bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 15543 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3197 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albert 18-12-2017 In de winkel gekocht
Den Haag

Inbouw vaatwasser met klasse.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekende voorlichting in de winkel gekregen. Heeft onze keuze ten goede (onder andere voor de portemonnee) doen veranderen. Kundig personeel dus. En we konden de vaatwasser op elk gewenst moment laten bezorgen, hetgeen fijn was i.v.m. onze verhuizing. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Leo 18-12-2017 Via de website gekocht

Misleiding met niet leverbaar model WAY32541NL

Algemene score

2,0
Hier een duidelijk geval van klantmisleiding. Ik kocht een wasmachine Bosch WAY32541NL omdat die al een paar jaar beste scoort bij de consumentenbond. Alleen Bemmel&Kroon leek hem nog te leveren (op voorraad 24h). Er is een nieuwer model geleverd (wat slechter scoord) omdat de oude niet meer werd gemaakt. Nu staat het model een maand later nog steeds als op voorraad op de websitre!! Zelfs nadat ik om uitleg had gevraagd (en geen reactie kreeg). Schande! Zo hoor je geen klanten te trekken.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Zeer tevreden! 18-12-2017 Via de website gekocht

Goed-Beter-Best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb drie apparaten gekocht en een erg leuke korting gekregen, ondanks dat de prijzen ver onder de adviesprijs liggen. Verder heb ik goed telefonisch contact gehad met de verkoper. Een van de apparaten kon nl. maar niet geleverd worden. Hij heeft naar een oplossing gezocht waar ik tevreden mee ben.
Alles kon op de dag die ik wenste geleverd worden. De Track & Trace van de bezorger was duidelijk, ook werd ik goed op de hoogte gehouden van het bezorgtraject d.m.v. e-mail en bericht. Alles werd netjes verpakt afgeleverd. Ik heb alleen maar complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Timmermans 18-12-2017 Via de website gekocht

Goede website, goede prijs, en snelle goede levering .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van Bemmel & Kroon B.V is een begrip in o.a. Zoetermeer, prima service, goede prijs en door prima mensen werd mijn droger naar zolder gedragen en de oude droger mee terug genomen.

Reageer

tim 18-12-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke, doeltreffende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website biedt goede mogelijkheden om te vergelijken, en scherpe prijzen. De levering was op tijd, binnen afgesproken tijd, en werd op een vriendelijke en doeltreffende manier uitgevoerd. Al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 18-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondagavond wasmachine besteld, maandagochtend geleverd. Keurig aangesloten en rommel weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil de Groot 18-12-2017 Via de website gekocht

Helemaal Top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was precies de spoelbak die we zochten. Vonden deze hier. Was duidelijk goedkoper dan bij andere aanbieders. Dus alles samengevat: een goede prijs én zeer correcte en vlotte afhandeling.
Helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polmtak 17-12-2017 In de winkel gekocht
Rijneke boulevard bij Zoeterwoude Rijndijk

Vlotte goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel heeft een Ruim aanbod. Goede prijs kwaliteitverhouding.Prettige service van de medewerker. Koelkast is vlot en netjes geleverd.
Ik heel tevreden over het product.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 17-12-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser

Algemene score

8,0
Vriendelijke mensen,
En super hoe ze alles afleveren.
Gewoon betrouwbaar.
Ze pakken alles uit, en nemen alle karton weer mee.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 17-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben s avond een bestelling gedaan en de volgende ochtend is mijn product geleverd. Super snelle service. Vriendelijk en behulpzaam personeel heeft mijn droger geïnstalleerd en kosteloos mijn oude machine mee genomen.

Reageer

Bernard 17-12-2017 Via de website gekocht

goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbaar en eerlijk over de prijzen.Het persoonlijke contact via e-mail is ook een positief punt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.Hak 17-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, goede kwalitiet/prijs verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze shop gekozen:
- kwam als goedkoopste uit de bus
- duidelijke site
- perfecte site
- zeer groot pluspunt: LEVERING OOK OP ZATERDAG

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco van Laar 17-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Miele wasmachine via webshow besteld, eerst gebeld met paar vragen.
Erg makkelijk te bestellen, snelle levering volgende dag, wasmachine netjes aangesloten en oude wasmachine en verpakkingsmateriaal weer meegenomen.
Wasmachine was 100 euro goedkoper dan alle andere aanbieders!
Daarnaast ook nog 100 euro cashback via Miele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SD 17-12-2017 Via de website gekocht

Zijn net geweest en zijn super netjes.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende de shop nog niet. Maar was de goedkoopste in alles. De wasmachine is netjes gemonteerd en waren voorzichtig. Kort om gewoon goed.

Reageer

Wendy 16-12-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
‘s Avonds een combi magnetron besteld en de volgende dag geleverd! Goed lopend bestelproces: direct een melding mbt tijdstip vd levering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mj 16-12-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie

Algemene score

8,0
Artikel netjes volgens afspraak geleverd. Ook bericht van betaling ontvangen gekregen. Netjes. Informatie op website duidelijk. Prijs van artikel oké.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

HJV 16-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling van de order!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, duidelijke communicatie over afhandeling, levertijd en levertijdstip. Tevens een goede aanbieding voor de gekochte AEG wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 16-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Algemene score

10,0
Makkelijk te volgen via mail wanneer geleverd zal worden !
Keurig afgeleverd en beleefd personeel.
Product voldoet aan alle eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martsen Vd bij 16-12-2017 Via de website gekocht

Kende de organisatie niet maar zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke bezorgers, heldere communicatie over de levering. Geen gedoe en goedkoop. Ik ga hier in de toekomst vaker spullen bestellen.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Walter 16-12-2017 Via de website gekocht

Liebherr go3513

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elders goedkoper gevonden. Mailtje gestuurd en kreeg vervolgens een concurrerend aanbod. Goede prijs en communicatie. . Snel en keurig geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 16-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige communicatie en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus aan inbouwapparatuur hebben wij niet ivm afmeting keukenkastjes. Zo kwamen wij terecht bij Bemmel en Kroon. Vanaf de bestelling tot en met de aflevering zijn wij op de hoogte gehouden van de voortgang. Geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lanser 16-12-2017 Via de website gekocht

Goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en hoog serviceniveau. Bezorging conform afspraak binnen vantevoren gecommuniceerd tijdsblok van drie uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooijman 15-12-2017 Via de website gekocht

Top service en goede prijs. SUPER prettige verkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Bemmel en Kroon de keukenapparatuur gekocht omdat zij een mooie aanbieding hadden. Doordat ik meerdere apparaten van Siemens licht, kreeg ik nog eens extra korting. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 15-12-2017 Via de website gekocht

Alles volledig volgens afspraak verlopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige tijdelijke aanbieding waardoor ik bij deze winkel ben uitgekomen. Ze maken volledig waar wat ze op de website beloven. Je wordt keurig op de hoogte gehouden en ook op de dag van aflevering wordt je netjes op de hoogte gehouden. Niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco 15-12-2017 Via de website gekocht

snel geleverd

Algemene score

9,0
goed omschrijving op de website met de voor en nadelen, volgende dag al geleverd en oude droger mee terug genomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saad 15-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren besteld vamdaag in huis. a
Alles is zeer vlot gegaan. De jongens van de bezorging hebben goed werk geleverd. Wasmachines uitgepakt en geplaats op de juiste plek.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander Oudekaas 15-12-2017 Via de website gekocht

Snel met leveren en ook goede services als er wat mis gaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat we snel een wasmachine nodig hadden en maar meteen ook een droger, hebben we na wat vergelijken gekozen voor Bemmel en Kroon ook door de positieve reviews. Na wat heen en weer emaillen waar zeer snel op werd gereageerd besloten de set te bestellen. op donderdag. De volgende dag werd deze bezorgd en keurig op zolder geïnstalleerd. s'Avonds gaan we er met een sopje overheen en halen een sticker weg op de droger die er nog op zat. Tot onze grote schrik zit er onder de sticker een flinke beschadiging. Een e-mailtje gesteurd naar Bemmel en Kroon in de verwachting dat dit pas na het weekend hier op gereageerd werd. We werden binnen tien minuten terug gebeld met excuses en dat er de volgende ochtend een onbeschadigde exemplaar bij ons zou worden afgeleverd. Wat ook is gebeurd.
Bemmel en Kroon hebben mijn verwachting ruim in positieve zin overschreden.
BKI647477

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HR 15-12-2017 Via de website gekocht

goede online service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima -op afstand- geholpen door commerciele medewerker. Nu 2e product binnen 4 maanden gekocht en wederom goed en netjes te woord gestaan en afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teleurgesteld 15-12-2017 In de winkel gekocht
Cruquius

Levering van amerikaanse koelkast teleurstellend.

Algemene score

5,0
Koelkast werd vandaag afgeleverd. De kartonnen verpakking werd op de beneden verdieping verwijderd en daarna op de 6e etage in de flat afgeleverd. Ik zag meteen dat er kleine krasjes zowel op de linker als de rechter deur zaten. Bij navraag werd mij verteld. ja maar meneer dat is uw eigen risico want de koelkast moest via de lift en door uw voordeur naar binnen. En meteen werd mij gevraagd de afleveringsbon te tekenen. Werd zo overdonderd dat ik het gedaan heb. Heb toen klacht ingediend bij Bemmel & Kroon en mij werd toen gezegd, dat ik de levering had moeten weigeren en dat er niets meer aan gedaan kan worden. Maw de koelkast moest dus weer door de 2 mannen naar beneden gebracht worden ?
Van mijn kant ook stom want ik had toen de verpakking op de beneden verdieping werd afgehaald, toen meteen moeten controleren. Was helaas met iets anders bezig. De verkoper zei dat normaal om de koelkast ook een beschermingsfolie zit, maar dat heb ik niet gezien. Heb in het verleden bij andere leveranciers al 2 keren een dergelijke koelkast besteld, maar nog nooit problemen met krasjes meegemaakt. Zijn wel kleine krasjes, maar wel hinderlijk.
Vandaar een ieder is gewaarschuwd. Prijzen zijn erg redelijk, maar goed controleren bij aflevering.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

John 15-12-2017 Via de website gekocht

Super service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken op de site. Daarna gebeld en duidelijke adviezen gekregen voor div apparaten . Uiteindelijk besteld ( kreeg nog een leuke korting) .

Snelle en corecte levering

Top 👍🏼
BKI640014 en factuur 62161

Reageer

Dragonmind 15-12-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers van de bezorgdienst van Bemmel & Kroon waren heel attent en medewerkend prima service.
Kreeg van te voren bericht over de levering.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe Bosch wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.A.Boek 15-12-2017 In de winkel gekocht
Zoetrwoude Rijndijk

Whirlpool inbouwoven

Algemene score

9,0
Ruime keuze aan jnbouwovens, vriendelijke-vakkundige voorlichting, zullen in voorkomende gevallen
B en K zeker aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Barry 15-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte service! Gisteravond besteld en nu al in bedrijf!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en klantgericht. Fijn dat ik niet de hele dag thuis hoefde te blijven om op de droger te wachten. En direct even aangesloten ook! BKI649316

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 15-12-2017 Via de website gekocht

Snel , Veilig en Voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
-de Bosch wasmachine om 17.00 uur bestelt en de volgende dag om 11.00 uur geleverd en aangesloten.
-alle afspraken correct nagekomen
-

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap 15-12-2017 In de winkel gekocht
zoeterwoude rijndijk

goede voorlichting en groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een hele mooie zaak met heel veel keus op huishoudelijk gebied (keukens en witgoed ) en ter zake kundige verkopers en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P020 15-12-2017 Via de website gekocht

Slechte communicatie!

Algemene score

4,0
Via de website een vaatwasser gekocht bij Bemmel en Kroon. Gebaseerd op een korte levertijd (1 dag!) de aanschaf bij hen gedaan. Via de mail nog geverifieerd of de levering echt de volgende dag zou plaatsvinden, want dat zou toch wel eens te mooi zijn om waar te zijn... Via de mail meteen antwoord dat de vaatwasser inderdaad de volgende dag geleverd en geïnstalleerd zou worden. De volgende dag dus gewacht op de levering... echter om 15:30u gebeld door de leverancier met de vraag wanneer hij de vaatwasser kon afleveren - zijn eerste mogelijkheid was 10 dagen later... Overigens was de leverancier niet van Bremmel en Kroon, dus hij kon er ook weinig aan doen dat dit zo slecht gecommuniceerd was naar ons beiden.
Dit is allemaal nog te overzien tot ik de klantenservice van Bremmel en Kroon belde en mijn verhaal deed met de vraag hoe dit nou kon gebeuren. Ik werd uitgeblaft door de medewerker, want hoe kon ik nou denken dat levering en installatie de volgende dag kon gebeuren als ze elke dag 100 vaatwassers verkopen!
Over de levering en de vaatwasser zelf niets te klagen, maar dus zeer slechte communicatie op verschillende vlakken helaas.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Beentjes 15-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een wasmachine gezeien, bij Bemmel&Kroon was deze €100,- goedkoper dan bij andere aanbieders. Tevens werd de machine na 1 dag geleverd, werd deze naar zolder getild en werd onze oude kapotte wasmachine weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie 14-12-2017 Via de website gekocht

Prima winkel met super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een extra koelkast.
Na wat zoek werk op het internet hebben wij gekozen voor een Siemens.
Deze koelkast was bij Bemmel & Kroon het goedkoopst. Dus uiteraard hebben wij hem hier besteld ;)
We wilden hem pas een week later bezorgd hebben en dat konden we goed en duidelijk aangeven tijdens het bestellen. Ik kreeg als snel een bevestigingsmail waarin stond dat de gekozen koelkast niet op voorraad was. Maar hierdoor kregen wij de opvolger (nieuwer model) zonder bij betaling. Helemaal super dus. (Wij kregen hier ook netjes, duidelijke mailtjes over)
De ochtend van de bezorgdag kreeg ik netjes een bericht met daarin de tijd dat de bezorgers zouden komen.
Vlak voordat ze er waren kreeg ik nogmaals bericht met de exacte aankomst tijd daarin.
De zeer aardige bezorgers hebben de koelkast uitgepakt (afval meegenomen) en op zijn plaats gezet.
Zoals te lezen is, zijn wij dus super tevreden over alles!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrika 14-12-2017 In de winkel gekocht
zoeterwoude

Top, netjes 30 minuten vooraf gebeld dat ze eraan kwamen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk uitleg in de winkel, snelle levering, kan zelf gewenste leverdatum aangeven, wordt netjes 30 minuten vooraf gebeld dat ze onderweg zijn. Op de juiste plaatst in de schuur gezet. Top gedaan mannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Walter van der Heijden 14-12-2017 Via de website gekocht

Goede service, snel antwoord, goede prijs

Algemene score

10,0
5 jaar geleden hier ook alle keukenapparatuur gekocht, toen ook al zeer tevreden. Na verhuizing nu weer alles besteld, goede en snelle prijsopgave gekregen en weer besteld en binnen een week alles in goede orde ontvangen. Topbedrijf !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tatiana Oud 14-12-2017 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van hun diensten bij het aankopen van witgoed. Houden zich perfect aan de gemaakte afspraken. De 10 is voor iedereen moeilijk te krijgen. Blijf zo doorgaan en misschien geef ik deze bij de 3e keer.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk 14-12-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als afgesproken op de website en de minst dure van alle aanbiedingen op internet.
Aflevering ook als besproken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald R. 14-12-2017 Via de website gekocht

Heel snel een nieuwe oven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bemmel & Kroon bleek, toen onze inbouwoven het plotseling begaf, de nieuwe over van onze keuze het goedkoopst te leveren. Helaas bleek de gekozen oven uit het assortiment. Daarom kregen we zonder bijbetaling een duurdere oven. Prima! Een paar dagen later werd de oven geplaatst in een wip. Keurig afgewerkt door een vriendelijke monteur. We zijn over het karwei en over de oven zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne Albers 14-12-2017 Via de website gekocht

Voorbeeldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde nog aanvullende telefonische info over de door mij op de website gekozen magnetron. Werd vriendelijk te woord gestaan met relevante informatie over het beoogde product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 14-12-2017 Via de website gekocht

Denken goed mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor het product gekregen en de bezorging was uitsekend. Er werd meegedacht over de omzetting van de waterslang welke ze vervolgens ook gemonteerd hebben

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 14-12-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, zeer vriendelijke behandeling aan de telefoon, correcte levering op tijd aangemeld via de pc, en een fijne correcte behandeling en plaatsing door de bezorgers. Kan geen enkel minpuntje bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 14-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekend

Algemene score

9,0
Via Kieskeurig bij deze winkel terecht gekomen en zeer tevreden over onze aankoop. Duidelijke site en prima prijs. Levering zeer duidelijk door de site van Dynalogic. Komen hier zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Engelaar 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, en goedkoper dan andere aanbieders

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe vaatwasmachine.
Bij Bemmel en Kroon was deze het voordeligst.
Ook de nog een snelle levering.
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 13-12-2017 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Geweldige zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had snel een vrieskastje nodig. Omdat ik al lange tijd prima ervaringen heb met Bemmel en Kroon heb ik hen opgebeld om te vragen of er een goede op voorraad was. Ik kreeg meteen bruikbaar advies, namelijk dat een klein vrieskastje naar verhouding veel duurder is dan een wat grotere. Daarop ben ik naar de zaak gegaan om een keuze te maken. Ik werd daar erg deskundig geholpen, zo kreeg ik het verschil te zien tussen een vriezer met koelelementen tussen de lades, die altijd voor ijsvorming zorgen, en een vriezer met de koeling in de zijkanten van de kast verwerkt, die niet aanvriezen. Mij werd niets opgedrongen, wat ik erg prettig vond. Omdat ik de vrieskast snel wilde hebben was ik van plan om hem mee naar huis te nemen in mijn auto, maar toen ik hoorde dat hij al de volgende dag bezorgd kon worden en ook nog zonder extra kosten koos ik daarvoor. De vriezer werd keurig op tijd geleverd en op zijn plaats gezet. Hij werd zelfs waterpas gemaakt en ik kreeg duidelijke instructies over het gebruik. De betaling verliep vlot met de draagbare pinautomaat. Ik ben al met al erg tevreden over deze zaak en ik kan iedereen aanraden om daar zijn of haar witgoed te kopen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joram 13-12-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben 2 scherp geprijsde AEG apparaten gekocht (vaatwasser en wasdroger) welke snel geleverd konden worden. Helaas bleek de vaatwasser toch niet op voorraad maar er is direct een vervangend (nieuwer) type besteld en nog snel geleverd ook. Dus goed prijzen, snelle levering en prima service.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews