bemmel en kroon - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 17256 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over bemmel en kroon.

bemmel en kroon stelt zich voor

Bemmel en Kroon is de grootste witgoed en keuken leverancier van de randstad met 3 vestigingen gespecialiseerd in witgoed apparaten, inbouwapparatuur en complete keukens. Wij leveren voorraad apparaten in Nederland en België binnen 1 werkdag. Uitsluitend origineel geïmporteerde producten zodat u verzekerd bent van de volledige fabrieksgarantie. Officieel dealer van alle witgoed merken. Alle vrijstaande apparaten kunnen worden aangesloten op bestaande aansluitpunten, ook kunnen wij uw inbouwapparatuur voor u inbouwen dit tegen meerprijs. U kunt onze winkel vinden in Den Haag, Zoeterwoude Rijndijk en Cruquius. We heten u graag welkom in een van onze winkels of in onze webshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3116 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kooiman 27-09-2018 Via de website gekocht

alles wat beloofd werd is waar gemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer fijne begeleiding op pc wat voor oudere mensen een goed is
bedankt voor uw inzet en het vlot laten verlopen bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nieuw klant 27-09-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig uitstekende service , erg klantvriendelijk , snell en handige bezorging, ben heel goed geholpen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 27-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website heel makkelijk, installateurs vrolijk oude machine weggehaald en nieuwe geplaatst.
Het track & tracé systeem is super.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke 27-09-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude

Zoektocht eindigt vaak bij Bemmel & Kroon

Algemene score

9,0
Op de een of andere manier komen wij, als wij keukenzaken nodig hebben, altijd weer bij Bemmel & Kroon terecht. Door de prijs, maar ook door het advies en de service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Matthias S. 27-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie op website, en bestellen gaat makkelijk. Wasmachine van Bosch geleverd aan de laagste prijs en de volgende dag al geplaatst. Het plaatsen kostr nog geen 10 euro en alle verpakkingsmateriaal wordt meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Bijloo 27-09-2018 In de winkel gekocht
Neckar 24 in Den Haag

Woorden zijn niet genoeg. Ervaring is het beste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben meerdere keren en ook op het voormalige adres in Leidschendam diverse producten gekocht. Wasauromaat, een fornuis, koelkast, vriezers.
Zoiets doe je bij Bemmel & Kroon wanneer je zeer tevreden bent.
Vriendelijk personeel en goede service. Ook met de laatste aankoop DH710569 als order voor een vriezer is die tevredenheid niet gedaald.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

b.elzen 27-09-2018 In de winkel gekocht
den haag

Goede afspraken qua tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste prijs het scheelde tussen de 35 en 85 euro ivm concurrent snelle levering. Ik kreeg ook nog vtv een belletje dat ze bijna voor de deur stonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 26-09-2018 Via de website gekocht

Mooi apparaat, geleverd volgens afspraak, scherpe prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijsstelling t.o.v. concurrenten.
Snelle offerte.
Levering volgens afspraak.
Flexibel in levertijden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R.Bomhof 26-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste is het product wat ik zocht hier het goedkoopste en goeie service via mail wat er gaat gebeuren als het product besteld is , daarnaast word het product de volgende dag al geleverd , super.Hier doet men wat word beloofd op de site.Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 26-09-2018 In de winkel gekocht

Wederom deskundige service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
September 2018
Vorig jaar hebben wij bij Bemmel en Kroon een kookplaat en een combi magnetron gekocht en waren zeer tevreden over de service en aflevering van onze aankoop. Een paar dagen geleden heeft onze condensdroger het begeven en wij zijn eigenlijk vrij snel weer bij Bemmel en Kroon terecht gekomen. Wij hebben weer goed en deskundig advies gekregen (dit in tegenstelling tot ons bezoek aan de Mediamarkt) Wij zijn vrij snel en voor een goede prijs geslaagd voor een warmtepompdroger van Siemens. Deze werd 3 dagen later al bezorgd en heeft inmiddels zijn eerste droogbeurt prima gepresteerd! Bij een volgende aankoop gaan wij zeker direcht naar Bemmel en Kroon!

Reageer

Lisette 26-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en nette levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bemmel en Kroon heeft een goede levering en is veelal de goedkoopste in witgoed. Hebben vaak een actie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen van de koelkast en magnetron was eenvoudig. De levertijd werd keurig gehanteerd. In de avond kreeg ik de e-mail om een afleverafspraak te maken. Deze heb ik gemaakt aan het einde van de week.

Op deze dag werden de 2 pakketten bezorg. Ik had verwacht dat de producten uit de verpakking werden gehaald en aangesloten, dit was niet het geval. Na informeren lijkt dit ook te kloppen. Geen probleem verder :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 26-09-2018 In de winkel gekocht
Neckar 24 Den Haag

De verkoper was duidelijk, had snel door wat wij wilden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met veel keuze. Afspraken m.b.t. levering zijn geheel nagekomen.
De installateur (van AJ tec) heeft zijn werk vooralsnog prima gedaan, maar was bepaald niet vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mahesh 26-09-2018 In de winkel gekocht
Cruquius

Happy with the purchase ..top class service :-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was lovely experience. Salesman was very helpful and explained everything in detailed. All the communication was prompt and delivery as planned. I am very happy with the purchase.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 26-09-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden snel een nieuwe stofzuiger nodig. Op deze site was hij het goedkoopst (aanbieding van tien euro korting) en de volgende dag thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludwig 26-09-2018 Via de website gekocht

fantastische service en de goedkoopste prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goedkoopste prijs betaald ( Belgie) en uitstekende gratis levering. Snelle respons na de bestelling via mails en bevestigingen met factuur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 26-09-2018 Via de website gekocht

Sneller dan snel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bedacht gisteren middag dat ik nog een koelkast en vriezer nodig had. Snel rondje internet leerde me dat Bemmel en kroon de voordeligste was. Meteen besteld en hop vanmorgen alles afgeleverd. ben zelfs vooraf nog gebeld! Echt te gek gewoon. Dit is echt Snel, Goedkoop en Goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie van den Nouland 26-09-2018 In de winkel gekocht
Qrucius

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kwamen kijken voor een koelkast. We werden meteen super goed geholpen. Er werd goed uitgelegd wat het verschil tussen de verschillende modellen was. Het model die wij uiteindelijk kozen was niet op voorraad en moest besteld worden. Dit zou 2 weken duren. Omdat onze koelkast uitgevallen was en echt snel een nieuwe moesten hebben, bood de verkoper aan dat we de koelkast uit de winkel konden krijgen als we dat wilden. Helemaal super! Zaterdag gekocht en dinsdag werd hij al bezorgt. Dus van ons een dikke vette 10!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.C. Hupje 26-09-2018 Via de website gekocht

Ga met dit bedrijf in zee!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een vriezer, op aanraden, bij Bemmel & Kroon besteld . Vlotte afwerking van afspraken. Het bedrijf (Ajtec B.V.) dat de installatie deed is betrouwbaar, kundig en vlot werkend.

Reageer

Elif 26-09-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De juiste dag, exacte tijdstip en dan nog tiptop in orde!
Ah ja, mijn oud toestel hebben ze voor niets gewoon meegenomen!
Geen twijfel, volgende keer opnieuw Bemmel & Kroon!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

jpwd 26-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en vakkundige installatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gehad omtrent aanschaf en type vaatwasser. Netjes te woord gestaan en men nam de tijd om alles uit te zoeken en te bespreken. Uiteindelijk toch 1 van de goedkoopste vaatwasser in vergelijk met andere shops. Voor de inbouw werd een 3e partij ingeschakeld (Aj Tec uit Berkel en Rodenrijs). Goede service en vriendelijke en beleefde jongeman (Kevin). Geweldig. Iemand die ook meedenkt en advies geeft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leontien 25-09-2018 Via de website gekocht

Duidelijkheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vooral de prijsduidelijkheid viel mij op. Wat geoffreerd wordt is ook de prijs. Geen gesjoemel met dagprijzen en kortingen... nee gelijk goed en laagste prijs. Na overbodig internetten. Uiteindelijk hier uitgekomen, goede omschrijving gegeven en alles top.Leveringsafspraken ook helemaal duidelijkheid. Warme douche!

Reageer

Else 25-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kocht bij Bemmel & Kroon een Bosch wasmachine (type WIW24340EU) - een flinke investering. Bij Bemmel & Kroon vond ik de beste prijs. Bemmel en Kroon bood bovendien aan de wasmachine, die bij moest worden ingebouwd, voor EUR 95 te installeren. Ik heb getwijfeld, omdat het bij elkaar toch best veel geld was, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Ik had de volgende dag meteen een afspraak en ze hebben mijn oude wasmachine meteen meegenomen. De installatie was een rotklus, dus ik was ontzettend blij dat ik dat niet zelf hoefde te doen! Het was het geld dubbel en dwars waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 25-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en duidelijke levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, duidelijke en snelle levering. Ideaal te regelen. We zouden hier zeker nog eens bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Huub 25-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop is super, correct, snelle levering, kortom perfect! Goed overzichtige shop, groot assortiment en helder en duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BdV 25-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service. Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Positieve ervaringen bij eerdere bestellingen. Snelle levering na de bestelling. Zeker aan te bevelen. Assortiment is ook ruim.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 25-09-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn eerste artikel wat ik bij hen gekocht heb. Eerst heb ik telefonisch contact gehad en werdt vakkundig, duidelijk en snel geholpen. Tevens waren zij met de prijs het scherpste mede door de extra kassakorting. Zeker aan te bevelen.

Reageer

Martien 24-09-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar, keurig geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de avond iets uit zoeken, iets gevonden voor een mooie prijs, en de volgende dag op de juiste tijd afgeleverd. Even pinnen en geregeld helemaal top.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johanna H.H. 24-09-2018 Via de website gekocht

Echt tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nadat ik de test bij de Consumentenbond heb gelezen voor U gekozen want: U biedt de laagste prijs en de bezorging werd snel gedaan. Ook het bezorgpersoneel was aardig en correct. Ga zo door. Johanna H.H.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

corine 24-09-2018 Via de website gekocht

ruime sortering - makkelijk besteld - snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk site met duidelijke filters om niet het hele assortiment te moeten doorworstelen, maar direct op de plek te belanden wat je nodig hebt. Goede service en snel geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Doets 24-09-2018 Via de website gekocht

aankoop afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had per ongeluk het verkeerde formaat afzuigkap besteld. Hier over heb ik contact gehad met een medewerker die me fantastisch heeft geholpen om een andere (uiteindelijk betere) afzuigkap te kiezen. Hoewel de nieuwe afzuigkap duurder was mocht ik hem toch voor de oude prijs hebben. Dat is nog eens een klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle van Dam 24-09-2018 Via de website gekocht

Droger gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via Bemmel en Kroon een droger en tussenstuk gekocht. Zondagavond om 22:00 de bestelling geplaatst en maandag om 13:15 stond hij netjes op zolder! Ik kreeg meerdere berichten waar de bezorger was en een half uur voor tijd dat hij er over een half uur zou zijn. Dat klopte tot op den minuut! Zeer aardige bezorgers ook. Helaas was het tussenstuk niet helemaal goed, maar na een kort telefoontje komen ze dat op een voor mij goed moment omruilen. Prima service vind ik! Daarbij was ik nu €47,- minder kwijt dan bij CoolBlue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.v.Elleswijk 24-09-2018 Via de website gekocht

Ouderwets goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een bezoek aan de site heb ik gebeld om meer informatie. Werd uitgebreid en heel betrokken te woord gestaan. Alle aandacht en goed advies. Na aankoop werd alles snel en duidelijk per email bevestigd. Levering en aansluiting gebeurde deskundig en heel serieus en precies volgens het afgesproken tijdstip. Ben blij verrast dat dit tegenwoordig nog mogelijk is, dus mijn volgende apparaat koop ik beslist bij Bemmel & Kroon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FAM84 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoewel de Bosch stofzuiger inmiddels moeilijk te verkrijgen was; kon Bemmel & Kroon hem nog uit voorraad leveren. Top. De volgende dag zoals beloofd in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.M.W 24-09-2018 Via de website gekocht

Is op, dan krijg je toch de luxere versie! Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De door ons bestelde vaatwasser was niet meer op voorraad, ik kreeg meteen een mail dat ik dan 't zelfde type alleen de luxere versie kreeg. 's Avonds besteld volgende dag in huis, gratis bezorgd. Een goed voorbeeld van een uitstekende internetshop ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Kuijck 24-09-2018 Via de website gekocht

Conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe vaatwasser en deze was, samen met nog twee andere aanbieders, bij Bemmel en Kroon het goedkoopste. Op basis van de levertijden ( de volgende dag geleverd) voor de eerste keer gekozen voor Bemmel en Kroon. Na de bestelling kreeg ik conform verwachting steeds een update van mijn bestelling/levering. De levering was precies op tijd en de bezorger was erg vriendelijk en behulpzaam. Kan niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nancees 23-09-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisterenavond voor 22:00 besteld, vandaag jn huis.
Voor een gezin van 5 met een kapotte wasmachine een uitkomst.
Hiernaast werd een scherpe verkoopprijs voor het apart gevraagd.
Top dus!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wilfred den Boer 23-09-2018 In de winkel gekocht
Bemmel en Kroon Zoeterwoude Rijndijk

Snel en vakkundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg goed advies om voor nieuwe vaatwasser te gaan en 13 jaar oude niet te laten repareren. Kreeg Eur 50 extra korting omdat vaatwasser bij andere aanbieder Eur 50 goedkoper was. Keuze in winkel was snel gemaakt. Levering al volgende dag, oude vaatwasser gratis mee terug. Tijdstip levering kun je monitoren. Half uur vantevoren een sms'je exacte levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits P. 23-09-2018 Via de website gekocht

Professionele en flexibele klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld en kreeg onmiddellijk per mail bevestiging, aar ook melding dat de machine er niet meer was. Er werd een direct een ander type aangeboden voor dezelfde prijs. Bij controleren of die prijs voor dat type correct was, bleek dat bij een andere webwinkel de maschine 45 euro goedkoper was. Gebeld en vrijwel direct werd geregeld dat er 45 euro zou worden teruggestort. Ook direct per mail bevestigd dat het geld onderweg is.
Klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo v R. 23-09-2018 Via de website gekocht

perfect geregeld

Algemene score

10,0
In de webshop de juiste machine uitgezocht, besteld en betaald. Daarna verloopt alles vlekkeloos. Keurig op tijd bezorgt, uitgepakt, aangesloten en alle rommel inclusief de oude wasmachine meegenomen. Geweldig !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donja 23-09-2018 Via de website gekocht

Fijne droger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoopste prijs en goede levering, ook gratis in België. Droger bevalt goed en was gemakkelijk zelf aan te sluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van spaendonk 22-09-2018 Via de website gekocht

een snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb voor deze shop gekozen omdat ik mijn apparaat de volgende dag al in huis had. en bij de concurrent 15 dagen moest wachten. ook kreeg ik op mijn apparaat nog eens 100 euro korting. de mensen die het apparaat kwamen leveren waren erg keurig en namen alles qua verpakkingsmateriaal mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex uit Nieuwveen 22-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede informatie over de bezorging en montage. Montage precies op het afgesproken tijdstip en alles keurig en gebruiksklaar achtergelaten.

Reageer

Seline 22-09-2018 In de winkel gekocht
Zoeterwoude-Rijndijk

snel een nieuwe droger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ordernummer ZTW710652 , ik heb een droger gekocht bij van Bemmel en Kroon op de Rijndijk, een winkel om makkelijk te komen en te parkeren voor de deur, goed advies en meedenkend, en je kan even voelen en zien wat je koopt heel fijn, en de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 22-09-2018 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze shop ook mijn keuken gekocht. Nu een droger van Bosch. Was niet op vooorraad maar toch binnen een week in huis! Via track en trace gemakkelijk bij houden hoe laat je bestelling er is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 22-09-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is mijn eerste artikel wat ik bij hen gekocht heb. Eerst heb ik telefonisch contact gehad en werdt vakkundig, duidelijk en snel geholpen. Tevens waren zij met de prijs het scherpste mede door de extra kassakorting. Zeker aan te bevelen.

Reageer

Dilek 21-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er ging wat mis met de bestelling werd netjes door een jongedame gebeld en zij heeft het direct in orde gemaakt. Zodoende had ik mijn bestelling alsnog de volgende dag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert De Veuster 21-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en correct service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site was heel duidelijk en dus gemakkelijk om de bestelling met ordernummer BK1710319 te plaatsen.
De volgende dag reeds de bestelde goederen ontvangen met een correcte en
vriendelijke afhandeling.

Reageer

Eric 21-09-2018 In de winkel gekocht
Ceuquius

Prima service en flexibele dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Flexibel en meedenkend, zowel in de winkel als bij de aflevering van goederen.
Klantgericht en klantvriendelijk

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gina 21-09-2018 Via de website gekocht

Great service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service ,dezelfde dag wasmachine ontvangen.wel niet binnen de door hun gegeven tijdstip.maar ht kwam perfect uit !!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews