichting
wij zijn gewoon zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, service in de winkel maar ook de uitvoerders die door Bemmel en Kroon zijn ingehuurd en de goede prijskwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

verh667 24-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke website gratis bezorging

Service
Levering prima op tijd

Assortiment
ruime keus

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop bekijk ik als eerste hun website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.van Ommen 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle info is duidelijk. Het programma werkt gemakkelijk, zelfs als je (zoals ik) nog maar een enkele keer via internet besteld hebt.

Service
De gratis verzending was een fijne meevaller. De snelheid waarmee alle informatie werd terug en doorgegeven was prima.

Aanbeveling
Ik denk dat ik zelf nog wel een bij B&K in de webwinkel ga kijken... Dat zegt toch genoeg?

Extra toelichting
Ik heb het gevoel dat ik -ondanks het feit dat alles digitaal gegaan is - toch persoonlijk contact gehad heb. En dat voelt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jankorving 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen en de volgende dag geleverd!

Service
Vriendelijke medewerker aan de telefoon, maar ook de mannen die onze droger leverde waren uitermate voorkomend. en vriendelijk.

Assortiment
Wij vonden dat wat wij zochten tegen een aantrekkelijke prijs

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers en een prima service

Extra toelichting
Heel plezierig is het dat je een gevoel hebt klant te zijn..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brand21 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via internet.

Service
Goed en snel

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Alles prima verlopen en snel.

Extra toelichting
Het was de eerste keer dat ik een groot product bestelde. Goede service en snelle afhandeling. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lobsters 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Correcte - snelle levering en plaatsing van de wasmachine. Keurige bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

everaars 23-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
winkel in Zoetermeer is makkelijk bereikbaar; na telefonisch vooroverleg zijn we ter plekke gaan kijken

Service
verkoper weet waar hij over praat en denkt mee met klant

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
zeker de moeite waard om even te googlen

Extra toelichting
geen klachten, gewoon goed werk geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mertensjan 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ga de laatste tijd veel minder naar de plaatselijke winkeliers.
Ik kan heel slecht langs rijen van artikelen lopen daar wordt ik gek van.
Ik heb een spierziekte en daarom is
het zo fijn dat je thuis in alle rust kunt kijken en bestellen.

Service
Dit hoef ik niet te motiveren omdat het
gewoon zo is

Assortiment
meer als voldoende

Aanbeveling
het is nergens goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankie.i 23-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer vlotte en overzichtelijke webside

Service
alles tiptop in orde

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
omdat alles dik in orde was vanaf de bestelling tot het afleveren aan huis

Extra toelichting
alles in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brocolli 22-10-2014 In de winkel gekocht
Leidschendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Kregen goede uitleg over de diverse merken en mogelijkheden. Na telefonische bestelling werd het apparaat heel snel geleverd. Via de mail werd ook aangegeven wanneer het apparaat kwam en hoe laat we de bezorgers konden verwachten. Een half uur voor de bezorging word je dan ook nog gebeld. Na ontvangst was 1 onderdeel niet helemaal goed en zonder problemen konden we dit dezelfde dag nog omruilen. Bedankt voor de superservice van Bemmel en Kroon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ouwelee 22-10-2014 In de winkel gekocht
zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk dat er een winkel is

Service
goede service in de winkel in Zoetermeer

Aanbeveling
de combinatie laagste internetprijs en een winkel is erg handig

Extra toelichting
geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loef 22-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website was erg duidelijk, goede informatie en betalen ging gemakkelijk via iDeal.

Service
We hadden een wasmachine besteld. Hiervoor konden we zelf de lever dag kiezen, en op verzoek werd deze ook voor een bepaalde tijd geleverd. Avond van tevoren krijg je een mailtje met een schatting van de levertijd en in ons geval waren de bezorgers netjes op tijd! Vriendelijke mannen, die gelijk onze oude wasmachine meenamen en de nieuwe intalleerden. Top service dus!

Aanbeveling
Goede service en laagste prijs garantie, dus voor mij zou er geen reden meer zijn om ergens anders te bestellen.

Extra toelichting
Wij hadden een zeer positieve ervaring bij de aankoop van onze wasmachine. Het model dat we besteld hadden was niet op voorraad, en toen kregen we een vergelijkbaar model dat normaal zelfs een stukje duurder is. Dat is nou eens een top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cootje 1 22-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk duidelijke afspraken

Service
goede service omtrent aflevertijd , heel netjes een telefoontje qua exacte aflevertijd!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Absoluut

Extra toelichting
Tot nu toe nog geen ervaringen qua service en hopelijk ook niet nodig. Maar de scherpe prijs en gratis 5 jaar garantie is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeehond12 22-10-2014 In de winkel gekocht
Zoeterwoude rijndijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel en vriendelijk geholpen, ook snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missy_nl 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online besteld, keurig de factuur en leveringsgegevens gekregen en op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Service
Het oude apparaat is meegenomen en de nieuwe keurig aangesloten.

Extra toelichting
Het grote gemak van Online bestellen en kwaliteit prijsverhouding in combinatie met de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr2014 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke vermelding op de website van de kosten voor welke mogelijkheden

Service
super service waardoor levering op de 2e verdieping + meenemen oude apparatuur, dit scheelde ons enorm veel werk

Assortiment
ze hadden de machine die ik zocht

Aanbeveling
ik ben heel tevreden

Extra toelichting
goede snelle duidelijke service , geen verassingen achteraf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mutwaeki 21-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk

Extra toelichting
Doe al decennia naar tevredenheid zaken met van Bemmel & Kroon. Gisteren mijn 21 jaar oude vaatwasser ( Bosch ) ingewisseld voor een Siemens. Hij is netjes en vakkundig door de bezorgers aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veerden 21-10-2014 In de winkel gekocht
cruquius
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlakbij huis.

Service
perfect. De monteur kwam keurig op tijd en deskundig geinstalleerd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Perfecte service, deskundigheid en vriendelijkheid

Extra toelichting
Dichtbij huis. Deskundigheid, goede service, prijsverhouding goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonchrist1970 20-10-2014 In de winkel gekocht
Zoetermeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 5 werkdagen was onze vaatwasser vakkundig geïnstalleerd en getest

Service
Binnen 15 minuten waren wij overtuigd welke vaatwasser het beste bij onze wensen aansloot

Assortiment
Helaas is er niet veel keus in een vaatwasser met paneel

Aanbeveling
Wij hebben binnen drie maanden een vaatwasser en wasmachine gekocht. Met name door het vakkundig advies samen met een goede prijsstelling raden wij Bemmel en Kroon aan

Extra toelichting
Zie de aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews